Sorozatajánló

Így jártam anyátokkal
Jóbarátok
Kaliforgia
Két pasi meg egy kicsi
Szívek szállodája
Grace klinika
Agymenők
Glee - Sztárok leszünk!
Chuck
Mad Men- Reklámőrültek
Miranda
Nancy ül a fűben
Hetedik mennyország
Doktor Addison - Private Practice
Reba
Azok a 70-es évek - show
A vámpír, a vérfarkas és a szellem
Kockafejek
Hellcats
10 dolog amit utálok benned
Törtetők
Erica világa
Ezel-bosszú mindhalálig
Misfits
Született szinglik
Vásott szülők
Necessary Roughness
Heartstrings - You've fallen for me
Wilfred
You are beautiful
Playful Kiss
Halottak völgye
Personal Preference
Carrie naplója

A csodálatos Mrs. Maisel - The Marvelous Mrs. Maisel 2017

A történet középpontjában egy háziasszony áll Miriam “Midge” Maisel, aki élete első felében az elvártak szerint cselekszik. Választ magának egy férjet, mindenben támogatja, gyereket szül neki. A csavar ott jön, hogy a férje stand-up komikus akar lenni, de nem nagyon megy neki, így nyomásnak érzi a tökéletes felesége támogatását, ezért elhagyja. A csaj teljesen kiborulva, becsípve arra a helyre téved, ahol az ura fellépett, és ott önti ki a szívét az épp jelen levőknek. Nagyon viccesen...

TovábbCobra Kai 2018

A Cobra Kai (magyarul nem jelent meg) 2018-ban indult amerikai webes vígjáték-drámasorozat, mely a Karate kölyök-filmek folytatása. A sorozat az 1984-ben bemutatott első rész után 34 évvel játszódik, a főszerepben ismét Ralph Macchio és William Zabka látható, immár felnőttként. A történt szerint Johnny Lawrence (Zabka) újra megnyitja egykori dódzsóját, a Cobra Kai-t és eközben fiatalkori rivalizálása is újraéled az őt a legelső filmben egy karateversenyen legyőző Daniel LaRussóval (Macchio). Az egyes epizódokban számos utalás történik az eredeti filmekre és több korábbi szereplő is visszatér a képernyőre.

TovábbFélénk kiscicák - Scaredy Cats 2021

Willa Ward 12. születésnapja izgalmasabbra sikerül, mint azt gondolná. Belép a varázslatok és boszorkányság világába, ahol beszélő állatok várják legjobb barátaival együtt.

TovábbFeltöltés -Upload 2020

A jövőben játszódó történet főhőse egy programozó, aki furcsa körülmények között meghal, vagyis… nem hal meg, de súlyos állapotba kerül, és döntenie kell, hogy a kockázatos műtétet választja, vagy azt, hogy a tudatát feltöltik egy előre megvásárolt túlvilági környezetben, ahol egy avatárként “tovább élheti az életét”, hasonló sorsúak között, miközben kapcsolatot tart az élőkkel is. A menyasszonya nagyon kapacitálja utóbbi mellett (ha már befizette előre biztosításképp), mi pedig vele együtt fedezhetjük fel nézőként ezt az új virtuális luxus világot.

TovábbKeresztanyu

A Drága örökösök hatalmas sikere után január 3-ától érkezik Hámori Barbara showrunner új sorozata, a Keresztanyu, amely egy ukrán-magyar határon található községben, Makkosszálláson játszódó magyar filmsorozat. Róza mama, a “Keresztanyu” a csempész maffia vezetője, aki a történet elején, a 69. születésnapján elhatározza, hogy egy éven belül visszavonul, és annak adja a csempész maffia irányítását, aki képes arra, hogy megválasszák a község, vagyis Makkosszállás polgármesterének. A választás egy év múlva lesz esedékes, ezért a közeli családtagok és a község lakói is azon kezdenek ügyködni – több-kevesebb sikerrel -, hogy Róza mama kegyeibe férkőzzenek és minél nagyobb eséllyel szerezzék meg a polgármesteri címet. Mindent bevetnek. Nem ismernek határt! Se zárjegyet...

TovábbLove Life

Az antológia sorozat minden epizódja önálló történetet dolgoz fel. Ezen belül a szerelmi életet járja körül, egyszerűbben szólva az első és az utolsó szerelem közötti utazásról szól. És azokról az emberekről, akikkel ennek során találkozunk, akik hatással vannak ránk, alakítanak, formálnak minket, mígnem örökre kikötünk valamelyikük mellett. Az új romantikus vígjátéksorozat első évadának sztárja Anna Kendrick, további szereplők: Zoë Chao, Peter Vack, Sasha Compere és Lesley Manville.

TovábbMonsters at Work 2021

A Monsters at Work főszereplője egy Tylor Tuskmon nevű agyaros lény, akire, ha ránézünk, még nekünk is sikoltozni támad kedvünk, kis túlzással olyan ijesztő. A szörny éppen elvégzi tanulmányait a Szörny Egyetemen, és meg is kapja a behívóját a Szörny Rt-be, hogy ott professzionális rémisztőként kezdje meg karrierjét. Ám, amikor a fickó megérkezik, döbbenten tapasztalja, hogy a cég hatalmas változásokon esett át. Az eredeti Szörny Rt. főszereplőit, Sulley-t és Mike-ot ugyanis igazgatóknak tették meg, és azzal bízták meg őket, hogy rémisztgetés helyett nevettessék a gyerekeket.

TovábbPeacemaker - Békeharcos 2022

A MAX Originals saját gyártású tartalmában jobban megismerhetjük Christopher Smith aka Békeharcos (John Cena zseniálisan vicces alakításában) karakterét ebben a 8 részes, akcióban és humorban egyaránt gazdag sorozatban, amelyet James Gunn írt és több epizódot rendezett is. A sorozatban feltűnik még Danielle Brooks (Orange Is the New Black, The Color Purple) Robert Patrick (Terminátor 2: Ítélet napja; Perry Mason) Jennifer Holland (Brightburn – A lángoló fiú, American Horror Story), Chris Conrad (Perpetual Grace, LTD. Patriot) és Steve Agee. Gunn és The Suicide Squad - Az öngyilkos osztag producere, Peter Safran a sorozat executive producere, Cena pedig társ-producere. A Peacemaker a DC karakterein alapul, és a Gunn-féle Troll Court Entertainment és a The Safran Company gyártotta a Warner Bros. Televisionnel közösen. A Peacemaker – Békeharcos 2022-ben érkezik az HBO MAX-re.

TovábbŰrhadosztály - Space Force 2020

A hivatal alkotóinak legújabb, a Donald Trump-féle űrprogram által ihletett sitcomja, az Űrhadosztály. Steve Carell és Greg Daniels sorozatában előbbi alakítja majd a frissen kinevezett Mark Naird tábornokot, akinek az a nemes feladat jut, hogy védje meg országa űrdominanciáját az elnök által létrehozott hadosztály élén, valamint „egyéb űrrel kapcsolatos feladatok.” Az űr viszont, nos, kemény hely...

TovábbVakáción a Mézga család 1980

A Mézga család izgalmas nyári kalandjait követhetjük nyomon például egy lakatlan szigeten, amely talán mégse lakatlan? Majd hogyan lesz Máris szomszédból Egészségügyi Miniszter? És hogyan szabadul ki a Mézga család a maffia fogságából? Minden kiderül, ha megnézitek a Mézga család vakációjának történeteit.

TovábbZ, mint zombi -Z Nation 2014

Bolygónkat egy zombi vírus csaknem teljesen kipusztította. Három évvel az apokalipszist követően egy maroknyi túlélő 2500 mérföldes útra indul: az egyetlen immunis túlélőt, Murphyt kell New Yorkból Kaliforniába, az utolsó, még működő kutatólaborba eljuttatniuk - élve. A férfi vére ugyanis olyan antitesteket tartalmaz, ami a túlélők egyetlen esélye lehet egy ellenszer elkészítésére. Murphy azonban olyan titkokat tud, ami mindannyiuk életét veszélybe sodorhatja.

Tovább10 dolog amit utálok benned

Based on the hit movie "10 Things I Hate About You," the Stratford sisters are two very different people and that is evident as they start at their new high school with very contradictory goals. Kat is a strong-willed, in-your-face feminist who is looking to save the world and get out of high school as fast as she can. Bianca is a social butterfly whose only concern is that she is popular, by any cost. As they both start the year out bumpy at Padua High, can each girl get what she wants in the end as they navigate the popular crowd, boys and their over-protective Dad?

Leírás forrásaTovább13-as raktár

Lattimer és Bering titkosügynököket egy sikeresen végrehajtott akció után, “jutalmul” áthelyezik egy titkos, kormányzati szervezetbe. Kisvártatva, Dél-Dakotában találják magukat egy furcsa építmény bejárata előtt, melynek neve: 13-as raktár. Itt ismerkednek meg Artie Nielsen-nel, a rejtélyes és misztikus hely raktárosával, aki ismerteti velük új munkájukat.

Tovább2 Broke Girls

A 2 Broke Girl egy szegénynek született, és egy gazdagságból kitaszított lány barátságáról szól, akik szövetkeznek, hogy elfogadható életük és fizetésük legyen idővel. Saját vállalkozás, ömlő pénz. Csak épp nehéz az oda vezető út. Egyelőre pincérnőként dolgoznak éhbérért, na meg mindkettejüknek befér még egy másodállás is.

Leírás forrásaTovább200 elsö randi

A sok humorral és érzelemmel fűszerezett sorozatban a harmincas éveiben járó, kissé szétesett és slampos Luca (Gáspár Kata) mindennapjait követhetik nyomon a nézők. A szingli lányt villámcsapásként éri húga (Kovács Panka) eljegyzése, és ha ez nem lenne elég, véletlenül meghallja édesanyja (Pápai Erika) csípős megjegyzését azzal kapcsolatban, hogy várhatóan húga esküvőjére is egyedül érkezik majd. Luca ekkor megfogadja, hogy nem így lesz, és 200 nap alatt megtalálja az igazit, miközben igyekszik a munkahelyén megjelenő kihívásoknak is eleget tenni. Hogy a végén sikerrel jár-e, rátalál-e a szerelem és megtalálja-e önmagát, az kiderül a 60 epizódos sorozatból.

Leírás forrásaTovábbA baba/The Baby

Amikor a 38 éves Natasha váratlanul várandós lesz, az élete, amelyben azt csinált, amit és amikor csak akart, drámai módon összeomlik. Az irányító, manipulatív és erőszakos képességekkel rendelkező baba horrorshow-vá változtatja Natasha életét. Vajon honnan jön? Mit akar? És milyen messzire kell Natashának elmennie, hogy visszakapja az életét? Ő nem akar gyereket. A baba akarja őt.

Leírás forrásaTovábbA beépitett szépség

Különös terrorista tartja rettegésben a város környékét, legközelebbi célpontjának a szépségverseny döntőjén résztvevő lányokat jelöli meg. Egyértelmű: be kell építeni egy FBI-ügynököt a versenyzők közé. A látszatra nem túl nőies, kissé bajszos, röfögő, keresetlen Gracie-re (Sandra Bullock) esik a választás. Vic Melling (Michael Caine), a kényes ízlésű szépségszakértő lehetetlen feladatot kap: újkori Higgins professzorként sűrű leckékkel próbálja meg behozni Grace hátrányát a nagy versenyig.

TovábbA Bohóc

A maszkos harcos visszatér: Max Zander, bár hivatalosan halott, továbbra is harcra kész a szervezett bünözés felszámolása érdekében. Volt fönöke, Ludowski segített neki, hogy a világ elhigyje, Max halott. Max azonban készül a bevetésre a búvóhelyén, amely a város tévétornyának tetején van. A csodaszép riporternö, Claudia sosem marad le sokkal Max mögött a motorbiciklijével, Dobbs pilóta pedig légi segítséget nyújt nekik a bajban.

TovábbA dadus

A történet a csupaszív, életvidám Fran Fine-ról szól, aki, miután elveszti szerelmét és állását, a véletlen folytán a gazdag Maxwell Sheffield házába kerül, mint nevelőnő. Fran Fine-t Fran Drescher alakítja, aki nemcsak főszereplője, hanem társszerzője és producere is a filmnek. A saját életéből merített ihletet a történet megalkotásához, emellett pedig a nevek és a jellemek is a közeli rokonaihoz és barátaihoz köthetők.

Leírás forrásaTovábbA farm ahol élünk

A házaspárnak, Charles és Caroline Ingalls-nek három lánya van, Mary és Laura kisiskolás korúak, Carrie pedig 3-4 év körüli. Walnut grove-i életük fontos részévé válik a farm, a malom, az iskola, a templom, megismerik Nels és Harriet Oleson-t, akik a vegyesboltot vezetik, gyermekeiket, a kiállhatatlan Nellie-t és a nővére irányítása alatt álló Willie-t, Miss Beadle-t, a tanárnőt, Alden tiszteletest, Baker doktort, Mr. Hansont, a városalapítót és másokat. Hamarosan csatlakozik az agglegény Mr. Edwards, aki újdonsült feleségével, Grace Sniderrel és három adoptált gyermekükkel Ingalls-ék jó barátai lesznek, a legidősebb fiú, John pedig kishíján feleségül veszi Mary Ingalls-t.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbA feladatosztó (Taskmaster)

"A feladatosztó" egy nem szokványos, igen mulatságos játék-show. Amint a feladatosztó, Greg Davies egy sor elképesztő feladat elé állítja humoristák egy csoportját Alex Horne-nal, a jobbkezével, mindketten ráveszik a reménykedő bajnokokat, hogy mutassák meg kreatív versenyképességüket. Akár azt próbálják, hogy lovaglás közben a lehető legjobb lovat fessék le, akár könnyel töltenek meg egy tojástartót, vagy magas pacsit adnak egy 55 évesnek, egy dolog biztos: a humoristák még soha nem voltak ennyire versengőek.

Leírás forrásaTovábbA férfi fán terem

A párkapcsolati szakértőként publikáló Marin Frist (Anne Heche) azt hiszi, hogy mindent tud arról, hogyan tehetik egymást boldoggá az emberek. Tudománya kevésnek bizonyul, miután a vőlegénye megcsalja. Ezután Alaszkába, egy Elmo nevű kisvárosba költözik, ahol olyasmivel találkozik, amire egyáltalán nincs szüksége: facér férfiak tömkelegével.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbA folyamatos összeomlás szélén 2021

A pandémia előtti LA-ben négy, kapuzárási pánikot átélő nő, egy séf, egy szingli anya, egy örökösnő és egy álláskereső, elmélkedik szerelemről és munkáról.

TovábbA gimi dívája

Miután egy cserefélévet töltött az egyik állami magániskolában, Jamie visszatér a Hillford gimnáziumba. Már csak alig három hónap van hátra a suliból, és még mindig vitathatatlanul õ a vezéregyéniség az iskola legnépszerûbb lányai között. A stílusa persze mit sem változott, ugyanúgy gonoszkodik és keresztbe tesz társainak, mint egykoron. A többiek szekálása mellett a szomszédos fiúiskola srácaira is kiveti hálóját. Közben ráveszi az apját, hogy engedje meg neki, hogy partit tartson a házukban.

TovábbA gyanu árnyékában

RTL KLUB

TovábbA kenderfutár

Ugorjunk fejest a New Yorkiak változatos mindennapjaiba. Pontosabban egy brooklyn-i marihuánaárus és annak igencsak színes ügyfélköréről lenne szó.

TovábbA kiábrándult királylány - Disenchantment 2018

A sorozat Dreamland (Álomország) széteső királyságában játszódik, aminek a főhőse egy erősen alkoholista fiatal hercegnő, valamint bátor elf kísérője, és személyes bejáratú démonja. Kalandjaik során mindenféle fantasy lényekkel, és persze emberekkel is találkoznak. A sorozat életről, halálról, szerelemről és l szól, valamint arról, hogy lehet röhögni egy szenvedéssel és idiótákkal teli világban

TovábbA kondom el van vetve

Kényelmes házak. Gondosan ápolt gyep. Kedves szomszédok. Ki az, aki ne ilyen kertvárosi, középosztálybeli otthonról álmodna? A tizenhat éves tini, Tessa aligha. Az apja, George Altman egyedül neveli őt, mindent megtesz, ami tőle telik. Tessa igazi vagány városi lány, New Yorkban nőtt föl, könnyedén kiismeri magát az aszfaltdzsungelben. Ám amikor George bontatlan óvszert talál a lánya hálószobájában, úgy gondolja, itt az ideje, hogy a lányát egészségesebb környezetben nevelje. A kertvárosba való költözést Tessa valóságos sokként éli meg.

Leírás forrásaTovábbA Konyhafőnök

Ha az ízek szerelmese vagy és imádsz főzni, akkor téged biztosan rabul ejt a ma induló új tehetségkutató műsor: A Konyhafőnök, amelyben olyan emberek mérik össze a tudásukat, akik rajonganak a konyhaművészetért, kitűnően főznek, de nincs erről végzettségük. A Konyhafőnök egy cseppet sem nevezhető szokványos főzőműsornak, tele van izgalommal. A műsorba bekerült versenyzőknek ugyanis több héten keresztül kell tanúbizonyságot tenniük kiemelkedő főzőtudományukról a zsűri előtt, de csak a legjobbak küzdhetnek tovább adásról adásra. A verseny háromfordulós: először egy elődöntőn, majd középdöntőn, végül pedig a döntőn kell brillírozni annak, aki szeretné elnyerni A Konyhafőnök címet.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbA legboszibb boszi

Az elbűvölő új sorozat mágikus pillanatokat nyújt a nézők számára, és bepillantást nyújt az ifjú boszorkány, Emma életébe, aki rendkívüli varázserővel bír és mindennek tetejében ő a Kiválasztott is. Miközben a suliban is helyt kell állnia, ősellenségével, a varázserővel újonnan felruházott Maddie-val és a 400 éves gonosz iskolaigazgatóval is felveszi a harcot, akik lépten-nyomon keresztbe tesznek hősünknek. A serdülő boszit a szerelem sem kíméli az iskola falai között, bár Daniel és Emma románca nem mentes a bonyodalmaktól.

Leírás forrásaTovábbA légikísérő - The Flight Attendant 2020

Cassandra Bowden egy légiutas-kísérő, aki dubaji szállodai szobájában ébred, egy hulla társaságában. Attól félve, hogy a rendőrség őt fogja gyanúsítani, úgy folytatja reggelét, mintha mi sem történt volna, csatlakozik a többi légiutas-kísérőhöz és a pilótához. New Yorkban az FBI ügynökei kihallgatják a rejtélyes éjszaka kapcsán. Cassandra semmire sem emlékszik, így azt sem tudja eldönteni, vajon ő lehet-e a gyilkos.

TovábbA Liga

A sitcom középpontjában a fantasy football áll. Pontosabban egy liga 6 tagja, a jó családapa - ligában sikertelen Kevin, mocskos szájú de annál jobb taktikus feleség Jenny, a frissen elvált nőcsábász - többszörös ligabajnok Pete, a gazdag de borzalmas ízlésű plasztikai sebész André, a megszállott paranoiás de annál kárörvendőbb zsidó ügyvéd Ruxin, és Kevin füves, életvidám, valószínűleg fogyatékos de mindenképpen sík hülye öccse Taco életét követhetjük nyomon ahogy igyekszenek egymást a földbe tiporni, megnyerni a Shiva-kupát és közben annyiszor megszívatni a másikat ahányszor nem szégyenlik. És ők bizony nem szégyenlősek...

TovábbA meló (The Job)

A sorozat New Yorkban játszódik, egy rendőrőrsön. Mike tipikus rendőr: cigizik, sokat iszik, folyamatosan káromkodik, mindig van kifogása, ha dolgozni kell, és még a feleségét is csalja. Munkatársaival együtt egy cél lebeg a szeme előtt: túlélni ezt az egészet. A morbid humor és drámai szituációk egyvelege a New Yorki helyszíneken zseniális elegyet alkot, Denis Leary vezette színészek hitelesen alakítják a rendőröket, a kiváló szórakozás garantált.

TovábbA mi kis falunk

A sorozat egy kis falu mulatságos hétköznapjait mutatja be olyan karakterek segítségével, akikkel csak és kizárólag itt találkozhatunk: egy ügyeskedő polgármester és kultúrharcos asszisztense, egy testépítő pap, egy szexi kocsmáros, egy féleszű rendőr, egy rezignált körzeti orvos és egy playboy foci edző. A vidéki környezet és a számtalan külső felvétel olyan keretbe helyezi a sorozatot, mely garantálja a felhőtlen szórakozást és a tökéletes kika

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbA negyedik X

Hugh Laurie (Dr. House) ezúttal Dr. Paul Slippery bőrébe bújik, hogy demonstrálja nekünk, milyen röhejes, szomorú és extrém helyzeteket tud teremteni, ha egy középkorú pasi életében kitör a kapuzárási pánik. A doki szexuális élete romokban hever: felesége több időt tölt munkahelyén leszbikus főnökével, mint vele, miközben három fia és azok barátnői egész nap a szülői házban dekkolnak. A pánikba esett Paul elkeseredettségében elhatározza, hogy házasélete felturbózása érdekében segítséget vesz igénybe: interneten vágyfokozót rendel, egy hipnotizőrt is kipróbál. Ámokfutása végén pedig majdnem sikerül romba döntenie az egész család életét, de egy jó numera a végén mindent helyre tesz.

TovábbA nép szolgája 2015

Valósággá vált a politikai vígjáték, amelyben egy hétköznapi emberből Ukrajna elnöke lesz, aki felveszi a harcot a korrupció és az álnok bürokraták ellen. A főhőst Ukrajna jelenlegi elnöke, Volodimir Zelenszkij alakítja, aki a filmbeli karakter élő megtestesítője.

TovábbA nevem Earl

Earl egy kisstílű senki, állástalan, egy lakókocsiparkban él öccsével, feleségével és két gyerekével. Aztán egyszer csak nyer 100.000$-t, rá fél percre rögtön elüti egy autó. A kórházban rájön, hogy változtatnia kell az életén: jó ember lesz! Elkezdi helyrehozni korábbi bűneit, hogy jó dolgok történjenek vele.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbA pentavirátus 2022

Egy nem éppen a feladatra termett kanadai újságíró belekeveredik egy küldetésbe, amelynek célja az igazság kiderítése, és esetleg a világ megmentése.

TovábbA Séf meg a többiek 2022

Az RTL Klub vadonatúj szitkomjának világában a Monet nevű étterem az egyik legjobb fine dining hely Budapesten. De Győző, az alkoholista és sportfogadás-függő Séf (Schneider Zoltán) szerint biztos, hogy messze földön ez a legjobb étterem. A konyhában csupa különleges szerzet dolgozik a keze alá: alvilági múltú halszakács, a konyhából lopkodó késvirtuóz, dadogó séfhelyettes, francia származású meleg cukrász és egy orosz mindenes. Az embereit a Séf gyakran idiótának nevezi, de – ahogy egy érzékeny pillanatában ő maga fogalmaz – ezek az ő idiótái, csak ő tud velük igazán bánni, és az ő irányításával világklasszis konyhát visznek. Ebbe az excentrikus csapatba csöppen bele Milán (Jéger Zsombor) zöldfülű szakácsként, és bár a Séf elsőre nem örül neki, de a szárnyai alá veszi, és maga nyers és rapszodikus módján megpróbál a pimasz és éretlen Milánból szakácsot és embert faragni. Viki (Dobos Evelin), az étterem csinos ügyvezető menedzsere egyéjszakás kalandba bonyolódik Milánnal épp azelőtt, hogy a srác az étteremben munkára jelentkezik.

TovábbA semmi közepén (Családom és egyéb emberfajták)

Frankie Heck (Patricia Heaton) középkorú, középosztálybeli családanya, aki az Államok közepén él. Ahhoz, hogy a kis családja túlélje a mindennapokat, nagy adag humorra van szüksége, így számunkra is garantált a szórakozás.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbA tanszékvezető - The Chair 2021

Betekintést nyerhetünk egy tekintélyes angol egyetem tanszékvezetőjének életébe és mindennapjaiba. Ji-Yoon nehéz helyzetben találja magát, mint az első női tanszékvezető, ezen kívül a kevés szinesbőrű tanár egyike is az egyetemen.

TovábbA Thunderman Család

Egy amerikai televíziós sorozat, mely főszereplői egy szuperhős család.

TovábbA Titokzatos Benedict Társaság - The Mysterious Benedict Society 2021

A sorozat különleges képességű árvákról szól, akiket összehoz egy különc jótevő, hogy végrehajtsanak egy titkos küldetést: egy Intézet nevű bentlakásos iskolába kell diáknak kiadniuk magukat, hogy felfedjenek egy aljas tervet, ami globális kihatásokkal járhat. És munkájuk közben szép lassan szinte családdá kovácsolódnak.

TovábbA To Z

Andrew Lofland (Ben Feldman - Mad Men, The Mindy Project) egy fickós pasi, aki imádja a sportot és a Liam Neeson filmeket, ám titokban egy romantikus alkat, Celine Diont hallgat munkába menet az autójában, és eközben azt reméli, hogy egyszer rátalál az igaz szerelem. Zelda Vasco (Cristin Milioti - The Wolf of Wall Street, How I Met Your Mother) egy félelmet nem ismerő ügyvédnő, aki szeret irányítani és a barátnője unszolására regisztrált egy internetes társkeresőre. Itt egy kisebb zűrzavar következtében a randioldal algoritmusa hibásan párosította össze valakivel és ezért egy interjúra ment a Wallflower Online Dating ügynökségéhez, pont oda, ahol Andrew is dolgozik, és ahol felfigyelnek egymásra.

TovábbA vámpír, a vérfarkas és a szellem

Ha eddig biztos voltál benne, hogy embernek lenni nehéz dolog, ismerd meg Mitchellt, a 120 éves vámpírt, George-ot, a hiperintellignes vérfarkast és Annie-t a rejtélyes körülmények közt elhunyt, tömegiszonyos szellemet. Ők hárman próbálnak beilleszkedni az emberek világába, és boldogan élni, amíg... rá nem jönnek, hogy embernek lenni nem is olyan vidámpark.

TovábbAaron Stone

Az egész világon elterjedt a Hero Raising nevű játék. Gyerekek ezrei játszanak vele a világon, köztük Charlie is, akinek a játékban az avatarja Aaron Stone. A játék szerint Mr. Hole megalkotta a 7 legokosabb embert a Földön, akik továbbfejlesztették önmagukat, s létrehozták az Omega urait, akiknek céljuk, hogy uralják a világot. Egyszer megjelenik egy android, és elviszi Charlie-t Mr. Hole-hoz, aki közli vele, hogy a Hero Raising nem csak egy játék, hanem valóság, s csak azért hozta létre a játékot, hogy megtalálja az alkalmas embert, aki képes megállítani az Omega urait. Charlie élete attól fogva megváltozik. Ő lett Aaron Stone.

TovábbAggmenők (The Cool Kids)2018

Az Aggmenők szereplői három férfi és egy nő, egy nyugdíjas központ, egy baráti társaság. Hank, Charlie, Sid és Margaret nem átlagos nyugdíjasok, minden nap egy új kalandot és számos izgalmas esemény tartogat számukra.

Leírás forrásaTovábbAgymenők

A történet a kaliforniai Pasadena városában játszódik. Itt él a két főszerepló Caltech-tudós: a kísérleti fizikus Leonard Hofstadter és az elméleti fizikus Sheldon Cooper. Két legjobb barátjuk is állandó szereplője a sorozatnak: Howard és Rajesh. Életüket egy csinos, szőke pincérlány, Penny érkezése forgatja fel. A négy zseni gondolkodásmódja és „geeksége” merőben eltér az átlagos életet élő lány életvitelétől, ami a poénok fő forrásává válik.

Leírás forrásaTovábbAlex és bandája

Az új sorozat egy baráti társaságról szól, akik épp most kezdik a középiskolát. A főszereplő Alex, egy intelligens, merész és pajkos srác nagy igazságérzettel. Általános iskolai legjobb barátai Nicole és Christian. Nicole révén a szorgalmas Sam is csatlakozik hozzájuk, illetve Alex ragaszkodik Emma jelenlétéhez is. Emma egy vonzó lány, akinek van egy titka: ő a suli rettegett igazgatójának a lánya.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbAlex, Inc

Alex (Zach Braff, a Dokik JD-je), aki a 30-as évei közepén jár meghozza élete legőrültebb döntését: felmond a munkahelyén, és beleveti magát saját vállalkozásába mindezt egy feleség és két gyerek mellett. https://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTc2ODk3MDEyM15BMl5BanBnXkFtZTgwNTcyNzc3NDM@._V1_SY1000_CR0,0,674,1000_AL_.jpg

Leírás forrásaTovábbAlf

A történet címszereplője a Melmac nevű bolygóról érkezett narancsszínű, szőrös kis figura, aki egy amatőr rádiójelet követve lezuhan a Földre, éppen a Tanner család garázsába. Tannerék befogadják és elrejtik a jövevényt, aki az epizódok során tréfás kalandokat él át.

Leírás forrásaTovábbAlisa

Alisa egy átverés miatt eladósodik. Kénytelen bezárni saját ékszerüzletét és visszaköltözni szüleihez. Útközben összetűzésbe kerül egy férfivel, akivel később a saját állásinterjúján találja szemben magát. Ekkor még nem is sejti, hogy Christian, akiről napok óta álmodozik, a cég egyik tulajdonosa..

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbAll Night (2018)

Az All Night egy éjszaka alatt játszódik. Arról szól, hogy végzős diákok az érettségi bulin miképp próbálják beteljesíteni a középiskolás álmaikat.

TovábbÁllati dokik (Animal Practice)

Dr. George Coleman egy menő állatorvos, aki imádja az állatokat, viszont a gazdáikkal már korántsem olyan szívélyes. Azonban az élet nem várt fordulatot tartogat főhősünk számára, ugyanis az állatklinika új főnöke történetesen a volt barátnője, Dorothy Rutledge lesz.

TovábbÁllatok (Animals)

A Duplass-testvérek a New Yorkban élő állatok világába kalauzolják a nézőket. A felnőtteknek szóló sorozatban találkozhatunk szerelmesen turbékoló galambokkal, partizó patkányokkal, csellengő lovakkal, és a nagyváros számos más, nem emberi lakójával, akik megpróbálnak boldogulni New York sajátos ökoszisztémájában. Ám legyen szó galambról, patkányról vagy lóról, kiderül, hogy a gondolataik, problémáik nem is állnak olyan távol az emberekétől.

Leírás forrásaTovábbAlvinn! és a mókusok - Alvinnn!!! And the Chipmunks 2015

A sorozat főkolomposa mindig a szuperlelkes és magabiztos Alvin, aki semmit nem csinál félgőzzel. Abszolút hisz a briliáns elképzeléseiben, amíg be nem üt a katasztrófa. Ilyenkor a csúcsokos nagytesó, Simon próbálja megoldani a problémákat, aki imádja Alvint, de titokban aggódik is miatta. A legkisebb és a legártatlanabb a csapatban Theodore, az édes, félénk és naiv mókusgyerek, aki tökéletes célpont Alvin csínyeihez. Amikor viszont a legkevésbé számítasz rá, bölcsességével eléri, hogy Alvin átgondolja terveit? többé-kevésbé. A mókuscsalád sehol sem tartana, ha nem lenne velük pótapukájuk, dalszerzőjük és menedzserük, a végtelenül türelmes Dave, akinél Alvin gyakran pattanásig feszíti a húrt...

TovábbAmerican Housewife

Egy családi vígjáték Katie, az erős akaratú nő és édesanya narrálásával, aki egy jómódúak által lakott kisvárosban éli életét tökéletes feleségek és az ő tökéletes gyermekeik körében.

Leírás forrásaTovábbAmerican Vandal

Az American Vandal az elmúlt időszak dokusorozatainak szerkezetére építkezik, azok stílusában prezentálnak egy bagatellnek tűnő esetet, nyilván szatirikus hangnemben. A csavar az egészben, hogy a bűncselekmény mégsem annyira bagatell, a sorozat nem annyira komédia, a rejtély faktor pedig abszolút kiemelt szerepet kap. Nyomozónk célja az, hogy utánajárjon, hogy jogosan rúgták-e ki az iskola egyik kőostoba, fő rosszfiúját, miután őt gyanúsították meg azzal, hogy összesen 27 hímvesszőt pingált a tanári kar 27 tagjának gépjárművére, ezzel 100 ezer dolláros kárt okozva.

Leírás forrásaTovábbAmerikai fater

A sorozat főszereplője Stan Smith (Seth MacFarlane), aki mint a CIA fegyverszakértője és mint büszke családapa éli mindennapjait, és óvja országát a terrorizmustól a virginiai Langley Fallsban. Stan felesége, a kedves Francine (Wendy Schaal), aki konzervatív férje kedvéért teljesen elnyomta egykori kicsapongó énjét. Stan folyamatos összeütközésben van ultraliberális 18 éves lányával, Hayley-vel (Rachael MacFarlane), akit arra kényszerít, hogy haladjon át egy repülőtérire emlékeztető biztonsági kapun, akárhányszor hazatér a helyi egyetemről, ahol a lány feminista jogokat tanul. Hayley 13 éves öccse, a boldogtalan és szerencsétlen Steve (Scott Grimes) még a pubertáskor határán lépdel, de alapvetően vesztes alkat. A Smith-ház még két különös lakót tartogat a nézők számára: itt van Roger (ugyancsak Seth MacFarlane), a szarkasztikus földönkívüli, akit Stan ?megszöktetett? az 51-es körzetből, azóta a család nyakán lóg, és Klaus (Dee Bradly Baker), egy aranyhal. Klaus hajdan NDK-s sportoló volt, akinek az agyát a CIA átültette egy aranyhalba, hogy megakadályozzák győzelmét az olimpián. Ez a radikálisan különböző személyiségekkel megtöltött család csak megpróbál utat találni a kölcsönös szeretethez és megbecsüléshez ebben a krízisekkel teli, stresszes világban. A sorozat humoros formában közelíti meg az Amerikai Egyesült Államokban uralkodó társadalmi igazságtalanságot, és a néha túlzó patrióta, republikánus és liberális eszméket.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbAngel from Hell

Egykamerás komédia egy igencsak valószínűtlen női duóról, melynek egyik tagja úgy ismerkedik meg a másikkal, hogy azt állítja, hogy az őrangyala, az addig tökéletes élettel rendelkező másik, aki orvos, pedig nem tudja, hogy valóban az-e, vagy csak őrült. Mindenesetre az ‘angyal’ megpróbálja terelgetni az életét.

Leírás forrásaTovábbAnger Management

Charlie Sheen újabb sitcomja, melynek természetesen ő a főszereplője. Sheen egy önuralmi problémákkal küszködő egykori baseballjátékost alakít, aki viszont mostanában pont ilyen problémákkal kínlódó embereken igyekszik segíteni.

TovábbAngie Tribeca

A rendhagyó vígjátéksorozat Steve és Nancy Carell agyszüleménye. A széria bepillantást nyújt a Los Angeles-i rendőrség különc, ám annál briliánsabb elméjű nyomozóinak életébe. A csapat tagjai - Angie Tribecával az élen - nagyon különös figurák, ám annál jobb detektívek. Angie és társai a legbonyolultabb ügyekben nyomoznak. A bűnügyek felderítése közben saját magukról is rengeteg tényt tárnak fel, és nem nyugszanak, amíg az igazság ki nem derül. Angie szerepében Rashida Jones brillírozik.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbAngir Tribeca

Az év várhatóan egyik legdilisebb sorozata, Rashida Jones benne a főszereplő, a két készítő pedig Steve Carell és felesége, Nancy Carell. Jones egy nyomozót játszik, aki a Los Angeles-i rendőrség speciális osztályán dolgozik, és keveredik lehetetlennél lehetetlenebb helyzetekbe, többek között egy Jagger nevű kutyával. A teljes idiotizmusban rövidebb-hosszabb ideig feltűnik majd Alfred Molina, James Franco, Lisa Kudrow, Gary Cole, de még Bill Murray is.

TovábbAngolkák

Eszement angol sorozat.

TovábbAnother Period (2015)

Set at the turn of the century, “Another Period” follows the misadventures of the Bellacourts, Newport, RI’s first family, who have absolutely nothing to offer to the world, but who have so much money it doesn’t matter. The series focuses on sisters “Lillian” (Natasha Leggero) and “Beatrice” (Riki Lindhome), who care only about how they look, what parties they attend and becoming famous, which is a lot harder in 1902.

Leírás forrásaTovábbAnubisz házának rejtélyei

Nina Martin (Nathalia Ramos), aki eddig a nagymamájával az Amerikai Egyesült Államokban élt a szülei halála óta, elmegy az Egyesült Királyságba és beköltözik az Anubisz házba. Azonban ezzel egyidejűleg, egy már régebb óta ott lakó lány, Joy Mercer (Klariza Clayton) hirtelen és különös módon eltűnik, anélkül, hogy társait erről értesítené. Victor Rodenmaar (Francis Magee) próbálja Joy létezését kitörölni az iskola történetéből. Patricia Williamson (Jade Ramsey), Joy legjobb barátnője, felfedezi hogy Joy elhagyta az iskolát úgy, hogy őt erről nem tájékoztatta. Ez számára igen furcsa, összefüggést sejt Joy eltűnése és Nina Martin érkezése között, ráadásul Nina lesz Patricia új szobatársa (Joy helyett). Nina később találkozik egy kissé zavarodott idős hölggyel, aki azt mondja, Sarahnak hívják, azonban mikor Nina visszakíséri őt az öregek otthonába, az ápoló azt mondja a nőt Emilynek hívják és nagyon keveset tudnak róla. Sarah azt állítja, régebben a házban élt.

TovábbApa, fia, unokája (Grandfathered)

Egy megrögzött agglegény egy nap kénytelen rádöbbenni, hogy apa és nagyapa lett belőle...

Leírás forrásaTovábbApatigris

Szereplők: Péter (Scherer Péter), az egyedülálló apa, egész életét annak szentelte, hogy három lányát apatigrisként felnevelje. Most, hogy Vivien (Rujder Vivien), Laura (Schmidt Sára) és Szandra (Michl Juli) kirepülnek és önálló életet kezdenek párjuk oldalán, Pétert is megcsapja a szabadság szele, és „az ötven az új harminc” jegyében maga is elszánt párkeresésbe kezd. Online és offline, szárazon és vízen, vicces és kínos szituációkban keresi azt a bizonyos tűt a szénakazalban. Szerelmes lesz, csalódik, de megy tovább, ismerkedik, randizik, remél, miközben lányai ugyancsak szerelmi bánatukban egyesével visszaköltöznek hozzá. Az apatigris és lányai életét még számos karakter alakítja, így a sorozatban.

TovábbAranyhaj: A sorozat (Tangled: The Series)

A sorozat története az Aranyhaj és a nagy gubanc című népszerű film és az Aranyhaj - Örökkön örökké című rövidfilm eseményei között játszódik. Aranyhaj közelebb kerül a szüleihez és királysága lakóihoz. Féktelen személyiségének és a világ dolgai iránt tanúsított természetes kíváncsiságának köszönhetően rájön, hogy még rengeteg dolgot kell megtanulnia, mielőtt királyi sorsát elfogadja. Ezért merészen elhalasztja a koronázását, és helyette kalandozni indul a király megdöbbenésére, akinek - miután kimaradt Aranyhaj gyerekkorából - el kell fogadnia, hogy a lánya már egy független fiatal nő. Amikor a hosszú, szőke haja hirtelen újra megnő, Aranyhajnak el kell fogadnia a varázserejét, és mindazt, ami ezzel az erővel jár. Többen is elkísérik az útján, például a már jól ismert Eugén, Pascal (a hűséges kaméleon), Maximus (a kötelességtudó ló), és egy új szereplő is, Cassandra, a harcias udvarhölgy, aki Aranyhaj bizalmasává válik.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbArcher

Set at an international spy agency known as ISIS, Archer is the story of a group of highly trained combatants. Rather than take the global crises they are called up for seriously, the team often use them as opportunities to confuse, betray, and just royally screw each other.

TovábbAsh vs Evil Dead

A történet a 30 éve nyugalomba vonult szörnyvadászról szól, akit az emberiség közelgő végnapjai késztetnek csak cselekvésre

Leírás forrásaTovábbAtlanta

A főszereplő testvérpár az atlantai rap scene-ben próbál élre törni. Az egyikőjük a tömegtermékek oldaláról közelít, a másik pedig a művészetéről. Mennyit kell feláldoznod magadból a sikerért?

Leírás forrásaTovábbAtlantis

Atlantis városa titokzatos, ősi hely; a bikaugrások, kígyóhajú istennők és a monumentális helyszínek világa, amelyekről úgy tartják, óriások építették. Ebbe a különös, lenyűgöző birodalomba érkezik meg az ifjú Jason, és fantasztikus kaland veszi kezdetét, életre keltve a görög mítoszok és legendák széles tárházát.

TovábbAtypical

Sam, a tizennyolc éves autista srác úgy dönt, itt az ideje, hogy barátnőt találjon. A dolog nem megy igazán könnyen, hiszen Sam számára nem könnyű bármilyen kapcsolatot is teremtenie az emberekkel.

Leírás forrásaTovábbAustin És Ally

A sorozat főszereplői két különböző személyiség: Ally, a visszahúzódó lány, aki hihetetlen dalszövegíró képességgel van megáldva, és Austin, az extrovertált zenész-énekes. A két tini és minden lében kanál barátaik, Trish és Dez ugyan teljesen ellentétes személyiségek, de éppen ezért nagyon jó csapatot alkotnak együtt. A bonyodalom akkor kezdődik, amikor Austin és haverja, Dez, "kölcsön veszik" Ally egyik szerzeményét, felveszik és klipet forgatnak hozzá. Kiposztolják a netre, és Austin egy éjszaka alatt hihetetlenül ismertté és népszerűvé válik. Austin élvezi a sikert, amit Ally nélkül könnyen elveszíthet, ezért minden erejével azon ügyködik, hogy a lány még több sláger gyanús dalt írjon neki.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbAz alelnök (Veep)

Az Alelnök a HBO 2012-ben indult saját gyártású sorozata. A történet középpontjában Selina Meyer alelnöknő áll, aki ambíciózus, ám néha hihetetlenül béna stábjával tör az elnöki szék felé.

TovábbAz eb és a web

Tyler és Avery szülei adoptálnak egy Stan nevű kutyát, hátha a két állandóan veszekedő testvérpárt ki tudja békíteni az új jövevény érkezése. A tervük sikeresnek bizonyul, az ebről kiderül ,hogy beszélni és írni is tud.

Leírás forrásaTovábbAz Elefánt hercegnő

Alex tizenhatodik születésnapján egy fiú és egy elefánt jelenik meg a lány udvarában. A fiú közli Alex-szel, hogy ő Manjipoor hercegnője.

Leírás forrásaTovábbAz élet dicsérete - All Creatures Great and Small 2020

Az életrajzi történet szerint az orvosi egyetemről frissen kikerülve a szerény James Herriot követi álmait: állatorvos szeretne lenni a csodálatos Yorkshire Dalesben. Hamar rájön, hogy az állatok kezelése egyben a gazdák kezelését is jelenti – Dales farmerei pedig kemény diónak számítanak. A Skaledale Házban James megismerkedik „új” családjával: rendetlen főnökével (Siegfrieddel – Samuel West: Sztárom a párom, A legsötétebb óra), hivalkodó testvérével (Tristannal – Callum Woodhouse: Durrelék) és az éleseszű házvezetőnővel (Mrs. Hallal – Anna Madeley: Erőszakik). Ráadásul itt van még a helyi szépség, Helen Alderson (az Oscar-díjas Rachel Shenton: A csendes gyermek) is, aki minden másról eltereli James figyelmét…

TovábbAz ítélet:család

A sorozatban Michael Bluth viszontagságait követhetjük nyomon, aki mint az egyetlen "normális" ember próbálja összetartani az idióta családját, és a családi ingatlan vállalkozást, miután apját, George Bluth-ot börtönbe zárták sikkasztás miatt. A családtagok egyenként is kiborítóak, de együtt aztán tényleg komoly fejfájást tudnak okozni Michaelnek, aki az árral szemben folyamatosan próbálja menteni a menthetőt.

Leírás forrásaTovábbAz osztály

Ethan meglepetés-partit szervez a menyasszonya számára, amelyre összehívja az egykori osztálytársait, akikkel húsz esztendeje nem találkozott. Az összejövetel azonban balul üt ki.

TovábbAz Uysal család / Uysallar

Egy építész egy középkorú válság ködében punkként kezd kettős életet élni, miközben családtagjai saját válsággal sújtott életüket élik.

Leírás forrásaTovábbAzok a 70-es évek - show

"Hibátlan jó sorozat, állandóan csak ezt nézném, nagyon jól eltalálták az emberi tulajdonságokat ötvözve a létező 70-es évekkel és a hibátlan humorral. Ezt a sorozatot bármikor le lehet adni hisz mindig kíválóan levetíti, visszaidézi a 70-es éveket. " Idézet az HBO weboldaláról egy hozzászólótól.

Leírás forrásaTovábbBaBy Daddy

Ben becomes a surprise dad to a baby girl when she's left on his doorstep by an ex-girlfriend. Ben decides to raise the baby with the help of his mother, his brother Danny, his best buddy Penny, who is harboring a secret crush on him.

TovábbBabylon (2014)

London's police force is in need of a public image revamp. And Chief Constable Richard Miller, played by James Nesbitt, has found just the woman to do it...American visionary from the world of new media Liz Garvey, played by Brit Marling, sets out to revolutionise the force's PR department just as an outbreak of violence erupts.

Leírás forrásaTovábbBack in the Game

Amikor az elvált egyedülálló anyuka, Terry Gannon beköltözik rég nem látott sörpusztító - egykori baseball játékos apjához, az a kiskrapekok edzője és egyszersmind újra része lesz annak a világnak, amelytől annak idején annyira igyekezett megszabadulni.

Leírás forrásaTovábbBad Education

Alfie egy laza középiskolai történelemtanár, talán túl lazán is veszi a dolgokat. Ráadásul az osztálya semmibe veszi, és állandóan összeütközésbe keveredik Miss Pickwellel, a szigorú igazgatóhelyettessel. Alfie teljesen odavan az új tanárnőért, Rosie-ért, és megdöbben, amikor észreveszi, hogy riválisa támadt az igazgató Frazer személyében.

Leírás forrásaTovábbBad Judge

A hard-living, sexually unapologetic woman who plays with the law, and whose life on the edge is constantly in balance as she also happens to be a judge in the Criminal Court system. Egy kemény, a szexualitását nem szégyellő nőről szól a sorozat, aki játszik a törvénnyel, akinek az élete folyamatos egyensúlyozás, akivel még az is megtörténik, hogy ő a bíró a Bíróságon.

TovábbBad teacher

Cameron Diaz azonos című filmjének változata, egy nagyszájú és szexi frissen elvált tanárnő története, aki csupán azért vállal tanári állást, hogy új férjet fogjon magának.

TovábbBalfék körzet

A fergeteges humorú sorozat egy csapat idétlen, degenerált rendőrről szól, akik több bajt okoznak, mint amennyit megoldanak. Míg a rendőrös sorozatok általában rátermett, profi zsarukkal kápráztatják el a nézőt, addig ez a csapat ideje nagy részét azzal tölti, hogy saját balfogásait próbálja valahogy elsikálni. A káosz középpontjában Miranda (Paco) rendőrfönök áll. Remek fickó, nagy alak, csak a krízis-helyzeteket bírja nehezen. Az ő két balkeze, két igaz lúzer, Mariano és Lucas. Lucas igazán jóképű és még akár jó rendőr is válhatna belőle, ha nem a filmeket akarná utánozni. A kissé tohonya Mariano viszont még mindig azon rágódik, hogy kedvese, Inés két éve elhagyta. (Túl sok volt neki, hogy a féltékeny zsernyák GPS-figyelőt rejtett a táskájába.) Ezek hárman különben nagyon szerethetőek, csak rejtély, miért ezt a hivatást választották: inukba száll a bátorság például, ha egy megtermettebb kutya jön szembe. Azért képzik is magukat, a sorozat elején például angolul tanulják a szak-zsargont, "Hands up! - Kezeket fel!

TovábbBallers (2015)

Set in Miami, Ballers is a half-hour dramedy centered on a group of current and former professional football players, as well as their families, friends, and handlers. The series goes beyond the game and explores not only the challenges that current players face, but also takes a behind-the-scenes, real look into their lives both on and off the field.

Leírás forrásaTovábbBarátaim jobb élete

A romantikus komédia hat hasonló korú barátról szól, akiknek mindennapjai nem is lehetnének különbözőbbek, hiszen vannak köztük házasok, elváltak, friss jegyesek és szinglik. Bár kívülről mindannyian boldognak tűnnek, titokban mégis azon rágódnak, hogy barátaik sokkal szerencsésebbek náluk. Andi és Bobby boldog házasok és két gyermek büszke szülei, de vágyakoznak a régi szép idők után, amikor kevesebb felelősség nyomta a vállukat. Barátjuk, Will Stokes épp most lett újra egyedülálló, miután tudomást szerzett neje hűtlenségéről. Ám miközben Will a szingliség elsőszámú szószólójává válik, titokban még mindig volt neje után sóvárog. Közben Jules és Lowell szenvedélyes kapcsolata betetőzni látszik, Lowel ugyanis megkéri a bájos színésznőcske kezét. Ez teljesen kiveri a biztosítékot Kate-nél, aki sikeres cégvezetőként többeket irányít, a férfiakkal azonban nincsen szerencséje. Amikor a hat jó barát találkozik és párkapcsolatokra terelődik a szó, nem tudnak anélkül egymás szemébe nézni, hogy ne azon gondolkoznának, vajon kinek jött be jobban az élet.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbBarátok Közt

Leírás A Berényi család és környezetének hétköznapi történetei nap, mint nap. Több évtizeddel ezelőtt egy csapat gyermek sorsa különös és elszakíthatatlan szállal fonódott össze, amikor egy rideg és "bürokratikus" intézmény gondjaira hagyták őket. Mély barátság szövődött köztük, amely kiállta az idő próbáját, és nagyralátó álmok szülője lett. Az azóta eltelt évek során megélték a siker és a bukás sokféle szintjét. Karriert építettek, családot alapítottak, gyermekeik születtek, elváltak. Néhányuk nem is gondolták, hogy később egy házban fognak lakni. Egy megdöbbentő és tragikus esemény gyökerestül felforgatta Miklós, András, Nóra, Zsuzsa, László és Gabi életét, amikor Berényi Zoltán (aki titkos szerelmi viszonyt folytat Berényi Zsuzsával, András feleségével), a legidősebb fivér Miklós és András bátyja, a Berényi Építőipari Kft. alapítója és vezetője, rejtélyes körülmények között halálos kimenetelű autóbalesetet szenvedett. Autóját egy végzetes éjszakán egy titokzatos idegen (Nagy Ferenc) szorítja le az útról. A karambolt csak István, a sofőr élte túl. A baleset következtében Zoltán és István súlyos sérüléseket szenvedtek és Zoltán belehalt. Istvánt életveszélyes állapottal kórházba szállították. A baleset után a "barátok" legégetőbb gondja egy olyan vállalkozás jövője, amibe még Zoltán fogott bele. Azt az épületet kezdte modern lakóházzá alakítani, amelyben gyermekként először találkoztak, ahol együtt töltötték legfogékonyabb éveiket és ahol most újra együtt élnek. Új otthonuk építését be kell fejezniük, a cégnek pedig - új vezetővel az élén - munkát és anyagi biztonságot kell nyújtania a barátoknak, családjaiknak és alkalmazottaiknak is.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbBarátok közt - Berényi Miklós élete és krónikája

A Barátok közt c. sorozat paródiája.

TovábbBarátság extrákkal

A sorozat egy chicagoi baráti társaság történetét mutatja be. Ketten szoros barátságban vannak, és életük párját keresik, miközben a többiek is saját problémáikkal küzdenek...

TovábbBarry (2018)

A sorozat középpontjában az egykori tengerészgyalogos, Barry áll, aki jobb híján olcsó bérgyilkosként kamatoztatja a közép-nyugaton a seregnél szerzett tudását. Barry azonban magányos és elégedetlen az életével, ennél többre vágyik. A legújabb megbízása Los Angelesbe szólítja, hogy végezzen valakivel, ám legnagyobb meglepetésére magába szippantja a színházi világ.

TovábbBeavis and Butt-Head

A Music Televison kétdimenziós sztárjai, Beavis és Butthead hétről-hétre azon vannak, hogy feladják a leckét hülyeségből. Nincs nehéz dolguk, hiszen született tehetségek. Szombat esténként mi is ízelítőt kaphatunk a hülyeség művészetéből.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbBen and Kate

Mi lehet a vége annak, ha egy felelőtlen álmodozó, összecuccol lánytestvérével és annak 5 éves kislányával? Hát segít a gyermek nevelésben. Kate a főiskolai tanulmányai alatt lett várandós és jelenleg melózik, hogy megélhessen a kislányával. Ben már zűrösebb figura, azonban kisugárzása miatt a legpocsékabb ötleteit is bárki követné...

TovábbBenne vagyok a bandában

Az Iron weasel rock banda életébe pillanthatunk bele és kiderül hogy Trip Campbelle hogy illeszkedik be a bandába.

TovábbBetter Things

Egy hollywoodi színésznő nehéz időket él meg egyedülálló anyaként három lánya mellett, ráadásul a munka is folyamatos nyomással jár.

TovábbBeugró

Négy szereplős színházi játék, humoros, szatirikus alaphelyzetekre alapuló rögtönzések és helyzetgyakorlatok sora. A játszó színészek - Pokorny Lia, Kálloy Molnár Péter, Rudolf Péter, Szabó Győző - és a műsorvezető, Novák Péter színházi környezetben, lehetőség szerint kellékek nélkül jelenítenek meg gyakori emberi alapkonfliktusokat. Az előadások egy televíziós műsor alapjául szolgálnak, a szereplők az egyes játékok jellegét ismerik, de a konkrét feladatokkal, szerepekkel akkor és ott, a színpadon találkoznak először, tehát valóban rögtönözve kell kitalálniuk, hogyan játsszák tovább a készen kapott alaphelyzeteket. Felkészültek? Mert mi nem!

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbBeverly Hills 90210

A Beverly Hills 90210 sorozat /1990-2000/ Aaron Spelling producer "szárnyai alatt" jött létre. A történet egy Beverly Hills-i gimnáziumban játszódik, ahova egy "vidéki" testvérpár (Brandon és Brenda) próbál beilleszkedni, és ahol igazi barátokra találnak. Végigkísérhetjük mindennapjaikat, gondjaikat, szerelmeiket, csalódásaikat. A Melrose Place-hez hasonlóan a Beverly Hills 90210 is bizonyította, hogy igenis vevők a nézők a csak emberi kapcsolatokra épülő sorozatokra. Igaz ugyan, hogy ez a sorozat zömében gazdag családok fiataljaival foglalkozik, de úgy tűnik hogy a világon mindenhol a tizenéves kamaszoknak ugyanazok a problémái a felnőtté válás rögös útján. Jó néhány fiatal ismeretlen színész köszönheti sikerét és karrierjét a Beverly-nek. Tori Spelling (Donna), Gabrielle Carteris (Andrea), Jason Priestley (Brandon), Shannen Doherty (Brenda), Kathleen Robertson (Clare), Brian Austin Green (David), Luke Perry (Dylan), Ian Ziering (Steve), Tiffani-Amber Thiessen (Valerie). Természetesen ahogy a szereplők öregedtek úgy változott a sorozat is. Miután leérettségiztek tovább követhetjük őket az egyetemre, illetve az egyetem után a nagybetűs életbe. Néhány év után Jason Priestley társproducere is lett a sorozatnak, illetve néhány rész rendezését is magára vállalta, majd lassan kilépett a sorozatból.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbBezzegszülők - Breeders

A vígjátéksorozat a szülői lét paradoxonját tárja fel, amit a legtöbb szülő jól ismer, de sosem vallaná be: szívesen meghalna a gyermekeiért, de gyakran meg is akarja ölni őket. A nyílt és őszinte szériában Martin Freeman alakítja Pault, aki rájön, közel sem az az ember, mint akinek képzelte magát. A feleségével, Allyvel teljes munkaidőben bűvészkednek, hogy megtalálják az egyensúlyt a munka, az öregedő szülők, a jelzálogkölcsönök, a zilált kapcsolatuk rendezése és a gyerekeik nevelése között. (HBO)

TovábbBizonytalan (Insecure)

A sorozat egy fiatal és modern életet élő -amerikai hölgy, Issa (Issa Rae) nem hétköznapi kalandjait és gyötrelmeit dolgozza fel.

Leírás forrásaTovábbBlack-Ish

comedy - A family man struggles to gain a sense of cultural identity while raising his kids in a predominantly white, upper-middle-class neighborhood.

TovábbBlue Mountain State

Egyetemi amerikai futball csapat komédiája :D Csak ajánlani tudom :)

TovábbBob burgerfalodája

Az amerikai sitcom rajzfilmsorozat a Belcher családról és az általuk vezetett hamburgerbüféről szól. Bob Belcher a burgerfaloda tulaja, és büféjét a világon (szinte) mindennél jobban imádja. Linda Bob feleségeként társa az életben és az üzletben; mindig igyekszik új dolgokat kipróbálni még akkor is, ha nem tudja, mi sül ki a dologból.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbBob szereti Abisholát 2019

Bob Wheeler édesanyjával és két testvérével zoknitársaságot vezetnek Detroitban. Egy nap a stressz következtében enyhe szívrohamot kap és beviszik a Woodward kórházba. Ott megismerkedik Abishola nővérrel, akibe egyből beleszeret, viszont az érzelmek nem kölcsönösek.

TovábbBogaras szülők (2018)

A hazájában rendkívül népszerű holland széria, a Lice Mother adaptációja. A kiváló színészekkel, forgatókönyvvel és profi alkotógárdával készült vígjátéksorozat egy általános iskolában játszódik, és kulturális és szociológiai szempontból is a társadalom különböző rétegeiből származó emberek együttélését, konfliktusait mutatja be humorral fűszerezve.

Leírás forrásaTovábbBrainDead

Az Amerikai Egyesült Államok kormányának tagjait és a Fehér Házban dolgozókat idegen életforma fertőzte meg, és olyan apró bogarak jutottak a fejükbe, amelyek lassan, de biztosan felfalják az agyukat. Főszereplőnk egy fiatal nő, aki élete első munkáját Washington D.C.-ben kapja. Amikor azonban elfoglalja pozícióját két dolgot vesz észre; az egyik, hogy leállt az Amerikai Egyesült Államok kormányának működése, a másik pedig, hogy földönkívüli bogarak eszik a kongresszus tagjainak és a hivatalnokoknak az agyát.

Leírás forrásaTovábbBratz

A BRATZ 2012 december 9-én vált sok kisgyerek kedvenc műsorává. Nagyon nagy bevételt hozott a NICKELODEON-nak, és rengeteg kaland volt benne, maguk a főszereplők fantasztikusak voltak

Leírás forrásaTovábbBreaking in / Simlisek

A helyszín egy biztonsági cég, melynek a vezetője Oz...

TovábbBrickleberry

Egy nemzeti park őreinek fordulatos életét követhetjük nyomon a Brickleberry című animációs sorozatban, amely nem elégszik meg azzal a poénnal, hogy egy feneketlen étvágyú medve a gyanútlan látogatók piknikkosarára utazik. Igaz, ez a vonal is jelen van, hisz az egyik legmenőbb karakter, Malloy történetesen egy medvebocs, aki nem a mogyorókrémes szendvicsre izgul, hanem a kemény városi gyorséttermi kajákra. A vadon lakói pedig csak a fajfenntartást végzik. A parkőrök bénázásai, cuki kisállatok, mellőzött faviccek, eddig még nem hallott szaftos erdész-poénok.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbBroad City

Abbi és Ilana New Yorkban éli mindennapjait. Abbi tele van komplexusokkal, hiába teper előléptetésért a munkahelyén, rendre megaláztatás a jussa. Ilana nagyszájú, harsány figura, aki rendszerint csak lazsál a melóban, következmények nélkül. Konfliktusaik felváltva szólnak a felnőttlét kihívásaival való küzdelemről, meg a teljesen idióta szituációkból való kikecmergésekről.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbBrockmire (2017)

Egy hajdanán nagy hírnévnek örvendő baseball közvetítő egy csapásra búcsút inthet karrierjének, amikor részegen, hűtlen felségén bánkódva minősíthetetlenül viselkedik élő adásban. Hősünk egy évtizeddel később egy kisvárosban igyekszik visszatérni a szakmába

Leírás forrásaTovábbBrooklyn Nine-Nine

A tehetséges, de könnyelmű nyomozó új felettest kap, aki az eddig szabályokat nem annyira betartó munkatársát emlékezteti a törvény betűjére. A szigorúvá váló munkakörnyezet leginkább a főszereplő női versenytársát segíti, aki a körzet legjobbja címre hajt. Nem az ügyeken lesz a hangsúly, hanem munkahelyi komédia részen, hiszen további érdekes karakterek vannak a versengő főhősök mellett.

Leírás forrásaTovábbBuds Spencer és terence hill

aki szereti az kérem töltsön fel részeket

Leírás forrásaTovábbButiquehotel.hu

Szonja (Fekete Réka Thália) megörökli édesapjától a szállodáját, aminek üzemeltetésében az édesanyja, Karolin (Hernádi Judit) is segítene, de inkább csak hátráltatja a boldogulásban.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbCallboys

Hét részes, fekete humorral teli sorozat négy dzsigolóról. A gazdasági válság idején, amikor szinte minden vállalkozás sikertelenségre van ítélve, a négy dzsigoló fiú számára virágzik az üzlet. Devon, Jay és Wesley kelendők a piacon, de a telefonnál ülő Randy számára is akad munka; még ha csak egy estés beszélgetésre is.

Leírás forrásaTovábbCamp

A Camp egy tó partján játszódik, ahol két tábor van. Az egyikbe főleg gazdag gyerekek járnak, rákot esznek vacsorára meg ilyesmi, a másik tábor pedig anyagi gondokkal küzd, viszont ennek a vezetője szívvel-lélekkel csinálja a dolgát, a házát is kockáztatva a munkájáért. Természetesen a két tábor lakói között is van némi rivalizálás. Többnyire a fiatalok közötti kapcsolatokról szól. Ez amúgy nem mindig szerelmet jelent. Van itt aki nehezen illeszkedik be, van aki be sem akar igazán illeszkedni, van a szűz aki megtanulja tisztelni a csajokat, vannak az erős fiúk, illetve koravének. Ilyesmi.

TovábbCarrie naplója

A Szex és New York előtt Carrie Bradshaw kisvárosi lány volt, aki pontosan tudta, hogy nagyra vágyik, de előbb valahogy túl kellett élnie a gimnázium utolsó évét, sikeresen lavírozva a buktatók közt.Carrie és középiskolai barátai egy bizonyos pontig elválaszthatatlanok voltak. A bizonyos pont Sebastian Kydd megjelenése volt, melynek folyományaként egy barátnő árulása felnyitotta Carrie szemét, aki így kénytelen volt egész addigi életét átértékelni.A Carrie naplója felejthetetlen karaktereket vonultat fel, miközben bepillantást enged egy kamaszlány magáról és a világról való gondolataiba. Megismerjük Carrie családi hátterét, azt, hogy miként találta meg írói hangját, és igen szemléletes képet kapunk arról, milyen benyomást tettek rá korai kapcsolatai és barátságai. Merész és maró humorral megélt kalandokból tudjuk meg, hogyan jutott el Carrie szeretett városába, New Yorkba, ahol végre elkezdődött igazi élete.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbCasual

Az örök agglegény, randioldalt üzemeltető főszereplő összeköltözik a pszichológus nővérével és annak középiskolás lányával. Természetesen eléggé diszfunkcionális “család” lesz ebből, hiszen az agglegény szabados szexualitása és hozzáállása az élethez kikezdi sebezhető testvérének világképét.

Leírás forrásaTovábbCatastrophe (2015)

A comedy following an Irish woman and an American man who make a bloody mess as they struggle to fall in love in London. Clumsy lust, instant pregnancy, and genuine disaster provide the foundation for this flaming hovel of a relationship. In a mess of events always in danger of slipping out of their grasp, Rob and Sharon must also learn to deal with her largely awful friend; his eccentric Bostonian mother; and attempt to navigate the choppy waters of their ever-more-complicating lives. Can Sharon, "an extraordinarily good-smelling woman" and Rob, "a sturdy love-maker" steer through the increasingly thorny situations they find themselves in and still find time for an emergency shag in a stairwell? Prepare to find out.

Leírás forrásaTovábbCentaurworld 2010

A rettenthetetlen csataló egy varázslattal, kalandokkal és daloló kentaurokkal teli szeszélyes világon kel át, hogy rátaláljon hűséges lovasára.

TovábbChristine kalandjai

A Christine kalandjai egy vígjátéksorozat egy elvált, gyermekét egyedül nevelő nőről, aki saját edzőtermet vezet, és együtt él öccsével, Matthew-val, élete pedig fenekestül felfordul, amikor ex-férje egy sokkal fiatalabb nővel randizik.

TovábbChuck

Chuck Bartowski áruházi eladó egy igazi lúzer, aki régi sebeit nyalogatja, amelyeket még középiskolás korában Brice okozott neki, amikor lecsapta a kezéről az egyetlen és utolsó barátnőjét. Brice legnagyobb húzása azonban az, hogy időközben szupermenő kettősügynök lett, aki utolsó leheletével Chuck gépére továbbít egy atomtitkos anyagot, amivel teljesen átmossa hősünk agyát. Ettől a naptól kezdve Chuckra a Nemzetbiztonság és a CIA is igényt tart. Az előbbit John Casey, az utóbbit pedig az extra csinos Sarah Walker képviseli. A két James Bond bébiszitternek szegődik Chuck mellé, akinek az agyában ott rejtőzik több ezer államtitok, terrortámadások terve, helyszíne és ideje.

Leírás forrásaTovábbClark 2022

Hihetetlen történet Svédország leghírhedtebb gengszteréről, Clark Olofssonról, akinek bűntettei nyomán született meg a "Stockholm-szindróma" kifejezés

TovábbClaws (2017)

A fekete humorú sorozat középpontjában öt manikűrös nő áll, aki belépnek a férfiak által dominált szervezett bűnözés világába.

Leírás forrásaTovábbClipped

A sorozat egy csapat emberről szól, akik régebben ugyanabba a középiskolába jártak, de teljesen különböző tömegben lyukadtak ki. Most pedig azon találják magukat, hogy ugyanabban a fodrászatban dolgoznak Charlestownban, Massachusettsben. A főszerepben a High School Musical sztárja, Ashley Tisdale.

Leírás forrásaTovábbCloud 9

A film követi a két valószínűtlen barátot, Kayla Morgan-t (Dove Cameron), a primadonna snowboardost, aki éppen kidobtak a verseny csapatából, és Will Cloud-ot (Luke Benward), az egykori snowboard bajnokot, aki küszködik, egy karrier befejezős baleset után. Ketten akkor találkoznak, amikor Kayla kénytelen dolgozni a helyi kutya kozmetikus üzletben, amelynek tulajdonosa Will anyja. Eltökélt szándéka, hogy jobb boardossá válik, Kayla egy váratlan mentort talál Will-ben, és rájön, hogy segíthet neki a következő szintre lépnie. Tehát a segítségért cserébe elhelyezkedik a kutya kozmetikus üzletben, Will vonakodva fogadja Kayla kérését, hogy edze őt, és bevezeti őt egy étrendbe, amely vizsgálja az igazi elkötelezettségét a sport iránt. Ahogy a kettő közelebb kerül egymáshoz, Kayla erőfeszítései meggyőzik Will, hogy neki is, van ereje, hogy visszanyerje a bajnoki státuszát és, hogy semmi sem lehetetlen.

Leírás forrásaTovábbCocked

Family is like a loaded gun. A corporate lapdog is forced to return home to Colorado to save his family's struggling gun business, much to the horror of his liberal family, and his playboy older brother who never left. Hilarity, epic fights and meltdowns ensue in this dramedy starring Sam Trammell (True Blood), Jason Lee (My Name is Earl) and Tony-winner Brian Dennehy (Death of a Salesman).

Leírás forrásaTovábbCockroaches

Cockroaches is a post-apocalyptic romantic-comedy about what happens after a nuclear holocaust. It’s about those things that can survive anything: laziness, boredom, ex-boyfriends who are still stupid. And love.

Leírás forrásaTovábbCommunity

A smarmy lawyer, whose education is deemed void by the bar, is forced to attend a local community college with an extremely eclectic staff and student body.

Leírás forrásaTovábbCrazy Ex-Girlfriend (2015)

Rebecca Bunch is a , driven, and possibly crazy young woman who impulsively gives up everything - her partnership at a prestigious law firm and her upscale apartment in Manhattan - in a desperate attempt to find love and happiness in that exotic hotbed of romance and adventure: suburban West Covina, California.

Leírás forrásaTovábbCrime Scene Cleaner

Heiko "Schotty" Schotte is a man whose work begins where others pass in horror: he's a contract cleaner, sent to sanitize crime scenes after the police have finished their investigations. An everyman who loves football, fast cars and good beer, Schotty frequently encounters friends, family and acquaintances of the deceased who have a much less pragmatic approach to death than he does. But in the end, no matter the scope of the crime or the size of the mess, Schotty is there to clean it all up!

Leírás forrásaTovábbCrims

Crims follows straight-laced Luke and Jason. Luke inadvertently finds himself sentenced to two years in Young Offender Institution Sunnybank View after becoming a bank robber's getaway driver, along with the bank robber in question, his girlfriend's brother and so-called friend - Jason. To make matters worse he has to share a cell with Jason. Luke will have to rely on Jason's street smarts to get him through. Unfortunately, Jason is a massive idiot. On hand to keep a watchful eye on the boys as prison officer Dawn, alongside her unsettling colleague Creg.

Leírás forrásaTovábbCristela

A hatodik évében a jogi iskolában, végre az első nagy (fizetetlen) munkáját megkapja egy jogi cégnél.Az egyetlen probléma az,hogy ő többre vágyik.

TovábbCristofel Története

Az ismert VV Cristofel parodizált változata! Személy szerint én jobban csípem ebben a formában! :)

TovábbCsacska angyal

Az árván maradt szeleburdi Flor (Florencia Bertotti) – nevelőanyja unszolására – a banda énekesnője lesz, és egy jól sikerült partin megismerkedik a dúsgazdag Federicó-val (Juan Manuel Gil Navarro) és népes családjával. A szőke hercegre azonban egy fekete démon is kivetette hálóját, aki mindent elkövet, hogy Federico testvéreit és barátait is félreállítsa

Leírás forrásaTovábbCsajok, szilikon, ez lesz a paradicsom!

Egy egyedülálló történet, amilyenre még nem volt példa a televíziózás történetében. Egy világsikerű sztori alapján, egy még sikeresebb sorozat, mely magával ragadta a világot: Catalina szép, kedves és fiatal. Ezt az idilli képet csak az árnyékolja be, hogy mindez kevés a boldoguláshoz, ha az ember lánya egy nyomornegyedbe születik. Catalina a kiutat a helyi drogbáró oldalán keresi. Igen ám, de a bibi az, hogy pici cicijei miatt nem tudja áruba bocsátani legnagyobb kincsét. Ezek után már csak hab a tortán, hogy Catalina pasija is inkább barátnői és édesanyja mellét favorizálja. A lány ezt mellre szívja, és úgy gondolja korrigál a hiányosságain. A műtét viszont drága, ezért Catalinának szüksége van egy kis mellékesre - és ezért messzire hajlandó elmenni. Itt kezdődnek a bonyodalmak. Nem is kicsik.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbCsajos hármas (Super Fun Night)

Az ügyvédbojtár Kimmie Boubier és legjobb barátnői Helen-Alice és Marika számára az elmúlt 13 évben nem múlt el péntek, hogy ne éjjel, hogy ne együtt töltötték volna. Azonban Kimmie előléptetése megszakíthatja a hagyományt. Nem elég, hogy példaképével, Felicity Vanderstone-nal, az év ügyvédőjével dolgozhat együtt, de megismerkedik egy őrülten jóképű brit ügyvéddel, Richarddal is, aki meghívja egy buliba a menő klubba. Mivel szeretne Richarddal lenni és Felicity-re hallgatni, meggyőzi barátnőit, hogy változtassanak a hagyományokon.

TovábbCsengetett, Mylord?

Az 1920-as évek Angliája. London előkelő negyedében él a megözvegyült Lord Meldrum öccsével, anyósával, két lányával és persze a személyzetttel. A Meldrum házban lakó szakácsnő, inas, komornyik, szobalány élete szorosan összefonódik őlordsága és családja életével; sokszor túlságosan is, mármint ami a fiatal, szemrevaló szobalányokat illeti. Szóval a londoni mindennapok tanúi lehetnek a nézők, de nem akármilyen módon, hanem a jellegzetes angol humor tálalásában.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbCsészefej és Bögrearc

Kövesd nyomon az impulzív Csészefej és az óvatos, ám befolyásolható tesója, Bögrearc kétbalkezes kalandjait a népszerű videojáték alapján készült animációs sorozatban

Leírás forrásaTovábbCsillag kontra Gonosz Erők

Miután számos szörnyeteggel összetűzött, Star Butterfly a földre érkezik hogy a Diaz családdal éljen. A normális élet helyett viszont Star nem szabadul a múltjától és tovább harcol az univerzum békessége érdekében.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbCsodatévők (2019) Miracle Workers

Isten elpusztítaná az emberiséget, és két balfék angyal segíthet csak rajtunk. A Csodatévőkről (Miracle Workers) 40 napnyi eső se moshatja le a cinizmust. Pilotkritika. A Csodatévők arra tesz kísérletet, hogy megmutassa a túlvilágot. Egy olyan verziót, melyet leginkább csak multicégek felvilágosult – vagy inkább a kapitalizmusban hívő – vezetői képzelnek el. A Mennyország Rt.-ben Isten a vezérigazgató, az angyalok pedig nem szárnyas lények, glóriával a fejük búbja felett, hanem egyszerű alkalmazottak. Van, aki természeti katasztrófák felügyeletével foglalkozik, mások a humán erőforrást menedzselik, hőseink pedig az imákra válaszolnak – egyfajta adminisztrátori teendőnek megfelelően. Craig (Daniel Radcliffe) már régi motoros a szakmában: a kissé kattant, több ezer éven keresztül a pincében dolgozó fiú mellé azonban beosztják Elizát (Geraldine Viswanathan), az ambiciózus zöldfülűt, aki rögtön első napján fatális hibát vét. Akkorát, hogy miután személyesen kéri fel az Urat (Steve Buscemi), hogy járjon közben a megoldás érdekében, annak remek ötlete támad: inkább hagyja veszni az egész emberiséget.

Leírás forrásaTovábbCurb Your Enthusiasm/Félig üres

Larry Davidnek mindene megvan, amiről ember csak álmodhat: siker, híres barátok, türelmes feleség, hűséges menedzser, divatos új étterem, csak ne volna minden lépése ballépés. Gyógyszert szór a sütibe, tébolyult dadust ajánl a barátainak, tönkreteszi Alanis Morissette koncertjét, sírt rabol, vagy éppen leitat egy gyereket. Ámokfutása közben találkozik Martin Scorsesével, Ted Dansonnal, Michael Yorkkal, Krazee-Eyez Killával és a szent családdal - és mindegyiküket sikerül megsértenie.

TovábbDa Ali G show

a Da Ali G Show-t, ami hazánkban is ment egy ideig az egyik zenei csatornán. Angliában nagy sikert aratott, mely elsősorban Ali G-nek volt köszönhető, aki öltözködésével, beszédével, viselkedésével a híres rapperekhez akar hasonlítani, de próbálkozásai hatalmas öngólok. A showba (inkább Angliában) neves vendégeket hív meg és idióta kérdésekkel, beteg poénokkal bombázza őket. A műsoraiban sokszor feltűnt a már említett Bruno, akit szintén ő alakít. Bruno, mint egy osztrák zenei-divat csatorna tarajos frizurájú, „sexy” feliratú, testhez simuló ruhát viselő riportere látogat el különféle helyszínekre és ott nem megrendezett szituációkban teszi magát nevetségessé, vagy éppenséggel kelt botrányt. Brunohoz hasonlóan jelent meg Borat karaktere is aki egy kazahsztáni csatorna riportere és a kazahok részére készít egy műsort, melyben Angliát mutatja be (a későbbi Da Ali G Showban pedig az USA-t). Borat különlegessége abban rejlik, hogy egy kopott öltönyt hord (amit egyébként Baron Cohen egyszer sem mosott ki, így téve még realisztikusabbá a figuráját), nagy ódivatú frizurát és bajuszt visel (melyek eredetiek). Borat kissé nehézkes felfogású, ráadásul az angol nyelvet sem beszéli tökéletesen, így mindent félreért.

Leírás forrásaTovábbDads

Two successful guys in their 30's have their lives turned upside down when their nightmare dads unexpectedly move in with them.

TovábbDaktari

A '70-es évek elejének nagy televíziós sikere volt nálunk a Daktari, amely az afrikai Wamerui Állatviselkedéstani Központban játszódik. Főszereplője az állatorvos-kutató Dr. Marsh Tracy (akit szuahéli néven Daktarinak, azaz "Doktornak" szólítanak), a lánya, Paula, a fiatal növénybiológus Jack, helyi kisegítőjük, Mike, valamint a kancsal oroszlán, Clarence és a Judy, a minden lében kanál csimpánz. A történetek a vadvilág védelmezői és a helyi vadorzók harcai körül zajlanak.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbDance academy - Táncakadémia

Tara Webster egy farmon él szüleivel és minden vágya, hogy hivatásos balett táncos legyen. Ezért jelentkezik a világhírű sidney-i Táncművészeti Akadémiára. Úgy érzi, hogy eljött az ő ideje és mindent megtesz, hogy megfeleljen a felvételin. Azt gondolja, hogy mindenre felkészült, de közben nem is sejti mi vár rá. Először a felvételin kell túl lennie, de nem könnyítik meg a dolgát a társai...

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbDanger 5

A címadó nemzetközi szupercsapat Hitler világuralmi terveit hivatott keresztülhúzni, és ezek nem nélkülözik a sorozatot fémjelző olyan mértékű abszurditást, ami láttán még David Lynch is elégedetten csettintene. Náci pterodaktilusz-emberek, agymosott, öngyilkos pilótákat kiképző, helyét folytonosan változtató Japán, szexuális úton terjedő, a fertőzötteket engedelmes árjákká transzformáló járvány, városokat leromboló óriásszörnyek (természetesen a hatvanas évekbeli gumijelmezes Godzilla-filmekből), amelyeket csak a legendás Atlantiszon található szuperfegyverrel lehet legyőzni: a Danger 5 szuperkémjeinek semmi sem akadály!

Leírás forrásaTovábbDate My Dad

Sorozat egy egyedülálló apáról, aki 3 tinilányt nevel. Az anya halála után 3 évvel a lányok elhatározzák, hogy visszavezetik apjukat a randizás világába.

Leírás forrásaTovábbDear White People

A sorozat színesbőrű diákokról szól, akik egy zömében fehérekből álló Ivy League főiskolára járnak, és próbálnak boldogulni, ahol a faji feszültségeket általában a szőnyeg alá söprik.

Leírás forrásaTovábbDémonirtók (Reaper)

Sam Oliver a lógós fiatalok mindennapi életét éli, ideje nagy részét videójátékokkal tölti - egyedül azt nem érti, hogy szülei miért bánnak olyan keményen az öccsével, mikor neki mindent megengednek. A 21. születésnapján megkapja a magyarázatot, ami nincs igazán ínyére: kiderül, hogy születésekor eladták az ördögnek, akit innentől kezdve szolgálnia kell. A szülők annak idején az apa életben maradásáért kötötték az alkut a Sátánnal, miszerint neki áldozzák elsőszülött gyereküket. Samnek így 21 éves korától kezdve az a dolga, hogy összegyűjtse a pokolból megszökött bűnös lelkeket, és visszaszállítsa őket a lángok közé.

TovábbDevil Beside You

Miután végre összegyűjtötte bátorságát, Qi Yue egy szerelmes levelet akart átnyújtani Yuan Yi-nek, azonban szerencsétlenségére a fiú nem vette észre, és elsétált mellette. Előtte állt viszont az iskola bajkeverője, Jiang Meng. A gonosz megkapja, amit akar, és ezúttal Qi Yue-t akarja. Habár külsője mást sejtet, Jiang Meng valójában szerető és kedves, ami megérinti Qi Yue szívét. Viszont akad egy nagy probléma: Jiang Meng annak az embernek a fia, akihez Qi Yue édesanyja éppen hozzá készül menni. Bár nem vérrokonok, de ki fogadná el ezt a mostohatestvér kapcsolatot?

A korábban feltöltött epizódok a byakuya-fansubs.hu kérésére törölve lettek. Kérünk titeket, hogy általuk készítetett feliratokkal ne töltsetek fel epizódokat!

Leírás forrásaTovábbDharma és Greg

A Dharma és Greg egy amerikai szituációs komédia, amelyet Chuck Lorre és Dottie Dartland alkotott.

TovábbDoc Martin

Dr. Martin Ellingham, a sikeres londoni sebész kénytelen hátat fordítani hivatásának, miután egy műtét során rosszul lesz a vér látványától. Körzeti orvosként folytatja, egy Isten háta mögötti településen, ahol sokat nyaralt gyerekkorában nagynénjénél. A faluban kíváncsian várják az új orvost, Martin dokinak pedig még fogalma sincs róla hogy ezen a helyen nemcsak gyógyítania kell a betegeket, hanem meg is hallgatnia őket. Vasalt öltönyében és fekete autójában a nyugalmas kis faluban Martin doki olyan, mint egy partra vetett hal.

Leírás forrásaTovábbDokik

Dr. John 'J.D.' Dorian (Zach Braff) úgy érzi, négyévnyi tanulás után mindenre fel van készülve, ami a kórházban érheti. A medikus azonban gyorsan szembesül azzal, hogy rengeteg meglepetés várja új munkahelyén, ahová legjobb barátjával, Christopher Duncan Turkkel (Donald Faison) ér kezik.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbDoktor Addison - Private Practice

Addison új munkahelyének specialitása a mesterséges megtermékenyítés, amely tény néha elég bizarr és drámai szituációkat képes eredményezni. Az intézmény neve Oceanside Wellness Center, amelyet egykori diáktársai, Naomi és Sam Bennett alapítottak és irányítanak. Az ő megkeresésükre dönt úgy Addison, hogy magánéleti problémái elől is menekülve megpróbál új életet kezdeni mind magánéleti, mind szakmai fronton.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbDoktor Balaton 2020

A “magyar Dallas” történetének helyszíne a balatonfelvidéki Balatonmeggyes, a cselekmény középpontjában pedig az egyedülálló és hatásos gyógyvíz áll.

TovábbDon't Trust the B---- in Apartment 23

June, an optimistic girl from the heartland, moves to New York and is forced to move in with party girl Chloe, who has "the morals of a pirate." In the opener, June loses her job and, after moving in with Chloe, finds her boyfriend having sex with Chloe in their apartment.

TovábbDownward Dog

Egykamerás komédia websorozat alapján egy, az életben nehezen boldoguló nőről és magányos, filozofikus kutyájáról – az utóbbi szemszögéből. A kapcsolatuk nem a legrózsásabb, hiszen a nő túl sokat törődik a munkájával, mióta elhagyta a pasija, és ez nem tetszik az ebnek, de tudják, hogy szükségük van egymásra. Ebben is lesz kamerába beszélés, mint a Modern Family-ben, csakhogy az a kutya reszortja itt.

Leírás forrásaTovábbDr. Ken

Dr. Ken is a brilliant physician with no bedside manner. He is always trying to be a good doctor, as well as a good husband and dad to his two kids. However, these good intentions have a way of driving everyone crazy at both work and at home. Luckily, his therapist wife Allison is just the right partner to keep things sane.

Leírás forrásaTovábbDrága örökösök

A történet dupla epizóddal kezdődik, amelyben megismerjük a Szappanos családot, akiket sokkol a hír: Kálmán bácsi óriási vagyont hagyott rájuk, amit akkor kapnak meg, ha egy éven át a bácsi falujában élnek. Az örökösök úgy döntenek, hogy maradnak és elkezdődik az egy évre szóló taktikázás.

Leírás forrásaTovábbDragon ball

Bummm

TovábbDrake és Josh

Drake Bell és Josh Peck egy iskolába jár, de ennél több közös nincs is bennük, jellemük már nem is lehetne különbözőbb: Drake roppant laza, és csak sodródik az árral, Josh viszont szigorúan szabálykövető egyéniség. Mikor azonban Josh apja és Drake anyja úgy döntenek, hogy összeházasodnak, az addigi iskolatársakból egyszercsak mostohatestvérek lesznek.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbDrake és Josh (sorozat)

Drake Bell és Josh Peck egy iskolába járnak, de ennél több közös nincs is bennük, jellemük már nem is lehetne különbözőbb: Drake roppant laza, és csak sodródik az árral, Josh viszont szigorúan szabálykövető egyén iség. Mikor azonban Josh apja és Drake anyja úgy döntenek, hogy összeházasodnak, az addigi iskolatársakból egyszer csak mostohatestvérek lesznek.

Leírás forrásaTovábbDurarara!!

Ryugamine Mikado egy fiatalember, aki sose szokott kimozdulni nagyvárosokba vagy más helyre a faluból, de most az egyszer megteszi, amikor egy gyerekkori barátja áthívja az ő iskolájába. Ez a barát, Masaomi egy ikebukuro-i iskolába invitálja a fiút, de ez nem ilyen egyszerű. A vidéki fiú ugyanis nem tudja, hogy a legnagyobb gazemberek vannak a legszebb öltönyökben, és így tovább. Mikado magatehetetlenül és véletlenül keveredik bele az utcai harcokba, amikor egy fej nélküli motorossal találkozik.

Leírás forrásaTovábbEgy házasság helyzete

A 10-10 perces szösszenetekből álló széria filmváltozata Louise és Tom életét, kapcsolatát követi figyelemmel, ahogy hetenként egy kocsmában találkoznak, közvetlenül az aktuális családi terápiás ülés előtt. A néző előtt lassan összeáll a kép a párról, mi hozta össze és mi kezdi elválasztani őket egymástól. A két főszereplőt Rosamund Pike és Chris O'Dowd alakítja, a fordulatokról pedig Nick Hornby író (Egy fiúról, Szívem csücskei), forgatókönyvíró (Egy lányról, Brooklyn), producer gondoskodik.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbEgy kapcsolat szabályai

Nyomon követhetjük egy kedves házaspár, egy friss jegyespár és egy elégedett agglegény egyedülálló barátságát, miként érvényesülnek a párkapcsolatok útvesztőjében.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbEgy lépés előre

Felvételi időszak egy híres madridi főiskolán, ahol a jövő nagy táncosait, énekeseit, zenészeit és színészeit képzik. Az izguló diákok között ott van Lola, Pedro, Sylvia és Roberto és persze még sokan mások. Álmuk, hogy egyszer majd ők álljanak a rivaldafényben. Előbb azonban a rostavizsgát kell teljesíteniük. Bebizonyítani, hogy nemcsak álmodoznak, de tehetségesek és állhatatosak is. A felvételizők közül csak 20 kerülhet be az iskolába.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbEgy óra múlva itt vagyok 1971

A kalandfilm-sorozat főhőse Láng Vince. Életének alakulását mutatja be a film a II.világháborút megelőző években. 1937-ben a munkanélküli Vince végre munkához jut. Gróf Podweisz Elek sofőrje lesz. Rövid idő után Vince egy kórházi ágyon tér magához, amikor megtudja, hogy a gróf kirúgta, egy halott betegtársa szemetes egyenruhájában távozik.

TovábbEgy rém rendes család

Az Egy rém rendes család egy elképesztő, néha már fájdalmasan realisztikus válasz az amerikai televíziókban igen gyakran idealizált családmodellre. Al Bundy (Ed ONeill), Peggy Bundy (Katey Sagal) és közös gyermekeik Kelly (Christina Applegate) és Bud (David Faustino) története a külvárosi Chicagoban zajlik. Életük nem feltétlenül mintaszerű, ám állandó emlékeztető a modern házasság és családi élet gyenge pontjainak.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbEgy rém rendetlen család (Complete Savages)

Hat férfi: az apa és az öt fia. Immár a huszonkettedik házvezetőnőt fogyasztották el. És egyre inkább reménytelenül rendetlenek... Vajon ki győz? A szemét, vagy az életre nevelés?

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbEgy szobalány vallomása 2021

Egy fiatal anya elmenekül bántalmazó párkapcsolatából, és takarítónőként vállal munkát, hogy szebb jövőt építhessen saját magának és a kislányának.

TovábbEgymás nyakán ( Crowded )

A Crowded című többkamerás vígjátéksorozat főszereplői egy házaspár tagjai, akik azt remélik, hogy húsz év gyereknevelés után végre magukra szánják az idejüket. Úgy tűnik, végre teljesülnek vágyaik, csakhogy az élet közbeszól: nem elég, hogy feltűnnek a színen a férfi nehéz természetű szülei, még lányaik is hazaköltöznek.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbEgynyári kaland

Az Egynyári kaland című ifjúsági mini-sorozat hat frissen érettségizett fiatal - három lány és három fiú - balatoni kalandjait követi nyomon. Az egész nyarat a Balaton partján töltő fiatalok a szünidő alatt dolgoznak, szerelembe esnek és különféle izgalmas kalandokba bonyolódnak.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbEgyről a kettőre

A sorozat egy kisvárosban, a Wisconsin állambeli Port Washingtonban játszódik. Frank építési vállalkozó, Carolnak szépségszalonja van. Bár egy városban élnek, de nem találkoztak. Aztán a "véletlen" úgy hozza, hogy mindketten Jamaikára mennek nyaralni. Ott ismerkednek meg - szerelem első látásra, majd össze is házasodnak. Mikor hazajönnek, Frank Carolhoz költözik. Ez eddig egy szokványos történet lenne, ám itt jön a csavar: Frank nem egyedül, hanem az előző házasságából való három gyermekével állít be. Három gyerek nem sok, de már Carolnak is van három az előző házasságából... Természetesen a gyerekek ki nem állhatják egymást, de aztán szép lassan összekovácsolódik a népes család.

TovábbEgyszer fent, inkább lent - Eastbound & Down

Adott a tizenkilenc éves Kenny Powers... a srác, aki megkapta a "mennyország kulcsát", amikor baseballcsapatát egy remekbe szabott dobással hozzásegítette a győzelemhez az amerikai baseballbajnokságban. Ezt követően fürdött a hírnévben, reklámszerződések és jövedelmező ajánlatok várták, és a megszállott rajongók, akik kedvenc szavajárását - "Kiestél, baszki!" - kiabálják kórusban. Kennynek tehát tényleg mindene megvolt. Ám néhány évvel később, miután az önpusztító életmód és az önelégültség nyomot hagyott gyorslabdáján és a túlzott szókimondás lerombolta szurkolótáborát, Kennyt kirakják baseballcsapatából: végső soron az a játék vetette ki magából, amivel addig olyan ügyesen élt (vissza).

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbEgyüttlét (Togetherness)

A sorozata két, egy fedél alatt lakó, harmincas pár mindennapjait mutatja be, akik Los Angelesben élnek és küzdenek a kapcsolatuk életben tartásáért, miközben megpróbálják megvalósítani az álmaikat.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbEinstein rejtélyei 2017

Egy rendkívül intelligens professzor különböző bűnügyek megoldásában segíti a hatóságokat.

TovábbÉld az életem

A napsütötte Los Angelesben él a gazdag Leonardo Fuentemayor és a szegény Pedro Pérez González. Ikertestvérek, azonban egyikük sem tud a másik létezéséről. Amikor útjaik keresztezik egymást, véletlenül felcserélik őket és Leonardo elfeled mindent, így elszabadul a pokol. Ezután a szoknyapecér, kissé szórakozott Pedrónak kell vezetnie a Fuentemayorok vállalatát, a komoly Leonardónak pedig a González család pinata boltját a piacon. Pedrónak kell feleségül vennie Fernandát, aki valójában a rivális család sarja, Leonardónak pedig Cocót, a lányt, aki kihasználja, hogy a fiú nem emlékszik semmire...

Leírás forrásaTovábbÉlete a halál - My Life Is Murder 2019

A sorozat a rettenthetetlen magánnyomozó, Alexa Crowe kalandjait követi, aki a legborzasztóbb bűncselekményeket is megoldja, miközben igyekszik megbirkózni magánélete gondjaival.

TovábbÉletem értelmei

Michael Kyle oltár elé vezette középiskolai szerelmét és három gyermekük is született. A kép lehetne idilli, ám az apuka neveli otthon gyermekeit, ami számos bonyodalmat okoz. Michael úgy érzi, elrohant mellette az élet, miközben felesége sikeres üzletasszony lett. Gyerekei egyre több gondot okoznak és csak pénzért nyaggatják apjukat.

TovábbÉletem legrosszabb hete

A kissé tohonya Sam Briggs (Kyle Bornheimer) amúgy jóravaló fiú, stabil egzisztencia, mellette az élet csupa biztonság. Egy szórakoztató magazinnál szerkesztő, és épp tervezi nőül venni aráját, a szép Melanie Claytont (Erinn Hayes), főleg, hogy a hölgy várandós. Csupán egy bibi van: Melanie édesapja, a híresen szigorú bíró, Dick, ki nem állhatja a mi Samünket, aki persze érzi ezt, s így minden igyekezete, amivel próbálja megszerettetni magát leendő apósával s anyósával, Angelával (Nancy Lenehan), a visszájára sül el. Samet annyira frusztrálja a Dick felől felé áradó gyűlölet és megvetés, hogy persze teljesen rágörcsöl a helyzetre, hibát hibára halmoz, s igazi balfék módjára viselkedik folyvást. De így legalább, ami számára a legrosszabb hét, az a nézőnek a legszórakoztatóbb félóra a héten. Rögtön a sorozat elején Dick születésnapjára várják a fiatalokat a szülői házba. Sam és Melanie épp most tervezik bejelenteni az örömhírt a kis utód érkezéséről és tervezett esküvőjükről. De szerencsétlen események borzalmas láncolatának köszönhetően - melyek közül csupán egy, hogy egy illuminált kollegina lehányja Sam ingjét -, hősünk csúnyán elkésik, s mikor megérkezik sem visel mást, mint egy halványzöld nylonzacskót az ágyéka körül. Belépvén a házba rögvest könnyítene magán, ám a véletlen balszerencse úgy hozza, hogy a másnapi ünnepi kacsát sikerül levizelnie. Kb. két perce van ekkor az apóséknál. Másnap Sam kétszer majdnem megöli Dicket, igaz, először inkább csak elméletileg. Ez persze a lényegen és a közhangulaton nem sokat változtat. Azt már el sem áruljuk, mi történik azzal a nagyszabású, értékes születésnapi ajándékkal, mellyel Angela szeretné meglepni imádott férjét, Dicket? Az Életem legrosszabb hete c. sorozat A pánik hete című közkedvelt BBC-sorozat amerikai megfelelője. Nincs benne egy másodpercnyi üresjárat sem, az egész sorozat úgy vicces, ahogy van.

TovábbEllen

telek körül forog Ellen Morgan, amely igyekszik kezelni nem csak az ő mókás barátok és a család, hanem a problémák a mindennapi életben.

TovábbElvált Gary

vicces

TovábbEminem

Eminem Zenéi

Leírás forrásaTovábbÉn hősöm

A thermaemberről szól

TovábbEnlisted

A történet középpontjában Pete Waits őrmester áll, akit egy küldetés befejeztével Afganisztánból egyenesen egy floridai kis bázisr a vezényelnek, ahol még nehezebb feladat várja: szembe kell néznie két, tőle és egymástól is nagyon különböző testvérével.

Leírás forrásaTovábbEpisodes

British writer-producers Beverly and Sean Lincoln (Tamsin Greig and Stephen Mangan), have a wonderful marriage and a hit TV series to their credit. Things couldn't be better. Until Merc Lapidus (John Pankow), a Hollywood network executive, gushes over their series at a gala. Merc is certain that a remake of the show will go over well with an American audience. After making the Lincolns a lucrative offer, they pack up and ship out to the States. It doesn't take long for them to figure out that Hollywood is a place where deals are made and broken in the same breath. They soon find themselves holding on tight as creative control of their show starts to slip away from their hands. Merc ultimately dismisses the original star, an elder, distinguished, gentleman, for 'Friends' actor Matt LeBlanc, a charming, yet manipulative beast, with a grocery list of demands. Hollywood is not what the Lincolns had in mind, but Sean believes he can swim with the sharks. As for Beverly, she'd rather go back to the UK than deal with these Episodes. Written by Jordan Ray Allen.

Leírás forrásaTovábbErdészház Falkenauban

Leírás Martin Rombach felesége halála után úgy dönt, hogy valóra váltja álmát és megpályáz egy erdész állást a festői Falkenauban. A gyerekei azonban nincsenek elragadtatva az ötlettől. Ráadásul több ellenlábasa is van, akik mindent megtesznek, hogy ne ő kapja meg a munkát.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbErica világa

Erica Strange (Erin Karpluk) egy csinos, okos 32 éves nő. Élete azonban nem halad semerre és jelenlegi szerencsétlenségéért a múltat hibáztatja. Mi lenne hát, ha meg tudná változtatni azt? A kórházban találkozik a titokzatos Dr. Tommal (Michael Riley), egy kezelőorvossal, aki élete lehetőségét kínálja Ericának: visszaküldi őt az időben, hogy helyrehozza múltbéli hibáit. Más döntések meghozatalával meg tudja-e Erica változtatni a múltját és így átalakítani a jelenét?

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbEverwood

Lehet, hogy Dr. Andrew Brown zseniális idegsebész, de apaszerepben egyszerűen csődöt mond. Mikor azonban egy tragédia folytán egyedül marad két gyermekével, Dr. Brown úgy dönt, hogy maga mögött hagyja Manhattan forgatagát, és családjával egy apró coloradói városba, Everwoodba költözik, ahol végre olyan életet élhetnek, amilyenről mindig is álmodtak. Az Everwood 23 részes első évadának középpontjában Andy (Treat Williams) és 15 éves fia, a nehezen kezelhető, de tehetséges Ephran (Gregory Smith) kapcsolata áll. Greg Berlanti producer elismert, élettel teli sorozatában Andynek Ephran és a 9 éves Delia (Vivien Cardone) nevelése közben kell beletanulnia a szülői szerepbe. Izgalmas problémafelvetések, frappáns humor és remek karakterek: ez Everwood, ahová újra és újra érdemes visszatérni.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbEz így nem OK

A tizenéves Sydney a középiskolai mindennapok próbái és gyötrelmei között lavírozik, s ebben bonyolult családja sem könnyíti meg az ő dolgát. Így ismerkedik meg a kezdődő szexualitásával, illetve azokkal a szuperképességekkel, melyek mélyen benne rejtőznek.

Leírás forrásaTovábbEzel-bosszú mindhalálig

Ömer a nők álma. Szenvedélyes, mint Johnny Depp, férfias, akárcsak Clive Owen és gazdag, mint Bill Gates. Ömernek azonban csak egy álma van: tíz hosszú év után bosszút állni azon, aki hamis vádakkal börtönbe juttatta és elvette a szerelmét. Felvett személyisége, Ezel jól ismert a maffia és az éjszakai élet világában, ezért biztosra veheti, hogy minden lépését figyelik majd, bosszúja célba talál. Ömer kötelező katonai szolgálat letöltése után tér haza idős szüleihez és kisöccséhez és minden vágya, hogy végre feleségül vehesse álmai asszonyát, a rá türelmesen várakozó Eyşant (Cansu Dere). Már-már úgy tűnik, pontosan azt az életet élheti, amire vágyott, amikor egy nap a rendőrség ráront a békésen alvó férfira és gyilkosság vádjával letartóztatja. Életfogytiglan tartó ítélete alatt csak arra tud gondolni, vajon ki az, aki csőbe húzta, mivel érdemelte ezt ki és hogyan állhatna bosszút. Az alkalomra tíz hosszú évet kell várnia, de végül elérkezik, és a plasztikai műtéten átesett Ömer új külsővel, Ezel néven sétál be a kaszinó ajtaján, hogy egyszer és mindenkorra fényt derítsen a múltjára.

Leírás forrásaTovábbFaking It

Április 22-én indul az MTV új komédiája, melynek készítője az a Chris Covington, aki a sokak által igen kedvelt 10 Things I Hate About You-sorozatot is készítette A Faking It-ről eddig annyit tudtunk, hogy két középiskolás barátnőről szól, akik mindent megtesznek azért, hogy népszerűek lehessenek a suliba, még azt is, hogy másnak adják ki magukat, mint amik valójában. Nos, az előzetesből kiderül, hogy ez a “más” azt jelenti, hogy leszbikus barátnőknek állítják be magukat. Szereplők: Katie Stevens (American Idol S9), Rita Volk, Bailey Buntain, Gregg Sulkin, Michael Willett.

TovábbFam (2019)

Clem, aki viszontagságos fiatalkor után egy nagyszájú, vicces, ám hazudós felnőtt nővé érik, épp készül összekötni életét szerelmével. Az egyetlen bibi, hogy mindenkinek azt hazudta, édesapja meghalt, aztán a semmiből hirtelen felbukkan rég látott féltestvére, Shannon, aki megunva apjuk viselkedését nála keres menedéket, innentől pedig majd bonyolódnak a dolgok.

Leírás forrásaTovábbFamily Tree

Centers on 30-year-old Tom Chadwick who, after losing his job and his girlfriend, begins exploring his family heritage after inheriting a mysterious box from a great aunt he never met. Unsure of his identity, he uncovers a world of unusual stories and characters as well as a growing sense of who he and his real family are.

Leírás forrásaTovábbFapad

Szemlő Róbert kétes hírű vállalkozó úgy érezte az állati fehérje feldolgozás már nem a legjobb biznisz Magyarországon. Gondolt hát egy nagyot, és elhatározta, hogy fapados légitársaságot alapít, ami nemcsak, hogy menő dolog, de féllegális bevételek tisztára mosására is alkalmas...

Leírás forrásaTovábbFekete hétfő(Black Monday)2019

1987. október 19-én összeomlott a New York-i tőzsde, és történetében először felfüggesztették a részvényekkel való kereskedést. Minden idők legnagyobb egynapos tőzsdei összeomlását azóta is Fekete Hétfőként emlegetik. A mai napig nem tisztázott, hogy mi vagy ki okozta ezt. A történet arról szól, hogy kívülállók egy csoportja hogyan fektette meg a kékvérű öregfiúk által uralt Wall Streetet. A keserédes vígjátéksorozat főszerepeit Don Cheadle, Andrew Rannells és Regina Hall alakítja.

Leírás forrásaTovábbFekete Vipera

Edmund herceg egy fikció részeként IV. Richárd udvarában kíván érvényesülni annak mellőzött fiaként, bátyja árnyékában. Kísérője a tudatlan, és mocskos Baldrick, valamint a piperkőc és féleszű Lord Percy, akik mindig ott állnak az oldalán.

TovábbFelhőtlen Philadelphia

Charlie, Mac, Dennis és Dee története arról szól hogy milyen baromságokba keverednek bele. A három srác és egy lány barátsága igen lanka egyedül az általuk birtokolt Peddies kocsma köti össze őket. Mindig belekeverednek valamibe akármiről legyen szó mindig Ők húzzák a rövidebbet. Dennis és Dee testvérek de attól függetlenül néha olyan dolgokat csinálnak amiket nem kéne. Mindenkit a pénz hajt. Philadelphia számukra a paradicsomot jelenti attól függetlenül pokollá változtatják saját és egymás életét. Dennis minden lánnyal viszonyt tart vagy viszonyt akar tartani Mac apja börtönben ül anyja pedig egy tapló. A kis Mac egyedül kellett hogy felnőjön és bármit megtenne hogy egy jobb sorsa legyen, de nem megy sose. A Jótét lélek akar lenni de sokszor maga az ördög. Dennis-szel néha ki nem állhatják egymást, néha meg puszipajtások. Charlie a neveletlen komisz és kevésbé higiénikus tagja a csapatnak. Általában magára marad de mindig tőle kérnek segítséget. Szerelmes a rivális kocsma pultosába. Mindig megvádolják valamivel, ami sokszor nem igaz és sokszor bajba kerül barátai miatt.

Leírás forrásaTovábbFelpolcolva

Skyler Dayton (Pamela Anderson), a könyvárus lány története, akinek hogy-hogy nem, mindig meggyűlik a baja a férfiakkal. Egy nagyon szórakoztató munkahelyi sitcom a 2000-es évekből, tele poénokkal, remek színészekkel: Pamela Anderson (Baywatch stb.), Christopher Lloyd (Vissza a jövőbe, Spin City, Taxi)...

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbFérjek Gyöngye

Doug és Carrie Heffernan (Kevin James és Leah Remini) New York Queens negyedében, a Rego Parkban laknak, Carrie különc apjával, Arthur Spoonerrel (Jerry Stiller). Doug egy csomagszállítmányozó cégnél (IPS) sofőrként keresi a kenyerét. Minden vágya az, hogy Carrievel, a feleségével több időt tudjon eltölteni. Carrie egy ügyvédi irodánál titkárnőként dolgozik Manhattan belvárosában, később egy ingatlanügynökségnél lesz titkárnő. Az életüket bonyolítja Arthur, akit lecsillapítani csak a kutyasétáltatással foglalkozó Holly (Nicole Sullivan) képes, ő kíséri el sétálni a közeli parkba a kutyákkal együtt. Doug együtt szokott lógni a jó tanácsokat osztogató Deacon Palmerrel (Victor Williams), Spence Olchinnel (Paton Oswalt), Richie Iannuccival (Larry Romano) és az unokatestvérével Danny Heffernannal (Gary Valentine). Spence nevű pancser barátja Star Trek rajongó, aki ha nővel találkozik állandóan zavarba jön. Deacon Palmer Doug legjobb barátja, gyakran mennek együtt Knicks meccsekre, vagy csak együtt lógnak Spence-szel, Richie-vel vagy Danny-vel. Amikor Carrie és Doug valamilyen jó és hasznos cselekedet akarnak végrehajtani (például ha jótékonykodnak, vagy segítenek egy ismerősüknek munkát találni), megpróbálnak elsimítani gondokat, vagy kimenteni magukat bonyodalmakból, esetleg számukra hasznos dolgokba vágnak (például eladnak egy házat, vagy befektetnek a tőzsdén) rendszerint a cselekmény teljesen rossz irányba fordul, legtöbb esetben az epizód végére szereplőinket ugyanabban a helyzetben találjuk, mint az epizód elején. A legtöbb helyzetkomédiától eltérően számos epizódban a fő konfliktus megoldatlan marad a végére. Az epizódok, felvázolva egy szituációt, egy nehéz, fogas kérdéssel indulnak, azonban általában ennek a későbbiekben semmiféle hatása nem lesz az epizód cselekményfolyamára. Az epizódok végét többnyire egy rövid humoros jelenet zárja, ami legtöbbször kapcsolódik a fő cselekményhez. Legtöbb epizód Heffernanék házában játszódik, esetleg Doug munkahelyén az IPS-nél, barátaival és munkatársaival. (Az utcai jelenetek New York különböző kerületeiben, míg a többi jelenet Californiában lettek felvéve)

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbFiúkkal az élet

Az epizódok a 14 éves Tess Foster életét követik nyomon, amint megpróbálja irányítani a zűrzavaros tini-életét, miközben az aggodalmaskodó apukájával és 3 bátyjával viaskodik. Habár Tess imádja a 4 fontos férfit az életében, elég nehezen viseli, hogy mind a négyen más perspektívából látják a dolgokat. Annak ellenére, hogy ő az egyetlen csaj a csupa férfiból álló háztartásban, van jó oldala is a dolognak - a fiúk sokszor hasznos tanácsokat tudnak adni neki. A Fiúkkal az élet, egy más szemszögből mutatja be az élet nagy nehézségeit, humorral fűszerezve.

TovábbFleabag

Hat részes komédia sorozat, amelyet egy díjnyertes színdarab alapján készítettek. A főszerepben egy fiatal nőt ismerhetünk meg, aki igyekszik megbirkózni azokkal a nehézségekkel, amiket London okoz.

Leírás forrásaTovábbFour Weddings and a Funeral

A „Négy esküvő és egy temetés” című romantikus komédia film televíziós adaptációja.

TovábbFranklin és Bash

Adva van két fiatal ügyvéd és jóbarát, Franklin és Bash, akik minden lehetőséget megragadnak, hogy ügyfeleket szerezzenek maguknak. Megnyerő alakításuk miatt aztán hamarosan óriási kiugrási lehetőséget kapnak, amikor is felajánlanak nekik egy nagymenő állást.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbFree!

A történet Haruka Nanase körül forog. Nagyon szereti a vizet és úszni is. Mielőtt befejezné alapfokú tanulmányait, részt vesz egy úszó bajnokságon az úszóklub tagjaival együtt: Makoto Tachibanával, Nagisa Hazukival, és Rin Matsuokával. Miután győzelmet aratnak, az összes fiú külön utakra lép. Az idő múlik, és egyszer csak az unalmas középiskolai életükben Rin jelenik meg. Kihívja Harukát egy mérkőzésre, hogy megmutassa neki mindent elsöprő erejét. Haruka nem akarja egyibben hagyni, ezért utoljára összehívja az egykori úszóklubbos barátait (Makoto és Nagisa), majd csapatuknak új nevet adva: Rei Ryugazaki próbálják legyőzni Rint.

Leírás forrásaTovábbFresh Meat (Friss hús)

A sorozat hat manchesteri egyetemista életét mutatja be, akik egy közös lepukkant házon osztoznak.A Fresh Meat legnagyobb erénye, hogy fogalmad sincs, hogy a következő percben mi fog történni... Színészek: Zawe Ashton,Greg McHugh, Kimberley Nixon,Charlotte Ritchie Joe Thomas,Jack Whitehall Játékidő: 40 perc Kategoria: Dráma, Vígjáték IMDB Pont: 7.8

TovábbFresh Off the Boat

A '90s-set single-camera comedy about a hip-hop-loving Asian kid growing up in suburban Orlando, being raised by an immigrant father obsessed with all things American and an immigrant mother often bewildered by white culture.

Leírás forrásaTovábbFriends with Better Lives

Hat jóbarát története, aki más és más élethelyzeteket járnak be éppen: házasok, elváltak, frissen eljegyzettek, vagy épp egyedülállóak - és látszólag boldogok, valójában azonban azon jár az agyuk, hogy a másiknak biztosan sokkal jobb. Andi és Bobby boldog házasságban élnek, két gyerekük van, de néha arra vágynak, hogy bárcsak kevesebb felelősség nyomná a vállukat és többet szórakozhatnának. Will nemrég lépett ki kapcsolatából, és a legényéletről áradozik, de még mindig exfelesége után vágyik. Jules és Lowell még alig látnak az új szerelem lila ködétől, Kate pedig a lehető legsikeresebb a munkájában, de alighanem a Dunának megy, ha megtudja, hogy utolsó szingli barátja, Jules is férjhez készül menni. Ha párkapcsolatról van szó, a baráti társaság tagjai úgy néznek végig egymáson, hogy azt találgatják, vajon melyiküknek van jobb dolga...

TovábbFruits Basket

Egy család egy régi átokkal... És egy lány, ki örökre megváltoztatja életüket... Történetünk főszereplője a 16 éves Tohru Honda, kinek apja elhagyta őt, és anyját pedig egy balesetben elvesztette. Nem volt hová mennie, mert nagyapja építkezett, így sátrat vert az erdőben, mit sem sejtve arról, hogy a terület a Sohma családé. Egy nap, mikor jön haza az iskolából, összefut Shigure Sohma-val, és osztálytársával, Yuki-val (az iskolában csak "herceg"). Mikor kiderítik, hogy Tohru egy sátorban lakik, felajánlják neki, hogy maradhat a Sohma házban, de a háztartást neki kell végeznie. Tohru beleegyezik. Kicsivel később felfedezi a Sohma család titkát. Ha egy másik nemből való ember megöleli a család valamely tagját, akkor aszerint, hogy a kínai horoszkóp melyik évében születtek, állatokká változnak. De nem kell félni, egy idő után vissza is változnak. Tohru-nak meg kell ígérnie, hogy nem mondja el senkinek a nagy titkot, mert ha megteszi, ki kell törölni az emlékezetét, és mindent elfelejt. Vajon Tohru megbízható-e?

Leírás forrásaTovábbFurcsa Amcsik - Ugly Americans

Az amerikai animációs sorozat egy alternatív amerikai világba kalauzolja a nézőt, melyben szörnyek és egyéb furcsa lények élnek együtt az emberekkel. A főszereplő, Mark Lilly egy szociális munkás, aki New Yorkban próbál segíteni beilleszkedni az idegeneknek, ám első kézből kell megtapasztalnia a velük való együttélés nehézségeit, amikor kiderül, hogy szobatársa egy emberevő zombi. A sorozat humoros formában próbálja bemutatni, milyen nehézségekkel kell megküzdeniük az életben mindazoknak, akik eltérnek a többségi társadalom normáitól.

Leírás forrásaTovábbFutótűz

A gyönyörű, ám kissé vadóc Kris (Genevieve Cortese) 16 éves korában elkövetett egy nagy hibát. Egy autólopási ügy miatt most a fiatalkorúak börtönében van, de az élet Pablo (Greg Serano) segítségével - akinek van egy hasonló szégyenfolt a múltjában - még egy esélyt kínál Krisnek: munkalehetőséget egy hatalmas lovardában. A lány nemcsak imádja a lovakat, de ösztönös tehetsége is van hozzájuk. Olyan ő, mint egy rakoncátlan kiscsikó, akit még be kell törni, de keményen dolgozik és mindenképpen szeretne bizonyítani, hogy megérdemli a neki szavazott bizalmat. A lovarda rengeteg izgalmat, no és persze romantikát is tartogat a fiatal lány számára, különösen, hogy két jóképű fiú, a göndör Matt (Micah Alberti) és a tulaj fia, Junior (Ryan Sypek) is felfigyelnek rá.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbFuturama

Fry, a pizzafutár véletlenül lefagyasztatja magát egy cryogenikai laborban 1000 évre. Amikor felébred, a jövőben találja magát, egy új, jobb élet reményével. Az egyetlen élő rokona Farnsworth professzor, az ük-ük-ük... unokaöccs, aki egy űr-szállítmányozási vállalat vezetője. Itt próbál szerencsét Fry, és újdonsült barátai, Leela, a klüklopsz lány, Bender, a gátlástalan robot, és még sokan mások...

Leírás forrásaTovábbGalavant

Handsome Prince Galavant is on a quest for revenge against the king who stole his one true love in this fairytale musical.

Leírás forrásaTovábbGCB-Good Christian Bitches

Amanda Vaughn is a recently widowed mother of two who, to get a fresh start, moves back to the affluent Dallas neighborhood where she grew up to find herself in the whirling midst of salacious gossip, Botox, and fraud.

TovábbGetting On (US)

Based on the hit British series, the show is set in the women’s extended-care facility of a Long Beach hospital and follows the daily lives of put-upon nurses and doctors as they struggle with the darkly comic realities of caring for the elderly in an overwhelmed healthcare system.

Leírás forrásaTovábbGhost Rockers

onas, Mila, Jimmy, Charlie és Alex öt, nagy ambíciókat dédelgető, csiszolatlan zenei tehetséggel megáldott tinédzser, akik számára a DAM Akadémia az út a céljaik elérése felé. Ugyanis az, aki a legjobban teljesít a legendás egyetemen, biztosra veheti a világsikert és a hírnevet! Öt főhősünk számára a kaland egy véget nem érő küzdelemmé válik, amikor szembesülnek vele, hogy más kiváló, sőt, jobban teljesítő diákok is vannak a kampuszon, akik vesztesekként bánnak velük. A szerencséjük azonban hamar megfordul, amikor felfedezik, hogy az iskola pincéjét egy régi rockbanda szellemei kísértik, akik valamiért segítenek nekik.

TovábbGhosted

Akciókomédia egy valószínűtlen társulásról két elég ellentétes jellemű férfiról, akikre igencsak rájár a rúd. A küldetésük: megmenteni az emberi fajt a földönkívüliekről. Egyikük egy cinikus szkeptikus, az ufókat marhaságnak vélő, egykori nyomozó, a másik egy zseni és a paranormális jelenségek igaz hívője, aki szerint a feleségét az idegenek rabolták el. Kettejüket egy titkos kormányügynökség szervezi be, hogy fura eseteket vizsgáljanak ki egy patológus és egy techszaki segítségével.

TovábbGhosted - Parás páros

Akciókomédia egy valószínűtlen társulásról két elég ellentétes jellemű férfiról, akikre igencsak rájár a rúd. A küldetésük: megmenteni az emberi fajt a földönkívüliekről. Egyikük egy cinikus szkeptikus, az ufókat marhaságnak vélő, egykori nyomozó, a másik egy zseni és a paranormális jelenségek igaz hívője, aki szerint a feleségét az idegenek rabolták el. Kettejüket egy titkos kormányügynökség szervezi be, hogy fura eseteket vizsgáljanak ki egy patológus és egy techszaki segítségével.

Leírás forrásaTovábbGhosts (2019)

Horrorkomédia egy csoport szellemről, akik megnyugvás nélkül, civakodva élnek egy vidéki házban, amit az új tulajdonosok szállodává akarnak alakítani. Nincs más hátra, mint összefogni és kísérteni.

Leírás forrásaTovábbGilmore Girls: A Year in the Life (2016)

A sorozat a korábbi Szivek szállodája folytatása. Az új szezon nem egy hagyományos nyolcadik évad, hanem egy miniszéria: négy, egyenként 90 perces epizódból áll, Tél, Tavasz, Nyár és Ősz címekkel - amelyek során Rory és Lorelai egy évét követhetjük nyomon.

TovábbGirlboss (2017)

Alapjáraton sem feltételezzük az erkölcsi normák túlzó tiszteletben tartását a divatvilágon belül, de a Netflix új sorozata a maradék illúziókat is lerombolja, ráadásul úgy, hogy igaz történetet mesél el, saját bevallása szerint helyenként kiszínezve. A Girlboss című sorozat 13 darab, egyenként félórás felvonásból áll majd, középpontjában pedig az a Sophia Amoruso szerepel, aki nem hétköznapi módon hagyta ott a lábnyomát a divat világán. Amoruso eleinte igazi régiségnek számító ruhadarabokat értékesített bőven áron felül az eBay-en, de idővel rájött, hogy nagyobbat is haraphat a kalácsból. Így született meg a Nasty Gal nevű márka, ami ugyan nem olyan régen csődöt jelentett be, a sorozat azonban a kezdeti évekre és a hihetetlen népszerűségre fókuszál. Meg persze Amoruso nem hétköznapi karakterére, akinek önéletrajza adta az alapot a forgatókönyvhöz, amiért a Tökéletes hangot is író Kay Cannon a felelős.

Leírás forrásaTovábbGlee - Sztárok leszünk!

Minden fiatal elképzelte már magát rock- vagy popsztárnak. Csak az odáig vezető utat nehéz végigjárni, főleg, ha az az út egy iskolai kóruson át halad. A William McKinley Gimnáziumban ez az érvényesülés lehetséges módja. De most talán vége az unalmas daloknak! Megüresedik a Glee Klub, az iskolai kórus vezetői posztja, és a fiatal spanyoltanár, Will jelentkezik a helyre, aki gyökeres változtatásokra készül, hajlandó követni a divatot, és új diákokat toboroz. Eltökélt szándéka, hogy visszaadja a kórus egykori fényét, és olyan menők lesznek, mint senki az Államokban.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbGLOW (2017)

Nők: pipa. Pankráció: pipa? A Netflix 80-as években játszódó sorozata pár pankrátor csajról szól. Ilyen főhősünk, Ruth Wilder is, aki a nyolcvanas évek Los Angelesében próbálja beindítani színészi karrierjét, nem túl sok sikerrel. Ekkor csörren meg a telefonja, és utolsó utáni esélyként bekerül a GLOW csapatába, ahol bizonyos értelemben valóban szüksége lesz a színészi tehetségére.

Leírás forrásaTovábbGo on

Adott egy kissé arogáns sportriporter, aki megélt egy tragédiát. Ezt követően segít neki feldolgozni a történteket egy csoportos terápiás foglalkozás. Vajon a csoportnak és neki sikerül kilábalnia a sokk következményeiből?

TovábbGood Omens (2019)

Neil Gaiman és Terry Pratchett regényének adaptációja. A világ vége közeleg, ami azt jelenti, hogy egy fontoskodó angyal és egy laza démon, akik túlságosan szeretik az életet a Földön, kénytelenek szövetséget alkotni az Armageddon megállításához. De elvesztették az antikrisztust, egy tizenegy éves fiút, akit meg kell találniuk, hogy megmentse a világot, mielőtt túl késő lenne.

Leírás forrásaTovábbGösta (2019)

Gösta egy 28 éves stockholmi gyermekpszichológus, aki az első munkáját egy vidéki kisvárosban kapja. A fiatalember a nagyvárosból az erdő közepén lévő, bérelt házba költözik. Gösta igyekszik jó benyomást gyakorolni a helybéliekre, kerékpárral jár munkába, és a világ legkedvesebb embere próbál lenni, mindenkinek segíteni akar, akivel csak találkozik. A dolgok azonban néha jól, néha kevésbé jól sülnek el. A sorozat főszerepét a kamerával most kacérkodó Vilhelm Blomgren játssza.

TovábbGrace klinika

A történet középpontjában Meredith Grey áll, az a céltudatos nő, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy teljes életet élhessen egy olyan felelősségteljes munka mellett, ami mindezt lehetetlenné teszi. Elsőéves sebészeti gyakornokként dolgozik a Seattle Grace Kórházban barátaival, a szintén rezidensi évüket töltő Cristina Yanggal, Izzie Stevensszel, George O'Malley-vel és Alex Karevvel, akikkel tegnap még az iskolapadban ültek. Ma azonban már életek múlnak rajtuk.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbGrandfathered (2015)

A comedy about coming of age - at any age - GRANDFATHERED stars John Stamos as the ultimate bachelor whose life is turned upside down when he discovers he's not only a father, but a grandfather.

Leírás forrásaTovábbGreat News

Egykamerás komédia egy karrierjében szépen előrelépkedő nőről, aki egy kábeles hírtévénél dolgozik, s ahol a minden lében kanál anyja is állást kap. Bár elsőre negatívan éli meg anyja közelségét, de talán pont az ő támogatása ad majd neki elég erőt olyan munkához, amivel végre eléri mások elismerését.

Leírás forrásaTovábbGreek, a szövetség

Buli buli buli Főiskola, tanulás, siker az életben. Ez Rusty álma is, aki mint újonc érkezik a kampuszra! Itt aztán szövetség szövetséget szivat, mindenki jobb akar lenni, mint a másik. A legjobb csoport "vezetője", Cappie szárnyai alá veszi a "kirekesztett" Rusty-t, így elkezdődik a kis lúzer számára is az élet!

Leírás forrásaTovábbGround Floor

A workplace comedy with a romantic twist, "Ground Floor" is set in the modern world of corporate America. The show centers on Brody, a young hot-shot banker at Whitestone Trust who thought he was just having a one-night stand with Jennifer, a beautiful woman he met at a bar. But when he discovers that she works in maintenance for the building where he works, their worlds begin to collide in the most unexpected way. Facing Brody’s critical boss, Mr. Mansfield, as well as

Leírás forrásaTovábbGuys with kids

Chris hosts a barbecue to introduce the gang to his new girlfriend—who turns out to be a familiar face for Nick. Elsewhere, Gary lands in hot water when he forgets about his wedding anniversary.

TovábbGyilkos ügyek

A főnök című sorozatból ismert, Brenda Leigh Johnson irányítása alatt működő különleges nyomozati osztály vezetését Sharon Raydor (Mary McDonnell) kapitány veszi át. A Los Angeles-i rendőrség egysége – ahogy korábban is – speciális, gyilkossági és nyomozati szempontból különösen érzékeny ügyekkel foglalkozik

TovábbHaláli Hullák

George Lass egy csípős nyelvű, cinikus, flegma 18 éves lány, aki mindennel elégedetlen, semmi sem tetszik neki, nem tudja, mit kezdjen az életével. A családja nem érdekli, az érte rajongó 10 éves kishúgát pedig egyszerűen levegőnek nézi. Miután kibukott a főiskoláról, anyja nem hagy neki más választást, mint hogy munkát keressen és dolgozzon. George a Happy Time nevű cégnél kap munkát, ahol aktákat kell válogatnia. Ez azonban nem tart sokáig, mert élete első munkanapjának ebédszünetében életét veszti. A Föld légkörbe belépő Mir űrállomásról leszakadó vécéülőke fejen találja délután 1 óra után 5 perccel. A pontos időt George-tól kérdezi meg a lelkét kiragadó kaszás az első epizód 13. percében, közvetlenül a szerencsétlenség bekövetkezte előtt. George azonban nem kel át a túlvilágra, hanem az élők világában marad, és hamarosan megtudja, hogy ő is a kaszásokhoz fog csatlakozni. Az lesz a feladata, hogy kiragadja az emberek lelkét a testükből, közvetlen a haláluk pillanata előtt, és segítse őket, amíg azok át nem kelnek a túlvilágra. George a kaszások külső behatásokkal foglalkozó csoportjába kerül, gyilkosságokban, balesetekben elhunytakkal és öngyilkosokkal kell törődnie. Egy kis csapathoz csatlakozik, ahol főnöke, és társai segítik. A kaszásoknak ugyanúgy lakásra és ételre van szüksége, mint az élőknek, így dolgozniuk is kell, ezért még inkább haragszik a világra. George ugyanazon a munkahelyen vállal állást ahol életében is dolgozott, a Happy Time-nál. A lány az új helyzettel nagyon nehezen tud megbarátkozni, amivel elég sok galibát okoz magának és környezetének is. Többször hazalátogat családjához észrevétlenül, megpróbál kibújni a kaszás léttel járó felelősség alól, ami azonban rendszerint balul sül el. Kalandjai során különös helyzetekbe keveredik, és sok újat tanul az életről, valamint az emberi kapcsolatokról.

TovábbHaláli zsaruk-Common Law

Travis Marks (Mihael Ealy) és Wes Mitchell (Warren Kole) a Los Angeles-i rendőrség legjobb nyomozópárosa. Már öt éve dolgoznak együtt, ám most úgy tűnik, kezdenek egymás agyára menni. Minden apróságon összevesznek, és egymás torkának esnek. Egyik vérmes vitájuk után a rendőrkapitánynál is betelik a pohár, és úgy dönt, hogy párterápiára küldi a civakodó feleket. Travis és Wes vonakodva bár, de beadják a derekukat. Dr. Ryanhez a megalkuvást nem ismerő terapeutához kerülnek. Az orvos rögvest nekilát a két homlokegyenest különböző személyiség elemzéséhez. A terápia során kiderül, hogy a páros ereje éppen különbözőségükben rejlik. Valójában remekül kiegészítik egymást, amikor épp nem veszekednek. De vajon képesek lesznek-e egymást elfogadni és újra együttműködni? A nyomozótársakra izgalmas kalandok várnak, amelyeket kénytelenek együtt megoldani.

TovábbHallatlan (Speechless)

Maya igazi anyagtigris, aki férjével, és három gyermekükkel egy másik városba költöznek. Itt találkoznak Kenneth-el, aki egyik gyermekük, az agyi bénulása miatt mozgás- és kommunikációs zavarokkal küzdő J.J. hangjává válik.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbHalló, halló

vIsmerkedjenek meg Renével, aki a legkevésbé ellenálló tagja a Francia Ellenállási Mozgalomnak. A II. világháború napjait éljük. René, a kis párizsi kávézó tulajdonosa cukor, vaj és egyéb luxuscikkek fejében hajlandó kisebb szívességeket tenni a megszálló csapatokat képviselő Kurt von Strohm ezredesnek. Ám egy nap betoppan hősünk életébe az ablakon át az ellenállási mozgalom egyik "szűkszavú" képviselője, aki semmit sem mond el kétszer. Hazafias kötelességére és két angol ejtőernyős közeli érkezésére figyelmezteti Renét, akinek élete ettől kezdve csupa megpróbáltatás: megpróbálja ugyanis elrejteni a két angol ejtőernyőst, megpróbálja anyósa ágya alatt installálni a rádió adóvevőt, megpróbálja kijátszani a német megszállók figyelmét, megpróbálja kielégíteni a két pincérlány olthatatlan szereleméhségét és megpróbálja elterelni a felesége figyelmét. Nem kis feladat René számára, akinek - mint majd kiderül - nem az ellenállás a fő erőssége.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbHalott vagy

A sorozat két frissen megözvegyült nő barátságának történetét meséli el, drámai pillanatokkal és fekete humorral megfűszerezve.

TovábbHalottak völgye

A Los Angeles-i San Fernandó-völgyet egyszer csak teljesen ellepik a zombik, a vámpírok és a vérfarkasok. A lakosság azonban nem hajlandó elhagyni az otthonát, így egy különleges egységre az élőhalottak elleni rendőri osztagra (Undead Task Force – UTF) hárul a természetfeletti lények elleni küzdelem, akikről közben reality-t forgatnak. A csapat bevetéseit nyomonkövető jelenetek nem szűkölködnek a klasszikus élőhalott-poénokban: van zombitrancsírozás, érzelgős vérfarkas, és a helyi iskolában külön zombi-hatástalanítási oktatást tartanak a gyerekeknek. Ütős.

Leírás forrásaTovábbHannah Montana

A Hannah Montana egy sorozat, ami a 14 éves Miley Cyrusról szól, akinek van egy nagy titka: ő a híres tinisztár, Hannah Montana. Kettős életéről csak a családja, és a két legjobb barátja, Lilly és Oliver tud.

TovábbHappy Endings

Happy Endings follows the dysfunctional adventures of six best friends living in Chicago: married yuppies, businessman Brad (Damon Wayans Jr.) and type-A control freak Jane (Eliza Coupe); ditzy Alex (Elisha Cuthbert), a happy-go-lucky boutique owner and Jane's younger sister; daydreamer Dave (Zachary Knighton), an aspiring restaurateur and food truck owner who used to be engaged to Alex; slacker manchild Max (Adam Pally), who deals with trying to hold a job and maintaining a consistent relationship; and serial dating singleton Penny (Casey Wilson), who fears she's forever doomed for spinsterhood. The series first begins with the six friends dealing with their group dynamic drastically changing after the breakup of the couple that first brought them all together, Dave and Alex. This leaves the rest of the group (Max, Brad, Jane, and Penny) in the awkward position of either trying to stay together as friends or having to choose sides. Dave and Alex decide to stay friends, but there are many more complications down the road

Leírás forrásaTovábbHappyland (2014)MTV

Az MTV új komédiája egy vidámparkról és az ott dolgozókról szól, a középpontban egy tinilány lesz, akinek az anyja főmunkaidős tündérkirálynő a parkban. Happyland follows the reality of the park workers of one of the most popular theme parks in America. The series centres on Lucy, the cynical daughter of the parks princess Elena, who after deciding that she wants to leave the park and experience something real, is swept off her feet by the new park owners son, Ian.Szereplők: » Camille Guaty » Shane Harper » Katherine McNamara » Cameron Moulène » Ryan Rottman » Bianca A. Santos » Chris Sheffield » Paul Black » Josh Braaten»»»»babylon2012

TovábbHarlem 2021

Egy új vígjáték Tracy Oliver tollából, amely négy törekvő és stílusos barátnő sorsát mutatja be New Yorkban. Egy tech-vállalkozóét, egy nem túl sikeres énekesét, egy egyetemi professzorét és egy reménytelenül romantikus divattervezőét.

TovábbHarry Potter Paródia

Nem én készítettem de iszonyat jó!!Aki látta a Vámpírnaplók paródiát Petitől és tetszett akkor ez is fog! :D

TovábbHatalmas kis hazugságok

Liane Moriarty könyve alapján készült és három anyukáról szól, akiknek ovis gyerekeik vannak és látszólag tökéletes életük. Azonban mindez mégis gyilkosságba torkollik.

Leírás forrásaTovábbHeartstrings - You've fallen for me

Koreai sorozat, 16 részes. Lee Kyu Won egy fiatal főiskolás lány, aki a művészeti iskolában hagyományos népi zenét (traditional music) tanul, és gayageumon játszik, mindezt híres zenész nagyapja miatt, akivel lakik. Kyu Won próbál felnőni ezekhez a nagy elvárásokhoz. Barátnői rajonganak egy 'The Stupid' nevű iskolai bandáért, ezért ő is elmegy a koncertre, ahol meglátja Lee Shint, az énekes és gitárost. Lee Shin látszólag semmi és senki iránt nem érdeklődik a zenén kívül, még a jövője sem érdekli (kezdetben az egyetem tánc professzorát szereti Jun g Soo Yoont). Az iskolában ő modern zenei szakon van. Kyu Wonnal fogadást kötnek, hogy kinek a zenéje jobb... a vesztes a másik szolgája lesz egy hónapon át... És elkezdik megismerni egymást. Jung Yong Hwa as Lee Shin Park Shin Hye as Lee Kyu Won Song Chang Ui as Kim Suk Hyun So Yi Hyun as Jung Yoon Soo Woo Ri as Han Hee Joo Kang Min Hyuk as Yeo Joon Hee Lee Hyun Jin as Hyun Ki Young Im Se Mi as Cha Bo Woon Extended Cast Lee Jung Hun as Im Tae Joon Jung Kyung Ho as Goo Jung Eun Jang Seo Won as Lee Soo Myung Shin Goo as Lee Dong Jin Sun Woo Jae Duk as Lee Sun Ki Lee Il Hwa as Song Ji Young Moon Ga Young as Lee Jung Hyun Kim Sun Kyung as Professor Hong Seo Bum Suk as Lee Hyun Soo Oh Won Bin as guitarist of The Stupid Song Se Hyun as bassist of The Stupid

TovábbHellcats

Kate Torgovnick könyve alapján, melyben a jogra járó lány elveszíti az ösztöndíját, így kénytelen más módot keresni az iskolában maradásra. Bármennyire is ellenkezik minden porcikája, és nem tartja sokra őket, a szurkolócsapatba bekerülés az egyetlen mód, amivel továbbra is lenne elég pénze, mivel ott is jár ösztöndíj.

Leírás forrásaTovábbHello Ladies

Történetünk főszereplője Stuart (Stephen Merchant) egy webdesigner, aki annyira magányos, hogy láthatólag bármit megtenne egy randiért, ám rendszerint az egyetlen társasága az “átmulatott” éjszakákat és rámenős próbálkozásokat követően néhány mirelit csirkeszárny. Talán ez is elég ahhoz, hogy a sorozat stílusát és hangulatát mindenki belője magának, ez ugyanis Stuart sikertelen csajozásairól, a 11 év házasság után dobott haverjáról és a kissé különc, de szerethető szomszédlányról fog szólni, aki épp saját websorozatán dolgozik.

TovábbHetalia-Axis Powers

A Hetalia Axis Powers Hidekazu Himaruya mangájából készült röv id epizódos anime. A Hetalia eredetileg egy online képregényként (webcomic) kezdte a pályafutását, majd később a Gentosha Comics meglátva benne a fantáziát, tankobon-kötetekbe rendezte, melyek közül az elsőt 2008. március 28-án, a másodikat pedig december 10-én. 2009 júniusában a Studio Deen már az animét kezdte el készíteni. Tehát látszik, hogy igencsak népszerű lett...

TovábbHetedik mennyország

A hetedik mennyország a Camden család életébe kalauzol, ahol az apa tiszteletes, az anya pedig hét rakoncátlan gyereket nevel.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbHeti hetes

Ismét jelentkezik az RTL Klub népszerű Heti Hetes című műsora. Az aktuális híreket, pletykákat, érdekességeket a már megszokott szereplők kommentálják. A talk-show lényege mit sem változik, szerepek nincsenek, vagy ha mégis, az csak a véletlen műve. A Heti Hetes célja továbbra is a szórakoztatás, mely minden bizonnyal sikerül, ha nem veszik komolyan. Mert a műsor valóban egy görbe tükör, ami egy kicsit torzít, de megnevettet.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbHoff the Record (2015)

Shot in the style of a documentary, the semi-improvised comedy Hoff The Record follows TV legend David Hasselhoff - playing a highly fictionalised version of himself. It's been thirty years since he rose to worldwide fame in Baywatch and Knight Rider and things have since gone a little stale for The Hoff. After five divorces and some misguided professional decisions, The Hoff is in the UK ready to star in a new independent film that could reboot his flagging career. But alarm bells start to ring when he gets the low budget treatment on arrival from the US. As his attempts at everything from fronting a charity to becoming a global peacemaker fall into disarray, can The Hoff get his career back on track and make sense of his increasingly surreal life?

Leírás forrásaTovábbHogy ne éld az életed

Ismerkedj meg Donnal, ezzel a huszonkilenc éves, egyedülálló, neurotikus angol fiatalemberrel, aki próbálja megtalálni helyét az életben. Ennek legnagyobb akadálya azonban saját maga. Most talán mégis esély nyílik arra, hogy változtasson rajta, a nagyanyja ugyanis egy házat hagyott rá. Hamarosan kiderül azonban, hogy hatalmas adósság van rajta, ráadásul nem is lakatlan. A ház tartozéka ugyanis a házvezető Eddie, aki eddig Don nagyanyjának segített, most meg majd Donnak. Esze ágában sincs tehát távozni. Hogy az anyagi terheket enyhítse, Don elhatározza, hogy keres egy bérlőt magának

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbHollywood Darlings (2017)

A sorozat egy nemszkriptelt, improvizációra épülő komédia, ami három egykori gyereksztárról szól (Beverly Mitchell – 7th Heaven, Jodie Sweetin – Full House, Christine Lakin – Step By Step) – akik önmagukat, illetve maguk egy változatát alakítják.

Leírás forrásaTovábbHollywood Heights- Törj a csúcsra

A Törj a csúcsra egy fiatal dalszerző és családjának történetét mutatja be. Loren élete gyökeresen megváltozik, amikor hirtelen híressé válik - a tinilány a hírnév mellett ráadásul kedvenc rocksztárjának barátságát is elnyeri. De vajon a barátság változhat-e szerelemmé, és nem teszi-e tönkre a pörgős sztárélet?

Leírás forrásaTovábbHotel Margaret 2022

Hotel Margaret címmel, vadonatúj napi sorozat az RTL Klubon. A Drága örökösök és a Keresztanyu után a Scripted Productions új műfajban és egy saját fejlesztésű sorozatban próbálja ki magát. Hámori Barbara showrunner neve garancia a minőségi szórakoztatásra. Az új sorozat különlegessége, hogy teljesen saját fejlesztésű, saját forgatókönyvvel és saját gyártásban készült. A Tihanyban játszódó krimi műfajában is teljesen új színt hoz a hazai sorozatgyártás palettájára, napi krimisorozatra eddig még nem volt példa. A Hotel Margaret könnyed, akció és vígjátéki elemeket is tartalmazó történet, melyet készítői nem várt fordulatokkal és humorral fűszereztek meg. A történet szerint egy tihanyi, sikeres influenszereknek tartott díjátadón lövés dördül el. A bonyodalmak innen indulnak..

TovábbHouse of Fools

Set in Bob Mortimer’s home, every episode of House Of Fools sees Bob frustrated by his uninvited lodgers, visitors and guests who constantly fill his house. Led by Vic - Beef, Bosh and Julie knit together each week to wreak havoc on Bob.

Leírás forrásaTovábbHouse Of Lies

A történet középpontjában egy tanácsadó cég áll, illetve annak mindennapi életével ismerkedhetünk meg. Vezető cégeknek adnak leckéket és a siker eléréséhez az eszközök igen tág palettáját használják fel: miközben az öntelt, mit sem sejtő nagyágyúkat úgy verik át, ahogy csak tudják, legyen szó bármiről.

TovábbHung - Neki áll a zászló

Évekkel ezelőtt Ray Drecker (Thomas Jane) tehetséges sportoló volt a középiskolában, népszerűségnek örvendett, és - legalábbis látszólag - sikeres jövő előtt állt. Ma azonban középkorú középiskolai tanárként és az iskolai kosárlabdacsapat edzőjeként alulfizetett, biztosítása nincs, és teljesen magába roskadt, húsz évi házasság után ugyanis felesége, Jessica (Anne Heche) lelépett a bőrgyógyászával. Majd miután egy tűzvész során csaknem teljesen leégett a szüleitől örökölt, és amúgy is "lepukkant" detroiti otthona, Ray elérte élete abszolút mélypontját.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbI Am Frankie (2017)

Frankie Gaines olyan mint egy átlagos tinédzser, azt leszámítva hogy ő valójában egy csúcstechnikás kisérleti android. A valódi kilétét viszont el kell rejtenie, nehogy a gonosz technológia cég az EGG Labs megtalálja.

Leírás forrásaTovábbI hate my teenage daughter

"A történet, vagyis a sorozat alapja az lenne, hogy két anyuka utálja a gyerekét. Na, nem egy tapló tényleges utálatot kell elképzelni. Az van, hogy a középiskolában nem voltak túl népszerűek ezek a szülők, és most a tinilányaik olyanok lettek és úgy sértegetik őket, mint sok éve az akkori népszerű tanulói az iskolának. Ez nem tetszik nekik, bántja őket. Az első rész dilemmája körülbelül annyi, hogy eddig elkényeztették a gyerekeket, és végre elkezdenek szülőként viselkedni, néha nemet mondani, és a többi. A kölkök meg tapasztalt manipulátorként játszanak velük, szóval hosszú lesz a változás. Addig párszor még kiszúrnak velük a szülők, hiszen más módot nem találtak a büntetésre." (sorozatjunkie.hu)

TovábbiCarly

Carly átlagos nyolcadikos lány, bár jóval érettebb a kortársainál, mert szülei külföldi szolgálatot teljesítenek a hadseregben, így kénytelen furcsa, de szeretetre méltó 26 éves bátyjával, Spencerrel lakni. Suli után saját web show-ban mutatja meg, ki is ő valójában, és igyekszik megoldani a tini-lét ügyes-bajos dolgait.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbIdiotsitter

Amikor a vadóc Gene házi őrizetbe kerül a családi villába, a szülők dadust fogadnak mellé. Billie nem éppen alkalmas a feladatra és talán épp ezért a barátság gyorsan kialakul és páratlan bajkeverést eredményez.

Leírás forrásaTovábbÍgy jártam anyátokkal

Ahogy a cím is mondja a történet arról szól, hogy Ted Mosby 2030-ban elmeséli gyermekeinek, hogyan ismerkedtek össze a szüleik. A történet kezdetén Ted legjobb barátja, Marshall elárulja, hogy meg akarja kérni barátnője, Lily kezét. Ted ebben a pillanatban döbben rá, hogy többé nem várhatja az igaz szerelmet, lépnie kell. Ebben segít neki barátja, Barney, a hivatásos agglegény, aki folyamatosan kínozza Tedet a nőkről és párkapcsolatokról alkotott megingathatatlan véleményével. Ted hamarosan megismeri Robint, úgy érzi, ez a szerelem első látásra, de a sors valami egészen mást tartogat számára...

Rajongói oldal

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbÍgy látjuk mi

Finding love, making friends, getting a job, adulting. Watch as three roommates on the autism spectrum navigate their early 20s with all its joy, tears and laughter. With the help of their families, aide, and sometimes even each other, these roommates experience setbacks and celebrate triumphs on their own unique journeys towards independence and acceptance.

Leírás forrásaTovábbImaginary Mary (2017)

Egykamerás hibrid élőszereplős/animációs komédia egy független, karrierista nőről, aki végre megtalálja élete szerelmét egy elvált, háromgyerekes férfiban. A gond csak az, hogy eközben életre kel gyerekkori képzeletbeli barátja, hogy segítse őt a családi életre való felkészülésben. Kár, hogy ez a “segítés” erősen idézőjelben értendő, mert inkább akadályoz és elrettent.

Leírás forrásaTovábbImpastor

The single-camera comedy follows a deep-in-debt scalawag who lies low in a small town by passing himself off as the gay pastor the local church recently hired.

Leírás forrásaTovábbImposters (2017)

Fekete komédia egy szélhámosnőről, aki férfiakat és nőket szédít meg, akik belé szeretnek, összeházasodnak vele, hogy aztán kisemmizze őket, miközben annyi mocskot gyűjt össze róluk, hogy ne forduljanak rendőrséghez. Balszerencséjére két áldozata találkozik és megpróbálják őt lebuktatni.

TovábbIndul a risza 3 évad

Cece és Rockey az indul a risza táncosai .

Leírás forrásaTovábbIndul a risza! Putlocker

Putlocker-en van feltéve pár rész.

TovábbInsatiable

A középpontjában egy lány áll, aki sokáig túlsúllyal küzdött, és ezért rengeteg bully-zást szenvedett el. Most pedig, hogy hirtelen eltűnt a súlya, úgy dönt, bosszút áll a neki rossz érzéseket okozókon, méghozzá minden áron. Eközben egy szépségkirálynőket felkészítő család is a szárnyai alá veszi, és segítségükkel megpróbál az ország legszebbjévé is válni. Azonban nem tudják, hogy milyen mélyen gyökerezik benne a bosszúvágy.

TovábbInside No. 9

What goes on behind closed doors on the street where you live? Inside No. 9 invites you into six very different No. 9s, where the ordinary and mundane rub shoulders with the extraordinary and macabre. From a grand country house where a game of 'sardines' leads to some chilling revelations in a wardrobe; to a very oddly haunted house; to the flat of an apparently happy primary school teacher who becomes the victim of a good deed; these unpredictable tales feature high comedy and claustrophobic horror by turns.

Leírás forrásaTovábbÍró és kamuhős

Az HBO saját készítésű komédia-detektív-dráma sorozata. Egy kicsit ügyetlen regényíró pályafutását követhetjük, ahogy kedvenc regényeinek főhőseiről példát véve magándetektívnek adja ki magát. Váratlan fordulatok, nők, pia, elvétve drog sötét humor minden mennyiségben. Évadonként 8 résszel, a harmadik már úton.

Leírás forrásaTovábbIsten belájkolt (God Friended Me)2018

Miles megrögzött ateista, noha apja lelkész. Miles podcastjában folyamatosan tagadja Isten létezését, ám egy napon Isten ismerősnek jelöli a facebookon. Eleinte azt hiszi, ez valami tréfa, és elutasítja. Ám Isten nem tágít, míg végül elfogadja a jelölést. Isten ismerősöket kezd ajánlani neki. Elsőre egy férfit, aki egy perc múlva nekimegy az utcán, és akit önkéntelenül követni kezd és megment az öngyilkosságtól. Majd ismerősnek ajánlja Carát, az újságírót. Miles felkeresi, és megpróbálnak együtt utánajárni a rejtélyes Isten adatlap tulajdonosának.

Leírás forrásaTovábbIsten hozott Senkiföldjén 2021

A hideg észak eme eldugott szegletében mindenki ismer mindenkit. Ám a Senkiföldjén kiszámíthatatlanok és zordak az elemek, és az idegenek nem mindig boldogulnak errefelé. Egy napon ideérkezik egy optimista tanárnő, aki itt szeretne új életet kezdeni. De hamarosan rá kell döbbennie, hogy ebben a városban az egyetlen, aki megközelítőleg úgy viselkedik, mint egy érett felnőtt, az egy tizenkét éves kislány.

TovábbIsteni sugallat

Joan Girardi egy átlagosnak látszó tinédzserlány, akinek egyelőre még nem jutott ideje arra, hogy személyiségét kiterjessze, és életének céljáról komolyabban elmélkedjen. Egészen mostanáig. A sorsa meg van pecsételve, ő ugyanis nem más, mint az Orleans-i szűz, Jean D'Arc reinkarnációja. Ez itt azonban a XXI. század, ahol pokoli feladat a Jó szolgálatában állni.

TovábbÍzig-vérig (2019)

Ismert mondás, hogy nyerő csapaton soha ne változtass! András és Éva nyerő csapat voltak. Egy zseniális séf és egy tapasztalt üzletvezető létrehozták az ország egyik legjobb éttermét, amelynek híre az országon is túljutott. A házaspár igazi gasztronómiai legendává vált, és az André nevű étterem zsinórban hozta el a legmagasabb gasztronómiai díjakat De mi történik, ha a nyerő csapaton mégis változtatni kell? Ha a házaspár életébe beférkőzik egy harmadik és ezzel nem csak a Balaton-felvidéki idill borul fel, hanem kettejük élete is? Képes lesz-e a minden szabályt felrúgó séf bosszúból ledönteni az André trónját, amin eddig ő maga ült?

Leírás forrásaTovábbJackie nővér - Nurse Jackie

Jackie Peyton egy New York-i kórház sürgősségi osztályának főnővére, aki lelkiismeretes, de öntörvényű egészségügyi alkalmazott és hozzá még példás családanya. Azonban ennél kicsit árnyaltabb a kép, ugyanis mindemellett Jackie drogfüggő és férjét a gyógyszerésszel csaló feleség is egyben.

Leírás forrásaTovábbjake és blake

A Jake és Blake egy argentin-spanyol tévéfilmsorozat, mely egy 18 éves ikerpárról szól, akik nem is tudnak egymásról. Jake Valley-t az óceánon találták és örökbe fogadták. Most pedig egy valódi stréber, akinek egyetlen barátja Annie. Jake élete remek is lenne, ha nem létezne Allan King, aki az iskola igazgatójának, Mr. Kingnek a fia és bármit megtehet az iskolában, de hobbija, hogy Jaket szívassa. A másik testvér Blake Hill, aki rivaldafényben él, mint popsztár menedzserével, Rebeccával, valamint öccsével, Maxal. Max egy 12 éves kisfiú, aki roppant kedves. A bökkenő csak az, hogy bátyja közel sem annyira, mint ő. Blakenek fejébe szállt a hírnév és az, hogy minden lány rá pályázik. Önzőn és kegyetlenül viselkedik kisöccsével szemben. Az egyetlen, akivel Blake szót ért az Buddy, hűséges mindenese. Egy nap Jake élete komoly fordulatot vesz: ok nélkül kicsapják az iskolából. Blake pedig egy koncert után megszökik, mert elege lesz abból, hogy rajongók hada üldözi. Motorra pattan és elszáguld. A legérdekesebb viszont csak eztán jön: Blake majdnem elüti Jaket az úttesten, és belerepül motorjáról a gyors fékezés miatt a tóba. Jake kimenti és mikor a pop-sztár meglátja Jake arcát hihetetlenül meglepődik és érdekes terv fordul meg fejében, amit csakhamar közöl is Jake-kel. Blake nagy terve a helycsere, melynek lényege, hogy életet cserélnek egy időre, amíg élvezik. Ebben Jake nagy nehezen bele is megy, miután Blake elintézi, hogy visszavegyék az iskolába. Jakenek le kell győznie lámpalázát és hozzá kell szoknia a rengeteg rajongóhoz, Blakenek pedig átlagos fiúként kell viselkednie, aki minden tantárgyból jeleskedik. Blake beleszeret Annie-be, Jake pedig Hope-ba, aki Blake legnagyobb rajongója, akit a pop-sztár soha se vett észre. Jake összebarátkozik Maxel, akinek nem kell sok idő, hogy rájöjjön az átverésre. Blake oldalán Annie jön rá a cselszövésre, és így nehezedik a dolog: Négyüknek kell tartaniuk a szájukat. A nehezén viszont még mindig nem estek túl: Fink egy gazdag üzletember, aki abból gazdagodott meg gyakorlatilag, hogy Jake elveszítette még csecsemőkorában a családját az óceánon. Persze ennek Fink volt az oka, de erre soha senki nem jött rá. Most viszont Fink mindent elkövet, hogy megfigyelje Jaket és Blaket, ugyanis nem tudni, mekkora anyagi kár érné, ha kiderülne, hogy ő volt az, aki miatt a hajóbaleset megesett

TovábbJane By Design

Jane By Design is a light-hearted drama about Jane, a teenager who lands a job at Donovan Decker, a hip fashion house, when they mistake her for an adult. Jane soon finds herself juggling life both as a regular high school student and as an assistant to a high powered executive in the cutthroat world of fashion... all while trying to keep her true identity a secret. Jane By Design stars Erica Dasher (The Lake) as Jane Quimby; Nick Roux (Lemonade Mouth) as Billy Nutter, Rowly Dennis (Desperate Housewives) as Jeremy Jones, India De Beaufort (One Tree Hill) as India Jourdain, Meagan Tandy (10 Things I Hate About You) as Lulu Pope, Matthew Atkinson (CSI) as Nick Fadden. And featuring Andie MacDowell (Four Weddings and a Funeral) who stars as Gray Chandler Murray - Jane's steely boss whose constant demands keep her on her toes. The series will be executive produced by Gavin Polone (Gilmore Girls), John Ziffren (Melissa & Joey) and April Blair (Lemonade Mouth). Jane By Design is set to premiere in early 2012.

TovábbJean-Claude Van Johnson (2016)

Egy film, amelyben a világhírű harcművész, Jean-Claude Van Damme a világhírű harcművészt, Jean-Claude Van Damme-ot alakítja, aki Johnson néven magánvállalkozóként tengeti mindennapjait.

Leírás forrásaTovábbJennifer Falls

A történet középpontjában Jennifer Doyle, egy indulatos, nagyszájú üzletasszony áll, akit kirúgnak munkahelyéről, és arra kényszerül, hogy tinédzserlányával együtt visszaköltözzön anyjához.

Leírás forrásaTovábbJersey Shore

.

TovábbJessie

Jessie, New York csillogó szemű új jövevénye nekivág az életre szóló kalandnak, melynek során egy milliókat érő lakásba kerül, ahol egy befolyásos pár négy gyermeke és egy két méteres hüllő, Kipling úr dadájaként telnek napjai.

TovábbJessie 2 évad

Jessie a dada most Rosséknál él.

Leírás forrásaTovábbJessie 3 Évad

A sorozat főhőse Jessie, az álmodozó vidéki lány, aki Texas-ból New York-ba költözik, hogy felfedezze, milyen a világ szülővárosa határain túl. Nem telik el sok idő, és máris egy több millió dollárt érő luxuslakásban találja magát, nagymenő szülők 4 gyermekének, egy képzeletbeli barátnak és egy 2 méteres gyíknak a bébiszittereként. Miközben próbál beilleszkedni, és hozzászokni a nagyvárosi élethez, szerencsére szövetségesekre is lel a kimért lakáj, Bertram, és a helyes, 20 éves portásfiú, Tony személyében.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbJim szerint a világ

Jim és Cheryl boldog házasságban élnek és igyekeznek a lehető legnormálisabbnak látszani. Ez azonban meglehetősen nehéz feladatnak bizonyul, hiszen Jim komolyságban és felelősségtudatban egy szinten van kisiskolás lányaival, Cheryl pedig bébiszitterkedő húga, Dana áldásos hangulatváltozásait és férjére tett szúrós megjegyzéseit kénytelen nap, mint nap elviselni. Hétköznapinak aligha nevezhető életüket két kislányuk hajmeresztő kalandjai teszik még izgalmasabbá.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbJóapátok (Man With A Plan)

Többkamerás szitkom egy kivitelezőről, aki, amikor a felesége visszamegy dolgozni rájön, hogy a gyerekeit nagyobb kihívás felnevelni, mint azt gondolta volna.

Leírás forrásaTovábbJóbarátok

A nagysikerű sorozat hat, a húszas éveiben járó fiatal (három férfi és három nő) mindennapjait követi nyomon. A sorozat főszereplői Rachel Karen Green, az elkényeztetett apuka-kislánya; Monica Eustace Geller, a kényszeresen rend- és tisztaságmániás séf; Chandler Muriel Bing, a viccelődő okostojás, a szerelemben szerencsétlen irodakukac; Joseph Joey Francis Tribbiani, a szexmániás, gyerekded színész; Ross Eustace Geller, az elvált, stréber paleontológus és Phoebe Buffay, a szórakozott hippi, masszőz, énekesnő és dalszövegíró.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbJobb idők (Better Things)

Egy hollywoodi színésznő nehéz időket él meg egyedülálló anyaként három lánya mellett, ráadásul a munka is folyamatos nyomással jár.

Leírás forrásaTovábbJoey

Joey Tribbiani jóravaló, kicsit hiszékeny és ábrándozó színészpalánta. New Yorkból Los Angelesbe költözik. Nővére, Gina veszi szárnyai alá. Gina együtt él húsz éves fiával, az egyetemista Michaellel, aki kifejezetten zseni és különc alkat. Joey még az álmodozások korát éli, hollywoodi sztár akar lenni és ebben néha segítségére (ha nem inkább hátrányára) van ügynöke, Bobbie. A tyúkanyós modorú Gina épp eleget küzd, hogy szórakozott fia végre önálló legyen, nemhogy még saját öccsét is nevelgesse. Ám kénytelen mindkét reménytelennek tűnő feladatot hősiesen felvállalni.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbJófiúk

A mi kis falunk készítőinek új vígjátéksorozata. Főszerepben néhány mamlasz rendőr jelenik meg, akik nem állnak a helyzet magaslatán, ezért rendre megoldhatatlan bonyoldalmakba keverednek. Egy rosszul sikerült akció után a kevéssé tehetséges nyomozót, Gyulát és embereit átvezényelik a város legbalhésabb negyedébe, ahol már a beköltözés napján összetűzésbe kerülnek az újdonsült szomszédokkal. Gyulának ráadásul egy holttesttel is el kell bánnia.

TovábbJonas

A zenei szenzációnak számító Jonas testvérek kitalált rock sztárokat alakítanak ebben a sorozatban, amelyben eredeti Jonas Brothers dalok hangzanak fel, A történet a testvérek, Kevin, Jo és Nick Lucas szórakoztató és kalandos életét követi, akik alakítanak egy együttest, amely a Jonas nevet kapja, s megpróbálnák hétköznapi életüket élni, fényes gitárok, Jonas koncertek, turnék szuper ruhák és sok szenvedélyes rajongó közepette, akik minden mozdulatukat követik. A sorozat színhelyei a Lucas testvérek New Jersey-i otthona (egy átalakított tűzoltóállomás), ahol szüleikkel Tom-mal és Sandy-vel és öccsükkel, Frankie-vel élnek, és a Horace Mantis magániskola ahová régi barátjukkal a stílus guru Stella Malon-nal és Macy Misa-val, a Jonas elsőszámú rajongójával járnak.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbJószomszédok 2018

Humoros sorozat arról, mivel jár ha Közép-Nyugat legbarátságosabb embere Los Angelesbe viszi a családját egy olyan környékre, ahol nem hasonítanak rá és nem mindenki fogadja jól a közvetlenségét.

TovábbK-On!

Hirasawa Yui elsőéves középiskolás, és már több hete elkezdődött a suli, de ő még mindig nem döntött arról, hogy melyik klubhoz szeretne csatlakozni. Eközben Tainaka Ritsu és barátnője, Akiyama Mio próbálják megmenteni az iskola könnyűzenei klubját, amit azért akarnak bezárni, mert nincs elég tagja. Beszervezik a klubba Kotobuki Tsumugi-t billentyűsnek, aki igazság szerint csak az énekkórust kereste a zeneteremben. Így már csak egy emberre van szükségük, hogy megme nthessék a klubot, gondolom nem nehéz kitalálni, hogy ez bizony Yui lesz, aki jelentkezik a klubba, holott egyedül kasztanyettán tud játszani, emellett a többi lány azt hiszi róla, hogy egy gitárzseni...

Leírás forrásaTovábbKaliforgia

Hank, a tősgyökeres New York-i Los Angelesbe költözik új regényének sikerében bízva, ám a siker és csillogás még várat magára. Helyette ex-barátnője utáni sóvárgás, kamasz lánya nevelésének atyai gondjai és a kicsapongó életvitele következményei töltik ki mindennapjait. Szex, drog és rock and roll életforma ez, hiszen Hank mindkét oldaláról égeti azt a bizonyos gyertyát. Életének talán egyetlen fontos férfi szereplője barátja és egyben ügynöke, Charlie (Evan Handler), aki a felszínen Hank ellenpólusa, ám hamar róla is kiderül, hogy a látszat olykor csal és a házasság intézményének mintaegyede nem is annyira tökéletes, mint azt kezdetben gondoljuk. Hank lánya Becca (Madeleine Martin) az egyedüli nő, aki igazán megérti a zűrös életű férfit és az egyedüli, aki elfogadja őt olyannak, amilyen és talán ezért is az egyetlen örök nő Hank életében. Hank életének fontos meghatározója Karen (Natascha McElhone), az ex-barátnő, aki kutya-macska játékot űz az íróval. Együtt élni ugyan már nem tudnak, és Karen mindent megtesz a "normális" élet elérésére, hiszen gyűrűs menyasszony és választottja egy érett férfi, akire mindenben számíthat - mondhatni Hank ellentéte. A történet harmadik lényeges női szereplője egy fiatal szirén, Mia (Madeline Zima), aki csupán egy egyéjszakás kalandnak indult Hank életében, ám annál sokkal nagyobb szerepet szánt neki a sors - és a sorozat írói. Valósággal hurrikánként söpör végig a férfi magánéletén és fenekestül felforgatja annak mindennapjait.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbKeménykalap és krumpliorr

A Vadliba kisdobos őrs tagjai szövetkeznek az állatkertből ellopott kismajmok felkutatására. Megpróbálják rendbehozni, amit a rakoncátlan, rendbontó felnőttek elrontottak. Minduntalan keresztezi útjukat az álruhás, intrikáló Bagaméri, az elátkozott fagylaltos, aki szeretne hozzáférni a majmokért beígért jutalomhoz.

TovábbKemping Camping (US) 2018

A történet egy házaspár, Kathryn (Jennifer Garner) és Walt (David Tennant) körül forog, akik a férfi 45. születésnapját a „vissza a természetbe” jelszóval, egy kellemes hétvégi kempingezés keretében ünnepelnék meg. A nyugalomnak azonban lőttek, amikor a feleség beszervez még néhány rokont, barátot és ismerőst. Garantált, hogy ezt a hétvégét senki sem felejti el!

Leírás forrásaTovábbKeresem...

Patrick (29) a barátaival, Agustínnal (31) és Dommal (39) megvitatja az egykori kedvese közelgő esküvőjét. Augustín beleegyezik, hogy a barátjához, költözik Oaklandbe. Dom azon gondolkodik, hogy felveszi a kapcsolatot a régi szerelmével.

TovábbKeresztanyu 2020

A Drága örökösök hatalmas sikere után január 3-ától érkezik Hámori Barbara showrunner új sorozata, a Keresztanyu, amely egy ukrán-magyar határon található községben, Makkosszálláson játszódó magyar filmsorozat. Róza mama, a “Keresztanyu” a csempész maffia vezetője, aki a történet elején, a 69. születésnapján elhatározza, hogy egy éven belül visszavonul, és annak adja a csempész maffia irányítását, aki képes arra, hogy megválasszák a község, vagyis Makkosszállás polgármesterének. A választás egy év múlva lesz esedékes, ezért a közeli családtagok és a község lakói is azon kezdenek ügyködni – több-kevesebb sikerrel -, hogy Róza mama kegyeibe férkőzzenek és minél nagyobb eséllyel szerezzék meg a polgármesteri címet. Mindent bevetnek. Nem ismernek határt! Se zárjegyet...

TovábbKergetjük az amerikai álmot

Ben Epstein (Bryan Greenberg) és Cam Calderon (Victor Rasuk) két vállalkozó szellemű huszonéves fiatalember. Eltökélt szándékuk, hogy nevet szereznek maguknak a divat világában. Az odavezető út azonban nehézségekkel, akadályokkal teli.

TovábbKét pasi meg egy kicsi

Charlie egy megrögzött agglegény a hozzá tartozó életvitellel; egy házzal a tengerparton, egy Jaguarral a garázsban és folytonos csajozással. A jól megszokott laza malibui életmódja azonban félbeszakad, mikor bátyja, Alan, aki épp válni készül és Alan fia, Jake beköltöznek hozzá. Így követhetjük nyomon a két pasi, no meg egy kicsi, ügyes-bajos mindennapjait.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbKib*azgatóhelyettesek( Vice Principals )

Ebben a fekete komédia sorozatban két gimnáziumi igazgatóhelyettes vív harcot egymással, hogy megszerezzék az igazgatói posztot az iskolában.

Leírás forrásaTovábbKidding

.

TovábbKikiwaka tábor ( Bunk'd )

Emma, Ravi és Zuri Ross egy nosztalgikus nyári vakáción vesz részt: Kikiwakára látogatnak el, ahol egykor szüleik megismerték egymást. A táborban eltöltött napok során új barátokat szereznek, megismerik a szerelmet (és a szerelmi háromszöget is) és nyakig merülnek a kikiwakai életérzésben.

Leírás forrásaTovábbKínos (Awkward)

"A formátum komédia, egykamerás, narrációs, a főhős egy 15 éves lány, az ő kaotikus és (nekünk kínosan humoros) iskolai élete áll a középpontban – köszönhetően annak, hogy egy baleset éri, aminek egyik eredménye a képen látható, a másik pedig, hogy mindenki azt hiszi, hogy öngyilkos akart lenni, mivel egy csomó aszpirin között fetrengve találnak rá. Naná, hogy a partvonalról rögtön a figyelem középpontjába kerül." (sorozatjunkie.hu)

TovábbKirály páros

Boomer és Brady a chicago-i ikerpár egy szép napon rájönnek hogy valójában mindketten egy trópusi sziget uralkodói.

TovábbKitchen Confidental

A sorozatban Jack Bourdain a sikeres szakácsok vonalán lecsúszása után új lehetőséget kap: a Nolita konyháját vezetheti. A probléma, hogy 48 óra alatt kell felvennie a többi embert, és fogadni a vendégeket. Nagy a nyomás, de nem rokkan bele. A karakterhez az inspirációt Anthony Bourdain könyve adta.

TovábbKívülállók

Egy fiatalokból álló közmunkás csapat élete fenekestül felfordul egy borzalmas vihar után.Hihetetlen képességeket kapnak és igencsak embert próbáló küzdelmek elé néznek!

TovábbKockafejek

A Reynolm Iparvállalat sokemeletes épületben működik, csodálatos kilátással és csodálatos környezettel. A pincében lévő IT részlegnél dolgozik Roy és Moss. A két fickó igazi számítógépbuzi, csak a gép érdekli őket. Érzelemmentes, hűvös világuk egyik napról a másikra darabokra hullik, amikor egy új menedzsert vesznek fel melléjük.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbKozmoszkölyök -Kid Cosmic 2021

Egy fiatal fiú története, aki talál néhány kozmikus követ, amik misztikus erővel ruházzák fel. Rég dédelgetett álma, hogy szuperhőssé váljon, végre teljesül.

TovábbKréziszitter (Idiotsitter)

Billie, a Harvard Egyetemen végzett nő egy bébiszitter állásra jelentkezik, de hamar rá kell jönnie, hogy Gene, akire vigyázni fog nem más, mint egy háziőrizetben lévő lány.

Leírás forrásaTovábbKröd Mändoon

Egy kegyetlen uralkodó tartja rettegésben a Meconian birodalmat. A nép egyetlen reménysége Krod Mandoon, aki nem mindennapi csapatával száll szembe a gonosz erőkkel. A fantasy azonban nem a megszokott módon kapcsolja ki a nézőközönséget. A Krod Mandoon című sorozat ugyanis poénokkal teszi igazán színessé a „világbékéért” küzdő harcosok történetét, melynek epizódjait Magyarországon rögzítették.

Leírás forrásaTovábbKúria (Another Period)

A “történet” a századfordulós rhode island-i Newportban játszódik, melynek középpontjában a Bellacourt család és annak személyzete áll, két főszereplője pedig a két készítő által alakított testvérpár.

Leírás forrásaTovábbKutyák és macskák

Kutyák vs. macskák

TovábbKyle, a rejtélyes idegen

A születése formabontó volt. A legelső emléke az volt, hogy egy erdőben ébredt fel, akár egy csecsemő, úgy, hogy azt sem tudta ki és mit is keres ott. Nem tudta, hogy a szemei mit látnak valójában, minden látvány, hang és tapintás ismeretlen volt számára. Minden faj ösztönnel születik, ami segít neki boldogulni a természetben. Minden faj, kivéve az, amelybe ő született. Kyle-ra egy forgalmas kereszteződésben találnak rá - zavart állapotban, majd a fiatalkorúak börtönébe szállítják. Nicole Trager pszichológusnő később úgy dönt, hogy magához veszi a különös fiút.

TovábbLA to Vegas (2018)

Egykamerás komédia a Jackpot Airlines legénységéről, akik egy olcsó járaton dolgoznak, ami péntek este Los Angeles-ből Las Vegas-ba viszi azokat az álmodozókat, akiknek egyetlen vágya nyerni a kaszinókban. Ezek között vannak állandó utasok is, akik minden héten megteszik ezt az utat.

Leírás forrásaTovábbLaborpatkányok - Lab Rats

Chase, Adam és Bree, high tech bionikus klónok, akik mindannyian különleges képességekkel rendelkeznek. Egy titkos laborban tartják őket fogva, de időközben rájönnek, hogy az élet nem csak a katonai fegyverekről szól. A tizennégy éves Leo új nevelőapja, a milliomos Davenport villájába költözik. Amikor azonban fel akarja fedezni új otthonát, rájön, hogy mostohaapja egy laboratóriumot rejteget a ház alatt három furcsa szerzettel: Adammal, Bree-vel és Chase-vel. Hamar összebarátkoznak és a négy kamasz rengeteg új élménnyel gazdagodik, miközben a klónok próbálnak beilleszkedni az átlagos tinédzserek életébe.

Leírás forrásaTovábbLalola

Lalo, sikeres férfimagazin főszerkesztőjeként gyógyíthatatlan nőcsábászként éli az életét. Egy forró éjszaka után legújabb hódítását, Rominát is gondolkodás nélkül, durván elküldi. Azt azonban akkor nem sejti, hogy ez az este milyen nagy hatással lesz majd későbbi életére, mert a csalódott nő bosszút esküszik. Egy boszorkány és egy kis varázslat segítségével másnap Lalo női testben ébred fel, és arra kényszerül, hogy olyan testben élje tovább életét, amelyet addig k orábban nem sokra értékelt. Miután szembesült új azonosságával korábbi munkahelyén Lalo unokatestvéreként jelenik meg, mintha csak helyettesítené a férfit, míg az külföldön tartózkodik. Lola szembesül a cégnél uralkodó helyzettel, hogy nőként nem sokra becsülik. Így arra kényszerül, hogy kihasználja új azonosságával járó előnyöket, nőies, éles eszét. Közben feltűnik Facundo, akit az első pillanatban elkápráztatott a lány. Kis idő múltával lassan szerelem bontakozik ki a fiatalok között. Ekkor azonban Romina egy csábító ajánlattal újra feltűnik a színen: Lola megint férfi lehet, és visszakaphatja a régi énjét.

Leírás forrásaTovábbLast Man Standing

A married father of three tries to maintain his manliness in a world increasingly dominated by women.

Leírás forrásaTovábbLazíts, Kevin! (Kevin Can Wait)

A közelmúltban visszavonult rendőr alig várja, hogy több időt tölthessen feleségvél és három gyermekével, azoban rá kell jönnie, otthon talán sokkal nagyobb kihívás helyt állni, mint egykor az utcákon.

Leírás forrásaTovábbLife in Pieces

Comedy about one big happy family and their sometimes awkward, often hilarious and ultimately beautiful milestone moments as told by its various members. Of the three siblings, middle child Matt may have just found his true love, his co-worker, Colleen; his coddled youngest brother, Greg, and his wife, Jen, are overwhelmed by the birth of their first child; and the eldest, Heather, and her husband, Tim, are dreading their impending empty nest so much, they're considering having another baby. Their parents are Joan the family's adoring matriarch who would do anything for her kids - as long as she agrees with it - and John, the gregarious patriarch who's searching for ways to soften the blow of turning 70. As the family's lives unfold in four short stories each week, they try to savor these little pieces of time that flash by but stay with you forever, because these moments add up to what

Leírás forrásaTovábbLife's Too Short

The show centers on Warwick Davis in his day-to-day life, complete with the frustrations he faces.

Leírás forrásaTovábbLisa csak egy van

Lisa (Alexandra Neldel), a kiváló képességekkel rendelkező, kedves, szerény, ámde túlságosan is átlagos kinézetű lány megpróbál a végzettségének megfelelő munkahelyet találni Berlinben.

Leírás forrásaTovábbLiv és Maddie - Liv and Maddie

Liv egy éppen befejeződött népszerű tv show sztárja, ikertestvére Maddie, pedig a Wisconsin gimi egyik kitűnő tanulója, az iskolai kosárlabda csapat tehetséges játékosa és éppen növekvő népszerűségét élvezi. Egészen addig, amíg a gyönyörű Liv vissza nem tér a gimibe... A tinik amúgy sem egyszerű életét tovább bonyolítja, hogy a szüleik is a suliban dolgoznak.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbLos Angeles legjobbjai - L.A.'s Finest 2019

A Bad Boys filmek spin-off sorozata, főszerepben Sydney Burnett ügynökkel aki új társat kap Nancy McKenna személyében aki a nők egyenlőségéért küzdött és ráadásul anyuka is. Nem sok közös van bennük és még kevesebb az olyan kérdés amiben egyetértenek, leszámítva azt hogy LA-ben le kell számolni a bűnözéssel...

TovábbLost - A paródia

A Lost c. sorozat igényes paródiája. Facebook: www.facebook.com/groups/215690855160649

TovábbLouie

Louis C.K. stars as a fictionalized version of himself; a comedian and newly divorced father raising his two daughters in New York City.

Leírás forrásaTovábbLovly Complex

Koizumi Risa az átlagosnál magasabb lány, Otani Atsushi pedig az átlagnál alacsonyabb fiú. Mindkettejüket sok negatív tapasztalat érte már a magasság-problémája miatt, de töretlenül keresik tovább a szerelmet. A személyiségük ijesztően összeillő, de a világért sem vennének tudomást róla, helyette elválaszthatatlan barátokként éldegélik napjaikat. Idővel Risa azt veszi észre, hogy ez az érzés talán már több, mint egyszerű barátság… De vajon lehet jövője egy ilyen mulatságos kinézetű párosnak?

TovábbLuxusdoki - Royal Pains

Dr. Hank Lawsont (Mark Feuerstein) az öccse, Evan elviszi magával Hamptons-ba egy hétvégére, ahol Hank megmenti az egyik vendég az életét. A bu li házigazdája pedig nem marad hálátlan.

Leírás forrásaTovábbMad Men- Reklámőrültek

Hatvanas évek, New York, minden hájjal megkent, fiatal, jóképű reklámszakemberek. Don Draper egy menő reklámcégnél dolgozik, és még az ellenségei szerint is messze a legjobb a szakmájában. Legújabb megbízása, hogy még vonzóbbá tegye a Lucky Strike-ot az embereknek. A dohányzás káros következményeiről felszínre kerülő hírektől még ő is pánikba esik. Egyelőre semmi ötlete nincs a reklámot illetően. Munkatársa, Pete Champbell kihasználja Don pillanatnyi zavarát, és elkezdi építgetni a karrierjét társa háta mögött. A nagymenő reklámcég viszont nem csak férfiakból áll, így feltűnik a színen Peggy Olsen is, aki Don új titkárnője lesz. Peggy nagyon kedves és visszahúzódó, de mi van, ha ez csak a látszat?

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbMaggie és Bianca - Divatból jeles

Maggie amerikai lány, aki ösztöndíjat nyer a milánói divatakadémiára, ami az egyik legrangosabb divatiskola a világon. Bianca olasz vállalkozó, aki a divatiparban próbál boldogulni. Amikor ők ketten, két teljesen ellentétes személyiség találkoznak a divatakadémián, és jobban megismerik egymást, egyre inkább kezdik megérteni is egymást. Alkotnak közösen egy zenekart, hogy zenei tehetségüket is kifejezzék valahogy...

Leírás forrásaTovábbMajd a komornyik

Pelham Grenville Wodehouse, a jól ismert és rendkívül népszerû "pí dzsí wudhausz", valódi fanyar angol humort árasztó novellái alapján készült ez a sorozat. Bertram "Bertie" Wilberforce Wooster, az angol arisztokrácia meglehetõsen kétbalkezes tagja. Az õ életének eseményeit követjük. Nem lehet okunk panaszra, mert Bertie-vel mindig történik valami. Csakis annak köszönheti, hogy elboldogul a mindennapi életben, hogy van egy inasa, Reginald Jeeves, aki mindent tud, mindenkit ismer, elegáns, csak akkor beszél, ha kell és határozott ámde jól titkolt megvetéssel viseltetik gazdája és annak osztálya iránt.

TovábbMaking History (2017)

Komédia három időutazóról. A főhős egy szám.technika tanár, aki feltalálja az időutazást és az 1700-as évekbe utazik, hogy ott éljen álmai nőjével. A fickó a jelenben népszerűtlen kocka, a múltban viszont nagymenő és nagyon népszerű köszönhetően annak, hogy dalszövegekkel, filmes dumákkal és standupos poénokkal vértezi fel magát. A gond csak az, hogy tettei befolyásolják a jelent, akár magának az amerikai függetlenségi háborúnak a kimenetelét. Ezért megkér egy történelemtanárt, hogy segítsen neki helyreállítani a dolgokat, s közben a barátnővel is megismerteti a 21. századot.

Leírás forrásaTovábbMako mermaids

A H2O: Egy Vízcsepp Elég spin-off sorozata. Sirena, Nixie és Lyla életét követhetjük nyomon, akiknek meggyűlik a bajuk egy betolakodóval. A történet szerint a 15 éves Zac (Chai Romruen) elmegy kempingezni a Mako Szigetre, akkor még nem sejti, hogy minden mozdulatát követik az ott lévő sellőlányok, Sirena (Amy Ruffle), Nixie (Ivy Latimer) és Lyla (Lucy Fry), akiknek a feladatuk, hogy elkergessék az idegeneket a törzshelyükről, a Mako-szigetről. Amikor a mágikus víz és a Hold fénye kapcsolatba kerül egymással, Zac-el valami varázslatos dolog történik. Másnap ébredés után észreveszi, hogy uszony nőtt a lába helyére, és varázserőt kapott, amivel irányítani és uralni tudja a vizet, ám ez nem tetszik igazán a szigetet óvó lányoknak.

Leírás forrásaTovábbMákói Hableányok

A csintalan tini sellők, Lyla, Nixie és Sirena, Mako szigetének őrzői nem tudják megakadályozni, hogy a 16 éves Zac beleessen a Holdmedencébe és sellőfiúvá változzon. Mivel nem akarják kockáztatni az örökös száműzetést, a sellőlányoknak lábakat kell növeszteniük és nekivágni a szárazföldnek, hogy visszavegyék Zac újdonsült szupererejét.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbMan Seeking Woman

The series centers on Josh Greenberg, a naive romantic on a desperate quest for love. When his longtime girlfriend dumps him, Josh enters the dating scene, a nightmarish hellscape of untold horror. Despite the agony, Josh continues his search in the hopes of finding someone who will make all the misery worth it.

Leírás forrásaTovábbMan Up

A történet középpontjában 3 barát áll, akik a férfi lét a 21. században problémájával kell megküzdjenek. Egyikőjüknek felesége van, az szépen össze is foglalja: nagyapád harcolt a világháborúban, apád a vietnami háborúban, te pedig… Mi jut a jelen kor férfijának? Rögtön a férfi lét három állapotát is láthatjuk, hiszen az egyik barát siránkozós túl érzelmes (őszintén szóval kicsit buzis, de egy lány után ábrándozik művészlelkével), a másik egy kicsit temperamentumos egyedülálló, a harmadik pedig a felesége tekinteteit lesi, hogy mit tehet meg. Amikor szembesül vele, hogy nem eléggé férfi, akkor próbálja kitalálni, hogy miképp lehetne az.

Leírás forrásaTovábbMan With A Plan

Többkamerás szitkom egy kivitelezőről, aki, amikor a felesége visszamegy dolgozni rájön, hogy a gyerekeit nagyobb kihívás felnevelni, mint azt gondolta volna.

Leírás forrásaTovábbManhattan Love Story

The unfiltered internal monologues of a young man and a young woman are exposed as they begin a new relationship together.

TovábbMapp and Lucia (2014)

It is mid-summer in Tilling and Miss Elizabeth Mapp, the town's resident schemer and woman of great self-importance, is anticipating a special guest. As is the accepted tradition in Tilling, Mapp is leasing her beautiful Queen Anne House to Mrs Emmeline Lucas (known to her friends as Lucia) for the summer months. But on this occasion Mapp has bitten off more than she can chew. Lucia is the resident queen of her home town; vain, selfish, imperious and, in short, a glorious snob. Recently widowed, she sees Tilling as the perfect place to end her grieving and reintegrate herself into society, ably assisted by her devoted best friend Georgie Pillson. Whilst Mapp hopes to 'run' Lucia and mete her out to her fellow Tillingites, Lucia is her own woman, who can charms and bully her own way into their lives. The residents of Tilling can only watch as Mapp pits herself Lucia in an ever-spira

Leírás forrásaTovábbMár megint Malcolm

Adott egy család négy végtelenül rossz fiúgyermekkel. Közülük az egyik, Malcolm különösen magas intelligenciával követi el elképesztő csínytevéseit. A Már megint Malcolm a tengerentúlon sorra gyűjtötte be az elismeréseket, összesen hétszer nyert Emmy díjat. Alkotóit pedig több alkalommal jelölték Golden Globe díjra is, köztük a címszerepet játszó Frankie Muniz-t is.

Leírás forrásaTovábbMarry Me (2014)

After a string of botched marriage proposals, longtime couple Annie and Jake decide to put getting engaged on hold until they can get it together.

TovábbMaster of None

The personal and professional life of Dev, a 30-year-old actor in New York.

Leírás forrásaTovábbMegborulva (Crashing US 2017)

Pete Holmes egy komikust alakít, akit megcsal és elhagy a felesége, így New York legjobb komikusainak heverőjén húzza meg magát

Leírás forrásaTovábbMegrekedve (Wrecked)

A sorozat középpontjában egy repülőgép-szerencsétlenség túlélői állnak, akik egy szigeten rekednek, ahol alkalmazkodniuk kell a helyzethez, az új közeghez, illetve a rejtélyekhez, amikkel szemben állnak.

Leírás forrásaTovábbMelissa és Joey

Mel Burke önkormányzati politikus, aki egyedülálló pótanyaként neveli tizenéves unokahúgát és unokaöccsét. Éppen kezdenek összecsapni a feje fölött a hullámok, amikor a gyerekek mellé és a háztartás vezetésére váratlan segítség jelentkezik: Joe, aki történetesen Mel sógora miatt vesztette el minden vagyonát…

TovábbMéz és Lóhere

Yuuta Takemoto immáron egy éve tanulója egy tokiói művészeti egyetemnek és albérletben lakik egy 25 éves, kicsit lepukkant, de barátságos bérházban. Lakótársai két idősebb egyetemista srác; a majdnem végzett, alapvetően már a felnőttek fejével gondolkodó, magabiztos Mayama és a különc Morita, aki művészet terén ugyan született tehetség, de gyerekes tréfáit, beteges pénzimádatát, állandó terrorját és egyéb sajátos marhaságait meglehetősen nehéz elviselni. Ő egyébként az egyetem rekordere is: személyében megszületik a legendás nyolcadéves diák, többek között annak köszönhetően, hogy néha komoly gondjai adódnak a felkeléssel... Tanáruk és jó barátjuk, Hanamoto Shuuji "Shuu-chan" Sensei egy nap különös szerzettel állít be az egyetemre: vidékről érkezett unokahúgával, a pöttöm és körülbelül 12 évesnek kinéző Hagumival, aki valójában 17 éves és akinek érkezése merőben új színt visz környezete életébe. Tavasz lévén Takemoto szinte első látásra fülig szerelmes lesz, de úgy tűnik, ezzel nincs teljesen egyedül...ugyanis Moritát is elbűvöli a szőke lány rabul ejtő szempárja. Haguról hamar kiderül, hogy félelmetesen tehetséges és bár mindenki csodálattal figyeli ténykedését, a lány kezdetben mégis nagyon visszahúzódó, saját kis világában él és Shuu-chanon kívül nem igazán nyílik meg senkinek; Yamadát viszont meglepően gyorsan barátnőjévé fogadja. Yamada is a baráti kör tagja, egy kedves, csinos és végtelenül naiv lány, aki mesterien bánik az agyaggal és saját rajongótáborral bír, mindezek ellenére a szerelemmel mégsincs szerencséje. Olyan szekér után fut, ami nem nagyon akarja felvenni, ezért az alapvetően vidám természetű lány gyakran sírdogál a történet során. Félteni azért nem kell, minden ártatlanságával együtt igencsak veszélyes is tud lenni és ha elragadja a hév, jól célzott rúgásai nyomán Morita néha már a fényt is látni véli az alagút végén... Ennek a hat embernek az életéből ragad ki és mesél el egy rövid időszakot az anime. Betekintést enged a gondolataikba, örömeikbe és bánataikba; a belső monológok és az érzelmek éppen annyira hangsúlyosak, mint az állandóan jelen lévő humor (amit legmarkánsabban Morita képvisel). Az egyes műfajok megfelelő arányban történő vegyítése nagyon jól sikerült, így a Honey and Clover nézése közben az ember hajlamos azon kapni magát, hogy az egyik szeme sír, a másik pedig nevet. Az eltalált és hangulatos aláfestő zenék és betétdalok ehhez nagyban hozzájárulnak, külön kiemelném az első ED Waltz című számát. Az OP már ízlés dolga Yuki kissé fültépő énekhangjával, de szerintem mind képileg, mind zeneileg jópofa és illik az animéhez. Az eléggé egyedi, pasztelles színekben gazdag képi megvalósítás a festményszerűen mosottas hátterekkel, illetve a szereplők rajzolása sem biztos, hogy mindenkinek elnyeri a tetszését, én személy szerint nagyon szépnek és egyedinek találom az összhatást. Érdemes leülni megnézni, nagyon kellemes sorozat, könnyen megszerethető, életszagú szereplőkkel és helyzetekkel, nem kell hozzá több évre visszamenő animés tapasztalat sem, mindemellett pedig szerintem szinte bárki találhat benne neki tetsző vonást (meg az sem lehet a véletlen műve, hogy internetes szavazásokon számos díjat begyűjtött). Ha pedig a 24 rész kevésnek bizonyulna, immáron bele lehet vágni a 12 részes folytatásba is, aminek a végére hőseink remélhetőleg meglelik a helyüket az életben.

TovábbMick kell a gyereknek! (The Mick)

Egykamerás diszfunkcionális család komédia, fish-out-of-water történet egy okos, jófej, csalásokkal könnyű pénzre utazó csajról, aki szakítani akar egy nagyot. Ez majdnem sikerül is neki, amikor nővérét és annak dúsgazdag férjét látogatja meg…, csakhogy a pár meglép az országból az FBI elől, hősünkre hagyva 3 elkényeztetett és félrenevelt gyereket. Rászakad a luxusélet, de cserébe embert kell faragnia a nem túl társadalom-kompatibilis gyerekekből.

Leírás forrásaTovábbMiért éppen Alaszka

Dr. Joel Fleischmannek, a New York-i származású zsidó orvosnak Alaszkában kell dolgoznia az egyetemi ösztöndíjáért cserébe. Várakozásai ellenére küldik az Isten háta mögötti kisvárosba. A város lakóinak különcségektől nem mentes életét ismerhetjük meg a sorozaton keresztül.

TovábbMike & Molly

A couple meets at an Overeaters' Anonymous meeting.

Leírás forrásaTovábbMiranda

Miranda (Miranda Hart) is 6 feet 1 inch (1.85 m) tall and gets called 'Sir' once too often. Since attending boarding school, she has never really fitted in with old girls Tilly (Sally Phillips) and Fanny (Katy Wix), and finds social situations awkward, especially around men. She is a constant disappointment to her mother Penny (Patricia Hodge), who is desperate for her to get a proper job and a husband. Although Miranda owns and lives above a joke shop, lacking any real capacity for business it is managed by her childhood friend Stevie (Sarah Hadland). The restaurant next door is run by chef Gary (Tom Ellis), a university friend whom Miranda fancies, and waiter Clive (James Holmes). The various episodes revolve around this set-up.

Leírás forrásaTovábbMisfits

A group of kids doing community service get struck by lightning during a storm, and begin to develop superpowers.

TovábbMixology

Egy bár. Egyetlen éjszaka. 10 egyedülálló ember. Üdvözlünk a Unionban, egy Manhattani felkapott bárban, a párkeresők negyedében! Tomot nemrég hagyta el a menyasszonya, nem volt szórakozni már 10 éve. Legjobb barátai, a jóképű és magabiztos Cal valamint a géppuskaszájú Bruce (Andrew Santino), elviszik őt a ‘húspiacra’ akár tetszik neki, akár nem. Tom első ‘kapása’ Maya egy fiatal ügyvédnő, aki épp annyira szép, mint amennyire erőszakos, nem kell sok hozzá, hogy Tom kiboruljon. És ezek után csak rosszabb lesz. Következik Maya éppen jegyben járó barátnője, Liv, a nyomulós egyedülálló anya, Jessica, a naiv hugocskája, Janey (Sarah Bolger); a zizis koktélpincérnő, Kace, a sötét és titokzatos pultos, Dominic, valamint a bukott internetes vállalkozó, Ron , aki élete legrosszabb estéjét éli meg.

Leírás forrásaTovábbModellek közt- I Live with Models

I Live with Models című komédia Végy egy átlagembert, Tommyt (David Hoffman) aki egy egy kávézóban dolgozik felszolgálóként egészen addig, míg a kézfejéről ki nem derül, hogy a világon a legszebb, és kell egy modellügynökségnek. Átlagélet szevasz, piszkafavékony modellcsajok helló, a pali összeköltözik két csajjal és egy ostoba modellfickóval, és ebből furcsa lakótársi szituációk adódnak majd, mi meg röhögünk, legalábbis ez a terv, ugye. Az egyik csaj egy neurotikus kifutókirálynő, a másik egy nagyszájú picsa, Enrique meg csak Enrique, de abban a három szépember egyetért, hogy Tommynak semmi keresnivalója a "rendes" modellek között, de persze összebarátkoznak, mert feelgood sorozat, azért. A főszereplő között ott van Cara Delevingne testvére, Poppy Delevingne, is. Hol látható: június 7-én 21:00-kor a Comedy Central műsorán.Szereplők: David Hoffman, Brianne Howey, Rebecca Reid, Joseph May, Eric Aragon.

TovábbModern család

A hatvanas éveiben járó Jay nemrég vette feleségül a feleannyi idős, forróvérű, kolumbiai származású Gloriát. Ráadásul ezzel a nő első házasságából származó fia, Manny is a nyakába szakadt. Nem csoda, ha időnként nagypapának nézik. Jaynek egy lánya és egy fia van. Ez utóbbi neve Mitchell, aki mellesleg meleg, a párjával, Cameronnal most fogadtak örökbe egy vietnami kisbabát. Phil és Claire viszont már tizenöt éve együtt vannak, két lányuk és egy fiuk van. A férfin a kapuzárási pánik jelei mutatkoznak, és menő fejként próbál szót érteni kamaszodó gyerekeivel.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbMom

Christy, az egyedülálló anyuka úgy dönt, megszabadul alkoholfüggőségétől és újrakezdi életét Napa Valley-ben, azonban édesanyja sem könnyíti meg a helyzetét.

TovábbMonstar

Yoon Seol Chan (Yong Joon Hyung - B2ST) a híres tinibanda, az úgynevezett Men in Black tagja, de néhány gyerekkori trauma miatt a modora szinte elviselhetetlen. Amikor elveszti a türelmét, sokszor az ügynökségének kell helyrehoznia a dolgot, ezért úgy döntenek, hogy visszahelyezik a középiskolába, mint normális tinit. De nem tudják irányítani, így Seol Chan csatlakozik a középiskolai zene klubhoz és a tagokkal elkezdenek meghallgatásokra járni. Vajon ez segít Seol Chan-nak újra elérni a szuper sztár státuszt?

Leírás forrásaTovábbMonty Python Repülő Cirkusza

A híres Monty Python csoport sorozata

TovábbMost nevess! (Kidding) 2018

A MOST NEVESS! középpontjában Jeff, azaz Mr. Pickles (Jim Carrey) áll, a gyerekműsorok ikonikus figurája, aki a jóság és bölcsesség megtestesítője a fogékony amerikai ifjúságnak és azoknak a szülőknek a szemében, akik vele nőttek fel. Amikor a közszeretetnek örvendő Jeff családi élete összeomlik, rájön, hogy nincs az a mese vagy bábu, ami segíthetne neki abban, hogy átvészelje a kezelhetetlen sebességgel eszkalálódó válságot. Az eredmény: Ez a kedves ember a kegyetlen világban szép lassan elkezdi elveszíteni a józan eszét, ami egyformán vicces és szívszorító folyamat.

Leírás forrásaTovábbMozart In The Jungle

Drog, szex és klasszikus zene. Igen. Klasszikus zenei komédia. A főhős egy lokálmusicales oboista csaj, aki olykor zenetanárkodik és éli életét. Valamint a New York-i szimfonikus zenekar csellista csaja, és a zenekar újonnan érkező, szemtelenül fiatal karmestere.

Leírás forrásaTovábbMr. Pickles

The Goodman family lives with their lovable pet dog, Mr. Pickles, a deviant border collie with a secret satanic streak.

Leírás forrásaTovábbMr.Bean

Mintha nem lenne Mr. Bean elég csapás már önmagában is az emberiségre, most még meg is duplázódik azáltal, hogy rajzfilmváltozat készült belőle. Ha fel tudják idézni, hogy Mr. Bean arca, feje, tekintete élőszereplős kivitelben mekkora röhögést szokott kiváltani Önökben, most próbálják meg elképzelni ugyanezt a fizikai korlátoktól mentes rajzfilm-világban! Mr. Bean rajzolva sem hazudtolja meg önmagát - főleg mert Rowan Atkinson azért nem maradt ki a produkcióból: a rajzolt Bean hangját ő kölcsönzi!

TovábbMuhtesem Yuzyil(Csodalatos szazad)

Torok tortenelmi filmsorozat I Suleiman es Felesege Hurem eletet es a dinastia korszakat irja le

Leírás forrásaTovábbMum

Komédia a Him & Her készítőitől, és egy élete fordulópontjáról érkezett anyáról szól, aki férje halála után családja segítségével megpróbálja újjáépíteni az életét.

Leírás forrásaTovábbMunkaügyek - IrReality Show

A Munkaügyek – IrReality Show az m1 2012-es magyar televíziós szituációskomédia-sorozata, mely a képzeletbeli Fővárosi Munkaügyi és Munkavédelmi Felügyelet életét mutatja be. Író–alkotói Litkai Gergely, Kovács András Péter és Hadházi László, producere Kálomista Gábor, a főszereplők pedig Molnár Piroska, Mucsi Zoltán, Murányi Tünde, Elek Ferenc, Tamási Zoltán, Fodor Annamária és Kovács Lehel.

Leírás forrásaTovábbMy Family - Az én kis családom

http://www.port.hu/az_en_kis_csaladom_my_family/pls/fi/films.film_page?i_film_id=51014

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbMy mad fat diary

A sorozat egy 16 éves súlyproblémákkal küzdő lányról szól, aki Lincolnshireben él. Történetünk 1996-ban játszódik, mikor épp egy ideggyógyintézetből távozik.

TovábbMystery Girls

A Mystery Girls főszerepében a Beverly Hills 90210 két sztárja, Tori Spelling és Jennie Garth látható, a történet pedig enyhe összhatást mutat a saját életükkel. Ugyanis Charlie Contour (Garth), a külvárosi háziasszony és édesanya, és Holly Hamilton (Spelling) a ’90es években élték a fénykorukat, mint tévésztárok. Életük akkor változik meg ismét, amikor Nick, a két nő fanatikus rajongója a tévében bejelenti, hogy újra össze kéne hozni a nagy duót, akik a valóságban is meg tudnák oldani a bűnügyeket. Holly és Charlie végül belemegy az ötletbe… A történet Tori Spelling fejéből pattant ki, a pilot forgatókönyvét Shepard Boucher jegyzi.

TovábbNagyon különleges ügyosztály

A Nagyon különleges ügyosztály Jim Abrahams és David Zucker alkotta televíziós vígjátéksorozat, melynek első adása 1982-ben volt. Főszereplője Leslie Nielsen. A sorozat után készült el az első Csupasz pisztoly film. A pozitív kritika ellenére az ABC a sorozatot hat epizód után törölte műsoráról. Alan North játszotta Ed Hocken kapitány szerepét, a filmekben a szerepet George Kennedy töltötte be. A sorozatban Peter Lupus alakította Norberg felügyelőt, a filmekben viszont O. J. Simpson. Ted Olson tudós szerepét a trilógiában és a sorozatban is Ed Williams formálta meg. Leslie Nielsen alakította Frank Drebil hadnagyot. Jerry Zucker elmondta, hogy a Drebin nevet vakon választották ki a telefonkönyvből (a magyar szinkronban a karakter neve Drebil-re változott, azonban a Csupasz pisztoly filmek magyar változatában már ismét Drebin-ként szerepel). Jim Abrahams, Jerry és David Zucker az Airplane! forgatásán találkoztak Nielsennel és tudták, ő tökéletes lesz Drebil szerepére. Ed Williams játszotta el a labor-technikus Ted Olsont, Williams tanárként dolgozott sok éven át a tudományban és egy kicsit a színjátszáshoz is értett. Zuckerék és Abrahams csodálkoztak teljesítményén. Leslie Nielsen (hangja: Sinkovits Imre) - Frank Drebil felügyelő Alan North (hangja: Gera Zoltán) - Ed Hocken kapitány Peter Lupus - Norberg Ed Williams - Ted Olson a tudós William Duell - Johnny a besúgó Ronald "Tiny Ron" Taylor - Al Nielsen, Taylor és Williams voltak az egyetlenek, akik a Csupasz pisztoly trilógiában ugyanazt a szerepet játszották el, mint a sorozatban. Érdekességek[szerkesztés] Minden rész elején bejelentenek egy vendégszereplőt, akit az epizód elején meg is ölnek. Minden állandó karakter bevezetőjében rájuk lőnek és ők visszalőnek. Hocken kapitány bemutatásánál az ő irodáját elkezdik szétlőni ami nevetséges eredményekkel ér véget (egy égő ember rohan végig a folyosón; egy ember kiugrik az ablakon; egy anya eldobja kisbabáját, hogy fedezék mögé húzódhasson). Drebil rangja sokszor változik, akár egy színhelyen belül vagy akár egy mondatban is. Gyakran mutatja be magát (narratív formában) őrmesterként vagy az Ügyosztály nyomozó hadnagyaként, amely valójában nem is létezik (nagyobb rendőrségeknek van nyomozó hadnagya és nyomozóőrmestere, de nem mindhárom cím egyben). Az első epizódban felügyelőként említik, később hadnagyként, végül kapitányként. Drebil cigarettát vagy kávét ajánlana fel olyan embereknek, akiket kihallgatott, erre az ő válaszuk, hogy: "Igen, tudom" vagy "Igen, ez az". Drebilnek gyakran találkoznia kell Johnnyval, a mindentudó fiúval, akitől információkat szerez a bűnügyek kapcsán. Johnny addig nem mond semmit, amíg Frank nem ad neki csúszópénzt (ha nem fizet, akkor gyakran mondja, hogy "Nem tudok erről semmit" vagy "Nagy ez a város"). Minután Frank távozik Johnnyhoz, mindig érkezik valaki és a hivatásukhoz kérnek Johnnytól tanácsot: Egy pap a halál utáni élet kapcsán kér tanácsot. Egy orvos (Štrosmajer doktor/Miloš Kopecký) kérdezi Johnnyt, hogyan kell elvégezni egy szívműtétet. Tommy Lasorda baseball edző a rossz ütéstechnika miatt fordul Johhnyhoz. Ő megrója az edzőt amiért eladta Tommy John dobójátékost. Egy tűzoltó kér segítséget, hogy hogyan fékezzenek meg egy a tüzet egy bútorraktárnál. Joyce Brothers pszichológusnő beszélget Johhnyval a pszichológiáról. Dick Clark rádiós és tévés hírességgel beszélget Johnny a digitális lemezfelvételről. A csapatszoba üvegajtaján a "Police Squad" (Ügyosztály) felirat úgy van írva, hogy bármelyik oldalról nézzük, az egyik szó visszafelé olvasható. Drebil felügyelő parkoláskor mindig elüt valamit (legtöbbször kukákat), amelyek száma az epizódok számával nő, az első résznél egy, a másodiknál kettő és így tovább. Ted Olson a tudós mindig valamilyen veszélyes kísérletet mutat a gyerekeknek.

Leírás forrásaTovábbNancy ül a fűben

Férje váratlan halála és az azt követő pénzügyi gondok miatt Nancy Botwin, aki eddig csak a családjának élt, merész lépésre szánja magát: úgy dönt, hogy a zöldben kamatoztatja tudását, no meg a vagyonát, azaz spangliban utazik. Egykettőre a környék kedvenc marihuána-dílere lesz, olyannyira, hogy az ő árujára vágyik maga a városi tanácsnok, Doug Wilson is. Szóval a spangli-üzlet virágzik, azonban Nancy jó érzékkel egyensúlyoz a család és a munka között, s minden igyekezetével azon van, hogy a tőle "kissé" szokatlan foglalkozást titokban tartsa még barátnője, Celia előtt is.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbNe bízz a ribiben

Két fiatal lány kénytelen-kelletlen összeköltözik: June tipikus vidéki naiva, míg Chloe a 23-as lakásból azzal tömi meg a pénztárcáját, hogy lakótársait kiutálja, majd a foglalót zsebre teszi. De mi történik akkor, ha minden erőfeszítés ellenére az új lakótárs állja a sarat? Fekete humor, furcsa szomszédok és a régen látott közönségkedvenc, James Van Der Beek. Kell ennél több?

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbNecessary Roughness

Necessary Roughness focuses on a tough, sexy Long Island divorcee (Callie Thorne) who gets a job as therapist for a professional football team in order to make ends meet. Underestimated at every turn, she succeeds beyond all expectations and soon finds herself a sought - after therapist to high-profile clients. Athletes, musicians, politicians and others living in the spotlight - all in a moment of crisis - clamor for her uniqu e brand of tough love therapy. As a newly single mom raising two teenagers, her start-up practice wreaks havoc on her life. But recognizing that she's changing people's lives for the better, she is determined to make her new career work by striking a balance between her personal and professional worlds.

Leírás forrásaTovábbNem én voltam! - I Didn't Do It

A Disney Channel vadonatúj sorozata, Olivia Holt a Harcra fel! sztárjának főszereplésével. Magyarországon szinkronnal (2014.) június 21 10 órakor debütál. Most itt van felirattal...

TovábbNem ér a nevem

A címszereplõ Samantha a fõhõsnõje ennek az új vígjátéknak, melyben egy autóbaleset következtében elveszti emlékezetét és megpróbál a nulláról új életet kezdeni. Azonban csavar a történetben, hogy a régi Samantha igazi rossz kislány volt, a legtöbben ki nem állhatták, míg az új Samantha abszolút szerethetõ, barátságos nõ, akit azonban kísért a múlt, mivel a régi barátok és a régi haragosok csak a korábbi kiadásra emlékeznek. Vajon ilyen körülmények között meg lehet változni?

TovábbNevelésből elégséges

Jimmy 25 éves átlagos pasi, akinek az élete érdekes fordulatot vesz. Neki kell felnevelnie kislányát. Az ok az, hogy az alkalmi kapcsolatból született lány édesanyját halálbüntetésre ítélik, többszörös gyilkosság miatt. Az ítélet végrehajtásakor a kislány csak 6 hónapos. Jimmy családja először nem fogadja kitörő örömmel a baba érkezését, de a későbbiekben egyre inkább törekszenek arra, hogy segítsenek Jimmy-nek.

Leírás forrásaTovábbNew Girl

"A történet szerint a lány szakít a pasijával, mivel az megcsalja, aztán új lakást keres. Craigslisten talál is magának, de azt hiszi nők hirdették meg, közben pedig férfiak, viszont a lakás annyira szép, hogy mindenképp oda akar költözni. Így lesz 3 férfi lakótársa. Ebből kettő amolyan nővér/húgként kezeli, a másikkal pedig belengették, hogy lesz valami." (sorozatjunkie.hu)

TovábbNo Heroics-Csak semmi hősködés

No Heroics is set in modern-day Britain, in a world similar to ours but "With one small difference: there are superheroes." The superheroes of the world (colloquially referred to as "capes") are primarily modelled after those of the Golden Age of Comic Books, usually clad in brightly coloured outfits consisting of skin-tight materials such as Lycra or spandex. The presence of superheroes in the world is commonplace, arriving not only to save people or avert disaster but also carrying out everyday tasks such as grocery shopping or taking a smoke break, all while in full costume. Other aspects of society relating to superheroes include:

Leírás forrásaTovábbNo Offence

Police comedy drama following an unorthodox crack team of cops going above and beyond to keep the streets clean.

Leírás forrásaTovábbNo Ordinary Family

Adott egy család, gondokkal, papa, mama, gyerekek kvartettel, akik lezuhannak egy kisgéppel Brazíliában, túlélik azt, majd némelyikük hazatérve azt veszi észre magán, hogy szuperképességek birtokosa lett. Ráadásul olyan képességeket “kaptak”, amik kifejezetten jól jönnek nekik.

TovábbNobodies (2017)

Komédia pár The Groundling-os arctól és arccal (Hugh Davidson, Larry Dorf, Rachel Ramras). A történet az ő életükről szól, akik nézték, hogy társaik (mint az exec. producer Melissa McCarthy) sikeresek lettek, míg ők gyereksorozatoknak írhattak csak. A 3 főhős egy híressé vált barátjuk segítségével próbá eladni egy filmes forgatókönyvet, hogy ők is sztárrá válhassanak.

Leírás forrásaTovábbNorm Show

Norm Henderson, a hokicsapat erőssége, imádja a szerencsejátékokat, ám - érthető módon - utál adót fizetni. Apró-cseprő ügyei azonban bajba sodorják, s a tilosba tévedt férfi egyik percről a másikra a profi sport világától fényévnyire, a bíróság ítélőszéke előtt találja magát. A dörgedelmes ítélet szerint Norm-nak szociális munkát kell végeznie. Hősünk persze a maga módján lát neki új munkájának, és ezzel heves viharokat kavar új kollégái, Laurie és Danny, valamint bogaras főnöke, Mr. Denby, körül.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbNő a házban szemben az utca másik oldalán a lánnyal az ablakban/ The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window

A bort, gyógyszereket és rakott ételeket élénk képzelőerővel keverő Anna jóképű szomszédja megszállottjává válik, aztán egy gyilkosság szemtanúja lesz. Vagy mégsem?

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbnurse uk (2015)

TV adaptation of the Radio 4 series starring Paul Whitehouse as various characters visited by a community psychiatric nurse

Leírás forrásaTovábbOdaát - A paródia

Az Odaát c. sorozat igényes szinkronparódiája. Facebook: http://www.facebook.com/groups/215690855160649

TovábbOdd Mom Out (2015)

The series stars acclaimed author Jill Kargman playing a version of herself as she navigates the treacherous and elite ecosystem of New York's Upper East Side, and the uber-wealthy mommy clique inhabiting this fantastically outrageous domain. A New Yorker through and through, Jill Weber embraces her quirky and somewhat unconventional life with her loving husband, Andy Weber, three great kids, and a best friend who shares the same love for donuts and snarky retorts, Vanessa Wrigley. However, the posh and decadent world of Andy’s classically blue-blooded family slowly takes over as Jill valiantly tries to resist all the delicious temptations and perks their wealth can afford. From accepting her in-laws’ aristocratic, and perhaps cloudy, legacy to interviewing for a family burial plot at the most prestigious cemetery, Jill constantly battles staying true to herself while weighing the

Leírás forrásaTovábbOltári történetek 2021

Az Oltári történetek című sorozat minden egyes epizódja egy-egy esküvő bonyodalmait meséli el. Vannak vicces, s megmosolyogtató sztorik, de még inkább jellemző a dráma, s egyes részek inkább már egy krimire emlékeztetnek. A szériában szereplő színészek mellett máshonnan ismert arcokkal is találkozhatnak majd a nézők. A most bemutatásra kerülő első öt epizódban feltűnik többek között Görög Zita, Andrei Mangra, Kálloy Molnár Péter, R. Kárpáti Péter, Sipos Viki és Xantus Barbara is. minden epizódja egy-egy esküvő köré épül, és hétköznapi párok nem átlagos történeteit mutatja be. A párosok gyakran már az előkészületek során nem várt nehézségekkel szembesülnek. Megesik, hogy eltűnik a menyasszony (vagy éppen a vőlegény), de olyan is előfordul, hogy elrabolják az arát. Máskor épen a ceremónián derül ki, hogy a vőlegénynek van egy eltitkolt gyermeke… A dráma mellett könnyedebb, megmosolyogtató történetekkel is találkozhatnak majd a széria nézői, amikor például a menyasszonyi ruha válik köddé, s ez okoz bonyodalmakat. A házasulandók egytől egyig életük nagy napjára készülnek, ám végül nem mindegyikük mondja ki a boldogító igent…

TovábbOn My Block

.

TovábbOne Big Happy

Best friends Lizzy (gay and a bit type-A) and Luke (straight and more laid back) are like family. When they were kids and both of their parents were getting divorces, Lizzy (Elisha Cuthbert, “Happy Endings”) and Luke (Nick Zano, “2 Broke Girls”) stuck together, and they’ve been there for each other ever since. Now, all grown up and still single, they’ve decided to start a family of their own. No, not like that (there are some lines even they won’t cross), we’re talking the non-romantic, go-to-the-doctor’s-office type of baby-making. Then one night, after yet another failed attempt at conception, the two head out to a bar to let off some steam. That’s where Luke meets Prudence (Kelly Brook, “Smallville”), a free-spirited British girl who’s slated to go back to England in a matter of days. Lizzy isn’t a huge fan — it might have something to do with Prudence wa

Leírás forrásaTovábbOne Day at a Time (2017)

A vígjátéksorozat középpontjában egy három generációs család áll, akik egy nagy házban élnek. A család mégsem teljes, ugyanis az édesanya, aki egyébként a hadseregnél dolgozott, nemrég vált el férjétől. Most édesanyjával, vagyis a nagymamával neveli tizenéves fiát és huszonéves lányát.

Leírás forrásaTovábbOne-Punch Man

A történet főszereplője Saitama, a címadó One-Punch Man, avagy az Egy-Ütés Ember nevű szuperhős, akinek az évek során még a haja is kihullott, olyan keményen edzett azért, hogy hős lehessen. De ezzel végül olyan hatalmas erőre tett szert, hogy a nevének megfelelően képessé vált egyetlen ütéssel legyőzni bármelyik ellenfelét, ami rendkívül rövid és antiklimatikus csatákat eredményezett a számára. Saitama így rövid idő alatt beleunt a hősködésbe, de azért töretlenül keresi méltó ellenfelét, aki képes lehet huzamosabb ideig szembeszállni vele. Eközben szert tesz egy tanítványra és szuperhős barátokra, csatlakozik a Hősök Szövetségéhez, és igyekszik elismertséget szerezni magának a hősök körében.

Leírás forrásaTovábbOrange Is The New Black

A sorozat sztorija szerint Piper Chapman (Taylor Schilling) több mint egy évtizedes kapcsolata a drogfutár Alex-szel (Laura Prepon) előbbi főhősnőnk letartóztatásához és egy év szövetségi börtönben letöltendő börtönbüntetéshez vezet. Hogy lerója tartozását a társadalomnak, Pipernek a Larryvel (Jason Biggs) megosztott kényelmes kis életét narancssárga kezeslábasra kell cserélnie, hogy aztán a börtönben mindent újraértékeljen amiben hisz, és váratlan módon szövetségre lépjen a rabok egy őszinte, ám különc kis csapatával.

TovábbOuran High School Host Club

Haruhi éppen egy csendes termet keres, ahol senki sem zavarja, és elkezdhet tanulni. Ekkor bukkan rá az iskola Harmadik Zeneszobájára, ahová be is lép. Itt találkozik hat fiúval (Takashi Mori, Mitsukuni Hunny, Kaoru és Hikaru, Tamaki és Kyouya), akik teljesen megváltoztatják eddigi életét, ugyanis ekkor véletlenül összetör egy 8 millió yenes vázát, így tartozása keletkezik a fiúkkal szemben. A lány nem tud mit tenni, mivel semmi pénze sincs, ezért megegyezik velük, hogy hog yan fogja az adósságát kiegyenlíteni. Ő lesz ezentúl a klub kutyája, akinek muszáj mindent megtennie, amit a fiúk kérnek. Takarítania kell, és a vendégeiknek fel kell szolgálnia az ételeket, italokat. Ám a fiúk egy kis tévedésbe esnek, hiszen Haruhiról az öltözéke miatt azt hiszik, hogy fiú. Végül a klub főnöke úgy dönt, hogy ő is azt a feladatot végzi majd, mint a Host Club többi tagja. Tehát a vendégeikkel (akik persze lányok) kell beszélgetnie, bájolnia, kedveskednie, és mindent meg kell tennie, ami egy lánynak jól esik. Miután kiderül az igazság, hogy Haruhi valójában egy lány, továbbra is elvégezheti a feladatait, hogy kiegyenlítse a számlát, de a vendégek előtt ezután is úgy kell tennie, mintha fiú lenne.

Leírás forrásaTovábbÖrdögi kör

Két fiatal tiltott szerelméből születik egy gyermek, Angel, akit az apja hibájából az édesanyja egyedül nevel fel és felnőttként rossz társaságba keveredik. Egy banda tagja lesz, lebukik, s börtönbe kerül. Innen ügyvédje, Manuela segítségével szabadul és közben kialakul közöttük egy életre szóló, viharos szerelem. Angel szabadulni akar az alvilág szorításából, az események sodrása azonban szinte lehetetlenné teszi ezt. Börtön, árulás, szerelem - New York utcáin.

TovábbPapás-babás (Baby Daddy)

Egyik ex-barátnője egy meglepetés-kisbabát hagy Ben küszöbén aki rögvest apává kénytelen lenni. Úgy dönt, hogy felneveli a kislányt anyja, bátyja, legjobb barátja és egy Riley nevű lány segítségével, aki titokban szerelmes belé.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbPasik

Jucus és Palika 20 évig voltak házasok. Jucus már nem bírta Palika félrelépéseit, az ivászatokat és egyéb hülyeségeit, ezért el akar válni. Már meg is találta az új férjjelöltet, Ernőt. Ernő rendes, kedves, viszont egy balfácán. Ő egy igazi csóró, aki még a lakbért sem tudja kifizetni, ezért költözik Jucushoz. Jucus egy menő üzletasszony, akinek esküvői és gyászruha kölcsönzője van. Jucus csak egy dologra vágyik, a boldog, békés, meghitt családi életre. A baj csak az, hogy ugyanabban a lakásban él Palika is, és nem hajlandó kiköltözni. Ernő Jucusra vágyik, Palika pedig vissza szeretné hódítani feleségét. Palika egyébként taxis, minden utas rémálma. A hobbija a zongorázás, de más hangszerekkel is próbálkozik, mert tudja, hogy Jucus elérzékenyül, ha zenét hall. A helyzetet tovább bonyolítja, hogy beköltözik a szomszédba a "bombanő", akit természetesen mindenki el akar csábítani. Mellékszereplő még a házmester, az ügynök, a nagypapa, az unokaöcs, vagy aki éppen arra jár.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbPasta

Szo Jukjong három évet töltött a La Sfera étteremben konyháslányként, és nagyon örül, amikor végre előléptetik szakácsnak. Csakhogy nem sokéig örülhet, a főnök ugyanis kirúgja az olasz főszakácsot és felveszi a helyére Cshö Hjonukot, az Olaszországban tanult kiváló koreai séfet. A férfi egy rossz élménytől vezérelve úgy véli, a nőknek semmi keresnivalója egy professzionális konyhán, és azzal kezdi az új munkáját, hogy ilyen-olyan ürüggyel sorban kirúgja a konyhán dolgozó lányokat, Jukjongot is beleértve, akivel pedig korábban még az utcán összefutva ismerkedett meg, és segített neki hazacipelni a szatyrait, sőt még randira is hívta a lányt, akinek fogalma sem volt arról, hogy leendő főnökével beszél.

TovábbPatriot (2017)

Annak érdekében, hogy Irán elkerülje a nukleáris fegyverkezést és az esetleges nukleáris háborút, John Tavner titkos ügynöknek különleges feladatokat kell teljesítenie. Ezek természetesen nem hivatalos megbízások, így John Tavnernek nagyon jó álcára lesz szüksége...

Leírás forrásaTovábbPeople of Earth

A sorozat egy űrlények által elrabolt embereket segítő csoportról szól, és egy róluk anyagot készítő újságíróról.

Leírás forrásaTovábbPepe 2022

Új, heti sorozattal erősíti műsorkínálatát a TV2. Az eredetileg spanyol formátum, a "Pepe's Beach Bar" a Pepe címet kapta, aminek középpontjában egy csődközelbe jutott Duna-parti pecsenyéző áll. Annak tulajdonosa Pepe, a duplapaníros krokett koronázatlan királya, a fritőzben sütés nagymestere. Amikor egy nap Kollár Gábor, az ország minimalista sztárséfje bevásárolja magát az éttermébe, Pepe még nem tudja, hogy mindez csak azért történik, mert Gábor apja a halálos ágyán elárulta, nem ő az édesapja, hanem Pepe és kéri, mentse meg a pecsenyézőt és a családot. A magyar gasztronómia sármőre határozott elképzeléssel áll neki, hogy Michelin csillagos éttermet faragjon a kifőzdéből, miközben szép lassan megismerkedik új családjának tagjaival, és Dunaszéphely lakóival. A címszerepben Mucsi Zoltánt láthatják a nézők, Gábort Simon Kornél alakítja, a főbb szerepeket Kovács Lehel, Kovács Panka, Martinovics Dorina, Básti Juli, Medveczky Balázs, Kálloy Molnár Péter, Fenyő Iván és Vándor Éva játsszák.

TovábbPersonal Preference

16 részes Koreai sorozat. 2010 Márciusában kezdte el vetíteni az MBC csatorna. Két addigra már híres főszereplővel nagyon nagy sikert aratott. Park Gae In egy elismert építőipari tervező lánya, aki a 20-as évei közepén jár és bútortervezőként próbálja beindítani első vállalkozását. Gae In szerelemi téren tapasztalatlan, hiszékeny és naiv lány, akire még a szétszórtság és a bajkeverés is jellemző, de egy biztos, az optimizmusa sohasem hagyja el… Jeon Jin Ho egy feltörekvő tervező, aki azért, hogy egy művészeti központ tervezését elnyerje, tapasztalat szerzés címén szeretné megismerni a titkos Sanggojae-t, Gae In apja által tervezett ház titkát. Egy nagy csalódás után Gae In lakótársnak maga mellé veszi Jin Ho-t, akit bizonyos félreértések miatt melegnek hisz. Jin Ho eléri célját, megismeri Sanggojae-t, és egyben bepillantást nyer Gae In életébe, aki a lassan kialakuló bizalom hatására barátként kezd tekinteni Jin Ho-ra és olyannyira megnyílik, hogy megkéri „meleg” barátját, segítsen neki levetkőzni a férfiak miatti naívságát és faragjon igazi nőt belőle. Megindul a Gae In személyiségének átalakulása, (persze közben Jin Ho is látványosan sokat fejlődik Gae In hatására) Park Gae In - Son Ye Jin ( The Classic, A moment to remember) Jeon Ji Ho - Lee Min Ho (Boys Before Flowers, City Hunter ) Han Chang Ryul - Kim Ji Seok Kim Min Hee - Wang Ji Hye Na Hye Mi - Choi Eun Seo Kim Tae Hoon - Im Seul Ong Lee Young Seon - Jo Eun Ji Eun Soo (Jin Ho exgirlfriend (cameo) ) - Yoon Eun Hye (Goong, Coffee Prince, Take Care of the Young Lady, Lie to Me) Han Yoon Sop - Ahn Suk Hwan (My girl, Boys Before Flowers) Kim secretary - Jang Won Young (You are Beautiful)

TovábbPimaszok, avagy kamaszba nem üt a mennykő

Vígjátéksorozat egy három gyermeket nevelő detroiti házaspár mindennapjairól. Az apuka, Paul Hennessy (John Ritter), egy sportújságíró, akit felesége, Cate (Katey Sagal), azonnal bevon két tinédzser lányuk Bridget (Kaley Cuoco) és Kerry (Amy Davidson), valamint fiúk, Rory (Martin Spanjers) nevelésébe, amikor visszatér a nővéri munkájához. Pault hamarosan elárasztja a két tini lány iránt érzett felelősség és elmaradozik sportos cikkeivel. Helyette elkezd az otthoni gondokról írni és tanácsokkal látja el azokat, akik hasonló cipőben járnak. Mivel lányai már flörtölnek a fiúkkal, így bevezet 8 egyszerű szabályt a randizáshoz.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbPlayful Kiss

16+7 részből álló Koreai Dráma. A sorozatot 2010 Novemberében kezdték vetíteni az ottani TV-ben. A történet egy híres mangára alapul, ami néha feltűnik a karakterek viselkedésében is. Ezalatt a 16 rész alatt nem csak egy pár hónapot láthatunk, hanem életükből több mint 3 évet (nem tudni pontosan). Az esetlen Oh Ha Ni beleszeret a maximalista Baek Seung Jo-ba, aki elutasítja őt. De ő új lehetőséget kap amikor egy földrengésben összedől a házuk, és apja egyik régi barátja meghívja az ő othonukba lakni a lányt és apját. Azonban ennek a régi barátnak a fia nem más mint Baek Seung Jo. És Ha Ni lehetőseget kap, hogy az általa szeretett fiú mellett éljen. A családban az anyuka nagyon megszereti Ha Ni-t (mert mindig lány akart) és vicces helyzetek születnek az ő próbálkozásaiból, ahogy megpróbálja összehozni a két fiatalt. Persze közben mind két oldalon, 'érdeklődő' fiúk és lányok is feltűnnek, de vajon sikerül Ha Ni-nak elnyernie Baek Seung Jo szívét. * Kim Hyun Joong as Baek Seung Jo * Jung So Min as Oh Ha Ni * Lee Tae Sung as Bong Joon Gu * Lee Si Young as Yoon He Ra * Jung Hye Young as Hwang Geum Hee (Seung Jo édesanyja) * Oh Kyung Soo as Baek Soo Chang (Seung Jo édesapja) * Choi Won Hong as Baek Eun Jo (Seung Jo öccse) * Kang Nam Gil as Oh Ki Dong (Ha Ni édesapja) * Hong Yoon Hwa as Jung Joo Ri (Ha Ni barátja) * Yoon Seung Ah as Go Min Ah (Ha Ni barátja) * Jang Ah Young as Hong Jang Mi * Bye Bye Sea as Bong Joon Gu bálványa * Hwang Hyo Eun as Song Kang Yi (Ha Ni osztályfőnöke) * Song Yong Shik as Song Ji Oh * Moon Hoe Won as Head Teacher Hwang * Kang Doo

TovábbPlaying House

A két gyerekkori barátnő, Maggie Caruso és Emma Crawford már rengeteg kalandot élt meg együtt. Azonban most vár rájuk életük legnagyo bb kalandja - egy babával.

Leírás forrásaTovábbPont azok vagyunk

ebben olyan sorozatok vannak ami a párkapcsolatokról szól vicces de néha szomorú is!

Leírás forrásaTovábbPortlandia

A Portlandia egy szatirikus komédiasorozat, amely 2011 januárjában mutatkozott be először a TV képernyőn. Állandó szereplői, Carrie Brownstein és Fred Armisen egyben a megálmodók és alkotók is. A tévéshow egyes epizódjai Portland legbosszantóbb helyzeteiből emelnek ki egy-egy tipikus esetet és azt kifigurázzák.

TovábbPotter Albert

A Harry Potter filmek legminőségibb szinkron paródiája!

Leírás forrásaTovábbPowerless ( 2017 )

A DC képregényes univerzumában játszódó egykamerás, munkahelyi komédia. A helyszín egy biztosítótársaság, melynek dolgozói a rosszfiúk ellen harcoló szuperhősök által okozott károk ellen nyújtott biztosításokkal foglalkoznak. A kiinduló pont, amikor a főhősnő személyes érintettsége miatt fellép az egyik ismert alak ellen, minek hatására véletlenül önerőből lesz hős és példakép – még, ha csak különc munkatársai számára is.

Leírás forrásaTovábbProsecutor Princess (Geomsa peurinseseu)

Ma Hye Ri egy kiváló memóriáival megáldott nő és képes összpontosítani,amely lehetővé teszi számára hogy ügyész lehessen.Annak ellenére hogy tehetséges,inkább a divat érdekli jobban.A kollégái sem bírják annyira,azonban egy kis idő után elkezd érdeklődni egy másik ügyész miatt az ügyészség és igazságosság iránt.

TovábbPsych - Dilis detektívek

Sanyarú sorsú gyermekként Shawn Spencernek nem volt más választása, minthogy vaskalapos rendőr édesapja nyomására felülmúlhatatlan megfigyelőképességre tegyen szert. Ám az alma sajnos elég messze esett a fájától és Shawn a felnőtt korára igazi link alakká vált. Ráébredvén arra, hogy az álláskeresés, és persze találás roppant nehéz feladat, szélhámossággal próbál némi pénzhez jutni. Időről-időre a rendőrség munkájának megkönnyítésére ajánlja fel "médiumi" képességét, melyben persze állandó segítségére van gyermekkori barátja, Gus is.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbR.J. Berger

Lúzer, annak nagyfejű haverja és egy bűnronda emóscsaj, aki a főhősre hajt, kerül, amibe kerül. RJ persze az iskola jónőjére hajt, aki egyébként úgy néz ki, mint a fiatal Kiszel Tünde, de foghatjuk arra, hogy a címszereplőnek rossz a szemüvege. Amikor pedig egy kosármeccsen csereként áll be hősünk, úgy megilletődik, hogy leesik róla a gatya...

TovábbRake us

A sorozat az ausztrál eredeti nyomdokaiba kíván lépni és egy briliáns elméjű, ámde önpusztító hajlamú ügyvéd kaotikus életét mutatja be. Főszereplőnket a legnagyobb kihívás sosem a tárgyalóteremben várja: tartozik az Adóhivatalnak, a bukijának, minden barátnőjét megcsalja, alig bír el gyerekével és ex-nejével egyaránt.

Leírás forrásaTovábbRanma 1/2

A történet két ősi harcművész család, Saotome és a Tendou család közel sem hétköznapi életébe enged bepillantást. A két családfő Genma Saotome és Tendou Soun még fiatalkorukban megfogadták egymásnak, hogy ha gyermekeik felnőnek összeházasítják őket így erősítve a családok közti köteléket és öregbítve a jó hírnevüket. Amíg ez az idő elérkezik Saoutome Genma Kínába utazik, hogy ott tökéletesítse saját és fia harcművészeti képességeit, amik eddig sem voltak már elhanyagolhatók. Ám egy szerencsétlen baleset során, ami a legendás tavaknál történik mindketten különös változásokon mennek keresztül. Ugyanis aki beleesik az egyik tó vizébe, az hideg víz hatására átváltozik azzá, ami éppen az aktuális tóra jellemző. Így történik, hogy Genma pandává, míg Ranma lánnyá változik és csak forró víz hatására változnak vissza eredeti formájukba. Az átok ráadásul hosszabb ideig fejti ki hatását, mint egy emberöltő, így egész életükben kénytelenek elviselni. Ilyen körülmények között térnek vissza Japánba, hogy Genma beteljesítse barátjának tett ígéretét, és felajánlja fiát, hogy összeházasítsák egy Tendou lánnyal. Ám, hogy a történet csak itt kezdődjön el a három Tendou lány közül éppen arra jutott a választás, aki a lehető legkevesebb hajlandóságot mutatja a házasság irányában. Tendou Akane ugyanis nem hajlandó fejet hajtani apja akarata előtt és ellenszegül, amit persze Ranma sem bán, de ennek ellenére mégis kénytelenek elviselni, hogy minduntalan össze akarják boronálni őket A történeteket csak bonyolítja, hogy Ranma lány formájában igen nagy hatást gyakorol az iskola kendó csapatának vezetőjére, aki heves udvarlással ostromolja a lány bőrbe bújt fiút... A sorozat összesen 7 fejezetből áll, telis tele poénokkal. Rengeteg karaktert ismerhetünk meg és mindenki egyet akar, Ranmát. Vagy azért, hogy megszerezze, vagy azért, hogy megverje. Főhősünknek tehát alaposan össze kell szednie magát ahhoz, hogy bebizonyítsa igenis érdemes arra, hogy megkapja az elismerést és persze nem utolsó sorban Akanét, aki bár hevesen tiltakozik és sosem ismerné be, de mégiscsak megkedveli a fiút.

Leírás forrásaTovábbReba

Melyik kislány álmodozik arról, hogy egy nap arra ébred, hogy ötven éves nő és a férje lelépett az asszisztensével? Valószínűleg egyik sem, de Reba biztosan nem, mégis megtörténik vele egy sor olyan dolog, amitől más már biztosan pakolt volna és elhúz egy tibeti kolostorba lámáskodni - a férjrabló asszisztens, nem elég, hogy ostoba, de nem átall teherbe is esni. Az érettségi előtt álló nagylány ennyire nem bugyuta, de arra neki is van esze, hogy teherbe essen az iskola futball sztárjától, aki viszont meglehetősen egyszerű lélek. Szóval az élet nem hogy nem habos torta, de még csak citromos nápolyi sem. Reba (akit a Grammy-díjas country énekesnő, Reba McEntire alakít) viszont képes arra, hogy ebből a helyzetből jó kerüljön ki. Rengeteg humorral, élcelődéssel és talpraesettséggel bebizonyítja, hogy nem kötelező megsavanyodott, elhagyott, fiatal nagymamivá válni, hanem simán képes arra az ember lánya, hogy a lehető legjobbat hozza ki egy olyan helyzetből, aminek senki sem örül, maximum a pletykás öregasszonyok az utca túl végén. Persze közben azért simán lehet finoman szívatni az ex-férjet és az isten barma új csaját. Ha másért nem, azért mert jól esik.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbRémálomgyár

Ben és Jack Dolfe tesók és amatőr filmesek, akik nincsenek tisztában a saját képességeikkel, viszont munka heylett nagyon szeretnek a filmekkel foglalkozni. Amikor apu és anyu kitalálják, hogy most már álljanak a saját lábukra, úgy döntenek, előbb lenyúlják őket 20 ezer dolláral, hogy legyen egy kis pénzük a kezdéshez. Ki is találnak erre egy tökéletes tervet, aztán szépen elkezd borulni minen, hiszen egyáltalán nem olyan okosak, mint hiszik.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbReménytelen balfék 2021

„Roberto, te meleg vagy?”. Amikor Bea, Roberto egyetlen barátja felteszi ezt a kérdést, kezdetét veszi a férfi identitáskeresése, amely tíz évvel később a Chueca negyedben ér véget.

TovábbRick and Morty

Ez egy érdekes, inkább felnőtteknek való animált sorozat

TovábbRick és Morty - Rick and Morty 2013

A Rick és Morty című animációs filmsorozat egy briliáns tudós és nem éppen lángelméjű unokája izgalmas és olykor veszélyes kalandozásait meséli el.

TovábbRiley a nagyvilágban (Girl Meets World)

Riley Matthews igyekszik megbirkózni a felső tagozat jelentette kihívásokkal. Legjobb barátnője, Maya sokkal magabiztosabb nála, apja történelmet tanít, az élete pedig meglehetősen bonyolult. Családja és barátai segítségével Riley próbálja megtalálni helyét a zavaros nagyvilágban.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbRisza fel!

A sorozat két jó barátnőről szól, akik egy televíziós műsorban munkát kapnak mint háttértáncosok. Az ő életük kalandjait követi nyomon ez a történet amely bemutatja, miként élnek meg különböző konfliktusokat és a rivaldafényt, ami körül veszi őket.

TovábbRoadies

Egy csapat roadie törénete, aki egy rockbandával indul országos turnéra.

Leírás forrásaTovábbRocky és a zsaru - Der Bulle und das Biest 2019

Elias Decker az átlagos rendőrök életét éli, ám teljesen felfordul az élete amikor megjelenik egy nyomozás kellős közepén Rocky, a folyton nyáladzó kutya. Ahogy az lenni szokott, egyáltalán nem kedvelik egymást, viszont Rocky hatalmas segítség lesz a nyomozónak a későbbiekben.

TovábbRoom 104 (2017)

Egy adott hotel 104-es szobájában történteket mutatja be az HBO sorozata. Minden epizód más-más történet, más ismert szereplőkkel.

Leírás forrásaTovábbRossz PC Játékok

A sorozatot FreddyD készítette. "Kis klippekben mutat be olyan játékokat, amelyeket lehetőség szerint kerüljetek! Ezen kívül más szórakoztató képek, videók, jó és rossz játékokról egyaránt." Sajnos már nem készít epizódokat, azonban indult 2 új sorozata (Filmbarátok, 99Ft-os DVD-k). Ha lesz rá igény azokat is feltöltöm.

Leírás forrásaTovábbRush Hour

Az azonos című mozifilm alapján (itthon: Csúcsformában), haverzsarus krimisorozat egy nagypofájú, nagymenő, társat maga mellé nem akaró fekete los angeles-i zsaruról, és a mellé beosztott, az előírásokat betartó hongkongi nyomozóról, aki egyébként húga halálát jön megbosszulni Amerikába. Mint kideríti, a lány a szervezett bűnözéssel állt kapcsolatban

Leírás forrásaTovábbRuxx

Modern kapcsolati dráma egy olyan ország fiatal generációról, amely megrekedt a múlt és a jövő között. A sorozat középpontjában a román fővárosban ígéretes karriert befutó Rux áll.

Leírás forrásaTovábbSabrina, a tiniboszorkány

A sorozat a 16 éves Sabrina életéről szól, aki különc és szeszélyes nagynénjeivel, Hildával és Zeldával él együtt. A két 2000 éves boszorkány néni varázserővel ajándékozza meg a lányt születésnapjára, s ennek megfelelően a boszorkányvizsgára is készülnie kell. Természetesen mókás helyzetek, vidám pillanatok is adódnak a tanulás ideje alatt, melyet figyelemmel kísérhetünk a sorozat epizódjaiban.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbSam & Cat

A Nickelodeon nyáron jelentette be hogy új sorozatot indít Ariana Grande és Jenette McCurdy főszereplésével. Az iCarly és a V mint Viktória, a két legkedveltebb Nickelodeon sorozat is befejeződött, az iCarly 7 évadot, a V mint Viktória csak 3 évadot készített (ugyan tervezték a negyediket, de nem lett belőle semmi). Ezért a két kedvenc karaktert, Cat Valentine-t és Sam Puckett-et vették ki a két sorozatból, és egy önálló sorozatot készítenek belőlük. Az alaptörténet szerint Sam és Cat elhagyják a családi fészket, lakótársak lesznek és bébicsőszködést válallnak.

TovábbSam és Cat

Készülj fel, hogy megismered a legfurcsább párost - Samet és Catet! Sam hangos, független és nagyon kemény, amíg Cat nagyon édes és szeleburdi. De ez még nem állítja meg őket abban, hogy legjobb barátnők és szobatársak legyenek! Ők együtt egy olyan szuper párost alkotnak, akik imádják egymást, és sok kalandban részt vesznek - csak az a baj, hogy ez nem adja magát könnyen! Az üres zsebeikre hamar megoldást jelent a virágzó babyszittelő-biznisz, sőt, rengeteg új kalandot hozott!

Leírás forrásaTovábbSanditon

Sanditon fényes jövő előtt álló fürdőváros – legalábbis fő fejlesztője, Tom Parker szilárdan hisz az Anglia déli tengerpartján egyre tekintélyesebb méretekben kiépülő település jövőjében. Az ifjú Charlotte Heywood a Parker házaspár meghívására érkezik Sanditonba, ahol tüstént megismerkedik a helyi társasági élet meghatározó szereplőivel. Lady Denham, aki a vagyona a város fejlesztésének alapját adja, élesszemű megfigyelő és nem rejti véka alá a véleményét, különösen, amikor az örökségére leső ifjú rokonairól van szó. Hasonlóan nyers a modora Tom Parker öccsének, Sidneynek, akivel Charlotte veszélyesen ellentmondásokkal teli kapcsolatba keveredik, amelyben hol a vonzalom, hol a felháborodás kerekedik felül. Sidney Parker a gyámja a karibi származású Miss Lambe-nek, aki nagy vagyon örököse, és titkos udvarlójával való találkozásait Charlotte segít lehetővé tenni. Sanditonban napról napra változik a világ, itt egy szédítően nagyratörő és kockázatos gazdasági vállalkozás adja a hátteret tucatnyi szereplő boldogságkereséséhez.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbSanta Clarita Diet

Sheila és Joel ingatlanügynökök Santa Clarita-banm Kalifornia államban. A páros élete sok titkot rejt, főleg miután Sheila egy dráma válozáson esik át. Rendező: Victor Fresco Szereplők: Drew Barrymore Timothy Olyphant Thomas Crawford Christina Ferraro Terry Walters Ramona Young Natalie Morales

Leírás forrásaTovábbSchitt's Creek

The series centers on a formerly filthy rich video store magnate Johnny Rose, his soap star wife Moira, and their two kids, über-hipster son David and socialite daughter Alexis, who suddenly find themselves broke. They are forced to live in Schitt's Creek, a small depressing town they once bought as a joke.

Leírás forrásaTovábbScrubs:Interns - Webisodes

A Dokik (Scrubs) egy webisode - sorozata. Sonny készít az anyukájának videokat. Sunny, Howie, Duli Fuli/Jo/Denise, KAtie/Törpilla és a többi medikusok, gyakornokok, orvosok szereplésével... 2009. január 1. és április 8. között 10 ilyen rövidke epizód készült...

TovábbSecret Girlfriend

The running joke in "Secret Girlfriend" is that the camera is the view of the main character -- who never speaks. People turn to him and address him to move the plot along. The view normally cuts so we never hear his reply. Mandy, his psycho girlfriend breaks up with him regularly but then decides for one last sexual encounter so their relationship is in flux. He meets Jessica who seems perfect, but he puts off actually dating her for fear of Mandy's reaction. His two best friends, Phil and Sam, are constantly trying to create the next Internet happening and these attempts to film Backyard Wrestling or whatever is the other element of each episode's plot.

Leírás forrásaTovábbSeed

A sorozat főhőse Harry, akinek két családnál is helyt kell állnia, és eközben elég vicces szituációkba keveredik.

TovábbSegítség, sztár lettem

Jude Harrison-nak teljesült az álma, megnyert hangjával egy tehetségkutató versenyt. Minden egy csapásra az ölébe hullik, de a neheze csak most jön. Vajon hogyan tud megküzdeni a hirtelen jött sikerrel?

TovábbSelfie- 2014.ABC

Emily Kapnek (Suburgatory, Emily’s Reasons Why Not)Sztori: Egykamerás komédia – kvázi a My Fair Lady alapján. A főszereplő egy Instafamous, avagy főleg a szociális médiában népszerű nő, akinek a szépsége miatt rengeteg követője van, több százezren olvassák tweetjeit, nézik képeit, de ráébred, hogy a bejelölés az nem igazi barátság. Ezért felfogad egy marketing gurut, hogy megtanítsa, hogy teremtsen valódi emberi kapcsolatokat. Offline.Szereplők: Allyn Rachel, David Harewood (Homeland), Da’Vine Joy Randolph, John Cho (Go On, Flash Forward, Kitchen Condifental, The Singles Table), Karen Gillan (NTSF:SD:SUV::, Doctor Who), Natasha Henstridge (Eli Stone, The Secret Circle), Tim Peper (Carpoolers)– – babylon2012

TovábbSex Education (2019)

Egy fiatal tanár kitalálja, hogy szexuális felvilágosítást tartana a diákjainak - ám egy szülő szerint ez csak akkor történhet meg, ha minden szülő beleegyezik. És itt kezdődnek a gondok.

Leírás forrásaTovábbSex&Drugs&Rock&Roll

The series centers on Johnny Rock, the aging lead singer of NYC's legendary early-'90s band The Heathens, who is trying to get both his band and his life back together.

Leírás forrásaTovábbSexify

Egy tapasztalatlan diáklány és a barátai felfedezik az intimitás ijesztő világát, hogy egy innovatív szexapp kifejlesztésével megnyerjenek egy technológiai versenyt.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbShake it up!

Cece és Rocky két elválaszthatatlan barátnő, akik karriert akarnak véghez vinni, méghozzá a tánccal, mivel nagyon jó a mozgásuk. Hála a régi jó barátjuknak, Deuce eléri, hogy felvegyék egy élőszereplős műsorba, a Risza fel! Chichago-ba, ahol felveszik a harcot a riválisaikkal, Guntherrel és Tinkával, akik csillogós ruhákban járnak és egy kimondhatatlan helyről jöttek. A két lány elszánt, mindent megtesznek a sikerük érdekében.

TovábbShameless - Szégyentelenek

Az eredeti angol sorozat amerikai változata, melyben egy munkás Chicago-i nagycsalád, Gallagherék szórakoztató mindennapjait követhetjük figyelemmel. Az egészet ez jellemzi. A kínosan vicces és valós mindennapok. Az apuka alkoholista, aki rendszerint a nappali padlóján köt ki, míg a gyerekek suliba járnak, feszegetik a törvény határait, másodállásuk van, és összetartanak. Minden körülmények között.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbShowder Klub

Klasszikus stand up comedy-show - azaz állj ki és dumálj - Showder módra. A Showder Klub szereplői között megtalálhatjuk a hazai dumagépek legnagyobbjait : Búcsúszentlászló oroszlánját: Bödőcs Tibort, A T-mobile ingyen reklám emberét: Kovács András Pétert (KAP), a tinilányok bálványát: Kiss Ádámot, a debreceni poén partizánt Hadházi Lászlót és persze a többieket: Beliczai Balázst, Dombóvári Istvánt, Kőhalmi Zoltánt, Aranyosi Pétert, Szupkay Viktort, Benk Dénest, Trabarnát és Csenki Attillát. Ki tudja, talán egy napon valaki közülük Jay Leno nyomdokaiba lép.. A show megtekintése 16 éven aluliaknak nem ajánlott

Leírás forrásaTovábbShrek - A paródia

A népszerű mese paródia-változata trilógiában.

TovábbSignificant mother

Nate éle fenekestül felfordul amikor rajta kapja legjobb barátját a saját anyjával.

TovábbSikersorozat (Episodes)

Sean és Beverly egy sikeres angol tévésorozat alkotói. Az egyik nagy tévéhálózat megkeresi őket, hogy készítsék el az amerikai változatot. Merc Lapidus ráveszi őket, költözzenek Los Angelesbe. Már az első nap meglepetések érik a párt.

Leírás forrásaTovábbSikoly királynők (Scream Quenns)

A Glee és az American Horror Story alkotóinak új horrorsorozatában egy elit lánykoleszban mindenki számára megnyílik a bekerülési lehetőség, így bárki megpróbálkozhat a felvételi feladatok teljesítésével. Mindeközben egy sorozatgyilkos tartja rettegésben a diákokat, minden héten, epizódban valaki áldozatul esik neki. Ki a tettes, és kik lesznek az áldozatok? (Egyébként antológiáról van szó, minden évad új történet új szereplőkkel, bár az előző szezon túlélőit át fogják vinni a következő évadra.)

TovábbSilicon Valley

Amerika egyik informatikai csúcstechnológiai központja a Szilícium-völgy. A programozó, Richard és barátai arról álmodoznak, hogy sikeres pályát futnak majd be az informatikai világban. Addig is, amíg elérkezik számukra a nagy lehetőség, egy hacker hostelben élnek. A tulaj, az egykori programozó Erlich egyezséget kötött velük, a bevételük 10 százalékáért addig lakhatnak ott, amíg akarnak. Miután Richard kifejleszt egy tömörítési algoritmust, azt tapasztalja, hogy az egocentrikus főnöke, Gavin Belson megvenné a cégét.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbSingle ladies

A comedy revolving around the romantic relationships of three friends

TovábbSirens us (2014)

"Sirens" follows the ridiculous antics of three Chicago EMTs. A group of unruly men when it comes to their personal lives, these guys are the best in the business professionally and can handle any life-threatening situation that winds up in their ambulance. Good looking and sports-loving Johnny leads the crew, featuring his outspoken and refreshingly honest longtime best friend Hank and impressionable and eager new recruit Brian. Offering a needed female perspective is Theresa, a smart, independent cop with the Chicago PD who finds herself in love purgatory with her ex, Johnny. Together this foursome delve into hot issues such as bromances, friends with benefits and the danger of internet browser history.

Leírás forrásaTovábbSMILF

A Showtime egy olyan komédiával jelentkezik, aminek a főszereplője egy 20-as éveiben járó, egyedülálló anya (innen a cím, Single Mother I’d Like To Fuck), aki a saját vágyait és életét akarja élni, karriert építeni, miközben a gyerekéről is muszáj gondoskodnia. Ebben a korosztályban nehéz párt, sőt még szexpartnert is találni.

TovábbSok sikert Charlie! 3 évad

Itt Charlie már 3 éves.

Leírás forrásaTovábbSonny a sztárjelölt

Sonny egy tehetséges középnyugati lány, aki, miután megnyert egy országos tehetségkutató versenyt, Los Angelesbe költözik, és főszerepet játszik egy népszerű tévésorozatban. Ezzel Sonny magán- és szakmai élete egyaránt reflektorfénybe kerül...

TovábbSouth Park

Három évvel amerikai bemutatása után hazánkba is eljut a televíziózás történetének legfelforgatóbb rajzfilmje. Már az elején érdemes használati utasításként leszögezni a figyelemre méltó lényeget, amit a rajzfilm egyik alkotója megfogalmazott: "A South Park világa annyira nyakatekert és szürreális, amennyire egy kilencéves iskolás gondolatvilága." A sorozat a felnőttek körében aratta legnagyobb sikereit. A történet szerint a coloradói sziklás hegységekben, a flúgos South Parkban élnek az első látásra ártatlan lurkók: Kyle, Kenny, Stan és Cartman. Stan a csapat vezére, őt ritkán merik megtréfálni társaik. A South Park vitákat generált a világon mindenütt, ahol bemutatták. Pedig csak egy rajzfilm. Igaz, kicsit másmilyen, mint amit megszoktunk.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbSpecial A

Színes, vicces anime

TovábbStill Open All Hours

Still Open All Hours is a BBC television sitcom sequel to the series Open All Hours, written by original series writer Roy Clarke and featuring several of the permanent cast members of the original series, including David Jason, Lynda Baron, Stephanie Cole and Maggie Ollerenshaw

Leírás forrásaTovábbStill the King

A Still The King-ben az egykor volt sztár főhős (Billy Ray Cyrus) megtudja, hogy van egy lánya, és hogy mennyi gyerektartással tartozik, na persze a közmunka mellett.

Leírás forrásaTovábbSuits

Suits follows college drop-out Mike Ross, who accidentally lands a job with one of New York's best legal closers, Harvey Specter. They soon become a winning team with Mike's raw talent and photographic memory, and Mike soon reminds Harvey of why he went into the field of law in the first place.

Leírás forrásaTovábbSunnyside

From hipsters and yoga moms to meth addicts and romantic crooks, Sunnyside is a quirky neighbourhood in transition, where residents aren’t always what they seem and surprises lurk around every slightly dingy corner. Book clubs and coffee shops are just steps away from speakeasies and an underground baby-fighting ring. Plus, this odd little world has just a touch of magic in it, including an occult store that can alter reality, a superhero shopping cart that comes to the rescue, and a mysterious manhole that can answer residents’ burning questions. Life might have a dark side, but we never lose sight of the Sunnyside.

Leírás forrásaTovábbSuperstore

America Ferrara (Ugly Betty) főszereplésével érkezik ez a szupermarketben játszódó munkahelyi komédia, amelyben a mindenttudó bolti veteránok és a csillogó szemű kezdők baja gyűlik meg minden nap a vásárlókkal, egymással, meg persze az élettel.

Leírás forrásaTovábbSzámkiszervezett

A Számkiszervezett egy Todd Dempsy nevű srácról szól, akinek váratlanul Indiába kell költöznie, miután az igazán idióta termékeket gyártó cég, ahol dolgozik, kiszervezi a call centerét Mumbaiba. A sitcom fő humorforrása a két ország között húzódó hatalmas kulturális szakadék: Toddnak mindent meg kell tanítani indiai munkatársainak az amerikai (pop)kultúráról, hogy a dolgozói megértsék a cég termékeit, neki magának pedig fel kell dolgoznia, hogy tipikus amcsiként helyt kell állnia egy tipikusan nem amcsi országban.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbSzénné égek idefent (I'm Dying Up Here)

A hetvenes évek Los Angelese a stand-up comedy aranykora. Goldie klubja a város egyik legfelkapottabb szórakozóhelye a Sunset Sripen. A feltörekvő komikusok esténként alig várják, hogy nyomják a showdert, remélve, hogy felfigyelnek rájuk.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbSzerelem, halál és robotok - Love Death and Robots 2019

Az antológiasorozat egymástól teljesen különálló epizódjai kivétel nélkül a halál, a szeretet, meg persze a robotok témájával foglalkoznak, és mindezt sci-fi, fantasy és horror-elemek tálalásában teszik.

TovábbSzerelemre tervezve / Made for Love

Hazel Green tíz éve él egy fojtogató házasságban egy kontrollmániás tech milliárdossal, amikor felfedezi, hogy férje egy megfigyelő eszközt ültetett be az agyába, ami nyomon követi őt, miközben megpróbálja visszanyerni függetlenségét.

Leírás forrásaTovábbSzerelmes Nina (Offspring)

Nina Proudman szülészorvosként dolgozik egy kórházban, ahová egy jóképú gyermekorvos érkezik. A helyzetet pedig bonyolítja, hogy Nina volt férje nem akarja elengedni az asszonyt, és az őrült családja sem könnyíti meg az életét...

Leírás forrásaTovábbSzexoktatás - Sex Education 2019

Egy fiatal tanár kitalálja, hogy szexuális felvilágosítást tartana a diákjainak - ám egy szülő szerint ez csak akkor történhet meg, ha minden szülő beleegyezik. És itt kezdődnek a gondok.

TovábbSzingapúri szorítás - The Singapore Grip 2020

Szingapúr, 1941: a pátriárka Walter Blackett élete a vagyonról és a kiváltságról szól. Terveit, hogy megszedje magát üzletileg, egy bimbózó tiltott szerelem és a japán megszállási szándék fenyegeti.

TovábbSzívek doktora - Hart of Dixie 2011

A new yorki Dr. Zoe Hart nagyon elkeseredik, amikor kiderül, hogy az áhított mellkas-sebészi ösztöndíjához azt a feltételt szabják, hogy egy évig háziorvosként kell dolgoznia. Végül az alabamai Bluebell-ben köt ki, ahol azonban nagy meglepetés éri: dr. Harley Wilkes, aki mellett praktizált volna, elhunyt, és a fele praxisát rá hagyta, azonban a praxison a kissé öntelt dr. Brick Breeland-del kell osztoznia...

TovábbSzívek szállodája

A Szívek szállodája (eredeti angol címén Gilmore Girls) amerikai dráma és komédia műfajú tévésorozat. 154 epizódból áll, amelyek egyenként 42 perc hosszúak. Az Egyesült Államokban az első részt 2000. október 5-én adták le, az utolsó részt pedig 2007. május 15-én sugározták. A sorozat egy egyedülálló anya, Lorelai Victoria Gilmore (Lauren Graham) és lánya Lorelai "Rory" Leigh Gilmore (Alexis Bledel) életét mutatja be, akik egy kitalált connecticuti városban, Stars Hollowban laknak.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbSzóljatok a köpcösnek!

A '90-es évek sikerfilmje volt Barry Sonnenfeld alkotása, a Szóljatok a köpcösnek! Több mint két évtizeddel később itt a tévés változat, ami igazából Elmore Leonard regényének újragondolása. A történet a régi, a nevadai bérgyilkos pályát módosítana, és talán nem is olyan meglepő módon a film világában szeretne boldogulni. Úgy tűnik, Rick, a ZS-filmek producerének személyében megfelelő társra talál. Ám nemcsak a showbiznisz labirintusában nehéz eligazodni, a régi haverokkal is akad kis probléma.

TovábbSzomszédok az űrből (The Neighbors)

Egy amerikai család New Jersey-ből egy olyan privát lakóparkba költözik, ahol minden egyes szomszéduk földönkívüli.

TovábbSzörfsuli

A megamax szuper műsora, amely szerelemmel, barátsággal ès rengeteg szörffel van egybeszőve.

TovábbSztárban sztár

A műsorban szereplő hazai sztár-énekesek adásról-adásra megmutatják, hogyan tudnak profiként, zenei legendák bőrébe bújni, egyedi műsorelemként azonban nemcsak előadják a hazai és külföldi megaslágereket, hanem egyenesen az eredeti előadóvá alakulnak át. Az elképesztő átváltozásokat profi stylistok, fodrászok, maszkmesterek segítik, hogy a műsor fellépői kinézetükben is megtévesztésig hasonlítsanak ahhoz, akinek a dalát előadják.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbSzuperblökik 2022

Négy szuperképességekkel rendelkező kutya segít barátainak és egy földönkívülinek a bajban és együtt kozmikus kalandokra indulnak.

TovábbSzületett detektívek

A helyszín Boston, ahol Jane Rizzoli nyomzó és barátnője, Maura Isles igazságügyi orvosszakértő közösen oldanak meg különböző bűnügyeket és felderítetlen rejtélyeket. A két nő személyisége szöges ellentéte egymásnak, mégis a legjobb barátok.

TovábbSzületett szinglik

Courteney Cox játssza Jules Cobb-ot, a nemrég elvált, egyedülálló anyát, aki felfedi az őszinte igazságot a randizásról, az öregedésről, valamint a szépség és fiatalság vezérelte kultúránkról. Amíg a legtöbb nő a húszas éveiben megtapasztalta az élet kihívásait, a sokszor humoros történeteket, amelyeket a férfiakkal való ismerkedés eredményez, addig Jules felelősségteljes házasságban élt és egy fiút nevelt. Most, a negyvenes évei elején, elindul hát felfedezni önmagát, miközben elvált és szingliként élő ismerősei segítségével megpróbálja megélni, vagy újraélni az időt, amit eddig elvesztegetett...

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbTalált pénz - Tuff Money 2020

Az HBO Europe gyártásában készült sorozat két közlekedésbiztonsági technikusról szól, akik azon viccelődnek, hogy képesek lennének elkövetni a tökéletes bűntényt. Doru és Ionel szerint a közlekedési lámpák átállításával manipulálni lehet a forgalmat, és ki lehetne rabolni az egyik bank pénzszállító autóját. Persze senki sem veszi őket komolyan, mígnem olyan helyzetben találják magukat, hogy kénytelenek véghezvinni a rablást. Hőseink az erkölcsi fék és az önmegvalósítás csapdájában vergődnek.

TovábbTaxi Brooklyn

lksrfjh

Leírás forrásaTovábbTelenovela

Ha úgy gondolod, a fülledt szex, szenzációs botrányok és hatalmas szívfájdalom a Latin szappanoperákban egy "kicsit" túlzóak, csak várrd meg, amíg meglátod, hogy mi történik a színfalak mögött! Eva Longoria ebben az új komédiában Ana Sofia, TV szupersztár, aki a családja és a stáb minden konkurense elől akarja ellopni a reflektorfényt!

Leírás forrásaTovábbTestvérek

Sok gyerek, többgenerációs család, önálló életek - egy apuka. Aki meghal. Pedig a születésnapjára mindenki összegyűlt. És hirtelen mindenki élete megbicsaklik a biztos támasz nélkül, így a megannyi gyermek elkezd egyensúlyozni munka, magán- és családi élet között.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbThat '80s Show

That '80s Show is an American sitcom that aired in half-hour long episodes from January through May 2002. Despite having a similar name, show structure, and many of the same writers and production staff, it is not considered a direct spin-off of the more successful That '70s Show, as the characters and storylines from both shows never crossed paths. It was a separate decade-based show created because of That '70s Show's popularity at the time.[1] That '80s Show failed to gain a wide audience and was cancelled by Fox after 13 episodes, due to low ratings. The show was set in 1984 and revolved around the lives of a group of friends living in San Diego, California. It debuted January 23, 2002, and the final episode aired May 29, 2002. Its regular timeslot was on Wednesday nights at 8:00/7:00 Central on the Fox Network, although a few shows were aired on different nights. Its main timeslot competitors were ABC's My Wife and Kids, CBS's 60 Minutes II, and NBC's Ed. All 13 episodes, which were filmed in at CBS Studio Center, aired at least once.

TovábbThe 7D

Jollywood hóbortos világában a királynő a 7D-re támaszkodva tartja a királyságot csúcsformában, azonban a gonoszkodó Grim és Hildy Gloom összeesküvést szőnek és el akarják emelni a 7D bányáiból a varázslatos drágaköveket.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbThe Brink (2015)

An epic dark comedy focusing on a geopolitical crisis and its effect on three disparate and desperate men: U.S. Secretary of State Walter Hollander; Alex Coppins, a lowly Foreign Service officer; and Zeke Callahan, an ace Navy fighter pilot. These three compromised souls must pull through the chaos around them to save the planet from World War III.

Leírás forrásaTovábbThe Carmichael Show

From the comedy of Jerrod Carmichael and Nick Stoller comes an irreverent sitcom inspired by Jerrod's relationships with his say-anything, contrarian father, his therapist-in training girlfriend, his ever-hustling brother, and his mother who is always, always, always right with Jesus.

Leírás forrásaTovábbThe Cleveland show

Íme egy Family Guy-tól jött sorozat.Ugyanaz mint a Family Guy,csak más családdal,persze találkozahtunk benne ritkán Peterrel...stb.Egy nagyon jó kis sorozat,sok viccel.

TovábbThe Crazy Ones

Academy Award winner Robin Williams returns to series television in THE CRAZY ONES, a single-camera workplace comedy about a larger-than-life advertising genius whose unorthodox methods and unpredictable behavior would get him fired... if he weren't the boss. Simon Roberts is the head of a powerful agency, with the biggest clients and brands in the world, but even more important to him is having his daughter Sydney by his side. As his partner, Sydney is Simon's exact opposite - focused, organized and eager to make a name for herself, but also too busy parenting her father, which she'd resent if he wasn't so brilliant at what he does. Joining them in the firm are the dashing and talented Zach; art director Andrew, who's as hard-working as he is neurotic; and the beautiful and deceptively smart assistant Lauren. With his team and his daughter behind him, Simon continues to set the advertis

Leírás forrásaTovábbThe Durrells

A 30-as években játszódó történet egy nőről szól, aki elveszítette a férjét és négy gyerekével Korfu szigetére költözik, hogy ott kezdjen új életet, ami persze nem könnyű. Főleg ha az egyiket úgy hívják Gerald, és imádja az állatokat!

Leírás forrásaTovábbThe Goldbergs

80-as években játszódó vígjátéksorozat Adam Goldberg saját élményei alapján mozgalmas, de szeretettel teli családi életéről, mindennapjairól.

Leírás forrásaTovábbThe Good Place

Komédia, melynek főhőse nem mindennapi körülményeknek köszönhetően tévedésből a túlvilágra (mennyországba?) kerül, ahol tudatosul benne, hogy nem is volt jó ember. A túlvilági mentora segítségével elhatározza, hogy szakít régi életmódjával, és felfedezi a magában lévő jó embert.

Leírás forrásaTovábbThe Good Witch (2015)

A sorozat középpontjában Bell szeretett karaktere, Cassie áll, a hóllófekete hajú varázslónő, aki már korábban is lenyűgözte a Hallmark Channel közönségét az egyik legnépszerűbb filmsorozatban.

Leírás forrásaTovábbThe Goodwin Games

Három egymástól távol került testvérről szól (sebész + egykori matekzseni, aki a tudását feladta a népszerűségéért cserébe + piti szélhámos), akik apjuk halála miatt hazatérnek. Itt azzal szembesülnek, hogy 20 milliót örökölhetnek, ha teljesítik az elhunyt végrendeletében definiált kívánságait.

Leírás forrásaTovábbThe Grinder (2015)

THE GRINDER follows a famous TV lawyer who, after his hit series, "The Grinder," is canceled, moves back home and joins his brother at their family's real-life law firm - despite having no formal education, no bar certification, no license to practice and no experience in an actual courtroom.

Leírás forrásaTovábbThe Guest Book

A sorozat egy hegyi üdülőről és annak vendégeiről szól – a vendégek minden részben változnak, a személyzet és a városlakók megmaradnak.

Leírás forrásaTovábbThe Last Man On Earth

The year is 2022, and after an unlikely event, only one man is left on earth: Phil Miller, who used to be just an average guy who loved his family and hated his job at the bank. Now, in his RV, Phil searches the country for other survivors. He has traveled to every city, every town and every outpost in the United States, Mexico and Canada, and has found no one, which leads him to the painful realization that he is almost certainly the last living being on the face of the earth.

Leírás forrásaTovábbThe Lodge

A történet szerint a 15 éves lány, Skye visszatér gyerekkori nyaralásai helyszínére, az Észak-Írországban található, tavakkal és erdőkkel körbevett hotelbe az apjával. Az új élet nem problémamentes, a főszereplő szembesül a tipikus tinédzsergondokkal: többek között a beilleszkedéssel, ellenségekké vált barátokkal, egy szerelmi háromszöggel és egy meglepő rejtéllyel is. A bökkenők ellenére Skye új színt visz az ott lakók életébe, és új barátságokat köt.

Leírás forrásaTovábbThe McCarthys

A The McCarthys egy ír családról szól. Boston-i írekről, akik ezúttal nem együtt laknak, hanem egymás szomszédságában, így a szülői házban gyűlnek össze folyton, főleg azért, hogy sportközvetítéseket nézzenek.

Leírás forrásaTovábbThe Michael J. Fox Show

Hősünk Mike 5 éve otthagyta a munkáját amikor Parkinson-kórral diagnosztizálták. A gyerekei felnövése után a főnöke megpróbálja visszacsábítani a tévébe, méghozzá úgy, hogy azt Mike végig saját ötletének higgye. A sorozat lényege a család-munka határán való egyensúlyozás lesz.

TovábbThe Mick

Egykamerás diszfunkcionális család komédia, egy okos, jófej, csalásokkal könnyű pénzre utazó csajról, aki szakítani akar egy nagyot. Ez majdnem sikerül is neki, amikor nővérét és annak dúsgazdag férjét látogatja meg…, csakhogy a pár meglép az országból az FBI elől, hősünkre hagyva 3 elkényeztetett és félrenevelt gyereket. Rászakad a luxusélet, de cserébe embert kell faragnia a nem túl társadalom-kompatibilis gyerekekből.

Leírás forrásaTovábbThe Millers

Egy frissen elvált pasas éppen csak belevágna új életébe, mikor kiderül, hogy szülei házassága is válságba került. Mikor Nathan elmondja szüleinek, hogy elvált, anyja - Carol és apja - Tom példát akar venni fiáról, és úgy dönt, 43 év házasság után elhagyja feleségét. És ha még ez nem lenne elég sokkoló, anyja úgy dönt, hozzá költözik. Szórakozott apja pedig Nathan nővéréhez Debbie-hez és annak családjához állít be.

Leírás forrásaTovábbThe Mindy Project

A legviccesebb sorozat: The Mindy Project The Mindy Project romantikus és párkapcsolati komédia lett, okosan, merészen, néhol karikatúra-szerűen felépítve, mellőzve minden tipikusságot, a munkahelyi csapat pedig az év során inkább haverokká, bajtársakká csiszolódott, külön kiemelve Danny Castellanót, aki a címszereplő Mindy mellett, a másik hangsúlyos sarokpontja a történetnek. Mindy egyébként nem az a tipikus hősnő, kezdetben nehezen befogadható a jelleme, de pont ez adja a báját, és idővel szerintem folyamatosan közelebb lopja magát a nézőhöz.Nehéz megmondani egy sitcomról, hogy miért nagyszerű, főleg hogy a humor rettentő szubjektív tud lenni, és tényleg az okos, pörgős, friss írást tudom leginkább kiemelni, ami hátán viszi a sztorit. Ha kimaradt az életetekből, adjatok neki pár rész esélyt, hátha nálatok is betalál Mindy Kaling humora, ráadásul könnyen darálható darab, mert változatosak az epizódok.

Továbbthe neighbors

A sitcom about a family who move to a gated community in suburban New Jersey where the residents are extraterrestrials from the planet Zabvron. In the premiere, the Weavers are hesitant to stay, but decide to remain when they bond over universal issues such as marital problems and parenting dilemmas.

TovábbThe new normal

A sorozat egy meleg párról szól, akik elhatározzák, hogy gyereket vállalnak. Ööö, nem is. A sorozat egy nagyon fiatal anyukáról szól és kislányáról, akit megcsal a párja, ezért a kevés pénzükből eljutnak Kaliforniáig, hogy ott próbáljanak szerencsét. A két szál itt találkozik, a pár a fiatal anyát szemeli ki béranyának, s kezdődhet a felkészülés a gyerekáldásra. www.sorozatjunkie.hu

TovábbThe Night Shift

A MASH és a Vészhelyzet egybegyúrva. Volt katonai orvosok szedett-vedett csapata kissé felfkavarja az állóvizet egy San Antonio-i kórház éjszakai ügyeletén. A San Antonio Memorial Kórhában, akik este héttől reggel hétig dolgoznak, egy másik fajhoz tartoznak. Üdv az éjszakai műszakban, ahol minden éjjel hősies küzdelem folyik az emberéletek megmentéséért, és a kórház fennmaradásáért. Miután visszatér Afganisztánból, az adrenalinfüggő TC Callahan úgy gondolta, már mindent látott, de a legnezebb harc még itthon vár rá. TC és laza, éügyeletes orvoskoból álló kis csapata tudja, hogy engedje ki a fáradt gőzt, de amikor életek forognak kockán senki sem teszi náluk jobban a dolgát. Sajnálatos módon az éjszakai műszak is új vezetőt kap, Michael Ragosa személyében, akit jobban érdekel a költségcsökkenté, mint az emberek gyógyítása. De TC még nem találkozott olyan szabállyal, amit ne lehetne megszegni, vagy olyan emberrel, akivel ne merne szembeszállni. És az nyilvánvaló, hogy még volt barátnője, aki a helyettese is egyben, sem képes őt kordában tartani. Ha Ragosa háborút akar... akkor TC-től megkapja.

Leírás forrásaTovábbThe Odd Couple (2015)

Oscar's life seems almost perfect...sure he's divorced and his apartment is a mess, but he's the host of a well-known sports show, and is enjoying his bachelor lifestyle in New York City. That is until his college friend, Felix, shows up at Oscar's apartment having just been dumped by his wife. Oscar does his best to console his old buddy and get him back on the dating horse, but his attempts uncover just how unresolved his own feelings are about his ex.

Leírás forrásaTovábbThe Office

A regionális manager, Michael Scott (Steve Carell), úgy gondolja ő a valaha volt leglazább, legviccesebb, legjobb főnök - amely, természetesen, a legellenszenvesebb, legidegesítőbb főnökké teszi a beosztottjai számára. Egy gúnyolódó műdokumentumsorozat egy csapatnyi tipikus irodai dolgozóról, ahol egy átlag munkanap némi összetűzéssel, helytelen viselkedéssel és persze unalommal telik.

TovábbThe Orville (2017)

A 25. századi történet, ami az U.S.S. Orville, középosztályú űrhajó fedélzetén játszódik. A küldetés lényege a felderítés, ami során az emberekkel és űrlényekkel teli legénység szembenéz az űr csodálatos és veszélyes világával. Eközben pedig a mindennapi munkahelyi problémák is előtérbe kerülnek.

Leírás forrásaTovábbThe Osbournes

Ozzy Osbourne és családja valóságshow-jából három évadot vetítettek az MTV-n.

TovábbThe Quad (2017)

A sorozat középpontjában egy hagyományosan fekete egyetem, a Georgia A&M áll, valamint az újonnan megválasztott elnök és az első évfolyam, köztük a főnök lázadó lánya, egy rapper, illetve egy srác, aki a suli amerikai foci csapatának első fehér irányítója akar lenni. Ja, és a suli rézfúvós zenekara is kiemelt szerepet kap.

TovábbThe Rebels

Amerikai focis komédia – játékosokról is, de inkább a háttér tevékenységekről. Egy ligautolsó amerikai foci csapat tulaja meghal és a csapatot a felesége örökli meg, aki egykor pomponlány volt. Nyilván a kutya sem veszi őt komolyan és még az 1/1-es draftolt is szívózik velük.

TovábbThe Sarah Silverman Program

he Sarah Silverman Program is an American television series that starred comedian and actress Sarah Silverman, who created the series with Dan Harmon and Rob Schrab. The show premiered on February 1, 2007 on Comedy Central.[1] Episodes revolve around the comedic hi-jinks and adventures of Sarah and her friends in Valley Village, California, a district in the San Fernando Valley portion of Los Angeles, which is portrayed as an autonomous city within the show. Silverman plays a fictionalized version of herself, an unemployed, immature woman who leads an irresponsible life. Her most notable trait is her undiluted, childlike self-absorption, which commonly leads to awkward, comedic situations in which she insults friends, family and total strangers. The show tackled issues such as abortion, racism, and same-sex marriage. The show was canceled after running three seasons.[2] The show was filmed at Hollywood Center Studios, Hollywood, California.

Leírás forrásaTovábbThe Tick

1908. Tunguska. Meteordarab. Superian, vagy megjelenik a Földön az első szuperhős, akit több is követ, no meg gonoszok is, akik közül Terror az egyik legádázabb. Azonban Terror-t legyőzte Superian, így minden rendben van. Vagy mégsem? Egy aktakukac, összeeküvés-elmélet megszállott senki arra kezd gyanakodni, hogy a rosszfiú a visszatérését tervezi, így nyomozni kell, s eközben megismerkedik egy fura szuperhőssel, Kullanccsal, alias The Tick-kel.

TovábbTil Death

A pair of newlyweds move in next door to a veteran married couple of 25 years.

Leírás forrásaTovábbTime Traveling Bong

Egy unokatestvér pár felfedez egy olyan "vízipipát", mely igen különleges képességgel rendelkezik: aki megszívja, képes utazni az időben. Ezzel kezdetét veszi a páros eszeveszett kalandja téren és időn át.

Leírás forrásaTovábbTogetherness

A sorozat az oldalunkon a következő címen elérhető:

Leírás forrásaTovábbTop Gear

Minden motorral működő járgány őszinte rajongója, Jeremy Clarkson visszatér a képernyőre Richard Hammond és James May társaságában. A műsorban felvonultatott családi autók, őrületes terepjárók és sportkocsik széles skálájában biztosan mindenki megtalálja a szívéhez legközelebb álló négykerekűt. Az összehasonlító tanulmányok és útvonaltesztek mellett bepillanthatunk az autóipar kulisszatitkaiba is, a látványos kaszkadőr-bemutatókon kívül pedig olyan meghívott hírességek emelik a műsor fényét, mint Jordan, Paul McKenna, Ronnie O'Sullivan, Denise Van Outen, Johnny Vaughan, Terry Wogan, Martin Clunes, Sir Ranulph Fiennes és Lionel Richie.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbToradora

Takasu Ryuuji-től igen sokan rettegnek. Apja félelmetes tekintetét örökölte, emiatt nincs sok barátja, van hogy az emberek a kezébe nyomják a pénztárcájuk, majd elszaladnak, még a tanárok sem szívesen beszélnek vele, ha nem muszáj, a rémisztő külső azonban egy kedves, házias fiút takar. Aisaka Taiga is hasonló helyzetben van, apró termete ellenére egy igazán harapós lány. Az iskolában mindenki csak "Tenyérnyi Tigris"-nek hívja. A sors úgy hozza, hogy Ryuuji és Taiga szomszédok lesznek, és mindketten szerelmesek egymás.... legjobb barátjába. Bizonyos okokból kifolyólag úgy döntenek, segítik egymást. Ketten együtt egy igazán érdekes párost alkotnak, ráadásul Taiga az ügyetlenség megtestesítője. Vajon hogy alakul kettejük története?

Továbbtorrente

Torrente egy nacionalista, fasiszta, önző, lusta, durva, rasszista, szexéhes és alkoholista exzsaru

TovábbTotál dráma sziget

A sorozat egy kis kanadai szigeten játszódik a lepusztult Wawanakwa Táborban, ahová 22 versenyző érkezik, hogy összemérjék tudásukat. A sorozatban nemcsak próbák, hanem viták, és verekedések is vannak. A legtöbb részben kiszavaznak valakit, aki lesétál Szégyenmólóra, felszáll a Balekhajóra, ami Lúzerfalvára megy. A győztes jutalma 100 000 $ !

Leírás forrásaTovábbTotál dráma világturné

A Totál Dráma Világturné a Totál Dráma-sorozat harmadik évada, amelyben az eddigiek közül 15, valamint 2 új versenyző vesz részt. A versenyzők a világ körül utaznak egy óriási repülőgéppel, amelyet a Chef vezet. A próbák a világ nevezetes helyein vannak. Köztük Egyiptomban, New York-ban és Japánban. A versenyzők az első két évadban megszokott mályvacukor és Arany-Chris-díj helyett hányózacskóban mogyorót kapnak. A repülőgépen van a vallató kamra és a kiszavazás is.

Leírás forrásaTovábbTörtetők

Legutóbbi filmje bemutatóján Vince Chase, hollywoodi színész dícséretek tengerében lubickol gyerekkori barátai - Eric, Drama és Turtle - társaságában. Időközben Eric, Vince önjelölt menedzsere magára vonja Vince ügynöke, Ari haragját, amiért arra bíztatja Vince-t, hogy olvasatlanul utasítson vissza egy forgatókönyvet.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbTripped (2015)

Danny is an average 24-year-old who has been friends with stoner Milo since they were kids. But then Danny decides it’s time to grow up, settle down and marry long-term girlfriend Kate, whereas Milo continues to focus on getting high. One night Milo takes a particularly strong batch of hallucinogens, and Danny appears in his living room - except the real Danny’s at his engagement party, and the real Danny doesn’t normally carry a sword! This Danny claims to come from another dimension, and he brings a warning - the only problem is that Milo’s too wrecked to remember what it is...

Leírás forrásaTovábbTrophy wife

Pete élete nem könnyű, egyedül neveli gyermekeit és már két váláson van túl. Szerencséjére azonban talál egy olyan gyönyörű lányt, aki mindezzel képes őt elfogadni. Az újdonsült anyuka viszont még nem találkozott a gyermeknevelés mindennapi kihívásaival, így hát zöldfülű módszerekkel és naivitással igyekszik felvenni új kedvese és csemetéi életritmusát..

TovábbTúlélni Jacket

Jack katonaorvosként rákbetegekkel foglalkozott, mellette nem jutott ideje a családjára. Amikor neje visszatér tanítani, Jack szokatlan módon teljes idejű szülővé válik. Nincs könnyű dolga, alig ismeri a tini gyerekeit.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbTúlképzetlenek (Underemployed)

A Sírhant művek producere, Craig Wright újabb dobással jelentkezik: az MTV legújabb sorozata öt barát (Sophia, Daphne, Lou, Raviva és Miles) életét mutatja be. A fiatalok tele vannak álmokkal, bizakodással és világuralmi tervekkel - de mi történik, ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy ők elképzelik?

Leírás forrásaTovábbTurbó Spuri

A híres Indy 500 a világ három legnagyobb versenyének egyike. Turbo, a csiga, mióta egy szörnyű balesetet követően egy autó motorjában ébredt, szuper sebességre tett szert. Azóta verhetetlen ezen a versenyen. Most azonban újabb kihívói akadtak, akik a címére pályáznak.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbUndateable

TovábbUp All Night

Takes an irreverent look at parenthood through the point of view of an acerbic working mother, along with her stay-at-home husband and opinionated parents.

Leírás forrásaTovábbÚr keres hölgyet (Man Seeking Woman)

Miután véget ér egy több éven át tartó kapcsolata, Josh Greenberg újra párt keres. A megrögzötten romantikus és élénk fantáziával rendelkezõ srác a randik és futó kapcsolatok során egészen szürreális helyzetekbe keveredik, melyekbõl gyakran csak nõvére Liz, és legjobb haverja, Mike segítségével képes kikecmeregni.

Leírás forrásaTovábbŰrbalekok

Az amerikai közönség kedvenc sorozta elérkezett hozzánk is.

Leírás forrásaTovábbVagányok - Öt sikkes sittes

Mickey Stone frissen szabadult. A házassága romokban, de a "családja" bízik benne és visszavárja. A család tagjai: Albert és Ash, két dörzsölt, nagyvilági vagány, valamint a szép és okos Stacie. Tévedés ne essék - ők nem rokonok, hanem bűntársak. Amikor összeállnak egy utolsó balhéra, beveszik a csapatba Danny Blue-t is, az angyalarcú hamiskártyást. Ám a "balhé" olyan jól sikerül, hogy nem tudják abbahagyni. Gengszterek, de nem a pénzért csinálják. Balhésok, de mégis szerethetők. Soha nem a kicsitől vesznek el, hanem a nagynak adnak egy kis leckét.Kalandfilm ez, a klasszikus fajtából, melyben a Rossz sokszor jobb, mint a Jó. Ahol a csirkefogót és a törvényen kívülit könnyebb megszeretni, mint a szabályokat betartó "törvényes" gazembert. Az öt "sikkes sittes" mindegyik kalandja egy-egy fricska a mai hatalom és pénz-ájulatban pózoló világnak.

Leírás forrásaTovábbVágyak/Valóság - Sex/Life 2021

Egy kisvárosi anyuka fantáziadús utazásra indul az emlékei között, miközben házasélete éles ellentétet mutat vad gyermekkorával.

TovábbVálás

Frances hirtelen újraértékeli életét és házasságát, és arra kénytelen rádöbbenni, hogy tiszta lappal indulni és újrakezdeni sokkal nehezebb, mint azt korábban gondolta.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbVálás (Divorce)

A sorozat Frances (Sarah Jessica Parker) szemszögéből mutatja be nagyon hosszadalmasan elhúzódó válását. A nő hirtelen újraértékeli életét és romokban heverő házasságát, de a válás nem megy simán, így viszont nehéz új életet kezdenie, pedig úgy érzi, éppen erre lenne szüksége.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbVálótársak

Sáfár Bálint, a sármos ingatlanügynök félrelép a szomszédasszonnyal, ezért felesége, Zsófi - akivel két közös gyermeket nevelnek - kirakja a szűrét. A férfi beköltözik egy eladásra váró, üresen álló házba. Éppen aznap, amikor Hatvani Joci, a felújítással megbízott ezermester is ugyanitt húzza meg magát. A jóképű Jocinak komoly magánéleti problémái vannak. Barátnője, Szonja évek óta képtelen teherbe esni. A szedett hormonoktól egyre furábban viselkedik, Joci már szabályosan menekül előle. Jakab Dávid üzletember, a harmadik főszereplő eközben házassági évfordulójukon kénytelen megtudni, hogy felesége, Tamara régóta undorodik tőle, és most válni akar. Dávid - Bálint régi barátja - fogja magát, és jobb híján, ideiglenes jelleggel beköltözik Bálint és Joci mellé az eladásra váró házba. A Válótársak 10 epizódja során Bálint őszinte kísérleteket tesz Zsófi visszahódítására és a család újraegyesítésére, miközben újabb és újabb nőügyeivel csak szabotálja a békülési kísérleteket. Joci előtt a sorozat folyamán kitárul a világ, és egyik laza kapcsolatból a másikba vándorol, míg ex-barátnője megállás nélkül nyomasztja őrült húzásaival és gyerekcsinálási terveivel. Dávid is nagy utat jár be: az évad során stresszes családapából felszabadult férfiember lesz.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbVámpír-Vadászok

Minden emberöltővel születik egy kiválasztott. Csak ő szállhat szembe a vámpírokkal, a démonokkal, és a sötétség erőivel. Ő a vámpírvadász! Generációk óta csak egy vadász élhetet a földön, és csak nő nemű lehetett. Azonban ezt egy nagy hatalmú boszorkány megváltoztatta. Minden olyan potenciális vadászlány aki vadásznak született, vadásszá is vált. Vadászlányok ébredeztek szerte a világon, amikor a mágiabíróság, egy új szabályt hozott létre. Minden generációban születik egy kiválasztott. Ő száll szembe a vámpírokkal, a démonokkal, és egyéb gonosz lényekkel. Egy fiú a sok közül kinek ereje hatalmasabb bármely vámpírvadászénál. Ez a fiú kivételes és különleges, egyben ő a hármaserő őrzője. Ő Chaebae, a vámpírvadász. Aki mágikus erővel rendelkező csapatával védelmezi a jót, és harcol a sötétségerői ellen. A gonoszok csak úgy ismerik őket, hogy "Vámpír-Vadászok"

Leírás forrásaTovábbVámpírunk a gyerekcsősz

Ethen, Benny, Sarah és Rory (akis mellesleg vámpírok) rájönnek, hogy Whitechapel, ez a látszólag álmos kisváros sötét és kísérteties titkokat rejt. Ethan rájön, hogy talán ő, Sarah és a barátaik az egyetlenek, akik megakadályozhatják, hogy az élet ebben a városkában örökre megváltozzon, és eljöjjön a világvége.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbVarázslók a Waverly helyről

A történet három varázslógyerekről szól Alexről, Maxről és Justinról. Alex mindig piszkálja Justint de ha elront valamit tőle kér segítséget. Justin egyenlően okos a varázsiskolában és a normál iskolában is. Max a legkisebb furcsa dolgokat szokott művelni.

TovábbVárosfejlesztési Osztály/Parks and Recreation

Az Amy Poehler főszereplésével készült Városfejlesztési osztály történetének középpontjában egy budapestihez hasonló probléma: egy a városban éktelenkedő gödör hasznosítása áll. A nevetségesnek tűnő cél elérése korántsem egyszerű feladat a polgármesteri hivatal városkép-fejlesztési osztályának.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbVásott szülők

Sarah hazaköltözik a szüleihez két gyermekével, Drew-val és Amber-rel együtt, hogy náluk szedje össze magát egy kicsit, mielőtt új életet kezdene a válása után. Adam, Sarah testvére ráadásul eközben szintén családi gondokkal küzd. A kisfia, Max, csak kalózjelmezben hajlandó iskolába menni és időnként agresszív rohamokat kap. Crosby, a harmadik testvér pedig 34 évesen még nem vitte semmire, ráadásul a barátnője azzal nyaggatja, hogy vállaljanak gyermeket. Julia élete tűnik a legjózanabbnak, ő sikeres ügyvédként dolgozik. A szülők persze megpróbálnak mindenben segíteni a négy testvérnek. Szereplők: Lauren Graham (Sarah Braverman) Peter Krause (Adam Braverman) Dax Shepard (Crosby Braverman) Erika Christensen (Julia Braverman-Graham) Monica Potter (Kristina Braverman) Sam Jaeger (Joel Graham) Savannah Paige Rae (Sydney Graham) Sarah Ramos (Haddie Braverman) Miles Heizer (Drew Holt) Mae Whitman (Amber Holt)

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbVérmes négyes

Három 40 fölötti Los Angeles-i barátnő éppen Párizsba tart, amikor valami gond támad a gépükkel és így kénytelenek Clevelandben leszállni. Ha már ott vannak, akkor elmennek iszogatni az egyik helyi bárba. Itt döbbennek rá Cleveland vonzerejére: igazi férfiak laknak arrafelé, akikről hamarosan kiderül, hogy igazán szexinek és vonzónak tartják őket, így a maradás mellett döntenek. Bérelnek egy házat és kezdetét veszi a vérmes kaland, mely mindannyiuk életét fenekestől felforgatja.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbVexed

"a Vexed-et, ami egy idióta nyomozós sorozat heti 60 percben és a totális angol minimalizmus jegyében" "Mese nincs, a Vexed nem mindenki sorozata, ezért is írtam, hogy az első két percben nagyszerűen definiálja magát (nem lövöm el a poént): egy nyomozós komédiáról van szó, melyben van egy újonnan összeállt zsarupárosunk, plusz egy sorozatgyilkosunk. Meg egy rendőrségi épületünk, amibe nem nagyon járnak a nyomozók, inkább a szemben lévő kávézóban beszélik meg az ügyeket. Mert ott jobb a kávé. A komédia jellegét nem nagyon lehet leírni, olykor abszurd és börleszkes, máskor meg teljesen idióta úgy, hogy közben a két főszereplő mégsem válik teljesen hülyévé vagy karikatúrává, hiszen mégiscsak egy ronda ügyben nyomoznak, ami ha akarom, még el is gondolkodtatja az embert, hogy a multik mennyi mindent tudnak egyesekről a tudtukon kívül. A Vexed a pilot alapján egy teljesen (folyton ez a szó járt a fejemben) idióta sorozat, ami nem bosszantó módon idióta, hanem élvezetesen, és ha nem durvulnak a bűnügyek meg a tettesek, akkor habkönnyű is egyben. Hadd lőjem el megint azt a közhelyet, hogy többet sikerült röhögni egy rész alatt, mint a tavalyi évben 1-2-3 rész alatt elkaszált szitkomjaimon összesen."

TovábbVide Game High School (VGHS)

Egy videómegosztó portálon elterjedt filmszerkesztő csapat egyik websorozata. Freddie Wong és két társa által elképzelt Videó Játékok Középiskolája egy látványos és ugyanakkor jó hangulatú sorozatot hozott létre. Jelenleg 1 évad van kiadva ami 9 részből áll. A történet főhőse BrianD, aki egí átlagos srác. Az egyik délután viszont a "Field of Fire" nevű játékkal játszott a számítógépén, mikor a legelismertebb és legprofibb játékost győzte le. Law-ot. A történetét mindenki hallotta. Oly annyira, hogy felvételt nyert a Videó Játékok Középiskolájába. Brian még nem tudja, de most kezdődik számára az igazi megpróbáltatás...

TovábbVioletta 3 évad

Violettát csodálatos hanggal ajándékozta meg a sors, de ő erről mit sem sejt. Tehetségét édesanyjától, a híres musical színésztől örökölte, aki egy tragikus autóbalesetben elhunyt, mikor Violetta még gyerek volt. Édesapja Germán (Diego Ramos ? Vadanygal, Híresek és Gazdagok, Végtelen nyár) , sikeres üzletember, aki bár szigorú és mindentől túlságosan óvja a lányát, nagyon szereti őt. éppen ezért titkolja Violetta előtt édesanyja történetét, mert attól tart, lánya is ugyanarra a sorsra jut. Pontosan tudja, hogy a lánya tehetséges, ezért zongorára járatja, de az énekléstől és a színház világától igyekszik távol tartani. Germán azt gondolja, ha már-már elszigetelten neveli lányát a házában, minden luxussal körülvéve, távol tudja tartani az általa veszélyesnek gondolt művészvilágtól. Amikor azonban Violetta visszatér Buenos Airesbe, élete fenekestül felfordul. Angie, az új nevelőnője segítségével belép a Studio 21 nevű, exkluzív és neves Művészeti Akadémiába, ahol a legtehetségesebb fiatal művészek tanulnak. Szenvedélyévé válik a zene, először lel igaz barátokra, többek között Tomásra és Leóra, akik ugyan szöges ellentétei egymásnak, mégis mindkettőjük iránt érezni kezd valamit. És a kalandos bonyodalmak csak ekkor kezdődnek...

TovábbVorstadtweiber 2015

A Vorstadtweiber egy 2015-ös szatíra Nina Proll és Maria Köstlinger főszereplésével. A Vorstadtweiber egy osztrák szatirikus sorozat, amelyet először 2015-ben sugároztak. A hangsúly a bécsi felső osztály öt hölgyén van, akik külvárosi villáikban telepedtek le.

TovábbVundersőn és Zuperszexi

A vasárnap esténként jelentkező merész, szórakoztató, esti showműsorban Balázs és Jani kitárgyalják a hét legfontosabb közéleti és bulváreseményeit, legfelkapottabb hírességeit, játékra hívják a nézőket és mindenkit elővesznek, aki nem elég Vundersőn vagy Zuperszexi.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbWaczak szálló

Angol helyzetkomédia, melyet a BBC készített és először a BBC2 sugárzott 1975-ben. A történet a kitalált Waczak szálló nevű hotelben játszódik, mely egy devonshire-i városban, Torquay-ben található, az „a ngol riviérán”. Annak ellenére, hogy csak 12 rész készült, a későbbi hasonló sorozatokra gyakorolt hatása máig tart. A sorozatot John Cleese és Connie Booth írta, akik a főbb szerepeket is játszották. A 12 részt két szériában adták le: az elsőt 1975-ben, melynek producere és rendezője John Howard Davies volt; a másodikat 1979-ben, ennek a producere Douglas Argent, rendezője pedig Bob Spiers volt.

TovábbWandaVízió

Wanda Maximoff és Vízió egy átlagos házaspár egy átlagos amerikai kisvárosban. Illetve, ha jobban belegondolunk: dehogyis átlagosak. Wandának és Víziónak bőven vannak titkaik, előbbi tárgyakat képes mozgatni a puszta akaratával, Vízió pedig anyagtalanná tud válni. Ők ketten újonnan beköltözött lakókként próbálnak beilleszkedni egy amerikai kertvárosi közösségbe, de még a külvilág számára is érezhető, hogy valami nincsen teljesen rendjén velük. Vízió feltűnően okos és merev, Wanda pedig - mind kiderül - nem éppen a konyha ördöge, ám szeleburdiságát tudjuk csak be európai származásának (ahogyan arra az első epizód egyik legmulatságosabb jelenetében is utalnak). Kettejük különcsége pedig megannyi vicces szituáció forrása lesz.

Leírás forrásaTovábbWeb-terápia - Web Therapy

A gazdag és önző Fiona Wallace otthagyja a bizonytalan pénzügyes állását, hogy beindítsa új vállalkozását. Az általa kitalált új, webkamerás módszer lényege, hogy a terápiák addigi ötvenperces beszélgetései helyett alig három percet tölt egy-egy pácienssel a neten, remélve, hogy így hatékonyabb lesz a módszer. Az első pácienseinek egyike a volt kollégája, aki azt állítja róla, arra bátorította őt, hogy szexuálisan közeledjen felé. A másik delikvens megtudta, hogy a menyasszonya valójában a féltestvére.

Leírás forrásaTovábbWellington Paranormal (2018)

Wellingtoni járőrök járnak egy rendőrségi reality show keretein belül az elmúlt években megszaporodott paranormális jelenségek nyomában. (Az évad 6 részes).

Leírás forrásaTovábbWendell & Vinnie

Vinnie is just living the dream! He's the owner of a pop culture memorabilia store, has an awesome pad in LA, and doesn't have a care in the world. After a sudden twist of events, Vinnie finds himself as the legal guardian of his wise-beyond-his-years nephew, Wendell. With a little help from Vinnie's sister, Wilma and next door neighbor Taryn, Vinnie gets the hang of being a parent. At the same time, Wendell could just be the parent Vinnie needs!

TovábbWet Hot American Summer

Ismerjük meg a felvigyázók és táborozók első napját a Firewood táborban, 1981 nyarán. Igazi sztárparádé, olyan színészekkel mint Bradley Cooper, Amy Pohler, Molly Shannon, Paul Rudd és még sokan mások.

Leírás forrásaTovábbWhat We Do in the Shadows (2019)

Az áldokus stílusú komédia New York City-ben fog játszódni, új karakterekkel és új dokumentarista stábbal, akik egy vámpírokkal teli lakás mindennapjait rögzítik, akiknek igencsak meggyűlik a baja az élet tipikus jellemzőivel, mint a lakbér fizetése, a napi teendők elvégzése a lakásban, a menő éjszakai klubokba való bejutás, valamint persze a lakótársak közötti gyakori konfliktusok.

Leírás forrásaTovábbWhitney

A hilarious look at modern love, Whitney is a new multi-camera comedy series about Whitney (Whitney Cummings, Chelsea Lately) and Alex (Chris D’Elia, Glory Daze), a happily unmarried couple. Together for five years, the duo is in no rush to get hitched. However, after attending yet another one of their friends’ weddings, Whitney realizes that she and Alex are dangerously close to relationship boredom. Determined not to let that happen, Whitney consults her close circle of opinionated girlfriends -- including Lily (Zoe Lister-Jones, The Other Guys) and Roxanne (Rhea Seehorn, The Starter Wife) -- and then snaps into action. A few awkward sexy costumes and one botched seductive evening later, the couple ends up in the emergency room. Even so, Whitney and Alex realize that while their relationship might not be perfect on paper, they really do love each other -- and that works for them.

Leírás forrásaTovábbWilfred

Ryan, a young man struggling unsuccessfully to make his way in the world forms a unique friendship with Wilfred, his neighbor's canine pet. Everyone else sees Wilfred as just a dog, but Ryan sees a crude and somewhat surly, yet irrepressibly brave and honest Australian bloke in a cheap dog suit. While leading him through a series of comedic and existential adventures, Wilfred the dog shows Ryan the man how to overcome his fears and joyfully embrace the unpredictability and insanity of the world around him.

Leírás forrásaTovábbWill & Grace

A lakberendezőnő, Grace szakítása után ideiglenesen egy meleg ügyvéd barátjának (Will) new yorki lakásába költözik. A rövidtávú megoldásnak induló összeköltözésből, hosszú együttélés lesz, amely a legkülönösebb és legszórakoztatóbb kalandok sorozatát hozza. Will (Eric McCormack) és Grace (Debra Messing) kapcsolata több, mint egyszerű barátság, de természetesen kevesebb, mint szerelem. A sorozatban szintén fontos szerepet kap Will barátja, Jack, és Grace szarkasztikus humorú, kissé kényes asszisztense, Karen...

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbWorkaholics

From the minds of the hilarious and irreverent Internet sketch group Mail Order Comedy, "Workaholics" is a workplace comedy featuring three friends who work together from 9 to 5 and live together from 5 to 9. Dress codes, deadlines and rising before noon are not things these guys are used to. Their brains are stuck on college cruise control and now they're trapped in an office environment with "grown ups." Together they're a three man spring break, they do their jobs and sometimes they even do them well, but they show up late, leave drunk, play pranks on one another and bend all the rules. They live for the day... even if they don't know what day it is.

Leírás forrásaTovábbWrecked

A sorozat középpontjában egy repülőgép-szerencsétlenség túlélői állnak, akik egy szigeten rekednek, ahol alkalmazkodniuk kell a helyzethez, az új közeghez, illetve a rejtélyekhez, amikkel szemben állnak.

Leírás forrásaTovábbYou are beautiful

The management company of the idol group A.N.JELL insisted on adding a new singer to the group as the lead vocal, Tae Kyung's voice was hurting. However,the new member, Mi Nam, had to go to the States to repair a botched eye job just before signing the contract. His agent came up with the idea of having his twin sister, Mi Nyu,to stand in for him and pretend that she was her brother. The two of them grew up in an orphanage and Mi Nyu, who was all set to become a nun, agreed to this charade as she didn't want to spoil her brother's chance of fame which would make it easier to look for their mother. Cast A.N.JELL Jang Geun Suk as Hwang Tae Kyung Kang Soo Han as young Tae Kyung Park Shin Hye as Go Mi Nam (Male) / Go Mi Nyeo (Female) Jung Yong Hwa as Kang Shin Woo Lee Hong Ki as Kang On Yu / Jeremy Extended cast Uee as Yoo He Yi Bae Geu Rin as Sa Yu Ri (Fan club president) Kim In Kwon as Ma Hoon Yi (Mi Nam's manager) Jang Won Young as Mr Kim (photographer, Nara Daily News) Choi Ran as Choi Mi Ja (Mi Nam & Mi Nyu's aunt) Kim Sung Ryung as Mo Hwa Ran Jung Chan as President Ahn Choi Soo Eun as Wang Kko Di Tae Hwang as staff Kim Ho Chang as dancer Lee Joo Yeon as Before School member (cameo) Yoo So Young as Before School member (cameo) Yoo Seung Ho (cameo, ep9)

Leírás forrásaTovábbYou're the Worst

Nem tipikus romantikus komédia. Két önpusztitó ember szerelembe esik, és megpróbálják a kapcsolatot.

Leírás forrásaTovábbYoung & Hungry

A well-off young tech entrepreneur hires a feisty young blogger to be his personal chef.

Leírás forrásaTovábbYoung Drunk Punk

Ian McKay and his best friend Shinky are two young punks searching for their great destinies in the back alleys of Calgary Alberta, circa 1980. Together, these friends will face down cowboys and oilmen, hockey goons and movie snobs, odd-jobbers and hairdressers… and through it all they’ll find a way to grow up without selling out. With the help of Ian’s flawed, but loving family (father Lloyd, mom Helen, and his outrageously outgoing sister Belinda), Ian and Shinky find new opportunities to blow minds every week, exporting their special brand of offbeat revolution for the 80’s – seeking out love and working to change the world, one young drunk punk at a time.

Leírás forrásaTovábbYoung Sheldon

Még csak 1989-et írunk és ez egy komédia, a Big Bang Theory spinoffja a Texas-ban felnövő fiatal Sheldon Cooper életéről. A srác azzal, hogy zseni, nem sokra megy a foci és a vallás által uralt terepen. Amíg a tehetséges, de sebezhető és naiv gyerek megtanul boldogulni a világban, addig a teljesen normális családja is kénytelen alkalmazkodni hozzá.

TovábbYounger (2015)

Based on the novel by Pamela Redmond Satran, "Younger" follows 40-year old Liza, a suddenly single mother who tries to get back into the working world, only to find it’s nearly impossible to start at the bottom at her age. When a chance encounter with a young guy at a bar convinces her she looks younger than she is, Liza tries to pass herself off as 26 – with the help of a makeover, courtesy of her best friend Maggie. Armed with new confidence, she lands a job as an assistant to the temperamental Diana and teams up with her new co-worker and twentysomething Kelsey to make it in the career of her dreams. Now she just has to make sure no one finds out the secret only she and Maggie share.

Leírás forrásaTovábbZack és Cody élete

Ez a vígjáték sorozat a 14 éves Zack és Cody kalandjairól szól, akik elvált édesanyja munkát kap, mint vezető énekes egy luxus hotelben Bostonban, s a szerződés részeként a család a felső emeleti lakosztályban éli életét. A hotel teljes szobaszervizzel, úszómedencével, játszószobával és cukorkát kínáló pulttal van felszerelve és az ikrek sok új barátot ismernek meg, többek között a Maddie-t, a pultost és babysittert, valamint London-t a hotel tulajdonos elkényeztetett lányát. Mr. Mosebynak a szálloda vezetőjének bosszantására az ikrek játszótérré alakítják át a hotelt és a személyzet, illetve a vendégek akaratlanul résztvevőivé válnak a botrányos helyzeteknek, amelyeket kitalálnak.

Leírás forrásaTovábbZeke és Luther

Két gördeszkás srác Zeke és Luther kalandjairól szól. Hutch Dano és Adam Hicks főszereplésében.

TovábbZombieland

A Zombieland cím alapján nyilvánvaló, hogy a sztori egy zombi apokalipszis idején játszódik, méghozzá rögtön át is lépték a “csapat összejön” klisét, és az első zombik feltűnése után rögtön kapunk egy 2 hónapos ugrást. 4 túlélő, akik a származási helyükön hívják egymást, mászkál Los Angelesben. Felmerül a biztonság és az otthon kérdése, így hőseink elkezdenek további túlélőket keresni, amiből vicces helyzetek keletkeznek, plusz mint kiderül, már létezik egy remek hely, csak épp át kell hozzá szelni az Államokat. Nyilván könnyű feladat, alig pár millió zombi van út közben.

TovábbZombik szigete

A 12 éves vakmerő lángelme, McGee csodaklassz nyárra készül a Sunny Smiles táborban, ám a busza rosszfelé megy egy kereszteződésben, majd az ósdi, lepukkant és nevetségesen kísérteties Lakebottom táborban köt ki.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbZsenipalánták

A 11 éves China beiratkozik az új iskolájába ahol mindenki zseni...

TovábbZsenipalánták 2 évad

A zsenipalánták 2 évadjában szerepel Vayolett nevű lány aki Fletcherbe szerelmes.

Leírás forrásaTovábbZsenipalánták 3 évad

Chyna (China Anne McClain) és két legjobb barátja, Olive Doyle, a hihetetlen fotografikus memóriával megáldott zseni, valamint Fletcher Quimby, a különc művész egyre jobban belevetik magukat a gimis életbe. Kihasználnak minden lehetőséget, ami az útjukba akad, hogy élményeket gyűjtsenek, és egyszerre egy San Francisco méretű kalandjátékban találják magukat. Eközben az iskolai élet is nem várt kihívások elé állítja a zsenipalántákat: Chynatnak és barátainak egy kisbaba zseniális képességeit kell megtalálniuk az iskolaigazgató kérésére.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbZsenipalánták Putlocker

Chyna a zenész, Fletcher a művész és Olive fel nem tett kérdésekre válaszol.

TovábbZűrös végítélet (You, Me and the Apocalypse)

A történet pár, látszólag egymással semmilyen kapcsolatban nem lévő karakterről szól (lázadó pap, tisztaságmániás cyber-terrorista, joviális bankigazgató, ötcsillagos tábornok, zavarodott árja), akik útja váratlan módon kereszteződik, amikor bejelentik, hogy egy üstökös fog nekiütközni a Földnek.

Leírás forrásaTovább

Üzenőfal

babylon2012

2021-02-07 10:53:20

Nem tudok belépni Sorozatbarát ra tegnap óta
Nagyon mérges vagyok:(
Biztos valaki meghívottam szabályt szegett....

Sziasztok! Tudna valaki sorozatbarat meghivot kuldeni? babylon.83@yahoo.com

Köszi Évi

((( ps. Itt a nezzsorin tudok email címet változtatni ? Mert már ezer éve nem él az itt megadott regizett mail címem....

ijoco1

2021-02-25 16:50:25

Újbol !-Smallville
Sima Magyar szinkron
Gyere!!!!

ijoco1

2021-04-04 09:00:22

Mission Impossible-Az akciócsoport
ujból.2021.04.04

frezia

2021-04-17 11:20:57

Sziasztok mikor tudnà magyar szinkron felirattal Új szuperman és Lois

ijoco1

2021-05-19 08:43:28

Kékpróba
ROOKIE BLUE
Syinkronosan mind a 6-évad !!!

ijoco1

2021-05-21 09:16:16

Prédikátor - Preacher
Mind a 4-évad !!!
Magyarul !!!
Jó szórakozást!

ijoco1

2021-05-29 07:55:47

A Térség - The Expanse

Szinkronosan elkezdtem felrakni !!!

Illés István

2021-07-20 18:30:11

Tudna valaki ötletet adni,hogy első belépésemkor miért kapok olyan üzenetet,hogy "CLIENT BLOCKED" és ezt vajon mivel érdemelhettem ki?

Des Papito

2021-11-25 11:23:07

Sziasztok!
Milyen bovitmeny kell a videok lejatszasahoz?

Orsi108

2022-01-19 14:59:03

Sziasztok, én sem tudom megnyitni a filmeket. Milyen bővítmény szükséges?

Új üzenet

Új üzenet küldéséhez be kell jelentkezned!

Az oldalon feltüntetett videókért az oldal készítője felelősséget nem vállal, mivel azok nem általunk illetve nem az általunk üzemeltetett tárhelyen lettek elhelyezve. Viszont amennyiben az oldalon kifogásolható tartalmat fedez fel, kérjük töltse ki az eltávoltítási kérelem űrlapot, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot! A kéréseket a beérkezéstől számított 72 órán belül feldolgozzuk!