Sorozatajánló

CSI: New York-i helyszínelők
Hetedik érzék
Gyilkos Elmék
CSI: Miami helyszínelők
NCIS
Castle
A mentalista
Holdfény
Deadwood
Döglött Akták
White Collar - Fehérgallérosok
Rubicon
Jog/Ászok
Breaking Bad (Totál szívás)

A csontember

Jeffrey Deaver Lincoln Rhyme-regényei alapján, egy volt nyomozóról és törvényszéki zseniről, aki egy ördögi sorozatgyilkosra való vadászat közben súlyosan megsérül. Amikor ismét előkerül a gyilkos, kénytelen újfent nyomozásba kezdeni, amiben egy fiatal járőrnő segít neki, akivel különleges kapcsolatot alakít ki. És persze miközben az ördögi, csontgyűjtő zseni nyomában vannak, a rendőrségnek nagy volumenű ügyekben segítenek be...

TovábbÉles tárgyak

Camille Preaker újságírónő pszichiátriai kezelését követően visszatér szülővárosába, a Missouri állambeli Wind Gapba, hogy felderítse két kislány meggyilkolásának körülményeit. Nyomozását nehezíti, hogy saját múltjával és anyjával is szembe kell néznie, miközben akaratlanul is azonosul az áldozatokkal.

TovábbElfelejtve - The Forgotten

Az Egyesült Államokban naponta százak tűnnek el nyomtalanul. Alex (Christian Slater), Lindsey (Heather Stephens), Candence (Michelle Borth), Walter (Bob Stephenson) és Tyler (Anthony Carrigan) olyan önkéntesek, akik a lezáratlan, megoldatlan rendőrségi ügyeket próbálják felderíteni. Hálózatuk arra szakosodott, hogy az ismeretlen áldozatok nevét, identitását felkutassa, hogy azokat ne a névtelenség fátylával kelljen eltemetni.

TovábbPaktum 2015

A sorozat napjaink Lengyelországában játszódik. Piotr oknyomozó újságíró, akinek a cikke nagy médiavihart vált ki. Nem tudja még, hogy a nyomozása meglepő véget ér, és mindez hatással lesz szeretteire is. A sorozat nem csak egy történet a kortárs médiáról. Történet egy nemzedékről, amelyik a kommunista Lengyelországban nőtt fel, és amely elsőként érezhette a politikai változásokat. Történet emberekről, akik hittek az új rendszerben, és csak később szembesültek azzal, hogy a szabadságnak ára van.

TovábbPánik - Panic 2021

Senki sem tudja, ki találta ki a Pánikot, és mikor kezdődött. Viszont Carp elfeledett városkájában, Texasban ez a játék az egyetlen esély a menekülésre. Minden nyáron a leérettségizett diákok életeiket kockáztatják veszélyes kihívásokban és próbatételekben, amelyek során legnagyobb félelmeikkel néznek szembe. A főnyeremény egy akkora összeg, ami megváltoztatja az életüket. Bárki játszhat, de csak egy nyerhet.

TovábbReacher 2022

Jack Reacher a katonai rendőrség tagja volt, viszont leszerelése után letartóztatják. A vád gyilkosság, viszont nem ő a tettes. A szálak egy összeesküvéshez vezetnek, korrupcióval, erkölcstelenséggel és zsarolásokkal. Az egyetlen ember, akihez fordulhat - ő maga.

Tovább100: a A túlvilág kódja(100 Code)

Conley nyomozó egy sorozatgyilkost üldözve érkezik Stockholmba, ahol a felmondására készülő Eklund nyomozóval kerül párba. Meg kell bizonyosodniuk róla, hogy valóban ugyanazt a tettest hajszolják-e és meg kell előzniük, hogy újabb fiatal nők essenek áldozatul a gyilkosnak. Ez azonban nem tűnik könnyű feladatnak….

Leírás forrásaTovább1890 2017

Márton János detektív, a nagy nőcsábász Pesten komoly bajba kerül, ezért kap a lehetőségen, amikor a Felvidékre hívják, hogy segítsen megoldani egy különös gyilkossági ügyet. A betléri kastély egyik szobalánya, Erzsi rejtélyes körülmények között halt meg. Márton a gróf vendégeként vizsgálódik és számos gyanúsítottra akad: szép nőkre, morcos férfiakra és a titokzatos szoroskői démonra. Legfőbb segítője Cerny strázsamester, a rendfenntartás helyi vezetője, valamint két zsandár, akik nem minden esetben bizonyulnak hatékonynak, de legalább lelkesek. A babonás falubeliek a helyi démonnak tulajdonítják a bestiális gyilkosságot, így hőseink feladata rácáfolni a hiedelemre!..

Tovább22-es körzet - A bün utcái

New York 22-es körzetének rendõrõrse 15 újoncot kap az akadémiáról. A kapitány már az elsõ nap a mélyvízbe dobja õket, ugyanis kiküldi az összes zöldfülût járõrözni. Párokba osztva járják a város utcáit, és persze igyekeznek megküzdeni az új kihívásokkal.

Tovább24: Legacy

A klasszikus, valós idejű formátumban, új főhőssel folytatódik a 24. A főhőse egy elit osztagos katona, aki kinyír Jemenben egy terroristavezért, akinek követői vérdíjat tűznek ki a fejére, így tanúvédelmi programba kényszerül családjával. Amikor merényletet kísérelnek meg ellene, világossá válik számára, hogy (ő és csapata) lelepleződött. Ezért a CTU egykori vezetőjének, a terroristák elleni akció szervezőjének segítségét kéri, aki nem mellesleg egy, az amerikai elnökségre pályázó szenátor felesége. Ketten megindítják a hajszát a terroristahálózat leleplezése érdekében.

Leírás forrásaTovábbA 22-es csapdája(Catch-22)2019

Majd öt évtizeddel a filmváltozat után sorozat formájában éled újjá Joseph Heller szatirikus második világháborús regénye. A 22-es csapdája a háború és a háborús gépezet abszurditását vizsgálja a bombázótiszt Yossarian kapitány történetén keresztül. Számára nem az ellenség jelenti a fő problémát, hanem a saját hadserege, mindenekelőtt az őrült Cathchart ezredes, aki folyamatosan növeli a bevetések számát. Ha Yossarian szabadulni szeretne, ki kell játszania a megkerülhetetlen 22-es szabályt.

Leírás forrásaTovábbA Baker Street-i vagányok - The Irregulars 2021

Sherlock Holmes és hű társa, Dr. Watson megbízásából a 19. századi Londonban vagány fiatalokból álló csapat beleveti magát a bűntények utáni nyomozásba

TovábbA Bohóc

A maszkos harcos visszatér: Max Zander, bár hivatalosan halott, továbbra is harcra kész a szervezett bünözés felszámolása érdekében. Volt fönöke, Ludowski segített neki, hogy a világ elhigyje, Max halott. Max azonban készül a bevetésre a búvóhelyén, amely a város tévétornyának tetején van. A csodaszép riporternö, Claudia sosem marad le sokkal Max mögött a motorbiciklijével, Dobbs pilóta pedig légi segítséget nyújt nekik a bajban.

TovábbA bosszú csillaga (Tin Star)

A hegyek között megbújó kisvárosban elszabadul a pokol, amikor a közeli olajlétesítmény munkásai rászabadulnak a településre, a nyomukban pedig megjelenik a szervezett bűnözés, a prostitúció és a drog. Jim Wort jóindulatú, családos ember és elkötelezett rendőr. Békés életét beárnyékolja, hogy amikor az újonnan érkezett bűnbanda végezni akar vele, a támadásnak csecsemő fia esik áldozatul. A tragédia hatására Worth kifordul önmagából, önpusztító életmódba kezd, és kíméletlen alteregót ölt magára.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbA cég - A CIA regénye

A Newsweek egykori kelet-európai tudósítója, Robert Littell napjaink vitathatatlanul legjobb amerikai kémregényírója. A CIA hidegháborús tetteiről szóló könyve hosszú hetekig vezette a The New York Times bestseller listáját. A Cég címmel megjelent, több részből álló egyik, talán legnagyobb visszhangot kiváltó fejezete, az 1956-os magyar forradalom napjairól és a CIA szerepéről szól - eddig soha nem publikált visszaemlékezések és dokumentumok alapján. A fordulatos mű nemcsak izgalmas és meglepő, de bepillantást enged abba is, hogy mi történt a hidegháború során a színfalak mögött. A könyv alapján készült film az Egyesült Államok, illetve a CIA kommunizmussal vívott közel félévszázados harcát mutatja be, melynek legfontosabb állomásai Berlin, Budapest, Kuba és Washington.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbA célszemély

Egy halottnak hitt CIA ügynök és egy milliárdos igazságosztónak áll. Emerson a programozó milliárdost alakítja, aki létrehozott egy olyan szoftvert, ami a minták alapján állapítja meg, hogy kiből lesz áldozat. Aztán a CIA ügynökkel karöltve ezt próbálják megakadályozni. Erre felfigyel a New York-i rendőrségtől is két nyomozó, akik utána segítenek nekik.

TovábbA Dresden-akták

A Chicago-based wizard works as a private investigator.

TovábbA fejvadász

Közel száz országban, több mint tizenkét nyelven futott a sorozat és ezzel a világ egyik legnézettebb müsora lett, olyannyira, hogy legtöbbször a Baywatch-csal vetekedett a toplista elsö helyéért. A hatalmas nemzetközi karriert mutatja, hogy egy svéd metálbanda, a HammerFall egyik albumán megjelentettet egy számot, Renedage címmel, amelynek szövege kapcsolódik a tv show-hoz: "a számkivetett üldözi a többi számkivetettet, vadászat az éjszakában?" A sorozat egyedi történeteit egy epizó

TovábbA fõnök - The Closer

---

Leírás forrásaTovábbA gesztenyeember 2021

Koppenhága külvárosban egy csendes októberi reggel a rendőrség egy fiatal, egyedülálló anya holttestére bukkan, akit brutálisan meggyilkoltak és megcsonkítottak: a nőnek levágták az egyik kezét, és a feje fölé egy kis gesztenyéből készült babát lógattak. Az ügyet Naia Thulin, az ambiciózus fiatal detektív kapja. A partnere Mark Hess, a lelkileg kiégett nyomozó, akit nemrég rúgtak ki az Europolból. A nyomozók felfigyelnek a titokzatos, gesztenyéből készült figurára, ami elvezeti őket egy korábban eltűnt személyhez: a megtalált holttest Rosa Hartung politikusnő tizenkét éves lánya. De a Hartung-ügyet már rég lezárták, a mentálisan beteg férfi, aki anno bevallotta a gyilkosságát, már rács mögött van. Ám nem sokkal ezután egy másik nőt is meggyilkolnak, és a gyilkosság helyszínén ismét felbukkan a kis gesztenyeember. Thulin és Hess gyanítja, hogy kapcsolat van a Hartung-ügy és a meggyilkolt nők között. De mi lehet az? Nincs sok ideje a nyomozóknak, Thulin és Hess gyakorlatilag versenyt fut az idővel, mert egyre valószínűbb, hogy sorozatgyilkosról van szó, aki korántsem fejezte be ámokfutását… A sorozat Søren Sveistrup azonos című regényén alapszik.

TovábbA hidegsebész

Dr. Megan Hunt (Dana Delany) a világhírű idegsebész életét a munkájának áldozta, melyre ráment a házassága és a 12 éves lányával is megromlott a kapcsolata. Megan élete akkor változik igazán mikor egy súlyos autóbalesetet szenved, mely véget vet idegsebész karrierjének. Nagyon maga alatt van, de nem adja fel, mert mindene az orvoslás. Elhatározza, hogy ezen az úton fog tovább menni, mégpedig a halottakat fogja vizsgálni, hogy kiderítse haláluk titkait, okait. Megan megérzései, ösztönei élesek és jók. A határvonal idegsebészi munkája és a rendőrök munkája között gyorsan elhomályosul. Nem a karrierje az egyetlen melyet újra kell építenie. Az életben sok kapcsolatát át kell gondolnia, és felépítenie azokat. Leginkább lányával kell rendbe hozni a kapcsolatát és saját magával.

TovábbA jóslás urai - Shut Eye 2016

A jóslás urai betekintést nyújt a Los Angeles-i médiumok rejtélyes világába, és a kliensek hiszékenységén alapuló átverések kétezer éves történetébe. Charlie Haverford (Jeffrey Donovan), egy jövendőmondó üzletláncot működtető csaló, összetűzésbe kerül a Los Angeles-i piacot uraló cigány Marks-családdal, ha pedig mindez nem lenne elég, az élete gyökeresen megváltozik: egy hipnózis hatására Haverford, akinek egész eddigi élete a csaláson és kitaláción alapult, nagyon is valóságos dolgokat kezd látni és megérezni. Eközben Charlie felesége, Linda (KaDee Strickland), belefárad középszerű életükbe, és ki akar szakadni a férje jövőjét is fenyegető Marks klán befolyása alól.

TovábbA kémnő visszatér 2022

Egy anyuka élete a feje tetejére áll, amikor választás elé kerül - a családját veszélybe sodorja, vagy visszatér régi munkájához, mint egy biológiailag szuperképességekkel felruházott orosz kém.

TovábbA médium

Az ember génjeibe van kódolva az ismeretlenhez való vonzódás, s így mindannyiunk számára megmagyarázhatatlan kötődést jelentenek a természetfeletti erők. A témához kapcsolódó filmek és sorozatok éppen ezért mindig nagy népszerűségre tesznek szert. A médium című misztikus krimi-sorozat kulcsfigurája a Patricia Arquette által megformált Allison Dubois. A valós személy által ihletett jogászhallgatónak furcsa álmai vannak: élethű víziók, melyekben valamilyen bűntény vagy annak előjátéka történik meg. Allison férje egy nap elküldi felesége néhány álom-leírását a kerületi ügyészségre, hátha ott ráismernek néhány régi bűntényre. És így is történik. Ám ezek nem lezárt, hanem jelenleg is aktuális, megoldatlan ügyek, így Allison rövidesen az ügyészségnek kezd dolgozni. Őt hívják az olyan ügyekhez, melyeket hagyományos úton nem lehet megoldani, s Allison a különleges adottságával segíti a nyomozók munkáját.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbA mentalista

A sorozat főszereplője Patrick Jane (Simon Baker), mentalista. Korábban természetfeletti képességei népszerűsítésével járta az országot és érte el sikereit. Ennek köszönhetően egy alkalommal a rendőrségnek is segített egy gyilkossági ügy felderítésében és ezért vált egy sorozatgyilkos bosszújának áldozatává a családja. Patrick azóta felhagyott a népszerűség hajhászással és különleges képességeit megtanulta hasznosan alkalmazni. A Los Angeles-i rendőrség szolgálatába állt, hogy különleges szellemi érzékenységével segítsen a bűnügyek feltárásában és nyomára akadjon családja gyilkosának is.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbA nagy pénzrablás - La Casa de Papel 2017

A különös műfajú rablós-átverős La Casa De Papel pilotja arról szól, ahogy elkezdődik egy bankrablás. Illetve be is fejeződik, de a rablók valamiért nem lépnek le a zsákmánnyal, hanem bekapcsolják a riasztót. A történetet az egyik karakter szemén keresztül láthatjuk aki egyébként narrál is nekünk. Egy nőről van szó, aki szerelmét elveszti egy bankrablás során, és pont azelőtt, hogy a rá váró rendőrök karjai közé sétálna, feltűnik egy titokzatos, magát Professzornak nevező figura, hogy meginvitálja, hogy vegyen részt egy piszok nagyszabású rablásban. A célpont a spanyol pénzverde.

TovábbA pálya királyai (Playmakers)

A főszereplők egy fiktív profi csapat játékosai, a néző pedig betekintést nyer az öltözőbe, az edzésekre, a játékosok magánéletébe, és persze a meccsekre is. Nem tudom, hogy állatorvosi ló, vagy valóban minden NFL egyesület olyan, mint a Cougars, de az ESPN-es kollégák valószínűleg nem véletlenül pakolták bele az összes valaha profi sportban érzékelt problémaforrást. Van itt minden: kiöregedő sztárfutó komoly sérülés után, az ő helyére pályázó fiatal reménység komoly kábítószerproblémákkal, és egy lelki sérült linebacker, aki nem tudja feldolgozni fiatalkori traumáját. Ráadásként egy fájdalomcsillapítókon élő irányító, aki veseelégtelenségben szenved.

TovábbA pestis

A Fekete Halál a 16. században fekszik. Amikor több gyilkolt ember holttestét a rettenetes járvány során találják meg, a világ végét jelképezi.

Leírás forrásaTovábbA rejtélyek királynői - Queens of Mystery 2019

Három krimiíró nővér és 28 éves unokahúguk, felhasználva széleskörű bűnözési ismereteiket, a festői angol Wildemarsh faluban elkövetett gyilkosságokat próbálják felgöngyölíteni.

TovábbA rendfenntartó - The Responder 2022

A rendfenntartó 2022 Martin Freeman éjszakai műszakos zsaruként egy ütős új krimi sorozatban: Chris Carson, a terápiára járó, erkölcsileg kompromittált rendőr kénytelen éjszakai műszakot vállalni a liverpooli járőrszolgálatban, miközben megpróbálja rendbe hozni széthullóban lévő magánéletét és visszaszerezni a szakmai megbecsülését. Az éjszakában drogosok, pitiáner bűnözők, rossz-és jóakarók keresztezik az útját, majd egy ártalmatlannak tűnő segítségnyújtással beláthatatlan lavinát indít el...

TovábbA specialista (Nyukhach / The Sniffer)

Viktor, a rendőrségi nyomozó barátját mindenki csak úgy ismeri: Szimat. Egyedülálló tulajdonsággal bír: szuper érzékeny szaglása van, ami ajándék és átok is egyben. Bárhová megy, feltárulnak előtte az emberek legféltettebb titkai is - a szagok számára mindent elmondanak. A rendőrség hozzá fordul a legbonyolultabb bűncselekmények kapcsán. Az alvilág is tudja, ahol megjelenik Szimat, elég egy szippantás a szagspecialista számára.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbA specialisták 2016

A specialisták csapatát a szenvedélyes igazságügyi orvosszakértő, Dr. Katrin Stoll és főfelügyelője vezeti. Szorgalmasan vizsgálják a megoldatlan ügyeket az újonnan feltárt nyomok vagy bizonyítékok fényében, és nemcsak az elkövetők azonosítására törekszenek, hanem az áldozatok családjának és barátainak érdekében az igazság kiderítésére is. A csapat tisztában van azzal, hogy az áldozatok hozzátartozói nem szabadulhatnak meg a bizonytalanság gyötrelmeitől és kínjaitól, amíg az elkövetőket meg nem találják, és meg nem értik indítékaikat…

TovábbA törvény nevében - True Detective

Az HBO mozicsatorna saját gyártású krimisorozata két louisianai nyomozóról szól. Martin Hart és Rust Cohle detektív egykor társak voltak, és tizenhét évvel ezelőtt együtt nyomoztak egy Dora Lange nevű prostituált brutális meggyilkolásának ügyében. Amikor egy új információ kapcsán a nyomozók meghallgatják őket, felelevenednek a régi emlékek. A visszatekintés során kiderülnek az okkultista felhangokkal teli bűnügy részletei, a nyomozók ellentmondásos kapcsolata, valamint a magánéletük is.

Leírás forrásaTovábbA Vatikán ügynöke (The Fifth Commandment)

Ne ölj! - szól az ötödik parancsolat. Van, aki foglalkozik manapság ilyen régi szabályokkal? Különösen olyan időkben, amikor az erőszakos bűncselekmények már a templomokat sem kerülik el? A Vatikán azonban tudja, hogy kire bízza a bűntények felderítését. Castell atya, mint a Vatikán különleges ügynöke, gyorsan, hatékonyan és mindenekelőtt diszkréten oldja meg a bűneseteket.

Leírás forrásaTovábbA visszaeső (Good Behavior)

Letty Raines tolvaj és szélhámos, aki mindig a pengeélen táncol, élete csupa rossz döntés és összeomlás, de ő ezt így szereti. Frissen szabadult a börtönből és próbál a felszínen maradni. Amikor viszont fültanúja lesz egy bérgyilkos megbízásának, úgy dönt, hogy megpróbálja a merényletet megakadályozni, és belekeveredik egy merész és veszélyes kapcsolatba a bájos gyilkossal.

Leírás forrásaTovábbAgatha Christie - Bűbájos gyilkosok 2020

Mark Easterbrook, a tehetős antik kereskdő egy szövevényes gyilkosság sorozat közepében találja magát, miután a rendőrség az egyik áldozat cipőjében talál egy listát, amin sok másik elhunyt neve mellett az övé is szerepel...

TovábbAgatha Christie: Poirot történetei

Agatha Christie híres belga detektívje, hű kísérőjével, Hastings Kapitánnyal minden titokzatos rejtélyre fényt derít.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbAgatha Raisin

Az Agatha Raisin MC Beaton krimiregényei alapján készült, azokat modern környezetbe helyezve. A főszereplő Ashley Jensen. A sorozat hangulatát a kisvárosi idill és az életképek adják meg, a néhol bogaras, néhol meg teljesen normális falusiakkal, és azok aprócseprő gondjaival, intrikáival, kapcsolataival – összességében a színes, vidéki élettel. Mindezt pedig kellő mennyiségű bájos humorral tálalják, de még véletlenül sem nevetséges karakterekkel – a főhős igyekezetétől, az udvarló rendőr sutaságán át, egészen a szúrós szemű, a jövevényre fújó szomszédig minden rém aranyos.

Leírás forrásaTovábbAlcatraz

Rebecca Madsen nyomozó (Jones) egy hátborzongató gyilkossági eset ügyében nyomoz, a helyszínen talál ujjlenyomat pedig elég különös személyhez vezeti: Jack Sylvane-től (Jeffrey Pierce), egy évtizedekkel korábban elhunyt alcatrazi ex-fegyenchez. Tekintve, Rebecca családjában többen is a hírhedt fegyházban teljesítettek szolgálatot, az ügy nyomban felkelti a figyelmét, amikor pedig egy nagyképű kormányügynök Emerson Hause (Neill) megpróbálja megakadályozni a nyomozást, teljesen az ügy megszállottává válik. Madsen egy Alcatraz-szakértő, Dr. Diego “Doc” Soto (Garcia) segítségével hamarosan rájön, hogy Sylvane nem csupán életben van, de San Francisco utcáit járja, holttesteket hagyva maga után… ráadásul egy napot sem öregedett, mióta elhagyta Alcatraz-t.

Leírás forrásaTovábbAlias Grace

Margaret Atwood regénye alapján készült. A történet valós eseményeken alapul, egy, az 1840-es években gyilkosságért elítélt nőről, Grace Marks-ról szól, aki bejárónőként dolgozott az Egyesült Államokban. Azzal gyanúsították, hogy végzett munkaadójával, Thomas Kinnearral. Grace persze azt állította, hogy semmilyen emléke nincs a gyilkosságról, de a nyomok arra utalnak, hogy csakis ő lehetett tettes. Egy évtizednyi raboskodás után Dr. Simon Jordan megpróbál segíteni Grace-nek

TovábbAllegiance

Alex O'Connor, a young idealistic CIA analyst specializing in Russian affairs, learns a shocking secret and his close-knit, affluent family is about to be split apart when it's revealed that his parents, Mark and Katya, are covert Russian spies deactivated decades ago. Bu t today the Kremlin has re-enlisted them into service as they plan a terrorist operation inside the U.S. border that will bring America to its knees.

Leírás forrásaTovábbAlphas

A sorozat egy olyan csoportról szól akiknek a tagjai mind különös képességekkel bírnak,ők az Alphas csoport ,feladatuk a hasonló képességekkel bíró bűnözők utáni nyomozás.Évekkel ezelőtt sikerült egy titkos bűnözői szervezetet felszámolniuk…legalább is úgy hitték,de most a régi ellenségek újra a színre léptek ,sokkal szervezettebben és megerősödve…

TovábbAmerican Crime

A young couple in Modesto, California were brutally attacked in their home leaving Matt Skokie, a war vet, murdered, and his wife, Gwen, unconscious, barely hanging on. The crime sends shock waves throughout the community stirring up tensions across socioeconomic and racial lines in this gritty new drama - from the points of view of all those involved.

Leírás forrásaTovábbAmerican crime story

Minden évadban más ügyet vesznek elő, és mindig valóságban megtörténtet. Az első szezonban O.J. Simpson tárgyalását kapjuk a jogászok szemszögéből. A részek alatt megtudjuk, miképp jutott a végső döntésére az esküdtszék.

Leírás forrásaTovábbAmerikai Hasfelmetsző Londonban

Lehetséges, hogy két hírhedt gyilkos ugyanaz az ember volt? Jeff Mudgett utánajár, hogy H. H. Holmes és Hasfelmetsző Jack tényleg lehetett-e ugyanaz a személy.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbAnd then there were none - Tíz kicsi katona

Ten strangers are invited to an island by a mysterious host, and start to get killed one by one. Could one of them be the killer?

Leírás forrásaTovábbAngir Tribeca

Az év várhatóan egyik legdilisebb sorozata, Rashida Jones benne a főszereplő, a két készítő pedig Steve Carell és felesége, Nancy Carell. Jones egy nyomozót játszik, aki a Los Angeles-i rendőrség speciális osztályán dolgozik, és keveredik lehetetlennél lehetetlenebb helyzetekbe, többek között egy Jagger nevű kutyával. A teljes idiotizmusban rövidebb-hosszabb ideig feltűnik majd Alfred Molina, James Franco, Lisa Kudrow, Gary Cole, de még Bill Murray is.

TovábbAnimal Kingdom

Miután a tizenhét éves Joshua "J" Cody édesanyja meghal, a fiú nagyanyjához és nagybátyjaihoz költözik egy dél-kaliforniai kisvárosba. Csakhamar nyilvánvalóvá válik számára, hogy rokonai bűnözők.

Leírás forrásaTovábbApb - A Milliárdos Körzet (2016)

sajnos magyar leírás még sehol se találtam :(

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbAPB (2017)

Mi történik, ha egy rejtélyes tech milliárdos a legjobb barátja meggyilkolása miatt érzett gyászában megvásárol egy gondokkal küszködő rendőrkapitányságot. Rendbe tudja-e hozni modern módszereivel a korrupcióban, rendőrök által elkövetett fegyveres harcban, és felderítetlen ügyekben nyakig levő körzetet? Mindezt a legkorszerűbb technika segítségével gondolja megvalósíthatónak. Vajon sikerül a keményfejű veteránokat is rávennie a változásra, hogy velük közösen létrehozza a 21. század rendőrségét?

Leírás forrásaTovábbAquarius 2014- David Duchovny

A Showtime-on idén befejeződő Kaliforgia után sem marad munka nélkül mindenki kedvenc szexfüggő színésze, David Duchovny, akit a magyar közönség haláláig Mulder ügynökként fog emlegetni. A Variety tegnapi infói szerint Duchovny az Aquarius című, hatvanas években játszódó krimiben alakít majd detektívet, aki egy hippiszekta és vezére után, akiről kiderül, hogy Charles Mansonnak hívják. A többit meg sejtjük. Az NBC a pilotszezont kikerülve egyből sorozatra rendelte be a forgatókönyvet, amit John McNamara (In Plain Sight, Profit) írt, és Duchovny, Marty Adelstein (Prison Break) és Duchovny menedzsere, Melanie Greene for executive producerként babusgatni. A sorozat gyártója az ITV Studios és a Marty Adelstein Prods. lesz. Érdekes, de Duchovny így ismét azzal a Bob Greenblatt-tel fog együtt dolgozni, aki a Fox drámai főosztályának főnöke volt, amikor az X-Akták műsorra került, és ő adott zöld utat a Kaliforgiának is, amikor később éppen a Showtime vezetője volt. A sorozatban Duchovny egy los angelesi detektívet alakít majd, aki fiatalabb társával együtt a hatvanas évek végén ered egy kisstílű bűnöző nyomába, aki fiatal nőket használ ki, és szervez be a szektájába. Az első évadban a Manson-családot később híressé tevő, 1969-es gyilkosságsorozatról nem lesz szó - ezek szerint az írók nagyon bíznak abban, hogy a sorozat hosszú ideig műsoron marad majd. Nem ez az egyetlen tévés projekt, ami a Manson-családdal foglalkozik: a Fox Bret Easton Ellis író és Rob Zombie rendező segítségével fejleszt egy sorozatot, ami kifejezetten a hét ember életét követelő Tate-LaBianca gyilkosságokkal foglalkozik. Az NBC ezzel már a második nagyszabású sorozatberendelésnél tart idén, az elsőben Jennifer Lopez alakít majd FBI-ügynököt.

TovábbAz A-lista - The A List 2018

A természetfölötti thriller egy idillikusnak tűnő szigeten lévő nyári táborból jelentkezik, ahova egy lány érkezik álmai vakációját eltölteni, azonban az utazása rémálommá változik, amikor egy rejtélyes fiatal teszi be a lábát a helyre.

TovábbAznap éjjel (The Night Of)

Miután az éjszakát bulizással tölti egy idegen nővel, egy férfi reggel a nő leszúrt holtteste mellett ébred, ráadásul őt gyanúsítják a gyilkosság elkövetésével. A történet a gyilkossággal vádolt ember útját mutatja be a “rendszerben” egy ügyvéd főszereplésével, bár nem a tipikus módon tálalva. Nem maga a tett a lényeg, hanem az utána következő folyamat. Bemutatják, mi vár arra, aki az igazságszolgáltatás markába kerül. A rendőrök nyomoznak, láthatjuk a jogi oldalt, és azt, hogy a perre várók milyen borzasztó helyre kerülnek a bírói döntésig.

TovábbBabilon Berlin (Babylon Berlin)

A film Gereon Rath rendőrfelügyelő egyik különös esetét dolgozza fel. A helyszín az 1920-as évek Berlinje, amely épp a radikális változások korát éli, beleértve a gazdaságot, a politikát, a kultúrát és a bűnözést is. A növekvő szegénység és a munkanélküliség éles ellentétben áll a város éjszakai életével és a túláradó kreatív energiájával. Rath olyan ügybe botlik, ami örökre megváltoztatja mind az ő, mind a munkatársai életét.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbBabylon (2014)

London's police force is in need of a public image revamp. And Chief Constable Richard Miller, played by James Nesbitt, has found just the woman to do it...American visionary from the world of new media Liz Garvey, played by Brit Marling, sets out to revolutionise the force's PR department just as an outbreak of violence erupts.

Leírás forrásaTovábbBackstrom

Based on renowned Swedish criminologist and novelist Leif G.W. Persson’s hit series of books of the same name, the series centers on Detective Everett Backstrom, an offensive, irascible detective, as he tries, and fails, to change his self-destructive behavior. Throughout the series, Backstrom leads his team, the Serious Crimes Unit, as they navigate Portland’s most sensitive cases.

Leírás forrásaTovábbBanshee

A Banshee történetében egy volt mester tolvajjal, Lucas Hood-dal (Anthony Starr alakításában) ismerkedhetünk meg, aki a börtönből szabadulva egy kisváros helyi seriffjének a helyét veszi át. Természetesen azért Lucas nem eszi olyan forrón a kását, mert a törvény sajátos betartása mellett megmaradnak a stiklijei, és mindeközben még mindig vadásznak rá azok az emberek, akik anno sittre juttatták.

TovábbBattle Creek

Battle Creek stars Josh Duhamel and Dean Winters in a drama about two mismatched law enforcement officers whose polar opposite views of the world and crime-solving breed frustration, disdain, humour and possibly a grudging respect as they clean up the hardscrabble streets of Battle Creek, Michigan.

Leírás forrásaTovábbBattle Creek - Zsarupáros

A krimi két egymáshoz egy cseppet sem hasonlító nyomozóról szól, akiket azért raknak össze, hogy csökkentsék a bűnözési rátát Battle Creek-ben. Az egyikük menő, jólfésült, szofisztikált FBI-ügynök afféle helyi kirendeltséget nyit a kisvárosban, hogy a modern kütyüjeivel villogjon az alulpénzelt kapitányságon. Ő választja magának a társát, az idősödő, régimódi, cinikus nyomozót.

Leírás forrásaTovábbBellevue (2017)

A történet egy átlagos, főleg kékgallérosok által lakott kisvárosban játszódik, ahol látszólag csupa jó ember lakik. Mindenki tudja mi a rend és a tisztesség, a különcöket viszont nem nézik jó szemmel. Annie Ryder, a nyomozó soha nem illett bele a városka környezetébe. Egy napon egy transzszexuális tinédzsernek nyoma veszik. A nyomozás nehezen halad. Végül a bizonyítékok alapján Annie-nek előzetesbe kell helyeznie olyan embereket, akiket évek, sőt évtizedek óta ismer. Az eset nemtetszést vált ki a csaldja és barátai körében, ráadásul feltűnik egy rejtélyes figura is Annie múltjából...

Leírás forrásaTovábbBetter Call Sau

Six years before Saul Goodman meets Walter White. We meet him when the man who will become Saul Goodman is known as Jimmy McGill, a small-time lawyer searching for his destiny, and, more immediately, hustling to make ends meet. Working alongside, and, often, against Jimmy, is “fixer” Mike Erhmantraut. The series will track Jimmy's transformation into Saul Goodman, the man who puts “criminal” in “criminal lawyer.”

Leírás forrásaTovábbBillions

Drámai sorozat a korrupció, a gazdaság és a befolyás világáról, melynek cselekménye két ellentétes karakter egymás elleni harca nyomán bontakozik ki New Yorkban. Egyikük a szigorú, a politikában otthonosan mozgó államügyész, Chuck Rhoades (Paul Giamatti), míg másikuk egy gátlástalan, multimilliomos üzletember, Bobby 'Axe' Axelrod (Damian Lewis).

Leírás forrásaTovábbBizalom (Trust) 2018

John Paul Getty III a milliárdos Getty-vagyon örököse volt. 1973-ban a fiatalembert elrabolták Rómában, 17 millió dollárt követeltek az elengedéséért cserébe. Elvégre a gazdag család miért ne fizetne a szeretett személy visszatéréséért? Ám a rendőrség nem veszi komolyan az ügyet, Paul apja keményen drogozik, a nagyapja, a világ leggazdagabb embere pedig rendkívül elfoglalt, csak a pénzcsinálás érdekli. Egyedül Paul anyját izgatja a fia sorsa, ő tárgyal az egyre kétségbeesettebb emberrablókkal.

Leírás forrásaTovábbBonnie és Clyde

1934. május 23-án végzett Louisiana és Texas állam közös rendőri különítménye a világ egyik leghíresebb bűnözőpárosával, Bonnie Parkerrel és Clyde Barrow-val, miután Sailes városának közelében rajtaütöttek lopott autójukon. A szerelmespár nevéhez működésük két éve alatt számos bankrablás, emberrablás, és több gyilkosság is fűződött, ennek ellenére a populáris kultúra később mégis romantikus hősöket kreált belőlük. 2 részes minisorozat.

TovábbBosch

An LAPD homicide detective works to solve the murder of a 13-year-old boy while standing trial in federal court for the murder of a serial killer. Egy gyilkossági nyomozó története, aki egy fiatal fiú meggyilkolásának ügyében nyomoz, ugyanakkor bírósági tárgyalás vádlottja egy sorozatgyilkos megöléséért.

TovábbBostoni halottkémek (Nyughatatlan Jordan) (Crossing Jordan)

színes, magyarul beszélő, amerikai krimisorozat, 60 perc, 2001 (12) Stereo rendező: Allan Arkush, Curtis A. Schnell, Dick Lowry, Michael Gershman, Andy Wolk, Tim Hunter, Donna Deitch, Stephen Williams, Joyce Chopra, Miguel Ferrer forgatókönyvíró: Tim Kring, Damon Lindelof, Linda Gase, Gary Glasberg, Ian Biederman, Kathy McCormick, Sharon Lee Watson, Bob Melisso, Aron Eli Coleite, David Amann, Scott Williams zeneszerző: Lisa Coleman, Wendy Melvoin operatőr: Jamie Anderson, Donald M. Morgan, Michael Gershman, Russell McElhatton, John B. Aronson vágó: Michael S. Murphy, Tammis Chandler, Joanne D'Antonio, Briana London, Donn Aron, Susanne Stinson Malles szereplő(k): Jill Hennessy (Dr. Jordan Cavanaugh) Miguel Ferrer (Dr. Garret Macy) Jerry O'Connell (Woody Hoyt nyomozó) Steve Valentine (Dr. Nigel Townsend) Kathryn Hahn (Lily Lebowski) Ken Howard (Max Cavanaugh nyomozó hadnagy) Ravi Kapoor (Dr. Mahesh "Bug" Vijayaraghavensatanaryanamurthy) Lorraine Toussaint (Elaine Duchamps) Marlene Forte (Gloria) Emy Coligado (Emmy) Ivan Sergei (Dr. Peter Winslow) Jennifer Finnigan (Dr. Devan Maguire) Jeff Fahey (Bounty Hunter) David Monahan (Matt Seely nyomozó) Emily Deschanel (Michelle) Rengeteg akció, rejtelmesség, kétség és románc jellemzi a sorozatot - nem is beszélve a törvényszéki orvostanról. A főszerepben Jill Hennessey (Law & Order) a szexi és felülmúlhatatlan bostoni törvényszéki orvos Dr. Jordan Cavanaugh szerepében. A Garret Macy (Miguel Ferrer) által vezetett elhivatott szakértői csoport tagjaként Jordan hatáskörét túllépve is igyekszik megoldani az útjába kerülő eseteket.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbBreaking Bad (Totál szívás)

Walter White, a struggling high school chemistry teacher is diagnosed with advanced lung cancer. He turns to a life of crime, producing and selling methamphetamine accompanied by a former student, Jesse Pinkman with the aim of securing his family's financial future before he dies.

TovábbBroadchurch

Egy kisfiú meggyilkolása hatalmas médiafigyelmet vonz a tengerparti kisvároskába, amely a helyi közösségi széthullásával fenyeget.

TovábbBrokenwood titkai (The Brokenwood Mysteries)

Mike Shepherd rendőrnyomozó megbízás alapján érkezik Brokenwoodba, az új-zélandi kisvárosba, ahol az emlékek – akárcsak a gyűlölködés – csírái mélyen gyökereznek.

Leírás forrásaTovábbBrown atya - Father Brown (2013)

A festői angol táj, a vidéki kúriák titkos kertjei olykor sötét bűnügyek helyszínei - ahogy Agatha Christie regényeiben, úgy G. K. Chesterton novelláiban is, akinek visszatérő hőse, Brown atya tíz vadonatúj történetben lép elénk. A Harry Potter-filmekből Arthur Weasleyként ismert Mark Williams alakítja a szerény megjelenésű, de annál élesebb elméjű katolikus papot, aki sok-sok év gyóntatói tapasztalatából páratlan képességre tett szert, hogy tetten érje az emberi szívet megrontó gonoszt. Brown atya minden epizódban egy-egy újabb bűnügyet old meg sajátos módszereit követve, és lépten-nyomon magára haragítva az ügyekben illetékes Valentine felügyelőt (Hugo Speer - A muskétások) , aki hajlamos a kézenfekvő megoldásokat keresni, míg a derék tisztelendő képes a látszat mögé látni. Brown atya humorral és őszinte együttérzéssel keresi a bűnösöket, akikkel kapcsolatban a legfőbb célja nem a lebuktatásuk, hanem a jó útra térítésük.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbBűn és ártatlanság(Innocent)2018

David Collins próbálja újra felépíteni életét miután hét év börtön után szabadul. A férfi, akit saját felesége meggyilkolásárt ítéltek el, most mindent megtesz, hogy az ügy kapcsán a rendőrség új nyomozást indítson.

Leírás forrásaTovábbBűnös lelkek

A Bűnös lelkek megtörtént eseteket, hátborzongató bűnügyeket dolgoz fel. Olyanokat, amelyek nem hagyják nyugodni a magyar társadalmat. Miért gyilkoltak meg ártatlan apákat és anyákat az ország legkegyetlenebb bankrablói? Miben bízik egy sorozatgyilkos, aki évtizedek után szabadulhat a rácsok mögül? Mit érez egy ember, aki élve eltemet egy 11 éves gyereket? A műsorban bűnös lelkek adtak interjút, megtört családtagok, szemtanúk nyilatkoznak fájdalmukról. A Bűnös lelkek eredeti, soha nem látott felvételekkel és rekonstruált, színészek által eljátszott jelenetek segítségével mutatja be az elmúlt évtizedek legbrutálisabb magyar bűnügyeit.

TovábbC.B. Strike (2017)

C.B. Strike egy háborús veteránból lett magándetektív, aki egy kis irodában működik a londoni Denmark Streeten. Bár mind testileg, mind lelkileg sérült, az az egyedi tapasztalat és háttér, amellyel katonai nyomozóként rendelkezik, kulcsfontosságú azoknak az összetett bűntényeknek a megoldásában, amelyekbe a rendőrség bicskája beletörik.

TovábbCardinal

A sorozat főszereplője Billy Campbell, akinek karaktere egy eltűntnek hitt gyerek megölésének ügyében folytat nyomozást társával (Karine Vanasse). A sorozat alapját Giles Blunt John Cardinal Mysteries-könyvsorozata szolgáltatta.

TovábbCarnival Row 2019

A sorozat viktoriánus fantasy világa tele van mindenféle menekült, mitológiai lényekkel, akiktől rettegnek az emberek, éppen ezért nem élhetnek, szerethetnek vagy repülhetnek szabadon. Azonban a sötét viszonyok között is él a remény, amit bizonyít egy ember nyomozó és egy tündér veszélyes viszonya. Kár, hogy a város törékeny békéjét gyilkosságok sorozatát elkövető borzasztó lény veszélyezteti...

TovábbCase Histories

Former soldier and policeman, Jackson Brodie, becomes a private investigator.

TovábbCastle

A krimi koronázatlan királya Rick Castle (Nathan Fillion) az egyik legsikeresebb író, akitől újabb remekműveket várnak. Csakhogy Castle alkotói válságba került, nincs egyetlen eredeti sztorija sem, ezért kapóra jön neki, amikor egy ügyben a rendőrség a segítségét kéri. Kapcsolatai révén eléri, hogy a rendőrség tanácsadójaként részt vehessen Kate Beckett (Stana Katic) nyomozónő mellett a nyomozásokban. Ennek azonban Beckett cseppet sem örül, mert Castle idegesítően pimasz, öntelt, irányíthatatlan és gátlástalanul használja kisfiús sármját. A folyton civódó páros a kényszerű közös munka kapcsán számos ügyet megold, miközben egyre jobban megismerik egymást.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbCélkeresztben - In Plain Sight

1970 óta több ezer koronatanú életét óvta már meg az Egyesült Államokban a tanúvédelmi program. Ezek között az emberek között található egykori bűnöző, vagy éppen tisztességes állampolgár, aki akár bármelyik amerikai család szomszédja lehet. Mindannyian különböző emberek, de valamiben mégis egyformák: valaki biztosan a halálukat kívánja?

Leírás forrásaTovábbCharlie's Angels

A 70-es évekbeli sorozat modernizálása. 3 lány egy titokzatos főnök utasításait követve elkap mindenkit, aki elkapásra szorul. Mindezt Miami-ban.

TovábbChasing Shadows

A Chasing Shadows egy angol krimisorozat, ami az eltűnt személyek utáni nyomozós és a sorozatgyilkosos történetek elemeit ötvözi. Az alkotók célja az volt, hogy megmutassák, kik a legsebezhetőbbek, kik válnak a legkönnyebben áldozattá, vagy éppen elkövetővé.

Leírás forrásaTovábbClark 2022

Hihetetlen történet Svédország leghírhedtebb gengszteréről, Clark Olofssonról, akinek bűntettei nyomán született meg a "Stockholm-szindróma" kifejezés

TovábbClickbait 2021

Rövid történetek összessége, amelyek bemutatják az emberek irányíthatatlan, ösztönös impulzusait a szociális médiák világában.

TovábbCode of a Killer

A krimisorozat valós történeten alapul és 1984-ben játszódik. A középpontban Alec Jeffrey áll, aki a DNS-mintaelemzés atyja, és David Baker főfelügyelő, aki először alkalmazta az új technológiát, egy szexuális sorozatgyilkos ellen.

TovábbCollateral (2018)

Főhőse egy nyomozó, aki nem hajlandó elfogadni, hogy egy gyilkosság csak egy random tett volt, és nyomozása egy sötétebb igazsághoz vezet, amibe természetesen a politika is belekeveredett. Minisorozat egy történetről, amely 4 nap alatt játszódik napjaink Londonjában.

Leírás forrásaTovábbColumbo 1971

Hihetetlennek tűnik, de igaz: a TV-sorozatok talán legismertebb, de mindenképpen legkedveltebb nyomozója, a szakadt ballonkabátos, folyton szivarozó, rozoga járgánnyal közlekedő Columbo hadnagy immár közel négy évtizede küldi rács mögé a világ legagyafúrtabb gyilkosait. Columbo, aki szokatlan kérdéseivel, problémáival és buldogokat is megszégyenítő kitartásával lassan felőrli a gyanúsítottak idegeit és megtalálja a legapróbb hibát is a majdnem tökéletesen kivitelezett gyilkossági ügyeknél, először 1968 februárjában bukkant fel az amerikai NBC televízióban, majd 1971-től elindult a mai napig töretlen népszerűségnek örvendő sorozat!

TovábbConviction (2016)

Egy korábbi amerikai elnök zseniális, de minden lehetőségét elbaltázó ügyvéd lányáról, akit, hogy megússza a kokainbirtoklásért őt fenyegető börtönt, egy egység (Conviction Integrity Unit) vezetésére kényszerítenek, ahol ügyvédekkel, nyomozókkal és törvényszéki szakértőkkel, olyan ügyeket vizsgál, melyek esetében esélyes, hogy nem a valódi tettest kapták el.

Leírás forrásaTovábbCopper

Az produkció New York utcáin 1864-ben játszódik, amikor is a rendőrségi helyszínelés megszületett. A történet középpontjában egy ír emigráns rendőr, bevándorlók elleni nyomozásainak lehetünk tanúi, aki próbál rendet tartani a Five Points nevű városrészben, miközben felesége eltűnése és kislánya halála ügyén is dolgozik. A sorozatot az Emmy-díjas Tom Fontana (Oz, Homicide, St. Elsewhere) és Will Rokos (Monster`s Ball, Southland) készítették, mellettük producerként közreműködött még az Oscar-díjas Barry Levinson (Jó reggelt Vietnam, Esőember, Oz) is.

TovábbCracked

Érdekes sorozatnak ígérkezik, melyben egynyomozós krimi és egy orvosi dráma bontakozik ki szorosan összefonódva. Megalkotását való életből származó rendőségi és pszichológia tapasztalatok ihlették. Aidan kommandóst áthelyezik az egységétől, mivel poszt traumás stresszt állapítnak meg nála. Dr. Daniella Ridley kezei közé kerül, egy frissen létrehozott egységbe. A pszichológus és rendőr közös erővel igyekeznek feloldani a feszültségeket és megoldani a bűntényeket.

TovábbCrossing Lines

Egy különleges nyomozóegység sorozatgyilkosságok ügyében nyomoz Európa szerte. A nemzetközi szintű FBI megszületik.

TovábbCSI: a helyszínelők

a már jól ismert CSI helyszínelők Las Vegasi csapata.

TovábbCSI: Cyber

CSI: Cyber (Crime Scene Investigation: Cyber) is an American police procedural drama television series that is slated to begin on March 4, 2015, on CBS during the 2014–15 network television schedule. The series is a direct spin–off of CSI: Crime Scene Investigation and the fourth series in the CSI franchise.

Leírás forrásaTovábbCSI: Miami helyszínelők

A Miami helyszínelők egy újabb nyomozócsapat, akiknek módszerei éppen olyan kifinomultak, mint korábban megismert Las Vegas-i kollégáiké. A floridaiak feje Horatio H. Caine (David Caruso), egykori gyilkossági nyomozó, akinek aprólékos munkáját Alexx Woods (Khandi Alexander) a mindentudó orvosszakértő segíti.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbCSI: New York-i helyszínelők

A történet törvényszéki nyomozókról szól, akik a csúcstechnológia segítségével keresik a bizonyítékokat és oldják meg a bűnügyeket. Vezetőjük Mac Taylor nyomozó céltudatos és megszállott helyszínelő, aki azt vallja, hogy minden mindennel és mindenkivel összefügg. Sokoldalú, munkamániás partnerével, Stella Bonasera nyomozóval, rajonganak munkájukért a sosem alvó, kemény és dinamikus városban.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbCsináld magad nyomozás 2017

Egy fiatal nő szemtanúja lesz egy tragikus balesetnek. A rendőség öngyilkosságnak gondolja az esetet, azonban a a nő rejtélyes halálesetre gyanakszik és az igazságot próbálja kideríteni ezért csatlakozik egy nyomozócsoporthoz.

TovábbDark Angel (2016)

Anglia első női sorozatgyilkosáról, Mary Ann Cotton-ről szól a Dark Angel Joanne Froggatt főszereplésével, aki tehát a Downton Abbey után maradt a kosztümös műfajban. A valós események alapján készült mérgezős sorozat mindössze 2 részes.

TovábbDeadwood

A westernsorozat a Dakota államban lévő Deadwood városában játszódik. Deadwood olyan helyen helyezkedik el, amely kívül esik a szövetségi ellenőrzés hatókörén. Ennek megfelelően itt nem érvényesek a szövetségi törvények. A területet 1868-ban, a dakota sziú indiánokkal Fort Laremie-ben, "örök időkre" kötött szerződés értelmében az oglala törzs számára jelölték ki. A Black Hills a dakota indiánok szent földje volt, ám a kapzsi telepeseket ez a legkevésbé sem érdekelte. Az arany hírére aranyásók ezrei lepték el a területet, ők alapították a várost 1876-ban. Az indiánokkal való összetűzések háborúhoz vezettek, amelyben az egyesült sziú, sájenn és arapahó törzsek a híres Little Big Horn-i csatában megsemmisítették a Custer tábornok vezette 7. Lovasezred jelentős részét. 1876 nyarára már tízezer főnyire duzzadt az illegálisan épült város lakossága. Az emberek aranyásásból és szerencsejátékból próbáltak meggazdagodni. Ekkor kezdődik a történet.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbDen som dræber

About the hunt for a type of violent criminal who has yet to strike in Denmark, and who is surrounded by fear and mystique - the serial killer.

Leírás forrásaTovábbDetective Conan

színes, japán animációs sorozat.

TovábbDöglött Akták

A Döglött akták (Cold Case) egy amerikai krimi tévésorozat, amely egy régi, megoldatlan ügyekk el foglalkozó rendőrségi osztály munkájáról szól.

Leírás forrásaTovábbDr. Balthazar - Balthazar 2018

Raphael Balthazar remek patológus, sikeres orvos, jóképű, és persze eszméletlenül arrogáns. Hélene Bach gyakran kéri a segítségét különböző gyilkosságok megoldásában, bár a doki egyre nagyobb mértékben szól bele a dolgokba. De a nyomozónő rá van utalva, mivel senki sem képes úgy szóra bírni a holtakat, mint Raphael.

TovábbDrót-The Wire

A történet egyetlen baltimore-i kábítószeres gyilkossági nyomozást göngyölít fel, ám egyáltalán nem a szokványos krimiszerű módon, hanem mindkét fél megvilágításában. Az eseményeket mind a rendőrök, mind a célpontok, mind a bűnözők szemszögéből vizsgálja a sorozat, s lebilincselő epizódjai olyan világot tárnak elénk, ahol nehéz különbséget tenni jó és rossz, bűn és büntetés között. Az HBO 2002-ben indította útjára a Wire -t, ami az első néhány rész kicsit döcögős indítása után egészen elképesztő magasságokba ér el. Baltimore -ban játszódik, amiről ki gondolná az átlagos (sőt még az átlag feletti) amerikai filmek után, hogy Amerika. Valahogy nem olyan. Ebben a filmben valahogy semmi sem olyan, mint amit megszoktunk a filmeknél, viszont hamar rájövünk, hogy máshol már megszoktuk. Itthon. Vagy otthon. Vagy bárhol, ami a valóságban van valahol. Alapvetően rendőrök és fekete narkóbárók örökké tartó harcáról szól a dolog, egy harcról, melyről már az első képkockák alapján kiderül, hogy úgysem lesz soha vége. I love this job — mondja Kima, a rendőrnő valahol, és valahogy össze is foglalja a lényeget ezzel. Szereti a melót, ami arról szól, hogy küzdenek a rosszfiúk ellen, de ami arról nem szól, nem is szólhat, hogy legyőzzék őket. Mert akkor mi marad a magukfajta rendőrnek, aki éjjel-nappal zsaru, és ez igaz még akkor is, ha éppen kiderül, hogy egyébként tök ugyanolyan emberek, mint mi. A sorozat kitalálója egy baltimore-i újságíró, David Simon , aki egy éven át a gyilkossági csoporttal dolgozott együtt, tapasztalataiból pedig könyvet írt. Ez az egy év meg is látszik persze a Wire-ön, de nem ismétlem magam. Az öt évad, ami úgy néz ki összesen lesz, úgy tűnhet, jó sok, de azt hiszem, kevés lesz. Stephen King is azt mondta, a legnagyobb dícséretet lányától kapta, amikor egyik könyvének elolvasása után a kritika ennyi volt: túl rövid. http://3.bp.blogspot.com/_NQ2jgWCph_M/S4A1eaETQCI/AAAAAAAAALs/iEsfksL0490/s1600-h/drot.jpg

Leírás forrásaTovábbÉber szemek (Private Eyes)

A magánnyomozós sorozat egy egykori jégkorongozóról szól, aki celebstátuszát felhasználva szerez magának kuncsaftokat.

TovábbEgy gyilkos ügy - Forbrydelsen

gy fiatal lány brutális meggyilkolása miatt kiterjedt rendőrségi nyomozás indul. Sarah Lund nyomozó utolsó napját tölti szolgálatban mint az emberölési osztály vezetője - már új, svédországi életére készül. Ám ezt az ügyet sehogy sem tudja maga mögött hagyni, ennek még a végére szeretne járni. A megölt lány szülei és barátai a poklot élik át szerettük elvesztése miatt, miközben a koppenhágai polgármesteri székre pályázó Troels Hartmann sikeres kampánya közepén kiderül, hogy a gyilkosságot komoly szálak kötik kampányához. A nyomozás húsz napja alatt gyanú gyanúra halmozódik, erőszak és erősödő politikai nyomás nehezíti a gyilkos utáni hajszát.

TovábbEinstein rejtélyei 2017

Egy rendkívül intelligens professzor különböző bűnügyek megoldásában segíti a hatóságokat.

TovábbÉjfél a Pera Palace Hotelben

Egy fiatal újságírónő, Esra, a múltban találja magát a Pera Palace Hotelben, és meg kell akadályoznia egy merényletet, ami megváltoztatná a jövőbeli Törökország sorsát.

Leírás forrásaTovábbElementary

Sir Arthur Conan Doyle népszerű és legendás karaktere mostantól a CBS új krimi-sorozatában tűnik fel. A modern Sherlock napjaink New Yorkjának lakója és frissen szökött egy szanatóriumból, ahol rehabilitáción vett részt, mivel komoly magánéleti gondjai adódtak, melyeket kábítószerrel és alkohollal igyekezett megoldani, de legalább is elviselni. Jómódú édesapja éppen ezért egy segítőt rendel mellé, akinek a dolga a férfi szemmel tartása. Holmes (Johnny Lee Miller) könnyed hanyagsággal veszi tudomásul az új helyzetet, amit Dr. Watson (Lucy Liu) közöl vele, azaz, hogy az elkövetkezendő időszakban együtt fognak élni. Holmes azonban rövid ismerkedés és elemzés után rögtön beleveti magát egy nő elrablásának ügyébe, ugyanis mindeközben tanácsadóként működik közre a rendőrségi ügyeknél...

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbÉletfogytig ügyvéd 2020

Kilenc évvel azután, hogy ártatlanul életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték, a negyvenkétéves Aaron Wallace (Nicholas Pinnock) megszerzi ügyvédi diplomáját a börtönben. Miközben jogi segítséget nyújt rabtársainak, megfogadja, hogy bebizonyítja saját ártatlanságát, és leleplezi az etikátlan ügyészt, Dez OReilly-t (Erik Jensen), aki rács mögé küldte. A friss ügyvéd megkapja Jose Rodriguez (Andrew Casanova) ügyét, aki azért került börtönbe, mert a vád szerint tinédzserkorában drogot vásárolt a barátnőjének, amelyeket aztán a lány öngyilkossági kísérletre használt fel. Miközben Aaron benyújtja az újratárgyalási kérelmet a bíróságon, rádöbben, hogy tárgyalótermi ellenfele nem más, mint OReilly, aki mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy ez az eset ne veszélyeztesse főnöke hírnevét, aki épp a főügyészi pozícióért indult…

TovábbÉletfogytig zsaru

Az Életfogytig zsaru (Life) Charlie Crews nyomozó története, aki 2007-ben szabadult a Pelican Bay Állami Börtönből, miután életfogytiglani büntetéséből letöltött 12 évet. 1995-ben ugyanis tévesen ítélték el őt három rendbeli emberölésért (társa és annak családja meggyilkolásáért). Védőügyvédje, Constance Griffiths volt az, aki végül minden kétséget kizáróan be tudta bizonyítani az ítélet alaptalanságát. Mivel Charlie 12 évig börtönben ült, elvesztette állását, feleségét, barátait. Habár az államtól jelentős pénzbeli kárpótlást kap (50 millió $-t) a téves ítéletért, mégis Los Angeles-ben telepszik le, s dolgozni kezd nyomozóként az ottani rendőrségen, mivel meg akarja találni azt a gyilkost, aki helyett életfogytiglanra ítélték...

TovábbElfeledve - Absentia

A történet középpontjában Emily Byrne (Stana Katic) FBI ügynök áll, aki nyomtalanul eltűnik egy sorozatgyilkos üldözése közben, ezért halottnak nyilvánítják. Hat év elteltével, élve találnak rá egy erdei faházban. Részleges amnéziában szenved és fogalma sincs arról, mi történt vele az eltelt időben. Hazatér, de semmit sem talál régi életéből, szintén FBI ügynök férje (Patrick Heusinger) újranősült, kisfia meg sem ismeri, és hamarosan újabb gyilkossági ügybe keveredik, miközben nem bízhat senkiben és korábbi kollégái is ellene fordulnak.A Sony prémium saját gyártású műsora olyan világsztárokat sorakoztat fel, mint a Castle-ből jól ismert Stana Katic, aki a főszereplő bőrébe bújik, valamint a Trónok harcából és a Harry Potterből ismert Ralph Ineson, aki Adam Radford különleges ügynököt, Emily volt partnerét alakítja. Stana Katic férjét Patrick Heusinger játssza, aki a sorozat története szerint egykori és új szerelme között vívódik, miközben a legjobbat szeretné egyetlen fiának.A pörgős thriller történetvezetése tökéletesen megtalálja az egyensúlyt a mindenre elszánt sorozatgyilkosok jelenlétének köszönhető borzongás, az önismeret megható pillanatai és a szívbemarkoló családi dráma között, új színt hozva ezzel a krimi- és akciósorozatok világába.

TovábbElfeledve (Absentia) 2017

A történet középpontjában Emily Byrne (Stana Katic) FBI ügynök áll, aki nyomtalanul eltűnik egy sorozatgyilkos üldözése közben, ezért halottnak nyilvánítják. Hat év elteltével, élve találnak rá egy erdei faházban. Részleges amnéziában szenved és fogalma sincs arról, mi történt vele az eltelt időben. Hazatér, de semmit sem talál régi életéből, szintén FBI ügynök férje (Patrick Heusinger) újranősült, kisfia meg sem ismeri, és hamarosan újabb gyilkossági ügybe keveredik, miközben nem bízhat senkiben és korábbi kollégái is ellene fordulnak.A Sony prémium saját gyártású műsora olyan világsztárokat sorakoztat fel, mint a Castle-ből jól ismert Stana Katic, aki a főszereplő bőrébe bújik, valamint a Trónok harcából és a Harry Potterből ismert Ralph Ineson, aki Adam Radford különleges ügynököt, Emily volt partnerét alakítja. Stana Katic férjét Patrick Heusinger játssza, aki a sorozat története szerint egykori és új szerelme között vívódik, miközben a legjobbat szeretné egyetlen fiának.A pörgős thriller történetvezetése tökéletesen megtalálja az egyensúlyt a mindenre elszánt sorozatgyilkosok jelenlétének köszönhető borzongás, az önismeret megható pillanatai és a szívbemarkoló családi dráma között, új színt hozva ezzel a krimi- és akciósorozatok világába.

Leírás forrásaTovábbElfen lied

Az Elfen Lied (エルフェンリート; Erufen Ríto?) egy japán mangasorozat, melyet Okamoto Lynn írt és illusztrált. A belőle készült 13 részes anime elkészítését az ARMS stúdió vállalta magára és a TV Tokyo tűzte műsorra, az első rész 2004 júliusában volt látható, míg az utolsó részt októberben adták le. Később ez az ADV Films kiadásában DVD formában került az észak-amerikai boltok polcaira.[1] Az anime még azelőtt elkészült, hogy a manga története befejeződött volna, így a két mű között a cselekményben, és főleg a végkifejletben több eltérés is felfedezhető. Hivatalos magyar fordítás egyik változat esetében sem készült. A cím a német Eduard Mörike „Elfenlied” (Elf dal) című szerzeményére utal, maga a dal pedig a mangában is megjelenik. Az animében ez nem kapott helyet, ott az egyes részek elején felcsendülő „Lilium” jut fontosabb szerephez. A történet főhőse Lucy, aki a diclonius nevű mutáns fajhoz tartozik, melynek ismertetőjele a fejen látható két apró szarvacska és a gyermekkorban kifejlődő telekinetikus képesség, amit vektor elnevezéssel illetnek; ezek az emberek számára láthatatlan karokként jelentkeznek, melyekkel egy adott hatósugáron belül képesek cselekedni. Annak ellenére, hogy az Elfen Lied számos erőszakos jelenettel, illetve szexuális tartalommal bír, ez nem állta útját a népszerűséghez vezető úton, az amerikai kiadó a 2005-ös év egyik legnagyobb sikerének tartotta. A cselekmény a japán Kamakura városában játszódik. A fő történetszál az emberekhez külsőleg hasonlító, diclonius fajhoz tartozó Lucy életét követi. Egy kutatólaboratóriumban tartják fogva, ahonnan egy adandó alkalommal elszökik, ám menekülés közben eltalálják és a vízbe hullva eszméletét veszti és ennek hatására egy másik személyiség is kialakul benne, ami gyerekes, ártatlan viselkedésmóddal párosul. A helyi egyetem két tanulója talál rá a vízparton, Kohta és unokatestvére Yuka, és mivel kezdetben csak azt tudja mondani, hogy Njú, ezért így nevezik el, illetve otthonukba is befogadják. Lucy esetenként visszatérő személyisége, az elfogására küldött speciális osztagok, valamint a többi diclonius támadása miatt az addigi nyugodt életük a feje tetejére áll.

Leírás forrásaTovábbElrabolva - Misssing (2012)

színes, magyarul beszélő, amerikai-cseh drámasorozat rendező: Steve Shill forgatókönyvíró: Meredith Lavender, Patrick Macmanus, Adele Lim, Paul Redford, Gregory Poirier zeneszerző: Robert Duncan zene: Robert Duncan producer: Gideon Amir, Ben Brafman, Faruk Ozerten, Gina Matthews vágó: Nick Arthurs, Allan Lee, Yan Miles, Simon Webb szereplő(k): Ashley Judd (Rebecca Winstone) Sean Bean (Paul Winstone) Jason Wong (Fitzpatrick) Jaymes Butler (Local Hub) Cliff Curtis (Dax Miller) Fabian Alomar (gyermekrabló) Aunjanue Ellis (Mary) Nick Eversman (Michael Winstone) Jessica Boone (Rabia) Keith Carradine Laura Donnelly (Violet Heath) Feđa Štukan (Gavril) Adriano Giannini (Giancarlo Rossi) Ivo Novák Victoria Smurfit Ondřej Novák Joaquim de Almeida Tartalom: Férje tragikus halála óta Beccának (Ashley Judd) egyetlen fia, Michael jelenti a világot. Amikor a fiú visszautasíthatatlan ösztöndíjat nyer a varázslatos Rómába, Becca nem tarthatja vissza féltett gyermekét, engedi elutazni. Aggodalmai azonban beigazolódnak, mikor Michaelnek nyoma vész. A volt elit CIA-ügynök anya nem ül otthon karba tett kézzel, hanem nyomozni kezd. Régi sebeket feltépve, ügynöki képességeit a végletekig kihasználva, lehetetlent nem is merve indul fia keresésére. Bárki álljon a fiú eltűnése hátterében, hamarosan rá fog jönni: egy anyával nem lehet packázni!

TovábbEltűntek nyomában (Gone)

A sorozat Chelsea Cain regénye, a One Kick alapján készült. Emberrablós nyomozós dráma egy híres gyerekrablási ügy túlélőjéről és az őt megmentő FBI-ügynökről szól. Előbbi elhatározza, hogy többé nem lesz áldozat, harcművészetet tanul, lőfegyverek terén képzi magát, s idővel az ügynök egy emberrablásokkal és eltűnésekkel foglalkozó különleges egységhez hívja őt dolgozni, ahol egy korábbi katonai hírszerzővel dolgozik együtt.

Leírás forrásaTovábbElveszett Lány (Lost Girl)

Elveszett lány - sorozat - (Lost Girl, 2010) A sorozat főszereplője Bo, aki természetfeletti lény, succubus. A succubus jellemzője, hogy az emberek energiájával táplálkozik, és néha ennek az eredménye végzetes lehet az emberi lény számára. Amikor Bo szembesül a képességeivel, megtagadja az együttműködést a succubus klánnal, ezzel árulóvá válik. Harcba kezd a gyengébbek védelmének jegyében, és közben kutat rejtélyes eredete után. Nemzet: amerikai Stílus: fantasy, krimi, sorozat

Leírás forrásaTovábbFastlane - Halálos iramban

Two undercover cops take down the highest and lowest criminals in Los Angeles.

TovábbFBI 2018

Sodró lendületű dráma az FBI New Yorki-i irodájának belső működéséről, melynek első osztályú ügynökei minden tehetségüket, tudásukat és technikai képzettségüket bevetik annak érdekébe, hogy nagy jelentőségű ügyeket derítsenek fel többek között a terrorizmus, szervezett bűnözés és az elhárítás “témakörében”, így biztosítva New York és az ország biztonságát.

TovábbFejjel a falnak (Against the Wall)

Abby, Brody és Danny között őrlődik. Linda és Abby egy beépített nyomozó után kutatnak. Brody Abby anyjától kér tanácsot, hogyan hódítsa meg a lányt. Abby Kowalski néhány év kihagyás után visszatér a chicagói rendőrséghez. Ám valamiért a belügyesekhez kerül, aminek annyira nem örül...

Leírás forrásaTovábbFelejthetetlen - Unforgettable

Carrie Wells-nek( Poppy Montgomery- Nyomtalanul sorozat) fotografikus memóriája van, és mindenre emlékszik. (A sorozat szerint kb. 5-6 ilyen ember van Amerikában.) A képességével természetesen zsarunak állt, de csak azért, hogy egy régi ügyet megoldhasson. Aztán túltelítette a sok borzalom, amit a munkája során tapasztalt, úgyhogy kilépett, de most egy lakásához közeli gyilkosság hatására újra visszatér régi munkájához…

TovábbFlash Forward

2010. április 29-én a Föld minden egyes lakója két perc 17 másodpercre eszméletét veszti. A globális öntudatlanság oka rejtély; ám ami még ennél is jobban felkavarja a kedélyeket az az, hogy ezalatt a 137 másodperc alatt mindenki belepillanthatott jövőjének egy kis szeletébe. Vajon a jövő ismerete befolyásolhatja-e tetteinket, vagy tetteinkkel befolyásolhatjuk-e a jövőt? És ha valaki meg akarja változtatni előre látott balsorsát, azzal kihat-e mások jövőjének alakulására? Ilyen gondolatok és a rejtély okának keresése adott ötletet egy globális jövőkép-gyűjtő weboldal megalkotására, ahol mindenki leírhatja, mit felvillanó jövőjét. Ennek segítségével pedig elindulhat a nyomozás, hogy kiderüljön, mi okozhatta ezt a világot felkavaró, titokzatos eseményt.

TovábbFortitude

Fortitude is a place like nowhere else. Surrounded by the savage beauty of the frozen landscape, the small town in the Arctic Circle is one of the safest towns on earth. There has never been a violent crime here. Until now. In this close-knit community, a murder touches everyone, and the unsettling horror of the crime threatens the future of the town itself.

Leírás forrásaTovábbFoyle háborúja - Foyle's War

Michael Kitchen játssza Christopher Foyle rendőrkapitány szerepét a brit detektívsorozatban, melyet Anthony Horowitz alkotott. A II. világháború éveiben játszódó történetben, az özvegy Foyle arra használja csendes megérzéseit, hogy segítsen csapdába csalni olyan bűnözőket, akik a háborúban álló Nagy-Britannia zűrzavarát igyekeznek kihasználni. Erőfeszítéseiben sofőrje, Sam Stewart segíti.

Leírás forrásaTovábbFrom Darkness (2015)

Claire Church, a former police officer, moves away to the remote Western Isles in an attempt to escape the past and violence that still haunts her. Soon, Claire is pulled back into an investigation she thought she long left behind, by her former lover and colleague DCI John Hind and his new DS Anthony Boyce.

Leírás forrásaTovábbGang Related

Ryan Lopez, egy bandatag beépül a San Franciscó-i Rendőrség tagjai közé, és szépen halad felfelé a ranglétrán, azonban kénytelen ‘fenntartani’ az egészséges egyensúlyt bűnözői előélete és a bandaellenes különítménybeli elkötelezettségei között.

TovábbGemini Division

Gemini divízió (Gemini Division): anno írtunk a premierjéről (jövőben játszódó nyomozós, háborús scifi, benne Rosario Dawson, Justin Hartley, Allison Scagliotti), most mind az 50 rész csekkolható ékes magyarsággal.

Leírás forrásaTovábbGengszterkorzó

A könnyű pénz szagára összegyűlnek Amerika gengsztervilágának nagyágyúi, köztük Arnold Rothstein, Lucky Luciano és Al Capone, akik mind az illegális alkoholterjesztésből akarnak meggazdagodni, az érdekellentétek pedig csakhamar bandaháborúkhoz vezetnek.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbGlades - Tengerparti gyilkosságok

Amikor Jim Longsworth nyomozó (Matt Passmore) a chicagói rendőrségen összekülönbözik a főnökével, Floridába költözik. Itt új életet kezd, megismerkedik a csinos nyomozónővel, Callie-vel. Hamarosan igen különös gyilkosságok történnek. Ám Jim - társai szerint is - egyedi módszerei igencsak célravezetőnek bizonyulnak.

TovábbGolden Boy

Walter Clark, az ambiciózus közrendőr (Theo James) egy rablást követő lövöldözésben nem csak a túszt, hanem saját társát is megmenti. A hősként ünnepelt járőr előléptetést kér - és kap: nyomozóként folytatja pályafutását, ami persze sokak szemét szúrja. A fiatal és forrófejű Clark rögtön összetűzésbe keveredik újdonsült kollégáival, társául pedig a veterán, nyugdíj előtt álló zsarut, Don Owent (Chi McBride) kapja, aki hamar meglátja a fiatal rendőrben a karrieristát. Mindeközben Clark magánéletében is viharfelhők gyülekeznek: testvére, a tini Agnes lázadó korszakát éli és nem egyszer kerül összetűzésbe a törvénnyel.

TovábbGood Behavior

Egy börtönből frisse szabaduló tolvaj-szélhámosnőről szól, aki kihallgatja, hogy egy bérgyilkost felbérelnek egy férfi feleségének megölésére, s megpróbálja ezt megakadályozni, miközben belegabalyodik a gyilkosba.

TovábbGraceland

Somewhere in Southern California, in a drug raid run by the US government, a beachfront property was seized and turned into a residence for undercover cops. They are all top agents of the DEA, FBI, and Customs and they are living in this house unofficially known as "Graceland". "Graceland" is a place full of secrets, and bad, good, and blurred moments too. The only idyllic thing is its outside look, but the lives of its residents are nothing like it. The lies which are in the base of their undercover work, are formed a web of lies that pervades everything. Coming of a new graduating at the top of his class, FBI rookie, Mike Warren (Aaron Tveit), could make the life of a legendary FBI agent Paul Briggs (Daniel Sunjata) and the others, more complicated or it could reveal the truth. It is based upon actual events.

Leírás forrásaTovábbGracepoint

When a young boy is found dead on an idyllic beach, a major police investigation gets underway in the small California seaside town where the tragedy occurred.

TovábbGrantchester

Egy krimiről van szó, mely 1953-ban játszódik, a főhőse pedig egy lelkész, aki (az első részben) besegít a rendőrségi nyomozásba miután gyülekezete egy tagját megölik.

Leírás forrásaTovábbGyilkos Elmék

A Criminal Minds története az FBI egyik különleges részlegéről szól. A csoport feladata nem kevesebb, mint az ország bűnöző állományát, valamint a bűnözésre hajlamos személyeket analizálni, a különösen veszélyeseket kiszűrni és megállítani, mielőtt újra lecsaphatna. Jason Gideon ügynök a viselkedésanalízis legelismertebb tekintélye, míg Aaron Hotchner speciális ügynök különleges módszereivel képes hasznot húzni és feltárni az emberek legféltettebb titkait is. Derek Morgan a megszállott, fanatikus bűnözőkre specializálódott, Dr. Spencer Reid (Matthew Gray Gubler), a meg nem értett zseni pedig, akinek a szociális IQ-ja legalább olyan alacsony, mint amilyen magas az értelmi intelligenciája, maga a két lábon járó lexikon. Elle Greenway (Lola Glaudini) a saját előéletéből kiindulva nemierőszak-bűntényekre szakosodott.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbGyilkos elmék: Túl minden határon

A Criminal Minds spinoffja ügynökökről, akik Amerika határain kívül, amerikaiakkal kapcsolatos bűncselekmények ügyében nyomoznak

Leírás forrásaTovábbGyilkos elmék: Túl minden határon (Criminal Minds: Beyond Borders)

A világhírű sorozat, a Gyilkos elmék spinoffjában az FBI egyik különleges egysége olyan amerikaiak segítségére siet, akik külföldön kerültek bajba. A premier epizódban a csapat Thaiföldön lép akcióba, ahol önkénteseknek veszett nyoma. A különítményt Jack Garrett vezeti, akit az Emmy- és Golden Globe-díjas, a Forest Gumpban nyújtott teljesítményéért Oscar-díjra is jelölt Gary Sinise alakít. Az elit alakulatban helyet kap a különleges ügynök Matthew Simmons, a technikai guru Russ Montgomery, Mae, az orvosszakértő, valamint Clara, a 13 nyelven beszélő kulturális antropológus is.

Leírás forrásaTovábbGyilkos Számok

a számok mindent megoldanak...

TovábbGyilkos ügyek

A főnök című sorozatból ismert, Brenda Leigh Johnson irányítása alatt működő különleges nyomozati osztály vezetését Sharon Raydor (Mary McDonnell) kapitány veszi át. A Los Angeles-i rendőrség egysége – ahogy korábban is – speciális, gyilkossági és nyomozati szempontból különösen érzékeny ügyekkel foglalkozik

TovábbGyilkosság a parton

A három részes mini-sorozat Viveca Sten azonos című világhírű könyvén alapszik, és a regényhez hasonlóan remekül ötvözi a krimi és a romantika műfaját. A történet egy gyönyörű üdülőhelyen, a Hel-félszigeten játszódik. A főszezon közeledtével a lakók már izgatottan készülődnek a nyaralók fogadására. Az idilli hangulatot azonban két brutális gyilkosság zavarja meg. Először egy fiatal férfi holttestét sodorja partra a tenger, majd az áldozat helyszínre érkező testvérét is meggyilkolják. A nyomozást egy tehetséges fiatal rendőr, Tomasz Nowiński vezeti. Hamarosan Agieszka, a városkában nyaraló brillliáns ügyésznő is bekapcsolódik a nyomozásba. Agnieszka fedezte fel az első áldozatot, ám nem csupán a szakmai érdeklődés vezeti. Valójában Thomaszhoz vonzódik.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbHajsza a gyémántok nyomában - Ice

Egy gyémánt kereskedő veszélyes vizekre evez, megpróbálja feltérképezni a gyémánt bizniszt.

TovábbHap and Leonard

Set in the late 1980's, Hap and Leonard is a darkly comic swamp noir of two best friends, one femme fatale, a crew of washed up revolutionaries, a pair of murderous psycho killers, some lost loot, and the fuzz.

Leírás forrásaTovábbHappy Valley

Catherine is a no-nonsense police sergeant who heads up a team of officers in a rural Yorkshire valley. When a staged kidnapping spirals out of control turning into a brutal series of crimes, Catherine finds herself involved in something significantly bigger than her rank, but unknowingly close to home.

TovábbHappy! (2017)

Nick Sax (Christopher Meloni), a korrupt, folyton bódult állapotban lévő ex zsaru, aki tehetségét elpazarolva bérgyilkosnak és verőembernek áll. Majd az egyik ilyen akciója során meglövik, amibe majdnem bele is hal, magához térve pedig egy kék unikornis (Happy) fogadja, aki különböző ügyeket ad neki…

Leírás forrásaTovábbHatalmas kis hazugságok

Liane Moriarty könyve alapján készült és három anyukáról szól, akiknek ovis gyerekeik vannak és látszólag tökéletes életük. Azonban mindez mégis gyilkosságba torkollik.

Leírás forrásaTovábbHazudj, ha tudsz!

Dr. Cal Lightman (Tim Roth) zavarba ejtően jól olvas az emberek arcából, gesztusaiból és reakcióiból. Egy zseni, aki olyan apró rezdüléseket is észrevesz, amit a gépek sem jeleznek. Dr. Cal Lightman előtt nem érdemes hazudni. Ezt a képességét hol is kamatoztathatná jobban, mint a rendőrségen, bűnügyek felderítésében. Calnak csak két hibája van: három kollégája semmit sem tud előtte titokban tartani, és nehéz a modorát elviselni.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbHetedik érzék

Toby Logan (Craig Olejnik) mentős-gyakornok nemcsak hallja, hanem látja is az emberek gondolatait. Toby Logan felbecsülhetetlen képességével olyan titkokhoz fér hozzá, amikhez senki sem. Különleges tehetségével a legtitokzatosabb bűntényeket is képes kideríteni. Hamarosan nélkülözhetetlen segítőjévé válik a rendőrségnek, különösen Charlie Marks (Lisa Marcos) nyomozónőnek.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbHinterland

DCI Tom Mathias comes to Aberystwyth having abandoned his life in London. He's a brilliant but troubled man. Despite his faults he is an excellent detective, who knows that the key to solving the crime lies not in where you look for truth, but how you look. From the windswept sand dunes of the coastline to the badlands of the hinterland, Y Gwyll is a series of four two-hour stories that are original and local, yet timeless and universal.

Leírás forrásaTovábbHit and Run - Cserben hagyva 2021

Egy férfi boldog élete egyik pillanatról a másikra a feje tetejére fordul, amikor felesége egy rejtélyes autóbalesetben életét veszti Tel-Avivban. A férfi eltökélt, hogy az ügy végére jár, és kideríti, mi történt valójában.

TovábbHoldfény

Mick St. John, aki helyes, sármos - és halhatatlan - magánnyomozóként dolgozik Los Angelesben. 60 évvel ezelőtt vámpírrá változott, és örökre 30 éves marad. A különleges képességeit - társaival ellentétben - arra használja, hogy védelmezze az embereket. Felbukkan a vonzó riporternő, Beth Turner az életében.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbHotel Margaret 2022

Hotel Margaret címmel, vadonatúj napi sorozat az RTL Klubon. A Drága örökösök és a Keresztanyu után a Scripted Productions új műfajban és egy saját fejlesztésű sorozatban próbálja ki magát. Hámori Barbara showrunner neve garancia a minőségi szórakoztatásra. Az új sorozat különlegessége, hogy teljesen saját fejlesztésű, saját forgatókönyvvel és saját gyártásban készült. A Tihanyban játszódó krimi műfajában is teljesen új színt hoz a hazai sorozatgyártás palettájára, napi krimisorozatra eddig még nem volt példa. A Hotel Margaret könnyed, akció és vígjátéki elemeket is tartalmazó történet, melyet készítői nem várt fordulatokkal és humorral fűszereztek meg. A történet szerint egy tihanyi, sikeres influenszereknek tartott díjátadón lövés dördül el. A bonyodalmak innen indulnak..

TovábbIce

Bűnügyi dráma a los angeles-i gyémántkereskedők színes és árulásokkal megtűzdelt világáról. A középpontban egy család van, melynek egyik fia megöl egy elismert gyémántkereskedőt, hogy aztán testvére mentse meg őt és a családi üzletet, miközben minden irányból veszély leselkedik rájuk.

Leírás forrásaTovábbIn the Dark

Ahogy Helen Weeks nyomozó a terhesség későbbi szakaszaiba lép egyre inkább rákényszerül, hogy visszaköltözzön szülővárosába a derbyshirei Polesfordba. Társa és felettese is vele tart, mert az egyik folyamatban lévő ügyben azzal vádolják Helen gyerekkori barátnőjének a férjét, hogy elrabolt két lányt.

Leírás forrásaTovábbInstinct (2018)

Dr. Dylan Reinhart a széria főhőse ugyanis egykori CIA-ügynök, aki kiszállása után normális életet teremt magának tanárként és íróként. Minden a feje tetejére áll azonban, amikor a New York-i rendőrség a segítségét kéri egy sorozatgyilkos utáni hajszában, aki az ő első könyvéből dolgozik. A társként kapott nyomozónővel ugyan eleinte nem jön ki, de idővel rájön, hogy ösztöneiket használva ideális párost alkotnak, ha a mészárosok elkapásáról van szó.

Leírás forrásaTovábbiZombie

Olivia "Liv" Moore was a rosy-cheeked, disciplined, over-achieving medical resident who had her life path completely mapped out... until the night she attended a party that unexpectedly turned into a zombie feeding frenzy. Now a med student-turned-zombie, she takes a job in the coroner’s office to gain access to the brains she must reluctantly eat to maintain her humanity, but with each brain she consumes, she inherits the corpse's memories. With the help of her medical examiner boss and a police detective, she solves homicide cases in order to quiet the disturbing voices in her head.

Leírás forrásaTovábbJAG

A JAG – Becsületbeli ügyek (JAG, Judge Advocate General/Legfőbb Katonai Ügyészség) egy amerikai kaland, jogi dráma televíziós sorozat, melyet a Belisarius Productions készített a Paramount Network Television-nel (később CBS) együttműködve. Az első évadot az NBC Productions támogatta. Az eredeti elképzelések szerint a sorozat a Top Gun és az Egy becsületbeli ügy című filmek mintegy összeolvasztása lett volna. Az első epizódot 1995. szeptember 23-án vetítette az NBC csatorna, de 1996. május 22-én a gyenge nézettségre való tekintettel törölték a műsorról. 1997. január 3-ától egy rivális társaság, a CBS tűzte műsorára. A sorozat 10 évadon keresztül futott, összesen 227 epizódon keresztül, több mint 100 országban.

TovábbJessica Jones

A former superhero decides to reboot her life by becoming a private investigator.

Leírás forrásaTovábbJog/Ászok

A két Jog/Ász, Nick Morelli és Pete Kaczmarek jó humorú, belevaló védőügyvéd, akik Las Vegasban nyitottak irodát, hogy legjobb képességük szerint minden egyes védencük bírósági ügyéért megküzdjenek. Imádják a munkájuk adta kihívásokat, ám a problémamegoldásból a magánéletre is jut bőven: miközben a nőfaló Pete újabb és újabb gyönyörű "áldozatokra" veti ki hálóját a vegasi éjszakában, Nick megromlott házasságát próbálja helyrehozni. És ha a helyzet úgy kívánja, Nick és Pete merész párosa munkájában és életében is bármikor képes tizenkilencre lapot húzni a Bűnös Városban.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbKisvárosi gyilkosságok - Midsomer Murders

A Kisvárosi gyilkosságok egy olyan sorozat, amely napjaink Angliájának gyönyörű vidéki környezetében játszódik tele színes egyéniségekkel és intrikával. A város nem éppen átlagos lakói között találhatjuk a nyugodt és összeszedett bűnüldöző, Barnaby főfelügyelőt és fiatalabb, lassabb asszisztensét, Troy őrmestert. Összetett gyilkosságoknak kell a végére járniuk ebben a csipkefüggönyös, tökéletesre nyírt pázsitú kisvárosban, Midsomerben. Úgy tűnik ez a vidék több gyilkos pszichopatának ad otthont, mint a legrosszabb városi gettó.

Leírás forrásaTovábbKülönleges ügyosztály Esküdt ellenségek: Meggyalázott áldozatok

Christopher Meloni és Mariska Hargitay alakítják Elliot Stabler és Olivia Benson nyomozó szerepét ebben a New Yorkban játszódó, lendületes bűnügyi drámában. A nyomozók különleges egységének tagjaként a nagyváros sötét dolgainak mélyére ásnak. Elhivatottságuk, hogy a vitatható és szexuális bűncselekmények végére járjanak, megingathatatlan.

TovábbLépéselőnyben

A sorozat egy csapat szélhámosról és bűnözőről szól, akik amolyan modern Robin Hood-szerepet betöltve segítenek az elesetteken, mindezt jó adag humorral, némi akcióval, és kiváló színészekkel fűszerezve.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbLetöltendő idő - Time 2021

A sorozat a modern brit büntetés végrehajtás rendszerről szól két nagyon különböző ember szemén keresztül. Az egyik egy tanárember apa, aki balesetben megölt egy embert, és bűntudata miatt kvázi örömmel fogadja 4 éves börtönbüntetését, azonban családjától távol nem nagyon tudja, hogy mi vár rá, és hogy milyen gyorsan kell megtanulnia a túlélést. A másik egy gondoskodó és őszinte börtönőr, aki megpróbálja óvni a rábízottakat. Amikor azonban erre a gyengéjére rájön a legveszélyesebb rab, a férfi lehetetlen helyzetbe kerül, választania kell elvei és családja iránti szeretete között. Mindkét ember múltjának foglya és bizonytalan jövőjében. És nem csak túlélniük kell, hanem erőre lelniük, hogy tovább tudjanak lépni.

TovábbLewis - Az oxfordi nyomozó 2006

Robert Lewis felügyelő kilépve utánozhatalan mentora árnyékából, oldalán kifürkészhetetlen partnerével, James Hathaway nyomozóval, felveszi a harcot az angliai Oxford elit bűnözői alvilágával. Lewis ösztönére, míg Hathaway eszére támaszkodik, hogy a látszat mögött felfedjék a felsőbb körök igazi arcát.

TovábbLie to me - Hazudj, ha tudsz!

Dr. Cal Lightman (Tim Roth) zavarba ejtően jól olvas az emberek arcából, gesztusaiból és reakcióiból. Egy zseni, aki olyan apró rezdüléseket is észrevesz, amit a gépek sem jeleznek. Dr. Cal Lightman előtt nem érdemes hazudni. Ezt a képességét hol is kamatoztathatná jobban, mint a rendőrségen, bűnügyek felderítésében. Calnak csak két hibája van: három kollégája semmit sem tud előtte titokban tartani, és nehéz a modorát elviselni.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbLongmire

Walt Longmire is the dedicated and unflappable sheriff of Absaroka County, Wyoming. Widowed only a year, he is a man in psychic repair but buries his pain behind his brave face, unassuming grin and dry wit.

Leírás forrásaTovábbLooking

Looking (HBO) bemutató: január 19. készítők: Andrew Haigh (Weekend), Sarah Condon (Bored to Death), Michael Lannan szereplők: Jonathan Groff, Frankie J. Alvarez, Murray Bartlett, Scott Bakula történet: a dramedy három 30-as éveiben járó barát történetét meséli el, találunk közöttük művészt, pincért, valamint játékprogramozót is. A San Franciscóba helyezett sorozat a melegek szemszögéből mutatja be az élet nagy kihívásait, legyen az magánéleti vagy éppen munkahelyhez kötődő. Az HBO szokásához híven bevállalós volt a projekttel, melynek az előzetese egy hangulatos, a komoly és a könnyedebb témákat egyaránt jól kezelő sorozat képét vetíti előre.

TovábbLos Angeles legjobbjai - L.A.'s Finest 2019

A Bad Boys filmek spin-off sorozata, főszerepben Sydney Burnett ügynökkel aki új társat kap Nancy McKenna személyében aki a nők egyenlőségéért küzdött és ráadásul anyuka is. Nem sok közös van bennük és még kevesebb az olyan kérdés amiben egyetértenek, leszámítva azt hogy LA-ben le kell számolni a bűnözéssel...

TovábbLupin

Régi történet új köntösben a Netflixen – persze Arséne Lupin nevére csak azok fogják felkapni a fejüket, akik otthon vannak a krimikben és tudják, hogy ki az a Maurice Leblanc, aki megteremtette őt. A címszereplő arról híres, hogy tolvaj, emellett pedig úriember is, aki az álcázásban erős – és ha kell, nyomoz is. A sorozat a legendás francia regényhőst helyezi a mába Omar Sy alakításában

TovábbLupin 2021

Régi történet új köntösben a Netflixen – persze Arséne Lupin nevére csak azok fogják felkapni a fejüket, akik otthon vannak a krimikben és tudják, hogy ki az a Maurice Leblanc, aki megteremtette őt. A címszereplő arról híres, hogy tolvaj, emellett pedig úriember is, aki az álcázásban erős – és ha kell, nyomoz is. A sorozat a legendás francia regényhőst helyezi a mába Omar Sy alakításában

TovábbLuther

A BBC bűnügyi pszichológiai drámájának főszerepében John Luther detektívfelügyelőt, London sorozatos elkövetéseket vizsgáló nyomozati csoportjának (SCU, Serious Crime Unit) tagját ismerhetjük meg. Az elhivatott Luther karrierje és magánélete éppen válságban van, mivel egy gyermekgyilkost üldözve átlépte a határt. Kikényszerítve a bűnös vallomását és egyszersmind cserbenhagyó haraggal ítélkezve felette. A döntéséből adódó fáradalmait kénytelen az elmekórtanon kipihenni, a belső vizsgálat ideje alatt, mígnem felmentve és kiszabadulva azzal kell szembesülnie, hogy felesége Zoe (Indira Varma), kényszeres jelleme miatt, elhagyta. Luther ebben a felállásban őrlődve igyekszik újra munkába állni és megmenteni valamennyit házasságából. http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://www.gothic.stir.ac.uk/wp-content/uploads/2010/12/luther.png&imgrefurl=http://www.gothic.stir.ac.uk/blog/luther/&usg=__WALfc4uNakQKG7KKv2LGNQ0dj7A=&h=600&w=634&sz=359&hl=hu&start=0&zoom=1&tbnid=LzYCf5u2MDWHyM:&tbnh=140&tbnw=187&ei=SvHjTey7G4zbsgaxtfXzBQ&prev=/search%3Fq%3DLuther%2BBBc%2Bk%25C3%25A9p%26hl%3Dhu%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DSTo%26sa%3DX%26rls%3Dorg.mozilla:hu:official%26biw%3D1680%26bih%3D879%26tbm%3Disch%26prmd%3Divns&itbs=1&iact=hc&vpx=846&vpy=222&dur=1998&hovh=218&hovw=231&tx=70&ty=109&page=1&ndsp=41&ved=1t:429,r:12,s:0&biw=1680&bih=879

TovábbMacGyver

MacGyver egy univerzális figura, vakmerősége nem ismer határokat. Az erőszakot mellőzve, ám minden keze ügyébe kerülő kacattal sikerül megoldani minden küldetését. Furfangos, okos megoldásai mosolyogtatóak és nagyon szórakoztatóak.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbMaffiadoctor

A történet egy fiatal sebész orvosnőről szól, aki a dél-chicagói maffia lekötelezettjévé válik. Tartozását le kell rónia: miközben továbbra is Chicago egyik neves kórházában dolgozik, "mellékállásban" a maffia orvosa lesz.

Leírás forrásaTovábbMagánnyomozók

A detektív doku-realityben egy magánnyomozó iroda mindennapjaiba nyerhetnek bepillantást a műfaj kedvelői. A sorozat középpontjában átlagos emberek nem hétköznapi történetei állnak. A megbízók nem sajnálnak a zsebükbe nyúlni, csak hogy fény derüljön a hőn áhított igazságra. A privát kopók mindent bevetnek, hogy megbízásukat teljesítsék és ez gyakran nem várt bonyodalmakat és veszélyt szül. A csapatot egy higgadt, profi főnök, Darkó Gábor irányítja.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbMallorcai bűnügyek -The Mallorca Files 2019

Mallorcai bűnügyek 2019 A brit nyomozónő, Miranda Blake Mallorcára utazik, hogy egy ismert bűnözőt, Niall Taylort az Egyesült Királyságba kísérjen, ahol majd tanúskodnia kell. Azonban a repülőtéren meggyilkolják a koronatanút, mivel kiszivárgott a holléte. Miranda utasítást kap, hogy maradjon Mallorcán és további nyomozásba kezdjen. Új társával, a kissé nagymellényű, laza, ám spanyolul jól beszélő német nyomozóval, Max Winterrel beépülnek a bűnbandába, mivel egyre több bandatagot gyilkolnak meg, sőt Niall lánya is eltűnik. Végül kiderül, hogy a titokzatos leszámolás mögött maga Niall áll, aki csupán megrendezte a saját halálát… Miranda sikeres első nyomozását kirendelt szolgálattal jutalmazza a brit rendőrség, így Inés irányítása alatt Max és ő jó időre társak lesznek a napfényes szigeten...

TovábbManhunt: Unabomber

A Manhunt Unabomber, ami eredetileg Manifesto címen futott és antológiaként lett bereklámozva, melyben minden szezon egy FBI-os nyomozást mutatna be, melyet zseniális bűnözők után folytattak. Az első szezon alanya Ted Kaczynski, alias Unabomber lenne, akit 20 év után kaptak el.

Leírás forrásaTovábbMaradj mellettem - Stay Close 2021

Egy gyilkossági nyomozó, egy fotóriporter és egy háztartásbeli anyuka sorsa összefonódik, és életük zavarossá válik, miután egy szörnyű múltbéli esemény újra a felszínre kerül.

TovábbMarvel's Luke Cage

Luke Cage-et, azaz egy Lucas nevű utcagyereket ártatlanul zártak börtönbe ő pedig szabadulásáért cserébe részt vállal egy kísérleti gyógyszer tesztjében, amely nem várt eredménnyel zárul: izmai hatalmasra nőnek, és elképesztő erőre, valamint szinte minden fizikai hatásnak ellenálló bőrre tesz szert. Képességeit kihasználva meg is szökik a börtönből, eleinte magányos zsoldosként, majd később Vasököl-lel közös csapatban segít a bajba jutottakon.

Leírás forrásaTovábbMayans M.C. (2018)

Ez Reyesnek a kaliforniai-mexikói határon kell helyt állnia a Mayans MC karter tagjaként.

Leírás forrásaTovábbMcMafia

ihlette a névadó regényének író Misha Glennyho.Alex Istenember fia orosz bevándorlók. Élete nagy részét felnövő Angliában, ahol megpróbált elmenekülni a maffia család kapcsolatok és tisztes életük egy törvényes vállalkozás. De amikor a családja megelőzte múltját, Alex szembe kell néznie az erős nepřátelům.V középpontba találják magukat a mexikói és kolumbiai drogkartellek, a kereskedők Pakisztán és Dubai, a Balkán és beduin csempészek vagy orosz oligarchák.

TovábbMidwinter of the Spirit (2015)

Midwinter Of The Spirit follows country vicar Merrily Watkins, who just happens to be one of the few women priests working as an exorcist. When a man is found murdered by crucifixion, the police, aware of her knowledge of the paranormal underworld, turn to the Vicar for assistance. Before long Merilly is convinced Satanists are behind the crime and the investigation takes them into a very dark and dangerous world.

Leírás forrásaTovábbMiénk a város - We Own This City 2022

A We Own the City 2015-ben játszódik Baltimore-ban. A városban zavargások törnek ki, mivel a polgárok igazságot követelnek Freddie Gray, a 25 éves fekete férfi miatt, aki gyanús körülmények között halt meg, miközben a rendőrség őrizetében volt. A drogok és az erőszakos bűncselekmények gyakorisága növekszik, és a városban több mint két évtizede a legmagasabb a gyilkosságok száma: egyetlen év alatt 342 gyilkosság történt a mindössze 600 000 lakosú városban...

TovábbMindhunter (2017)

Az első FBI ügynökökről szól, akik elmerültek a sorozatgyilkosok gondolkodásában. Ők lesznek az első profilozók (1979-ben járunk), miután sok interjú alatt kiismerik valamennyire ezeket a borzasztó embereket.

Leírás forrásaTovábbMiss Fisher rejtélyes esetei - Miss Fisher's Murder Mysteries

Az előkelő Miss Phryne Fisher nyomozó az 1920-as évek Melbourne-jének mellékutcái, jazz klubjai és háztömbjei között sasszézva harcol az igazságért gyémántberakású pisztolyával és pengeéles eszével. Nyomában csodálók hadával modern hősnőnk élvezi az életet és borzolja a kedélyeket, miközben mindenféle rejtélyt megold. Hősnőnknek segítsége is akad: Dot, a bájos cselédlány, a jóképű, bár kissé kelletlen Jack Robinson felügyelő és természetesen ne felejtsük el megemlíteni a társadalmi élet jól ismert tagját, Prudence nagynénit. A Miss Fisher rejtélyes esetei egy klasszikus krimisorozat, melynek alapját az ausztrál író, Kerry Greenwood regényei adják.

Leírás forrásaTovábbMission Impossible-Az akciócsoport

Jim munkatársát - aki egyben jó barátja is - egy bérgyilkos megöli. Jim összehoz egy akciócsoportot, hogy méltóképpen megbüntessék barátja gyilkosát és felbújtóját.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbMonk-A flúgos nyomozó

A klasszikus krimisorozatokhoz képest a Monk érdekességét az adja, hogy a legkülönfélébb kényszerekben és fóbiákban szenvedő főszereplő a legtöbb ember számára érthetetlen, különc, sokszor vicces.

Leírás forrásaTovábbMoonbeam City (Holdfény város)

Holdfényváros egy abszurd paródiája a 80-as évek bűnügyi drámáinak. A sorozat nyomon követi a titkos nyomozót, Dazzle Novakot, a jóképű idiótát, aki több bűncselekményt követ el, mint amennyit valamennyi bűnöző. Zsarnoki felettese, Pizzazz Miller mindig a nyomában van és a nagymenő újonc, Rad Cunningham alig várja, hogy megbukni lássa. Bár az egész világgal áll szemben, egyetlen dolgot szeretne csinálni, a tényleges rendőri munkáját.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbMotive (Az indíték)

A feisty Vancouver homicide detective tracks down the most cunning of killers by trying to figure out the motive to the crime. Egy harcias vancouver-i gyilkossági nyomozó ezúttal nem csak a gyilkost, hanem az indítékot is keresi

Leírás forrásaTovábbMr Inbetween (2018)

Ray Shoesmith egy bérgyilkos, aki miközben próbálja letudni szakmai kihívásait, helyt kell hogy álljon ex-férjként, apaként, egy nő pasijaként és legjobb barátként is. Eközben pedig a dühét is kontrollálnia kell, hiszen mindennapi helyzetekben rákényszeríti a bunkókra a tetteik következményét.

Leírás forrásaTovábbMurder in the First

A single murder case is dissected from the committing of the crime through to the investigation, arrest and trial.

TovábbMurdoch nyomozó rejtélyei - The Murdoch Mysteries

A történet a tizenkilencedik és a huszadik század fordulóján játszódik. Murdoch amolyan Sherlock Holmes-típusú detektív, aki kegyetlen és brutális gyilkossági ügyekben nyomoz. Eközben különös barátokra tesz szert a város rossz hírű negyedében. Maureen Jennings történetei alapján.

Leírás forrásaTovábbNCIS

Az NCIS a Haditengerészeti Bűnüldöző Hivatal Főügyekért Felelős Csapatának különleges ügynökeit követi nyomon, a szervezet főhadiszállása a Washington-i Navy Yard, Washingtonban.

A csapatot gyakran bízzák meg kiemelten jelentős ügyekkel, úgymint az elnök nukleáris fegyverekért felelős emberének halála, bombaszituáció az USA hadiflottájának hajóján, egy valóságshow-szereplő halála az USA Tengerészeti Testületének bázisán, terrorista fenyegetések és emberrablások. Ugyanakkor bármilyen olyan bűneset megoldására is kijelölik őket, ami a hadiflottához vagy a tengerészeti testülethez kötődik.

Leírás forrásaTovábbNext - A kód 2020

A technikai zseni Paul LeBlanc kénytelen szövetségre lépni Shea Salazar különleges ügynökkel, miután a férfi által alapított, de később a testvére által vezetett számítástechnikai cégtől kiszabadul egy mesterséges intelligencia, ami napról napra okosabb és veszélyesebb lesz az emberiségre nézve.

TovábbNo Offence

Police comedy drama following an unorthodox crack team of cops going above and beyond to keep the streets clean.

Leírás forrásaTovábbNő a házban szemben az utca másik oldalán a lánnyal az ablakban/ The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window

A bort, gyógyszereket és rakott ételeket élénk képzelőerővel keverő Anna jóképű szomszédja megszállottjává válik, aztán egy gyilkosság szemtanúja lesz. Vagy mégsem?

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbOuter Banks 2020

Négy fiatal az észak-karolinai Outer Banksben éli a tinédzserek szokványos életét. Az életük gyökeres fordulatot vesz, amikor a környékre lecsap egy pusztító erejű hurrikán, melynek következtében megszűnik a vidék teljes áramellátása. A fiatalok olyan illegális tevékenységekbe keverednek, melyek komoly kihatással lehetnek a további jövőjükre. Baljós végkimenetelt sejtető szerelmek szövődnek, megkezdődik a nyomozás a helyi bandavezér apja után, akinek rejtélyes körülmények között veszett nyoma, és úgy tűnik, egy helyi rivális banda és a 'hőseink', a Snecik közötti viszony is egyre jobban elharapózik. A tinédzserek előtt egy olyan nyár áll, melyet örökre az emlékezetükbe fognak vésni.

TovábbOxfordi gyilkosságok (Endeavour)

A történet 1965-ben játszódik, főszereplőnk pedig Endeavour Morse (Shaun Evans), akinek korai karrirjét mutatj be, miután abbahagyja az Oxfordot.

Leírás forrásaTovábbOzark (2017)

A történet középpontjában egy család áll, akik teljesen átlagosnak tűnnek, csakhogy az apa az egyik legnagyobb mexikói kartell pénzmosója. Amikor rosszra fordul a helyzet, akkor családostól dobbantanak egy Missouri állambeli kisvárosba, Ozarkba. Természetesen a baj elől nem lehet elmenekülni.

Leírás forrásaTovábbParadox

Kutatók egy csoportja különös képeket fog az űrből, melyek egy rengeteg halálos áldozattal járó robbantást ábrázolnak. Úgy tűnik, hogy a tragédia még nem következett be: csak 18 óra múlva fog megtörténni. Az ügyre dr. Rebecca Flintet (Tamzin Outhwaite, Szép remények) állítják rá, aki tudósai élén az idővel dacolva próbálja kideríteni a képek forrását, illetve rájönni, hogy ki vagy mi tehet a robbanásról. A munkát hátráltatja, hogy a csapat nincs meggyőződve arról, hogy jogukban áll-e belenyúlni az idő menetébe, hogy végső soron játszhatnak-e istent. És ami a legfontosabb, tetteikkel tényleg a tragédia elkerülését szolgálják, vagy pont abban segítenek, hogy az megtörténjen?

TovábbParis Police 1900 2021

Párizs, 1899. A francia köztársasági elnök, Felix Faure hirtelen meghal. Franciaország még soha nem volt gyenge – nem csak a szélsőjobb és az antiszemita csoportok, de a felemelkedőben levő anarchia is tépázza erejét. Louis Lepine nyugalmazott rendőrfőkapitányt sürgősen visszahívják, hogy állítsa helyre a rendet Párizsban, ám nem sokkal később egy fiatal lány bőröndbe rejtett, megcsonkított holttestét húzzák ki a Szajnából. A fiatal, ambíciózus nyomozót, Antoine Jouint a megrázó eset nem hagyja nyugodni. De Joseph Fiersit, a zsarolásairól híres korrupt rendőrtisztet is lázba hozza az eset, ezért felbérli a prostituált Meg Steinheilt – Faure állítólagos gyilkosát -, hogy kémkedjen neki.

TovábbPartners in Crime

Agatha Christie A titkos ellenfél, és az N vagy M? krimijeiből készült 2x3 (6) részes sorozat.

Leírás forrásaTovábbPeaky Blinders

Korabeli gengszterdráma, amely az 1919-es Birminghamben élő és működő maffiózó-család történetét - középpontjában a vad Tommy Shelby bandájával, akik borotvapengét rejtenek kalapjuk alatt - meséli el.

TovábbPiszkos csapat

A parkolópályára állított rendőrbíró, Ray Zancanelli (Domenick Lombardozzi) mindent elkövet, hogy visszakerüljön a profik közé, ezért elvállalja azt a megbízást, amit senki más. Csapatát a legkülönfélébb elítéltekből kénytelen toborozni, akikkel olyan szökevényekre vadászik, akik mesterei a menekülésnek. Feltételei szigorúak, minden megoldott üggyel csökken a csapat tagjainak a büntetése, ám egyetlen gyanús mozdulat sok plusz évükbe kerülhet.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbPower (2014)

A főhős New York egyik legjobb hálózatával bíró dílere, aki a pénzmosáshoz nyit egy éjszakai klubot. Ahogy elvegyül a menő emberekkel teli tömegben, úgy merül fel benne a gondolat, hogy talán lehetne ez a jövő, az erőszak és a drog helyett. Ezt mondjuk annyiszor hozza szóba a körülötte álló embereknek, hogy végül nekik is feltűnik a bűnöző élettől való elvágyódása. Gyorsan igyekeznek is lebeszélni. A bonyodalom a még aktív droghálózatból indul el, mivel kiderül, hogy a beszállítójuk nincs megelégedve velük, ezen kívül valaki még le is csapott a pénzre, és kirabolta őket, valószínűleg belső információk alapján, így a paranoia is felütötte fejét.

Leírás forrásaTovábbPowers (2015)

A sorozat két gyilkossági ügyekben nyomozó detektív kalandjait követi nyomon, fő érdeklődési körük pedig azok az esetek, amikben természetfeletti képességek is felbukkannak.

TovábbPretty Little Liars: Pretty Dirty Secrets (Csinos Kis Hazugságok:Csinos Mocskos Titkok)

A Pretty Dirty Secrets egy spin-off websorozat, amely a Pretty Little Liars őszi szünete során kerül adásba. A webszéria a nyári finálé és a Halloween-es epizód közötti időszakra fog fókuszálni, ahol a város már készül az októberben debütáló epizódban látható ünnepségre. Míg Hanna, Emily, Spencer és Aria nem fog szerepelni a nyolc epizódban, addig több ismerős arc is feltűnik majd, mint Noel Kahn, Garrett Reynolds, CeCe Drake, Lucas Gottesman, sőt még Jason DiLaurentis is. Ezen kívül egy új arc is bemutatásra kerül Rosewoodban, mégpedig Shana, akit Aeriel Miranda fog alakítani. Ő lesz a Halloween-es jelmezbolt ügyintézője, akinek még szerepe lesz a 2013-ban visszatérő eredeti sorozatban. Érdekességek - Ez egy websorozat, amely 8 webizódból áll. - A 3×12 - “The Lady Killer” című epizód után kerül adásba és minden kedden este lesz belőle új epizód. - Ez a websorozat fogja felvezetni az idei Halloween-es epizódot, amely a 3×13 - “This Is A Dark Ride”. - Aria, Spencer, Emily, és Hanna nem fog benne szerepelni. - Lucásznak köze lesz ahhoz a zombijelmezes figurához, aki megtámadta Alisont a 2×13 - “The First Secret” című epizódban. Szereplők: Vanessa Ray (CeCe Drake), Drew Van Acker (Jason DiLaurentis), Brant Daugherty (Noel Kahn), Brendan Robinson (Lucas Gottesman), Yani Gellman (Garrett Reynolds) és Aeriel Miranda (Shana)

TovábbPrime Suspect

About Jane Timoney, an iconoclastic female detective who has to make her bones in a tough New York precinct that is dominated by men.

Leírás forrásaTovábbProfilozók - Profilage

Matthieu Pérac a párizsi rendőrség nyomozóparancsnoka és Chloé Saint-Laurent, kriminálpszichológus hatékony csapatot alkotva kutatja fel a francia fővárosban történt gyilkosságok elkövetőit.

Leírás forrásaTovábbPublic Morals (2015)

In early 1960s, New York City, Officer Terry Muldoon runs the Public Morals Division, a plainclothes unit of the NYPD whose job it is to police vice crimes such as gambling and prostitution. Muldoon juggles various situations, including warning his gangster uncle Mr. O not to challenge the head of the west side Irish Mob and schooling the new recruit Shea how the division actually works. Muldoon also struggles to raise his family in the increasingly violent Hell's Kitchen neighborhood.

Leírás forrásaTovábbPure

A történet egy lelkipásztorról szól, aki meg akarja szabadítani a közösségét a kábítószer kereskedőktől, s mindezt egy társa rendőrségnek való beköpésével teszi. Azonban a gondok nem oldódnak meg, ugyanis a maffia arra kényszeríti, hogy részt vegyen az illegális operációban, a pap pedig eközben próbál infót és bizonyítékot gyűjteni a bűnszövetkezet lebuktatásához.

TovábbPusztaság/Wasteland

A cseh HBO saját gyártású sorozata egy kis bányászfaluban játszódik. A település polgármestere, Hana Sikarova felemeli szavát a bányászati konszernnel szemben amiatt, hogy az nagy kompenzációt fizetne a falu lakosainak, ha elhagynák a házaikat. Hamarosan eltűnik Hana tizennégy éves lánya, Misha. Az utána való nyomozás egyre gyanúsabbá teszi az asszonyt a falusiak szemében. A rejtélyes események hatására az egykor összetartó közösség szétesik, az emberek megmutatják igazi arcukat.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbRavenswood

From the creators of Pretty Little Liars comes Ravenswood, a drama centered "on a town, not far from Rosewood, PA, (where PLL takes place!) which has suffered under a deadly curse for generations. Five strangers suddenly find themselves connected by this fatal curse and need to dig into the town's mysterious and terrible history before it's too late for each of them." The PLL/Ravenswood powers that be are keeping the show's secrets under lock and key, but we've rounded up everything we know so far to help you dive into the mystical world that is Ravenswood!

Leírás forrásaTovábbRebel (2017)

A kemény zsarudráma főszereplője egy rendőrnő Rebecca "Rebel" Cole, aki mindig a szabályok szerint játszott, mindig többet próbált nyújtani az elvártnál, de miután a testvére rendőrök miatt hal meg, csalódik a rendszerben és saját kezébe veszi az igazságszolgáltatást, magánnyomozó lesz és ezáltal közösségének “bajnoka”. Korrupt zsaruk azonban bosszút forralnak ellene.

Leírás forrásaTovábbReckless (us)

Forró hangulatú jogi sorozat, a dél-karolinai Charlestonból, ahol egy dögös északi ügyvédnő és a sármos déli ügyész megpróbálják mindenki elől eltitkolni heves vonzalmukat, miközben egy rendőrségi szexbotrány kapcsán a barrikád két ellentétes oldalára kerülnek.

Leírás forrásaTovábbRellik (2017)

Az angol BBC készitette Rellik különleges koncepcióval készül, miszerint időben visszafelé haladva mesélik el egy gyilkosság történetét, vagyis először elkapják a tettest vagy megtörténik a gyilkosság, és csak ezt követően láthatjuk meg az utat, ami elvezetett a tettig. A sorozat címe is erre utal, ugyanis visszafelé olvasva Killer azaz gyilkos-t jelent.

TovábbRex felügyelő

TovábbRipper street

1889-ben, fél évvel a Hasfelmetsző Jack-gyilkosságok után járunk Kelet-London híres, bordélyoktól, kocsmáktól, zsebmetszőktől hemzsegő nyomornegyedében, Whitechapelben. Ez a dickensi, viktoriánus korabeli, elszegényedett, túlzsúfolt kerület szolgál majd a BBC 8 részes nyomozós minisorozatának otthonául, erős atmoszférájával gyakorlatilag főszereplővé emelve a kort és a helyszínt. A történet középpontjában a nyugodt, kimért – és sajnos néhol zavaróan rezignáltnak és jámbornak ható – Reid nyomozó (Matthew Macfadyen) áll, akit a ‘verőember’ Drake őrmester (Jerome Flynn) és a tengerentúlról érkező ex-Pinkerton katonaorvos, Jackson kapitány (Adam Rothenberg) segít munkájában. forrás: www.sorozatjunkie.hu

TovábbRiver (2015)

Respected police officer John River, a gifted cop with a troubled mind, struggles to come to terms with the recent loss of a close colleague, and chases a potential suspect across London - with tragic consequences. Now at odds with authorities both within and outside of the police service, River finds himself in a precarious position as he seeks to bring closure to the mother of murdered teenager Erin Fielding, who blames him for failing to keep his promise to bring her daughter back alive.

Leírás forrásaTovábbRocky és a zsaru - Der Bulle und das Biest 2019

Elias Decker az átlagos rendőrök életét éli, ám teljesen felfordul az élete amikor megjelenik egy nyomozás kellős közepén Rocky, a folyton nyáladzó kutya. Ahogy az lenni szokott, egyáltalán nem kedvelik egymást, viszont Rocky hatalmas segítség lesz a nyomozónak a későbbiekben.

TovábbRogue

Grace, az erkölcsi és érzelmi konfliktusok közt őrlődő beépített nyomozó, naponta szembenéz azzal, hogy talán tettei vezettek saját fia rejtélyes halálához.

TovábbRubicon

"Will különös események középpontjába kerül, amikor hírszerzési elemzőként, mintegy véletlenül rátalál egy keresztrejtvénybe bújtatott indítókódra, mely olyan eseményt vetít előre, egy meghatározhatatlan összeesküvés részeként, miáltal veszélybe kerül kollégái és a saját élete, de még az abba beavatottaké is. Ezidőtájt Tom Rhumor (Harris Yulin), a neves üzletember öngyilkossága is kapcsolódni látszik a történésekhez, kinek özvegye Katherine (Miranda Richardson) kutatni kezd férje végzetes indítékai után és egy különös szövetségre bukkan. A két fő cselekményszál különböző titkok megfejtésével kezd összefonódni Katherine és Will nyomozásában, akinek az API-nél végzett munkáját sem szabad elhanyagolnia, hiszen globális veszélyforrásokat tár fel, az események kibogozása viszont csak itt veszi kezdetét." (sorozatjunkie.hu)

TovábbRush-a hajsza

A Rush egy, az első perctől pörgős izgalmakat ígérő akció-krimi sorozat, amely az ausztrál rendőrség egy különleges ügyosztályát mutatja be. A specális kommandót (Tactical Response Team) azokhoz az ügyekhez hívják, amelyeknél gyors, pontos fellépésre van szükség, de azért a SWAT csoport kirendelése mégiscsak túlzás lenne. Öngyilkossággal fenyegetőző őrültek, bankrablások vagy fegyveres támadások megfékezésére hivatottak és náluk profibbak nincsenek a pályán. A fordulatos, gyors akció-krimi mindenkit levesz majd a lábáról, aki szereti a látványos akciókat, a meghökkentő bűnügyi megoldásokat, ugyanakkor szeret belelátni a karakterek magánéletébe is.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbScorpion (2014)

Eccentric genius, Walter O'Brien and his team of brilliant misfits comprise the last line of defense against complex, high-tech threats of the modern age. As Homeland Security's new think tank, O'Brien's 'Scorpion' team includes Toby Curtis, an expert behaviorist who can read anyone; Happy Quinn, a mechanical prodigy; and Sylvester Dodd, a statistics guru. Pooling their extensive technological knowledge to solve mind-boggling predicaments amazes federal agent Cabe Gallo, who shares a harrowing history with O'Brien. However, while this socially awkward group is comfortable with each other's humor and quirks, life outside their circle confounds them, so they rely on Paige Dineen, who has a young, gifted son, to translate the world for them, while also helping each other learn how to fit in.

Leírás forrásaTovábbSecrets And Lies

A six-part murder conspiracy drama starring New Zealand actor Martin Henderson. The compelling drama follows the story of an everyday family man, whose life crumbles when he is accused of murdering a four-year-old boy.

Leírás forrásaTovábbSequestered

A jury is sequestered in a hotel while deliberating a court case with massive implications.

TovábbShade of Blue

Egy egyedülálló anyáról szól(Jennifer Lopez), aki korrupt zsaru, egy igen összetartó, sáros rendőrbanda tagja. A nő az így szerzett pénzzel totál becsületes és tehetséges lánya életét egyengeti. Azonban az FBI csapdába csalja őt, s arra kényszerítik, hogy társairól súgjon be nekik információkat. Meg is indul az egyensúlyozás azon az igen vékony borotvaélen.

Leírás forrásaTovábbSherlock

A BBC One egy új Sherlock Holmes sorozatot készített. A történetek régiek (többé-kevésbé) a környezet, a szöveg és minden egyéb teljesen modern. Napjainkban járunk, Holmes és Dr. Watson még mindig a Baker street 221B szám alatt laknak, még mindig közösen bérelik a lakást, ám a szomszédságukban egy szendvicsbár van. Mrs. Hudson a lakástulajdonos, nem pedig házvezetőnő és egy igazi lady. Az új Holmes karakter nem arrogáns, rokonszenves, humoros és fiatalabb, mint az összes eddigi Holmes. Az őt alakító színészt, Benedict Cumberbatch-t nagyon dicsérik és Martin Freemannel - Dr. Watson - jó csapatot alkotnak.

TovábbSherlock Holmes kalandjai

Cím: Sherlock Holmes kalandjai Készítő: ITV/Granada Forgatási év: 1984-1994 Szereplők: Sherlock Holmes - Jeremy Brett Dr. Watson - David Burka és Edward Hardwicke Mrs. Hudson - Rosalie Williams Lestrade felügyelő - Collin Jeavons Mycroft Holmes - Charles Gray Professzor Moriarty - Eric Porter A sorozat Conan Doyle Sherlock Holmes történeteinek leghitelesebb feldolgozása. 36 egy órás epizód és pár egész estét film. (Utóbbiak közül nem minden jelent meg hazánkban.) Producer: Michael Cox Forgatókönyv: John Hawkesworth Zene: Patrick Gowers Bővebb információk: http://jeremybrett.eu/sherlock-holmes-sorozat.php

Leírás forrásaTovábbShetland

Egy fiatal régész emberi csontokra bukkan, a shetlandi kis közösség lélegzetvisszafojtva várja, hogy kiderüljön, egy ősi leletről van szó, vagy egy megoldandó rejtélyes bűneset áll a háttérben. Amikor egy idős hölgyet tragikus módon lelőnek a saját birtokán, Perez nyomozó és csapata egy két család közö tt dúló ősi viszály kellős közepén találja magát akinek irigysége, kapzsisága és keserűsége környezetüket is megmérgezi.

Leírás forrásaTovábbShots Fired (2017)

A médiában viharként söpör végig, amikor egy afroamerikai rendőr lelő egy fehér tinédzsert Tennessee államban. Az ügyben ráadásul számos fél érintett: egy gyakorlott nyomozó, egy választásokra készülő kormányzó és egy ingatlanmágnás is.

Leírás forrásaTovábbShow Me a Hero (2015)

Based on True Events, Mayor Nick Wasicsko took office in 1987 during Yonkers' worst crisis. As penance for previous misuse of federal housing funds, a federal court orders low-income public housing built in the city's wealthier white neighborhoods. The city threatens to tear itself apart and destroy Nick in the process, in a bitter battle fueled by fear, racism, murder and politics. From The Wire co-creator David Simon.

Leírás forrásaTovábbSleepy Hollow

Mi lenne, ha hirtelen 250 évvel később ébrednél arra, hogy a világ a megsemmisülés szélén van elképzelhetetlen erőknek köszönhetően, és te vagy az emberiség utolsó reménye? Washington Irving klasszikus regénye (Álmosvölgy legendája, A fej nélküli lovas, ahogy tetszik) alapján készül a sorozat, annak modern köntösbe bújtatása. Az évszázadok óta halott Ichabod Crane-t felélesztik, hogy segítsen megoldani egy rejtélyt, melynek gyökerei az alapító atyákig húzódnak vissza. Kár, hogy Crane-nel együtt életre kell és gyilkolni kezd a Fejnélküli Lovas is, aki az Apokalipszis Négy Lovasának egyike. Hősünk Álmosvölgyben találja magát, ahol egy fiatal rendőrnővel kezd dolgozni, akinek volt már tapasztalata a természetfölöttivel.

Leírás forrásaTovábbSnatch

Néhány szedett-vetett alak véletlenül egy teherautónyi aranyrudat zsákmányol, és így a világ szervezett bűnözésének színterére lépnek.

TovábbSneaky Pete (2015)

Sneaky Pete centers on a thirty-something con man who, upon leaving prison, takes cover from his past by assuming the identity of his cellmate. He begins working at his family run bail bond business where he secretly uses this as a cover to help catch bigger criminals then he ever was. He works alongside his beautiful cousin who is not too sure what his underlying motives are.

Leírás forrásaTovábbSnowfall (2017)

A sorozat a 80-as évek elején Los Angeles-ben a crack kokain térnyeréséről szól. A középpontban 3 karakter, akiknek összefonódik a sorsa: egy hatalom éhes utcai “vállalkozó”, egy mexikói, pankrátorból lett gengszter és egy ismert család fekete báránya.

Leírás forrásaTovábbSorsdöntő lövés (Shots Fired)

A médiában viharként söpör végig, amikor egy afroamerikai rendőr lelő egy fehér tinédzsert Tennessee államban. Az ügyben ráadásul számos fél érintett: egy gyakorlott nyomozó, egy választásokra készülő kormányzó és egy ingatlanmágnás is. A Shots Fired a faji alapó megkülönböztetés összes perspektíváját a nézők elé tárja.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbSötét démonok - Moses Jones 2009

Erőszakhullám söpör végig London ugandai közösségén, miután egy bizarr módon megcsonkított férfihullát találnak a Temzében. Első ránézésre boszorkányrituálénak tűnik az ügy, de a valóság jóval félelmetesebb. Az esetet egy fiatal, elhivatott őrmester kapja, mellé pedig Moses Jones nyomozót (Shaun Parkes) küldi a Scotland Yard, kifejezetten a helyi afrikai közösséggel való kapcsolatai miatt. Három részes minisorozat.

TovábbStalker

Zaklatási esetekkel foglalkozó nyomozókról szóló krimi. Egy gyilkossági nyomozóból bajkeverő viselkedése miatt áthelyezett zsaruról és fiatal női főnökéről, akit korábban a kárára elkövetett bűncselekmény hajt.

Leírás forrásaTovábbStargirl

Az eredeti alkotótól és képregényírótól, Geoff Johnstól érkezik az új DC Universe sorozat. A történet a másodéves középiskolás, Courtney Whitmore kalandjait követi nyomon, aki a nebraskai Blue Valley-be költözik az anyjával, és annak új férjével, Pattel. A lány egy ifjú hősökből álló valószerűtlen csapatot hoz létre, amely az első szuperhős csapatként (Justice Society of Amerika) felveszi a harcot a múlt gazembereivel. Stargirl alakját Johns a légiszerencsétlenségben meghalt húgáról mintázta.

TovábbStella Blómkvist - A bűnösök védője

Stella Blómkvist egy fiatal, független, ámde kőkemény és magabiztos izlandi ügyvéd, akinek ráadásul erkölcsi érzéke könnyen alkalmazkodik az adott szituációhoz. Egy rendőrségen dolgozó barátja általában akkor hívja őt segítségül, ha egy bűnözőnek védőre van szüksége...

Leírás forrásaTovábbStumptown 2019

Greg Rucka képregénye alapján, egy erős, rámenős és éleseszű, bonyolult szerelmi élettel, játékadóssággal és gondoskodásra szoruló testvérrel rendelkező háborús veteránról, aki Portland-ben dolgozik magánnyomozóként. Katonai hírszerző múltja révén remekül old meg ügyeket, de rámenős stílusa sokszor a kemény bűnözők tűzvonalába sodorja őt, miközben a rendőrök sincsenek annyira oda érte..,

TovábbSuspects(2014)

Itt egy angol krimi, ami kifejezetten könnyed hangulatú lesz (NEM!). nemsokára indul a Channel 5 sorozata, a Suspects. | Krimi | The ten-part series focuses on a team of three detectives and their distinctive approaches to the job of policing, with each episode telling a discrete, self-contained crime story.

TovábbSzületett nyomozók

Született nyomozók(Women's Murder Club) A sorozatban Lindsay Boxer(Angie Harmon) felügyelő karektere a központi figura, aki további három, sikeres nő bevonásával egy zártkörű klubot hoz létre, akik együtt gondolkodnak és használják fel szakértelmüket, megérzéseiket egy-egy gyilkossági ügy felderítésében. Annak ellenére, hogy különböző habitusú nőkről van szó, mégis szoros barátság szövődik közöttük. A nyomozások közben felderítetlen rejtélyekkel és számos megválaszolatlan kérdéssel találkoznak a munkában és a magánéletükben egyaránt.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbTalált pénz - Tuff Money 2020

Az HBO Europe gyártásában készült sorozat két közlekedésbiztonsági technikusról szól, akik azon viccelődnek, hogy képesek lennének elkövetni a tökéletes bűntényt. Doru és Ionel szerint a közlekedési lámpák átállításával manipulálni lehet a forgalmat, és ki lehetne rabolni az egyik bank pénzszállító autóját. Persze senki sem veszi őket komolyan, mígnem olyan helyzetben találják magukat, hogy kénytelenek véghezvinni a rablást. Hőseink az erkölcsi fék és az önmegvalósítás csapdájában vergődnek.

TovábbTaxi Brooklyn

lksrfjh

Leírás forrásaTovábbTemple 2019

A norvég Valkyrien alapján készült, a cselekményt Londonba helyezve. A sötét tónusú humorral megáldott történet egy sebészről szól, aki haldokló felesége bajára keresi kétségbeesetten a gyógymódot, miután a kórház leállítja a kezelését, mondván menthetetlen. Ezért a férfi egy illegális kórházat alapít egy régi metróállomáson, mely keretén belül anarchistákkal, és az apokalipszisre felkészülőkkel a hagyományos orvosi segítséget nem remélőket (bűnözők, menekültek) kezdi el kezelni...

TovábbTerepen-Southland

Egy nyers és hiteles bepillantást nyerhetünk a Los Angeles-i rendőrség mindennapjaiba, ebben a sorozatban, amit végig, speciális kézi kamerával filmeztek, akcióközelből. Malibu tengerpartjaitól, Kelet LA utcáin át követhetjük nyomon a zsaruk, a bűnözők, az áldozataik és családjaik nem éppen unalmas életét.

TovábbTerriers

Just when you thought crime dramas were safe.

Leírás forrásaTovábbThe Americans

Helyszínünk a 80-as évekbeli Amerika, a nagy lehetőségek hazája. Szereplőinket tekintve pedig két KGB ügynököt kísérhetünk nyomon, akik első ránézésre törzsgyökeres Amerikaiak, viszont lojalitásuk az igazi országukhoz húzza őket...

TovábbThe BRIDGE USA-ver.

iképp a The Killing a dán Forbrydelsen feldolgozása, a The Bridge is remake, mégpedig egy dán/svéd sorozaté, melynek címe Broen (Bron) – idén érkezik az angol verzió is. A Broen itthon igazán tavaly nyáron lett ismert, amikor a VIASAT3 a neten mutatta be szinkronnal –egy hídon z USA/Mexikó határon találnak fél-fél holttestet összevarrva, így a két ország egy-egy nyomozója összefog, hogy felgöngyölítse az ügyet.

Leírás forrásaTovábbThe Catch

Kate Atkinson könyve alapján thriller egy igazságügyi könyvszakértőnőről, aki csalásokat derít fel és házasságra készülődik, azonban vőlegénye átveri őt. Így miközben ügyein dolgozik, megpróbálja megtalálni a pasit, mielőtt még annyi lesz a karrierjének.

Leírás forrásaTovábbThe City and the City (2018)

Könyvadaptáció. A történet egy képzeletbeli európai városban, Beszel-ben játszódik, és egy extrém ügyekkel foglalkozó nyomozóról szól, Tyador Borlúról, aki egy külföldi cserediák megölésének ügyében nyomoz, kiderül, hogy a lány Beszel testvérvárosából, Ul Qoma-ból származik, és belefolyt a két város között fennálló politikai és kulturális nézeteltérésbe. A főhős az ottani hatóságokkal együtt folytatja a nyomozást.

Leírás forrásaTovábbThe Doctor Blake Mysteries

The Doctor Blake Mysteries is an Australian television series which premiered on ABC1 on Friday 1 February 2013 at 8:30 p.m. The series stars Craig McLachlan in the lead role of Dr Lucien Blake, who returns home to Ballarat in 1959 to take over his deceased father's general medical practice after an absence of 30 years. Dr Blake is a keeper of secrets and a solver of mysteries. The series is produced by Tony Wright and George Adams.

Leírás forrásaTovábbThe Finder

A Bones hátszelén elindított sorozat, annak egy epizódjában próbálták ki a Findert, backdoor pilotként. Nyomozásról van szó, és a régi részre már nem emlékszem, de a tényleges, tegnap vetített pilotban nem a “ki tette” körül bonyolódott a cselekmény. Igazából a sorozat alapfelállása a lényeg. Természetesen a címből kitalálható egy része: a főszereplő az az ember, aki megtalál dolgokat. Olyasmit, amire más képtelen ráakadni. Kicsit a Mentalistára hasonlít, csak itt a rengeteg apró részletből azt rakja össze, hogy merre van az a tárgy vagy személy. Ez még nem lenne elég, így azzal mélyítették a karakterét, hogy háborús veterán, csak “felrobbant” a terepen, szóval az agyával van valami, ami miatt ezt csinálja. Mániákusan áll neki a kereséseknek.

TovábbThe Firm

v Ha van aki nem emlékszik a Tom Cruise féle A cég című filmre, vagy még nem látta, most pótolja, mert bizony ez a sorozat annak a filmnek úgymond folytatása. Mitch és Abby, az ügyvéd és neje 10 évet töltöttek a tanúvédelmi programban a Nagy Leleplezés óta és most úgy gondolják tiszta már a levegő, így előmerészkednek, kislányukkal kiegészülve.

TovábbThe Fix -Az igazság játszmája 2019

Maya Travis (Robin Tunney) ügyésznő élete összeomlik, amikor elveszti a nagy nyilvánosság előtt zajló pert. A kettős gyilkosság alól felmentett népszerű sztár, Severen Johnson (Adewale Akinnuoye-Agbaje) hiába kerül ki győztesként, senki nem hisz az ártatlanságában. A közvélemény úgy véli, hogy szabadságát kizárólag a minden hájjal megkent Ezra Wolf (Scott Cohen) sztárügyvédnek, a Farkasnak köszönheti, aki bármire képes a sikerért. Egy újabb gyilkosság miatt Severen Johnson ismét gyanúba keveredik, és Maya visszatér, hogy elégtételt vegyen, és végre rács mögé juttassa a férfit.

TovábbThe Frankenstein Chronicles (2015)

Inspector John Marlott investigates a series of crimes in 19th Century London, which may have been committed by a scientist intent on re-animating the dead.

TovábbThe Glades

"Néhányan azt mondják, nem vagyok jó csapatjátékos. Átkozottul jó nyomozó voltam Chicagóban egészen addig, míg egy nézeteltérés a főnökömmel arra nem sarkalt, hogy becsomagoljak, és változtassak. Szóval a hátam mögött hagytam a Szeles Várost, és nekivágtam a Napfény államának, hogy lazuljak egy kicsit, golfozzak, süttessem magam a napon, megírjak talán néhány gyorshajtási büntetést. Nos, hát... Nem egészen így alakultak a dolgok." A sorozat egy olyan zsaruról szól, aki kénytelen volt otthagyni a megszokott őrsét San Franciscóban. Az áthelyezés Floridába repíti, vagyis kocsikázza, hogy az ottani kollégáit boldogítsa. Ezt aktívan teszi is, mivel eléggé arrogáns, de a 48 perc végére el is hisszük neki, hogy van mire. http://drom.hu/static/blog/1730/the_glades_fill_450x337.png http://static.omdb.si/posters/active/438319.jpg

Leírás forrásaTovábbThe Glades - Tengerparti gyilkosságok

https://www.facebook.com/pages/Glades-Tengerparti-gyilkoss%C3%A1gok/435370966595452?ref=ts&fref=ts

Leírás forrásaTovábbThe Honourable Woman

Nessa Stein bárónő (Maggie Gyllenhaal) és öccse, Ephra (Andrew Buchan) apját a szemük láttára öli meg egy pincérnek öltözött merénylő egy étteremben. Sok évvel később ugyanabban az étteremben jelenti be Nessa, hogy jelentős összeget fordítanak fejlesztésekre Palesztinában. Azonban az ünnepséget beárnyékolja egy haláleset, a politika és az üzleti érdek összefonódása odáig vezet, hogy ismeretlen elkövetők elrabolják Ephra fiát, Kasim-ot..

TovábbThe knick (A sebész)

A sorozat hőse John Thackery sebészorvos, aki az egyik New York-i kórházban dolgozik az 1900-as évek fordulóján. A férfit mentora, Christiansen doktor váratlan távozása után vezető sebészorvossá léptetik elő. Azt szeretné, ha pártfogoltja, Everett Gallinger lenne a helyettese, a kórház fő támogatójának lánya azonban ragaszkodik hozzá, hogy a fekete bőrű Algernon Edwardsot vegye maga mellé, aki Londonban és Párizsban szerzett tapasztalatokat. Már az első napon vibrál köztük a feszültség.

TovábbThe Loch

Annie Redford nyomozó éppen első gyilkossággi ügyén dolgozik, de számos nehézségbe ütközik munkája során. Az ügy pedig hamarosan élet és halál kérdésévé válik.

Leírás forrásaTovábbThe Missing

“The Missing” centers on the psychological fallout and ensuing years-long manhunt resulting from the sudden disappearance of five-year-old Oliver Hughes while on holiday with his parents in France in 2006. A gripping dramatic thriller that goes inside the mind of a father, Tony Hughes, desperate to locate his lost son. With help from local police detective, Julien Baptiste, Tony embarks on an obsessive quest to find his son and those responsible for his disappearance. A gripping puzzle with twists and turns at every stage, Tony’s exhaustive search fractures his relationship with his wife, Emily and threatens to destroy his life. Told through a delicate and complex narrative, “The Missing” unfolds over two time frames simultaneously.

Leírás forrásaTovábbThe Mysteries of Laura

A single mom NYPD homicide detective cracks case after case while raising wild twin boys and locking horns with her less than helpful police detective ex-husband. Szemtanúi lehetünk ahol egy gyermekeit egyedül nevelő nyomozó próbál megfelelni egyszerre a családi és a munka által gerjesztett feladatoknak. Nincs egyszerű dolga... A címszerepben: Debra Messing

TovábbThe Oath (2018)

A sorozat korrupt zsarukról szól. Vagyis a zsaru bandákról, akik az emberek védelmére tettek esküt, de közben a saját pecsenyéjüket sütik inkább szervezetten. Nehéz bekerülni ezekbe a bandákba, de akinek sikerül, az onnantól családjának érezheti a társait, mivel annyi mindent megtesznek egymás védelmében, hiszen rájuk is vadásznak.

TovábbThe Red Line 2019

A középpontban három chicago-i család lesz, akiket veszteség és tragédia hoz össze, amikor egy fehér rendőr tévedésből lelő egy fekete orvost. Ahogy a családok élete kereszteződik, megcsillan a remény, hogy talán mégis ki lehet kerülni a tragédiából erősebben.

TovábbThe Rookie (2018)

Igaz történet alapján. A főhősünk egy kisvárosi férfi, John Nolan, aki egy komoly, életét megváltoztató esemény után hátrahagyja kényelmes életét abban a korban, amikor mások már a karrierjük csúcsán tartanak, és megvalósítja örök álmát: Los Angeles-i rendőrként kezdi újra életét, és most fiatalokkal körülvéve kell bizonyítania egy igen veszélyes, kiszámíthatatlan, de olykor szórakoztató hivatásban. Nyilván felettesei szkeptikusan fogadják, a bűnözőkkel pedig nem egyszerű középkorúként lépést tartani, de élettapasztalata, eltökéltsége és humora révén akár még sikert is arathat.

Leírás forrásaTovábbTime Trax - Hajsza az időn át

Az izgalmas történet 2193-ban kezdődik. Az emberek ekkor már sokkal jobb adottságokkal rendelkeznek a maiaknál, az átlagéletkor 120 év. Néhányuk képes az "időlassításra": ha alkalmazzák a technikát, a dolgok "lassított felvétellé" válnak körülöttük. Közülük való Darien Lambert, a zsaru is. Néhány éve furcsa esettel került szembe: egy rutinnyomozás során letartóztatott néhány bunözőt, akik késôbb misztikus módon, nyomtalanul eltűntek. Darient azóta sem hagyja nyugodni az eset. Amikor kapitánnyá nevezik ki, egy szuper komputert kap, melynek neve és egyénisége is van. Selma képes hologramként testet ölteni is, de csupán akkor teheti, ha "kettesben van" gazdájával.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbToo Old to Die Young (2019)

A történet Los Angeles alvilágáról, és pár karakter, köztük egy gyászoló rendőr egzisztenciális utazásáról szól, ahogy bűnözőkből szamurájokká válnak az Angyalok Városában. Nicolas Winding Refn dán direktor, a Drive - Gázt!, a Csak Isten bocsáthat meg és a Neon démon rendezője egy sorozattal jelentkezik. A krimiszéria forgatókönyvén a filmes Ed Brubaker képregényíróval együtt dolgozott, aki nemrég fordult a televíziózás felé (ő írta a Westworld egyik epizódjának a szkriptjét is).

Leírás forrásaTovábbTop Of The Lake

A 12 éves és 5 hónapos terhes Tui Mitcham egy jéghideg hegyi tó vízébe merül és eltűnik... Robin Griffin nyomozó (Elisabeth Moss) hazatér szülővárosába, hogy kiderítse mi történt, de ez nem egy szimpla eltűnt személy utáni hajsza. A lenyűgöző szépségű, ámde Isten háta mögötti hegyi városkában ördögi erők munkálkodnak, és habár a paradicsom ígéretét hordozza magában, valójában könnyen a pokolba vezető út lehet azok számára, akik nem vigyáznak. A boldogság minden cseppjét és őszinteséget teljes mértékben nélkülöző helyen Griffin feladata nem csupán az, hogy megtalálja a lányt, de szembenézzen sötét múltjával is. A férfi, akit valaha szeretett, de elhagyott, most az útjában áll, és minden egyes lépéssel, amivel közelebb kerül az ügy lezáráshoz egyúttal egy veszélyes titokról is leránthatja a leplet saját magával kapcsolatban.

TovábbTudhattad volna - The Undoing 2020

A minisorozat középpontjában Grace és Jonathan Fraser (Kidman és Grant) áll, akik pontosan azt az életet élik, amiről mindig is álmodtak. Ám egy erőszakos haláleset és egy sor borzalmas felismerés nyomán egyik napról a másikra mindennek vége szakad. Grace ott áll egy egyre súlyosabb, a nyilvánosság előtt zajló katasztrófa közepén, és maga is megdöbben, hogy mennyire nem követte a saját tanácsait. Kénytelen búcsút inteni eddigi életének, és újat teremteni a gyermekének (Noah Jupe) és az egész családjának.

TovábbTurn

Alexander Rose Washington’s Spies című regényének adatpációja a Függetlenségi Háború idején játszódik, 1778 nyarán és egy New York-i farmer, Abe Woodhull történetét meséli el, aki néhány gyermekkori barátjával megalakítja a The Culper Ring-et, amely egy szedett-vedett amatőr kémcsapatnak indult és Amerika első kémhálózatává nőtte ki magát.

TovábbTwisted

Egy karizmatikus tinédzser, akit 16 évesen szociopatának titulálnak, végre újra közel kerül két legjobb gyerekkori barátjához, de azonnal őt gyanúsítják a gyilkossággal, mikor egy diáktársuk meghal.

TovábbUndeniable

Angol TV minisorozat (2 részes), középpontban Jane Fielding áll, aki 23 évvel édesanyja megölése után, továbbra is bízik benne, hogy megtalálhatja a gyilkost.

TovábbÚt a pokol felé 2021

Az Út a pokol felé egy koreai sorozat, Choi Gyu-seok webes képregénye alapján készült. Egy olyan világban játszódik, ahol az embereket bármikor bárhol természetfeletti lények ragadhatják el és egy vallási szekta pedig mindebben isteni akarat megnyilvánulását látja. Ilyen körülmények között törekednek túlélni főszereplőink.

TovábbŰrháború 2063 - Space: Above and Beyond 1995

Az emberiség békességben él és gyarapodik, idegen bolygókat derít fel és telepít be. De a felszín alatt a szép új világban megtalálható a korrupció, mint a 20. században. A betelepített új bolygók okozták a háborút. Az Aero-Tech vállalat, ki a betelepítést végzi, figyelmen kívül hagyta a figyelmeztetést, hogy ne települj a szent bolygóra. Ezt szükségszerűen a háború követte. A történet főhősei az eleinte szedett-vedett 5 fős repülőszázad, az 58-asok, később Adu Ászok, akiket mindig a legrázósabb helyeken vetnek be.

TovábbVadászok - Hunters 2020

A történet a 70-es évek Amerikájában játszódik és egy csoportról szól, mely tagjainak a célja a bosszú és az igazság szolgáltatása. Ezért pedig az felelősségrevonás elől Amerikába menekülő és a Negyedik Birodalom létrehozásán munkálkodó nácik százait nyomozzák le és ölik meg az amerikai kormány akaratlan segítségével.

TovábbVáltságdíj (Ransom)

2017 A sorozat Laurent Combalbert, hivatásos túsztárgyaló élete és munkássága alapján készült, akit társával a világ legjobbjainak tartottak. A férfi jobban érti a bűnözőket, mint ők saját magukat, és az emberi viselkedést is jól ismeri, s tudását fel is használja a legkeményebb emberrablási és túszejtési ügyekhez. S mindezt úgy, hogy elutasítja az erőszak alkalmazását. Persze ezek a manipulációs képességei családi életét és barátaival való viszonyát csak komplikálják.

Leírás forrásaTovábbVáros a hegyen (City on a Hill)2019

Az 1990-es évek elején erőszakhullám söpört végig Boston városán, miközben a hatóságok a korrupció és a rasszizmus mocsarában vergődtek. Azután bekövetkezik a csoda, egy afroamerikai kerületi ügyész érkezik Brooklynból, aki háborút hirdet a bűnözők ellen. Decourcy Ward (Aldis Hodge) valószerűtlen szövetségre lép a korrupt, de sokak által tisztelt FBI-ügynökkel, Jackie Rohrral (Kevin Bacon). Elsőként a pénzszállító autókat kirabló bandát akarják felszámolni, az ügy azonban hatalmasra fújódik.

Leírás forrásaTovábbVárosi gyilkosságok (Homicide City) 2018

A sorozat Philadelphia utcáinak elfeledett gyilkossági ügyeit tárja fel. Az eseményeket a veterán gyilkossági nyomozók, a helyi riporterek és az áldozatok családtagjain keresztül ismerjük meg, akik oly sokat veszítettek, ezeket az ügyeket azonban sosem feledik.

Leírás forrásaTovábbWallander

Henning Mankell svéd krimiíró Wallander-könyvei alapján készült krimi sorozat, Kenneth Brannagh főszereplésével. "Néha észre sem vesszük a nagy hírrel felvonultatott sorozatok között megbújó értékeket. Halkabb hangvételű karakterdrámákat, a legtöbb tengerentúli bűnügyi történethez sok mindenben hasonló, mégis más európai testvért, ami most egyszersmind svéd és angol. A messzi északon régóta fogalommá vált Kurt Wallander nyomozó, alakja és történetei révén. Henning Mankell svéd regényírótól, európai krimik hőseként megszületett figura, aki furcsán hétköznapi egyediségéből kifolyólag került a könyv lapjairól sikeresen a képernyőre. Ystad tengerparti városkájának egyszerű detektívje, mégis gondolataiba merülve, megjelenésében különleges benyomást tesz ránk. Jóllehet a skandináv vidék nyugodt felszínét aláásó súlyos bűntények felderítőjéről szóló tiszta vonalvezetésű krimik, többnyire csattanó nélküliek és inkább a résztvevők szerepét kibontó jellegzetességük miatt válnak érdekessé. Nem gondolnánk, hogy egy házassága kudarca miatt mélabús, terméketlen magánéletű férfi bárhogy eredetivé képes válni olvasó- és nézőközönsége számára, de mindennek dacára nyugtalan személyisége figyelmet nyer bűntettek elleni harcában, valamint az események színhelye miatt. Hiszen Svédország egyik kisvárosában a messzeségbe nyúló mezők, az eldugott tanyák és a városközpont szíve ugyanúgy válogatott borzalmak színtere lehetnek. Mintegy a legtöbb jóléti társadalomban tapasztalható bezárkózás hatásaként, a szomszédodról kiderülhet, hogy egy szörnyeteg. Henning mindezzel állít szembe egy jó embert és az általa tapasztaltak rá visszaható, megrendítő erejét tolmácsolja mély empátiával. Ő Kurt Wallander." (sorozatjunkie.hu)

TovábbWayward Pines

Secret Service agent Ethan Burke arrives in the bucolic town of Wayward Pines, ID, on a mission to find two missing federal agents. But instead of answers, Ethan's investigation only turns up more questions. What's wrong with Wayward Pines? Each step closer to the truth takes Ethan further from the life he knew, from the husband and father he was, until he must face the terrifying reality that he may never get out of Wayward Pines alive.

Leírás forrásaTovábbWentworth

Mind tudjuk, hogy Bea Smith a Wentworth Detention Centre koronázatlan úrnője. Tökös és vakmerő. De ki volt Bea Smith a börtön előtt? Hogyan jutott egy családanya a külvárosból a börtönbeli tápláléklánc csúcsára?

Leírás forrásaTovábbWhite Collar - Fehérgallérosok

Szereplők: Matthew Bomer, Tim DeKay, Diahann Carroll, Tiffani Thiessen, Willie Garson. Készítők: Jeff Eastin (író), Bronwen Hughes (rendező). Az FBI egyik, hamisítókkal és szélhámosokkal, a fehérgalléros bűnözés elitjével foglalkozó ügynöke az egyik nyomozása során egy általa bekasztlizott gazember segítségéhez folyamodik, és közösen nyomoznak majd.

Leírás forrásaTovábbWinter

Winter is an Australian mystery-drama-thriller television series set to screen on the Seven Network in 2015. It is a spin-off of the 2014 telemovie The Killing Field which starred Rebecca Gibney as Detective Sergeant Eve Winter with Peter O'Brien, Chloe Boreham and Liam McIntyre. The series revolves around the investigation behind the separate murders of two women who were found with the same tattoo on the same night.

Leírás forrásaTovábbWisting

A sorozat első évada (10 epizód) az első két Wisting-könyvet (The Hunting Dogs, The Caveman) dolgozza fel, melyben az egész életét kegyetlen gyilkosságok felderítésének szentelő, de magánéletében rendre kudarcot valló Wisting nyomozó pont Karácsony napján szembesül két brutális gyilkossággal, aminél csak maga az elkövető motivációja lehet sokkolóbb.

TovábbX Company

Karakter központú drámáról van szó, ami a II. világháborúban játszódik. Egy csapat kémet követünk, akiket az Ontario-tó környékén képeznek ki, hogy aztán bevessenek a legnehezebb küldetésre.

TovábbYou

alapján bestseller regénye Carolina Kepnesa „Te” egy szerelmi történet a 21. század, amely arra irányul, „Mit tennél a szerelemért?” Ha ragyogó menedzser Bookshop keresztezi utak egy feltörekvő író, a válasz egyértelmű: bármit. Az internet és a közösségi média eszközöket, hogy összegyűjtse a legintenzívebb részletességgel és megközelítése a bájos és esetlen rozdrvenosť hamar megszállottság, olyan halkan és stratégiailag megszünteti minden akadályt - egy férfi - az útjába.

Tovább

Üzenőfal

babylon2012

2021-02-07 10:53:20

Nem tudok belépni Sorozatbarát ra tegnap óta
Nagyon mérges vagyok:(
Biztos valaki meghívottam szabályt szegett....

Sziasztok! Tudna valaki sorozatbarat meghivot kuldeni? babylon.83@yahoo.com

Köszi Évi

((( ps. Itt a nezzsorin tudok email címet változtatni ? Mert már ezer éve nem él az itt megadott regizett mail címem....

ijoco1

2021-02-25 16:50:25

Újbol !-Smallville
Sima Magyar szinkron
Gyere!!!!

ijoco1

2021-04-04 09:00:22

Mission Impossible-Az akciócsoport
ujból.2021.04.04

frezia

2021-04-17 11:20:57

Sziasztok mikor tudnà magyar szinkron felirattal Új szuperman és Lois

ijoco1

2021-05-19 08:43:28

Kékpróba
ROOKIE BLUE
Syinkronosan mind a 6-évad !!!

ijoco1

2021-05-21 09:16:16

Prédikátor - Preacher
Mind a 4-évad !!!
Magyarul !!!
Jó szórakozást!

ijoco1

2021-05-29 07:55:47

A Térség - The Expanse

Szinkronosan elkezdtem felrakni !!!

Illés István

2021-07-20 18:30:11

Tudna valaki ötletet adni,hogy első belépésemkor miért kapok olyan üzenetet,hogy "CLIENT BLOCKED" és ezt vajon mivel érdemelhettem ki?

Des Papito

2021-11-25 11:23:07

Sziasztok!
Milyen bovitmeny kell a videok lejatszasahoz?

Orsi108

2022-01-19 14:59:03

Sziasztok, én sem tudom megnyitni a filmeket. Milyen bővítmény szükséges?

Új üzenet

Új üzenet küldéséhez be kell jelentkezned!

Az oldalon feltüntetett videókért az oldal készítője felelősséget nem vállal, mivel azok nem általunk illetve nem az általunk üzemeltetett tárhelyen lettek elhelyezve. Viszont amennyiben az oldalon kifogásolható tartalmat fedez fel, kérjük töltse ki az eltávoltítási kérelem űrlapot, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot! A kéréseket a beérkezéstől számított 72 órán belül feldolgozzuk!