Sorozatajánló

Family Guy
Avatár - Aang legendája

Dragon Ball Super

Egy békés időszakban Kölyök Buu legyőzését követően, fél évvel a Majin-ok legyőzése után Son Goku folyamatosan megpróbálja fenntartani a Föld békéjét annak ellenére, hogy arra kényszerül, hogy Chi-Chi-nek segítsen a retekfarmjukon. Son Gohan és Videl nemrég összeházasodtak, Son Goten és Trunks tervezi, hogy keresnek egy nászajándékot számukra. Egy gazember, aki még erősebb mint Majin Buu és Dermesztő is megjelenik.

TovábbHe-Man - A világ ura 2021

A rendkívüli tinédzser, Adam és hősies csapata megtapasztalja Szürkekoponya legendás erejét, és rájönnek, hogy az a sorsuk, hogy megvédjék Eterniát a baljós Csontarcútól. A klasszikus animációs sorozat feldolgozása.

TovábbLooney Tunes Cartoons 2019

Hallottátok, pajtikáim? Tapsi Hapsi, Dodó kacsa, Cucu malac és a Bolondos dallamok többi jellegzetes szereplője visszatér, hogy tovább szórakoztassák a kicsiket és a nagyokat. Készüljetek a nevetésre – ennyi volt, pajtikáim!

TovábbRémséges rémmesék 2021

Jancsi és Juliska kilépnek saját történetükből, és ellátogatnak nyolc klasszikus Grimm mesébe és olyan történetekbe, amelyeket a Grimmek inspiráltak.

TovábbToldi 2021

Az MTVA még az Arany János-emlékévhez kapcsolódóan hirdetett pályázatot, amelynek eredményeképpen évtizedek után ismét nagyszabású animációs filmmel büszkélkedhet a hazai rajzfilmgyártás. A Kossuth- és Balázs-Béla-díjas filmrendező, grafikusművész, Jankovics Marcell nevével fémjelzett sorozat különlegessége, hogy egyedi, kézzel rajzolt technikával készült, ami ma is értékálló minőséget képvisel. Jankovics Marcell és az idén ötvenéves Kecskemétfilm legújabb alkotása majdnem három év alatt készült el részben hagyományos, kézzel rajzolt technikával – a tizenhárom részes sorozat több mint nyolcvanötezer rajzból áll. Az elbeszélő mű, amely ismertté tette a költőt, elmaradhatatlan eleme a hazai közoktatásnak. Az animációs technikának köszönhetően a magyar irodalom és kultúra egy darabja kel életre a XIX. századi költemény modern feldolgozásában. A tévésorozat az Arany-eposz tizenkét fejezetének megfelelően előhangból és tizenkét részből áll. Az énekek alapján 10 perc körüli részekre bontott széria filmként is kap majd premiert.

TovábbVakáción a Mézga család 1980

A Mézga család izgalmas nyári kalandjait követhetjük nyomon például egy lakatlan szigeten, amely talán mégse lakatlan? Majd hogyan lesz Máris szomszédból Egészségügyi Miniszter? És hogyan szabadul ki a Mézga család a maffia fogságából? Minden kiderül, ha megnézitek a Mézga család vakációjának történeteit.

Tovább80 nap alatt a Föld körül Willy Foggal

Willy Fog fogadást köt klubjában, hogy nyolcvan nap alatt megkerüli a Földet. Mivel angol úriember létére egyik fő erénye a pontosság, jelentős pénzösszeget kockáztatva megfogadja, hogy Kelet felé elindulva Európa, Ázsia, a Csendes-óceán, Észak-Amerika és az Atlanti-óceán keresztülutazásával pontosan nyolcvan nap múlva a klubba fog visszaérkezni. Tüstént nekiáll csomagolni, hogy új inasáva, Rigódonnal és kis barátjával, Ticoval útra keljenek. Dolgukat azonban nehezíti Transfer, egy galád figura, akit Fog klubbéli ellenlábasa fogad fel, hogy ahogy csak lehet szabotálja Fog útját, valamint nyomában lohol még Dix, a Scotland Yard nyomozója, lomha társával, Bully-val, akik le akarják tartóztatni, mert Fogot gyanúsítják az Angol Bank kirablásával. Kalandos útjuk során megmentik Romy hercegnőt is, hogy együtt utazzanak tovább, és a kalandok folytatódnak, miközben az idő folyamatosan szorít...

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbA Dinoszauruszok királya

Ez egy japán anime sorozat.

TovábbA fantasztikus négyes

A fantasztikus négyes a világ megmentésére érkezik a városba. New York veszélybe kerül Dr. Doom és ördögi terve miatt, azonban Fáklya, a Láthatatlan lány, a Lény és Mr. Fantastic azonnal ott terem, hogy a jó és az igazság oldalán harcoljon.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbA foltmanók

A foltmanók kicsi, fából készült emberkék voltak. Mindegyik manó másmilyen volt.Naphosszat a falut járták és mást sem csináltak, mint csillagokat vagy pontokat ragasztgattak egymásra.

Leírás forrásaTovábbA Föld legnagyobb hősei

Iron Man, Thor, Amerika kapitány, Hulk, Feketepárduc, Sólyomember, Ant-man és WASP legyőzték a veszélyes Super-Villains bolygó gonosztevőit. De mikor a Super-Villain börtön biztonsági rendszere leáll, a káosz kirobban a világban. A Föld legnagyobb hősei össze kell hogy fogjanak, hogy megvédjék a bolygót. Össze kell tartaniuk, mert egyedül nem tudnak győzni.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbA galaxis őrzői (Marvel's Guardians of the Galaxy)

Az eredeti címen Marvel’s Guardians the Galaxy címre hallgató sorozat a megváltás, valamint a barátság és a család fontosságának témakörét járja körül több részen átívelő, izgalmas cselekményszálak bemutatásával. A sorozatban a frissen összeállt csapatot követjük nyomon, ahogy egy különös ereklyére akadnak, amely csak Peter Quill DNS-ére reagál. Miután kinyitja, Quill egy kincses térképhez jut, amely a Kozmikus Mag nevű erőteljes fegyverhez vezet el, amely képes lehet létrehozni a következő univerzumot. Az őrzők feladata a fegyver megtalálása, megőrzése, majd végül megsemmisítése, mielőtt az a félelmetes erőt saját javára kihasználni akaró Thanos, a Gyűjtő, a feltámasztott Ronan vagy a cselszövő Loki kezébe kerül.

Leírás forrásaTovábbA kiábrándult királylány - Disenchantment 2018

A sorozat Dreamland (Álomország) széteső királyságában játszódik, aminek a főhőse egy erősen alkoholista fiatal hercegnő, valamint bátor elf kísérője, és személyes bejáratú démonja. Kalandjaik során mindenféle fantasy lényekkel, és persze emberekkel is találkoznak. A sorozat életről, halálról, szerelemről és l szól, valamint arról, hogy lehet röhögni egy szenvedéssel és idiótákkal teli világban

TovábbA Madagaszkár pingvinjei

A Madagszkár pingvinei című sorozat a nagysikerű Madagaszkár animációs filmek spin-offja, mely a második rész eseményei után játszódik, és a film fő humorforrásául szolgáló pingvinek kalandjait mutatja be a New York-i állatkertben. A műsor sztárjai a különböző személyiséggel megáldott pingvinek: a csapat vezetője, a szigorú és határozott Kapitány, a zseniális feltaláló, de olvasni nem tudó Kowalski, az egység újonca, az érzékeny Közlegény és Rico, a csapat fegyverszakértője. A pingvinek mellett visszatér a méltán híres narcisztikus lemúr, Julien király, és segítői is, de olyan új karakterek is bemutatkoznak, mint Marlene, a vidra, aki a Kapitány szöges ellentéte.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbAll Hail King Julien

Our series takes place in Madagascar, before four zoo animals from New York washed up on their shore. Julien is the king that rules with an iron fist…in the air…wavin’ like he just don’t care. He’s here to party, and he’ll make sure that all lemurs are living each day like it’s their last (because there’s a good chance it is!). Carpe diem baby!

Leírás forrásaTovábbÁllatok (Animals)

A Duplass-testvérek a New Yorkban élő állatok világába kalauzolják a nézőket. A felnőtteknek szóló sorozatban találkozhatunk szerelmesen turbékoló galambokkal, partizó patkányokkal, csellengő lovakkal, és a nagyváros számos más, nem emberi lakójával, akik megpróbálnak boldogulni New York sajátos ökoszisztémájában. Ám legyen szó galambról, patkányról vagy lóról, kiderül, hogy a gondolataik, problémáik nem is állnak olyan távol az emberekétől.

Leírás forrásaTovábbAlvinn! és a mókusok - Alvinnn!!! And the Chipmunks 2015

A sorozat főkolomposa mindig a szuperlelkes és magabiztos Alvin, aki semmit nem csinál félgőzzel. Abszolút hisz a briliáns elképzeléseiben, amíg be nem üt a katasztrófa. Ilyenkor a csúcsokos nagytesó, Simon próbálja megoldani a problémákat, aki imádja Alvint, de titokban aggódik is miatta. A legkisebb és a legártatlanabb a csapatban Theodore, az édes, félénk és naiv mókusgyerek, aki tökéletes célpont Alvin csínyeihez. Amikor viszont a legkevésbé számítasz rá, bölcsességével eléri, hogy Alvin átgondolja terveit? többé-kevésbé. A mókuscsalád sehol sem tartana, ha nem lenne velük pótapukájuk, dalszerzőjük és menedzserük, a végtelenül türelmes Dave, akinél Alvin gyakran pattanásig feszíti a húrt...

TovábbAmnesia

Egy érdekes anime. nem találtam hozzá ismertetőt, és magam nem tudok írni, mivel kevés rész van hozzá... de ajánlom mert nagyon jó :))

TovábbAngel Beats (feliratos)

Az az ember aki az életét nem tudta elkezdeni és meghalt, ebbe a világba kerül, hogy megcsinálhassa a feladatát. Egy Angyal nevű lány aki egy program vezérlője szembeszáll az összes emberrel aki odakerült! Kiderült hogy Angyal igazi neve Kanade és végül a jóknál harcol! A fiúnak (akinek az életét követjük végig) az a feladata hogy az összes embert visszajuttassa az igazi világba! Ez az egész mese egy suliban játszódik de tele van lövöldözésekkel, és benne van hogy tanulás és doga is benne lehet! Remélem tetszik a sorozat!

Leírás forrásaTovábbAo no exorcist - A kék ördög

Világunk két részből áll: ahol az emberek élnek,Assiah;másik pedig,a démonok lakhelye,Gehenna. A világok közötti átjárás vagy kapcsolatteremtés elméletileg lehetetlen,azonban a démonok rájöttek egy módszerre:ha megszállnak valamit Assiah-ban,akkor képesek is ezen a síkon maradni. A történet főhőse,Okumura Rin,egy kezdetben átlagos 15 éves srác, aki együtt él ikeröccsével,Yukio-val és nevelőapjukkal,Fujimoto atyával egy kolostorban.A fiú jó tanulmányi eredmények híján munkát keres(ne),ha nem keveredne minden alkalommal valami bajba. Mikor már úgy tűnik eljött Rin szerencse napja,arra figyel fel,hogy különös dolgokat kezd látni,olyanokat amiket a körülötte lévők egyáltalán nem.Ami még furcsább,hogy az utcán összetalálkozik az előzőleg (általa) összevert fiúval,akinek most mintha farka és szarvai lennének.A groteszk külsejű figurának nem sokáig titkolt szándéka,hogy megtorolja Rin-en az előző verést,amivel viszont csak azt éri el,hogy felszínre törnek a fiú eddig rejtett képességei,amikről még ő maga sem tudott.Főhősünk zavarát csak fokozza ,hogy nevelőapja hirtelen színre lép és néhány gyors mozdulattal kiűzi támadójából a démont,majd nem sokat teketóriázva közli fiával,hogy ő egy démon és egy ember gyermeke,sőt nem akármilyen démoné,magáé a Sátáné.Ezután sorra történnek a meghökkentő,tragikus események,amiknek hatására Rin elhatározza,hogy ördögűző lesz,és legyőzi a Sátánt. (szokásos főgonosz-főhős ellentét gyorsan kirajzolódik, de inkább az a lényeg ahogyan történik)

Leírás forrásaTovábbAranyhaj: A sorozat (Tangled: The Series)

A sorozat története az Aranyhaj és a nagy gubanc című népszerű film és az Aranyhaj - Örökkön örökké című rövidfilm eseményei között játszódik. Aranyhaj közelebb kerül a szüleihez és királysága lakóihoz. Féktelen személyiségének és a világ dolgai iránt tanúsított természetes kíváncsiságának köszönhetően rájön, hogy még rengeteg dolgot kell megtanulnia, mielőtt királyi sorsát elfogadja. Ezért merészen elhalasztja a koronázását, és helyette kalandozni indul a király megdöbbenésére, akinek - miután kimaradt Aranyhaj gyerekkorából - el kell fogadnia, hogy a lánya már egy független fiatal nő. Amikor a hosszú, szőke haja hirtelen újra megnő, Aranyhajnak el kell fogadnia a varázserejét, és mindazt, ami ezzel az erővel jár. Többen is elkísérik az útján, például a már jól ismert Eugén, Pascal (a hűséges kaméleon), Maximus (a kötelességtudó ló), és egy új szereplő is, Cassandra, a harcias udvarhölgy, aki Aranyhaj bizalmasává válik.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbArcane 2021

Kiéleződik a testvérvárosok, Piltover és Zaun közötti viszály. A mágikus technológiák és egymásnak feszülő nézetek háborújában két nővér a szemben álló oldalakon harcol.

TovábbArcher

Set at an international spy agency known as ISIS, Archer is the story of a group of highly trained combatants. Rather than take the global crises they are called up for seriously, the team often use them as opportunities to confuse, betray, and just royally screw each other.

TovábbArgai- Az oroszlánfejű herceg

Egy régi francia eredetű rajzfilm. Keveredik benne a középkor és a modern jövő.

TovábbAvatár - Aang legendája

A világot négy nép lakja: a Víz, a Föld, a Levegő és a Tűz népe. Minden népnek van egy kasztja, melybe olyan mesterek tartoznak, akik képesek megváltoztatni eredeti elemüket; ők a Vízhajlítók, Földhajlítók, Léghajlítók és Tűzhajlítók. Közülük a legnagyobb hatalma az Avatarnak van: ő az egyetlen, aki képes mind a négy elemet uralni, aki sorban leszületik mind a négy néphez. Mikor a könyörtelen Tűz népe leigázni készül a Föld, a Levegő és a Víz népét, egy csintalan kisfiú kénytelen szembesülni sorsával, miszerint ő az Avatar, a Kiválasztott, az egyetlen aki helyreállíthatja a világ rendjét. Az utolsó Léghajlító hősi története a 12 éves Aang utazásáról szól - a kisfiú igyekszik megfelelni a Végzet által ráosztott megmentő-szerepnek, miközben szeretne teljesen hétköznapi gyerek is lenni. Aang feladata, hogy a Tűz népe ellen harcba indulók élére álljon és visszaállítsa az egyensúlyt a háborúk szaggatta világban. Védelmezője és segítője egy fiatal Vízhajlító, Katara és a lány bikafejű, harcos bátyja, Sokka. Aang velük indul a veszélyes küldetésre, hogy megmentse a világot és hogy terheit néha lerázva a normális gyereklétet is élvezhesse.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbAvatár - Korra legendája

Az Avatar sorozat folytatást kap, Avatar: The Legend of Korra címmel. Az új sorozat 70 évvel a The Last Airbender után játszódik, és az Aang után következõ Avatar, Korra történetét meséli majd el. Igen, az új Avatar megjelenése egyértelmûen azt jelzi, hogy a sorozat kezdetére Aang már halott. Amit a történet rövid felvázolása elõtt mindenképpen érdemes kiemelni, hogy teljes mértékben az eredeti csapat fog dolgozni a folytatáson, így a minõségre biztosan nem lesz gond. Korra egy lázadószellemû, keményfejû, érzelmektõl vezérelt ifjú hölgy, s ugyanabból a törzsbõl származik, ahonnan Katara és Sokka. Aang-gel szemben a történet kezdetén Korra már mestere a víz, a tûz és a föld elemének, s azért érkezik Republic City-be, hogy Aang fiától, Tenzin-tõl megtanuljon parancsolni a levegõnek. Republic City egy irdatlan méretû város, mely az elsõ sorozat eseményei után jött létre. Steampunk technológia jellemzi, és minden nép minden tagja, legyenek idomárok, vagy sem, békében él együtt. Vagy legalábbis a prospektusokra ezt írják. Korra-nak hamar szembe kell néznie azzal, hogy a bûnözés és a korrupció sokkal nagyobb szerepet kap a fényes városban, mint azt bárki is sejtené; valamint egyre erõsödik egy radikális szervezet is, mely teljes mértékben betiltaná az elemek irányítását. Akár komplett forradalomra is képesek, hogy megvalósítsák céljukat. Új hõs, új világ, új történet, teljesen más megközelítés és a már bevált kormányosok mindenek mögött. Óriási eltérések várhatóak. Aang egy olyan világban harcolt, ahol szükség volt az Avatar-ra, Korra ezzel szemben azzal lesz kénytelen szembenézni, hogy az emberek úgy tekintenek az Avatar-ra, mint egy púpra a hátukon. Nem megerõsített hírek szerint a két sorozat között húzódó hézagok is ki lesznek töltve, ami arra utal, hogy nem halt meg mindenki az eredeti csapatból, s valószínûleg flashback-ek formájában fogják bemutatni a kiesõ 70 évet.

TovábbAz igazság ifjú ligája

Tinédzsernek lenni nem könnyű - állandóan meg kell felelni a barátoknak, szülőknek, tanároknak, mentoroknak és legfőképpen - saját magunknak. De mi van, ha az ember lánya/fia nem is csak egy sima tinédzser, hanem egy tini szuperhős? A feladat kétszer olyan nehéz lesz, mivel az embernek egyrészt meg kell izmosítania saját önbizalmát, másrészt bizonyítania kell a többiek előtt, hogy az Igazság ifjú ligájában a helye. Ebben az akciódús sorozatban a DC Comics univerzum hősei találkoznak, és csábítanak lélegzetetállító kalandokra.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbAz Igazság Ligája

Az Igazságliga vagy az Igazság Ligája egy kitalált szereplőkből álló szuperhőscsapat a DC Comics képregényeiben. Az alapcsapat tagjai: Superman, Batman, Wonder Woman, Flash, Green Lantern, Hawkgirl, Martian Manhunter. Későbbi megjelenésekben még szerepel Green Arrow, Atom, Aquaman, Black Canary, Captain Marvel, Plastic Man és még egyéb DC szuperhős

Leírás forrásaTovábbAz Oroszlán őrség

A sorozat középpontjában Simba és Nala fia, Kiara öccse Kion áll.Ő válik az oroszlán őrség vezetőjévé, ez egy csapat, akik védik a büszke földet és megvédik az élet körforgását. Kion barátaival Bunga a méhészborzzal, Beshte a vízilóval, Fuli a gepárddal és Ono a kócsaggal, harcolnak Janja a hiéna és klánja ellen.

Leírás forrásaTovábbBalu kapitány kalandjai

Balu kapitány kalandjai-ban egy botcsinálta pilótát "játszik", aki néha a legtisztább időben is lezuhan, máskor viszont hihetetlenül ügyesen manőverezik a légikalózok között. Van egy kis tanítványa, aki valami fura legyezővel állandóan kiugrál a repülőből, plusz egy idegesítő főnöknője. A történet részese még pár jópofa mellékszereplő, például a munkájához kevéssé értő szerelő vagy Lajcsi, a kocsmáros majom.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbBarbie

Barbie varázslatos kalandjainak történetei

TovábbBatman

A régi animációs Batman

TovábbBatman (The Batman)

A fiatal Bruce Wayne immár harmadik éve éli Batmanként életét, s Gothan City legendás patrónusának kiképzése nem is oly egyszerű. De felbukkan egy ismerős, akiről kiderül, hogy a másik oldalon áll, s hősünk komoly választásra kényszerül.

Leírás forrásaTovábbBeavis and Butt-Head

A Music Televison kétdimenziós sztárjai, Beavis és Butthead hétről-hétre azon vannak, hogy feladják a leckét hülyeségből. Nincs nehéz dolguk, hiszen született tehetségek. Szombat esténként mi is ízelítőt kaphatunk a hülyeség művészetéből.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbBen 10

Az első ben 10

Továbbben 10 omniverzum

A rosszfiúk legyőzésével nem merülnek ki a szuperhősök kötelességei. A szabályok betartására pedánsan ügyelő újonc társával együtt Ben az idegenek alvilágának bizarr oldalát is megismerheti, miközben múltbeli ellenségei bosszúra szomjazva acsarkodnak ellene, és mintha még ez sem lenne elég, egy titokzatos fejvadász is a nyomába ered! Kész szerencse, hogy kalandjai során 10 új idegen képességeit hívhatja segítségül.

TovábbBlack Bullet

A Black Bullet light novelként indult Kanzaki Shiden írásával és Ukai Saki grafikájával. Utána készítették el belőle a mangát Hon Morino illusztrálásával. Az animeadaptáció a Kinema Citrus Co. műve, amely 2013 októberében már bejelentésre került. A premier viszont csak 2014 áprilisára érkezett. Na de miről is van szó valójában? A 2031-es Tokiói körzetben járunk. Már több mint 10 éve elszabadult egy vírus, melyet Gastrea-nak neveznek. Ez a vírus arról nevezetes, hogy akit megfertőz, az átváltozik valamilyen mutálódott állattá, ha a testének több mint 50%-át a vírus képzi. Viszont szerencsére ez a vírus csak testnedvek által terjedhet. A különféle Gastrea-kat pedig csak Varaniummal lehet megsebezni igen gyors regenerálódásuk miatt. A Varanium egy olyan anyag, amelyet a vírus nem képes elviselni, ezért ha érintkezik vele, elkezd "bomlani".

Leírás forrásaTovábbBlack Butler

A történet a viktoriánus Angliában London környékén játszódik, ahol az óriási Phantomhive birtokon éldegél a 12 éves Ciel gróf. Más dolga sincs, mint reggel hagyni, hogy a komornyik Sebastian felébressze, majd a reggeli tea mellett átfutja a híreket, hogy aztán jót nevessen az ármánykodó arisztokraták civakodásán. Sebastian, az igazán tökéletes komornyik azonban nem lógatja a lábát, a beosztottjainak köszönhetően ugyanis állandó káosz uralkodik a birtokon. Itt dolgozik Mei Rin, a vaksi cseléd lány, Finnian, a hiperaktív kertész, Bardroy a piromániás szakács és a szenilis Tanaka...bizony nem könnyű az embernek, ha állandóan neki kell megakadályozni, hogy az egész ház a levegőbe repüljön. Természetesen Sebastian alaposan túlteljesíti a munkaköri leírását, hiszen maga a tökély:olyannyira, hogy a gazdájára leselkedő veszélyeket is el kell hárítania, ami persze azért kicsit komolyabb, mint a portörölgetés vagy a táncoktatás... De Sebastiant nem kell félteni hiszen ördögien jó komornyikkal van dolgunk.

TovábbBleach

Kurosaki Ichigo nem éppen átlagos gimnazista. Feltűnő hajszín, lökött család - és ha ez nem volna elég, a képesség, hogy lássa az evilágon rekedt lelkeket. Egyébként sem egyhangú élete gyökeresen felfordul, amikor megtudja, hogy léteznek gonosz lelkek - Lidércek -, és halálistenek, akik az embereket védik tőlük. Kuchiki Rukia is halálisten, és egy Ichigóra vadászó Lidércet jött elintézni, csakhogy megsérül a harcban. Utolsó esélyként Ichigóra ruházza képességeit, aki meglepő tehetséget mutat új szerepében. Immár maga is halálistenként Ichigo Rukiával együtt száll szembe egy különösen erős Lidérc ármányával.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbBlood Lad

Főszereplőnk egy Vámpír srác Staz, aki otaku vámpír. A fiú találkozik Fuyumival, aki egy ember lány, de valahogyan a Démonvilágba került s itt életét vesztette. Staz valamiért úgy érzi segítenie kell a lánynak újra visszakerülni az élők sorába.

Leírás forrásaTovábbBlood+

A "Blood+" a "Blood: The Last Vampire" (2000) c. anime film alapján készült tévés sorozat. Elõször a japán Animaxon tûzték mûsorra, majd nem sokkal késõbb külföldre is eljutott. A sztori szerint az adoptált Otonashi Saya boldog életet élt két testvérével és apjával, amíg meg nem támadta egy "chiroptera" (ezt nem lehet magyarra átvinni teljesen, mert kicsit furán nézne ki, ha sima denevérnek hívnánk egy bazi nagy szörnyet) az iskolájában. Mielõtt bármiféle tragédia történt volna, egy különös férfi (Haji) a segítségére sietett, és egy katanát adott a kezébe, majd így szólt: "Saya, harcolj!". Miután a lány (aki mellesleg amnéziás, csak a történet folyamán derül ki, mik történtek vele, mielõtt örökbefogadták) megölte a szörnyet, elvesztette az eszméletét, és elterült a földön. Pár nappal késõbb Saya újra találkozik Hajival, és egy családi ismerõssel, David-del. David elmondja neki, hogy õ és a társai a Vörös Pajzs nevû szervezetnek dolgoznak, ami felveszi a harcot a génkezelt denevérekkel szemben, de csak egy ember tudja õket véglegesen elpusztítani: Saya. Ha a kardjára rácsöpögteti a vérét (a pengével vágja fel az ujján a bõrt, így megy végig a vérelvezetõ csatornán a vörös nedû), és így támadja meg a mutáns szörnyeket, kõvé válnak. Ha csak simán rájuk lõnek fegyverrel, visszanövesztik a szerveiket, és tovább támadnak. Így tehát Saya, két fiútestvére (Kai bátyja különösen igyekszik a segítségére lenni) és Haji (õ a lány fegyverhordozója, és egyfajta testõre is) elindulnak a Vörös Pajzs embereivel egy utazásra, hogy eljussanak azokra a helyekre, ahol chiropterákat észleltek, és Saya végezhessen velük... Ennyit a sztoriról, lássuk magát az animét: A Blood+ egy rendkívül véres rajzfilm (nem ma kezdtem az animék gyûjtését, de a kezdõ vietnámi képsorok eléggé megleptek engem is), nem ajánlatos a megtekintése a kisebbik korosztálynak (mondjuk ennyi erõvel a falnak is beszélhetnék: akinek már 7 évesen megengedik, hogy a GTA-val játsszon, úgyis akkor nézi meg, amikor kedve tartja, semmi sem tartja vissza). Aki viszont elég érettnek érzi magát hozzá, az valószínûleg nem fog csalódni: a grafikai megvalósítás pazar, zenék jók, a seiyuu-k is korrekt munkát végeztek (Saya apjának Ohtsuka Houchu adja a hangját, aki már szinkronizált a Narutoban [Jiraiya], és még sok egyéb filmben, pl James Bond) és maguk a részek sem csak a chiropterák vadászatáról szólnak: van itt dráma, szerelem, fondorlatos tervek, és ellenséges szervezetek.... A Blood+ sikerét jelzi, hogy három különbözõ manga és két regény jelent meg belõle, továbbá létezik már konzolos játék is, Blood+: One Night Kiss címmel. Amelyik fanatikusnak még mindig nem elégítik ki ezek az igényeit, vehet Saya-s akciófigurát is, ami nem is néz ki rosszul...

Leírás forrásaTovábbBob burgerfalodája

Az amerikai sitcom rajzfilmsorozat a Belcher családról és az általuk vezetett hamburgerbüféről szól. Bob Belcher a burgerfaloda tulaja, és büféjét a világon (szinte) mindennél jobban imádja. Linda Bob feleségeként társa az életben és az üzletben; mindig igyekszik új dolgokat kipróbálni még akkor is, ha nem tudja, mi sül ki a dologból.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbBoruto - Naruto Következő Nemzedéke (Boruto: Naruto Next Generations)

A kultikus Naruto: Shippuuden shounen TV-animesorozat folytatása, Naruto fiával, Borutóval a főszerepben.

Leírás forrásaTovábbBoss Baba: Back in Business

Ez a folytatást a 2017 film The Baby Boss (Mimi főnök) .Baby főnök próbált szánni testvére Tim üzleti BabyCorpu.

TovábbBratz

A BRATZ 2012 december 9-én vált sok kisgyerek kedvenc műsorává. Nagyon nagy bevételt hozott a NICKELODEON-nak, és rengeteg kaland volt benne, maguk a főszereplők fantasztikusak voltak

Leírás forrásaTovábbBrickleberry

Egy nemzeti park őreinek fordulatos életét követhetjük nyomon a Brickleberry című animációs sorozatban, amely nem elégszik meg azzal a poénnal, hogy egy feneketlen étvágyú medve a gyanútlan látogatók piknikkosarára utazik. Igaz, ez a vonal is jelen van, hisz az egyik legmenőbb karakter, Malloy történetesen egy medvebocs, aki nem a mogyorókrémes szendvicsre izgul, hanem a kemény városi gyorséttermi kajákra. A vadon lakói pedig csak a fajfenntartást végzik. A parkőrök bénázásai, cuki kisállatok, mellőzött faviccek, eddig még nem hallott szaftos erdész-poénok.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbBújj, bújj szellem!

A Bújj, bújj, szellem! (学校の怪談, Gakkó no Kaidan) egy húszrészes animesorozat, melyet 2000-ben készített a Studio Pierrot és az Aniplex a Fuji Television számára. Az anime cselekménye Cunemicu Tóru könyvén alapul. A sorozatot Abe Norijuki rendezte. A történet Japánban játszódik, egy Tokióhoz közeli kisvárosban, ahol természetfeletti dolgok történnek. A kisváros iskolájában állítólag kísértetek tanyáznak. Szereplők: * Maya/Amanojaku – Holl Nándor * Hajime – Pálmai Szabolcs * Keiichiró – Seszták Szabolcs * Satsuki – Dögei Éva * Reo – Molnár Levente * Momoko – Molnár Ilona * Reiichiro (apa) - Seder Gábor

TovábbCandy, Candy

Az rtl klubon 1998-ban vetített rajzfilmsorozat, akik anno nézték, azok bizonyára még emlékeznek rá.

TovábbCentaurworld 2010

A rettenthetetlen csataló egy varázslattal, kalandokkal és daloló kentaurokkal teli szeszélyes világon kel át, hogy rátaláljon hűséges lovasára.

TovábbChihayafuru

A történet főszereplője a kicsit fiús, de igazán gyönyörű Chihaya Ayase, aki éppen új diákéveit kezdi meg a középiskolában. A topmodell nővérének árnyékában élő, kissé verekedős és tipikusan elvarázsolt lány egyetlen szenvedélye a Karuta nevű játék. Új iskolájában a bálványra vágyó fiúk nagy meglepetésére a vonzó külseje mellé, egy fura, vérbeli “tomboy” természettel megáldott leányzót kapnak, aki így messze kiesik az iskolai idolok sztereotípiájából. Ráadásul a lány már első nap klubbot akar alapítani, ahol karuta játékot űzhet társaival, versenyekre járhat, barátokat szerezhet. Ám lelkesedését lehűti a játék iránti érdektelenség, magyarul senki sem akar sem barátkozni vele, sem a klubjához csatlakozni. A lány nagy meglepetésére azonban kiderül, hogy gyerekkori legjobb barátjával került egy suliba, ő Taichi Mashima. A fiú láthatólag mindig is szerelmes volt a lányba, de Chihayát csak a játék érdekli, így még a srác hirtelen vallomása, hogy új barátnője van, nem igazán hatja meg a lányt – legalábbis nem úgy, ahogy a fiú elvárná. Sőt, rögtön Taichi számára egy kellemetlen riválist kezd el emlegetni Chihaya: Arata Watayát. Visszaugrunk az időben, és újra látjuk Chihayát, még hatodikos kislányként, amint egyetlen álma nővére sikere, és teljesen átlagos virgonc leányzó. Egy nap új osztálytárs érkezik vidékről hozzájuk, ő Arata Wataya. A fiú csendes, komor, nem barátságos, így rögtön ízetlen tréfák és kiközösítések áldozata lesz. A magával túl sokat nem törődő, ami a szívén, az a száján karakterű Chihaya azonban felfedez valami érdekeset a szomorkás fiúban. Arata nemcsak újság kihordással keresi a kenyerét, de szenvedélye a Karuta, és egy parti erejéig meg is mutatja a lánynak tudását, amin Chihaya teljesen belelkesül: a játék lényege nemcsak tömérdek vers megjegyzése, hanem fontos a kiváló hallás, a gyorsaság és a koncentráció. Arata felfigyel a lány tehetségére, és ettől kezdve együtt játszanak, sőt még Taichi is csatlakozik hozzájuk. A játékon keresztül félre tudják tenni személyes érzéseiket, problémáikat, és igazi izgalmat, szenvedélyt tapasztalnak meg egy tökéletes barátság keretében. Ez az együtt töltött boldog idő azonban hamar véget ér. A fiatalok különböző iskolákban folytatják tanulmányaikat, a kapcsolat is megszakad közöttük. A három jó barát azonban most újra találkozhat. A még mindig reménytelenül szerelmes Taichi, az azóta Karuta megszállott lett Chihaya új kihívást találnak: Aratát kell visszahozniuk a játék varázsába, aki feladta gyerekkori álmát, azt hogy Japán első számú karuta bajnoka legyen.

Leírás forrásaTovábbChrno Crusade

Rosette Christopher a démonvadász és társa Chrno a szarvatlan démon kalandjai

Leírás forrásaTovábbCleveland Show

A The Cleveland Show egy amerikai rajzfilmsorozat, ami az amerikai Virginia államban a kitalált Szarfészek (angolul Stoolbend) városában játszódik. A FOX televíziócsatorna kezdte sugározni 2009. szeptember 27-én. Magyarországon 2010. július 6. óta vetíti a magyar Comedy Central. A The Cleveland Show a korábban a Family Guy-ból megismert Cleveland Brown kiemelésével készített spin-off.

Leírás forrásaTovábbConan a detektív

A főhős, Kudó Sinicsi, 17 éves középiskolai diák. Kitűnő tanuló, társaihoz képest kiemelkedő intelligenciával, aki szabadidejében a helyi rendőrség munkáját segíti. Egyik nyomozása során egy veszélyes bűnbandát próbál meg lefülelni, ám az akció balul sül el: csapdába csalják és leütik. Ellenfelei egy kísérleti mérget adnak neki, ami nem öli meg, csak visszaformálja testét 10 évvel korábbi állapotába. Hogy elrejtse személyazonosságát támadói elől, felveszi az Edogava Conan nevet. Továbbá beköltözik gyerekkori barátjához, Móri Ranhoz, és a magánnyomozó apjához, Móri Kogoróhoz, annak reményében, hogy megtalálja a támadóit. Mivel nyomozói képességei nem változtak, tovább folytatja a bűnügyek megoldását, amiben a szomszédjától és barátjától, Agasza professzortól kapott szerkezetet segítik. Mivel gyerekként nem vennék komolyan a felnőttek, általában Móri Kogoró nevében beszél (őt elaltatja és hangmodulátor segítségével utánozza a hangját). A babérokat így Kogoró aratja le, aminek köszönhetően az ő üzlete is fellendül. Emellett Conan-nek újra be kellett iratkoznia általános iskolába, ahol három osztálytársával alkotja az Ifi Detektívek-et.

Leírás forrásaTovábbCowboy Bebop

A Cowboy Bebop (japánul カウボーイビバップ, Kaubōi Bibappu) egy japán anime, amit Shinichiro Watanabe rendezett, zenéjét Kánno Jóko szerezte. 2071-ben, a Bebop űrhajón négy balszerencsés fejvadász néhol vicces, néhol drámai kalandjait követhetjük nyomon.

Leírás forrásaTovábbCsészefej és Bögrearc

Kövesd nyomon az impulzív Csészefej és az óvatos, ám befolyásolható tesója, Bögrearc kétbalkezes kalandjait a népszerű videojáték alapján készült animációs sorozatban

Leírás forrásaTovábbCsillag kontra Gonosz Erők

Miután számos szörnyeteggel összetűzött, Star Butterfly a földre érkezik hogy a Diaz családdal éljen. A normális élet helyett viszont Star nem szabadul a múltjától és tovább harcol az univerzum békessége érdekében.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbCsillagközi fejvadászok

A történet valamikor a távoli jövőben játszódik, amikor az emberiség már elhagyta a katasztrófa sújtotta Földet, és benépesítette a Naprendszert. A bolygóközi társadalomban elharapódzó bűnözéssel szemben az Intergalaktikus Rendőrség már kevésnek bizonyul, a korrupciótól tehetetlen rendőrség bevezeti az akár milliós végösszegű vérdíjakat, és megkezdődik a fejvadászok, vagy ahogy ők magukat hívják a cowboyok kora. A főszereplők is ilyen fejvadászok, akik akarva-akaratlanul egymásra lesznek utalva, miközben bolygóról bolygóra repülnek a „nagy fogás” reményében, a galaxis legfurább figuráival akadnak össze, de lassacskán fény derül a múltjuk sötétebb titkaira is, amikkel szembe kell nézniük.

TovábbD.Gray-man

A D.Gray-man egy képzeletbeli 19. század végi világban játszódik, főhőse a 15 éves Allen Walker, akinek jobb karja képes hatalmas karommá átalakulni és elpusztítani a démonokat , azokat a fejlődésre képes lényeket, amiket az Ezeréves Gróf hozott létre, hogy elpusztíthassa az emberiséget. Mestere, Cross Marian tábornok utasítására Allen csatlakozik a Fekete Rendhez, mint ördögűző. Az ördögűzők felelősek a démonok elpusztításáért.

TovábbDanny a fantom

A történet közepében a 14 éves Danny Fenton élete és kalandjai állnak, aki népszerűtlen, de kedves és a Casper High School-ba jár. Bogaras, szellemvadász szüleivel - Maddie és Jack, és a 16 éves, basáskodó Nővérével, Jazz-zel él együtt. Danny legjobb barátai, Sam és Tucker hatására bemerészkedett szülei portáljába, ahol véletlenül megnyomott egy gombot, és a DNS-e ektoplazmával keveredett vagyis átalakult. Így változott át egy félig szellemmé, s magát "Danny Phantom"-nak nevezi. Szellem alakjában különös képességekkel bír: tud repülni, láthatatlanná vagy megfoghatatlanná válik, embereket is meg tud szállni, ektoplazmát tud lőni. Eleinte nem tudta használni különös erőit, de idővel megtanulta használni őket, és hamar rájött, hogy megvédheti velük városát, Amity Park-ot. Már az első epizódban szuperhőssé válik, és újabbnál újabb szellemekkel fog összeütközni, de jó néhányuk többször is feltűnik későbbi epizódokban is. Legjobb barátai, a számítástechnikát és húst imádó Tucker Foley, és a goth és vegás Samantha Manson támogatják és segítik Dannyt a szellemvadászatban. A külünböző szellemeken kívül vannak más, fontosabb ellenségek is Dannynek, ilyen a bosszúszomjas szellemvadász Valerie Gray, és a másik félig szellem ember, Vlad Masters/Plasmius, és persze Jack és Maddie Fenton is kisebb fenyegetést jelentenek számára. Danny próbálja kilétét eltitkolni az osztálytársai, tanárai és családja elől.

TovábbDeath Note - A Halállista

v

A Death Note (デスノート?) egy mangasorozat, melynek írója Óba Cugumi, rajzolója pedig Obata Takesi. A mangából első fejezetének megjelenése után néhány évvel animesorozat is készült. A sorozat cselekménye Jagami Light, egy középiskolai diák tetteit követi nyomon, akinek birtokába kerül egy természetfeletti erővel rendelkező jegyzetfüzet, a „Halállista”, melyet a Rjúku nevű halálisten hagyott el a földi világban. A Halállista birtokosa bárkit meggyilkolhat akinek ismeri az arcát és nevét leírja a füzetbe. Light a jegyzetfüzet segítségével egy olyan világot akar megteremteni és uralni, melyben nem létezik a gonosz, bármennyi emberéletbe is kerüljön az.

Ajánló

Leírás forrásaTovábbDeathstroke: Knights & Dragons

Tíz évvel ezelőtt Slade Wilson, más néven a DeathStroke a halálos bérgyilkos tragikus hibát követett el, a felesége és fia szörnyű árat fizetett. Most, egy évtizeddel később, Wilson családját ismét fenyegeti a gyilkos Jackal és a H.IV.E terroristái. Vajon Deathstroke vezekelt-e a múlt bűneirt, vagy a családja fizeti-e meg a végső árat?

Leírás forrásaTovábbDexter laboratóriuma

Dexter veszedelmes vegyészkalandjai, amelyet nővére, Dee Dee rossz mozdulatai fűszereznek.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbDiabolik Lovers

Yui Komori egy átlagos középiskolás lány, aki élt az apjával, aki egy pap. Boldog volt vele normális életet, míg egy nap az apja lefújták dolgozni, és ő nem szabad, hogy elkísérje. Yui kapott egy megadott címre az apja, és utasította, hogy menjen oda, mondván, az ott élő emberek a "rokonok". Yui követi apja parancsát, és érkezik egy titokzatos kastély, mint a címet javasolta. Ahogy felfedezi, mi van a házban, ő találkozik a hat Sakamaki testvérek, akik úgy tűnik, nem "normális" ...

TovábbDragon ball

Bummm

TovábbDragon Ball GT

A történet a Dragon Ball Z után folytatódik 10 évvel (5 évvel a Dragon Ball GT könyvek szerint). Son Goku gyerekké változik, köszönhetően a Feketecsillagos Sárkánygömböknek. Össze kell gyűjtenie őket egy éven belül vagy a Föld elpusztul, ezért Goku, valamint unokája, Pan és Trunks elindul az űrbe, hogy összegyűjtsék őket. A három utazó hamar bajba kerül az utolsó Tsufuru túlélő, dr. Myu miatt. Munkájának gyümölcse, Bebi hamar felfedezi, hogy valaki irányítja, ezért megöli dr. Myu-t és elindul a Föld felé, hőseink után. Hamarosan Vegitának köszönhetően elfoglalja az egész bolygót és a legtöbb embert is a szolgálatába állítja. Az eredeti Tsufuru bolygót (mielőtt a Saija-jinek megjelentek volna) visszakívánják a Feketecsillagos Sárkánygömbökkel, de mielőtt Bebi (végleg magába olvasztva Vegita erejét) képes lenne megvalósítani a tervét, Son Goku eléri a Super Saiya-jin 4. szintjét és végleg megsemmisíti Bebit. Sajnos a Föld ettől még meg fog semmisülni és a teljes lakosságot át kell költöztetni az új Tsufuru bolygóra, mielőtt végleg elpusztulna a bolygó. Ifjú Sátán úgy döntött, hogy inkább a bolygón marad és elpusztul. Ezzel azt éri el, hogy a Feketecsillagos Sárkánygömbök kővé válnak. A Föld később újjáépül. Rövid idővel a béke kezdete után egy új Harcművészeti világbajnokság veszi kezdetét. Eközben dr. Myu (a pokolban) egyesíti erőit dr. Geroval. Létrehozzák az új C17-et, ami teljesen irányításuk alatt áll. Az új C17 elmegy a Földre és egyesül az eredeti C17-tel, így létrejön Super 17. Krillin (Kuririn) megölése után megpróbálja maga mellé állítani C18-at, noha akkor sem lenne képes legyőzni őt, ha visszautasítaná. Goku végül legyőzi Super 17-et C18 segítségével, de csak azután, hogy Super 17 legyőzte dr. Gero-t és dr. Myu-t. Mikor Sheront megidézik, hogy újraélesszék azokat, akiket Szuper 17 megölt, a sárkánygömbök megrepednek és egy fekete füstű sárkány jelenik meg, aki azonnal hét gonosz sárkánnyá oszlik, mindegyik fejében egy-egy sárkánygömbbel. Son Goku és a társai bátran harcolnak, hogy legyőzzék ezeket a sárkányokat. A hatodik sárkány legyőzése után az egy-csillagos sárkány, Yi Xing Long a többi sárkánygömböt magába olvasztja és Super Yi Xing Longgá alakul. Son Goku nehéz harcban győzi le, mely magában foglal egy fúziót is, ám azzal sem sikerül Yi Xing Longot végleg legyőzni. A harc után az igazi Shen Long újra megjelenik és közli, hogy hosszú ideig nem lehet többet kívánni. Goku felajánlja magát egy kívánságért cserébe. Amint Goku belekapaszkodik Shen Longba és együtt elrepülnek, a hét sárkánygömb egyesül a testével és eltűnik. Son Goku örök életet nyer és a világegyetem legerősebb harcosa lesz. Egy évszázaddal későbbaz öreg Pant látjuk, amint a lelátón ül a következő világbajnokságon, hogy unokáját, Goku Jr.-t bíztassa. Amint belép a ringbe, az ellenfele is megjelenik. Név szerint Vegita Jr., Vegita egyik leszármazottja. Mindketten Super Saiya-jin-né változnak. Ahogy Pan nézi őket, egy pillanatra meglát egy ismerős arcot a lelátón: a nagyapját, Gokut. Amikor megpróbálja követni, Goku eltűnik. A GT utolsó részének végén a sorozatokból összevágott jelenetek láthatóak, melyek méltó befejezésként szolgálnak a történethez. Az utolsó jelenetben Goku a felhőjén elrepül, varázsbotjával a kezében. A Dragon Ball, a Dragon Ball Z, és a Dragon Ball GT sorozat ezzel befejeződött.

Leírás forrásaTovábbDragon Ball Super

Egy békés időszakban Kölyök Buu legyőzését követően, fél évvel a Majin-ok legyőzése után Son Goku folyamatosan megpróbálja fenntartani a Föld békéjét annak ellenére, hogy arra kényszerül, hogy Chi-Chi-nek segítsen a retekfarmjukon. Son Gohan és Videl nemrég összeházasodtak, Son Goten és Trunks tervezi, hogy keresnek egy nászajándékot számukra. Egy gazember, aki még erősebb mint Majin Buu és Dermesztő is megjelenik.

TovábbDragon Ball Super (2015)

Egy békés időszakban Kölyök Buu legyőzését követően, fél évvel a Majin-ok legyőzése után Son Goku folyamatosan megpróbálja fenntartani a Föld békéjét annak ellenére, hogy arra kényszerül, hogy Chi-Chi-nek segítsen a retekfarmjukon. Son Gohan és Videl nemrég összeházasodtak, Son Goten és Trunks tervezi, hogy keresnek egy nászajándékot számukra. Egy gazember, aki még erősebb mint Majin Buu és Dermesztő is megjelenik.

Leírás forrásaTovábbDragon Ball Z

A sorozat 5 évvel az eredeti széria után játszódik, a Földön béken honol, Goku és Chichi már évek óta házasok és már megvan az elsõ fiúk is, Son Gohan. Goku épp Zseniális Teknõsnél van, mert fiát akarja bemutatni a barátainak, mikor egy fúrcsa idegen érkezik oda, akinek szintén majom farka van, mint Gokunak. Kiderül róla, hogy Raditznak hívják és õ Goku testvére és hogy igazából õk ketten nem is emberek, hanem saiyajinek, egy mára már szinte teljesen kipusztult harcos faj leszármazotta. Megtudjuk azt is, hogy Gokut azért küldték ide a Földre, hogy írtsa ki az embereket, mert a saiyajinok abból élnek, hogy bolygókat foglalnak el és eladják más népeknek. Természetesen Son Goku nem kér ebbõl ez életbõl, de bátyja nem hagyja annyiba, hanem elrabolja fiát, hogy ezzel kényszerítse õt, hogy tartson vele. Bár Gokunak egyedül esélye sem lenne testvére ellen, de nem várt segítséget kap régi ellensége Piccolo képében. Innentõl aztán mindenki maga derítse ki az eseményeket, aki még nem látta az animét...

Leírás forrásaTovábbDragon Ball Z 1996-2003

Egy kultikus anime sorozat, mely a Dragonball folytatása, főhőse Goku. A "Z" 5 évvel a Chichi-vel való esküvő után kezdődik. Son Goku-nak már van egy kisfia, Son Gohan - a nagyapja után elnevezve. Felfedezzük, hogy Goku egy földönkívüli faj egyik utolsó tagja, és innen ered emberfeletti ereje. A sorozat során megismerjük távoli bolygók lakóit és gonosztevőit, tehát az események horizontja kozmikus léptékűvé válik. Témája leginkább a harc jó és gonosz között. A sorozat üzenete: a család, és a barátok fontossága, és az, hogy soha ne add fel. rendező: Daisuke Nishio forgatókönyvíró: Chris Forbis Eric Johnson zene: Shuki Levy Bruce Faulconer Kussa Mahchi Jeremy Sweet producer: Daniel Cocanougher Egybe rakom fel ---magyarul beszélő, japán rajzfilm sorozat, 1996-2003

TovábbDurarara!!

Ryugamine Mikado egy fiatalember, aki sose szokott kimozdulni nagyvárosokba vagy más helyre a faluból, de most az egyszer megteszi, amikor egy gyerekkori barátja áthívja az ő iskolájába. Ez a barát, Masaomi egy ikebukuro-i iskolába invitálja a fiút, de ez nem ilyen egyszerű. A vidéki fiú ugyanis nem tudja, hogy a legnagyobb gazemberek vannak a legszebb öltönyökben, és így tovább. Mikado magatehetetlenül és véletlenül keveredik bele az utcai harcokba, amikor egy fej nélküli motorossal találkozik.

Leírás forrásaTovábbEgy Akatsukis Élete

Fekete Dani elkészítette nekünk az "Egy akatsuki élete" c. mókás sorozatot. Hogy miről is van szó...? Naná, hogy az Akatsukiról! No de nem úgy, ahogy azt a Naruto animében/mangában megszokhattuk, hanem "enyhén" poénosra véve a figurát...

Leírás forrásaTovábbEgyszer volt ... az élet

Egyszer volt sorozatunk élet című részeiből bepillantást nyerhettek a sejtek működésébe, ami az élet kezdete és forrása. Felfedezhetitek a vérkeringést, megvizsgálhatjátok, hogyan árasztják el az emberi szervezetet a vírusok, és hogyan védi meg magát. Sok érdekes dolgot tudhattok meg a különböző szervek működéséről, betegségeiről is. A sorozat foglalkozik a hormonháztartással, az örökléstannal, az aggyal, és mindezt a molekulák és sejtek szintjén meséli el minden korosztály számára érthetően és szórakoztatóan.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbElena, Avalor hercegnője

Elenának, a bátor és kalandvágyó kamasznak, aki megmentette a királyságát egy gonosz varázslónőtől, meg kell tanulnia koronahercegnőként uralkodnia, míg elég idős nem lesz ahhoz, hogy királynő legyen.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbElfen lied

Az Elfen Lied (エルフェンリート; Erufen Ríto?) egy japán mangasorozat, melyet Okamoto Lynn írt és illusztrált. A belőle készült 13 részes anime elkészítését az ARMS stúdió vállalta magára és a TV Tokyo tűzte műsorra, az első rész 2004 júliusában volt látható, míg az utolsó részt októberben adták le. Később ez az ADV Films kiadásában DVD formában került az észak-amerikai boltok polcaira.[1] Az anime még azelőtt elkészült, hogy a manga története befejeződött volna, így a két mű között a cselekményben, és főleg a végkifejletben több eltérés is felfedezhető. Hivatalos magyar fordítás egyik változat esetében sem készült. A cím a német Eduard Mörike „Elfenlied” (Elf dal) című szerzeményére utal, maga a dal pedig a mangában is megjelenik. Az animében ez nem kapott helyet, ott az egyes részek elején felcsendülő „Lilium” jut fontosabb szerephez. A történet főhőse Lucy, aki a diclonius nevű mutáns fajhoz tartozik, melynek ismertetőjele a fejen látható két apró szarvacska és a gyermekkorban kifejlődő telekinetikus képesség, amit vektor elnevezéssel illetnek; ezek az emberek számára láthatatlan karokként jelentkeznek, melyekkel egy adott hatósugáron belül képesek cselekedni. Annak ellenére, hogy az Elfen Lied számos erőszakos jelenettel, illetve szexuális tartalommal bír, ez nem állta útját a népszerűséghez vezető úton, az amerikai kiadó a 2005-ös év egyik legnagyobb sikerének tartotta. A cselekmény a japán Kamakura városában játszódik. A fő történetszál az emberekhez külsőleg hasonlító, diclonius fajhoz tartozó Lucy életét követi. Egy kutatólaboratóriumban tartják fogva, ahonnan egy adandó alkalommal elszökik, ám menekülés közben eltalálják és a vízbe hullva eszméletét veszti és ennek hatására egy másik személyiség is kialakul benne, ami gyerekes, ártatlan viselkedésmóddal párosul. A helyi egyetem két tanulója talál rá a vízparton, Kohta és unokatestvére Yuka, és mivel kezdetben csak azt tudja mondani, hogy Njú, ezért így nevezik el, illetve otthonukba is befogadják. Lucy esetenként visszatérő személyisége, az elfogására küldött speciális osztagok, valamint a többi diclonius támadása miatt az addigi nyugodt életük a feje tetejére áll.

Leírás forrásaTovábbEver After High

Az Ever After High színes, amerikai internetes 2D-s és 3D-s számítógépes animáció-sorozat is, az online oldalakon. A sorozat valamennyi webisode-ját a televízióban is leadták. A sorozatot a televízióban először Amerikában a Nickelodeon adta le. Magyarországon már lehet nézni az Ever After High weboldalán. A történet a varázslatos mesehősök tinédzserkorú gyermekei közt forog. A gyerekeket szembeállítják sorsukkal, mely egy megadott történet számukra. Ezzel vagy megbarátkoznak, vagy elutasítják ezt...

Leírás forrásaTovábbEver After High - KoronAvató

Az Ever After High KoronAvató, egy 2014-ben bemutatott 45 perces film, mely magábafoglalja a koronavatót, vajon Raven aláírja a végzetét, és elfogadja?

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbEver After High - Zűrös tavasz

Az EAH Spring Unsprung 2015 februárjában mutatták be. http://juegoseverafterhigh.org/wp-content/uploads/2013/09/juegos_ever_after_high.jpg

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbFairy Tail

Három év telt el a Fairy Tail manga indulása óta, s most megérkezett az anime verzió is. Miről is szól ez az "új" shounen fight sorozat? Egy mágusokkal és csodákkal teli világról, ahol minden megtörténhet, még a macskák is repülnek. De ez még nem minden, egyszer csak feltűnik egy rózsaszín hajú fiú, aki éppen egy marék tüzet tízóraizik?! Hiszen ez a főszereplő, Natsu, aki a Fairy Tail nevű céhbe tartozik, ugyanis a varázslók különböző céhekbe tartoznak, ahol különféle munkákat tudnak elvállalni. A céheket pedig egy Tanács felügyeli, akik ügyelnek a rendre és a világra. Na de térjünk vissza furcsa főhősünkre, Natsura. Egy sárkány volt a mestere, akit szinte apjaként szeretett, hiszen ő nevelte fel, és tanította meg egy technikára, a Dragon Slayerre, amivel képes tüzet létrehozni, és azt el is fogyasztani (de csak az ellenségét, a sajátját nem). A másik főszereplő Lucy, akinek minden vágya, hogy csatlakozhasson a Fairy Tailhez. A csinos szőke lány képes egy másik világból harcosokat megidézni, amit kulcsok segítségével hajt végre. Ezeket a kulcsokat általában boltokból szerzi be. Kivéve az Arany Kulcsot, amiből csak 12 darab van a világon. És ne feledkezzünk meg Natsu hű társáról, Happyről sem, a történet csodamacskájáról, aki két lábon jár, beszél, és olykor "szárnyra kap", ami elég hasznos tud lenni, hiszen embereket is képes szállítani. Na de mi is pontosan a Fairy Tail? Az egyik legerősebb céhként tartják számon. Fő jellegzetessége, hogy egy-egy munka végeztével mindig óriási pusztítást hagynak maguk után. A céh vezetője egy öregember, aki a 10 Nagy Szent Mágusok közé tartozik és igen apró termete ellenére testrészei méretét tudja változtatni. A történet pedig igen egyszerű. Natsu a sárkány mesterét, Igneelt keresi, aki évekkel ezelőtt nyomtalanul eltűnt. Így találkozik Lucyval, akinek egy kaland során felajánlja, hogy csatlakozzon a Fairy Tailhez, mivel tudta, hogy ez az álma. Lucy természetesen igent mond. S megkezdődnek a kalandok. Lucy megismerkedik a céh többi tagjával is, továbbá betekintést nyerhetünk küldetéseikbe, s tovább folytatódik Igneel keresése is. Összegezve, szerintem nagyon jó anime, mind grafikailag, mind történetileg (aki olvassa a mangát, annak nem nagyon kell bemutatni). S nem utolsó sorban, bővelkedik a harcokban és a humorban. Ahogy azt egy shounen fight animétől elvárhatja az ember.

TovábbFamily Guy

A Family Guy egy amerikai rajzfilmsorozat Quahog kitalált városában. A történet középpontjában a Griffin ház áll, ahol egy furcsa család lakik: két szülő, két gyerek, idáig semmi különös. De abban a házban él Brian, a zseniális kutya, akinek a legtöbb sütnivalója van a bandában, és egy mutáns bébi. Egy nem normális család mindennapjai egy nem normális városban.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbFinal Space (2018)

Gary, az űrhajós és társa, Mooncake intergalaktikús kalandorok.

TovábbFIRE

A F.I.R.E. egy 2D-s animációs sorozaz, amely 4 lány Flora, Illa, Rosie, és Emily csodálatos életét próbálja bemutatni.

TovábbFirka villa

In this spoof of reality TV shows such as The Real World and Big Brother, eight distinct (and dysfunctional) cartoon archetypes (who also spoof the archetypes you might see on a more normal reality series) are flung together and forced to put up with each other. Through various misadventures ranging from scintillating to shocking to downright strange, these eight roomies probe each others' personalities and push each others' buttons.

Leírás forrásaTovábbFoxi Maxi

A Foxi Maxi, eredeti címén Huckleberry Hound egyrészt egy amerikai rajzfilmsorozat címe (Huckleberry Hound Show), másrészt a rajzfilmek egyik hősének, Foxi Maxi kutyának a neve. A Foxi Maxi műsorok három rövid, 7 perces epizódból álltak. A sorozat 1958-ban jelent meg először a képernyőn Amerikában. Alighanem ez a sorozat tette igazán híressé a William Hanna–Joseph Barbera-párost.

Leírás forrásaTovábbFree!

A történet Haruka Nanase körül forog. Nagyon szereti a vizet és úszni is. Mielőtt befejezné alapfokú tanulmányait, részt vesz egy úszó bajnokságon az úszóklub tagjaival együtt: Makoto Tachibanával, Nagisa Hazukival, és Rin Matsuokával. Miután győzelmet aratnak, az összes fiú külön utakra lép. Az idő múlik, és egyszer csak az unalmas középiskolai életükben Rin jelenik meg. Kihívja Harukát egy mérkőzésre, hogy megmutassa neki mindent elsöprő erejét. Haruka nem akarja egyibben hagyni, ezért utoljára összehívja az egykori úszóklubbos barátait (Makoto és Nagisa), majd csapatuknak új nevet adva: Rei Ryugazaki próbálják legyőzni Rint.

Leírás forrásaTovábbFrozen-Jégvarázs (2013)

babylon2012 Boldog Karácsonyt mindenkinek !!! Amikor egy gonosz varázslatnak köszönhetően a királyság az örök tél fogságába esik, Anna, a félelmet nem ismerő optimista összeáll az extrém hegyi emberrel, Kristoffal és az ő hűséges rénszarvasával, Sven-nel, hogy közösen megtalálják Anna testvérét, Elsát, a Hókirálynőt és véget vessenek fagyos varázslatának. Az Everesthez hasonlítható körülmények közt, titokzatos trollokkal és a lenyűgöző és igazán vicces Olaf nevű hóemberrel is találkoznak. Annának és Kristoffnak mágikus kalandokkal kísért útjukon a természet erőivel kell dacolniuk, hogy megmentsék a királyságot a teljes pusztulástól.

TovábbFruits Basket

Egy család egy régi átokkal... És egy lány, ki örökre megváltoztatja életüket... Történetünk főszereplője a 16 éves Tohru Honda, kinek apja elhagyta őt, és anyját pedig egy balesetben elvesztette. Nem volt hová mennie, mert nagyapja építkezett, így sátrat vert az erdőben, mit sem sejtve arról, hogy a terület a Sohma családé. Egy nap, mikor jön haza az iskolából, összefut Shigure Sohma-val, és osztálytársával, Yuki-val (az iskolában csak "herceg"). Mikor kiderítik, hogy Tohru egy sátorban lakik, felajánlják neki, hogy maradhat a Sohma házban, de a háztartást neki kell végeznie. Tohru beleegyezik. Kicsivel később felfedezi a Sohma család titkát. Ha egy másik nemből való ember megöleli a család valamely tagját, akkor aszerint, hogy a kínai horoszkóp melyik évében születtek, állatokká változnak. De nem kell félni, egy idő után vissza is változnak. Tohru-nak meg kell ígérnie, hogy nem mondja el senkinek a nagy titkot, mert ha megteszi, ki kell törölni az emlékezetét, és mindent elfelejt. Vajon Tohru megbízható-e?

Leírás forrásaTovábbFull metal alchemist - A bölcsek kövének nyomában

A legendák szerint létezik egy titokzatos tárgy, amely többszörösére növeli használója erejét; egy tárgy, amelynek segítségével áthághatók a tudomány és természet szabta határok. Egy vérvörösen csillogó kő, amelynek titkát évszázadok óta kutatják az alkímia mesterei: a Bölcsek Köve. Sokan próbálták már létrehozni, de eddig még senki nem járt sikerrel. Most azonban két nagyon fiatal és tehetséges alkimista eredt a nyomába, akiknek célja nem a hatalom vagy a hírnév. Edward és Alphonse Elric egy szörnyű hibát próbálnak helyrehozni, ám tudtukon kívül olyan veszélyes játszmába keverednek, amelyben nem csak a saját sorsuk a tét, hanem több millió ember élete is. A teremtő erőt csak egy hajszál választja el a pusztítótól, a Bölcsek Köve pedig olyan eszköz, amely még jó kezekben is veszélyes lehet. Az Elric testvérek pedig még nem sejtik, miféle teher nyugszik a vállukon.

Leírás forrásaTovábbFurcsa Amcsik - Ugly Americans

Az amerikai animációs sorozat egy alternatív amerikai világba kalauzolja a nézőt, melyben szörnyek és egyéb furcsa lények élnek együtt az emberekkel. A főszereplő, Mark Lilly egy szociális munkás, aki New Yorkban próbál segíteni beilleszkedni az idegeneknek, ám első kézből kell megtapasztalnia a velük való együttélés nehézségeit, amikor kiderül, hogy szobatársa egy emberevő zombi. A sorozat humoros formában próbálja bemutatni, milyen nehézségekkel kell megküzdeniük az életben mindazoknak, akik eltérnek a többségi társadalom normáitól.

Leírás forrásaTovábbFuturama

Fry, a pizzafutár véletlenül lefagyasztatja magát egy cryogenikai laborban 1000 évre. Amikor felébred, a jövőben találja magát, egy új, jobb élet reményével. Az egyetlen élő rokona Farnsworth professzor, az ük-ük-ük... unokaöccs, aki egy űr-szállítmányozási vállalat vezetője. Itt próbál szerencsét Fry, és újdonsült barátai, Leela, a klüklopsz lány, Bender, a gátlástalan robot, és még sokan mások...

Leírás forrásaTovábbFuturama (normál sorrendben)

Fry, a pizzafutár véletlenül lefagyasztatja magát egy cryogenikai laborban 1000 évre. Amikor felébred, a jövőben találja magát, egy új, jobb élet reményével. Az egyetlen élő rokona Farnsworth professzor, az ük-ük-ük... unokaöccs, aki egy űr-szállítmányozási vállalat vezetője. Itt próbál szerencsét Fry, és újdonsült barátai, Leela, a klüklopsz lány, Bender, a gátlástalan robot, és még sokan mások...

TovábbGalactik Football

Foci :PPP

TovábbGhost in the shell S.A.C.

Bár a történet több szálon fut, a fő szál lényege, hogy a különböző mamutvállalatok vezetői és az állami vezetők közötti korrupciós és visszaélési ügyeket megpróbálja felderíteni, és megoldani egy ún. "kacagó ember", vagy "vigyori" "(Laughing Man)" fedőnevű hacker. Mivel azonban a hacker finomabb módszerei nem válnak be, elkezd komolyabb, terrorizmusnak minősülő akciókat is végrehajtani (pl. emberrablás), ez ellen az állam pedig a 9-es szekciót veti be, az Őrnaggyal az élen. Az ügy nehézsége abból adódik, hogy a hacker személyéről semmilyen információ nem áll rendelkezésre, valamint hogy képességei meghaladják még az Őrnagyét is. Legjobb példa erre - és persze illusztrálja is egyúttal a hacker elleni akciók kudarcának okait -, hogy képes valós időben eltűnni mindenki elől úgy, hogy "meghackeli" a körülötte állók, és a tévé előtt ülők szemeit is. De hasonló mutatványnak vehetjük azt is, hogy gond nélkül képes átvenni az irányítást akár élő ember felett is.

Leírás forrásaTovábbGuilty Crown

A sztori főhőse Shū Ouma (Yuuki Kaji), aki magányosan tartja a távolságot minden emberi lénytől, míg a maga kis videó vágó világába fordul, és gyáván, barátok nélkül tengeti életét. Egyedül azEgoist nevű együttes énekes pacsirtája, Inori Yuzuriha (Ai Kayano) gyönyörű dalai (mellesleg a dalok mellé készült online videoklipjeiben lenge öltözékben, árválkodóan néző arccal szerepel a rózsaszín hajú lány) mozgatják meg a fiú lelkét, a lepusztult Japánban. Ugyanis 2009-ben egy Apokalipszis Vírusként aposztrofált járvány döntötte meg Japán egységét, amely az anarchia sötét korszakába süllyesztette az országot. Ezt a jelenséget ”Lost Crhistmas” (Elveszett Karácsony) néven is emlegetik. 10 évvel később, Shū jelenében járva, az ország stabilitását látszólag helyreállította egy nemzetközi szervezet, a GHQ, ami ugyanakkor megszüntette az ország korábbi autonómiáját. Azonban Inori egy titkos ellenálló szervezetnek, az ”Undertaker”-nek a tagja, amely Japán függetlenségéért harcol. Inori az első rész elején pont egyik küldetéséről menekül, egy különleges “küldeménnyel” a kezében, amit csoportjának vezetőjének, Gai Tsutsugaminak (Yūichi Nakamura) kell eljuttatnia. A bevetése során súlyosan megsérül, és menedéket pont Shū videó szerkesztő stúdiójában (inkább lerobbant épületében) talál. A két fiatal itt találkozik először, de nemsokára a lányért megérkeznek a GHQ katonái, és verések közepette cipelik magukkal.

Leírás forrásaTovábbGusztáv

A Gusztáv egy magyar animációs filmsorozat. Nepp József első méltán sikeres produkciója a Szenvedély című mozi-rövidfilm volt, ami nemcsak profizmusában volt megragadó, de belőle bontakozott ki a személyiség, s bátran mondhatjuk, jelenség, akit mi csak Gusztávként ismerünk.

Leírás forrásaTovábbH2o - Mermaid Adventures

Ez a sorozat a Mako Mermaids, és a H2o egy vízcsepp elég sorozatok anime beli változata. Amelyet ZDF 2014-ben kezdett el sugározni.

Leírás forrásaTovábbHaikyuu!!

Hinata Shouyou élete egy nyári napon teljesen megváltozott, mikor véletlenül alkalma nyílt belenézni az országos röplabda bajnokság egy mérkőzésébe. Azóta él-hal a röplabdáért, ezért miután alsó középiskolás lett, rögtön beiratkozott a röplabda klubba, ám csak utólag derült ki, hogy ő az egyetlen tag. Utolsó évesként viszont sikerült összeszednie a szükséges 5 főt, hogy indulhasson az alsó középiskolai bajnokságon. Első meccse viszont rögtön az utolsó lett, mikor Kageyama Tobióval, az idény legnépszerűbb játékosával és annak csapatával kerültek össze. A megalázó vereség ellenére nem adja fel és megfogadja, hogy ha újra összefut Kageyamával a pályán, akkor ő kerül ki győztesen... A Karasuno Középiskolába való felvétele után első dolga, hogy jelentkezzen az iskola röplabda klubjába, ahol egykoron a példaképe is játszott. Ám ekkor egy igen kellemetlen meglepetés éri, riválisa, Kageyama is ugyanabba az iskolába jár, mint ő. A csapatba való bekerüléshez viszont kénytelenek összefogni. forrás: AnimeAddicts

Leírás forrásaTovábbHanna Montana

Hanna Montana vagyis myle

Leírás forrásaTovábbHarley Quinn

The series will focus on a newly single Harley Quinn, who sets off to make it on her own in Gotham City.

Leírás forrásaTovábbHé, Arnold!

Az élet nem könnyű, és Arnold életében minden nap egy új kihívás. Ezért, ha Arnold végre elszabadul az utcai bonyodalmaktól, visszavonul szuperül felszerelt számítógépes szobájába, ahol különböző ügyek kibogozásán ügyködik. Mindig vannak megoldandó feladatok a tarsolyában. Vagy a boszorkányos Helga tervein kell átlátnia, aki állandóan szerelmi cselszövéssel bosszantja barátait, vagy Eugene állandó balszerencséjén töpreng. Nem ritkán Harold az, aki a fejtörést okozza, mivel ő mindent erőből szeretne megoldani.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbHellsing

A vámpírok és szörnyek nem csupán a fantázia szüleményei, a világ minden táján fellelhetők fizikai valójukban. A többségük békésen élősködik az emberen, betartva az ősi szabályokat, minek köszönhetően láthatatlanul képesek elvegyülni az egyszer? halandók között. Ám ezen szabályokat nem mindenki tartja be. Ennek eredménye többnyire iszonyatos vérfürdő. Ezen incidensek megakadályozását a Vatikán, Jézus Krisztus római katolikus egyháza szent kötelességének tartja, és tizenharmadik rendje, az Iscariot által szinte világméret? harcot folytat a vérszívók ellen. Van ugyanis egy ország, ami kívül esik hatáskörükön: Nagy-Britannia. A szigetországban ezt a feladatot a Koronára és a hazára felesküdött, Hellsing nevű titkos szervezet vállalja magára, melyet annak idején maga a legendás Abraham Van Hellsing, Drakula gróf legyőzője hozott létre. A Hellsing család imádsága: „Isten nevében az élőholtak lelkei örök kárhozatra legyenek ítélve. Ámen.”

Leírás forrásaTovábbHódító Hódok

Norbert és Daggett hódok, akik "utcára" kényszerültek mikor anyjuknak újabb kölykei születtek. Ők nem a szokványos hód-tennivalók kedvelői, nem építgetnek gátakat, vagy rágnak fatörzseket. Oh nem, luxus lakás, éjjel-nappal, egyszóval élvezik az életet! Este addig maradhatnak fent, amíg csak akarnak. Mit esznek? Amit csak megkívánnak! És addig beszélhetnek a telefonon amíg csak kedvük tartja. Valakinek viszont mosogatnia is kell, és a telefonszámla sem maradhat kifizetetlenül!!

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbHotel Transylvania: The Series (2017)

Animációs fantasy sorozat a 2012-es Hotel Transylvania film alapján. Az esemény a film előtt játszódik, amelynek középpontjában Mavis és barátai állnak.

Leírás forrásaTovábbHunter x Hunter

.

TovábbÍgy neveld a sárkányodat - a Hibbant-sziget hősei

Az Így neveld a sárkányodat film sorozat változata, ugyanazokkal a szinkronhangokkal, az első és a második rész közötti időszakot mutatja be,

TovábbInazuma Eleven

A főszereplő, Mark Evans nagyon tehetséges kapus és a valaha élt legjobb japán kapus unokája - a nagypapa sajnos már nem érhette meg Márk születését. Mivel az iskolában nincs igazi futball-klub, a többi gyereket pedig nem nagyon érdekli a foci, Márk nem tudja kamatozatni hihetetlen ügyességét. De egy napon a titokzatos csatár, Axel Blaze költözik Márk városába. A klubot ráadásul bajnoki mérkőzésre hívja a nagymenő Teikoku Akadémia. Mark egy ütős focicsapat toborzásába fog.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbIndul a Risza!

táncos csajok vannak benne!folyton táncolnak és részletekkel próbálják a filmet viccesebbé tenni.

Leírás forrásaTovábbInuyasha

Higurashi Kagome a modern Japánban él családjával, mit sem sejtve arról, hogy ő Kykio papnő reinkarnációja. Egy balszerencsés napon Kagome rábukkan egy kútra, amely visszarepíti a feudális, démonokkal teli Japánba.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbInuyasha:The Final Act

Egy kicsit elfogult vagyok ebben a témában, ezért engedjétek meg, hogy ezzel a rövidke bejegyzéssel adjam hírül a kedves olvasóinknak, hogy elkezdődött az Inuyasha: The final act című sorozat. Aki felkapja a fejét a híren, annak azt hiszem nem kell nagyon bemutatni a sorozatot. Sokáig láthattuk az RTL Klub és az Animax csatornákon az eredeti sorozatot, ami 167 részesre sikerült. Volt szerencsém látni mindegyiket és elég mélyen érintett, hogy úgy lett vége a szériának, hogy sehogy. Kellett nagyon a folytatás, amelyet végre mi magunk is megtekinthetünk. Elvileg 20 rész körüli lesz, amely lezárja majd ezt a korszakos legendát. Külön öröm még, hogy minden a régi: a rajzok, a szereplők, a hangok, a feeling. Tekinthetjük úgy is, hogy ez a 168. rész, hiszen pontosan ott kapcsolódunk be a sztoriba, ahol annak idején abbamaradt. Az első rész megtekintése után állíthatom, hogy izgalmakban most sem lesz hiány, és olyan jó kimondani, hogy az Inuyasha végre visszatért.

TovábbItazura na kiss

Történetünk úgy kezdődik, hogy Kotoko Aihara összeszedi minden bátorságát, hogy egy szerelmes levelet odaadjon Naoki Irie-nek. Viszont a fiú mindenki előtt visszautasítja. Ez után a megalázó pillanat után Kotoko úgy dönt, hogy feladja a Naoki iránti szerelmét. Azonban egy bizonyos napon az újonnan megépített otthonuk egy enyhe földrengés miatt összedől, ezért az apjával az egykori középsulis barátjukhoz költöznek, akit meglepő módon Shigeki Irie-nek hívnak, és hát Naoki apja. Innentől fogva Kotoko érzelmei újra fellángolnak, hiszen ahogy jobban sikerül megismernie Naoki-t, érzelmei iránta egyre erősebbé válnak. Tehát így veszi kezdetét a love story. De vajon Kotoko képes lesz legyőzni az akadályokat, és valaha is viszont fogja őt szeretni Naoki?

Leírás forrásaTovábbJurassic World: Krétakori tábor

Hat tinédzser egy kalandtáborba jelentkezik Isla Nublarra, azonban a kirándulás csakhamar a túlélésért folyó harcba csap át. Ha ép bőrrel meg akarják úszni a Krétakori táborban rájuk leselkedő veszélyeket, hőseinknek összefogásra és egy jó nagy adag bátorságra is szükségük lesz. (24 perces epizódok)

Továbbkacsa mesék

Donalds bácsi egy hajón kapott munkát, ahova nem tudja magával vinni nikit, tikit és vikit. Így úgy döntött hogy Dagobert bácsira hagyja őket. Se a fiúk se dagobert bácsi nem örült hogy egy házban kell lakniuk. Na de aztán megbékültek vele és 100 kalandban vettek részt!

TovábbKaichou wa Maid-sama!

Egy lányról szól a történet, aki-most már koedukált-fiú iskolába jár. Nem szereti a fiúkat, ezért szeretné, hogy minél több lány legyen az iskolában. Kivívta magának a tanárok elismerését és a diáktanács elnöke lett. De mint mindenkinek neki is vannak titkai, amit NAGYON szeretne titokban tartani, de egy fiú az iskolából rájött a titkára...

Továbbkaja kalandok

ez lesz a kaja kalandok nagyon jó mese ajánlom mindenkinek

TovábbKalandra fel

A Kalandra fel! színes, amerikai televíziós rajzfilmsorozat, a Cartoon Network Studios és a Frederator Studios koprodukciójában, amelyet Pendleton Ward alkotott. Sugárzó csatornája mind Magyarországon, mind Amerikában a Cartoon Network

TovábbKaleido Star

A Kaleido Star egy anime-sorozat, mely egy Japánból az Egyesült Államokba érkező fiatal lány, Sora Naegino kalandjairól szól. Szora gyerekkori álma, hogy egy akrobatákból álló cirkusz tagja lehessen, amit Kaleido Színpadnak hívnak.

TovábbKengyelfutó gyalogkakukk

Der Roadrunner ist ein Strauß-ähnliches Tier, das mit einer Irrsinns-Geschwindigkeit durch die Wüste rast, ständig verfolgt von Willi Kojote, der ihn aber - wie zu erwarten ist - niemals erwischt und ständig das Nachsehen hat. Auch seine High-Tech-Fanggeräte helfen hier nicht viel.

Leírás forrásaTovábbKertvárosi Gettó

...

TovábbKiddy Grade-Csajkommandó

Gottban dolgozó fiatal, erős és rendkívüli hölgyekről szól e,e fantasztikus és hihetetlen történet.

Továbbkilari

nagyon vicces és aranyos anime

Leírás forrásaTovábbKisvakond

Kisvakond (csehül Krtek vagy Krteček) egy kitalált szereplő, egy rajzfilmfigura, a Kisvakond csehszlovák rajzfilm sorozat főhőse. Megalkotója Zdeněk Miler cseh rajzfilmkészítő, a Barrandov stúdió egyik munkatársa. Az akkor 33 éves rajzoló-animátor 1954 őszén kapta azt a feladatot, hogy tervezzen oktató és nevelő célzatú filmeket gyermekek számára. A lehetséges témák között szerepelt a textilipar és a ruhagyártás bemutatása. Miler nem akart szokványos propagandafilmet készíteni. Úgy gondolta, hogy jobb megoldás, ha egy szerethető filmszereplő kalandjai során ismerik meg a gyerekek a gyártási folyamatokat. Komolyan megküzdött a feladattal, alkotói válságából egy mára legendássá vált botlás segítette ki. Miler egy alkonyi séta alkalmával megbotlott egy vakondtúrásban – így született meg Kisvakond ötlete. Kisvakond 1956-ban indult útjára, a helyes főhős sok kelet-európai országban hamar óriási népszerűségre tett szert, de Németországban, Ausztriában és Kínában is. „ Sok időbe tellett, mire rájöttem, hogy a Kisvakonddal valójában magamat rajzolom. Ő az ideál, akinek lennem kéne. De nem érek fel az ideálhoz.” – Zdeněk Miler A máig legismertebb első darabot „A vakond nadrágja” címmel a Velencei Filmfesztiválon mutatták be, ahol első díjjal jutalmazták. Ezt további 65 epizód követte. Filmek 01. A vakond és a nadrágja 1957 02. A Kisvakond és az autó 1963 03. A Kisvakond és a rakéta 1966 04. A Kisvakond és a rádió 1968 05. A Kisvakond és a zöld csillag 1969 06. A Kisvakond és a rágógumi 1969 07. A Kisvakond az állatkertben 1969 08. A Kisvakond mint kertész 1969 09. A Kisvakond és a sündisznó 1970 10. A Kisvakond és a nyalóka 1970 11. A Kisvakond és a televízió 1970 12. A Kisvakond és az esernyő 1971 13. A Kisvakond mint festő 1972 14. A Kisvakond és a gyufa1974 15. A Kisvakond és a zene 1974 16. A Kisvakond és a telefon 1974 17. A Kisvakond mint kémikus 1974 18. A kisvakond és a szőnyeg 1975 19. A kisvakond és a tojás 1975 20. A kisvakond és a karácsonyfa 1975 21. A Kisvakond mint fotós1975 22. A Kisvakond mint órás1975 23. A Kisvakond és a buldózer1975 24. A Kisvakond a sivatagban1975 25. A Kisvakond és a karnevál1976 26. A Kisvakond a városban 1982 27. A Kisvakond álmodik 1985 28. A Kisvakond és a gyógyszer 1987 29. A Kisvakond mint filmcsillag 1988 30. A Kisvakond és a sas 1992 31. A kisvakond és az óra 1994 32. A Kisvakond és a szén 1995 33. A Kisvakond és a barátság 1995 34. A Kisvakond és a hétvége 1995 35. A Kisvakond és a robot 1995 36. A Kisvakond és a születésnapi zsúr 37. A Kisvakond és a kiskacsa 1995 38. A Kisvakond és a metró 1997 39. A Kisvakond és a gombák1997 40. A Kisvakond és az egér1997 41. A Kisvakond és a kis nyuszi1997 42. A Kisvakond és a születés1997 43. A Kisvakond és az árvíz1997 44. A Kisvakond és a hóember 1998 45. A Kisvakond a tengerparton1998 46. A Kisvakond és a furulya1999 47. A Kisvakond és a forrás1999 48. A minden lében Kisvakond 1999 49. A Kisvakond és a fecske 2000 50. A Kisvakond és a halak 2000 51. A Kisvakond és a béka 2002

Leírás forrásaTovábbKlónok háborúja - 2D

Csillagok háborúja: Klónok háborúja - 2D - (Star Wars: Clone Wars)

TovábbKozmoszkölyök -Kid Cosmic 2021

Egy fiatal fiú története, aki talál néhány kozmikus követ, amik misztikus erővel ruházzák fel. Rég dédelgetett álma, hogy szuperhőssé váljon, végre teljesül.

TovábbKuroko no Basuke

Magyarra talán így fordítható: Kuroko kosárlabdája. A manga 2008-ban indult (), az anime pedig 2012-ben tört be. Azóta egyre nagyobb sikere van, már a harmadik évadnak is nekiálltak. Rövid történet: Egy titokzatos legenda kering alsóbb évesek közt: A Teikou Középiskola kosárlabda klubja számos bajnokságot nyert. Azonban volt egy generáció, melynek 5 tagja bámulatos tehetséggel rendelkezett. Ezért úgy hívták őket: a "Csodák Generációja". A pletyka szerint egy rejtélyes hatodik tag isa csapat tagja, aki nem szerepel egy játék felvételen sem, nem ismeri senki sem, de a másik öt zseni egyenrangúként ismeri el. A rejtélyes hatodik tag... Vajon ki lehet? Az anime története: Új tanév, új iskola. A Generáció tagjai szétszélednek és mind nevesebbnél-nevesebb iskolához csatlakoznak. Mind, kivéve Kuroko, aki egy nemrég nyitott iskolába, a Seirinbe iratkozik be. Kuroko első dolga, hogy a kosárlabda klubhoz csatlakozzon. Kuroko a Generáció rejtélyes hatodik tagja, amit leendő csapattársai nem is tudnak. Azonban mindenki meglepődik, amikor is egy gyakorló meccsen az átlagnál is gyengébb képességű Kuroko megcsillogtatja tehetségét. A Seirin részt vesz az iskolák közötti versenyen, ahol jobbnál jobb iskolák csapataival kell összecsapniuk, köztük olyanokkal is, melyekben a Generáció egy-egy tagja is játszik.

Leírás forrásaTovábbLazy Town

A főszereplő Stephanie a külvilágból érkezik LazyTown színes, felgyorsult, feje-tetejére állított világába. A kislány kalandjai során találkozik egy csomó érdekes gyerekkel és felnőttel, többek között a világ leglustább rosszcsontjával, Robbie Rotten-nel. Szerencsére itt lakik Sportacus is, a sportoló szuperhős, aki hatalmas ugrásokkal, perdülésekkel és szökkenésekkel közlekedik LazyTownban, miközben segít Stephanie-nak meghozni a helyes döntéseket az egészséges valamint a könnyebb, de egészségtelen életmód között.

TovábbLego Chima legendái

Chima, az egykor paradicsomi királyság a nyolc állattörzs csataterévé változott. A legjobb barátok, Laval és Cruger egymás ellenségévé váltak egy félreértett baleset során. A birodalom egyensúlyát fenntartó Chi-t az oroszlánok őrzik. Az egyensúly azonban felborul, amikor a krokodilok fiatal királya, Cruger és alattomos nővére, Crewler szövetségeseik segítségével magukhoz kaparintják a természetes erőforrás nagyobb részét. Laval, a fiatal oroszlán mindent megtesz, hogy kibéküljön Crugerrel, és visszaállítsa Chima egyensúlyát.

TovábbLego Hero Factory

A Hero Factory alaptémája, hogy a Makuhero nevű, robotok lakta futurisztikus városban létezik egy Hősgyár, amely különleges hősöket készít az univerzum megvédésére. A játékszéria fő ismertetőjegye az úgynevezett CCBS („Character and Creature Building System”) építési stílus bevezetése, amelynek lényege, hogy egy teljes mértékben gömbízületekből álló vázra rétegenként kerülnek fel a további építőelemek. A rendszer a korábbi, Bionicle-ben alkalmazott felépítés továbbfejlesztése, amely a gömbcsuklókra helyezi a fő hangsúlyt, de megőrzi az egyéb Lego-s építési megoldásokkal való integráció lehetőségét.

Leírás forrásaTovábbLego Nexo Knights

Knighton hangosan ünnepli a Lovag Akadémia diplomaosztó napját. Az összejövetel közepén a bosszúra szomjazó udvari bolond, Jestro szabadjára engedi a veszélyes Szörnyek könyvét és elkezd olyan szörnyeket teremteni, amelyek szétrombolják a helyszínt. A lovagok nem tudják megfékezni őket. Egyetlen reményük, hogy Merlok, a varázsló még tartogat egy utolsó trükköt.

TovábbLego Ninjago

Nindzsákat keresünk! Lord Garmadon küldetésre indul: összegyűjti a Spinjitzu négy Arany Fegyverét, és végül a világ ura lesz. Képes lennél útját állni? Lépj be a legók birodalmába, és harcolj a védtelenekért.

TovábbLego Star Wars

Veszélyes idők járnak. A galaxisban véget nem érő háború dúl. A sithek, a titokzatos Darth Sidius és csatlósa, Dooku gróf vezetésével olyan tervet eszeltek ki, mely a köztársaság bukását okozhatja.

Leírás forrásaTovábbLovly Complex

Koizumi Risa az átlagosnál magasabb lány, Otani Atsushi pedig az átlagnál alacsonyabb fiú. Mindkettejüket sok negatív tapasztalat érte már a magasság-problémája miatt, de töretlenül keresik tovább a szerelmet. A személyiségük ijesztően összeillő, de a világért sem vennének tudomást róla, helyette elválaszthatatlan barátokként éldegélik napjaikat. Idővel Risa azt veszi észre, hogy ez az érzés talán már több, mint egyszerű barátság… De vajon lehet jövője egy ilyen mulatságos kinézetű párosnak?

TovábbMarvel's Avengers Assemble

Úgy néz ki a Marvel végre megrázza magát rajzfilmek terén is, (Az X-Men rajzfilmsorozatok jók voltak, de a DC azért igencsak több mindent feltud mutatni) és itt is elkezdik a tudatos építkezést, akárcsak az élőszereplős filmeknél. Az új Bosszúállók sorozat kapcsolódni fog az Ultimate Spider-Man (Pókember elképesztő kalandjai címen fut nálunk) szériához, és a nem soká szintén útjára induló Hulk and the Agents of S.M.A.S.H.-hez. A Bosszúállók csapata szinte ugyanaz lesz, mint a filmben (Vasember, Amerika Kapitány, Fekete Özvegy, Thor, Sólyomszem, Hulk) csak Sólyommal kiegészülve, aki a Captain America: The Winter Soldier élőszereplős filmben is fel fog tűnni.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbMatt Hatter krónikák /Matt Hatter Chronicles

A Matt Hatter krónikák című animációs tévésorozat főhőse a Multiverzum védelmezője, a hős Matt Hatter, aki egyben az utolsó Hatter-hős is. Egy alkalommal a moziban megnyílik előtte egy új dimenzió, s átlépve a Multiverzum kapuján számos izgalmas kalandban lesz része

Leírás forrásaTovábbMesés elnökünk (2018) Our Cartoon President

A South Park, a Family Guy és A Simpson család stílusát és örökségét követve animációs formában követhetjük az Amerikai Egyesült Államok 45. elnökének, Donald Trump mindennapjait. Stephen Colbert Emmy-díjas humorista és műsorvezető ezúttal executive producerként exkluzív betekintést nyújt a Fehér Ház életébe, megismerhetjük Donald Trump eddig kevésbé ismert oldalát, a „megbízható tanácsadóit” és családját.

Leírás forrásaTovábbMexifornia (Bordertown)

Animációs sorozat két családról, akik egy sivatagos városkában élnek az amerikai-mexikói határon. Az egyik családfő tősgyökeres amerikai, konkrétan határőr, a másik família pedig bevándorló, alig 10 éve az országban levő, de már most sikeresek. Nyilván összecsapnak a kultúrák, de barátságok is szövődnek. Mindez annak szellemében, hogy az amerikai előrejelzések szerint az országban 2017-re a fehérek kerülnek kisebbségbe.

TovábbMéz és Lóhere

Yuuta Takemoto immáron egy éve tanulója egy tokiói művészeti egyetemnek és albérletben lakik egy 25 éves, kicsit lepukkant, de barátságos bérházban. Lakótársai két idősebb egyetemista srác; a majdnem végzett, alapvetően már a felnőttek fejével gondolkodó, magabiztos Mayama és a különc Morita, aki művészet terén ugyan született tehetség, de gyerekes tréfáit, beteges pénzimádatát, állandó terrorját és egyéb sajátos marhaságait meglehetősen nehéz elviselni. Ő egyébként az egyetem rekordere is: személyében megszületik a legendás nyolcadéves diák, többek között annak köszönhetően, hogy néha komoly gondjai adódnak a felkeléssel... Tanáruk és jó barátjuk, Hanamoto Shuuji "Shuu-chan" Sensei egy nap különös szerzettel állít be az egyetemre: vidékről érkezett unokahúgával, a pöttöm és körülbelül 12 évesnek kinéző Hagumival, aki valójában 17 éves és akinek érkezése merőben új színt visz környezete életébe. Tavasz lévén Takemoto szinte első látásra fülig szerelmes lesz, de úgy tűnik, ezzel nincs teljesen egyedül...ugyanis Moritát is elbűvöli a szőke lány rabul ejtő szempárja. Haguról hamar kiderül, hogy félelmetesen tehetséges és bár mindenki csodálattal figyeli ténykedését, a lány kezdetben mégis nagyon visszahúzódó, saját kis világában él és Shuu-chanon kívül nem igazán nyílik meg senkinek; Yamadát viszont meglepően gyorsan barátnőjévé fogadja. Yamada is a baráti kör tagja, egy kedves, csinos és végtelenül naiv lány, aki mesterien bánik az agyaggal és saját rajongótáborral bír, mindezek ellenére a szerelemmel mégsincs szerencséje. Olyan szekér után fut, ami nem nagyon akarja felvenni, ezért az alapvetően vidám természetű lány gyakran sírdogál a történet során. Félteni azért nem kell, minden ártatlanságával együtt igencsak veszélyes is tud lenni és ha elragadja a hév, jól célzott rúgásai nyomán Morita néha már a fényt is látni véli az alagút végén... Ennek a hat embernek az életéből ragad ki és mesél el egy rövid időszakot az anime. Betekintést enged a gondolataikba, örömeikbe és bánataikba; a belső monológok és az érzelmek éppen annyira hangsúlyosak, mint az állandóan jelen lévő humor (amit legmarkánsabban Morita képvisel). Az egyes műfajok megfelelő arányban történő vegyítése nagyon jól sikerült, így a Honey and Clover nézése közben az ember hajlamos azon kapni magát, hogy az egyik szeme sír, a másik pedig nevet. Az eltalált és hangulatos aláfestő zenék és betétdalok ehhez nagyban hozzájárulnak, külön kiemelném az első ED Waltz című számát. Az OP már ízlés dolga Yuki kissé fültépő énekhangjával, de szerintem mind képileg, mind zeneileg jópofa és illik az animéhez. Az eléggé egyedi, pasztelles színekben gazdag képi megvalósítás a festményszerűen mosottas hátterekkel, illetve a szereplők rajzolása sem biztos, hogy mindenkinek elnyeri a tetszését, én személy szerint nagyon szépnek és egyedinek találom az összhatást. Érdemes leülni megnézni, nagyon kellemes sorozat, könnyen megszerethető, életszagú szereplőkkel és helyzetekkel, nem kell hozzá több évre visszamenő animés tapasztalat sem, mindemellett pedig szerintem szinte bárki találhat benne neki tetsző vonást (meg az sem lehet a véletlen műve, hogy internetes szavazásokon számos díjat begyűjtött). Ha pedig a 24 rész kevésnek bizonyulna, immáron bele lehet vágni a 12 részes folytatásba is, aminek a végére hőseink remélhetőleg meglelik a helyüket az életben.

TovábbMézga Aladár különös kalandjai

Mézga Aladárt nem szükséges bemutatni. Fúró-faragó tehetségéről, szülei "szomorításáról" és egyéb kalandjairól már jól ismerhetitek. Aladár, miután kapcsolatot teremtett a 30. századbeli MZ/X-szel, olyan értékes tapasztalatokat és anyagokat szerzett, amelyekkel éjszakánként végre tudja hajtani elképesztően vakmerő kalandjait. Különböző bolygókon veszedelmes kalandokba keveredtek Blökivel, de Aladár furfangos ötleteivel, találékonyságával reggelre szerencsére sikerül visszatérniük a Földre.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbMinions <3 Minyonok

1'rész:Gru (2010) Despicable Me 2'rész:Gru 2 (2013) Despicable Me 2 3'rész:Minions (2015) Jó Szórakozást :D babylon2012

TovábbMiraculous - Katicabogár és feketemacska kalandjai

Ez a rajzfilm sorozat egy átlagos Párizsban élő lányról szól akinek az életét megváltoztatja egy csodálatos fülbevaló. Mindezek közben szerelmes lesz egy jóképű fiúba.

TovábbMoonbeam City (Holdfény város)

Holdfényváros egy abszurd paródiája a 80-as évek bűnügyi drámáinak. A sorozat nyomon követi a titkos nyomozót, Dazzle Novakot, a jóképű idiótát, aki több bűncselekményt követ el, mint amennyit valamennyi bűnöző. Zsarnoki felettese, Pizzazz Miller mindig a nyomában van és a nagymenő újonc, Rad Cunningham alig várja, hogy megbukni lássa. Bár az egész világgal áll szemben, egyetlen dolgot szeretne csinálni, a tényleges rendőri munkáját.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbMy Little Pony: Friendship is Magic

Mint tudjuk a Hasbro nagy alkotása, az Én Pici Pónim: Varázslatos Barátság az én pici pónim negyedik generációja. E sorozatra akarva vagy akaratlanul a legjobb embert választották, Lauren Faust-t. A sorozatot nem Spoiler-ezném le. Célközönsége eredetileg a gyermekek, de úgy tervezték hogy a szülők is megnézhessék. Ez nem pont így sült el, a nézők többsége felnőtt férfi, kiknek családja, gyerekeik vannak. Ezek az emberek magukat Brony-knak hívják.

TovábbNana

Nana is about two girls. Who have met on a train. They both are going to Tokyo, both named Nana, and are even the same age. They become friends, but go their senile real estate hunting they meet up again,and to add yet another thing they have in common, they both want the same flat. They end up sharing it. The story follows Nana and Hachi(the other Nana's nickname) lives as they try to find their place in the world. Nana an aspiring punk-rock musician and Hachi just living. They are the most unlikely friends with their completely different personalities. Nana being tough, strong, proud, and independent. Hachi being loyal, needy, dependent, with characteristics of a dog.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbNaruto

12 évvel ezelőtt egy kilenc farkú rókadémon(Kyuubi) tartotta rettegésben a Hidden Leaf falut (Konohagakure). A démon olyan erős volt, hogy egyetlen farkának egyetlen suhintásával hegyeket tudod eltüntetni vagy szökőárokat tudott előidézni. A szörny rengeteg ember mészárolt le, azonban a negyedik Hokagenak, saját életét feláldozva, sikerült elzárnia őt egy újszülött fiú testébe. Ez a fiú Uzumaki Naruto volt. Származása jelenleg még nem ismert. A negyedik Hokaget (Yondaime Hokage) hősként ünnepelték a Kyubi elzárásáért. Ő azt szerette volna, hogy Naruto is ebben a megtiszteltetésben nőjön fel mint a kilenc farkú "tárolója". Azonban a falú lakói magát a démont látták a fiúban, ezért féltek tőle és kiközösítették. Bár a harmadik Hokage megtiltotta a falu lakóinak, hogy beszéljenek arról, amit tudnak. Még a saját gyerekeiknek sem mondhatták el a 12 évvel ezelőtt történteket. Azonban szüleik Naruto felé tanusított viselkedésükből a gyerekek is elkezdtek ellenségesen viselkedni a fiúval. Naruto így barátok, család és elismerés nélkül nőtt fel. Nem erőltethette azt, hogy az emberek barátkozannak vele, így máskép kellett magát észrevetettni. Ezt csínytevésekkel próbálta elérni. Ez azonban megváltozott, amikor hivatalosan is nindzsa lett. Ezt a Többszörös Árnyék Klón technika (Multiple Shadow Clone Technique (Kage Bunshin no Jutsu)) alkalmazásával érte el, amikor megmentette mesterét Umuino Irukat az áruló nindzsa Mizuki karmaiből. Ez a kaland két dologra ébresztette rá Narutot, az egyik, hogy benne lakozik a kilenc farkú rókadémon, a másik pedig, hogy volt aki törödött vele (Iruka és a harmadik Hokage). Naruto nindzsává válása indítja el az események folyamát.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbNaruto Shippuuden

A Naruto Shippuuden 2,5 évvel azután játszódik, hogy Naruto és Jiraiya elhagyták a falut azért, hogy Naruto hatalmas edzésbe kezdjen. Mint ugye ismeretes eltelt 2,5 év, Naruto és Jiraiya visszatértek a faluba. Naruto meglepődve szemléli a változásokat: Sok egykori barátjából Chuunin és Jounin lett, míg egykori ismerőse Gaara, elnyerte a falu legerősebb ninjájának járó címet, a Kage rangot saját falujában, így ő lett Rejtett Homok Falu Kazekagéja. Természetesen most sem maradunk ellenségek és ellenfelek nélkül, hiszen a bűnöző ninjákból álló szervezet az Akatsuki, elkezdi végrehajtani világhódító tevékenységeit, melynek első lépése, hogy begyűjtsék a bijuu-kat, azaz azokat a Démonokat, akiket elzártak egyes emberekben, mint például Narutóban a Kyuubit, vagy éppenséggel Gaarában az Ichibit. Nem maradhat el a sorozatban a Naruto-Sasuke adok-kapok játék sem, hiszen Naruto eltökélt célja visszavinni Sasukét Konohába.

Leírás forrásaTovábbOne Direction mese

Egy mese, amiben a One Direction szereplői szerepelnek.

Leírás forrásaTovábbOne Piece

Luffy egy kalóz akinek a hajója elsüllyedt a csapatával együtt. Most új társakat keres és természetesen közben vicces kalandokba keveredik sok harccal.:D

Leírás forrásaTovábbOokami Shoujo to Kuro Ouji

Shoujo anime.

TovábbOroszlánfejű herceg - Argai herceg

Argai herceg egy oroszlánfejű hős, akinek szerelmét, Angelica-t egy gonosz boszorkány, Oriale királynő megmérgez 1250-ben, Tirloch-ban, ugyanis az ifjú lányok szépségének elrablásával tud örökké fiatal maradni. Argai-t a kolostorban lévő mágikus könyv felolvasásakor villámcsapás ér, és 2075-ben tér magához New Yorkban. Találkozik Lángész Oscarral, s két társával, Barnabással és Moni Moon-nal. Ők igaz barátai lesznek, s megpróbálják felébreszteni Angelica-t az ellenszer előállításával, melyhez minden hozzávalót össze kell gyűjteniük - ehhez viszont egy időgép segítségével szükséges visszautazniuk 1250-be. Az új világ úrnője, a Sötét Királynő azonban ezt meg akarja akadályozni, mert ha egyetlen elaltatott lány is felébred, ő elpusztul.

Leírás forrásaTovábbOverlord

2138-ban aranykorukat élik a virtuális valóságot kínáló online játékok. A több mint egy évtizeden át a legnépszerűbbnek számító Yggdrasil fantasy-kaland szerepjáték azonban mostanra teljesen elnéptelenedett, így eljött az ideje a szerverek lekapcsolásának. Az utolsó percig a játékban tartózkodó Momonga meglepetten tapasztalja, hogy Yggdrasil világa még a leállítást követően is tovább létezik, és míg a NPC-k öntudatra ébredtek, az ő tudata eggyé vált az avatarjaként használt, teljhatalmú csontváz mágussal.

TovábbParadise Kiss

Fõszereplõnk, Yukari, átlagosnak mondható 18 éves gimnazista lány. Teljesen önállótlan, mint sok korabeli tinédzser, azt csinálja, amit édesanyja mond: tanuljon, tanuljon, tanuljon... járjon felvételi elõkészítõre, vegyék fel az egyetemre... Arról nem is beszélve, hogy szerelmes az egyik menõ osztálytársába, látszólag reménytelenül. Mindez az állapot gyökerestül me gváltozik, amikor Yukarit leszólítja az utcán egy szõke, piercinges, tetkós, biztosítótûs alak, aki külsejét csodálva üldözõbe veszi a lányt... Sikerül "elkapniuk", és elviszik a Mûterem nevû dolgozószobájukba. Yukari teljesen visszazárkózik az ötletüktõl, hogy legyen õ a Paradise Kiss (csapatuk márkaneve) modellje. Véleménye megváltozik, miután megismerkedik George-dzsal, a jóképû tervezõsráccal, és teljesen beleszeret ^.^ Yukari innentõl kezdve megállíthatatlanul sodródik a modellkarrier felé, emiatt háttérbe kerül a családja, a tanulás és az eddigi erkölcsös élete. Megismerkedik a szõke srác csapatával, akik egy divattervezõ iskola végzõs diákjai. (A csapat tagjai tehát: Arashi, a fentebb említett szõke srác, George, a biszexuális ruhatervezõ, Miwako, a babaarcú, rózsaszín hajú lány, és Isabella, a transzfesztita.) Yukari elvállalja, hogy felveszi az általuk készített báli ruhát iskolájuk gálaestjén, és segít a ruha elkészítésében is. Yukari és George egymásba szeretnek, a sorozat folyamán kibékülnek, összevesznek... Miwako és Arashi is szerelmesek, azonban kiderül, hogy Yukari "plátói szerelmével", Tokumorival, bezárul egy gyerekkor óta tartó szerelmi háromszög... A sorozat különleges grafikája nekem nagyon bejött, a zenén (sajnos) kevesebb a hangsúly. A témája is nagyon tetszik, akár meg is történhetne. Számomra olyan volt, mint egy jó könyv, amit nem lehet letenni: az egész animét egy délután alatt néztem meg. A sorozat erotikában sem szenved hiányt, úgyhogy 16 éven aluliaknak nem ajánlom... Összegzés: újabb remekmû a NANA alkotóitól.

Leírás forrásaTovábbPark műsor

A Parkműsor (Regular Show) egy amerikai rajzfilmsorozat, amelyet J. G. Quintel alkotott és a Cartoon Network Studios gyárt. A sorozat eredetileg egy próbarésznek készült és a Cartoon Network Cartoonstitute nevű műsorában kapott helyet 2008-ban. Egy évvel később zöld utat kapott és megkezdődött a sikeres gyártás. Jelenleg a hatodik évadot készítik. Az Amerikai Egyesült Államokban 2010-ben mutattak be. Magyarországon 2011. november 26-tól[1] hétvégenként 19.50-től adták (az új részeket), két kis-részenként, így egy nagy rész játékideje hozzávetőleg 21 perc. 2012-től a napi kínálat része.

TovábbPeach girl

Nagyon jo a rajzfilmje. Olyan mint az igazi tortenet.

TovábbPhineas és Ferb

A Phineas és Ferb egy Emmy-díjas, Disney Channel által készített rajzfilmsorozat. 2008. február 1-jén mutatták be először világszerte. Magyarországon a Jetixen (2009. szeptember 19-től Disney Channel) vetítik 2008 nyara óta. A címszerereplők egy külvárosi[1] mostohatestvérpár,[2] akik a nyár minden napján kitalálnak valami lehetetlennek tűnőt, amit aztán megvalósítanak, mindezt a szüleik tudta nélkül. Ez idegesítő a nővérük, Candace számára, ezért mindig le akarja őket buktatni szüleik előtt. Visszatérő poén a sorozat mellékszála, amelyben a család kedvence Kerry ("K ügynök"), egy kacsacsőrű emlős titkosügynököt játszik, aki meg akarja állítani a gonosz tudós, Dr. Doofenshmirtz-et. A két szál a történet végén egybefolyik, aminek következtében Candace nem tudja lebuktatni a fiúkat.

Leírás forrásaTovábbPókember

Megérkezett Magyarországra minden idők egyik legnépszerűbb akcióhőse, Spiderman, vagyis a pókember, hogy szembeszálljon a világ legveszélyesebb gonoszetvőivel és gazembereivel. Hősünk emberfeletti, pókokra jellemző képességeivel, hihetetlen elszántsággal küzd a bűnözők ellen. A Spiderman epizódjai során részesei lehetünk a szuperhős kalandjainak. A pókember hatalmas erővel, gyors reflexekkel, hihetetlen egynsúlyérzékkel rendelkezik, és bármely felületre képes rátapadni. E tulajdonságok megkönnyítik a New York városának legveszélyesebb bűnözőivel való szembeszállást. A változatos és izgalmas történetek bizonyosan a képernyőhöz 'ragasztják' majd a nézőket!

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbPókember elképesztő kalandjai (Ultimate Spider-Man)

Peter Parker még csak egy éve éli Pókember életét. Megmentett már sok-sok embert, legyőzött jó pár gonosztevőt, de még mindig csak tanulja, hogyan legyen igazi szuperhős. Nick Fury, a csodaügynök egy lehetőséget kínál Peternek: valódi szuperhőst farag belőle, hogy ő lehessen a tökéletes Pókember.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbPokémon

Rajzfilm

Leírás forrásaTovábbPOKÉMON (Pocket Monsters)

A történet egy álommal kezdődik. Az álommal, hogy egy nap elnyerjük minden idők legjobb Pokémon mesterének címét. A rajzfilm nézője már az első percektől fogva egy olyan fantasztikus világ kellős közepén találja magát, melyben kaland, veszély és legfőképp izgalmas szórakozás vár mindenkire. Az epizódok során hőseink, a három Pokémon tanító Ash, Brock és Misty, kalandjait követhetjük nyomon. Hármójukat egyetlen cél vezérli: mestereivé válni a pokémonoknak. A történet minden egyes helyszínén, legyen az erdő, város, Pokémon-edzőterem, fennáll a lehetőség, hogy egy új pokémonnal találkozhatunk. Minden egyes kis szörny, összesen 150 fajta van, más és más tulajdonságokkal rendelkezik. A cél nem csak az, hogy hőseink legyőzzék őket, hanem az, hogy minél többet összegyűjtsenek belőlük, és kiképezzék őket. Időközben megismerkedhetünk magukkal a szörnyecskékkel is, kapcsolatok keletkeznek és alakulnak, s hamarosan rájövünk: a pokémonok nemcsak eszközei az előrejutásnak, hanem élő-érző szereplői a történetnek. Elvesztett és megnyert csaták során hőseink tapasztalatokat szereznek, kapcsolatba lépnek és megbarátkoznak a szörnyekkel. Minden pokémon különböző szükségletekkel és tulajdonságokkal bír, azaz saját egyéniséggel rendelkezik, s ez teszi mindannyiukat emberivé. Hőseink minél inkább megértik és oktatják őket, minél jobban törődnek velük, annál több segítségre számíthatnak a pokémonoktól, hogy elérjék céljukat: a legjobbaknak járó címe.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbPokoli Szomszédok - Neighbors from Hell

A Pokoli Szomszédok egy démoni család hétköznapjait mutatja be, akik a következő kedves céllal jöttek a Földre: megakadályozni, hogy az emberek bezavarhassanak a Pokol nyugodt mederben folyó gonosz mindennapjaiba.

Továbbpumukli kalandjai

Éder bácsi az asztalos egy nap különös dolgot talál, egy manó (pumukli) ólálkodik a műhelyébe. Aki egy gobold törvény miatt mindig éder bácsi mellet kell lennie amíg egy másik ember meg nem lássa.

TovábbRanma 1/2

A történet két ősi harcművész család, Saotome és a Tendou család közel sem hétköznapi életébe enged bepillantást. A két családfő Genma Saotome és Tendou Soun még fiatalkorukban megfogadták egymásnak, hogy ha gyermekeik felnőnek összeházasítják őket így erősítve a családok közti köteléket és öregbítve a jó hírnevüket. Amíg ez az idő elérkezik Saoutome Genma Kínába utazik, hogy ott tökéletesítse saját és fia harcművészeti képességeit, amik eddig sem voltak már elhanyagolhatók. Ám egy szerencsétlen baleset során, ami a legendás tavaknál történik mindketten különös változásokon mennek keresztül. Ugyanis aki beleesik az egyik tó vizébe, az hideg víz hatására átváltozik azzá, ami éppen az aktuális tóra jellemző. Így történik, hogy Genma pandává, míg Ranma lánnyá változik és csak forró víz hatására változnak vissza eredeti formájukba. Az átok ráadásul hosszabb ideig fejti ki hatását, mint egy emberöltő, így egész életükben kénytelenek elviselni. Ilyen körülmények között térnek vissza Japánba, hogy Genma beteljesítse barátjának tett ígéretét, és felajánlja fiát, hogy összeházasítsák egy Tendou lánnyal. Ám, hogy a történet csak itt kezdődjön el a három Tendou lány közül éppen arra jutott a választás, aki a lehető legkevesebb hajlandóságot mutatja a házasság irányában. Tendou Akane ugyanis nem hajlandó fejet hajtani apja akarata előtt és ellenszegül, amit persze Ranma sem bán, de ennek ellenére mégis kénytelenek elviselni, hogy minduntalan össze akarják boronálni őket A történeteket csak bonyolítja, hogy Ranma lány formájában igen nagy hatást gyakorol az iskola kendó csapatának vezetőjére, aki heves udvarlással ostromolja a lány bőrbe bújt fiút... A sorozat összesen 7 fejezetből áll, telis tele poénokkal. Rengeteg karaktert ismerhetünk meg és mindenki egyet akar, Ranmát. Vagy azért, hogy megszerezze, vagy azért, hogy megverje. Főhősünknek tehát alaposan össze kell szednie magát ahhoz, hogy bebizonyítsa igenis érdemes arra, hogy megkapja az elismerést és persze nem utolsó sorban Akanét, aki bár hevesen tiltakozik és sosem ismerné be, de mégiscsak megkedveli a fiút.

Leírás forrásaTovábbRejtélyek Városkája

A Pines ikrek, Dipper és Mabel különös rejtélyek nyomára bukkannak bohókás nagybátyjuk, Stan városában, ahol a nyári szünetet töltik. Gravity Falls egy kis elszigetelt észak-nyugati városka, ahol azonban semmi nem az, aminek látszik. A született kalandor Dipper, és az optimista energiabomba, Mabel egy rejtélyes újság után rájönnek, hogy Gravity Falls titkokat rejt. Miközben belevetik magukat a kutatásba, arra is rájönnek, hogy leginkább egymásra számíthatnak.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbRick és Morty - Rick and Morty 2013

A Rick és Morty című animációs filmsorozat egy briliáns tudós és nem éppen lángelméjű unokája izgalmas és olykor veszélyes kalandozásait meséli el.

TovábbSámán király

A történet főszereplője Yoh Asakura, egy többgenerációs sámán család sarja, aki a városba költözik, hogy edzhessen. Itt ismerkedik meg Morty-val, a városi fiúval, aki szintén látja a szellemeket, mégsem hisz bennük. Morty a történet folyamán Yoh első igazi barátjává válik. Egy másik személy, akivel barátságot köt, Amidamaru, a hatszáz éves szamuráj szellem, aki örök hűséget fogad új gazdájának. Yoh életcélja, hogy békés, gondtalan életet élhessen, ezért már gyermekkorában megfogadta, ő lesz a sámánkirály - hiszen egy király henyélhet egész nap. A sámánkirály a leghatalmasabb sámán a világon, aki kapcsolatba léphet a szellemkirállyal. A sors úgy hozza, hogy épp eljött az ideje az 500 évente megrendezésre kerülő sámánok harcának, aminek győztese lesz a sámánkirály. Az ő sorsa, hogy megmentse a világot a pusztulástól. Yoh is benevez, s hamar szembesül azzal, hogy minden lehetséges vereség egy-egy álom szertefoszlásával jár. És a sámánkirály vállán talán több felelősség van, mint azt gondolta. Álmai elérésében segítenek barátai és a "szívtelen" menyasszonya, Anna.

Leírás forrásaTovábbScooby-Doo

--

TovábbShaolin leszámolás

A beszélő sárkányok, a kung-fu rúgások és a Shen-Gong-Wukért folyó harc csupán egy dolgot jelenthet. Íme, itt vannak ők. Omi egy robbanékony, ifjú szerzetesnövendék és egyben a Shaolin csapat nem hivatalos vezetője. Az őselemek közül a vizet uralja, emellett teljes valójával azon van, hogy megtalálja a Shen-Gong-Wu hiányzó részeit és leszámoljon bármilyen ellenséggel, aki akadályozni próbálja őt ebben. Miközben új tanulóit oktatja a Shen-Gong-Wu részeiről és harcművészetekről, Omi is mindig tanul tőlük valamit. Kimiko egy gazdag és olykor-olykor beképzelt lány. Tokióban született és nőtt fel, nagyon vagyonos háttérrel rendelkezik és néha kérkedik értéktárgyaival. Ugyanakkor Kimiko valódi értékei harc közben mutatkoznak meg. Megkéri a többieket, hogy szálljanak le Omiról, ezzel egy csapásra elnyeri az ifjú szerzetes bizalmát és végérvényesen Omi csapatának tagja lesz. Kimiko az őselemek közül a tüzet uralja. Raimundo első felbukkanásakor nem igazán szimpatikus, ugyanis ki nem állhatja Omit és van benne némi erőszakos hajlam is. Sokkal jobban foglalkoztatja szobája kinézete, semmint az, hogy megtalálja a Shen-Gong-Wu hiányzó részeit. Mindamellett ez a brazil cirkuszi csillag segítőkész a harcban és bármit megtesz, hogy fenéken billenthesse a gonoszt. Raimundo az őselemek közül a szelet uralja. Clay egy texasi cowboy, aki sok mindent tud a kung-furól. Hűségesebb Omihoz, mint a csapat többi tagja. A csatákban cowboyhoz méltóan harcol, és lépésről lépésre megtanítja Ominak, hogyan kell alaposan ellátni a rosszfiúk baját. Csata közben egyenesen kizökkenthetetlen. Soha nem sietős a dolga egészen addig, amíg nem szólnak neki, hogy ideje volna megkeresni a következő Shen-Gong-Wut. Clay az őselemek közül a földet uralja. Master Fung Omi eredeti tanára. Hisz abban, hogy Omiból egyszer nagyszerű szerzetes lesz. Omi keze ügyébe adott egy csapat ifjú tanulót, hogy Omi tanítsa őket, és segítségükkel sikerüljön megtalálnia az ősi Shen-Gong-Wu tárgyakat, mielőtt azok még a gonosz kezébe kerülhetnének. Omi egyben tanoncainak mentora is, és gyakran segíti őket útjukon. Amikor kalandjaik során Omi és a többiek bajba kerülnek, Master Fung mindig ad nekik valamilyen megoldandó feladatot, amely segít nekik megtalálni a helyes irányt. Dojo Kanojo Cho talán mindössze 120 centisnek tűnik, de ő valójában egy 12 méteres tűzokádó sárkány, a Shaolin Templom őrzője. Évezredek óta őrzi az ősi Shen-Gong-Wu pergamentekercset. Dojót transzportálásra is használják, hogy eljuttassa Omit és barátait olyan helyekre, ahonnét már be tudják határolni a Shen-Gong-Wu részeit. Mégis úgy érzi, mintha a templom őrzőjéből bébicsősszé fokozták volna le. Ő Omi védelmezője és egyfajta edzője is az akciók során. Képes arra is, hogy sok mérföld távolságból kiszimatolja a Shen-Gong-Wuk pontos pozícióját. Jack Spicer egy nagyravágyó rosszfiú, aki gótikus cuccokat hord, és szeretne uralkodni a világ felett. Viselkedése sok kívánnivalót hagy maga után, és mindig kioktatja azokat, akik nem értenek egyet vele. Rábukkan a gonosz boszorkány, Wuya szellemére, aki azt mondja neki, hogy meg kell találnia a Shen-Gong-Wu részeket, mielőtt Omi és a többiek odaérnek. Ha Jack egymaga nem képes legyőzni Omit, akkor segítségére sietnek ördögi talpnyalói, hogy együtt megállíthassák Omi csapatát. Jack abban a tudatban indul a hiányzó tárgyak felkutatására, hogy azok hozzásegíthetik világuralmi terveihez. Wuya egykor gonosz boszorkány volt, de az első Shaolin leszámolás során legyőzték, és évezredekre egy fa kirakódobozba zárták. Wuya most egy gonosz szellem, aki nem képes fizikai formát ölteni, és Jacket kell felhasználnia arra, hogy megtalálja a hiányzó tárgyakat. Wuya elmondja Jacknek, hogy mit kell tennie, ha majd szemtől szemben találja magát Omival és csapatával, de Jack többnyire áthárítja ezt a piszkos munkát a robotokra. Wuyanak az összes Shen-Gong-Wu tárgyra szüksége van, hogy ismét fizikai formát vehessen fel.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbSimpson család

Aki még nem ismeri a Simpson családot, annak fogalma sincs arról, hogy egy rajzfilm ilyen humoros is lehet!

Immár több mint 10 éve fut az amerikai televízióban töretlen, sőt, egyre növekvő népszerűséggel a különös Simpson család hajmeresztően vicces hétköznapjait bemutató rajzfilmsorozat. Az atomerőműben dolgozó, kissé bugyuta Homer, felesége, a kontymagassági világrekordot tartó Marge, egyetlen szertelen fiúk, a mindig minden kópéságra kapható Bart, a család esze, a kis Lisa és a mindig láb alatt totyogó aprócska cumis Maggie népszerősége mostanra olyan figurákéval vetekszik, mint Mickey Egér, Superman és Tapsi Hapsi! A siker nem véletlen, hiszen a nem csak rikító sárga külsejük miatt abnormális Simpsonék kalandjaik során a mindenki által jól ismert hétköznapi helyzeteket, a legismertebb sztárokat, politikusokat és a legnagyobb filmsikereket figurázzák ki rendkívül eredeti és harsány humorral.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbSlugterra

Eli Shane egy tinédzser, aki elszánta magát, hogy ő lesz a Slugterra legnagyobb hőse. Ezt csakis úgy érheti el, ha slugokat gyűjt, edzi őket, és párbajozik a kis lényekkel. Mielőtt Slugterra-ra érkezett volna, csak egyetlen slugja volt, a híres Burpy. Amikor először jár Slugterrán, szert tesz egy barátra, egy Pronto nevű molanoidra. Ezután találkozik Trixie-vel, aki megmenti egy szélhámos slugharcostól. Majd útjába kerül a Kord nevű Barlangi Troll. Pronto segítségével elindul egy bajnokságon, ahol több slugot edzhet és kaphat. Felkészül, majd megpróbálja megállítani a gonosz Dr. Thaddeus Blakkot és hátborzongató slugjait. Készen állsz ennyi kalandra?

Leírás forrásaTovábbSok sikert, Charlie !

Az egész sorozat főszereplője egy kisbaba.A neve Charlie.Ennek az aranyos kislánynak a kiskoráról a testvére videókat készít,hogy lássa milyen volt kicsinek.(Charlie lássa)De ,mint minden családban itt sem megy minden olyan könnyen.

TovábbSonic Boom

Pörgés, játék, kaland! Ez mind rád vár, ha belekóstolsz a Sonic Boom világába. Sonic és barátai mindent elkövetnek, hogy megvédjék szigetüket a különböző fenyegetésektől, főleg az őrült tudós, Dr. Eggman ármánykodásaitól és az általa létrehozott robotoktól. Sonic ösztönösen cselekszik és a pillanatnak él. Barátaival együtt mindig a következő izgalmakat, kihívásokat és diadalmakat keresi.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbSonic X

a gyors sün

TovábbSoul Eater

Egykoron a Kishin (Démonisten) káoszba és szenvedésbe hajtotta a világot. Legyőzése után a Shinigami (Halálisten) annak érdekében, hogy ez a borzalom soha ne ismétlődhessen meg, megalapított egy szervezetet, pontosabban egy iskolát, Shibusent, amely Meistereket/Fegyvertechnikusokat és Fegyvereket képez ki. Az ő feladatuk, hogy az elkorcsosult emberi lelkeket, melyek Kishin embriókká váltak, megtisztítsák és begyűjtsék. Ha egy meister-fegyver páros összegyűjt 99 embrió és 1 boszorkány lelket, lehetővé válik, hogy a fegyverből Death Scyhte (Halálkasza) váljék, a legerősebb fegyver Shinigami-sama számára. Történetünk főszereplői is ilyen tanulók Shibusenben, akik azonban nem mindennapi események forgatagába kerülnek.

TovábbSoul Eater Not!

A Soul Eater Not! a fő sorozat egy melléktörténete, melynek középpontjában egy elsőéves fegyver, Harudori Cugumi áll, aki két vele egykorú fegyvermesterhez, Tatane Meméhez és Anya Hepburnhöz csatlakozik. Az események az Akadémia NOT (Normálisan Oktatott Tanulók, eredetileg Normally Overcome Target) osztályban játszódnak, ahol a fegyverek és mestereik megtanulják irányítani erejüket, és leküzdik a kezdeti nehézségeiket, hogy egyszer a harcra kiképzett EAT (Elképesztő Adottságú Tehetségek, eredetileg Especially Advanced Talent) osztályba kerülhessenek. A cselekményszál nem egyértelmű, de erősen sejthető, hogy egy alternatív időben játszódik az eredeti sorozat kezdete előtt, ugyanis Kimre már „boszorkány”-ként utalnak, azonban Medusa még az iskola nővére és Sid még nem élőhalott, illetve Kim és Jacqueline még nem partnerek. A sorozat jelentősen különbözik az eredeti Soul Eatertől, a főhős keresi életcélját, és csak annak a véletlennek köszönhetően került az Akadémiára, hogy fegyvernek született. A cselekmény a három lány szemszögéből kerül ismertetésre, kezdeti konfliktusok csak a diákok között alakulnak ki. A negatív szereplőket, hasonlóan az eredeti sorozat szereplőihez, csak néhány képkockán láthatjuk, a sorozat egyedi negatív szereplői közül eddig csak Shaula, az egyik Gorgon nővér került bemutatásra, aki Halálvárosba küldi az embereit, hogy információkat gyűjtsön.

Leírás forrásaTovábbSouth Park

Három évvel amerikai bemutatása után hazánkba is eljut a televíziózás történetének legfelforgatóbb rajzfilmje. Már az elején érdemes használati utasításként leszögezni a figyelemre méltó lényeget, amit a rajzfilm egyik alkotója megfogalmazott: "A South Park világa annyira nyakatekert és szürreális, amennyire egy kilencéves iskolás gondolatvilága." A sorozat a felnőttek körében aratta legnagyobb sikereit. A történet szerint a coloradói sziklás hegységekben, a flúgos South Parkban élnek az első látásra ártatlan lurkók: Kyle, Kenny, Stan és Cartman. Stan a csapat vezére, őt ritkán merik megtréfálni társaik. A South Park vitákat generált a világon mindenütt, ahol bemutatták. Pedig csak egy rajzfilm. Igaz, kicsit másmilyen, mint amit megszoktunk.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbSpongyaBob Kockanadrág

Furcsa, mégis mennyire eredeti és különleges! Ez a tengeri szivacs SpongyaBob Kockanadrág története. A Csendes óceán legmélyén egy kisvárosban, egy ananász belsejében él a kockaformájú, sárga színű tengeri szivacs SpongyaBob Kockanadrág háziállatkájával, Garyvel, a csigával. SpongyaBob Kockanadrág egy sütödében dolgozik, de emellett megvan a tehetsége, hogy minden bajba belesodródjon, anélkül, hogy erre egy kicsit is törekedne. Ha például nem megy az egyik kedves szomszédjának, egy tintahalnak az idegeire, akkor bizonyára legjobb barátjával, az egyszerű, ám nagyon kedves tengeri csillaggal, Patrickal, vagy legkedvesebb barátnőjével, Sandyvel csatangol. Ezen a tengeri helyen a halacskajárás, buborékfújás művészetnek számít, és a legízletesebb tengeralatti finomság a panírozott rákpástétommal töltött hamburger. Csobbanjatok ti is SpongyaBob Kockanadrággal!

TovábbStar Wars - A végzet ereje (Star Wars: Forces of Destiny)

A Disney új animációs websorozata, a Forces of Destiny, kimondottan a Star Wars univerzum női karaktereire koncentrál, és leginkább a fiatalabb korosztályt szólítja meg. De ha az ember éppen nem gyerek, vagy nem lány, vagy egyik sem, akkor is bőven elég okot ad a sorozat arra, hogy mindenki megszeresse.

TovábbStar Wars: Ellenállás (2018)

Tartalom: A Star Wars: Ellenállás sorozat hat hónappal Az ébredő Erő előtt játszódik. Kazuda Xiono egy fiatal és egy tehetséges pilóta. Poe Dameron egy titkos küldetéssel bízza meg, hogy kémkedjen az Első Rend ellen és annak fenyegető erejéről.

Leírás forrásaTovábbStar Wars: Forces of Destiny

A Disney új animációs websorozata, a Forces of Destiny, kimondottan a Star Wars univerzum női karaktereire koncentrál, és leginkább a fiatalabb korosztályt szólítja meg. De ha az ember éppen nem gyerek, vagy nem lány, vagy egyik sem, akkor is bőven elég okot ad a sorozat arra, hogy mindenki megszeresse.

Leírás forrásaTovábbStar Wars: Lázadók - Star Wars Rebels

Amikor a galaxisban a félelem az úr, egy lázadás lobban lángra. Pont ekkor érkezik egy ifjú, Ezra. Amint megérkezik csodálni kezdi a harcot, és a lázadóknak drukkol, majd később belép a harcba. Amint Kanan, egy Jedi felfigyel rá, gyámsága alá veszi, ám ezzel a sith Inkvizítor is felfigyel rá.

Leírás forrásaTovábbSword Art Online

In the year 2022, thousands of people get trapped in a new virtual MMORPG and the lone wolf player, Kirito, works to escape.

Leírás forrásaTovábbSzamuráj Jack (Samurai Jack)

A Samurai Jack egy ősi harcos történetét meséli el, aki elhatározza, hogy megtöri az alakváltoztatásra képes varázsló, Aku gonosz uralmát. Valamikor - a távoli múltban - egy kisfiú tehetetlenül nézte végig, hogyan hajtja uralma alá népét és országát egy gonosz boszorkánymester. A fiút apja messzi földre küldi, hogy a világ legkiválóbb tudósainak keze alatt tanulja ki a harcművészeteket. Miközben Samurai Jack immár fiatal felnőttként útjára indul, hogy megkeresse otthonát, számtalan különböző civilizációt, csodálatos tájat és szokatlannál szokatlanabb lényeket ismer meg. A szűkszavú Jack harcos férfiúként veti be minden tudását, egyesítve az elmét, az önuralmat és a fizikai erőt.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbSzerelem, halál és robotok - Love Death and Robots 2019

Az antológiasorozat egymástól teljesen különálló epizódjai kivétel nélkül a halál, a szeretet, meg persze a robotok témájával foglalkoznak, és mindezt sci-fi, fantasy és horror-elemek tálalásában teszik.

TovábbSzuperhősök - A harc sosem ér véget

Egy átfogó történet a szuperhős-képregény, fantasy műfajról és ennek hatásáról az amerikai kultúrára. Előzetes:https://www.youtube.com/watch?v=fdKte7n1NJU

Leírás forrásaTovábbSzületett kémek

3 lányról szól

TovábbTexas királyai

Hank Hill egy régimódi, dolgos, sörvedelő családapa, aki megpróbál boldogulni a modern texas-i világban. Hank egy kitalált kisvárosban, Arlen-ben él családjával; felesége fontoskodó, a fia egy csalódás, barátai lúzerek, édesapja terhes számára, de mindezek ellenére bizakodó, erkölcsös és próbálja irányítani a családját. A családot, melynek történéseit és megannyi kalandjait követhetjük nyomon ebben a sorozatban. Új animációs sorozat a Beavis and Butt-Head (Mike Judge) és a The Office (Greg Daniels) alkotóitól!

TovábbThe 7D

Jollywood hóbortos világában a királynő a 7D-re támaszkodva tartja a királyságot csúcsformában, azonban a gonoszkodó Grim és Hildy Gloom összeesküvést szőnek és el akarják emelni a 7D bányáiból a varázslatos drágaköveket.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbThe Adventures of Puss in Boots

A spectacular CG action-comedy, THE ADVENTURES OF PUSS IN BOOTS stars one of DreamWorks Animation's most celebrated characters. The world's greatest fighter, lover (and milk connoisseur) springs to action with mystical, comical tales that take him to exotic locations filled with unforgettable characters.

Leírás forrásaTovábbThe Looney Tunes Show

Animációs vígjáték sorozat, benne a Bolondos Dallamok világhírű szereplőgárdájával, akik gyerekek és családok generációit szórakoztatják évtizedek óta. Az igazi "furcsa páros", Tapsi Hapsi és Dodó kacsa, valamint világhírű barátaik, Cucu malac, Csőrike, Szilveszter és Gyalogkakukk bebizonyítják, hogy barátok nélkül az élet nehéz, velük viszont még nehezebb.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbThomas a gőzmozdony

http://thetvdb.com/banners/_cache/seasons/78949-13-2.jpg Sodor szigetén az élet sosem unalmas, a megszemélyesített mozdonyok dolgoznak, barátkoznak és persze állandóan izgalmas feladatokat kapnak. Thomasszal, a gőzmozdonnyal és barátaival, Diesellel, James-szel, Gordonnal és Emilyvel minden nap. Thomas, a gőzmozdony végre berobogott Magyarországra is. A brit gyerekek körében 1984 óta képernyőn is hódító, Sodor szigetén elő Thomast és barátait már itthon is láthatjuk a képernyőn. Nem akármilyen sorozatról van szó. Tudtad például, hogy: - Thomas több mint 60 éves... 1945-ben írta az első könyvet Rev. W. Awdry anglikán lelkész - Az író, Awdry saját kisfia, Christopher szórakoztatására találta ki a sztorikat a beszélő mozdonyokról még 1943-ban - Annyira sikeres lett a sorozat, hogy Christopher folytatta a történetek írását - Thomas és Sodor szigetén elő barátai története 1984-ben került először képernyőre - Thomas minden idők egyik legnépszerűbb karaktere, világszerte 80 millió példányt adtak el Awdry könyvéből - A sorozat indulásakor Ringo Starr, a Beatles dobosa nemcsak a történet narrátora volt, hanem a szereplők hangját is ő kölcsönözte - Egyedül Japánban és Koreában mutatták be a rajzfilmet úgy, hogy nem egy ember, hanem más-más színész adta egyes szereplők hangját - Thomas bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe, amikor megépítették minden idők legnagyobb vasútmodelljét, a történet egyik szereplőjét, Jamest.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbTom és Jerry

A Tom és Jerry (Tom and Jerry) egy sikeres és hosszú életű amerikai animációs sorozat, amelyet William Hanna, valamint Joseph Barbera írt és rendezett a Metro–Goldwyn–Mayer filmstúdió számára. Annyira népszerűvé vált a két figura, hogy még napjainkban is készítenek kisebb epizódokat, vagy egész estés filmeket. A sorozat epizódjai – számos egyéb kitüntetés mellett – összesen hét Oscar-díjat nyertek.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbTotál dráma sziget

A sorozat egy kis kanadai szigeten játszódik a lepusztult Wawanakwa Táborban, ahová 22 versenyző érkezik, hogy összemérjék tudásukat. A sorozatban nemcsak próbák, hanem viták, és verekedések is vannak. A legtöbb részben kiszavaznak valakit, aki lesétál Szégyenmólóra, felszáll a Balekhajóra, ami Lúzerfalvára megy. A győztes jutalma 100 000 $ !

Leírás forrásaTovábbTotál dráma világturné

A Totál Dráma Világturné a Totál Dráma-sorozat harmadik évada, amelyben az eddigiek közül 15, valamint 2 új versenyző vesz részt. A versenyzők a világ körül utaznak egy óriási repülőgéppel, amelyet a Chef vezet. A próbák a világ nevezetes helyein vannak. Köztük Egyiptomban, New York-ban és Japánban. A versenyzők az első két évadban megszokott mályvacukor és Arany-Chris-díj helyett hányózacskóban mogyorót kapnak. A repülőgépen van a vallató kamra és a kiszavazás is.

Leírás forrásaTovábbTransformers Prime

A Földért vívott háború még nem fejeződött be: a békeszerető Autobotok kegyetlen harcot vívnak az Álcákkal. A Nevadában élő Autobot központi erők az Egyesült Államok kormányának támogatását élvezik. Titkos fegyvereik a zseniális Transformerek, amelyek akár emberszabású, akár jármű alakot is képesek felvenni, bár az emberiség nagy része előtt homály fedi tevékenységüket.

TovábbTrollvadászok (Trollhunte)rs

A sorozat del Toro regényén alapul. A történet szerint az emberek világa alatt a trollok világa húzódik. A két nép évezredek óta békében, egymás háborgatása nélkül élt, köszönhetően egy mágikus amulettnek és az amulett hordozójának. Ám a trollok között találhatunk gonosz egyedeket is, és van közöttük alaki, aki mindkét világot az uralma alá akarja hajtani.

Leírás forrásaTovábbTron: Uprising

A Tron és Tron: Legacy filmek után íme egy animációs sorozat ami az új évezredbeli mozifilm látványvilágát viszi tovább. Az idő már jóval előrébb jár, Beck a főhős, megpróbálkozik azzal amire eddig csak a legendás Tron volt képes, hogy a Grid újra olyan szabad legyen amilyennek elképzetlék. Beck is a young program who becomes the skillful leader of a revolution inside the computer world of The Grid. His mission is to free his home and friends from the reign of the villainous Clu and his henchman General Tesler. Beck will be trained by Tron - the greatest warrior the Grid has ever come to know. Tron will not only teach Beck the fighting and light cycle skills he needs to challenge this brutal military occupation, but he will be a guide and mentor to him as he grows beyond his youthful, impulsive nature into a courageous, powerful, strong leader. Destined to become the next Tron of the system, Beck adopts Tron's persona and becomes the archenemy of General Tesler and his oppressive forces.

Leírás forrásaTovábbTsubasa kapitány

A főhős, Tsubasa Ohzora, akinek a foci a mindene. Már két éves korától ragaszkodott hozzá, mert megmentette az életét. Attól kezdve a világ legjobb focistájává akar válni. Édesanyjával elköltözik Nankatsu-ba, miközben édesapja, elhajózik a tengerre, mint ismert kapitány. Tsubasa az új környezetében kicsit nehezen szokik hozzá, valamint a neves kapussal kerül összetűzésbe, aki Genzou Wakabayashi. A Tsubasa vs. Wakabayashi párbaj mivel a kezdetét veszi, ezért a többi játékos próbálkozik ketté válni. A kapus ellenfelei összegyűlnek Tsubasa mögé, hogy egy jól játszó csapatot hozzanak össze. Ez alatt megjelenik a brazil válogatottakból, az egyik legjobb játékos, aki Roberto Hongo. A célja eleinte ismeretlen, de Tsubasa tanítása elég jól felforgatja az életét és ez a csapatuk edzésének bevállalása. Tsubasa folytatja vágyát és ezt kitűzi a céljának, hogy egyszer majd a brazil válogatottban játszhasson.

Leírás forrásaTovábbTurbó Spuri

A híres Indy 500 a világ három legnagyobb versenyének egyike. Turbo, a csiga, mióta egy szörnyű balesetet követően egy autó motorjában ébredt, szuper sebességre tett szert. Azóta verhetetlen ezen a versenyen. Most azonban újabb kihívói akadtak, akik a címére pályáznak.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbUltraman (2019)

Új Ultraman hős lép színre Shinjirou, a legendás Hayata Shin fia személyében.

Leírás forrásaTovábbUta no Prince-sama

Nanami Haruka kiskorától kezdve a nagyanyjánál élt vidékén, ahol nem volt sok ember, így elszokott a tömegtől. Egy nap, mikor bement a városba, majdnem elájult a sok ember miatt, és csak egy énekes hangja volt képes megmenteni. Ezután eldönti, hogy a neves zeneművészeti iskolába, a Saotome Akadémiára fog járni, hogy dalszövegíróvá válhasson, és egy nap dalt írhasson a bálványának, Hayato-samának. Azonban már a felvételi napján problémákba ütközik, ugyanis elkésik, és nem akarják beengedni. Két fiú siet a segítségére, Ittoki Otoya és Ren Jinguuji. Miután nagy nehezen sikerül bejutnia a felvételire, fel is veszik és Nanami hivatalosan a Saotome Akadémia tanulója lesz. Az akadémián találkozik további négy fiúval, Hijirikawa Masatoval, Kurusu Shou-val, Shinomiya Natsukival és Ichinose Tokiyavál (aki Hayato-sama fiatalabbik ikertestvére). Továbbá egy barátnőt is talál, akivel a felvételi napján ismerkedett meg, és aki a szobatársa is lesz, Shiboya Tomochikát. Nanaminak még sok problémával kell szembenéznie az akadémián, ugyanis van néhány alapvető hiányossága a zene terén... Azt hiszem, nem árulok el sokat azzal, hogy lesz gondja bőven egy ilyen akadémián, ahol gyakorlatilag bármi megtörténhet.

Leírás forrásaTovábbVadmacska kommandó

5 lányról szól akinek meg kell mentenie a világot...

TovábbVámpír-Vadászok

Minden emberöltővel születik egy kiválasztott. Csak ő szállhat szembe a vámpírokkal, a démonokkal, és a sötétség erőivel. Ő a vámpírvadász! Generációk óta csak egy vadász élhetet a földön, és csak nő nemű lehetett. Azonban ezt egy nagy hatalmú boszorkány megváltoztatta. Minden olyan potenciális vadászlány aki vadásznak született, vadásszá is vált. Vadászlányok ébredeztek szerte a világon, amikor a mágiabíróság, egy új szabályt hozott létre. Minden generációban születik egy kiválasztott. Ő száll szembe a vámpírokkal, a démonokkal, és egyéb gonosz lényekkel. Egy fiú a sok közül kinek ereje hatalmasabb bármely vámpírvadászénál. Ez a fiú kivételes és különleges, egyben ő a hármaserő őrzője. Ő Chaebae, a vámpírvadász. Aki mágikus erővel rendelkező csapatával védelmezi a jót, és harcol a sötétségerői ellen. A gonoszok csak úgy ismerik őket, hogy "Vámpír-Vadászok"

Leírás forrásaTovábbVarázslatos álmok, Sailor Moon

Az rtl klub 1997 őszén kezdte adását és már akkor elkezdték ezt a rajzfilmsorozatot vetíteni. Kisebb szünetekkel és ismétlésekkel egészen 1999 augusztusáig vetítették, azóta soha többé sehol. Mivel a farncia verziót vásárolták meg és ők is csak 166 részt dolgoztak fel, így magyarul is csak ennyi került szinkronizálásra. A teljes sorozat azonban 200 epizódból áll. Az 5. évad sajnos nem létezik magyarul.

Továbbvipo

ez jó mese

TovábbWinx

Az olasz rajzfilm sorozat a földi Gardéniából érkező Bloom, és a alfeai tündériskolában szerzett, újdonsült barátai által alapított klubb, a Winx Club kalandjairól szól.

TovábbWinx Club

A Winx clubbot Inigo Straffi készítette. Közel 7 évadot az 2015.10.12.-én jelenik meg vagyis Magyarországon Hétfőn,na mindegy. Winx club feltöltéséről:Láthatjátok,hogy a Winx pár részét én töltöttem fel de most EZ a hivatalos ami az ENYÉM! Engedjétek meg,hogy ÉN töltsem fel a részeket! És ígerem,hogy nem fogom felcserélni meg minden kutyafaszát meg stb. DE a lényeg,hogy ez az enyém!! Sorozatról:Bloom egy Gardénia nevezetű kis falu/hely tök mindegy mi.Az a lényege,hogy egy nap elmegy biciklivel és nyulaszkájával Kikoval aki meglátja,hogy egy Tündér harcol egy trolal.Megnézi mit ugrál és hát látja amit egy gyönyörű szőke hajú tündér harcol egy trollal.Erre mérges lett Bloom és beszolt neki.Ő meg ezt nem hagyta ígyhát rátámadott.Bloom félelmével védőburkot vagy valami olyasmit csinát de a troll elment.És Stella elájult. ENNYI!

Továbbwinx club végig

sziasztok tudom hogy előttem már töltöttek winx club részeket de ez végig lesz

TovábbWolf's Rain

Az anime egy apokaliptikus jövőben (vagy a múltban) játszódik. A városok nyomasztóak, az emberek egyre fogynak. Egy prófécia szerint a világvége közeledik és akkor elérkezik a Földre a Paradicsom, az utat pedig csak a farkasok találhatják meg. Farkasokat azonban hosszú ideje nem láttak, kihaltnak hiszik őket, mert régebben vadásztak rájuk, mivel úgy hitték, hogy ők hozzák el a világvégét. Pedig az emberek között élnek, emberalakot öltve élnek a túlélésért. A történet egy fiatal farkas csoportról vagy inkább falkáról szól. Kiba, Tsume, Toboe, Hige és Blue (aki a történet közepe fele csatlakozik a falkához) elindulnak megkeresni a Paradicsomot és időközben egyre inkább összeszoknak. Az útjuk során rengeteg kalandba keverednek és találkoznak az alkímia leányával, Cheza-val, aki a puszta holdvirágból született.

Leírás forrásaTovábbX-Men Evolution

Charles Francis Xavier professzor, a gondolatolvasó, új mutánsokat keres, akiket Tehetséggondozó Iskolájában kiképezhetne. A tanoncok megtanulják, hogyan alkalmazzák adottságaikat anélkül, hogy önmagukban tennének kárt? Ellenfele, Magneto, a "Mágnesesség Mestere", ugyanezt teszi, csakhogy gonosz célokra. Létrehozta az alakváltozásra képes Mystique-et, aki a középiskola igazgatójaként gonosz mutánsokat terel egy csapatba, hogy felkészítse őket a nem-mutánsok elleni háborúra.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbXiaolin showdown - Shaolin leszámolás

:D

TovábbYu Yu Hakusho

Yusuke Urameshi 14 éves diák, a történet főszereplője, amely a halálával kezdődik. Először nem érti, mi történt vele, majd visszaemlékszik a napjára. Így megismerhetjük kicsit, verekedős, lusta, iskolakerülő srác, de azért jószívű, akkor hal meg, mikor megment egy kisfiút. Végül ráeszmél, hogy meghalt, ekkor megszólítja egy különös lány, Botan. Botan elmondja magáról, hogy a szellemvilágnak dolgozik és a holt lelkeket kíséri a másvilágra, (mint Kharón a görög mitológiában). Megtudjuk tőle azt is, hogy a léha és nemtörődöm Yusuke sorsában nem szerepelt ez a baleset, nem nézték ki belőle, hogy a kisfiú segítségére siet, így nem tudja befogadni se a Menny, se a Pokol. Viszont visszatérhet az életbe, ha kiáll egy próbát. Először nem akar élni a lehetőséggel, úgy véli, jobb neki is és a környezetének is, ha szellem marad. És valóban ez a látszat, anyja nem törődik vele igazán, iskolatársai nem kedvelik, félnek tőle, és mindenféle rémhíreket terjesztenek róla, az iskola tanárai sokat piszkálják, és a környék többi bandái is állandóan meg akarják verni, bár ez sosem sikerül nekik, Yusuke ugyanis erős, ügyes fiú. Ám halála után a virrasztásnál látja, hogy akik ismerték, azért sajnálják, hogy meghalt és szomorúak miatta, főleg a barátnője, Keiko, de az édesanyja, sőt, az iskolaigazgató is, nem beszélve Kuwabaráról, a haragosai legkitartóbbikáról. Ezek az élmények végülis meggyőzik, és vállalja a próbát, ez persze egyáltalán nem könnyű és sok viszontagság árán térhet csak vissza a testébe. Miután feltámadt, Koenma a Szellemvilág urának, Yama királynak fia felkéri, hogy életéért cserébe legyen a Szellemvilág detektívje, és harcoljon az emberek világában a démonikus erők ellen. Először persze ehhez sincs kedve, de végül belemegy, és új különleges képességek és eszközök birtokosa lesz. Miután elvállalta a feladatot, egyből a mélyvízbe dobják, ugyanis három veszélyes szörny, Hiei, Kurama és Guki elrabolta a Szellemvilág három legveszélyesebb kincsét, ezeket kell visszaszereznie... A történet négy részre oszlik, az első a "Spirit Detective Saga", amiben megtudjuk, hogyan válik Yusuke a Szellemvilág detektívjévé és milyen küldetéseket kap. Megismerjük a fontos szereplőket, felvázolódik az alaptörténet. A második részben, a "Dark Tournament Saga"-ban Yusuke és társai egy csapatok közti harci versenyre kap meghívást egyenesen az Alvilágba, ahol életre-halálra küzdenek emberek és szörnyek. A harmadik rész, a "Chapter Black Saga", ahol újra a Szellemvilág detektívjeként kell fellépnie egy veszélyes figura és csapata ellen, akik el akarják pusztítani az emberiséget. A negyedik, befejező rész pedig a "Saga of the Three Kings", ahol Yusukénak le kell mennie az Alvilágba és annak három királyával tárgyalnia. A grafika nem a legmodernebb, de szerintem szép, megfelel a történetnek, kicsit talán fejlődik is a végéig. A zene elég egysíkú, csak hangulatfestés, de annak príma. Az openingek és az endingek kifejezetten jók, itt már a zenéken is nagyobb a hangsúly. Összességében szerintem nagyon jó kis anime annak, aki szereti ezt a stílust. A 112 rész elsőre kicsit soknak tűnhet, de bátran vágjatok bele, a story sehol sem laposodik el, rettentő fordulatos az egész sorozat, személy szerint nekem az utolsó 15-20 rész tetszett a legjobban, méltó befejezése a történetnek.

Leírás forrásaTovábbYu-Gi-Oh! GX

Júki Dzsúdai (Jaden Yuki) egy tehetséges, talpraesett fiú, bár ugyanakkor kissé szétszórt jellem is, és utóbbi tulajdonságának köszönhetően majdnem elkésik a Párbaj Akadémia felvételéről. Ez az akadémia képezi ki ugyanis az újoncokat a világ legjobb párbajozóivá, ahová főhősünk is be szeretne jutni. A nagy sietségben belebotlik egy nem is olyan régi ismerősbe, aki egy kártyát ad Dzsúdai-nak kárpótlásul, amiért fellökte. Viszont ennek köszönhetően Dzsúdai értékes másodperceket veszít el, és csak hajszál híján érkezik meg a felvételire. A 3 ház (Obelisk Blue, Osiris Red, Ra Yellow) közül bejut az Osiris Red-be, ami valamivel alacsonyabb besorolású, mint a másik két ház. Dzsúdai-t azonban ez nem izgatja, mert neki csak egy cél lebeg a szeme előtt: Ő legyen a legjobb párbajozó!

Leírás forrásaTovábbYumeiro Patissiere

A történet főhőse Amano Ichigo, egy aranyos lány, aki azonban meglehetősen ügyetlen, és soha életében nem volt semmiben sem igazán kiemelkedő. Ichigo már megszokta, hogy ő semmiben sem jó, és szülei sem várnak el tőle túl sokat. Így éli mindennapjait mindenben tehetséges kishúga, Natsume árnyékában. Egészen addig, míg egy nap véletlenül benéz egy cukrászkiállításra, ahol a sors által elrendelt találkozásban lesz része. Megismerkedik egy francia cukrász fiatalemberrel, akinek a süteménye a nagymamája által sütött epertortát eszébe. Kiderül, hogy a hasonlóság nem véletlen, hiszen a cukrász nagymama a rangos St. Marie cukrásziskolában tanult, az iskola pedig a francia fiatalember, Henri Lucas családjáé. És az is kiderül, hogy Ichigo egy dologban nagyon is tehetséges, méghozzá az édességekben és ízekben nagyon otthon van. A szőke fiatalember látva a kislány tehetségét, felkéri Ichigot, hogy iratkozzon be a híres cukrásziskolába. Megszületik hát Ichigo álma, hogy belőle is olyan nagyszerű cukrász lehessen, mint amilyen a nagymamája volt. Persze ez közel sem olyan egyszerű, mint amilyennek Ichigo gondolta. A kétbalkezes lányt szerencsétlenségére (vagy épp szerencséjére?) az osztály három legügyesebb diákja mellé osztják be, akiket mindenki csak "édesség hercegek"-ként emleget, és hihetetlenül tehetségesek mindhárman. A lovagias és sármos Hanabusa Satsuki a rózsák és virágok specialistája, Andou Sennosuke a klasszikus japán édességek mestere, Kashino Makoto pedig a csokoládé specialistája, és egyébként folyton gorombáskodik az ügyetlen Ichigoval, de persze mint kiderül, csakis Ichigo érdekében. Az ügyetlen és tapasztalatlan Ichigo, aki még palacsintát sem sütött soha életében, nehezen tud lépést tartani osztálytársaival, ezért az új iskolában számtalan kudarccal kell megküzdenie, és sok nehézség vár rá. De szerencséjére mellé szegődik egy apró kis édességtündér, Vanilla, és ettől kezdve ő lesz Ichigo segítője. Persze nem a varázspálcájával tanítja meg Ichigot a főzésre, hanem hasznos tanácsokkal és kemény gyakorlással. Ichigo lassanként a kétbalkezes kezdőből sok gyakorlással egyre ügyesebbé válik, kitartásának és kedvességének köszönhetően a három fiúval is jó barátságba kerül, és ahogy kiderül, ők is rendelkeznek egy-egy kis tündérrel. A részekben végignézhetjük Ichigo és barátai édességkészítéssel és különféle kalandokkal teli mindennapjait, sikereiket és kudarcaikat, sok ínycsiklandozó édes finomságot láthatunk, különféle cukrászati praktikákat tanulhatunk, és az iskola rangos versenyét, a cukrász nagydíjat és végigizgulhatjuk. És ahogy az lenni szokott, főszereplőinket a barátság, a választott szakma szeretete és a kitartás minden akadályon átsegíti. A sorozat Matsumoto Natsumi shoujo mangája alapján készült, és könnyed kikapcsolódást nyújthat az aranyos történetek és az édességek kedvelői számára.

Leírás forrásaTovábbZack és Cody a fedélzeten

Az összes főszereplő tengerre szál.De persze a kalamajkákat nem hagyják otthon.

TovábbZorro - The Chronicles

A főhős, Don Diego, élete legnagyobb kihívásával néz szembe, miközben számtalan gátlástalan zsarnok ellen küzd az igazságért! A mindenki által jól ismert álarcos hős születésének lehetünk tanúi; Zorro úgy leckézteti meg ellenfeleit, hogy közben nevetségessé teszi őket, hőstettei színhelyeit pedig természetesen a védjegyévé vált Z-vel írja alá!

TovábbZöld Lámpás: Animációs sorozat

Még szerencse, hogy a hősökből sosem tudunk kifogyni, és ráadásul most a Comic-Con jóvoltából a Zöld Lámpás hőst ismerhetjük meg animációs változatban. Új ellenség tűnt fel a színen, akikről az Őrzők még csak nem is tudnak. Az általuk uralt űr határait támadva lassan nyomulnak előre. De Hal Jordan és hű barátja, Kilowog szembeszállnak velük, és mindent megtesznek, hogy a zöld fény győzedelmeskedjen.

Tovább

Üzenőfal

babylon2012

2021-02-07 10:53:20

Nem tudok belépni Sorozatbarát ra tegnap óta
Nagyon mérges vagyok:(
Biztos valaki meghívottam szabályt szegett....

Sziasztok! Tudna valaki sorozatbarat meghivot kuldeni? babylon.83@yahoo.com

Köszi Évi

((( ps. Itt a nezzsorin tudok email címet változtatni ? Mert már ezer éve nem él az itt megadott regizett mail címem....

ijoco1

2021-02-25 16:50:25

Újbol !-Smallville
Sima Magyar szinkron
Gyere!!!!

ijoco1

2021-04-04 09:00:22

Mission Impossible-Az akciócsoport
ujból.2021.04.04

frezia

2021-04-17 11:20:57

Sziasztok mikor tudnà magyar szinkron felirattal Új szuperman és Lois

ijoco1

2021-05-19 08:43:28

Kékpróba
ROOKIE BLUE
Syinkronosan mind a 6-évad !!!

ijoco1

2021-05-21 09:16:16

Prédikátor - Preacher
Mind a 4-évad !!!
Magyarul !!!
Jó szórakozást!

ijoco1

2021-05-29 07:55:47

A Térség - The Expanse

Szinkronosan elkezdtem felrakni !!!

Illés István

2021-07-20 18:30:11

Tudna valaki ötletet adni,hogy első belépésemkor miért kapok olyan üzenetet,hogy "CLIENT BLOCKED" és ezt vajon mivel érdemelhettem ki?

Des Papito

2021-11-25 11:23:07

Sziasztok!
Milyen bovitmeny kell a videok lejatszasahoz?

Orsi108

2022-01-19 14:59:03

Sziasztok, én sem tudom megnyitni a filmeket. Milyen bővítmény szükséges?

Új üzenet

Új üzenet küldéséhez be kell jelentkezned!

Az oldalon feltüntetett videókért az oldal készítője felelősséget nem vállal, mivel azok nem általunk illetve nem az általunk üzemeltetett tárhelyen lettek elhelyezve. Viszont amennyiben az oldalon kifogásolható tartalmat fedez fel, kérjük töltse ki az eltávoltítási kérelem űrlapot, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot! A kéréseket a beérkezéstől számított 72 órán belül feldolgozzuk!