Sorozatajánló

Szökés
24
CSI: New York-i helyszínelők
Odaát
Vámpírnaplók
Dollhouse - A felejtés ára
True Blood - Inni és élni hagyni
Gyilkos Elmék
The Walking Dead
A vámpír, a vérfarkas és a szellem
Gyilkos elmék: Alapos gyanú
Vámpír akták (Blood Ties)
American Horror Story

A csontember

Jeffrey Deaver Lincoln Rhyme-regényei alapján, egy volt nyomozóról és törvényszéki zseniről, aki egy ördögi sorozatgyilkosra való vadászat közben súlyosan megsérül. Amikor ismét előkerül a gyilkos, kénytelen újfent nyomozásba kezdeni, amiben egy fiatal járőrnő segít neki, akivel különleges kapcsolatot alakít ki. És persze miközben az ördögi, csontgyűjtő zseni nyomában vannak, a rendőrségnek nagy volumenű ügyekben segítenek be...

TovábbA megállapodás - The Pact 2021

Amikor a fiatal sörfőzdetulajt, Jacket holtan találják, az ennek nyomán kibontakozó események magukkal sodorják Jack négy alkalmazottját, akik egy törékeny némasági paktumba kényszerülnek, amely örökre megváltoztatja az életüket.

TovábbA titkosügynök - The Secret Agent 2016

1886, London. Egy kis sohói üzlet tulajdonosa, Verloc titokban az orosz kormány szolgálatában áll, információval látja el a nagykövetséget annak az anarchista sejtnek a működéséről, amelybe sikerült beépülnie. Megbízói váratlanul új feladattal bízzák meg, olyan bombamerényletet kell végrehajtania, amely rábírja majd az angol kormányt, hogy az eddigieknél határozottabban lépjen fel az anarchisták ellen. Verloc, a félénk besúgó a Professzor névre hallgató elvtársát keresi meg a feladattal, aki ért a bombák készítéséhez. A Professzort azonban a londoni rendőrség is folyamatosan figyeli. A sorozat Joseph Conrad regénye alapján készült.

TovábbAz árnyak (Umbre)

A komikus, noiros bűnügyi sztori főhőse egy pénzbehajtóként is dolgozó bukarest-i taxisofőr, aki ki akar szállni.

Leírás forrásaTovábbAz ember a fellegvárban - The Man in the High Castle 2015

Kémdráma Philip K. Dick regénye alapján (itthon: Az ember a fellegvárban), mely egy alternatív történelmet mutat be, vagyis hogy mi történt volna, ha a Szövetségesek veszítenek a II. világháborúban. A történet 20 évvel a háború vége után játszódik, amikor a világ Japán és Németország között van felosztva...

TovábbCreepshow 2019

A Creepshow - A rémmesék könyve című 1982-es horrorral debütált Stephen King forgatókönyvíróként. A film öt rövid, egymástól független történetből áll, amelyek közül párat King korábban megjelent novellái ihlettek. Ez egy olyan antológiasorozat lesz, amelynek részről részre változik a hangvétele: egyes epizódok könnyed komédiák, míg mások vérbeli horrorsztorik lesznek.

TovábbDystopia 2021

Egy baráti társaság az északi régió legnagyobb LARP (élő szerepjátékos) eseményét tervezi egy elhagyatott gyárban egy ősi erdőben. Amikor bekapcsolják az áramot, akkor valami olyan is életre kel, ami elkezdi a társaság viselkedését is megváltoztatni.

TovábbFear the Walking Dead 2015

Milyen volt a világ, amikor elkezdett átalakulni azzá a horrorisztikus apokalipszissé, amelyet a The Walking Dead festett le? A Fear the Walking Dead, a Los Angeles-ben játszódó társ-sorozat pontosan erre a kérdésre válaszol. Új szereplők és egy teljesen új történet segítségével visszavisz bennünket a zombi-apokalipszis kezdetéhez. Abban az időben járunk, amikor teljesen ismeretlen okokból viharos sebességgel változott a világ, amikor senki nem tudta pontosan, mi is történik, amikor az emberek addig megszokott élete fenekestől fordult fel, ráadásul úgy, ahogyan azt korábban senki nem képzelte volna.

TovábbŐk - Them 2021

Az Amazon Lena Waithe nevével fémjelzett sorozata évados horrorantológia lesz – az első szezon címe Them: Covenant lesz. Az 1953-ban játszódó történet főhőse egy fekete házaspár, akik Észak Karolina államból a fehérek lakta Los Angeles-i környékre költöznek gyerekeikkel. A látszólag idillikus helyszínen lévő új házuk azonban gonosz erők (valódi és természetfölötti egyaránt) táptalaja lesz, amik az elpusztításukkal fenyegetik őket, mivel a környékbeliek szeretnék elüldözni a családot.

Tovább1890 2017

Márton János detektív, a nagy nőcsábász Pesten komoly bajba kerül, ezért kap a lehetőségen, amikor a Felvidékre hívják, hogy segítsen megoldani egy különös gyilkossági ügyet. A betléri kastély egyik szobalánya, Erzsi rejtélyes körülmények között halt meg. Márton a gróf vendégeként vizsgálódik és számos gyanúsítottra akad: szép nőkre, morcos férfiakra és a titokzatos szoroskői démonra. Legfőbb segítője Cerny strázsamester, a rendfenntartás helyi vezetője, valamint két zsandár, akik nem minden esetben bizonyulnak hatékonynak, de legalább lelkesek. A babonás falubeliek a helyi démonnak tulajdonítják a bestiális gyilkosságot, így hőseink feladata rácáfolni a hiedelemre!..

Tovább24

A történet 24 óra alatt játszódik, nulla órától éjfélig, s minden egyes epizódja - a valós idő szerint - egy-egy óra történéseit öleli fel. A főszerepében Kiefer Sutherlandet láthatjuk, aki versenyt fut az idővel, hogy ellenfelét még időben megállítsa.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovább30 ezüst - 30 Monedas 2020

Az egykori elítélt, Vergara atya (Eduard Fernández) egy profi ördögűző, aki egy világtól távol eső kisvárosban talál menedékre, hogy megszabaduljon a múltjától és új életet kezdjen. Csakhogy újra a bonyodalmak kellős közepén találja magát, miután a községben egymást érik a megmagyarázhatatlan, paranormális jelenségek. A város polgármestere, Paco (Miguel Ángel Silvestre) és egy helyi állatorvos, Elena (Megan Montaner) mindent elkövet, hogy megfejtsék a rejtélyt. Eleinte még csak nem is sejtik, hogy a dolgok hátterében egy hatalmas összeesküvés áll, mely az egész általuk ismert világra hatalmas fenyegetést jelent...

Tovább666 Park Avenue

A lakcímen egy társasház van, ahol bármi a tied lehet, amire vágysz, s melynek misztikus tulajdonosa és felesége fausti megállapodásokat köt az épületében élőkkel, kielégítve azok bármilyen vágyát – és ők nem is sejtik az igazat… Az árra lassan rádöbben a fiatal pár, akiket menedzsernek vettek fel a tulajok, mivel szembesülnek az egész épületet és ott lakókat behálózó természetfelettivel. A jó és a rossz harca modern köntösben.

Tovább911-Texas 2020

Owen Strand egy olyan Manhattani tűzoltó aki a 9/11-es támadást követően egyedüli túlélő volt az osztagából. A történtek óta eltelt 20 év és most egy hasonló esetet hallva Austinba költözik fiával, hogy segitsen az ottani újjáépitésben, és hogy rendbe rakja az életét...

TovábbA Bádogember - Tin Man 2007

Doroty Gale, azaz DG már felnőtt nő, akinek az élete unalmas és szomorú. Pincérnőként dolgozik, miközben mellette iskolába is jár. Mielőtt azonban észrevenné, egyszer csak visszatér OZ-ba (azaz a Külső Zónába) és Azkadellia gonosz erői elől menekül. Az úton persze belebotlik néhány érdekes figurába, mint például a Madárijesztőbe, vagy a gyáva Oroszlánemberbe és Wyatt Cainbe, becenevén a Bádogemberbe, aki egy rendőr-cowboy Central Cityből, és a nevét a bádog jelvényéről kapta.

TovábbA besúgó 2022

A történet 1985-ben játszódik: a kommunista Magyarország a politikai változások küszöbén. A húszéves Geri szíve tele van izgalommal és várakozással; Budapestre költözik, hogy a Gazdaságtudományi Egyetemen tanuljon. Kollégiumi élete első napján csatlakozik egy csapat demokratikus ellenzéki fiatalhoz, akik tüntetéseket szerveznek a kommunista rendszer ellen. A csoportot Száva Zsolt, a karizmatikus fiatal diák vezeti, aki hamarosan Geri legjobb barátja lesz. A vidéki srác élete egy pillanat alatt megváltozik a gyönyörű lányok, bulik és politikai viták hatására.

TovábbA Bly-udvarház szelleme 2020

A Bly-udvarház szelleme a 2018-as horrorsorozat, A Hill-ház szellemének a folytatása. Az új fejezet a Bly-udvarház és annak élő és elhunyt lakóinak életébe enged bepillantást. A Bly-udvarház szelleme főbb szerepeiben megtalálható Victoria Pedretti, Henry Thomas, Oliver Jackson-Cohen, Kate Siegel, T'Nia Miller, Rahul Kohli, Benjamin Evan Ainsworth, Amelie Smith és Amelia Eve.

TovábbA célpont

A BBC és a Cinemax közös gyártású kémsorozatában Melissa George (Alias, In Treatment) egy magánhírszerzőcég ügynöknőjét alakítja, aki egy év eltűnés után kopog be az iroda ajtaján, hogy újra munkába álljon, beépüljön egy családhoz, illetve kiderítse, hogy egy korábbi akció során ki árulta el és ki próbálta eltenni láb alól

TovábbA család (The family)

Egy politikus fiáról, akit mindenki halottnak vélt 10 évvel korábbi eltűnése miatt. A családja visszafogadja, de felmerül bennük a gyanú, hogy az-e akinek mondja magát.

Leírás forrásaTovábbA Discovery of Witches 2o18/Vámpíros

Sky új sorozata Hamarosan .... Egy egyetemista a salem-i boszorkányok leszármazottja, és miután véletlenül elolvas egy elvarázsolt kéziratot, késztetést érez arra, hogy előhozza a benne rejlő mágiát – és, hogy tiltott románcot kezdeményezzen egy 1500 éves vámpírral........Matthew Goode Teresa Palmer

TovábbA farkas gyermekei - Raised by Wolves 2020

A farkas gyermekei 2020 Ridley Scott sci-fi sorozata a nem is olyan távoli jövőben játszódik. Az emberiség kezdi uralma alá hajtani a világegyetemet. A gyarmatosítás korai szakaszában két android történetét követhetjük nyomon, akiknek az a feladata, hogy emberi gyerekeket neveljenek az egyik ismeretlen bolygón. A két androidnak – Apának és Anyának – komoly kihívással kell szembenéznie, amikor a növekvő kolóniát széteséssel fenyegeti egy vallási konfliktus. Az emberek hitének ellenőrzésre nehéz és hálátlan feladat...

TovábbA földalatti vasút - The Underground Railroad 2021

Az Amazon új sorozatát Barry Jenkins készítette Colson Whitehead könyve alapján. Az amerikai rabszolga-felszabadító mozgalmak és a földalatti vasút történetét mossa össze kitalált elemekkel – itt egy valódi vonat szállítja a rabszolgákat egy alternatív Amerikába. A sztori középpontjában egy vonatra felszálló rabszolga lány van, aki átszeli Amerikát az igaz szabadság reményében, miközben egy neves rabszolgavadász van a nyomában.

TovábbA híd

A HÍD (Bron/Broen, 2011) egy skandináv, drámai elemekkel tűzdelt krimisorozat a Dán Rádió és a Svéd Televízió közös gyártásában. A történetben egy rendőrségi nyomozást követhetünk végig, ami egy, a Svédországot Dániával összekötő hídon talált holttesttel kezdődik. Egy svéd politikusnő holttestére bukkannak az Øresund híd közepén, ami Koppenhágát köti össze Malmövel. Így mindkét ország rendőrei kénytelenek részt venni a nyomozásban, hiszen a holttest félbe van vágva és pontosan az országhatáron hagyták. A nyomozás után kiderül, hogy a holttest két része igazából két különböző ember maradványa. Az egyik rész egy dán prostituálthoz tartozott. Saga Norén, a svéd oldalról, és Martin Rohde a dán oldalról vezeti a nyomozást.

Leírás forrásaTovábbA kék könyv-projekt - Project Blue Book 2019

A HISTORY új, „Project Blue Book” című dráma-sorozatát az Egyesült Államok Légiereje által 1952 és 1969 között végzett, azonosítatlan repülő objektumok (UFO-k) és a hozzá kapcsolódó jelenségek igazi, titkos nyomozásain alapul. Dr. Allen Hynek-et (Aidan Gillen), egy ragyogó, mégis alulértékelt egyetemi tanárt, beszervezi az Egyesült Államok Légiereje, a Project Blue Book nevű titkos művelet irányításához. Partnerével, a légierő derűs hangulatú kapitányával Michael Quinn-nel(Michael Malarkey) meghívták, hogy vizsgálja meg az UFO észleléseket az egész országban, és a tudomány segítségével magyarázza meg, mi történt valójában. Van azonban néhány esemény ami nem magyarázható el, ezért ezek az ügyek nyitva maradnak. Hynek azt gyanítja, hogy a kormány egy hatalmas összeesküvés mögé rejti az igazságot. A hidegháború és a fokozódó atomkorszak hátterében álló egyes epizódok a tényleges Blue Book esettanulmányokból származnak, az UFO-elméleteket az amerikai történelem egyik legrejtélyesebb korszakából származó autentikus történelmi eseményekkel ötvözve.

TovábbA klikk (Clique)

A thriller sorozat két edinburgh-i egyetemista lányról szól, akik valahogy kapcsolatba kerülnek egy elit, alfa lány klikkel.

Leírás forrásaTovábbA köd (The Mist) 2017

Stephen King regényeiből nem egy mozifilm készült már, és úgy tűnik a TV sem tesz le a az író munkásságának feldolgozásáról. Most éppen anak a A Ködnek a legújabb feldolgozásával próbálkozik az amerikai Spike, amit legtöbben természetesen a 2007-ben készült, és azóta híres/hírhedt státuszba került filmfeldolgozásról ismerhetnek. A történet egy álmos amerikai kisvárosba kalauzol minket, amit minden előjel nélkül természetfeletti köd borít el. És persze a ködben nem csak a félelem rejtőzik…

Leírás forrásaTovábbA légikísérő - The Flight Attendant 2020

Cassandra Bowden egy légiutas-kísérő, aki dubaji szállodai szobájában ébred, egy hulla társaságában. Attól félve, hogy a rendőrség őt fogja gyanúsítani, úgy folytatja reggelét, mintha mi sem történt volna, csatlakozik a többi légiutas-kísérőhöz és a pilótához. New Yorkban az FBI ügynökei kihallgatják a rejtélyes éjszaka kapcsán. Cassandra semmire sem emlékszik, így azt sem tudja eldönteni, vajon ő lehet-e a gyilkos.

TovábbA médium

Az ember génjeibe van kódolva az ismeretlenhez való vonzódás, s így mindannyiunk számára megmagyarázhatatlan kötődést jelentenek a természetfeletti erők. A témához kapcsolódó filmek és sorozatok éppen ezért mindig nagy népszerűségre tesznek szert. A médium című misztikus krimi-sorozat kulcsfigurája a Patricia Arquette által megformált Allison Dubois. A valós személy által ihletett jogászhallgatónak furcsa álmai vannak: élethű víziók, melyekben valamilyen bűntény vagy annak előjátéka történik meg. Allison férje egy nap elküldi felesége néhány álom-leírását a kerületi ügyészségre, hátha ott ráismernek néhány régi bűntényre. És így is történik. Ám ezek nem lezárt, hanem jelenleg is aktuális, megoldatlan ügyek, így Allison rövidesen az ügyészségnek kezd dolgozni. Őt hívják az olyan ügyekhez, melyeket hagyományos úton nem lehet megoldani, s Allison a különleges adottságával segíti a nyomozók munkáját.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbA nagy pénzrablás - La Casa de Papel 2017

A különös műfajú rablós-átverős La Casa De Papel pilotja arról szól, ahogy elkezdődik egy bankrablás. Illetve be is fejeződik, de a rablók valamiért nem lépnek le a zsákmánnyal, hanem bekapcsolják a riasztót. A történetet az egyik karakter szemén keresztül láthatjuk aki egyébként narrál is nekünk. Egy nőről van szó, aki szerelmét elveszti egy bankrablás során, és pont azelőtt, hogy a rá váró rendőrök karjai közé sétálna, feltűnik egy titokzatos, magát Professzornak nevező figura, hogy meginvitálja, hogy vegyen részt egy piszok nagyszabású rablásban. A célpont a spanyol pénzverde.

TovábbA néma völgy (The Silent Valley)

A négyrészes thrillerszéria két tizenéves fiú hátborzongató kalandját meséli el. Filip és Horia néhány gyilkosság szemtanúja lett az erdőben. Akarva-akaratlanul belekeverednek a veszedelmes ügybe, miközben annak megoldásán éppen Filip nagynénje, egyben nevelőanyja Elena Zamfir ügyész dolgozik. Az életveszélybe került két fiú kapcsolata próbára tétetik, miközben Elena is kénytelen szembenézni a családját ért kihívásokkal.

Leírás forrásaTovábbA pénz hálójában (Bad Banks) 2018

Miután Janát elbocsátják a neves luxemburgi befektetési banktól, álommunkát kap az egyik frankfurti befektetési banknál. A barátját és az ötéves lányát hátrahagyva elvállalja azt. A fiatal, ambiciózus és tehetséges befektetési bankárnak sikerül gyorsan kedvező benyomást kelteni főnökében, Gabriel Fengerben és csapatában. Jana azonban hamarosan kettős szorításban találja magát, amikor kiderül, hogy a korábbi főnöke, Christelle Leblanc a háttérből továbbra is irányítja és manipulálja őt.

Leírás forrásaTovábbA rejtély - Fringe 2008

A történet kulcsfigurája Olivia Dunham (Anna Torv), aki mellett az elmúlt éveit elmegyógyintézetben töltő tudós, Walter Bishop (John Noble), valamint annak fia, Peter Bishop (Joshua Jackson) vesz részt a rejtélyes ügyek felderítésében. Eközben a háttérben egy nagyobb, világméretű összeesküvés képe rajzolódik ki, egy olyan kísérletsorozat, melyről kormányügynökségek és magánvállalatok is tudnak, s a szálak a legmagasabb körökig vezetnek.

TovábbA rendfenntartó - The Responder 2022

A rendfenntartó 2022 Martin Freeman éjszakai műszakos zsaruként egy ütős új krimi sorozatban: Chris Carson, a terápiára járó, erkölcsileg kompromittált rendőr kénytelen éjszakai műszakot vállalni a liverpooli járőrszolgálatban, miközben megpróbálja rendbe hozni széthullóban lévő magánéletét és visszaszerezni a szakmai megbecsülését. Az éjszakában drogosok, pitiáner bűnözők, rossz-és jóakarók keresztezik az útját, majd egy ártalmatlannak tűnő segítségnyújtással beláthatatlan lavinát indít el...

TovábbA Sólyom és a Tél Katonája - The Falcon and the Winter Soldier 2021

Tévés sorozat, mely az Amerika Kapitány filmekből ismert Tél Katonája és Sólyom karakterére összpontosít.

TovábbA sötétség kora

Sok évvel ezelött egy vámpír család boldog életet élt New Orleans-ban. Egy napon azonban minden megváltozott, így rajtuk a sor, hogy visszaszerezzék mindazt, amit egykoron felépítettek. A népszer? Vámpírnaplók cím? széria spin-off sorozata.

TovábbA sötétség titkai - Into the Dark 2018

A Blumhouse lassan az eredeti, szerethető horror filmjeiről lesz ismert. Most belekóstoltak a sorozatkészítésbe is, és a Hulu adóval kézen fogva megszületett ez az antológia. Amit ugyan sorozatként adtak el, de megállná a helyét 12 horror filmként is. Havonta egy filmet adtak le, vagy sorozatrészt, ha úgy jobban tetszik. Mindegyik 80-90 perc hosszúságú, kerek és önálló történetet mesél el, mely önállóan is értelmezhető. Nincs is kapcsolódás a részek között, még csak utalás szinten sem. Mindegyik kötődik a hónaphoz, amikor leadták. Egy olyan ünnep van a középpontban, ami abban az időszakban esedékes.

TovábbA szörnyvadász család - October Faction 2020

Az azonos című képregényen alapuló sorozat két világutazó szörnyvadászról szól, akik az egyikőjük apjának elvesztése után visszaköltöznek szülővárosukba két gyerekükkel. Itt rejtegetniük kell foglalkozásukat, és lassan ráébrednek arra is, hogy mégsem olyan idilli a kisváros, mint elsőre látszott.

TovábbA vámpír, a vérfarkas és a szellem

Ha eddig biztos voltál benne, hogy embernek lenni nehéz dolog, ismerd meg Mitchellt, a 120 éves vámpírt, George-ot, a hiperintellignes vérfarkast és Annie-t a rejtélyes körülmények közt elhunyt, tömegiszonyos szellemet. Ők hárman próbálnak beilleszkedni az emberek világába, és boldogan élni, amíg... rá nem jönnek, hogy embernek lenni nem is olyan vidámpark.

TovábbAgatha Christie - Bűbájos gyilkosok 2020

Mark Easterbrook, a tehetős antik kereskdő egy szövevényes gyilkosság sorozat közepében találja magát, miután a rendőrség az egyik áldozat cipőjében talál egy listát, amin sok másik elhunyt neve mellett az övé is szerepel...

TovábbAkagami no Shirayukihime

Snow White with the Red Hair

TovábbAlcatraz

Rebecca Madsen nyomozó (Jones) egy hátborzongató gyilkossági eset ügyében nyomoz, a helyszínen talál ujjlenyomat pedig elég különös személyhez vezeti: Jack Sylvane-től (Jeffrey Pierce), egy évtizedekkel korábban elhunyt alcatrazi ex-fegyenchez. Tekintve, Rebecca családjában többen is a hírhedt fegyházban teljesítettek szolgálatot, az ügy nyomban felkelti a figyelmét, amikor pedig egy nagyképű kormányügynök Emerson Hause (Neill) megpróbálja megakadályozni a nyomozást, teljesen az ügy megszállottává válik. Madsen egy Alcatraz-szakértő, Dr. Diego “Doc” Soto (Garcia) segítségével hamarosan rájön, hogy Sylvane nem csupán életben van, de San Francisco utcáit járja, holttesteket hagyva maga után… ráadásul egy napot sem öregedett, mióta elhagyta Alcatraz-t.

Leírás forrásaTovábbAlias Grace

Margaret Atwood regénye alapján készült. A történet valós eseményeken alapul, egy, az 1840-es években gyilkosságért elítélt nőről, Grace Marks-ról szól, aki bejárónőként dolgozott az Egyesült Államokban. Azzal gyanúsították, hogy végzett munkaadójával, Thomas Kinnearral. Grace persze azt állította, hogy semmilyen emléke nincs a gyilkosságról, de a nyomok arra utalnak, hogy csakis ő lehetett tettes. Egy évtizednyi raboskodás után Dr. Simon Jordan megpróbál segíteni Grace-nek

TovábbAmerican Gothic (2016)

A sorozat főszereplőit egy jómódú bostoni család teszi ki, akiknek arra kell rádöbbenniük, hogy közülük valaki több gyilkossággal is kapcsolatba hozható. A sokkoló véres titok belülről emészti fel a családi kapcsolatokat. A család tagjaira korábban jellemző feltétlen bizalom megrendülni látszik, hiszen a gyilkostól való félelmük miatt mindenkin úrrá lesz a paranoia.

TovábbAmerican Horror Story

Az FX új horror sorozatában létezik egy ház, ami önálló életet él. Nem mai darab, hanem a 20-as években építették, de múltja már több család életét tette tönkre. Megismerjük a Harmon családot, hátterüket és azt is megtudjuk, miért hagyják a hátuk mögött a múltjukat. Új házba költöznek és megpróbálnak új életet kezdeni. Itt szólnak majd közbe a ház és a különös szomszédok, sőt az új tulajok kapnak egy önkéntes takarítónőt is, akiről később kiderül, a ház egy örök darabja.

TovábbAmerican Odyssey's

Az NBC be akart állni a 24 – Homeland-bizniszbe, szóval csináltak egy akcióval dúsított, kicsit összeesküvős, terroristás sorozatot, de megcsavarták olyasmivel, ami egyáltalán nem üt. Nem rejtegetik ezt sokáig amúgy: az egyik elkapott terrorista mögött amerikai pénz áll. Egyelőre nem tudni, milyen magasra érnek a szálak meg…A történet három szálon fut. Az egyiken egy női katonát követünk, aki véletlenül, a már említett terrorista levadászása után botlik az összeesküvés bizonyítékára. Cserébe lemészárolják az osztagát, hiszen valaki minden szálat el akar varrni. Így ragad hősnőnk Afrikában, ahol próbál túlélni, és hazajutni. A másik két szálon egy ügyvéd, aki pénzügyi cégeket vizsgál, és egy politikai aktivista, aki emellett a nő felettesének a fia, kerül a buliba. És idővel minden összefügg mindennel. Nekik hármuknak kell majd felfedni ezt az egész disznóságot, és gondolom végül segíteni a nőt. Season 1 -- 13 Episodes 1x01 -- Apr 05, 2015 -- Gone Elvis 1x02 -- Apr 12, 2015 -- Oscar Mike 1x03 -- Apr 19, 2015 -- Drop King 1x04 -- Apr 26, 2015 -- Tango Uniform 1x05 -- May 03, 2015 -- Beat Feet-- --babylon2012

TovábbAz A-lista - The A List 2018

A természetfölötti thriller egy idillikusnak tűnő szigeten lévő nyári táborból jelentkezik, ahova egy lány érkezik álmai vakációját eltölteni, azonban az utazása rémálommá változik, amikor egy rejtélyes fiatal teszi be a lábát a helyre.

TovábbAz élőholtak kora (Age of the Living Dead)

Egy posztapokaliptikus jövő, amelyben a vámpírok veszik át a hatalmat az Egyesült Államok keleti partján, a megmaradt emberek pedig a nyugati partra menekülnek. A kettő között csak a pusztaság van, ahol az emberek hetente véradást tartanak, hogy kordában tartsák a vámpírokat. A vámpírok viszont jobban vágynak arra, hogy megsemmisítsék az emberiséget, mint amennyire az emberi vérre szomjaznak. Kifejlesztenek egy szintetikus vért, aminek köszönhetően már egyáltalán nem lesz szükségük az emberekre. Az emberek viszont nem adják meg magukat harc nélkül, és újraépítik a nukleáris arzenáljukat, amivel végső csapást akarnak mérni a vámpírokra. Csak egyetlen lány akadályozhatja meg a világ pusztulását - YVONNE. Félig ember, félig vámpír, aki képes megtalálni a közös nevezőt a két fél között - de vajon időben sikerül-e neki ez?

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbAz Úr sötét anyagai

Sir Philip Pullman angol fantasy-írójának leghíresebb trilógiája a His Dark Materials, amelyet magyarul Az Úr sötét anyagai címen ismerhetünk. A három könyvből álló mű egy coming-of-age és fantasy keverék, amely két fiatal történetén keresztül vezeti be az olvasót párhuzamos univerzumokba és démonokkal hemzsegő világokba.

TovábbAzt hittem ismerlek / Pieces of Her

A Pieces of a Woman a díjnyertes rendező, Mundruczó Kornél (Fehér Isten) és a vezető producer, Martin Scorsese alkotása, amely egy olyan nő rendkívül személyes és megrendítő történetét mondja el, akinek meg kell tanulni együtt élni a fájdalommalEgy nő apránként összerakja anyja sötét múltját, miután a kisvárosukban történt erőszakos támadás rejtett fenyegetéseket és halálos titkokat hoz napvilágra.

Leírás forrásaTovábbBabilon Berlin (Babylon Berlin)

A film Gereon Rath rendőrfelügyelő egyik különös esetét dolgozza fel. A helyszín az 1920-as évek Berlinje, amely épp a radikális változások korát éli, beleértve a gazdaságot, a politikát, a kultúrát és a bűnözést is. A növekvő szegénység és a munkanélküliség éles ellentétben áll a város éjszakai életével és a túláradó kreatív energiájával. Rath olyan ügybe botlik, ami örökre megváltoztatja mind az ő, mind a munkatársai életét.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbBates Motel

A Bates Motel, Alfred Hitchcock klasszikus filmje, a Psycho előzményeit meséli el - innen a cím is, hisz a szálló az eredeti alkotás központi helyszíne volt. A széria gyerekként, illetve tinédzserként mutatja be Norman Batest, rávilágítva azokra az eseményekre, amelyek ahhoz vezethettek, hogy később sorozatgyilkossá vált.

TovábbBekasztlizva külföldön /Banged Up Abroad/

Bekasztlizva külföldön /Banged Up Abroad/ színes, magyarul beszélő, angol dokumentumfilm sorozat, 2007 Leírás A sorozat epizódjai olyan nemzetközi csavargások történetét elevenítik fel, melyek hosszabbra és fordulatosabbra sikerültek a reméltnél.

Leírás forrásaTovábbBellevue (2017)

A történet egy átlagos, főleg kékgallérosok által lakott kisvárosban játszódik, ahol látszólag csupa jó ember lakik. Mindenki tudja mi a rend és a tisztesség, a különcöket viszont nem nézik jó szemmel. Annie Ryder, a nyomozó soha nem illett bele a városka környezetébe. Egy napon egy transzszexuális tinédzsernek nyoma veszik. A nyomozás nehezen halad. Végül a bizonyítékok alapján Annie-nek előzetesbe kell helyeznie olyan embereket, akiket évek, sőt évtizedek óta ismer. Az eset nemtetszést vált ki a csaldja és barátai körében, ráadásul feltűnik egy rejtélyes figura is Annie múltjából...

Leírás forrásaTovábbBerlin Station

A sorozat Daniel Meyer/Miller munkáját és életét mutatja be. Daniel egy titkosügynök a CIA-nál, akit nemrégiben küldtek ki Berlinbe. Feladata, hogy megtalálja a személyt, akiszigorúan titkos információkat kiszivárogtatott ki egy bizonyos Thomas Shaw-nak. Segítségére Hector DeJean, egy igazi veterán siet, akitől Daniel kénytelen megtanulni, hogy miféle morál uralkodik a titkosügynökök világában.

Leírás forrásaTovábbBlack Work (2015)

Sheridan Smith (Cilla, The Widower, Mrs Biggs) stars as Jo Gillespie in riveting thriller Black Work, written by Matt Charman and produced by Mammoth Screen. When Jo Gillespie's husband Ryan, an undercover policeman, is shot dead in mysterious circumstances, she resolutely sets out to discover who murdered him. Black Work is a compelling three-part story (x 60), which sees police officer Jo confront difficult truths about her family life and her marriage to Ryan. Mother to 7-years-old Melly and stepson Hal, Jo is emotionally distraught and heavily conflicted as she unravels the last six months of her husband’s life. She’s grieving and wracked with guilt following an attachment to Ryan’s colleague and fellow police officer Jack Clark, which puts further strain on her grieving family. Working out of a lock-up on a shadowy case for which no police department will take

Leírás forrásaTovábbBlood Drive

A történet egy nem túl távoli disztópikus jövőben játszódik. Egy néhai zsarut arra kényszerítenek, hogy részt vegyen egy halálos versenyen, amelyen a járművek emberi vérrel működnek.

Leírás forrásaTovábbBloodline

The Rayburns are hard-working pillars of their Florida Keys community. But when the black sheep son comes home for the 45th anniversary of his parents' hotel, he threatens to expose the Rayburns' dark secrets and shameful past, pushing his siblings to the limits of family loyalty.

Leírás forrásaTovábbBrainDead

Az Amerikai Egyesült Államok kormányának tagjait és a Fehér Házban dolgozókat idegen életforma fertőzte meg, és olyan apró bogarak jutottak a fejükbe, amelyek lassan, de biztosan felfalják az agyukat. Főszereplőnk egy fiatal nő, aki élete első munkáját Washington D.C.-ben kapja. Amikor azonban elfoglalja pozícióját két dolgot vesz észre; az egyik, hogy leállt az Amerikai Egyesült Államok kormányának működése, a másik pedig, hogy földönkívüli bogarak eszik a kongresszus tagjainak és a hivatalnokoknak az agyát.

Leírás forrásaTovábbCardinal

A sorozat főszereplője Billy Campbell, akinek karaktere egy eltűntnek hitt gyerek megölésének ügyében folytat nyomozást társával (Karine Vanasse). A sorozat alapját Giles Blunt John Cardinal Mysteries-könyvsorozata szolgáltatta.

TovábbCarnival Row 2019

A sorozat viktoriánus fantasy világa tele van mindenféle menekült, mitológiai lényekkel, akiktől rettegnek az emberek, éppen ezért nem élhetnek, szerethetnek vagy repülhetnek szabadon. Azonban a sötét viszonyok között is él a remény, amit bizonyít egy ember nyomozó és egy tündér veszélyes viszonya. Kár, hogy a város törékeny békéjét gyilkosságok sorozatát elkövető borzasztó lény veszélyezteti...

TovábbCastle Rock Stephen King

Stephen King rajongói mostanra bizonyára hallottak róla, hogy új, 10 részes sorozat készül Castle Rock címmel, a Hulu gondozásában. Az epizódok megírásában maga a mester is közreműködött, a produkciós munkálatokat pedig a J.J. Abrams által vezetett Bad Robot Productions végzi. King műveit összemixelve követhetjük majd végig a sorozat szálait, a szokásos pszichohorror körítéssel, még idén. 2018 Nyár indul 1 èvad 10 rész

TovábbCastle Rock (2018)

Stephen King nyomán. A történet szerint a képzeletbeli Castlerock városában járunk, ahol különös alakok életútjai keresztezik egymást.

TovábbChannel Zero (2016)

A sztori egy 80-as évekbeli rejtélyes gyerek tévésorozatról szól, és annak szerepéről egy gyilkosságsorozatban. Lehet, hogy a valóságban is megtörtént, amit abban láthattak a nézők?

Leírás forrásaTovábbChildhoods End (2015)

After peaceful aliens invade earth, humanity finds itself living in a utopia under the indirect rule of the aliens, but does this utopia come at a price?

Leírás forrásaTovábbChilling Adventures of Sabrina (The)

Ahogy közeledik a 16. születésnapját, Sabrina kell választani a családi varázsló világ és az emberi világ, mint egy barát. Ennek alapján a képregény Archie.

TovábbChosen - Milo Ventimiglia

Chosen,thriller , Ian Mitchell (Milo Ventimiglia) nagymenő védőügyvéd, egyik reggel egy dobozt talál a lábtörlőjén, benne egy dátumozott fényképpel és egy névvel+lejárati dátummal. Meg egy pisztollyal.Abban a pillanatban az első golyó el is süvít a füle mellett, és kiderül, hogy egy játszmának lett résztvevője, amelyben a “szerencsés” kiválasztottak megpróbálják megölni a számukra kijelölt személyt, mielőtt velük végezne valaki. Ráadásul mindezt egy jól irányított és nagy hatalmú összeesküvés felügyeli, így sok kiút nem látszik belőle főszereplőnk számára.író-rendező Ben Ketai2013. 12. 12.én érkezik a Chosen 2. évad a 2. évados premier előtt berendelte a Chosen 3. évadját,A Crackle berendelte a Chosen 4. évadját.babylon2012

TovábbColumbo 1971

Hihetetlennek tűnik, de igaz: a TV-sorozatok talán legismertebb, de mindenképpen legkedveltebb nyomozója, a szakadt ballonkabátos, folyton szivarozó, rozoga járgánnyal közlekedő Columbo hadnagy immár közel négy évtizede küldi rács mögé a világ legagyafúrtabb gyilkosait. Columbo, aki szokatlan kérdéseivel, problémáival és buldogokat is megszégyenítő kitartásával lassan felőrli a gyanúsítottak idegeit és megtalálja a legapróbb hibát is a majdnem tökéletesen kivitelezett gyilkossági ügyeknél, először 1968 februárjában bukkant fel az amerikai NBC televízióban, majd 1971-től elindult a mai napig töretlen népszerűségnek örvendő sorozat!

TovábbComplications (2015)

John Ellison, a disillusioned suburban ER doctor, finds his existence transformed when he intervenes in a drive-by shooting, saving a young boy's life and killing one of his attackers. When Ellison learns the boy is the son of an influential gang leader and is still a target, he is compelled to save him at any cost. Ellison soon discovers that his own life – and his outlook on medicine – may never be the same.

Leírás forrásaTovábbConan, a kalandor

Conan, a bátor, harcedzett és hatalmas erejű harcos és társai kalandjainak lehetnek részesei a nézők, ha figyelemmel követik a koprodukciós sorozat epizódjait. Arnold Schwarzenegger Conan-filmjeinek köszönhetően vált híressé a legendás bajnok, akit a kalandfilmsorozatban Ralph Moeller alakít. A történetben varázsos világ keveredik a valósággal; Conan azonban célja elérése érdekében felveszi a harcot a gonosszal, s legyőzi a gáncsoskodó boszorkányok, gonosz varázslók sötét erőit.

TovábbCondor (2018)

A sorozat John Grady könyve alapján készült. Az összeesküvős thriller egy fiatal CIA-elemzőről szól, aki egy szörnyű, ámde zseniális tervbe botlik bele, ami életek milliót fenyegeti.

Leírás forrásaTovábbConstantine

CONSTANTINE Készítő: Daniel Cerone (Motive, Clubhouse) Szereplők: Charles Halford, Harold Perrineau (Lost, The Wedding Band, Demons, The Unusuals), Lucy Griffiths (True Blood, Robin Hood), Matt Ryan (Criminal Minds: Suspect Behavior) Várható indulás: 2014. ősz, péntek 22:00 Sztori: a DC-s Hellblazer képregényen alapuló sorozat főhőse a tapasztalt démonvadász Constantine hátrahagyta a gonosz elleni küzdelmet, a jótéteményeket, mivel maga is a pokolra ítéltetett. Végül kénytelen visszatérni a jó oldalra, amikor legjobb barátjának lányát démoni erők fenyegetik. Megmentése közben derül ki a nő képessége, miszerint látja a világunk által elfedett világokat és természetfeletti jelenéseket képes megjósolni. És az ő révén derül ki, hogy egy titokzatos Gonosz van felemelkedőben. Ez az angyalokat is aggasztja, így Constantine a lánnyal elkezdi járni az országot démonokra vadászva. Az üdvözülés reményében. A NBC most ősszel egy új sorozatot indít, ami John Constantine történetén alapul majd.Ugye mindannyian emlékszünk a Constantine - A démonvadász című filmre, illetve természetesen ott van a mindezek alapjául szolgáló DC képregénysorozat is. Az NBC úgy döntött, hogy meglovagolja ezt a sikert és egy sorozatot szentel John Constanine-nek. Az első előzetes alapján bizakodunk.Lehet, hogy csak a démonos téma miatt, de engem egy kicsit emlékeztet a Supernatural (asszem Odaát) című sorozatra. Sebaj, az is nagyon jó, ráadásul a Constantine főszereplője, Matt Ryan nemcsak a címszereplőre hasonlít, de az eddigiek alapján elég valószínű, hogy el is fogja bírni a sorozatot. babylon2012

TovábbCrazyhead

Amy és Raquel a húszas éveik elején járnak, ami számos megpróbáltatással jár, de nekik különösen sok jut belőlük, mivel egypár démont is fenékbe kell billenteniük. Végülis mi sülhetne el balul a démonok ellen folytatott háborúban?

Leírás forrásaTovábbCRISIS

Készítő: Rand Ravich (Life) Szereplők: Rachael Taylor (666 Park Avenue, Charlie’s Angels), Dermot Mulroney, Gillian Anderson (The X Files), Lance Gross (House of Payne), Stevie Lynn Jones, Halston Sage (How To Rock), Joshua Erenberg, Max Schneider (How To Rock), James Lafferty (One Tree Hill), Max Martini (The Unit), Michael Beach (Third Watch)Egy iskolai kirándulás során rajta ütnek egy iskolabuszon. Egy olyan washington-i iskoláén, melynek diákjai az elit gyermekei, vállalatvezetőké, külföldi diplomatáké, még az elnök fia is oda jár. Krízis! Vajon meddig képesek elmenni a nagykutyák, hogy megmentsék a gyereküket, akik élete egy bosszúra éhes zseni kezében van? Idővel már nem is a gyerekek, hanem a nemzet sorsa lesz a tét.

TovábbCSI: New York-i helyszínelők

A történet törvényszéki nyomozókról szól, akik a csúcstechnológia segítségével keresik a bizonyítékokat és oldják meg a bűnügyeket. Vezetőjük Mac Taylor nyomozó céltudatos és megszállott helyszínelő, aki azt vallja, hogy minden mindennel és mindenkivel összefügg. Sokoldalú, munkamániás partnerével, Stella Bonasera nyomozóval, rajonganak munkájukért a sosem alvó, kemény és dinamikus városban.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbCsillagközi fejvadászok

A történet valamikor a távoli jövőben játszódik, amikor az emberiség már elhagyta a katasztrófa sújtotta Földet, és benépesítette a Naprendszert. A bolygóközi társadalomban elharapódzó bűnözéssel szemben az Intergalaktikus Rendőrség már kevésnek bizonyul, a korrupciótól tehetetlen rendőrség bevezeti az akár milliós végösszegű vérdíjakat, és megkezdődik a fejvadászok, vagy ahogy ők magukat hívják a cowboyok kora. A főszereplők is ilyen fejvadászok, akik akarva-akaratlanul egymásra lesznek utalva, miközben bolygóról bolygóra repülnek a „nagy fogás” reményében, a galaxis legfurább figuráival akadnak össze, de lassacskán fény derül a múltjuk sötétebb titkaira is, amikkel szembe kell nézniük.

TovábbCsontzsák - Bag of Bones 2011

Michael Noonan sikeres író. Boldogan él szép feleségével, Jo-val. Minden évben megjelentet egy újabb regényt, művei előkelő helyen állnak a bestsellerlistákon, anyagilag is szépen gyarapodik. Egy fullasztó nyári napon Jo agyvérzésben meghal. Mike összeomlik, képtelen írni, még szerencse, hogy van talonban néhány kézirata. Lidérces álmok gyötrik, amelyek mind a Nevető Sarában, Noona-nék tóparti nyaralójában játszódnak. A ház a századfordulón egy híres fekete bluesénekesnőé volt, aki annak idején családjával együtt egyik napról a másikra eltűnt. Mike négy év után átköltözik a nyaralóba, ahol az álmok folytatódnak, sőt kísértetek látogatják, s lassacskán körvonalazódik egy szörnyű rejtély. Vajon mit titkol a tóparti zárt közösség, élén a hatalmaskodó, öreg és beteg milliárdos helyi kiskirállyal? Mit rejt a múlt, s hogyan függ össze a jelennel. Mike-kal és Jo halálával?

TovábbDamien: A Sátán kegyeltje

Damient nem hagyják békén. A 70-es években készült horror méltán vált klasszikussá, a folytatások talán már nem kellettek volna. És a remake is csak azért született meg, mert egyszerűen nem hagyhatták ki az időpont adta lehetőséget (2006. 06. 06-án startolt el). És most itt a sorozat, ami nem a mozifilmet taglalja több részen keresztül, folytatásról van szó. Damien felnőtt, gyötri a múltja és még nem fogadta el sorsát. De most már itt az idő, hogy szembenézzen végzetével.

Leírás forrásaTovábbDark (2017)

A történet két gyerek eltűnéséről szól, mely eset feltárja négy család tagjainak kettős életeit és ingatag, töredezett kapcsolatait. Ja, és van valami természetfeletti csavar is, ami az egészet párhuzamba hozza egy 1986-os esettel.

Leírás forrásaTovábbDark Blue

Dylan McDermott-A Sötét zsaruk2009 TNT

TovábbDead of Summer

A készítők Adam Horowitz és Eddy Kitsis (Once Upon a Time), a horrorsorozat pedig a 80-as években játszódik, egy nyári táborban, felügyelő tanárokkal, amit ősi mitológiával és természetfölöttivel fűszereznek meg.

Leírás forrásaTovábbDeath Note - A Halállista

v

A Death Note (デスノート?) egy mangasorozat, melynek írója Óba Cugumi, rajzolója pedig Obata Takesi. A mangából első fejezetének megjelenése után néhány évvel animesorozat is készült. A sorozat cselekménye Jagami Light, egy középiskolai diák tetteit követi nyomon, akinek birtokába kerül egy természetfeletti erővel rendelkező jegyzetfüzet, a „Halállista”, melyet a Rjúku nevű halálisten hagyott el a földi világban. A Halállista birtokosa bárkit meggyilkolhat akinek ismeri az arcát és nevét leírja a füzetbe. Light a jegyzetfüzet segítségével egy olyan világot akar megteremteni és uralni, melyben nem létezik a gonosz, bármennyi emberéletbe is kerüljön az.

Ajánló

Leírás forrásaTovábbDesignated Survivor

Egy alacsony szintű kabineti tag az Egyesült Államok elnökének székében találja magát, miután egy szörnyű támadás során összes vetélytársa életét veszti.

TovábbDexter. Korai vágások

"animált Dexter-sorozat" "...a sorozat Dexter korai éveiből építkezik, és a cél a vadászatban való fejlődésének bemutatása." Sorozatjunkie.hu (Minden személy történetét más rajzolja, így eltérőek a stílusok) http://3.bp.blogspot.com/-bx-XVOC34qo/TdlczdOGayI/AAAAAAAAAy4/SB28OfkCfy0/s1600/dexteranim.jpg

TovábbDiablero (2018)

F.G. Haghenbeck könyve, az El diablo me obligo (The Devil Forced Me) alapján készült. A sorozat egy démonvadász által vezetett trióról szól, akik olyan eseményei részesei lesznek, melyek megváltoztathatják az emberiség sorsát.

Leírás forrásaTovábbDollhouse - A felejtés ára

A milliomosok bármit megvehetnek, legyen az a legextrémebb szolgáltatás. A Dollhouse tulajdonosai pontosan tudják, hogy ügyfeleiknek is szükségük lehet olykor egy első rangú bankrablóra, profi túsztárgyalóra vagy egy kiváló énekesnőre. A cég legjobb munkaereje Echo (Eliza Dushku), aki minden ráruházott személyiséggel remekül megbirkózik. De vajon Echo valódi személyiségét meddig képesek kordában tartani?

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbDr. Balthazar - Balthazar 2018

Raphael Balthazar remek patológus, sikeres orvos, jóképű, és persze eszméletlenül arrogáns. Hélene Bach gyakran kéri a segítségét különböző gyilkosságok megoldásában, bár a doki egyre nagyobb mértékben szól bele a dolgokba. De a nyomozónő rá van utalva, mivel senki sem képes úgy szóra bírni a holtakat, mint Raphael.

TovábbDr. Chance (Chance)

Egy törvényszéki pszichiáter újra és újra erőszakos és veszélyes helyzetekbe keveredik munkája során, ugyanis a legkülönfélébb mentális zavarokkal küzdő emberek és a korrupt rendőrök igencsak megnehezítik az életét.

Leírás forrásaTovábbElfeledve - Absentia

A történet középpontjában Emily Byrne (Stana Katic) FBI ügynök áll, aki nyomtalanul eltűnik egy sorozatgyilkos üldözése közben, ezért halottnak nyilvánítják. Hat év elteltével, élve találnak rá egy erdei faházban. Részleges amnéziában szenved és fogalma sincs arról, mi történt vele az eltelt időben. Hazatér, de semmit sem talál régi életéből, szintén FBI ügynök férje (Patrick Heusinger) újranősült, kisfia meg sem ismeri, és hamarosan újabb gyilkossági ügybe keveredik, miközben nem bízhat senkiben és korábbi kollégái is ellene fordulnak.A Sony prémium saját gyártású műsora olyan világsztárokat sorakoztat fel, mint a Castle-ből jól ismert Stana Katic, aki a főszereplő bőrébe bújik, valamint a Trónok harcából és a Harry Potterből ismert Ralph Ineson, aki Adam Radford különleges ügynököt, Emily volt partnerét alakítja. Stana Katic férjét Patrick Heusinger játssza, aki a sorozat története szerint egykori és új szerelme között vívódik, miközben a legjobbat szeretné egyetlen fiának.A pörgős thriller történetvezetése tökéletesen megtalálja az egyensúlyt a mindenre elszánt sorozatgyilkosok jelenlétének köszönhető borzongás, az önismeret megható pillanatai és a szívbemarkoló családi dráma között, új színt hozva ezzel a krimi- és akciósorozatok világába.

TovábbElfeledve (Absentia) 2017

A történet középpontjában Emily Byrne (Stana Katic) FBI ügynök áll, aki nyomtalanul eltűnik egy sorozatgyilkos üldözése közben, ezért halottnak nyilvánítják. Hat év elteltével, élve találnak rá egy erdei faházban. Részleges amnéziában szenved és fogalma sincs arról, mi történt vele az eltelt időben. Hazatér, de semmit sem talál régi életéből, szintén FBI ügynök férje (Patrick Heusinger) újranősült, kisfia meg sem ismeri, és hamarosan újabb gyilkossági ügybe keveredik, miközben nem bízhat senkiben és korábbi kollégái is ellene fordulnak.A Sony prémium saját gyártású műsora olyan világsztárokat sorakoztat fel, mint a Castle-ből jól ismert Stana Katic, aki a főszereplő bőrébe bújik, valamint a Trónok harcából és a Harry Potterből ismert Ralph Ineson, aki Adam Radford különleges ügynököt, Emily volt partnerét alakítja. Stana Katic férjét Patrick Heusinger játssza, aki a sorozat története szerint egykori és új szerelme között vívódik, miközben a legjobbat szeretné egyetlen fiának.A pörgős thriller történetvezetése tökéletesen megtalálja az egyensúlyt a mindenre elszánt sorozatgyilkosok jelenlétének köszönhető borzongás, az önismeret megható pillanatai és a szívbemarkoló családi dráma között, új színt hozva ezzel a krimi- és akciósorozatok világába.

Leírás forrásaTovábbElrabolva - Misssing (2012)

színes, magyarul beszélő, amerikai-cseh drámasorozat rendező: Steve Shill forgatókönyvíró: Meredith Lavender, Patrick Macmanus, Adele Lim, Paul Redford, Gregory Poirier zeneszerző: Robert Duncan zene: Robert Duncan producer: Gideon Amir, Ben Brafman, Faruk Ozerten, Gina Matthews vágó: Nick Arthurs, Allan Lee, Yan Miles, Simon Webb szereplő(k): Ashley Judd (Rebecca Winstone) Sean Bean (Paul Winstone) Jason Wong (Fitzpatrick) Jaymes Butler (Local Hub) Cliff Curtis (Dax Miller) Fabian Alomar (gyermekrabló) Aunjanue Ellis (Mary) Nick Eversman (Michael Winstone) Jessica Boone (Rabia) Keith Carradine Laura Donnelly (Violet Heath) Feđa Štukan (Gavril) Adriano Giannini (Giancarlo Rossi) Ivo Novák Victoria Smurfit Ondřej Novák Joaquim de Almeida Tartalom: Férje tragikus halála óta Beccának (Ashley Judd) egyetlen fia, Michael jelenti a világot. Amikor a fiú visszautasíthatatlan ösztöndíjat nyer a varázslatos Rómába, Becca nem tarthatja vissza féltett gyermekét, engedi elutazni. Aggodalmai azonban beigazolódnak, mikor Michaelnek nyoma vész. A volt elit CIA-ügynök anya nem ül otthon karba tett kézzel, hanem nyomozni kezd. Régi sebeket feltépve, ügynöki képességeit a végletekig kihasználva, lehetetlent nem is merve indul fia keresésére. Bárki álljon a fiú eltűnése hátterében, hamarosan rá fog jönni: egy anyával nem lehet packázni!

TovábbÉszaki vizeken - The North Water 2021

Az Ian McGuire Északi vizeken című könyve alapján készített sorozat története röviden összefoglalva annyi tényleg, hogy van egy bálnavadász hajó, ahova új emberként érkezik hajóorvosnak egy háborút megjárt sebész. Ez alapján ki nézne bele? A lényege igazából a kezdő idézet: a világ pokol, és a férfiak a meggyötört lelkei, de ördögei is. Ennek megfelelően nem a cselekmény a lényeg, bár az is elkezd beindulni a pilot végére, hanem a karakterek, akik benépesítik a sorozatot.

TovábbExtant

A futurisztikus thriller történetének középpontjában egy űrhajós hölgy áll, aki próbál visszailleszkedni családjába az űrben eltöltött egy év után. A karakter dolgát az is nehezíti, hogy olyan tapasztalatokra tett szert, amelyek végleg megváltoztatták az emberiség történetének menetét.

Leírás forrásaTovábbEye Candy

Eye Candy IMDb 9.4/10 Kategóriák: Bűnügyi, Dráma, Thriller, Misztikus Játékidő: 60 perc Év: 2015 Rendező: » Scott Speer » Catherine Hardwicke Író: » R.L. Stine Szereplők: » Victoria Justice » Harvey Guillen » Casey Jon Deidrick » John Garet Stoker » Kiersey Clemons » Ryan Cooper Az egyórás, 10-epizódos krimi-dráma középpontjában a tech zseni Lindy (Justice) áll, egy 21 éves hacker azzal az ajándékkal, hogy látja a nyomokat, és kapcsolatokat a digitális világban, amit mások nem. A szobatársa meggyőzi, hogy próbálja ki az online társkeresést, Lindy gyanakodni kezd, hogy egyik udvarlója egy halálos cyber ragadozó. Amikor a helyi kiber-bűnöző egység felfed egy potenciális sorozatgyilkost Manhattanben, minden jel erre a titokzatos zaklatóra mutat. Összeállva a cyber egységgel és néhány hacker baráttal, Lindy vezeti a feladatot, hogy megoldja ezeket a gyilkosságokat, míg kibontakoztatja saját stílusát az igazságszolgáltatásban New York City utcáin.

Leírás forrásaTovábbEyewitness

Az eredeti klasszikus nordic noir, mely egy brutális gyilkosságot mutat be a szemtanúk szemszögéből. A szemtanúk két tini fiú, akik titokban találkoznak egy erdőben, és épp hogy csak megmenekülnek a gyilkos elől. A gond az nyilván, hogy a kapcsolatukat szeretnék eltitkolni (és a gyilkostól is félnek), így hallgatnak, azonban mindez örökre megváltoztatja az életüket.

Leírás forrásaTovábbFargo

From the Coen brothers is a fresh story spun out of the world of the Oscar-winning film. A drifter named Lorne Malvo arrives in small-town Minnesota and influences the population with his malice and violence, including put-upon insurance salesman Lester Nygaard.

Leírás forrásaTovábbFarkasbőrben

Scott McCall átlagos középiskolás, aki másra sem vágyik, mint hogy észrevegyék, elismerjék. Ezért szó nélkül csatlakozik egy éjszakai rendőrségi akció önkénteseihez, ám az erdei kutatás közben megharapja egy vérfarkas. Élete ezután soha többé nem lehet már a régi...

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbFastlane - Halálos iramban

Two undercover cops take down the highest and lowest criminals in Los Angeles.

TovábbFear Itself - A félelem maga

Az egyetlen dolog, amitõl félnünk kell, az maga a félelem - mondta Franklin D. Roosevelt. E mondás ihlette a horror és thriller mûfajának legjobb íróit és rendezõit, hogy megalkossák a 13 izgalmas és hátborzongató részbõl álló sorozatot.

Leírás forrásaTovábbFear the Walking Dead: Flight 462

Most, hogy vége a Fear The Walking Dead-nek, jöhet a hozzá köthető websorozat. A vírus kitörésekor játszódik egy repülőn, ahol történik valami (na mi?). A repülőút túlélője a második évadban csatlakozik majd a Fear The Walking Dead stábhoz – de ki lesz az?

Leírás forrásaTovábbFearless (2017)

Összeesküvős jogi thriller abból az ütköző zónából, ahol a törvény és politika találkozik. A főszerepben egy látszólag menthetetlen ügyekben segítő jogász van - Emma Banville - , aki egy valószínűleg ártatlanul elítélt fiú ügyében egyre mélyebbre nyúló szálakba botlik. Természetesen ez nem fog mindenkinek tetszeni.

Leírás forrásaTovábbFekete nyár - Black Summer 2019

A Black Summer a Z Nation előzménysorozata lesz! Azt mutatja meg, mi történt még azelőtt, hogy a már ismert sztoriba belecsöppentünk volna, és felfedi, hogy kezdődött a világvége, megválva a vígjáték elemektől.

TovábbFekete tó (Black Lake)

Johan meghívja barátait a világtól távol eső, elhagyott Fekete tó síközpontba. Az ambiciózus fiatalember arról álmodik, hogy újranyitja az egykori szállodát, és visszaszerzi régi hírnevét. A kaland azonban baljós fordulatot vesz.

Leírás forrásaTovábbFélsz a sötétben?-Are You Afraid of the Dark? 2019

A Nickelodeon a saját régi sorozatát hozza el a 21. századba. Az Are You Afraid of the Dark? 1992 és 1996, valamint 1999 és 2000 között futott náluk. Az AYAofD fiatal nézőknek szólt, és horrortörténeteket mesélt a gyerekek nézőpontjából. Idén 3*1 egy órában teszi majd, méghozzá egy teljesen új Midnight Society-t bemutatva. Ez a fiatalok csapatának neve.

TovábbFemme Fatales

Pretty. Deadly.

Leírás forrásaTovábbFlash Forward

2010. április 29-én a Föld minden egyes lakója két perc 17 másodpercre eszméletét veszti. A globális öntudatlanság oka rejtély; ám ami még ennél is jobban felkavarja a kedélyeket az az, hogy ezalatt a 137 másodperc alatt mindenki belepillanthatott jövőjének egy kis szeletébe. Vajon a jövő ismerete befolyásolhatja-e tetteinket, vagy tetteinkkel befolyásolhatjuk-e a jövőt? És ha valaki meg akarja változtatni előre látott balsorsát, azzal kihat-e mások jövőjének alakulására? Ilyen gondolatok és a rejtély okának keresése adott ötletet egy globális jövőkép-gyűjtő weboldal megalkotására, ahol mindenki leírhatja, mit felvillanó jövőjét. Ennek segítségével pedig elindulhat a nyomozás, hogy kiderüljön, mi okozhatta ezt a világot felkavaró, titokzatos eseményt.

TovábbFreakish

Egy csapatnyi gimnazista diáknak agresszív mutánsok hadával kell szembeszállnia, miután egy tragikus baleset következtében mérgező mutagén anyagok kerülnek a természetbe a helyi vegyi gyárból.

Leírás forrásaTovábbFrequency

Egy rendőrnyomozó rájön, hogy egy rádión keresztül képes beszélni 1996-ban elhunyt, szintén nyomozó apjával, Frank Sullivannel. Apának és lányának össze kell fognia, hogy elébe menjenek a tragikus eseményeknek, de eközben alkalmuk nyílik arra is, hogy egykori elhidegült kapcsolatukat rendbehozzák.

Leírás forrásaTovábbFurcsa Amcsik - Ugly Americans

Az amerikai animációs sorozat egy alternatív amerikai világba kalauzolja a nézőt, melyben szörnyek és egyéb furcsa lények élnek együtt az emberekkel. A főszereplő, Mark Lilly egy szociális munkás, aki New Yorkban próbál segíteni beilleszkedni az idegeneknek, ám első kézből kell megtapasztalnia a velük való együttélés nehézségeit, amikor kiderül, hogy szobatársa egy emberevő zombi. A sorozat humoros formában próbálja bemutatni, milyen nehézségekkel kell megküzdeniük az életben mindazoknak, akik eltérnek a többségi társadalom normáitól.

Leírás forrásaTovábbGengszterbirodalom (The Take)

Freddie Jackson (Tom Hardy, A sötét lovag - Felemelkedés) épp most szabadult a börtönből, és kész arra, hogy saját bűnbirodalmat építsen. A felesége jobb szeretné otthon tudni, de Freddie tántoríthatatlannak bizonyul, ráadásul az unokaöccse, Jimmy is részesedést akar az üzletből, ezért arra ösztökéli, hogy minél előbb akcióba lépjenek. Eleinte minden úgy alakul, ahogy elképzelték, ám ahogy a befolyásuk növekszik, úgy lesznek egyre nagyobb szálka Ozzy (Brian Cox, X-Men 2.), a helyi keresztapa szemében, aki szépen lassan elkezdi kijátszani őket egymás ellen ebben a lebilincselő angol minisorozatban.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbGhost Wars (2017)

Természetfeletti akciósorozatról van szó, ami egy elszigetelt alaszkai városban játszódik, amire paranormális erők törnek rá. A főhős egy helyi kitaszított figura, akinek felül kell kerekednie a lakók előítéletein, és saját személyes démonain, hogy saját mentális képességei segítségével megmentse a várost a pusztulástól.

Leírás forrásaTovábbGlades - Tengerparti gyilkosságok

Amikor Jim Longsworth nyomozó (Matt Passmore) a chicagói rendőrségen összekülönbözik a főnökével, Floridába költözik. Itt új életet kezd, megismerkedik a csinos nyomozónővel, Callie-vel. Hamarosan igen különös gyilkosságok történnek. Ám Jim - társai szerint is - egyedi módszerei igencsak célravezetőnek bizonyulnak.

TovábbGuilt

A Guilt című sorozat főhőse egy Londonban élő amerikai diák, akinek a szobatársát kegyetlen módon meggyilkolják, ráadásul őt gyanúsítják a gaztett elkövetésével.

Leírás forrásaTovábbGyilkos Elmék

A Criminal Minds története az FBI egyik különleges részlegéről szól. A csoport feladata nem kevesebb, mint az ország bűnöző állományát, valamint a bűnözésre hajlamos személyeket analizálni, a különösen veszélyeseket kiszűrni és megállítani, mielőtt újra lecsaphatna. Jason Gideon ügynök a viselkedésanalízis legelismertebb tekintélye, míg Aaron Hotchner speciális ügynök különleges módszereivel képes hasznot húzni és feltárni az emberek legféltettebb titkait is. Derek Morgan a megszállott, fanatikus bűnözőkre specializálódott, Dr. Spencer Reid (Matthew Gray Gubler), a meg nem értett zseni pedig, akinek a szociális IQ-ja legalább olyan alacsony, mint amilyen magas az értelmi intelligenciája, maga a két lábon járó lexikon. Elle Greenway (Lola Glaudini) a saját előéletéből kiindulva nemierőszak-bűntényekre szakosodott.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbGyilkos elmék: Alapos gyanú

A Gyilkos elmék vadonatúj testvérsorozata az eredeti széria 5. évadában (518. epizód) feltűnő, új profilozó egység munkáját mutatja be. Az Oscar®-díjas Forest Whitaker (Az utolsó skót király, A szakasz) által alakított Sam Cooper különleges ügynök egy igazán kivételes FBI csapatot vezet, amely keményen helytállva, rendíthetetlenül veszi fel a harcot az ország legveszélyesebb bűnözőivel.

TovábbGypsy (2017)

Naomi Watts főszereplésével készített pszichothriller, a Gypsy. A történet szerint egy pszichológus túllép a kezelések keretein, veszélyes és intim kapcsolatokat alakít ki pácienseinek életében szerepet játszó emberekkel.

Leírás forrásaTovábbHackerville (2018)

A német bank elleni hekkertámadás nyomai Romániába vezetnek. A romániai német családból származó Lisa Metz kibernyomozót Temesvárra küldik, ahol együtt kell működnie az öntörvényű helyi nyomozóval. Lizát családja zavaros múltja is kísérti.

Leírás forrásaTovábbHappy! (2017)

Nick Sax (Christopher Meloni), a korrupt, folyton bódult állapotban lévő ex zsaru, aki tehetségét elpazarolva bérgyilkosnak és verőembernek áll. Majd az egyik ilyen akciója során meglövik, amibe majdnem bele is hal, magához térve pedig egy kék unikornis (Happy) fogadja, aki különböző ügyeket ad neki…

Leírás forrásaTovábbHaven

Haven első látásra csak egy, a sok New England-i, tengerparti kisváros közül, különös boltjaival, festői partjával és forgalmas kikötőjével. Egy nap Audrey Parker (Emily Rose) FBI ügynököt rutinmunka miatt a városba küldik. Audrey lassan elkezdi megismerni Haven titokzatos, sötét oldalát is… Nyomozása során rájön, hogy a város lakói közül sokan természetfeletti képességekkel bírnak, akik különleges tulajdonságaikat nem képesek kontrollálni.

Leírás forrásaTovábbHomecoming (2018)

A Homecoming egy pszichológiai thriller, amely Heidi Bergman (Julia Roberts) szociális munkáson és Walter Cruz (Stephan James) veteránon keresztül mutatja be a háborúból visszatérő katonák lelki kezeléséit és ennek hatásait, hogy visszailleszkedhessenek a civil életbe.

Leírás forrásaTovábbHostages (2013)

A Bnei Aruba című izraeli sorozat alapján egy sikeres sebésznőről, akinek meg kell operálnia az amerikai elnököt, csakhogy családját túszul ejti pár társával egy FBI-ügynök és arra utasítja, hogy végezzen a politikussal.

TovábbHysteria

Mena Suvari, T.R. Knight. Thriller egy orvosról, aki visszatér szülővárosában, hogy egy közösségi médiával (és saját múltjával) kapcsolatban álló járvány forrását kinyomozza.

TovábbIdőminisztérium

A spanyol El Ministerio del Tiempo az előzetesével és persze a koncepciójával azonnal megvett. Naná, hiszen időutazós, problémamegoldós sorozatról van szó. Létezik ugyanis Spanyolországban egy titkos Időminisztérium, mely különböző korokból származó ügynökei segítségével próbálja óvni az idő szövetét, vigyázni arra, hogy senki ne változtassa meg a történelmet.

Leírás forrásaTovábbIncorporated

Futurisztikus kémthriller a jövőből, ahol a vállalatoknak végtelen erőforrás áll rendelkezésére. A történet főhőse egy vállalati vezető, akinek személyazonosságot kell cserélnie, hogy beszivároghasson a kegyetlen vállalati világba és megmentse a nőt, akit szeret. Eközben az egész rendszert térdre kényszeríti, ami halálos következményekkel jár.

TovábbInformer (2018)

Raza egy második generációs, London-ban élő pakisztáni férfi, akit a terroristaelhárítás beszervez, hogy épüljön be. Az őt beszervező, a múltjáról hallgató férfinak van egy ambiciózus és határtalanul kíváncsi társa is, és ahogy a nyomozás halad előre, a tétel egyre csak nőnek.

Leírás forrásaTovábbIntruders- 2014

A BBC America eléggé jó lóra tett az Orphan Blackkel és most egy másik nagyon ígéretesnek tűnő sorozattervük is van. Az Intruders címre hallgató sorozat Michael Marshall Smith regénye alapján készül majd és egy titkos társaságról szól, akik a halhatatlanságot kutatják, miközben mások testében keresnek menedéket. Glen Morgan – A folyó, a Végső állomás, a Bionika és az X-Aktákért is felelő író-producer – új sorozata egyelőre egy nyolc részes berendelést kapott. babylon2012

TovábbKártyavár (House of Cards)

A sorozat bemutatja, hogy a politika csak a hatalomról szól.a House of Cards erőssége mindenképp az, ahogy halálosan cinikusan ezt a témát ki is bontják.az újonnan választott amerikai elnök Kevin Spacey segítségével kerül a székébe, de nem tartja be azt, amit ezért cserébe ígért. Ez nyilván nem tetszik emberünknek, aki a hasonló mentalitású felesége támogatásával talpra áll, és úgy visszavág, ahogy csak ő tud. Ez nyilván nem véres leszámolásokat jelent, hanem félbetört karriereket, eltaposott életeket.A forgatókönyv, Spacey, Robin Wright és Corey Stoll az ami igazán kiemeli a sorozatot a tömegből. Az utóbbi évek legerősebb drámai húzásait kapjuk.a Netflix erősebb sorozattal szinte nem is próbálkozhatott volna az HBO kihívásával. A House of Cards olyan, mint a The Sopranos vagy a The Wire. Nem üti azokat, de közel van hozzájuk, közelebb, mint bármi az HBO jelenlegi kínálatában....... babylon2012

TovábbKiválasztva - Chosen 2013

Ian Mitchell átlagos életet élő ügyvéd, aki egy napon egy dobozt talál az ajtaja előtt benne egy pisztollyal és egy férfi fényképével. 48 órán belül meg kell ölnie, különben megölik a feleségét és a lányát.

TovábbLe Chalet

Néhány gyerekkori barát összegyűlik egy távoli kis faházban a francia Alpoknál. Ám az újraegyesülés hamarosan a túlélésért való kétségbeesett küzdelemmé válik, miután rejtélyes módon tűnnek el az emberek és elvágják őket a külvilágtól. Időközben megrázó sötét titkot is felszínre kerülnek. 6 részes Netflix minisorozat. A történet 3 idővonalon zajlik.

Leírás forrásaTovábbLegacies 2o18/ spinoff

A The Originals spinoffja 2018 október 25 cw Hope Mikaelson (ő Hayley és Klaus vámpír-boszorkány-vérfarkas gyermeke), de rajta kívül Matt Davis is szerepelni fog a sorozatban- ő alakította Alaric szerepét a Vámpírnaplókban.... a The Originals spinoffja, a The Salvatore School for the Young and Gifted iskola következő generációhoz tartozó természetfölötti lényeiről, boszorkányokról, vámpírokról, vérfarkasokról, többek között Klaus lányáról, Alaric ikreiről és más, nem éppen szokott módon felnőtté válni készülő tizenévesekről, akiket rossz vérük és ösztöneik is hajtanak. Vajon azok a hősök lesznek, akikké akarnak válni, vagy a gonosztevők, amiknek születtek?

TovábbLes Revenants

A Les Revenants francia sorozat, mondhatjuk, hogy a hasonló című 2004-es film alapján készült (angolul: They Came Back), és tényleg annyi a sztorija, hogy egy baleset következtében meghalt tinilány hirtelen magához tér lakhelye közelében és mivel nem emlékszik a történtekre fogja magát és hazamegy. Köszön anyunak, felmegy a szobájába, eszik egyet (nagyon éhes) és megfürdik. Aztán persze kiderül, hogy a visszatérő nincs egyedül. Persze már a pilotból is kiderül, hogy nem csak ennyiről szól a sorozat, az egyetlen este története ugyanis nagyjából lefedi a visszatéréseket, a folytatásból vélhetően kiderül, hogy miképpen sikerül az alkalmazkodás, a “zombik” hogy reagálnak a hírekre, miszerint kiesett az életükből pár év. És nyilván annak kifejtésére (vagy legalábbis kutatására) is sor kerül, hogy mi történhetett annak idején vagy most, hogy sor került a Visszatérésre. (Meg ezeken kívül is van jó pár felvetett kérdés.) forrás: www.sorozatjunkie.hu

TovábbLight as a Feather (2018)

A sorozat Zoe Aarsen Wattpad-es története alapján készült és öt tinilányról, akik egy ártatlan játék természetfölötti következményeit kell, hogy elviseljék. Amikor a csajok elkezdenek olyan módon meghalni, ahogy azt megjósolták nekik, a túlélők megpróbálják kideríteni, hogy kinek a célpontjaivá váltak, még mielőtt a gonosz erő levadászná őket egyesével.

Leírás forrásaTovábbLimitless (2015)

Brian Finch discovers the brain-boosting power of the mysterious drug NZT and is coerced by the FBI into using his extraordinary cognitive abilities to solve complex cases for them. Working closely with Brian is Special Agent Rebecca Harris, a formidable investigator with a dark past, and Special Agent Boyle, a former military officer and Rebecca's confidante. They report to Special Agent in Charge Nasreen "Naz" Pouran, a canny manipulator of the reins of power. Unbeknownst to the FBI, Brian also has a clandestine relationship with Senator Edward Morra, a presidential hopeful and regular user of NZT who has plans of his own for his new protégé. Fueled now with a steady supply of NZT that enables him to use 100% of his brain capacity, Brian is more effective than all of the FBI agents combined, making him a criminal's worst nightmare and the greatest asset the Bureau has ever possessed.

Leírás forrásaTovábbLocke és Key - Kulcs a zárját 2020

A Locke & Key (Kulcs a zárját) kultikus horrorsorozat főszereplője három testvér: Bode, Tyler és Kinsey, akiket rendre Jackson Robert Scott (Az, Az - Második fejezet), Connor Jessup (Éghasadás) és Emilia Jones (Ifjúság) alakít. A Locke-család egy iszonyatos tragédia után kénytelen hazaköltözni családjuk ősi otthonába, Kulcsház azonban nem egy mindennapi otthon: a kastélyszerű, öreg házban hemzsegnek a különös erővel bíró kulcsok és a hozzájuk tartozó ősi kapuk. Amikor a testvérek felfedezik ezeket, felébred egy gyűlölettel teli démon, amely minden áron meg akarja szerezni a különleges kulcsokat a fiataloktól.

TovábbLore

a The Walking Dead és az X-akták producerei furcsa fába vágták a fejszéjüket, amikor életre hívták ezt az antológia-sorozatot. A Lore mind a hat epizódja más történetet mesél el, de ezen felül is több érdekességet tartogat. A részek klasszikus horroralakokat, legendákat, sablonokat mutatnak be, úgymint a vámpírok, vérfarkasok születését, vagy épp a szellemek, démonok által megszállt dolgok mítoszát. Trailer https://youtu.be/TPnuT2TLvLQ

TovábbLos Angeles legjobbjai - L.A.'s Finest 2019

A Bad Boys filmek spin-off sorozata, főszerepben Sydney Burnett ügynökkel aki új társat kap Nancy McKenna személyében aki a nők egyenlőségéért küzdött és ráadásul anyuka is. Nem sok közös van bennük és még kevesebb az olyan kérdés amiben egyetértenek, leszámítva azt hogy LA-ben le kell számolni a bűnözéssel...

TovábbLos Angeles-i rémtörténetek: Angyalok városa

A viktoriánus Angliában játszódó Londoni rémtörténetek spirituális leszármazottja a 30-as évek Amerikájába helyezi át a cselekményt. A helyszín a társadalmi és politikai feszültségtől terhes Los Angeles. 1938-ban szörnyű gyilkosság rázza meg a várost, amelyben a mexikói-amerikai folklór hagyományai és a város első autópályájának építése egyaránt szerepet kap. Az ügyben nyomozó Tiago Vega detektív olyan hatalmas erőkkel találja magát szembe, melyek azzal fenyegetik, hogy elszakítják családjától.

TovábbLovecraft Country 2020

Augusztusban indul az HBO új, Lovecraft Country című drámasorozata, amely Matt Ruff 2016-os regénye alapján készült. A sorozat középpontjában Atticus Freeman (Jonathan Majors) áll, aki jó barátjával, Letitiával (Jurnee Smollett) és nagybátyjával, George-dzsal (Courtney B. Vance) együtt útnak indul, hogy megkeresse eltűnt apját (Michael K. Williams) az 1950-es évek faji szegregáció sújtotta Amerikájában. Ezzel elkezdődik a túlélésért folytatott küzdelmük, melynek során szembe kell szállniuk mind a fehér emberek Amerikájának rasszista fenyegetésével, mind azokkal a rémisztő szörnyekkel, amelyek akár egy Lovecraft-regény lapjairól is leléphettek volna.

TovábbMarianne

Egy fiatal, menő, divatos csaj horror történeteket ír, aki úgy dönt, leszámol könyvsorozata főhősével és 10 év után nyugdíjba küldi őt (megöli). Egy dedikáláson azonban felkeresi igen rossz bőrben lévő gyerekkori barátja, és elmondja neki hogy szülőfalujában elég fura dolgok kezdtek történni. A könyveinek a főgonosza feltűnt a való világban és megszállta az anyját. Azt akarja, hogy az író folytassa a történet írását.

TovábbMayday

Öt részes minisorozat, egy thriller a Whitechapel forgatókönyvíróitól, a Ben Court-Caroline Ip párostól. Amikor egy fiatal lány eltűnik a Majálison, a kis közösség minden tagja válaszokat akar. De a képeslapra kívánkozó idill mögött sötét titkok állnak, a sötét erdő titkai. Hattie eltűnése tömeghisztériát vált ki, a keresés tovább folytatódik, de főszereplőink mindegyike attól tart, ismerik a tettest, aki felelős a történtekért.

TovábbMegszállottak viadala (2018) Killing Eve

A Luke Jennings regénysorozatán alapuló thriller két megszállott nő küzdelméről szól. Mindkettő intelligens, okos és ügyes, a különbség, hogy a törvény két oldalán állnak. Villanelle egy elegáns, tehetséges, luxusban utazó pszichopata gyilkos (Jodie Comer), míg Eve (Sandra Oh) unalmas biztonsági szolgálati munkatárs, akit nem elég ki az íróasztalhoz kötött munkája. A macska-egér játékukban brutális kegyetlenség és a pátosz keveredik egymással, ugyanakkor nem nélkülözi a csípős humort sem.

TovábbMelissa titkai

Fiatal pár költözik be egy lakásba, ahol a padláson egy lány holttestét találják meg. Melissa Young már két éve eltűnt, de sosem jelentette senki az eltűnését és halála észrevételen maradt. Ezt követően nyomozás indul, hogy megtudják, mi is történt valójában. Len Harper nyomozót nagyon megrázza, hogy Melissa halála észrevétlen maradt. Ezért is, valamint, hogy saját elszigeteltségét elűzze, nem hivatalos nyomozásba kezd nyugdíjazása után, mivel a kollégái öngyilkosságként lezárták az ügyet...

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbMesék a kriptából

Imádni való kis történetek a kriptából.

TovábbMidnight, Texas (2017)

Charlaine Harris regénye alapján. Természetfölötti dráma, True Blood-Twin Peaks-mixtúra, ami feltérképezi, hogy mi történik akkor, amikor a való világ és a természetfeletti összeér egy veszélyes (és szexi) helyen, ami tele van sötét titkokkal és boszorkányokkal, vámpírokkal, médiumokkal és bérgyilkosokkal. A helyszín Midnight, egy mindentől távol eső texas-i kisváros, ahol senki sem az, aminek tűnik, és az a furcsa, ha valaki normális, mely hely menedéket nyújt annak, aki másféle. A városlakóknak külső erőkkel, motorosbandákkal, gyanakvó rendőrökkel és a saját sötét múltjukkal is meg kell küzdeniük, s eközben egy erős, és elég sajátságos családdá kovácsolódnak össze.

Leírás forrásaTovábbMidwinter of the Spirit (2015)

Midwinter Of The Spirit follows country vicar Merrily Watkins, who just happens to be one of the few women priests working as an exorcist. When a man is found murdered by crucifixion, the police, aware of her knowledge of the paranormal underworld, turn to the Vicar for assistance. Before long Merilly is convinced Satanists are behind the crime and the investigation takes them into a very dark and dangerous world.

Leírás forrásaTovábbMindhunter (2017)

Az első FBI ügynökökről szól, akik elmerültek a sorozatgyilkosok gondolkodásában. Ők lesznek az első profilozók (1979-ben járunk), miután sok interjú alatt kiismerik valamennyire ezeket a borzasztó embereket.

Leírás forrásaTovábbMondj egy mesét (Tell Me a Story)2018

A spanyol alapra épülő sorozat a világ legismertebb meséit gondolja újra. A három kismalac, Piroska és a farkas, illetve Jancsi és Juliska története elevenedik meg a mai New Yorkban, szerelemmel, bosszúval és gyilkossággal fűszerezve. Régi-új fába vágta fejszéjét Kevin Williamson, a Sikoly-filmek és sorozat, valamint a Vámpírnaplók széria producere. A spanyol formátumra épülő új sorozatában a világ legismertebb, legkedveltebb meséit gondolja újra. Az első évadban – többek között a három kismalac, Piroska és a farkas, illetve Jancsi és Juliska története elevenedik meg a mai New Yorkban, szerelemmel és csalódással, bosszúval és gyilkossággal fűszerezve. A szereplők között ott van James Wolk, Paul Wesley és Kim Cattrall.

Leírás forrásaTovábbMr. Mercedes

Stephen King regényéből készült sorozat, ami egy sorozat gyilkosról szól, aki leveleivel egy nyugdíjas nyomozót zaklat, ezzel arra kényszerítve a férfit, hogy elkapja őt, mielőtt ismét lecsapna.

Leírás forrásaTovábbNo Limit

Vincent Libérati, a francia titkosszolgálat legmenőbb ügynöke épp Afrikában nyomoz, amikor megtudja, hogy agytumorban szenved. Úgy dönt, otthagyja a titkosszolgálatot, és Marseille-be költözik, hogy életének hátralévő id ejét 15 éves kislányához, Lolához közel tölthesse. Lolát már évek óta volt felesége, Alexandra neveli, és a férfinak pörgős munkája mellett nem sok ideje jutott a gyermeknevelésre. Most, halála előtt szeretné lányát jobban megismerni. Időközben azonban Vincent-t felkeresi egy titkos csoport a Hydra, amelyet a francia állam belbiztonsági szervezete hozott létre azért, hogy a francia Riviérán, a bűnözést - akár törvénytelen eszközökkel is - hatékonyan visszaszorítsa. A Hydra felajánlja Vincent-nak, hogy álljon be közéjük, és ők cserébe betegségét a legújabb kísérleti módszerekkel kezeltetik. A volt ügynök elfogadja az ajánlatot, és ezzel a férfi életében új, szédítően izgalmas és bonyolult fejezet kezdődik. Vincent ugyan hamar visszatalál a titkos ügynökök akciódús világába, most már azonban több szálon fut az élete. Minél több időt szeretne tölteni a lányával, aki egyre fontosabbá válik számára. Arra is rá kell ébrednie, hogy bár a stukkert jól kezeli, a kiskamaszok lelkivilágához mit sem ért. Ráadásul, volt felesége iránti szerelme is lángra kap, de még egy profi ügynöknek sem könnyű két akció között egy nőt visszahódítani. Mindemellett, titokban agytumorját is kezeltetnie kell, és mintha mindez még nem lenne elég, megjelenik a színen lánytestvére, a rendőrtiszt, Juliette is, akit egy küldetés miatt épp Marseille-be helyzetek át. Vincent-nak Juliette előtt is lepleznie kell megbízatását.

Leírás forrásaTovábbNOS4A2 (2019)

Charlie Manx, a csábító halhatatlan (Zachary Quinto) a gyermekek lelkéből táplálkozik. Ezeknek a gyermekeknek egy különleges világot hozott létre, Christmaslandet, ahol a lakóknak kötelező boldognak lenni, s ahol mindennap karácsony van. Amikor azonban felbukkan Vic McQueen (Ashleigh Cummings), a csodás képességgel bíró lány, Charlie bizarr világát a megszűnés veszélye fenyegeti.

Leírás forrásaTovábbOdaát

A sorozat két fivért követ nyomon, Dean és Sam Winchestert, akik az Egyesült államok különböző pontjaira utaznak egy fekete 1967-es Chevy Impalával, hogy a végére járjanak paranormális történéseknek és más megmagyarázhatatlan eseteknek, amelyek természetfeletti lényekhez kapcsolhatók. A testvérek „vadászoknak” nevezik magukat, és a sorozat folyamán kiderül, hogy mások is követik és követték előttük is ezt az életformát. Köztük apjuk, aki a feleségével történt tragédia után gyermekkoruktól a vadászatra nevelte fiait.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbOutcast (2016)

Az Outcast egy fiatal férfi, Kyle Barnes történetét követi nyomon, akit egész életében természetfeletti erők kísértettek. Most egy saját démonaival küzdő vidéki prédikátor, Anderson tiszteletes segítségével Kyle útnak indul, hogy számára eddig ismeretlen, átlagos életet élhessen. De a Kyle által felfedezett igazság örökre megváltoztathatja saját történetét és az egész világ sorsát.

Leírás forrásaTovábbOuter Banks 2020

Négy fiatal az észak-karolinai Outer Banksben éli a tinédzserek szokványos életét. Az életük gyökeres fordulatot vesz, amikor a környékre lecsap egy pusztító erejű hurrikán, melynek következtében megszűnik a vidék teljes áramellátása. A fiatalok olyan illegális tevékenységekbe keverednek, melyek komoly kihatással lehetnek a további jövőjükre. Baljós végkimenetelt sejtető szerelmek szövődnek, megkezdődik a nyomozás a helyi bandavezér apja után, akinek rejtélyes körülmények között veszett nyoma, és úgy tűnik, egy helyi rivális banda és a 'hőseink', a Snecik közötti viszony is egyre jobban elharapózik. A tinédzserek előtt egy olyan nyár áll, melyet örökre az emlékezetükbe fognak vésni.

TovábbOzark (2017)

A történet középpontjában egy család áll, akik teljesen átlagosnak tűnnek, csakhogy az apa az egyik legnagyobb mexikói kartell pénzmosója. Amikor rosszra fordul a helyzet, akkor családostól dobbantanak egy Missouri állambeli kisvárosba, Ozarkba. Természetesen a baj elől nem lehet elmenekülni.

Leírás forrásaTovábbŐk - Them

Az Amazon Lena Waithe nevével fémjelzett sorozata évados horrorantológia lesz – az első szezon címe Them: Covenant lesz. Az 1953-ban játszódó történet főhőse egy fekete házaspár, akik Észak Karolina államból a fehérek lakta Los Angeles-i környékre költöznek gyerekeikkel. A látszólag idillikus helyszínen lévő új házuk azonban gonosz erők (valódi és természetfölötti egyaránt) táptalaja lesz, amik az elpusztításukkal fenyegetik őket, mivel a környékbeliek szeretnék elüldözni a családot.

TovábbPaktum (The Pact)

A sorozat napjaink Lengyelországában játszódik. Piotr oknyomozó újságíró, akinek a cikke nagy médiavihart vált ki. Nem tudja még, hogy a nyomozása meglepő véget ér, és mindez hatással lesz szeretteire is. A sorozat nem csak egy történet a kortárs médiáról. Történet egy nemzedékről, amelyik a kommunista Lengyelországban nőtt fel, és amely elsőként érezhette a politikai változásokat. Történet emberekről, akik hittek az új rendszerben, és csak később szembesültek azzal, hogy a szabadságnak ára van.

Leírás forrásaTovábbparanormal activity

ilyesztő démonos horror film

TovábbPatriot (2017)

Annak érdekében, hogy Irán elkerülje a nukleáris fegyverkezést és az esetleges nukleáris háborút, John Tavner titkos ügynöknek különleges feladatokat kell teljesítenie. Ezek természetesen nem hivatalos megbízások, így John Tavnernek nagyon jó álcára lesz szüksége...

Leírás forrásaTovábbPiszkos csapat

A parkolópályára állított rendőrbíró, Ray Zancanelli (Domenick Lombardozzi) mindent elkövet, hogy visszakerüljön a profik közé, ezért elvállalja azt a megbízást, amit senki más. Csapatát a legkülönfélébb elítéltekből kénytelen toborozni, akikkel olyan szökevényekre vadászik, akik mesterei a menekülésnek. Feltételei szigorúak, minden megoldott üggyel csökken a csapat tagjainak a büntetése, ám egyetlen gyanús mozdulat sok plusz évükbe kerülhet.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbPoint Pleasant

A series of supernatural events begin in a small coastal New Jersey town after the arrival of a mysterious teenage girl whom apparently has ability to make people and events act on her behalf.

Leírás forrásaTovábbPretty Little Liars: Pretty Dirty Secrets (Csinos Kis Hazugságok:Csinos Mocskos Titkok)

A Pretty Dirty Secrets egy spin-off websorozat, amely a Pretty Little Liars őszi szünete során kerül adásba. A webszéria a nyári finálé és a Halloween-es epizód közötti időszakra fog fókuszálni, ahol a város már készül az októberben debütáló epizódban látható ünnepségre. Míg Hanna, Emily, Spencer és Aria nem fog szerepelni a nyolc epizódban, addig több ismerős arc is feltűnik majd, mint Noel Kahn, Garrett Reynolds, CeCe Drake, Lucas Gottesman, sőt még Jason DiLaurentis is. Ezen kívül egy új arc is bemutatásra kerül Rosewoodban, mégpedig Shana, akit Aeriel Miranda fog alakítani. Ő lesz a Halloween-es jelmezbolt ügyintézője, akinek még szerepe lesz a 2013-ban visszatérő eredeti sorozatban. Érdekességek - Ez egy websorozat, amely 8 webizódból áll. - A 3×12 - “The Lady Killer” című epizód után kerül adásba és minden kedden este lesz belőle új epizód. - Ez a websorozat fogja felvezetni az idei Halloween-es epizódot, amely a 3×13 - “This Is A Dark Ride”. - Aria, Spencer, Emily, és Hanna nem fog benne szerepelni. - Lucásznak köze lesz ahhoz a zombijelmezes figurához, aki megtámadta Alisont a 2×13 - “The First Secret” című epizódban. Szereplők: Vanessa Ray (CeCe Drake), Drew Van Acker (Jason DiLaurentis), Brant Daugherty (Noel Kahn), Brendan Robinson (Lucas Gottesman), Yani Gellman (Garrett Reynolds) és Aeriel Miranda (Shana)

TovábbQuarry

Egy Vietnamból feleségéhez hazatérő veteránról szóló a sorozat, aki a háborúellenes hangulatban nem nagyon találja a helyét, keresi az élet értelmét, és ekkor találkozik egy titokzatos emberrel, aki azt akarja, hogy bérgyilkosként dolgozzon neki. Hősünk azonban büszke katona, ilyesmit még akkor sem akar tenni, amikor nagyon jól jönne a pénz.

Leírás forrásaTovábbReGenesis

A sorozat alkotói, Christina Jennings és Tom Chehak- a sorozat Apró kórokozók veszélyeztetik mindennapi életünket, nem is sejtjük, milyen veszélyek leselkednek ránk - csak akkor jövünk rá, amikor már késő. Az emberiség istent játszik, azt hiszi, mindenre képes, mindent megtehet, ám ha a tudományos előretörés zászlaja alatt túl messze merészkedik, az könnyen visszaüthet. Egy nagyszerű kanadai sorozat, a ReGenesis - amelynek műfaját jobbára biothrillerként tudnám meghatározni -négy évadon keresztül tárt elénk olyan kríziseket (halálos vírusokat, megmagyarázhatatlannak tűnő betegségeket, bioterrorizmust), amelyek nem egyszer bolygónk és fajunk létét veszélyeztetik. És bár a sorozatban bemutatott krízisek jelentős része inkább a science-fiction térfeléhez húz, napjaink szomorú és aggasztó aktualitásai, hogy mást ne mondjak, a H1N1 vírus terjedése is azt jelzi, hogy a ReGenesis talán közelebb van van a valósághoz, mint hinnénk. Vagy remélnénk. Az ugrás mögött az ismertetőm első, spoilermentes része következik, amely elsősorban a sorozat tudományos jellegére és a szereplőkre koncentrál.A ReGenesis 2004-ben indult útjára a kanadai Movie Central és The Movie Network közös produkciójaként, és a sorozat négy évaddal és 51 résszel később, 2008 májusában búcsúzott a nézőktől. Középpontjában egy fiktív torontói kutató- és válságkezelő labor, a NorBAC (North American Biotechnology Advisory Commission, vagyis Észak-Amerikai Biotechnológiai Tanácsadó Ügynökség) csapata áll, élükön David Sandströmmel, a briliáns vezető tudóssal és mikrobiológussal. A szervezethez futnak be lényegében azok a kanadai, amerikai vagy mexikói esetek, amelyek meghaladják a WHO, a Járványügyi Központok és hagyományos kutatólaborok tudását és technológiáját, a NorBAC csapata pedig párhuzamos helyszíni szemlékkel és laborkutatásokkal próbálja megfejteni és gátat vetni a szokatlanabbnál szokatlanabb vészeknek, amelyek gyakorta vetnek fel komoly szociális, orvosi és morális kérdéseket.

Leírás forrásaTovábbRiviera (2017)

A széria főhőse egy fiatal, frissen házasodott nő, akinek nagyszerű, luxus élete a Riviérán oda lesz, mikor milliárdos férjét megölik yachtjának felrobbantásával. A nő idővel felfedezi, hogy életstílusát bűnözéssel biztosították, ami őt is egyre közelebb viszi a bűn világához, amikor meg akarja védeni a családot, és önmagát.

Leírás forrásaTovábbRoadkill 2020

Peter Laurence konzervatív politikus karrierje és magánélete darabokra hullik, amikor különös dolgok derülnek ki múltjából. Ám ő nem foglalkozik a bűntudat és megbánás kérdésével, a szakadék szélén táncolva próbálja elérni célját

TovábbRosemary’s Baby

Az NBC minisorozata, a Rosemary gyermeke. Ebben már részletek is láthatók Zoe Saldana-val és a Suits-os Patrick J. Adams-szel.... horror

TovábbRózsa Sándor 1971

Az 1830-as években a Bécs irányította Magyarország újabb szomorú korszakát élte. Az alföldi tanyavilág csendes magányát felkorbácsolta a pandúrok és perzekutorok győzhetetlennek hitt uralma. A hatalom és a nép közötti ellentétek túlfeszültek. Így született meg a betyárok legendája, s köztük Rózsa Sándoré, aki a Szeged körüli puszták hírhedt igazságtevőjévé vált.

TovábbS.W.A.T. - Különleges egység

Egy környékbeli hadnagy, aki úgy érzi hűséggel tartozik a helynek, ahol született és kötelességgel a hazájának, most feladatul kapja, hogy állítson össze egy magasan kiképzett csapatot, akik képesek megállítani a bűnözést Los Angeles utcáin.

TovábbSalem (2014)

A 13 részes drámasozat a XVII. századbeli Massachusettsben játszódik, és arról szól, mi az, ami a város hírhedt pereinek valódi hátterében áll, és a sötét és természetfeletti okokról, ami az amerikai történelem ezen gyalázatos időszaka mögött rejtőzik. A boszorkányok valóban léteztek, de nem azok voltak, akikre gyanakodtak és nem olyanok voltak, mint amilyennek gondolták őket. A történet középpontjában természetesen egy nagy szerelmi történet áll és a ezt legni körül a boszorkányság misztikuma - új megközelítésben. babylon2012

TovábbSalvation (2017)

Szerializált dráma egy közelgő globális katasztrófáról. A középpontban egy egyetemista és egy tech szupersztár lesz, akik egy alacsony rangú Pentagon-dolgozóval közlik, hogy hat hónap múlva aszteroida csapódik a Földbe.

Leírás forrásaTovábbSecrets & Lies(2014)

A man who finds the body of a young boy quickly becomes the prime murder suspect, putting his life and his family at risk. Martin Henderson alakítja a sorozat főszereplőjét, egy vezetőt, aki egy gyilkosság gyanúsítottjává válik, amikor megtalálja egy fiatal fiú holttestét. Kategóriák: Dráma, ThrillerDráma, Thriller Játékidő: 60 perc Rendező: » Kate Dennis » Peter Salmon Szereplők: » Martin Henderson » Anthony Hayes » Diana Glenn » Adrienne Pickering » Philippa Coulthard

TovábbSenkik földje - No Man's Land 2020

A sorozat egy francia fiatalember szemén keresztül mutatja be a szíriai polgárháború borzalmait. Antoine alámerül a pokolba, hogy megkeresse az elidegenedett, feltételezhetően halott testvérét. Miközben lépésről lépésre próbálja megfejteni a rejtélyt, segítséget kap az egyik kurd női egységtől, amelytől még az ISIS terrorszervezet tagjai is rettegtek. Velük utazik az ISIS által elfoglalt területre. Utazása egyedülálló képet nyújt a tragikus eseményekről, és arról, hogy miként érintik a világot.

TovábbShiki

Az örökzöld momi fenyők puhán ölelő karjai alatt aratni készül a Halál. Egy apró kis faluban, melyet a kétségbeesés fekete leple vesz körbe, egymás után hullanak az emberek, és az élők már nem látják a kiutat a fejfák erdejéből. Sotoba, a világtól elzárt kis falu mindössze 1300 lelket számlál. Semmi érdekes nem történik itt, a faluban élők komótosan élik megszokássá fakult mindennapjaikat. Azonban semmi sem állandó, még a nyugalom sem. A falu szélén álló európai stílusú kastélyba beköltözik a különc Kirishiki család, és a családdal együtt beköltözik a völgybe a Halál is. Sotoba lakói különleges, járványszerű tüneteket produkálva, tömegesen kezdenek elhalálozni. A helyi klinika orvosa, Ozaki Toshio és barátja, a helyi sintó pap, Muzaki Seishin együtt ered a rejtély nyomába. Tőlük függetlenül a nagyvárosból vidékre költözött mogorva fiú, Natsuno is nyomozni kezd, és nyugtalanító válaszokat talál. Úgy tűnik, megelevenedik Sotoba sajátos legendája, és a sírból vámpírként visszajáró holtak az éjszakából előbújva az élők vérét és életét veszik. Képes lesz-e egy orvos, a tudomány és realitás embere elfogadni a természetfelettit? Képes lesz-e egy az életből kiábrándult pap megtartani a hitét? Képes lesz-e pár átlagember felvenni a harcot Sotoba visszajáró vámpírjaival szemben? Életben marad-e bárki is Sotobában? Az 1960-ban született, és 1988 óta publikáló Ono Fuyumi neve talán nem hangzik ismerősen a többség számára, de nagy valószínűséggel belefutottatok már pár, a regényeiből készült adaptációba. Leghíresebb regénysorozata nem más, mint a Twelve Kingdoms – amiből a hasonló címen futó, nagysikerű anime sorozat is készült –, illetve a két kötetes regényből átdolgozott, és kevesebb sikerrel futó Ghost Hunt. A fantasy, illetve a horror műfajában tevékenykedő, viszonylag termékeny írónő anno az Evil Spirit regényfolyammal futott be hazájában. A Shiki-t 1998-ban adta ki a Shinchosa Kiadó (két kötetben, aztán 2002-ben öt kötetbe szedve). Mivel egy Japánban igen nagy népszerűségnek örvendő íróról beszélünk, és a Shiki is szép sikereket tudott felmutatni (jelölés a Mystery Writers of Japan díjára), ezért nem kerülhette el a sorsát és először manga, utána pedig anime formában folytatta hódító útját. A jelenleg is futó, eddig a nyolcadik kötetnél tartó mangát Fujisaki Ryu illusztrálja (aki a Soul Hunter-rel szerzett magának hírnevet), és a Jump Square magazinban fut. A Shiki sok szereplőt mozgató cselekménye elsőre talán kissé vontatottnak tűnhet, de higgyétek el, szükséges a jó alapozás ahhoz, hogy aztán gyorsabb fokozatra kapcsolva beinduljon a sztori. Főleg azért, mert így jobban megismerhetjük, jobban megkedvelhetjük-megutálhatjuk rohamos gyorsasággal fogyatkozó főszereplőinket. Továbbá a felvezető részek olyan érzékletes alaphangulatot varázsolnak, hogy az ember már-már tényleg képes átérezni Natsuno vidék-gyűlöletét, Ozaki doktor szakmai tehetetlenségét, és az egyre bővülő gyászoló családtagok fájdalmát is. Az érdemi információk szűkmarkú, inkább sejtettető adagolása csak még jobban beindítja az ember fantáziáját, és keményen rájátszik az idegőrlő hangulat megteremtéséhez is. A Shiki horror ugyan, de nem a vértől fröcsögő jelenetek teszik azzá. A hatásos vizuális megjelenítés és a szereplők ügyesen érzékeltetett reakciói teljes mértékben képesek lekötni az ilyesmire fogékony néző figyelmét. Ráadásul a Shiki vámpírjai még nem ’az új generációs jóságosokból’ kerülnek ki: Ono Fuyumi a 'vissza az alapokhoz' híveként inkább a gyökerekből merítve turbózta fel és formálta meg Sotoba visszajáróit – nem teljesen lemásolva, hanem igen jó érzékkel kissé átalakítva őket. Olyan apró részletekre is odafigyelt, amik az újdonság erejével hathatnak – így egy jól kidolgozott, koncepciózus árnyékvilággal népesítette be a falu éjszakai életét. A mangát rajzoló Fujisaki Ryu különleges ábrázolásmódja szépen visszaköszön az anime grafikájában is, ezzel olyan különleges karakterességet adva a szereplőknek, ami amellett, hogy teljesen egyedivé teszi őket – még szépnek is mondható. Mintegy mellékesen megjegyzem, hogy a grafika miatt ez tipikusan az az anime, amit ha van rá lehetőség, mindenképpen érdemes HD-ben megnézni. A nagyobb felbontás szépen kihozza a letisztult, ámde élénk színeket, illetve a szemek nem mindennapi és annál félelmetesebben eltalált ábrázolását. A pörgős, de egyben komor hangzásvilágot idéző openingért a japán gothic rock egyik nagyágyúja, a Buck-Tick felel, míg az endinget a különleges hangú fiatal énekesnő, Nangi énekli. Mindkét dal remekül illeszkedik a sorozathoz, ráadásul az animében felcsendülő háttérzenék is érzékletesen fokozzák tovább a melankóliával átszőtt misztikus és idegborzoló hangulatot. A jól teljesítő seiyuu gárda igazi különlegessége, hogy Kirishiki Seishirou karakterének hangja nem más, mint a híres előadóművész: Gackt. A Shiki sajátosságát jelzi az is, hogy a Fuji TV-n a nem éppen átlagos animékkel operáló noitaminA programblokkban fut. A Shiki érdekes, izgalmas vámpírtörténet – nem az unalomig ismert, és nem is a lányregényes fajta. Ha sikerül megtartania a regény vagy a manga tartalmi színvonalát, akkor egy igazán különleges horror sztorival gazdagodik az anime sorozatok palettája, ami ráadásul még képi világát tekintve is egyedi darab. A kifinomultabb-borzongás hívei essenek neki bátran!

TovábbSin Identidad (2014)

A csinos, felső osztálybeli ügyvédnő 27 éves korában fedezi fel, hogy nem vér szerinti gyermeke szüleinek. Érzelmeitől vezérelve gyökerei megszállott keresésbe kezd. Sötét és komor születési körülményeinek nyomozása közben María egy zsaroló, rabló és gyermekkereskedő hálózatra bukkan, és kész feljelenteni az esetet. Antena 3

TovábbSlasher

Kaszabolós horror és rejtélyközpontú krimi egy szülővárosába hazatérő nőről, aki szörnyű gyilkosságba keveredik, melyet pontosan úgy hajtottak végre, mint anno a szülei megölését.

Leírás forrásaTovábbSomewhere Between (2017)

Sorozat egy anyáról, aki tudja, mikor és hogy fogják meggyilkolni a lányát (ld. napújraélés), de nem tudja, hogy ki a gyilkos

Leírás forrásaTovábbSouth of Hell (2015)

A supernatural thriller set in South Carolina, South Of Hell focuses on Maria Abascal (Suvari), a stunning demon-hunter-for-hire whose power stems from within. Like those she hunts, Maria is divided within herself, struggling with her own demon, Abigail, who resides inside of her, feeding on the evil Maria exorcises from others. Maria and Abigail share a soul and a destiny, but as Maria desperately tries to overtake Abigail, she will discover how far Abigail will go to remain a part of her.

Leírás forrásaTovábbSötét démonok - Moses Jones 2009

Erőszakhullám söpör végig London ugandai közösségén, miután egy bizarr módon megcsonkított férfihullát találnak a Temzében. Első ránézésre boszorkányrituálénak tűnik az ügy, de a valóság jóval félelmetesebb. Az esetet egy fiatal, elhivatott őrmester kapja, mellé pedig Moses Jones nyomozót (Shaun Parkes) küldi a Scotland Yard, kifejezetten a helyi afrikai közösséggel való kapcsolatai miatt. Három részes minisorozat.

TovábbStan Against Evil

Egy korosodó seriff nemrégiben vesztette el az állását. Egy dühkitörésnek köszönhetően sikerül meggyőzni az új seriffet, Evie Barrettet, hogy csatlakozzon hozzá a démonok ellen vívott küzdelmében New Hampshire városában.

Leírás forrásaTovábbStartUp

Egy kétségbeesett bankárnak el kell rejtenie a törvénytelen módon szerzett pénzt. Egy haiti-amerikai bandavezér szeretné tisztára mosni a nevét. Egy kubai-amerikai hacker egy forradalmi ötlettel áll elő. A három férfi egymás segítségére szorul, és bár akaratlanul, de létrehozzák az amerikai álom egy sajátos formáját: a szervezett bűnözés 2.0-át.

Leírás forrásaTovábbStephen King: Végítélet

A szigorúan titkos katonai laboratóriumból elmenekül egy biztonsági őr feleségével és lányával. Egy baleset során halálos vírussal fertőződtek meg. A szörnyű járvány tüsszentés, kézfogás útján, a levegőben is terjed. A fertőzött család útvonalán pusztulnak az emberek, de előtte ők is továbbadják a mesterséges betegséget, mely olyan hatalmas, hogy képes leradírozni az élővilágot a Föld színéről. De mégis van néhány túlélő. Senki sem tudja, ők maguk sem, honnan szerezték immunitásukat, miért nem fog rajtuk a halálos kór. Ez a néhány szerencsés ember útra kel, hogy megkeresse a többi túlélőt. Maine-ben a 21 éves Frannie végig kell hogy nézze családja és városa halálát. Rajta kivül csak a kamasz Harold maradt életben, aki régóta rajong Frannie-ért. Bár a lány terhes, Harold pedig még félig gyerek, elindulnak, hogy az életben maradtakhoz csatlakozzanak. New Yorkban az egoista rockénekes Larry Underwood csak egy Nadine nevű lányt talál életben. Nem igazán bízik a titokzatos lányban, s az sem őbenne, de együtt indulnak neki a keresésnek. A megmaradtak lassan összegyűlnek. Nappal utaznak, éjjel pedig mindannyian ugyanazt a különös álmot látják: két ember hívja őket magához. Az egyik Abigail anya, a Világosság képviselője, a másik a Sötét Ember, a Gonosz megtestesülése. Néhány ember számára - ilyen Frannie és Stu - nem vitás, hogy a jó oldalra áll. Néhányukat, mint Haroldot és Nadine-t vonzza a gonosz, de harcolnak ellene. És vannak a túlélők között pszichopaták, gyilkosok, bűnözők, akik habozás nélkül a Sötét Emberhez csatlakoznak, aki hadseregét Las Vegasban gyűjti össze. A jó oldalán állók Abigail anyánál gyülekeznek Boulderben. És hogy ilyen módon a világ két részre szakadt, a harc sem várat magára sokáig. Mert háború lesz. A régi harc jó és rossz között. De ezúttal az utolsó. Mert aki győz, azé lesz a világ...

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbStranger Things

Egy furcsa körülmények között eltűnő fiúról, és a kereséséről szól, aminek során titkos kormánykísérletek és a természetfeletti kerül a képbe.

Leírás forrásaTovábbSupernatural

A sorozat két fivért követ nyomon, Dean és Sam Winchestert, akik az USA különböző pontjaira utaznak egy fekete 1967-es Chevy Impalával, hogy a végére járjanak paranormális történéseknek és más megmagyarázhatatlan eseteknek, amelyek természetfeletti lényekhez kapcsolhatók. A testvérek „vadászoknak” nevezik magukat, és a sorozat folyamán kiderül, hogy mások is követik és követték előttük is ezt az életformát. Köztük apjuk, aki a feleségével történt tragédia után gyermekkoruktól a vadászatra nevelte fiait.

TovábbSzellemekkel suttogó

A fiatal és nagyon csinos Melinda Gordon életének legboldogabb pillanatait különös dolgok zavarják meg. Éppen most ment feleségül nagy szerelméhez, de a közös családi fészek baljóslatú hellyé változik, amikor egy este a vacsora közben az ablakon kirajzolódni látszik valami. Melinda ugyan először rettenetesen megijed, mégis azonnal tudja, hogy ez egy földöntúli jel, s nem más, mint egy szellem kéri a segítségét. Most már csak az a kérdés, hogy vajon a családja közreműködésével sikerül-e megfejteniük az egyre csak ismétlődő túlvilági üzeneteket.

Leírás forrásaTovábbSzérum - Stone in the River

1986-ban, egy Csernobilhoz közeli folyón, a végzetes atomrobbanás idején egy turistahajónak - 116 utassal a fedélzetén - nyoma vész. A hajón egy gyógyszergyár titkos emberkísérleteket folytatott, amely során kifejlesztettek egy rejtélyes és különleges vakcinát. Egy gyógyszergyár egy láncvírus elterjesztésével próbál menekülni a csődtől, tulajdonosa pedig - miden áron - hatalmas vagyont akar szerezni. A PharmaGlobe Gyógyszergyár emberkísérletének helyet adó hajó roncsa, rajta a bizonyítékokkal éppen egy kórház alatt van elrejtve, ahova Angéla, Lauren és Pierre, a három főhős kerül. Mindhármójuk múltja hatással van arra a néhány napra, amelyet közösen az épület falai között töltenek. A felszámolás szélére sodródott kórháznak egyetlen lehetősége nyílik a túlélésre, a mentőövet dobó gyógyszergyár óriás, a PharmaGlobe, amely látszólag hajlandó is segíteni az intézménynek. A kórházban rejtélyes gyilkosság történik, kormányzati szintig elérő összeesküvésekre derül fény, miközben Angéláék egyre inkább részesei lesznek az eseményeknek, és sorra csukódnak be előttük a menekülést jelentő ajtók, összezárva őket a kórház múltjának néhány régen feledésre ítélt, sötét titkával.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbSzökés

Michael Scofield reménytelen ember egy reménytelen helyzetben. Bátyját, Lincoln Burrowst bűnösnek találják egy brutális gyilkosságban, és a Fox Riveri Fegyházban várja a kivégzését. A bizonyítékok ellenére Michael hisz bátyja ártatlanságában. Mivel Lincoln szabadulására semmi remény, az óra pedig ketyeg a kivégzésig, Michael fegyveres rablást követ el egy bank ellen, hogy ő is sittre kerüljön a bátyja mellé. A terve őrültség, de beválik: a börtönt belülről alaposan kiismerve, mérnöki zsenialitása segítségével megpróbálja megszöktetni Lincolnt a fegyházból.

A filmsorozat minden részben feltár egy újabb kirakós darabot, hogyan viszi véghez Michael merész tervét, hogy a háttérből irányítva fényt derítsen az országos méret? összeesküvésre, aminek bátyja is az áldozata lett.

Érdekességek: Forrás
# A villamosszéket nem használják kivégzések elsődleges módjaként Illinois államban, ahol a sorozat játszódik. Eredetileg Lincoln számára méreginjekció szerepelt a forgatókönyvben, a nagyobb sokkhatás kedvéért azonban a villamosszék mellett döntöttek.
# A sorozatban bemutatott villamosszék eredetileg kivégzésekhez készült, de már nem használják.
# A sorozat sikere arra késztette a producereket, hogy újraértékeljék a későbbi évadok cselekményét. Paul T. Scheuring, a sorozat írója és vezető producere úgy nyilatkozott, hogy „a sikerrel jönnek a kérdések a harmadik évadról, így most úgy állítjuk be az első két évadot, mint a »trilógia« első fejezetét”.
# A szökevények által használt menekülési útvonal valóban létezik a filmezésre használt börtönben.
# Néhány rabot játszó statiszta valóban raboskodott a Joliet börtönben.
# Franciaországban más a sorozat főcímdala, ott egy francia rapszám megy az eredeti hangszeres zene helyett. Ez a FOX és a francia M6 csatorna megállapodásának köszönhető, amivel a művész és a sorozat népszerűsítését akarták elérni. ........z

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbT@gged - Célkeresztben

A három középiskolás lány, Hailey, Rowan és Elisa a legtöbb fiatalhoz hasonlóan ideje nagy részét a közösségi médiában éli. Minden megváltozik, amikor egy ismeretlen felhasználó, aki „Majomembernek” nevezi magát, erőszakos videókat küldözget nekik. Egy módon lehet megállítani, ha kiderítik, kit takar a név, és lekapcsolják, mielőtt elérne hozzájuk. A sorozat a szociális média árnyoldalát mutatja be, mi történik, ha az oldaladon magadról megadott adatok, információk rossz kezekbe kerülnek.

TovábbTelihold

A bírónő, Sarah (Belén Rueda - A Bárka sztárja) férjével és kamasz lányával egy vidéki kisvárosba, Calendába költözik, remélve, hogy ott végre békében és nyugalomban élhet családjával. Ám a férj, a polgárőrség kapitánya már az első este nyomtalanul eltűnik. Sarah hirtelen rémületes események sodrában találja magát. A városka babonás lakói mélyen hisznek a környék évezredes sötét, vérfarkasokról és rituális halálesetekről szóló legendáiban, és meg vannak győződve róla, hogy a kapitány eltűnése is az egyik helyi legendával függ össze...

TovábbTemple 2019

A norvég Valkyrien alapján készült, a cselekményt Londonba helyezve. A sötét tónusú humorral megáldott történet egy sebészről szól, aki haldokló felesége bajára keresi kétségbeesetten a gyógymódot, miután a kórház leállítja a kezelését, mondván menthetetlen. Ezért a férfi egy illegális kórházat alapít egy régi metróállomáson, mely keretén belül anarchistákkal, és az apokalipszisre felkészülőkkel a hagyományos orvosi segítséget nem remélőket (bűnözők, menekültek) kezdi el kezelni...

TovábbThe After (2014)

The After – Új sorozat az X-Akták alkotójától A sorozat 8 egymással semmilyen kapcsolatban nem álló idegenről szól, akik az apokalipszis idején egy csapattá válnak, hogy túléljenek és megmentsék a világot a végső nyugalomra téréstől. ps.Aki nem tudja, ki az Chris Carter, az elég fiatal lehet, vagy nem volt junkie a 90-es években, amikor még nem így hívtuk a sorozatfüggést. Az X-aktákat hozta össze, legalábbis ez a legsikeresebb munkája.....

TovábbThe Arrangement (2017)

Egy modern Hamupipőke-történetről van szó egy hollywood-i csavarral. Egy fiatal színésznőről, akit egy nagyszabású mozifilmhez hallgatnak meg, amiben a legmenőbb színész lehetne a partnere. A remek meghallgatás egy álomrandival végződik, ahol egy szerződést nyomnak az orra alá, melyben leírják pontról-pontra, hogy milyen lesz a(z előre megtervezett) kapcsolata főszereplő társával. Neki pedig döntenie kell, hogy aláírja-e.

Leírás forrásaTovábbThe Brave

Az elit amerikai háborús hősök komplex világát mutatja be, azokét, akik beépülnek, ahol kell, és személyes áldozatokat hoznak, miközben hatalmas kihívást jelentő, veszélyes küldetéseket hajtanak végre az ellenséges vonalak mögött, hogy mentsék az ártatlanokat a világ minden részén. És akiket a washingtoni központból elemzők válogatott különítménye és a legfejlettebb követő technológiák segítenek.

TovábbThe Deleted

Három random ember eltűnik Los Angeles-ben, ami paranoiát robbant ki pár huszonéves között, akik nemrég kiszabadultak egy szektából.

Leírás forrásaTovábbThe Divide

a The Divide alapvetően egy jogi sorozat – egy (talán) ártatlanul bebörtönzöttek eseteivel foglalkozó, illetve rendőri eljárási hibák után kutató szervezet (The Innocence Initiative) egyik munkatársa, egy jogászhallgató lány egy kivégzés előtt álló gyilkos ügyében talál pár furcsaságot és ráveti magát az ügyre – és megindul a versenyfutás az idővel. adott egy szadista gyilkosság, egy szervezet, mely utálja, hogy olykor hanyag a rendőri munka és tenni akar ellene – és egy menő és feltörekvő ügyész, aki természetesen az adott üggyel alapozta meg jó pár évvel ezelőtt a pályáját. WE tv-babylon2012

TovábbThe Exorcist

A William Blatty regényén alapuló 1971-es kultikus horror, Az ördögűző televíziós adaptációjának főszereplője egy lelkész, aki képes kiűzni a démonokat a megszállt emberek testéből. Tomas Ortega atya a katolikus egyház új reménysége: progresszív, ambiciózus és szenvedélyes. Chicago külvárosában egy kis közösséget vezet, és nem is sejti, hogy nyugodt élete hamarosan örökre megváltozik. Mindeközben a világ egy távoli szegletén egy másik pap, Marcus Brennan, az árva, aki a Vatikánban nevelkedett élet-halál harcot víb a gonosszal. Marcus és Thomas két teljesen eltérő jellem, azoban útjaik hamarosan keresztezik egymást, miután egy helyi család démoni erők fogságába kerül.

Leírás forrásaTovábbThe Fades

Középpontban egy magának való középiskolás tini srác, Paul áll, aki még mindig az ágyba pisil éjszakánként, de erre van egy mentsége. Kísérteties és apokaliptikus rémálmok és látomások gyötrik őt, ráadásul, amikor ébren van, akkor meg halott emberek Földön ragadt lelkeit látja, ezek az Árnyak. A Földön maradt Árnyak elkeseredetté válnak, mert őket kiutasították a mennyországból, ezért bosszút esküdnek az emberiség ellen. Az első részben láthatjuk, hogy ezek a bizonyos Árnyak valahogyan rájöttek, miként öltsenek újra alakot a világunkban, azonban ezt csak kevesek láthatják, ilyen például Paul is. Főszereplőnk hirtelen az Angyalok és Árnyak csatájában találja magát, ami nagyban veszélyezteti az emberi faj további létezését is. Az első részben rengeteg információt és szereplőt zúdítanak ránk a készítők, ami miatt sejthetjük, hogy a háttérben valami sokkal nagyobb dolog áll, mint azt az elején elképzeltük. A horror műfajának kedvelői mindenképpen nézzék meg a széria első részét, biztos elkapja őket a produkció sötét, ugyanakkor sokszor humoros hangulata.

Leírás forrásaTovábbThe Fall

The series set in Northern Ireland follows a PSNI investigation into a string of recent homicides. When the PSNI are unable to close the case after 28 days, Detective Supe rintendent Stella Gibson (Gillian Anderson) of the Metropolitan Police Service is called in to review the case. Under her new leadership, the local detectives must track down and stop the serial killer who is terrorizing the city of Belfast.

Leírás forrásaTovábbThe Following

A brilliant and charismatic, yet psychotic serial killer communicates with other active serial killers and activates a cult of believers following his every command.

TovábbThe Haunting of Hill House (2018)

A sorozat Shirley Jackson klasszikus horrorregényét veszi alapul, de eléggé el fog térni tőle. A történet középpontjában egy család áll, mely gyermekei az ország idővel leghíresebbé váló kísértetházában nőttek fel. Egy tragédia után felnőttként nem csak a múltjuk szellemeivel kell szembenézniük, de talán a ház árnyékaiban rejtőző igaziakkal is.

Leírás forrásaTovábbThe Hot Zone (2019)

Richard Preston regénye alapján készített mini az Ebola-vírus eredetéről szól, arról, amikor 1989-ban Afrikából Amerikába érkezett és megjelent egy labor csimpánzaiban. A középpontban Dr. Nancy Jaax egy katonaorvos, aki egy titkos kommandós csapattal dolgozik, hogy megakadályozza, hogy az emberekre átterjedjen a kór.

Leírás forrásaTovábbThe Killing

A történet egy 17 éves lány eltűnéséről és meggyilkolásáról szól, valamint az ahhoz kapcsolódó nyomozásról. utóbbit nehezíti, hogy az egyik nyomozó éppen költözés közben van, míg a háttérben megbúvó szálak a helyi politikai elitbe vezetnek. Továbbá ott van még a megtört család reakciója, Valamint sok-sok apró titok a szereplők múltjában, amik idővel persze értelet nyernek majd. Az alapot egy dán sorozat adta, amit szerencsére nem nagyon akartak amerikanizálni.

TovábbThe Living and the Dead

A The Living and The Dead egy természetfölötti dráma, ami 1888-ban játszódik, abban az időszakban, amikor az emberek a hagyományok tisztelete és a haladás között őrlődnek. A főhős egy gazdálkodó, aki be akarja bizonyítani, hogy létezik túlvilági élet, ezért mindenféle fura eseményeket kezd el kivizsgálni.

Leírás forrásaTovábbThe Mist (2017)

A Köd, az ismert Stephen King-mű sorozatos adaptációja. Egy kisvárosra lecsap a titokzatos köd, ami nem csak egy sima természeti jelenség ez esetben.

Leírás forrásaTovábbThe Passage (2019)

Justin Cronin vámpíros regényeinek az adaptációja. Egy titkos orvosi bázis, a Project Noah van a központban, ahol a tudósok egy, a világ összes betegségét meggyógyítani képes vírussal kísérleteznek, de a folyamat akár a teljes emberiséget is kiirthatja. Egy kislányt választanak ki tesztalanynak, akit egy szövetségi ügynök kísér el, aki megpróbálja mindentől megóvni, és eközben a kísérletek során bázison létrehozott nagyon veszélyes, képességeit próbálgató fajjal is összetűzésbe kerül, amely egyedei ki akarnak szabadulni onnan – és ez okozhatja az apokalipszist.

Leírás forrásaTovábbThe Purge (2018)

Egy alternatív Amerikában minden évben 12 órára felfüggesztik a törvényeket, inaktiválják a rendőröket, mentőket, tűzoltókat, és mindent szabad…

Leírás forrásaTovábbThe Rain (2018)

Miután egy gyilkos vírus kiirtja az emberiség döntős részét, két fiatal testvér elindul, hogy menedéket találjon a tébolyodott világban.

Leírás forrásaTovábbThe Red Road

The Red Road is a hard-hitting drama that revolves around a local cop struggling to keep his family together while policing two clashing communities: the small town where he grew up and the neighboring mountains, home of a Native American tribe. After a terrible tragedy and coverup occurs involving the cop’s wife an unholy alliance is forged between the cop and an ex-con, a dangerous member of the tribe that will come back to haunt all involved.

Leírás forrásaTovábbThe Returned

THE RETURNED készítők: Aaron Zelman szereplők: - történet: Egy álmos kisváros a feje tetejére áll, amikor a rég eltemetett halottak visszatérnek, mintha semmi sem történt volna. Bármilyen sok is a hasonlóság, elvileg nincs köze a Les Revenantshoz. http://www.imdb.com/title/tt2093270/ trailer: http://www.youtube.com/watch?v=z4UlLuUoxFY babylon2012

TovábbThe River

A történet szerint egy érdekes természetfilm-sorozatot gyártó, ebbe családját beleszövő doktor eltűnik az Amazonas vidékén. A szerettei 6 hónap után feladják a reményt, és temetést rendeznek. Még aznap éjjel aktiválódik a nyomjelzője. A pénzt az újabb keresésre az eddigi sorozatot támogató csatornától kapják, de csak ha készíthetnek a mentésről videót. Aztán úgy alakulnak az események, hogy ennél jóval több bonyodalommal kell szembenézniük.

TovábbThe Rook (2019)

Daniel O’Malley regénye alapján készült és Londonban játszódik, ahol egy nőt paranormális lények üldöznek, miközben saját különleges képességeivel bajlódik, és közben fel kell derítenie saját múltját, és visszaszereznie pozícióját Anglia legtitkosabb természetfölötti ügynökségének élén, mielőtt üldözői végleg ellopják emlékezetét.

Leírás forrásaTovábbThe Sinner (2017)

A főszereplő fiatal anya (Jessica Biel) egy váratlan, agresszív dühkitörésében nyilvánoson cselekszik valami igen erőszakosat, ami saját magát is ledöbbenti, ő sem tudja, hogy miért tette, amit tett. Egy nyomozó, akit Bill Pullman alakít, megszállottja lesz az esetnek, és ki akarja deríteni a rejtett okokat.

Leírás forrásaTovábbThe Strain

Guillermo del Toro és Calrton Cuse újragondolja a vámpírokat A kór című könyvvel induló regénytrilógia adaptációjában. vámpírsztori.The Strain is a high concept thriller that tells the story of Dr. Ephraim Goodweather (Corey Stoll), the head of the Center for Disease Control Canary Team in New York City. He and his team are called upon to investigate a mysterious viral outbreak with hallmarks of an ancient and evil strain of vampirism. As the strain spreads, Eph, his team, and an assembly of everyday New Yorkers, wage war for the fate of humanity itself

TovábbThe Twilight Zone (2019)

A The Twilight Zone modernizálása. Nyilván nincs alapsztori, hiszen különálló történeteket fognak prezentálni minden epizódban, és ahogy az eredeti, úgy ez is a társadalmunk félelmeit, reményeit, és súlyos problémáit fogja feldolgozni.

Leírás forrásaTovábbThe Walking Dead

In the aftermath of a zombie apocalypse, a small group of survivors travel across the country in search of a new home away from the hordes. Rick Grimes, who was a police officer in the old world, leads the group. As their situation grows more and more grim, the group's desperation to survive pushes them to do almost anything to stay alive.

TovábbThe X-Files 2015/16 X-akták

The X-Files folytatás:David Duchovny és Gillian Anderson egyelőre csak tárgyal a Fox tévés részlegével arról, hogy 2 újabb évadot forgatnak a kultikus ufós-orozatukhoz, az X-aktákhoz,David Duchovny az NBC új zsarusorozatához, a '60-as években játszódó Aquariushoz szegődött el, hogy elkapja Mansonékat, Gillian Anderson pedig idén a Hajsza (feliratpártiak kedvéért: The Fall) harmadik évadát forgatja.A Fox terve szerint azért nyáron elkezdenék a munkát. Chris Carter maga fogja írni az epizódok forgatókönyveit, azt viszont egyelőre nem tudni, hogy a széria és az X-akták-mozifilmek író-producere, Frank Spotnitz is beszáll-e a z új évadokba (őt egyelőre lefoglalja a Crossing Lines forgatása), és az sem biztos még, hogy a kopasz FBI-igazgató Mitch Pileggi visszatér-e.

TovábbTitkok otthona

A Porta kellemes lakóparknak látszik, amelyet magas falak zárnak el a külvilágtól, és amelyet a saját rendőrsége felügyel. A nap huszonnégy órájában kamerák figyelik az utcákat, ám a lakók elvárják, hogy az otthonaikba senki ne mehessen be, még a hatóságok sem. Ezt be is tartották egészen addig, amíg új rendőrfőnök nem érkezik a városba Nick Monohan személyében. A seriff nem is sejti, hogy vámpírok, farkasemberek és egyéb természetfeletti lények veszik körül, s mindannyian sötét titkot rejtegetnek.

TovábbTom Clancy: Jack Ryan 2018

John Krasinski a CIA elemzője terepre kerül miután egy gyanús átutalás sorozatot fedez fel. Nem könnyű feladat ez számára az irodai munka után. A szálak Európán át a Közel-Keletre vezetnek....

TovábbTouch

Martin Bohm egy özvegy és egy apa, aki képtelen kapcsolatba lépni autista 11 éves fiával Jake-el. De amikor Martin rájön, hogy Jake meg tudja jósolni az eseményeket mielőtt azok megtörténnek minden megváltozik.

TovábbTrue Blood - Inni és élni hagyni

A tömeggyártott szintetikus vér feltalálásának köszönhetően a vámpíroknak nincs szükségük többé emberekre, hogy napi szükségleteiket fedezzék, és - ha kényelmesen nem is, de szabadon - sétálhatnak halandó társaik között. Bár azáltal, hogy embertársaik lekerültek étlapjukról, legendabeli szörnyetegekből egyik percről a másikra hétköznapi polgárokká váltak, az éjszaka világából még mindig nem törhetnek ki. Sokan aggodalommal fogadják, hogy ezek a teremtmények előbújtak koporsóikból, s most köztük élnek. A világ vallási vezetői és kormányhivatalnokai már eldöntötték, kinek az oldalára álljanak, azonban Bon Temps, a louisianai kisváros még gondolkodik. Sookie Stackhouse pincérként dolgozik a kicsi, ámde otthonos Merlotte's bárban. Bár Sookie első pillantásra hétköznapi lánynak tűnik, nem éppen átlagos képességgel bír: képes olvasni mások gondolataiban, s ez folyamatosan felforgatja a lány életét. Ha ez nem lenne elég hátrány ahhoz, hogy egy louisianai kisváros szűk közösségébe beilleszkedjen, egyszer csak betoppan életébe a Merlotte's első vámpír vendége, a 173 éves Bill Compton - s a két kirekesztett között azonnal komoly vonzalom alakul ki.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbTudhattad volna - The Undoing 2020

A minisorozat középpontjában Grace és Jonathan Fraser (Kidman és Grant) áll, akik pontosan azt az életet élik, amiről mindig is álmodtak. Ám egy erőszakos haláleset és egy sor borzalmas felismerés nyomán egyik napról a másikra mindennek vége szakad. Grace ott áll egy egyre súlyosabb, a nyilvánosság előtt zajló katasztrófa közepén, és maga is megdöbben, hogy mennyire nem követte a saját tanácsait. Kénytelen búcsút inteni eddigi életének, és újat teremteni a gyermekének (Noah Jupe) és az egész családjának.

TovábbTúszjátszma (Hostages)

A Bnei Aruba című izraeli sorozat alapján egy sikeres sebésznőről, akinek meg kell operálnia az amerikai elnököt, csakhogy családját túszul ejti pár társával egy FBI-ügynök és arra utasítja, hogy végezzen a politikussal.

Leírás forrásaTovábbTwo Sentence Horror Stories

A sorozat kortárs horrorsztorikat fog szállítani a digitális és diverz kor nézői számára az egyetemes félelmekre és szorongásokra alapozva. Mert ugye hiába a technológiai fejlődés, az egyenlőtlenségek, a társadalmi haladás, illetve a környezetpusztítása ugyanúgy kísért mindenkit.

TovábbÜdvözöl az Éden! 2022

Egy csapat fiatal bulizni indul egy távoli szigetre, azonban a csábító paradicsom, amely rájuk vár, veszélyes titkokat és csapdákat rejt.

TovábbŰrháború 2063 - Space: Above and Beyond 1995

Az emberiség békességben él és gyarapodik, idegen bolygókat derít fel és telepít be. De a felszín alatt a szép új világban megtalálható a korrupció, mint a 20. században. A betelepített új bolygók okozták a háborút. Az Aero-Tech vállalat, ki a betelepítést végzi, figyelmen kívül hagyta a figyelmeztetést, hogy ne települj a szent bolygóra. Ezt szükségszerűen a háború követte. A történet főhősei az eleinte szedett-vedett 5 fős repülőszázad, az 58-asok, később Adu Ászok, akiket mindig a legrázósabb helyeken vetnek be.

TovábbV Wars 2o18 Vámpíros

noizz Netflix Vámpíros Újra vámpíros sorozat főszerepében láthatjuk Ian Somerhalder a Vámpír Háborúk történeteinek egész sorozatát bemutató történetben Dr. Luther Swann-ként láthatjuk majd, aki hirtelen egy olyan kegyetlen világban találja magát, ahol legjobb barátjából, Michael-ből vérszomjas ragadozó, egy mások vérén élősködő vámpír válik. A társadalom lassan szétszakad, ahol lehet, túlélőtáborokat alapítanak, az embereknek pedig hirtelen mindennapjaik részévé válik a túlélésért való küzdelem.

TovábbVámpír akták (Blood Ties)

Vicki Nelson (Christina Cox) zsaruból lett magánnyomozó, aki egyik megbízása során "összetalálkozik" Henry-vel, aki első ránézésre egy huszon-egynéhány éves playboy. Eddig nem is lenne semmi érdekes a dologban, azonban kiderül, hogy Henry nem más, mint VIII. Henrik egykori angol király fia, 450 éves, és mellesleg vámpír. Ők ketten különös szövetséget kötnek, hogy a továbbiakban együtt oldjanak meg megbízásokat, és együtt küzdjenek a (Henry-nél sokkal) gonosz(abb) erők ellen. Mindeközben néha-néha feltűnik a képben Mike - akivel Vicki még rendőr-korában együtt dolgozott (és még mást is) - aki gyakran kerül konfliktusba Henry-vel. A negyedik tag a csapatban Coreen, aki Vicki első megbízójából a segítőjévé lép elő. Ja és a lényeg: ez a kis csapat, valahogy mindig úgy alakul, hogy természetfeletti erőkkel találja magát szemben az ügyek felgöngyölítése közben...

TovábbVámpír-Vadászok

Minden emberöltővel születik egy kiválasztott. Csak ő szállhat szembe a vámpírokkal, a démonokkal, és a sötétség erőivel. Ő a vámpírvadász! Generációk óta csak egy vadász élhetet a földön, és csak nő nemű lehetett. Azonban ezt egy nagy hatalmú boszorkány megváltoztatta. Minden olyan potenciális vadászlány aki vadásznak született, vadásszá is vált. Vadászlányok ébredeztek szerte a világon, amikor a mágiabíróság, egy új szabályt hozott létre. Minden generációban születik egy kiválasztott. Ő száll szembe a vámpírokkal, a démonokkal, és egyéb gonosz lényekkel. Egy fiú a sok közül kinek ereje hatalmasabb bármely vámpírvadászénál. Ez a fiú kivételes és különleges, egyben ő a hármaserő őrzője. Ő Chaebae, a vámpírvadász. Aki mágikus erővel rendelkező csapatával védelmezi a jót, és harcol a sötétségerői ellen. A gonoszok csak úgy ismerik őket, hogy "Vámpír-Vadászok"

Leírás forrásaTovábbVámpírnaplók

Stefan Salvatore (Paul Wesley) vámpír. Ezt azonban senki sem sejti a Mystic Falls Gimnáziumban, ahova váratlanul visszatér. Az iskolában beleszeret a gyönyörű Elenába (Nina Dobrev), aki szülei halála óta képtelen magára találni. Szerelmüket azonban sötét tikok árnyékolják be. Bár Stefan békés életet él, bátyja, Damon (Ian Somerhalder) halálos fenyegetést jelent a város lakóira nézve, köztük Elenára is. A vérszomjas Damont csak Stefan képes megállítani. Ahhoz azonban, hogy erejével és hatalmával felvehesse a versenyt, Stefannak is emberi vérre van szüksége.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbVámpíros(Alkonyattól pirkadatig) (2014)

Az El Rey-re érkezik a sorozattá húzott Alkonyattól pirkadatig-az eredeti filmet dolgozzák fel, csak kicsit kibővítik a történteket.-- Seth Gecko és kiszámíthatatlan testvére, Richard nyomában lohol az FBI és két texasi ranger, miután kirámoltak néhány bankot és hátrahagytak néhány hullát. Mexikó felé tartanak, út közben találkoznak egy volt miniszterrel és családjával, szépen túszul is ejtik őket. Velük szeretnének átsuhanni a határon, majd betérnek egy bárba. Miután leszáll a nap minden ember kénytelen a túlélésért küzdeni.

TovábbVégítélet

A szigorúan titkos katonai laboratóriumból elmenekül egy biztonsági őr feleségével és lányával. Egy baleset során halálos vírussal fertőződtek meg. A szörnyű járvány tüsszentés, kézfogás útján, a levegőben is terjed. A fertőzött család útvonalán pusztulnak az emberek, de előtte ők is továbbadják a mesterséges betegséget, mely olyan hatalmas, hogy képes leradírozni az élővilágot a Föld színéről. De mégis van néhány túlélő. Senki sem tudja, ők maguk sem, honnan szerezték immunitásukat, miért nem fog rajtuk a halálos kór. Ez a néhány szerencsés ember útra kel, hogy megkeresse a többi túlélőt. Maine-ben a 21 éves Frannie végig kell hogy nézze családja és városa halálát. Rajta kivül csak a kamasz Harold maradt életben, aki régóta rajong Frannie-ért. Bár a lány terhes, Harold pedig még félig gyerek, elindulnak, hogy az életben maradtakhoz csatlakozzanak. New Yorkban az egoista rockénekes Larry Underwood csak egy Nadine nevű lányt talál életben. Nem igazán bízik a titokzatos lányban, s az sem őbenne, de együtt indulnak neki a keresésnek. A megmaradtak lassan összegyűlnek. Nappal utaznak, éjjel pedig mindannyian ugyanazt a különös álmot látják: két ember hívja őket magához. Az egyik Abigail anya, a Világosság képviselője, a másik a Sötét Ember, a Gonosz megtestesülése. Néhány ember számára - ilyen Frannie és Stu - nem vitás, hogy a jó oldalra áll. Néhányukat, mint Haroldot és Nadine-t vonzza a gonosz, de harcolnak ellene. És vannak a túlélők között pszichopaták, gyilkosok, bűnözők, akik habozás nélkül a Sötét Emberhez csatlakoznak, aki hadseregét Las Vegasban gyűjti össze. A jó oldalán állók Abigail anyánál gyülekeznek Boulderben. És hogy ilyen módon a világ két részre szakadt, a harc sem várat magára sokáig. Mert háború lesz. A régi harc jó és rossz között. De ezúttal az utolsó. Mert aki győz, azé lesz a világ...

Leírás forrásaTovábbVikingek

Vikingek /Vikings/ A Vikingek története Ragnar Lothbrok, kora legnagyobb hősének felemelkedését meséli el, aki elsőként hajózik nyugatra és jut el Nagy-Britanniába. Ragnar-nak és bajtársaiknak már elegük van abból, hogy vezérük, Earl Haraldson (Gabriel Byrne) minden évben kelet felé, ugyanarra a vidékre küldi el a törzset hódítani. Azonban Ragnar-nak, a félelmet nem ismerő harcosnak megvan a terve, hogy mindent megváltoztasson.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbVisszajárók

Egy francia kisvárosban a hegyek között, néhány korábban meghalt fiatal újra felbukkan, látszólag élnek és teljesen normálisak: az országúti balesetben elhunyt tinédzser Camille; az öngyilkos vőlegény Simon; Victor, egy kisfiú, akivel betörők végeztek; és Serge, egy sorozatgyilkos. Megpróbálják folytatni életüket, visszailleszkedni a döbbent családtagok, barátok körében, mindenféle furcsa jelenségektől kísérve.

Leírás forrásaTovábbVolt egyszer két Németország

1983, Kelet- és Nyugat-Németország. A hidegháború és a fegyverkezési verseny kellős közepén a keletnémet hírszerzés kémet küld a nyugatnémet katonai támaszpontra, ahol bizalmas dokumentumokat kell lefényképeznie a Perschen II rakéta telepítéséről Nyugat-Németországban. A kiválasztott kém, Martin nem kiképzett katona, de a körülmények, a meggyőződése és a hírszerzés zsarolásának engedve vállalja a nehéz feladatot. Küldetését teljesítve azt hiszi, visszatérhet beteg édesanyjához és a barátnőjéhez Kelet-Németországba, de a hírszerzésnek még tervei vannak vele.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbWicked City.2015/16 ABC

“Wicked City” follows a unique case set in a noteworthy era of L.A. history, starting with a murder case from 1982 centered on the rock ’n’ roll, cocaine-infused revelry of the Sunset Strip. Alliances are formed to solve a serial murder case. Starring: Ed Westwick | Erika Christensen | Jeremy Sisto | Taissa Farmiga | Gabriel Luna | Karolina Wydra | Evan Ross | Anne Winters | Jaime Ray Newman premieres TUESDAY OCT 27 10|9c on ABC.2015/16: ABC (dráma)

TovábbWolf Creek

Eve egy tizenkilenc éves amerikai turista, akit kiszemel magának egy őrült sorozatgyilkos, Mick Taylor. A lány túléli a támadást, és bosszút tervez...

Leírás forrásaTovábbYou (2018)

Caroline Kepnes azonos című regénye 2014-ben magyarul is megjelent, ősszel pedig jön az abból készült sorozat, amiben egy szociopata őrült a digitális technológiát is bevetve hálóz be és zaklat egy fiatal lányt, aki mindenkire gyanakszik, csak rá nem. A férfinak van egy antikváriuma, ahova egyik nap betoppan egy fiatal nő, aki írónak készül. Tehetséges, művelt, gyönyörű, vonzó, szexi, és megtestesíti mindazt a férfi számára, ami belőle hiányzik. Ő is írónak készült csak mersze nem volt hozzá, vagy éppen tehetsége. Elhatározza, hogy megszerzi magának a lányt, és az uralma alá hajtja, de anélkül, hogy az bármit is megsejtene ebből. A férfi egyre megszállottabban cselekszik, és egy idő után már a gyilkosságtól sem riad vissza.

Leírás forrásaTovábbZ Nation

http://www.imdb.com/title/tt3843168/

Leírás forrásaTovábbZ Nation - Syfy

Syfy new Zombie show Z Nation

TovábbZoo

Zoo is a global thriller about a wave of violent animal attacks against humans sweeping the planet. James Wolk will play Jackson Oz, a young, renegade American zoologist who spends his days running safaris in the wilds of Africa when he begins noticing the strange behavior of the animals. As the assaults become more cunning, coordinated and ferocious, he is thrust into the race to unlock the mystery of the pandemic before there’s no place left for people to hide.

Leírás forrásaTovább

Üzenőfal

babylon2012

2021-02-07 10:53:20

Nem tudok belépni Sorozatbarát ra tegnap óta
Nagyon mérges vagyok:(
Biztos valaki meghívottam szabályt szegett....

Sziasztok! Tudna valaki sorozatbarat meghivot kuldeni? babylon.83@yahoo.com

Köszi Évi

((( ps. Itt a nezzsorin tudok email címet változtatni ? Mert már ezer éve nem él az itt megadott regizett mail címem....

ijoco1

2021-02-25 16:50:25

Újbol !-Smallville
Sima Magyar szinkron
Gyere!!!!

ijoco1

2021-04-04 09:00:22

Mission Impossible-Az akciócsoport
ujból.2021.04.04

frezia

2021-04-17 11:20:57

Sziasztok mikor tudnà magyar szinkron felirattal Új szuperman és Lois

ijoco1

2021-05-19 08:43:28

Kékpróba
ROOKIE BLUE
Syinkronosan mind a 6-évad !!!

ijoco1

2021-05-21 09:16:16

Prédikátor - Preacher
Mind a 4-évad !!!
Magyarul !!!
Jó szórakozást!

ijoco1

2021-05-29 07:55:47

A Térség - The Expanse

Szinkronosan elkezdtem felrakni !!!

Illés István

2021-07-20 18:30:11

Tudna valaki ötletet adni,hogy első belépésemkor miért kapok olyan üzenetet,hogy "CLIENT BLOCKED" és ezt vajon mivel érdemelhettem ki?

Des Papito

2021-11-25 11:23:07

Sziasztok!
Milyen bovitmeny kell a videok lejatszasahoz?

Orsi108

2022-01-19 14:59:03

Sziasztok, én sem tudom megnyitni a filmeket. Milyen bővítmény szükséges?

Új üzenet

Új üzenet küldéséhez be kell jelentkezned!

Az oldalon feltüntetett videókért az oldal készítője felelősséget nem vállal, mivel azok nem általunk illetve nem az általunk üzemeltetett tárhelyen lettek elhelyezve. Viszont amennyiben az oldalon kifogásolható tartalmat fedez fel, kérjük töltse ki az eltávoltítási kérelem űrlapot, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot! A kéréseket a beérkezéstől számított 72 órán belül feldolgozzuk!