Sorozatajánló

Szökés
24
Vámpírnaplók
NCIS
Chuck
A hős legendája
Fallen-Letaszitva
Smallville
V mint Viktória
The Nine Lives of Chloe King
Rubicon
Merlin kalandjai
Terra Nova
Arrow

Az utolsó ember a földön

2022-ben játszódik és arra a koncepcióra épül, hogy egyetlen ember van életben a Földön, aki megpróbálja a legtöbbet kihozni a helyzetből, miközben azért további túlélők után kutat. Ez azt jelenti, hogy országjárása közben mindent megtesz, amit a hétköznapokban nem szabad, a Fehér Házban alszik, ha épp úgy adódik, oda parkol ahova akar, a legdrágább műalkotásokat akaszthatja a falára. És persze reménykedik abban, hogy találkozik egy másik túlélővel. Lehetőleg egy nővel.

TovábbÁrnyék és Csont - Shadow and Bone 2021

A sorozat fiatal főszereplőnője felfedezi misztikus erejét, és segítségével megmenti világát a gonosz, sötét hatalomtól.

TovábbBackstrom nyomozó

A tavaly nem berendelt CBS-pilot átdolgozása. Nyomozós sorozat a svéd Leif G.W. Persson könyvei alapján egy gyilkossági nyomozóról, aki igen ingerlékeny és túlsúlyos. És sikertelenül próbál felhagyni az önpusztító életmódjával, annak ellenére, hogy 5 év lefokozást követően kezd el ismét Portland város legkényesebb bűncselekményeivel foglalkozni.

TovábbCobra Kai 2018

A Cobra Kai (magyarul nem jelent meg) 2018-ban indult amerikai webes vígjáték-drámasorozat, mely a Karate kölyök-filmek folytatása. A sorozat az 1984-ben bemutatott első rész után 34 évvel játszódik, a főszerepben ismét Ralph Macchio és William Zabka látható, immár felnőttként. A történt szerint Johnny Lawrence (Zabka) újra megnyitja egykori dódzsóját, a Cobra Kai-t és eközben fiatalkori rivalizálása is újraéled az őt a legelső filmben egy karateversenyen legyőző Daniel LaRussóval (Macchio). Az egyes epizódokban számos utalás történik az eredeti filmekre és több korábbi szereplő is visszatér a képernyőre.

TovábbContinuum

Egy sötét, gondterhelt 2077-es évbe csöppenünk, ahol a lázadók épp megleckéztetik Vancouver uralkodó nagyvállalatait, irányítóit és az igazságszolgáltatás, Kiera és egysége épp a terroristák agytrösztjét tartóztatja le. Hamar kézre kerül a többi hat tettestárs is, akik vezérükkel együtt nem kerülhetik el a végzetüket. Hiba csúszik a gépezetbe, mert a rosszfióknak van egy beépített embere (miért is ne), és mielőtt kivégeznék őket, sikerül egy időutazással kereket oldaniuk. Kiera az utolsó pillanatban eszmél rá, hogy a kivégzésen nem stimmel valami és közbeavatkozása miatt ő maga is „át teleportálódik” 2012-be, ahol egy kis kétségbeesés után az elítéltek nyomába ered.

TovábbDragon Ball Super

Egy békés időszakban Kölyök Buu legyőzését követően, fél évvel a Majin-ok legyőzése után Son Goku folyamatosan megpróbálja fenntartani a Föld békéjét annak ellenére, hogy arra kényszerül, hogy Chi-Chi-nek segítsen a retekfarmjukon. Son Gohan és Videl nemrég összeházasodtak, Son Goten és Trunks tervezi, hogy keresnek egy nászajándékot számukra. Egy gazember, aki még erősebb mint Majin Buu és Dermesztő is megjelenik.

TovábbDystopia 2021

Egy baráti társaság az északi régió legnagyobb LARP (élő szerepjátékos) eseményét tervezi egy elhagyatott gyárban egy ősi erdőben. Amikor bekapcsolják az áramot, akkor valami olyan is életre kel, ami elkezdi a társaság viselkedését is megváltoztatni.

TovábbFrankie vagyok

Frankie Gaines első ránézésre egy átlagos amerikai tininek tűnik, csakhogy egy óriási titkot őriz, amit a családján kívül senki nem tudhat. Ő valójában egy android, aki nap mint nap hihetetlen kalandokba keveredik, miközben osztálytársaival karöltve sokszor elvész a szerelem és a barátság útvesztőjében. De vajon képes-e a mesterséges intelligencia valódi érzelmekre?

Leírás forrásaTovábbHe-Man - A világ ura 2021

A rendkívüli tinédzser, Adam és hősies csapata megtapasztalja Szürkekoponya legendás erejét, és rájönnek, hogy az a sorsuk, hogy megvédjék Eterniát a baljós Csontarcútól. A klasszikus animációs sorozat feldolgozása.

TovábbHosszú út hazáig (The Long Road Home)

A nemzetközi hírű újságírónő, Martha Raddatz bestsellere alapján készült nyolcrészes sorozat Irakban játszódik, és azt mutatja be, milyen áldozatokat és szenvedéseket követel egy háború a katonáktól és az otthon maradt családtagoktól. 2004. április 4-én Bagdad Sadr City nevű külvárosában a texasi Fort Hood 1. lovassági hadosztályának egyik szakasza lázadók csapdájába került – a napot az amerikai katonai évkönyvek azóta “fekete vasárnapként” emlegetik. A Hosszú út hazáig a bagdadi sikátorokban harcoló katonák és otthon maradt családtagjaik szemén át láttatja a háború szörnyű valóságát. Az akciókban és érzelmekben bővelkedő sorozatban két fronton zajlik a háború: egyrészt Sadr City utcáin, másrészt Texasban, ahol a katonák hozzátartozói a tévéképernyők elé szegeződve találgatják, vajon élnek-e még a fiaik, férjeik, szerelmeik.

TovábbLoki 2021

A Bosszúállók utolsó felvonásában (Végjáték) Loki szökése sok problémát okozott az idő ügynökeinek, hiszen megtörte az idő folyását, és egy új idősíkot generált azzal, hogy ellopta a Tesseractot, és elteleportált vele. A sorozatban a címszereplőt a TVA (magyarul Idővariációs Hatóság) nevű szervezet próbálja meg rávenni arra, hogy dolgozzon nekik, és segítsen rendet tenni az idő szövetében, de minden bizonnyal a New Yorkból a Tesseract segítségével megszökött asgardinak lesz egy-két húzás a tarsolyában, mellyel a saját malmára hajtja majd a vizet, miközben látszólag segít a hatóságnak.

TovábbMarvel's Luke Cage

Luke Cage-et, azaz egy Lucas nevű utcagyereket ártatlanul zártak börtönbe ő pedig szabadulásáért cserébe részt vállal egy kísérleti gyógyszer tesztjében, amely nem várt eredménnyel zárul: izmai hatalmasra nőnek, és elképesztő erőre, valamint szinte minden fizikai hatásnak ellenálló bőrre tesz szert. Képességeit kihasználva meg is szökik a börtönből, eleinte magányos zsoldosként, majd később Vasököl-lel közös csapatban segít a bajba jutottakon.

TovábbMetal Hurlant Chronicles 2012

A Metal Hurlant egy francia scifi-horror képregény antológia volt, 1974-ben indította Moebius, de sokan inkább Heavy Metal-ként ismerik. A sorozat antológia, 26 perces részekkel, tehát különálló történetek, így nem lesznek állandó szereplők. Ezúttal scifi és fantasy történetekről van szó, melyek alapja a 70-es évekbeli kultikus Heavy Metal-magazinban jelent meg képregény formájában. Persze a scifi-fantasy vonalhoz érdemes hozzávenni még az erotikát is valamennyire, hiszen klasszikus trash műfajról van szó. Oké, nem trash, akkor legyen ponyva, de ha valaki rákeres a neten, akkor kábé sejteni fogja, hogy mire kell számítani a megjelenítés tekintetében.

TovábbNyerd meg az életed - Squid Game 2021

A szenzációs és meglepő túlélő akció-dráma kilenc epizódon keresztül, tele izgalmakkal és drámai vérontással, megmutatja, hogy egy csapat ember meddig képes elmenni azért, hogy kiássa magát abból gödörből, amibe eddigi életük sodorta bele őket. Az alapfeltevés gonoszul egyszerű: 456 szerencsétlen, nagy adósságokkal terhelt ember lehetőséget kap arra, hogy részt vegyen egy játékban. Ezt saját akaratukból teszik, és fogalmuk sincs arról, hogy amire jelentkeztek, az egy sor halálos fordulatokkal teli játszótéri gyerekjáték. Hat versenyszámban kell megmérkőzniük, és aki mindegyiken túljut, az busás jutalomban részesül. Amire azonban csak akkor jönnek rá, amikor már az első játék zajlik, hogy a kiesés szó szerint halált jelent…

TovábbPeacemaker - Békeharcos 2022

A MAX Originals saját gyártású tartalmában jobban megismerhetjük Christopher Smith aka Békeharcos (John Cena zseniálisan vicces alakításában) karakterét ebben a 8 részes, akcióban és humorban egyaránt gazdag sorozatban, amelyet James Gunn írt és több epizódot rendezett is. A sorozatban feltűnik még Danielle Brooks (Orange Is the New Black, The Color Purple) Robert Patrick (Terminátor 2: Ítélet napja; Perry Mason) Jennifer Holland (Brightburn – A lángoló fiú, American Horror Story), Chris Conrad (Perpetual Grace, LTD. Patriot) és Steve Agee. Gunn és The Suicide Squad - Az öngyilkos osztag producere, Peter Safran a sorozat executive producere, Cena pedig társ-producere. A Peacemaker a DC karakterein alapul, és a Gunn-féle Troll Court Entertainment és a The Safran Company gyártotta a Warner Bros. Televisionnel közösen. A Peacemaker – Békeharcos 2022-ben érkezik az HBO MAX-re.

TovábbReacher 2022

Jack Reacher a katonai rendőrség tagja volt, viszont leszerelése után letartóztatják. A vád gyilkosság, viszont nem ő a tettes. A szálak egy összeesküvéshez vezetnek, korrupcióval, erkölcstelenséggel és zsarolásokkal. Az egyetlen ember, akihez fordulhat - ő maga.

TovábbRémséges rémmesék 2021

Jancsi és Juliska kilépnek saját történetükből, és ellátogatnak nyolc klasszikus Grimm mesébe és olyan történetekbe, amelyeket a Grimmek inspiráltak.

TovábbSweet Tooth: Az agancsos fiú 2021

Egy fiú kalandos története, amint egy izgalmas utazásra indul egy posztapokaliptikus világban. A fiú félig ember, félig szarvas, és útja során más hibridek is csatlakoznak hozzá.

TovábbYakamoz S-245 2022

Miután katasztrófa sújtja a Földet, egy tengeralattjáró-kutatási küldetésen lévő tengerbiológusnak a túlélésért kell küzdenie a legénységgel együtt, miközben egy összeesküvésre derül fény.

TovábbZ, mint zombi -Z Nation 2014

Bolygónkat egy zombi vírus csaknem teljesen kipusztította. Három évvel az apokalipszist követően egy maroknyi túlélő 2500 mérföldes útra indul: az egyetlen immunis túlélőt, Murphyt kell New Yorkból Kaliforniába, az utolsó, még működő kutatólaborba eljuttatniuk - élve. A férfi vére ugyanis olyan antitesteket tartalmaz, ami a túlélők egyetlen esélye lehet egy ellenszer elkészítésére. Murphy azonban olyan titkokat tud, ami mindannyiuk életét veszélybe sodorhatja.

TovábbZálogcsillagok (Pawn Stars)

A Zálogcsillagok, azaz a Pawn Stars, a History tévécsatornán már több mint hat évadot megélő sorozat, ami arról szól, hogy a Las Vegasban lévő Arany&Ezüst Zálogház hogyan végzi napról-napra a munkáját, hogyan ad el, és vesz be olyan dolgokat, amikkel el tudják mesélni Amerika összes olyan fontos történését, és híres személyét, akiket a nézők nem ismerhetnek. A zálogház elsődleges tulajdonosa az úgynevezett „The Old Man”, azaz „Öreg”, aki különösebb feladatot nem lát el, szó szerint csak felügyeli a zálogház működését. Az igazi főnöknek Rick mondható, mivel az ő keze alatt lett a zálogház egy olyan híres hely Las Vegasban, amit mára már szinte minden amerikai polgár ismer. Rickkel dolgozik együtt fia „Big Hoss”, és barátja „Chumlee”. A tévésorozat nem egy átlagos zálogházi életet bemutató műsornak számít, mivel elsősorban az ott dolgozó személyeket ismerhetjük meg munka közben. A zálogházba néha olyan tárgyak kerülnek be, amiket még a 30 éve ott dolgozó „The Old Man” sem látott korábban. Itt nem ritka az, hogy akár egy maja emléktárgyat, egy, a polgárháborúban szereplő puskát, vagy Abraham Lincoln aláírását hozzák be, hiszen ezen a helyen bármi megfordulhat, mivel mégiscsak Las Vegasról van szó. A szereplők sokszor nem csak a munkájukra koncentrálnak, hanem fogadásokat is tartanak, hogy ki tud ügyesebben puskával lőni, vagy éppen kinek a legjobb a halloweeni jelmeze. Ez a tény, hogy így ismerhetjük meg a szereplőket, még közelebb hozza a nézőket a Zálogcsillagok című műsorhoz.

Tovább112-Életmentők

Ha egy gépezet olajozottan működik, akkor nincs olyan vészhelyzet, amit ne lehetne elhárítani, és nincs olyan bajba jutott, akin ne tudnának segíteni. Ha egy gépezet olajozottan működik, akkor nincs olyan vészhelyzet, amit ne lehetne elhárítani, és nincs olyan bajba jutott, akin ne tudnának segíteni.

Leírás forrásaTovább24

A történet 24 óra alatt játszódik, nulla órától éjfélig, s minden egyes epizódja - a valós idő szerint - egy-egy óra történéseit öleli fel. A főszerepében Kiefer Sutherlandet láthatjuk, aki versenyt fut az idővel, hogy ellenfelét még időben megállítsa.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovább24: Legacy

A klasszikus, valós idejű formátumban, új főhőssel folytatódik a 24. A főhőse egy elit osztagos katona, aki kinyír Jemenben egy terroristavezért, akinek követői vérdíjat tűznek ki a fejére, így tanúvédelmi programba kényszerül családjával. Amikor merényletet kísérelnek meg ellene, világossá válik számára, hogy (ő és csapata) lelepleződött. Ezért a CTU egykori vezetőjének, a terroristák elleni akció szervezőjének segítségét kéri, aki nem mellesleg egy, az amerikai elnökségre pályázó szenátor felesége. Ketten megindítják a hajszát a terroristahálózat leleplezése érdekében.

Leírás forrásaTovább37 Nap- Út az első világháborúig

Ez a feszült tempójú, érdekfeszítő sorozat, amely Whitehallban és Berlinben, a hatalom központjaiban játszódik, azoknak a vezető politikusoknak és hivatalnokoknak a szemszögéből mutatja be a kibontakozó krízist, akik azért küzdenek, hogy megakadályozzák a világ első globális háborúját. Képes Sir Edward Grey brit külügyi államtitkár megmenteni a békét a téves információk és a német vezérkari főnök, Helmuth von Moltke machinációi ellenére is? Hagyni fogja II. Vilmos császár, hogy egy kis balkáni háború az egész kontinensre kiterjedő katasztrófát váltson ki? Vajon Winston Churchill pacifista kabinettársai véleményére hagyatkozzon, vagy az ösztöneiben bízzon, ha meg akarja védeni Franciaországot az inváziótól? Lenyűgöző alakítások és egy legendás történet bemutatása új szemszögből: ez a magával ragadó, gondolatébresztő dráma feltárja a háború eredetének titkait, megcáfolja az elkerülhetetlenségéről szóló elterjedt hiedelmeket és megmutatja, hogy a tragikus, katasztrofális I. világháború kitöréséhez rengeteg erőfeszítés és óriási balszerencse kellett.

Leírás forrásaTovább911 L.A (2018)

A sorozat bemutatja, mekkora nyomás alatt is kell dolgozniuk a rendőröknek, mentősöknek és tűzoltóknak olyan szituációkban, amelyekkel egy hétköznapi ember képtelen volna megbirkózni. Ezeknek a hétköznapi hősöknek helyt kell állniuk a munkahelyen, ugyanakkor a magánéletükben is

Leírás forrásaTovább911-Texas 2020

Owen Strand egy olyan Manhattani tűzoltó aki a 9/11-es támadást követően egyedüli túlélő volt az osztagából. A történtek óta eltelt 20 év és most egy hasonló esetet hallva Austinba költözik fiával, hogy segitsen az ottani újjáépitésben, és hogy rendbe rakja az életét...

TovábbA bátor Juan atya

La Cruzban meggyilkolnak egy köztiszteletben álló férfit: Guericcot. Az eset az egész várost megrázza és mindenki a gyilkos kilété találgatja. Az emberek úgy vélik, Guerriconak azért kellett meghalnia, mert fontos információk birtokába került, melyek megterhelőek voltak a helyi maffiára nézve. Az emberek egy férfitől várják az eset megoldását, aki nem más, mint Coraje, az igazságkereső, aki a gazdagoktól elvesz, a szegényeknek pedig ad. Coraje, amint tudomást szerez az esetről elhatározza, hogy megkeresi a gyilkosokat és igazságot szolgáltat. Coraje La Cruzba utazik de útja során tanúja lesz, ahogyan a szintén a La Cruzba tartó új lelkészt, Juan atyát rablók megtámadják. Coraje és barátai elkapják a gonosztevőket, de a papon már nem tudnak segíteni. Az incidens után Coraje a rendőrségen akar feljelentést tenni, de rájön, hogy úgysem hinnének neki, ezért úgy dönt, hogy felveszi a pap ruháját és személyiségét, és ennek a leple alatt próbálja meg elkapni Guerrico gyilkosát. Úgy okoskodik, hogy egy mindenki által tisztelt lekésznek könnyebben megnyílnak az emberek. A hitközségben tevékenykedve "Juan atyát" rabul ejti az egyik önkéntes fiatal lány, aki Guerrico egyik gyermeke. A közösen végzett munka és az együtt eltöltött idő során "Juan atya" és a lány egymásba szeretnek...

TovábbA beépitett szépség

Különös terrorista tartja rettegésben a város környékét, legközelebbi célpontjának a szépségverseny döntőjén résztvevő lányokat jelöli meg. Egyértelmű: be kell építeni egy FBI-ügynököt a versenyzők közé. A látszatra nem túl nőies, kissé bajszos, röfögő, keresetlen Gracie-re (Sandra Bullock) esik a választás. Vic Melling (Michael Caine), a kényes ízlésű szépségszakértő lehetetlen feladatot kap: újkori Higgins professzorként sűrű leckékkel próbálja meg behozni Grace hátrányát a nagy versenyig.

TovábbA Belső ellenség

A többszörösen díjnyertes amerikai sorozatban Nicholas Brody (Damian Lewis) iraki szolgálata idején az ellenség fogságába esik, azonban egy sikeres mentőakcióban kiszabadítják, így 8 év elteltével hazatérhet feleségéhez és gyermekeihez. Eltűnése és váratlan visszatérése szinte sokkolja családját. Felesége új társra talált, gyermekei pedig alig emlékeznek rá. Az őrmestert a fogság rendkívül megviselte, de nem tudni pontosan, mi történt vele. Úgy tűnik, sok titkolnivalója van és egyáltalán nem segítőkész. A megszállott és rögeszmés CIA-elemző, Carrie Anderson (Claire Danes) frissiben szabadult és hősként tisztelt Brodyt árulónak bélyegzi, és mindent elkövet, hogy bebizonyítsa Brody a belső ellenség.

TovábbA Bermuda-háromszög rejtélye

A group of people haunted by their experiences within the Bermuda Triangle band together to confront its truths.

Leírás forrásaTovábbA Bletchley-kör

Susan, Millie, Lucy és Jean kódfejtőként dolgoztak a második világháború idején Bletchley Parkban. Azok közé a kiváltságosok közé tartoztak,akik értették is,hogy mit csinálnak.Élvezték a munkájukat,de aztán a háború végeztével ők is visszaszoktak a hétköznapi életbe. Mindegyiküknek van férje,esetleg gyerekei. Egy szóval teljesen átlagos életet élnek leszámítva a múltjukat. Ám hét évvel később 1952-ben feltűnik London utcáin egy titokzatos sorozatgyilkos,aki egy bizonyos mintát követ a gyilkosságaival. Susannak rögtön feltűnik az egybeesés és visszaemlékszik kódfejtő múltjára,amivel kapcsolatban állhatnak a gyilkosságok.Elsőként a rendőrségre megy, de senki sem veszi komolyan. Ezek után úgy dönt ideje felkeresni a barátnőit, hogy együtt oldják meg rejtélyt. A többiek először vonakodnak, de végül belemennek a tervbe. Így hát kezdetét veszi a nyomozás az ötvenes évek Londonjában. Négy mindenre elszánt nő, korabeli kosztümök, korhű ábrázolás és egy izgalmas rejtély kódokkal

TovábbA Bohóc

A maszkos harcos visszatér: Max Zander, bár hivatalosan halott, továbbra is harcra kész a szervezett bünözés felszámolása érdekében. Volt fönöke, Ludowski segített neki, hogy a világ elhigyje, Max halott. Max azonban készül a bevetésre a búvóhelyén, amely a város tévétornyának tetején van. A csodaszép riporternö, Claudia sosem marad le sokkal Max mögött a motorbiciklijével, Dobbs pilóta pedig légi segítséget nyújt nekik a bajban.

TovábbA bolygó neve: Carpathia

A sorozat 2040-ben egy nemrég felfedezett bolygón játszódik, és az itt letelepedő földi emberek életéről, dilemmáiról, érzelmi problémáiról szól. Ez a bolygó most az otthona azoknak az embereknek, akiknek sikerült megmenekülniük a Földről. Itt esélyt kapnak az újrakezdéshez, csak emlékezniük kell azokra a leckékre, amelyeket a Földön tanultak.

Továbba bosszú intikam

bb

TovábbA Cég

Mitch éppen utolsó vizsgájára készül. Nagy jövö vár rá a jogi pályán, de legmerészebb álmaiban sem hitte volna, hogy éppen öt keresi meg egy nagy cég. Különös megtiszteltetésnek tünik a visszautasíthatatlan ajánlat. A cég luxuskörülményeket biztosít számára. A rászakadt kényelem közepette Mitch eleinte természetesnek veszi a cégben uralkodó viszonyokat. Azonban hamarosan különös dolgok történnek. Két közös tulajdonost holtan találnak. Ráadásul az FBI megkörnyékezi, hogy szállítson számukra inf

TovábbA cég - A CIA regénye

A Newsweek egykori kelet-európai tudósítója, Robert Littell napjaink vitathatatlanul legjobb amerikai kémregényírója. A CIA hidegháborús tetteiről szóló könyve hosszú hetekig vezette a The New York Times bestseller listáját. A Cég címmel megjelent, több részből álló egyik, talán legnagyobb visszhangot kiváltó fejezete, az 1956-os magyar forradalom napjairól és a CIA szerepéről szól - eddig soha nem publikált visszaemlékezések és dokumentumok alapján. A fordulatos mű nemcsak izgalmas és meglepő, de bepillantást enged abba is, hogy mi történt a hidegháború során a színfalak mögött. A könyv alapján készült film az Egyesült Államok, illetve a CIA kommunizmussal vívott közel félévszázados harcát mutatja be, melynek legfontosabb állomásai Berlin, Budapest, Kuba és Washington.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbA célpont

A BBC és a Cinemax közös gyártású kémsorozatában Melissa George (Alias, In Treatment) egy magánhírszerzőcég ügynöknőjét alakítja, aki egy év eltűnés után kopog be az iroda ajtaján, hogy újra munkába álljon, beépüljön egy családhoz, illetve kiderítse, hogy egy korábbi akció során ki árulta el és ki próbálta eltenni láb alól

TovábbA célszemély

Egy halottnak hitt CIA ügynök és egy milliárdos igazságosztónak áll. Emerson a programozó milliárdost alakítja, aki létrehozott egy olyan szoftvert, ami a minták alapján állapítja meg, hogy kiből lesz áldozat. Aztán a CIA ügynökkel karöltve ezt próbálják megakadályozni. Erre felfigyel a New York-i rendőrségtől is két nyomozó, akik utána segítenek nekik.

TovábbA császárnő

Emperatriz, egy fiatal nő, aki illegálisan tartózkodik Los Angelesben. Egy nap a bevándorlási hivatal rajtaüt a gyáron, ahol dolgozik, menekülnie kell. Később a szállóról is kirúgják ahol évekig élt, mert nem tud fizetni. Kiderül, hogy egy befolyásos ember, Armando Mendoza a szeretője volt, született is egy lányuk. Mivel Emperatriz akkor börtönbe került csalás gyanújával, a kislányt apja és annak felesége nevelte fel, másik két lányával együtt. A nő szentül hiszi, hogy élete jó fordulatot vesz, a férfi elhagyja családját, és lányukat közösen fogják tovább nevelni.

TovábbA Dresden-akták

A Chicago-based wizard works as a private investigator.

TovábbA falka (Wataha)

Az HBO lengyelországi leányvállalatának saját gyártású sorozata az első olyan szériája az HBO Europe kábelhálózatnak, amely eredeti, kelet-európai ötletre épül. A történet a Lengyelország és Ukrajna közötti határon játszódik. Itt húzódik a Bieszczady-hegység, ahol titokzatos támadás éri a lengyel határőrség egységét. A támadást csak Wiktor Rebrow kapitány éli túl. Miközben megpróbálja feldogozni a barátai és a szerelme, Ewa elvesztését, igyekszik kideríteni, ki és mi áll a támadás hátterében.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbA fantasztikus négyes

A fantasztikus négyes a világ megmentésére érkezik a városba. New York veszélybe kerül Dr. Doom és ördögi terve miatt, azonban Fáklya, a Láthatatlan lány, a Lény és Mr. Fantastic azonnal ott terem, hogy a jó és az igazság oldalán harcoljon.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbA fejvadász

Közel száz országban, több mint tizenkét nyelven futott a sorozat és ezzel a világ egyik legnézettebb müsora lett, olyannyira, hogy legtöbbször a Baywatch-csal vetekedett a toplista elsö helyéért. A hatalmas nemzetközi karriert mutatja, hogy egy svéd metálbanda, a HammerFall egyik albumán megjelentettet egy számot, Renedage címmel, amelynek szövege kapcsolódik a tv show-hoz: "a számkivetett üldözi a többi számkivetettet, vadászat az éjszakában?" A sorozat egyedi történeteit egy epizó

TovábbA férfi a legjobb orvosság

Szerelem, hivatás, remények? Ezek a legfontosabb kérdések hőseink számára, akik fiatal, kezdő orvosok. Friss diplomával a kezében, Grete számára azonban éppen most, a szerelem tabu téma. Megtudja ugyanis, hogy a vőlegénye megcsalta, ezért otthagyva csapot-papot, visszaköltözik a szüleihez. Belefeledkezik a munkába, és állást vállal annak a kórháznak a sebészetén, ahol az apja is dolgozik. Ám itt találkozik egykori szerelmével, majd néhány kellemetlenkedő kollégával is lesz egy-két kalandos élménye? Lebilincselő történet, humor, romantika, modern miliő és sok jó zene vár mindazokra, akik végigkövetik kedves hőseink sorsát.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbA fiúk a klubból (Original UK)

Történet lényege ugyan az mint a már jól ismert Fiúk a klubból sorozaté is ám ez az eredeti amiből az amerikai változat készült.A történet középpontjában két meleg férfi és egy meleg 15 éves fiú áll. Nathan Maloney(Charlie Hunnam) nem rég döbbent rá hogy talán jobban vonzódik a férfiakhoz mint a lányokhoz. Ezért elmegy a Babylon nevű meleg bárba ahol összetalálkozik a nála jóval idősebb Stuart Alan Johnsal(Aiden Gillen). A történet harmadik szereplője Vince( Craig Kelly) aki halálosan szerelmes Stuartba ám ezt próbálja titkolni!!

TovábbA gyémánt angyalai

Három csinos olasz rendőrnő Puerto Ricóba utazik egy veszedelmes gyémántcsempész nyomát követve. A gyönyörű karibi szigeten a három lány sok-sok autós üldözés, álruhás nyomozás és elképesztő fordulatok után rájön arra, hogy a gyanúsított összeköttetésben áll a maffiával is.

TovábbA hálózat csapdájában

Angela Bennett szoftverjavítóként és szabadúszó programozóként dolgozik különböző társaságoknak, melyek képviselőivel kizárólag az interneten keresztül tart közvetlen kapcsolatot. Angela élvezi az új technológia biztosította munkavállalói függetlenséget és szabadságot egészen addig, míg egy átlagos napon titokzatos csomagot kézbesítenek számára. A csomagban egy kézi számítógépet talál, amelyen keresztül egy Varázslónak nevezett titokzatos személlyel kerül rövid, de annál furcsább kapcsolatba. Ez az alig egy perces beszélgetés fenekestől felforgatja, addigi kényelmes és biztonságosnak vélt életét. Nem telik el egy óra és az FBI cellájának vendégszeretét kénytelen élvezni. Itt szembesül azzal, hogy valaki vagy valakik minden fellelhető adatát az összes létező rendszerben megváltoztatták. Régi személyiségét törölték, az új pedig tekintélyes bűnlajstrommal rendelkezik. Nincs bankszámlája, biztosítása, semmije, amely a világban való boldoguláshoz elengedhetetlen. Rájön, hogy szorult helyzetéből csak úgy képes szabadulni, és csak úgy tudja visszaszerezni elvesztett személyazonosságát, ha a végére jár a titoknak és megtalálja az összeesküvés irányítóit. Egyszerre lesz üldözött és üldöző, aki egyre több fejtörést okoz legelszántabb ellenfeleinek a titkos szervezet védelmezőinek számító pretóriánusoknak.

TovábbA harmadik nap

A Dennis Kelly forgatókönyvíró-producer (Utópia) nevével fémjelzett minisorozat két 3-3 epizódból álló szegmensből áll: a Nyárból és a Télből. Az előbbiben Sam (Jude Law) egy rejtélyes szigetre kerül a brit partok közelében. Találkozik a szigetlakók egy csoportjával, akik bármi áron készek megvédeni a hagyományaikat. A Tél című részben Helen (Naomi Harris), az erős akaratú kívülálló azért érkezik a szigetre, hogy választ kapjon a kérdéseire. Ezzel azonban összetűzést robbant ki.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbA holnap legendái

Amikor már a hősök sem elegendőek… a világnak legendákra van szüksége. Rip Hunter (Arthur Darvill) a jövőből érkezett, azzal a szándékkal, hogy összeverbuváljon egy csapatot hősökből és bűnözőkből, akik megpróbálják megállítani a megállíthatatlant. Nem csak a bolygó, hanem maga az idő is veszélybe kerül. Vajon képes lesz ez a szedett-vedett alakulat felvenni a harcot egy ilyen hatalmas ellenféllel szemben, mint Vandal Savage? Főbb szerepekben Victor Garber (Firestom); Brandon Routh (ATOM); Arthur Darvill (Rip Hunter); Caity Lotz (White Canary); Dominic Purcell (Heat Wave) és Wentworth Miller (Captain Cold).

TovábbA hős legendája

A sorozat Terry Goodkind Az Igazság Kardja című regénye alapján készült, gyönyörű új-zélandi tájakon, látványos díszletekkel, jelmezekkel. A történet egy kitalált világban játszódik, ahol Középföldet egy mágikus határ választja el a világ többi részétől. A főszereplő, a határ másik oldalán lévő Szarvasföld Tanácsosának öccse, Richard Cypher, akiről egy napon kiderül, hogy nem egy átlagos bajkeverő fiatal, hanem a végzete szerint ő a Kereső, akinek a feladat megszabadítani Középföldet a zsarnok Darken Rahl-tól. Útitársai, Zedd, az Első Rend Varázslója és Kahlan, az Inkvizítor, akik mágikus erejüket bevetve védelmezik és segítik a Keresőt küldetésében, míg Richard az Igazság Kardjával száll szembe a gonosz ellen. Szereplők: Craig Horner - Richard Cypher Bridget Regan - Kahlan Amnell Bruce Spence - Zeddicus Zu'l Zorander Craig Parker - Darken Rahl Tabrett Bethell - Cara Jessica Marais - Denna Kevin J. Wilson - General Egremont Danielle Cormack - Shota Renato Bartolomei - Demmin Nass Jay Laga'aia - Chase Brandstone Tania Nolan - Dennee Amnell Andrew Robertt - Ranssyn Fane Jeffrey Thomas - George Cypher David de Lautour - Michael Cypher

TovábbA jövö ügynöke

Tartalom: Gabriel Vaughn (Josh Holloway) egy csúcstechnológiával felszerelt hírszerzõ detektív, egy speciális mikrochipet ültettek az agyába. Riley Neal (Meghan Ory) ügynökkel együtt elõször meg kell menteniük a CyberCom egyik elrabolt tagját. A CyberCom az amerikai adatvédelmi egység, melynek mindketten dolgoznak. Késõbb a kiberzsaruk terrorista öngyilkos merénylõkkel küzdenek, és megmentenek két, Szíriában túszul tartott amerikai újságírót.

TovábbA kémnő visszatér 2022

Egy anyuka élete a feje tetejére áll, amikor választás elé kerül - a családját veszélybe sodorja, vagy visszatér régi munkájához, mint egy biológiailag szuperképességekkel felruházott orosz kém.

TovábbA kiábrándult királylány - Disenchantment 2018

A sorozat Dreamland (Álomország) széteső királyságában játszódik, aminek a főhőse egy erősen alkoholista fiatal hercegnő, valamint bátor elf kísérője, és személyes bejáratú démonja. Kalandjaik során mindenféle fantasy lényekkel, és persze emberekkel is találkoznak. A sorozat életről, halálról, szerelemről és l szól, valamint arról, hogy lehet röhögni egy szenvedéssel és idiótákkal teli világban

TovábbA kicsi kocsi kalandjai (Herbie, the Love Bug)

Amikor Jim Douglas, a jobb napokat látott autóversenyző belép Peter Thorndyke import autókat árusító üzletébe, Herbie, a kis Volkswagen azonnal gazdára talál. No nem mintha Jim meg akarná venni, vagy egyáltalán érdeklődne iránta. Az önfejű bogárhátú teljesen egyedül dönti el, hogy Jim lesz az új tulajdonosa. Így aztán, amikor a férfi távozik, a kis autó hazáig követi. Másnap Jim arra ébred, hogy egy "lopott" kocsi áll a háza előtt, amit, hogy jóvátegye a "rablást", rövid úton megvetetnek vele. Az újdonsült tulajdonos eleinte egyáltalán nem lelkesedik szerzeményéért. Végül visszaviszi a kocsit az üzletbe, ahol Carole Bennett, Thorndyke csinos beosztottja beleegyezik, hogy együtt menjenek próbaútra a kisautóval. Ekkor Herbie végre megmutatja, mit tud: ha akarja, nincs olyan járgány, amely a nyomába érne...

TovábbA klón

Sztorin megy a sorozat

TovábbA Konyhafőnök VIP

Eddig négy évadon keresztül követhették nyomon a nézők A Konyhafőnök izgalmakkal teli versenyét, sőt egy alkalommal a legkisebb kuktáknak is szurkolhattak A Konyhafőnök Juniorban. 2017 márciusától azonban új évaddal, egészen új formában - A Konyhafőnök VIP-vel - folytatódik az RTL Klub népszerű gasztrorealityje. Ugyan a zsűrit most is a Wossala Rozina, Fördős Zé és Sárközi Ákos trió alkotja, és a 10 millió forintos fődíj sem változik, de a konyhapultban ezúttal közszereplők, ismert színészek, énekesek, sportolók és televíziós személyiségek küzdenek meg A Konyhafőnök címért, valamint a nyereményért.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbA korona hercege

Dél-koreai történelmi sorozat

TovábbA medicik hatalma

A Medici család történelmét felelevenítő sorozatban láthatjuk, amint a család egyszerű kereskedői famíliából nagy hatalmú bankárklánná válik, akik nagyban hozzájárultak Firenze fejlődéséhez és a reneszánsz kialakulásához. A történet egy politikai és családi filmdráma, amely Firenzében játszódik a 15. században. Cosimo de Medici édesapja váratlan halála után a bankár dinasztia élére áll. Kiderül, hogy apját megmérgezték, ezért Cosimo megbízza Marco Bello-t, hogy találja meg a gyilkost. A férfinak azonban számos más csatát is meg kell vívnia.

TovábbA médium

Az ember génjeibe van kódolva az ismeretlenhez való vonzódás, s így mindannyiunk számára megmagyarázhatatlan kötődést jelentenek a természetfeletti erők. A témához kapcsolódó filmek és sorozatok éppen ezért mindig nagy népszerűségre tesznek szert. A médium című misztikus krimi-sorozat kulcsfigurája a Patricia Arquette által megformált Allison Dubois. A valós személy által ihletett jogászhallgatónak furcsa álmai vannak: élethű víziók, melyekben valamilyen bűntény vagy annak előjátéka történik meg. Allison férje egy nap elküldi felesége néhány álom-leírását a kerületi ügyészségre, hátha ott ráismernek néhány régi bűntényre. És így is történik. Ám ezek nem lezárt, hanem jelenleg is aktuális, megoldatlan ügyek, így Allison rövidesen az ügyészségnek kezd dolgozni. Őt hívják az olyan ügyekhez, melyeket hagyományos úton nem lehet megoldani, s Allison a különleges adottságával segíti a nyomozók munkáját.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbA nagy pénzrablás - La Casa de Papel 2017

A különös műfajú rablós-átverős La Casa De Papel pilotja arról szól, ahogy elkezdődik egy bankrablás. Illetve be is fejeződik, de a rablók valamiért nem lépnek le a zsákmánnyal, hanem bekapcsolják a riasztót. A történetet az egyik karakter szemén keresztül láthatjuk aki egyébként narrál is nekünk. Egy nőről van szó, aki szerelmét elveszti egy bankrablás során, és pont azelőtt, hogy a rá váró rendőrök karjai közé sétálna, feltűnik egy titokzatos, magát Professzornak nevező figura, hogy meginvitálja, hogy vegyen részt egy piszok nagyszabású rablásban. A célpont a spanyol pénzverde.

TovábbA pálmák árnyéka (Hidden Palms)

A Hidden Palms főszereplője Johnny, egy tizenhat éves kamasz, akinek édesapja egy évvel korábban öngyilkos lett és ennek a fiú ráadásul tanúja volt. A gondtalanság után zűrös szakasz következik az életében, még az elvonót is megjárja. Jelenleg a napfényes és gazdag Palm Springsben él édesanyjával és nevelőapjával, ahol rájön, hogy az idilli környezetben, a gondtalannak tűnő szomszédok életében sötét titkok rejlenek. Persze a gyönyörű lányok és a szerelem sem hiányozhat, hogy teljes legyen a tini életérzés.

TovábbA pestis

A Fekete Halál a 16. században fekszik. Amikor több gyilkolt ember holttestét a rettenetes járvány során találják meg, a világ végét jelképezi.

Leírás forrásaTovábbA SHIELD ügynökei: Slingshot (Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.: Slingshot)

Mini Sorozat! Following Inhuman Yo-Yo Rodriguez also known as 'Slingshot' on a personal Mission against time.

Leírás forrásaTovábbA Sólyom és a Tél Katonája - The Falcon and the Winter Soldier 2021

Tévés sorozat, mely az Amerika Kapitány filmekből ismert Tél Katonája és Sólyom karakterére összpontosít.

TovábbA sötétség kora

Sok évvel ezelött egy vámpír család boldog életet élt New Orleans-ban. Egy napon azonban minden megváltozott, így rajtuk a sor, hogy visszaszerezzék mindazt, amit egykoron felépítettek. A népszer? Vámpírnaplók cím? széria spin-off sorozata.

TovábbA specialista (Nyukhach / The Sniffer)

Viktor, a rendőrségi nyomozó barátját mindenki csak úgy ismeri: Szimat. Egyedülálló tulajdonsággal bír: szuper érzékeny szaglása van, ami ajándék és átok is egyben. Bárhová megy, feltárulnak előtte az emberek legféltettebb titkai is - a szagok számára mindent elmondanak. A rendőrség hozzá fordul a legbonyolultabb bűncselekmények kapcsán. Az alvilág is tudja, ahol megjelenik Szimat, elég egy szippantás a szagspecialista számára.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbA szállító - Transporter

A legfontosabb szabály, hogy nem változtathatsz a szabályon! Nincsenek nevek, csak cél van. Frank Martin (Chris Vance) született James Bond, ő a szállítók Szállítója, a nők bálványa és a rossz fiúk réme. De még ő is bajban lenne gyönyörű programozója, Carla (Osvárt Andrea), és autószerelője, Dieter (Charly Hübner) nélkül. Frank életében nem telik el nap életveszélyes akciók, hódítások és győzelmek nélkül.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbA szökés

A sorozat 2 báty -rol szol akik meg akarnak szökni a börtönből.

TovábbA Tenkes kapitánya

Béri Balogh Ádám kuruc brigadéros parancsára a furfangos Eke Máté összegyűjti a szegényeket. A tenkeshegyi várban felütött tanyájukról indulnak a labancok elleni portyákra, sok borsot törnek a siklósi labanc ezredes orra alá, majd a várat is elfoglalják. Máté a siklósi vár kuruc kapitányaként folytatja tovább a harcot a labancok ellen.

Leírás forrásaTovábbA titkok könyvtára - The Librarians (US)

The Librarian, this new series centers on an ancient organization hidden beneath the Metropolitan Public Library dedicated to protecting an unknowing world from the secret, magical reality hidden all around. This group solves impossible mysteries, fights supernatural threats and recovers powerful artifacts, including the Ark of the Covenant, the Spear of Destiny and Excalibur.

Leírás forrásaTovábbA Titokzatos Benedict Társaság - The Mysterious Benedict Society 2021

A sorozat különleges képességű árvákról szól, akiket összehoz egy különc jótevő, hogy végrehajtsanak egy titkos küldetést: egy Intézet nevű bentlakásos iskolába kell diáknak kiadniuk magukat, hogy felfedjenek egy aljas tervet, ami globális kihatásokkal járhat. És munkájuk közben szép lassan szinte családdá kovácsolódnak.

TovábbA túlélés ára

Tartalom: Az összeesküvés-elméletes akció-sorozat fõ eseményvonala három szálból tevõdik össze: a központi történések egy Afrikában fogságba esett katona, Odelle Ballard köré szövõdnek, aki egy összeesküvés nyomaira bukkant - emiatt mészárolják le osztagát. Családja halottnak hiszi. A következõ eseményszál fõhõse egy ügyvéd, aki pénzügyi cégeket vizsgál, míg a harmadik vonal mögött Odelle fõnökének fia áll, aki mellesleg politikai aktivista. És természetesen a szálak egyszer találkoznak..

TovábbA vadak ura

Dar, a király fia az egyetlen túlélője kegyetlenül elpusztított törzsének. Szerelmét, Kyrát elrabolják és szolgaként tartják fogva az ördögi King Zad vad harcosai. Dar elindul, hogy megkeresse és kiszabadítsa a lányt a fogságból és helyreállítsa a békét az ellenség által feldúlt szülőföldjén. Küldetésének beteljesítésében segítségére van titokzatos varázsereje. A vadon urának ugyanis az a különleges képesség adatott, hogy meg tudja értetni magát az állatokkal, sőt bizonyos adottságaiknak birtokában is van. Sharak, az ezer éves sas a bölcsességét és éleslátását kölcsönzi Darnak. Ruh, a tigris erejével és bátorságával ruházza fel a férfit. Kodo és Podo, a két agyafúrt menyét ravaszsággal jár túl a félelmetes ellenfelek eszén. Ám az emberek közül csak egyvalaki, Tao kíséri el barátját az izgalmas kalandtúrára. Ők ketten olyan mesébe illő utazáson vesznek részt, amely legendás, misztikus birodalmakba vezeti el őket, olyan helyekre, ahol szinte bármi megtörténhet. Királyok és királykisasszonyok világa ez, varázslók és boszorkányok mágiájának fekete-fehér útvesztője ijesztő szörnyetegekkel és jóságos tündérekkel, romantikával, hősiességgel és időnként életre-halálra vívott csatákkal.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbA vihar

A vihar (eredeti címén La Tempestad) egy 2013-as mexikói teleregény a Televisától. Főszereplői: William Levy, Ximena Navarrete, Iván Sánchez, Laura Carmine, Daniela Romo és César Évora. Magyarországon elsőként az RTL II mutatta be 2013. október 8-án. Marina Reverte (Ximena Navarrete) hotelmenedzser kiáll egy meggyalázott alkalmazottja mellett, amiért elveszíti az állását. Marina a tüdőbeteg édesanyjára gondolva elfogadja egy váratlanul feltűnt jóakarója ajánlatát. Új élete helyszínén - egy isten háta mögötti faluban - a helyi kiskirály lánya reménytelenül szerelmes a faragatlan, ám becsületes és vonzó halászhajó-kapitányba. Vonzalma a férfi iránt könnyelmű tettre sarkallja Esthercitát egy bódult éjszakán.

TovábbA zászlónk halált jelent 2022

1717-et írunk és egy gazdag földesúr kapuzárási pánikban szenved. Stede Bonnet éppen ezért úgy dönt, elhagyja kényelmes életét, és kalóznak áll. Viszont a dolgok nem alakulnak jól. A sorozat igaz történet alapján készült.

TovábbA zöld íjász

Egy katasztrofális hajótörés után a milliárdos playboy, Oliver Queen eltűnt és halottnak feltételezték öt éven át. Mielőtt előkerült volna, egy nagyon távoli szigeten élt a Csendes-óceán közepén. Amikor hazatér Starling Citybe, odaadó édesanyja, Moira és szeretett húga, Thea, valamint legjobb barátja, Tommy fogadják őt, de mindannyian érzik, hogy Oliverben valami megváltozott a távolléte alatt. Míg Oliver próbálja elrejteni azt az énjét, amivé vált, addig elkeseredetten szeretné jóvátenni korábban rosszul meghozott döntéseit. Leginkább arra koncentrál, hogy megbékéljen egykori barátnőjével, Laurel Lance-szel. Oliver újra felmelegíti régi kapcsolatait, eközben pedig titokban létrehozza titkos alteregóját, Arrow-t, vagyis a Nyilast (az Íjászt), egy álarcos önbíráskodót, aki védelmezi a jókat és megpróbálja visszaállítani a városát egykori pompájába. Nappal Oliver eljátssza a gazdag és gondtalan nőcsábászt, aki korábban volt, a sötétség leple alatt, azonban előkerül az igazi énje. Mindeközben volt barátnőjének, Laurelnek az apja, Quentin Lance nyomozó eltökélt szándéka, hogy elfogják a Starling Cityben bujkáló álruhást, aki megkeseríti az életét. Ezalatt Oliver édesanyja, Moira talán sokkal többet tud arról a bizonyos hajószerencsétlenségről…

TovábbAaron Stone

Az egész világon elterjedt a Hero Raising nevű játék. Gyerekek ezrei játszanak vele a világon, köztük Charlie is, akinek a játékban az avatarja Aaron Stone. A játék szerint Mr. Hole megalkotta a 7 legokosabb embert a Földön, akik továbbfejlesztették önmagukat, s létrehozták az Omega urait, akiknek céljuk, hogy uralják a világot. Egyszer megjelenik egy android, és elviszi Charlie-t Mr. Hole-hoz, aki közli vele, hogy a Hero Raising nem csak egy játék, hanem valóság, s csak azért hozta létre a játékot, hogy megtalálja az alkalmas embert, aki képes megállítani az Omega urait. Charlie élete attól fogva megváltozik. Ő lett Aaron Stone.

TovábbAcapulco akciócsoport - Acapulco H.E.A.T. 1998.

Öt évvel utolsó megbízatása után az Acapulco akciócsoport átszerveződik. Az új csapatot két alapítótagja: Cat (Alison Armitage) és Tommy (Michael Worth), valamint két újonc: a rejtélyes, szexi Nicole (Lydie Denier) és Joanna (Christa Sauls), a számítógépes zseni alkotja. Új szupertitkos, hétköznapi ruhaüzletnek álcázott, tengerparti főhadiszállásuk Puerto Vallartában van. A szuperhatékony bűnüldöző team azonban nem csupán összetételében, központjában újult meg, mert az újabb epizódokban már különféle, egyéni megbízások alapján lépnek akcióba - ha kell, a Föld bármely pontján.

TovábbAgent X (2015)

The widowed wife of a U.S. Senator rises up the political ranks and becomes elected as the country's first female Vice President. She soon discovers there is a special agent who helps protect the country in times of crisis. John Case is an operative, "Agent X", who handles sensitive cases that the CIA and FBI cannot.

Leírás forrásaTovábbAgents of S.H.I.E.L.D.

Stratégiai Honvédő Iroda Elhárító és Logisztikai Divíziójának küldetései.

Leírás forrásaTovábbAkame ga Kill!

A világ romlott. Az egykor dicső birodalom, mely már oly régóta fennáll, a virágzó külső alatt velejéig rohadt. Korrupció, elnyomás, szegénységben és félelemben élő lakosok, ártatlan emberek tömeges kivégzése, nem éppen egy ideális birodalom jellemzői. A birodalmat a színfalak mögül az aljas, romlott nemesség tartja az irányítása alatt, akiknek az egyszerű pórnép semmit sem számít. Szadista gyilkosok, kizsákmányoló gazemberek fellegvára ez, melynek irányítása egyetlen ember markában összpontosul. Ez a személy a közhiedelemmel ellentétben nem a kiskorú uralkodó, hanem annak minisztere, Honest. A tapasztalatlan, befolyásolható gyermek úgy táncol, ahogy a drágalátos minisztere fütyül, így gyakorlatilag az igazi hatalom nem az ő kezében van. Ez hát a birodalom igazi arca. Kegyetlenség, szenvedés és nyomor. Egy halovány reménysugár azért mégiscsak akad ebben a fertőben. Egy elszánt, képzett társaság, a Night Raid nevű, páratlan erejű bérgyilkos csoport, akik alapjaiban akarják megváltoztatni a birodalmat. Nap mint nap, ölnek és ölnek, ám mindezt a jó ügy érdekében. Az ő kardjuk hozza el a reményt a birodalom kétségbeesett lakóinak, a romlott nemesség számára pedig a méltó büntetést. E mellett folyamatosan együttműködnek a Forradalmi haderővel is, aminek célja, ahogy a nevük is mutatja, a birodalom megdöntése. A Night Raid feladata nem egyszerű, hisz bármilyen erősek is, mégiscsak egy gigászi birodalommal állnak szemben. Elszántan küzdenek nap, mint nap, s bár a céljuk egy nagyon távoli álomnak tűnik, mégsem adják fel a reményt, egy jobb világ érdekében.

Leírás forrásaTovábbAlcatraz

Rebecca Madsen nyomozó (Jones) egy hátborzongató gyilkossági eset ügyében nyomoz, a helyszínen talál ujjlenyomat pedig elég különös személyhez vezeti: Jack Sylvane-től (Jeffrey Pierce), egy évtizedekkel korábban elhunyt alcatrazi ex-fegyenchez. Tekintve, Rebecca családjában többen is a hírhedt fegyházban teljesítettek szolgálatot, az ügy nyomban felkelti a figyelmét, amikor pedig egy nagyképű kormányügynök Emerson Hause (Neill) megpróbálja megakadályozni a nyomozást, teljesen az ügy megszállottává válik. Madsen egy Alcatraz-szakértő, Dr. Diego “Doc” Soto (Garcia) segítségével hamarosan rájön, hogy Sylvane nem csupán életben van, de San Francisco utcáit járja, holttesteket hagyva maga után… ráadásul egy napot sem öregedett, mióta elhagyta Alcatraz-t.

Leírás forrásaTovábbAlmost Human

Akciódús zsarusorozat, amely a jövőbeli Los Angelesben játszódik, ahol a rend éber őrei mind emberszerű androidokat kapnak társul.

Leírás forrásaTovábbÁlomgyári feleség

Molly Kagannek minden megadatott az élettől, amelyre egy nő vágyhat. Gazdagságban és boldogságban élnek producer férjével és gyönyörű lányukkal Hollywoodban. A legjobb éttermekbe járnak, a legelitebb körökben forognak, egyszóval minden álomszerű körülötte. Ám egy nap, Molly váratlanul földre zuhan a fellegekből, amikor nem sokkal a 10. házassági évfordulójuk előtt a férje bejelenti, hogy válni akar. Molly ezért elhatározza, hogy összeszedi magát és új életet kezd, méghozzá Malibun.

TovábbAlvilág (2019)

Veres Ádám sógorával, Ervinnel és társukkal, Steve-vel drogcsempészetből él. Amikor Ervin nagyra tör és lenyúlja a rettegett maffiózó, Schneider hatalmas kokainszállítmányát, Nóra választás elé állítja férjét: vagy kiszáll a drogbizniszből, vagy a gyerekekkel elhagyja őt.

Leírás forrásaTovábbAmerican Crime

A young couple in Modesto, California were brutally attacked in their home leaving Matt Skokie, a war vet, murdered, and his wife, Gwen, unconscious, barely hanging on. The crime sends shock waves throughout the community stirring up tensions across socioeconomic and racial lines in this gritty new drama - from the points of view of all those involved.

Leírás forrásaTovábbAmerikai istenek (American Gods)

Egy egészen másfajta, új háború forrong a "régi" és "új" istenek között. A félelem, a pénz, a technológia szülte frusztrációk azok a dolgok, amelyek meghatározzák a mai ember jellemét. Talán ennek a metafórájaként is gondolhatunk az Amerikai Istenekre.

Leírás forrásaTovábbAngel

A Buffy, a vámpírok réme című sorozat egyik szereplője, Angel a főszereplője a sorozatnak. Angel egy vámpír, ám emberi lélekkel rendelkezik. Amikor rájön, hogy nem adhat Buffy-nak igazi szerelmet, Los Angelesbe költözik. Arra teszi fel életét, hogy korábbi bűneit jóvátegye és ezzel feloldozást nyerjen. Azáltal, hogy a várost megtisztítsa az ott garázdálkodó vámpírok tömegétől.

Leírás forrásaTovábbAngel Beats

In a world after death, angels fight for their fate and their future. Yuri, the leader of the Shinda Sekai Sensen, rebels against the god who destined her to have an unreasonable life. On the other hand, Tenshi, the chairperson of the student council for the world after death, battles against the SSS members. SSS members utilize armed weaponry to battle it out against the angels harnessing supernatural powers.

TovábbAnimal Kingdom

Miután a tizenhét éves Joshua "J" Cody édesanyja meghal, a fiú nagyanyjához és nagybátyjaihoz költözik egy dél-kaliforniai kisvárosba. Csakhamar nyilvánvalóvá válik számára, hogy rokonai bűnözők.

Leírás forrásaTovábbAnubisz rejtélyes háza

The series follows a group of eight teenagers who live together in Anubis House (named after the Egyptian god Anubis), an early 1900s-era building that serves as a boarding house for an elit e boarding school in the United Kingdom. Nina Martin (Nathalia Ramos), an American girl who had been living with her grandmother since the death of her parents, leaves the States to attend and move into the school; at the same time, another resident, popular student Joy Mercer (Klariza Clayton), suddenly disappears without warning and the school's strict caretaker, Victor Rodenmaar (Francis Magee), attempts to eliminate Joy's existence from the school.

TovábbAo No Exorcist

Világunk két részből áll: ahol az emberek élnek, Assiah; másik pedig, a démonok lakhelye, Gehenna. A világok közötti átjárás vagy kapcsolatteremtés elméletileg lehetetlen, azonban a démonok rájöttek egy módszerre: ha megszállnak valamit Assiah-ban, akkor képesek is ezen a síkon maradni. A történet főhőse, Okumura Rin, egy kezdetben átlagos 15 éves srác, aki együtt él ikeröccsével, Yukio-val és nevelőapjukkal, Fujimoto atyával egy kolostorban. A fiú jó tanulmányi eredmények híján munkát keres(ne), ha nem keveredne minden alkalommal valami bajba. Mikor már úgy tűnik eljött Rin szerencse napja, arra figyel fel, hogy különös dolgokat kezd látni,olyanokat amiket a körülötte lévők egyáltalán nem.

TovábbAPB (2017)

Mi történik, ha egy rejtélyes tech milliárdos a legjobb barátja meggyilkolása miatt érzett gyászában megvásárol egy gondokkal küszködő rendőrkapitányságot. Rendbe tudja-e hozni modern módszereivel a korrupcióban, rendőrök által elkövetett fegyveres harcban, és felderítetlen ügyekben nyakig levő körzetet? Mindezt a legkorszerűbb technika segítségével gondolja megvalósíthatónak. Vajon sikerül a keményfejű veteránokat is rávennie a változásra, hogy velük közösen létrehozza a 21. század rendőrségét?

Leírás forrásaTovábbArcane 2021

Kiéleződik a testvérvárosok, Piltover és Zaun közötti viszály. A mágikus technológiák és egymásnak feszülő nézetek háborújában két nővér a szemben álló oldalakon harcol.

TovábbArcher

Set at an international spy agency known as ISIS, Archer is the story of a group of highly trained combatants. Rather than take the global crises they are called up for seriously, the team often use them as opportunities to confuse, betray, and just royally screw each other.

TovábbArrow

After a violent shipwreck, billionaire playboy Oliver Queen was missing and presumed dead for five years before being discovered alive on a remote island in the Pacific. When he returns home to Starling City, his devoted mother Moira, much-beloved sister Thea, and best friend Tommy welcome him home, but they sense Oliver has been changed by his ordeal on the island. While Oliver hides the truth about the man he's become, he desperately wants to make amends for the actions he took as the boy he was. Most particularly, he seeks reconciliation with his former girlfriend, Laurel Lance. As Oliver reconnects with those closest to him, he secretly creates the persona of Arrow - a vigilante to right the wrongs of his family, fight the ills of society, and restore Starling City to its former glory. By day, Oliver plays the role of a wealthy, carefree and careless philanderer he used to be - flanked by his devoted chauffeur/bodyguard, John Diggle - while carefully concealing the secret identity he turns to under cover of darkness. However, Laurel's father, Detective Quentin Lance, is determined to arrest the vigilante operating in his city. Meanwhile, Oliver's own mother, Moira, knows much more about the deadly shipwreck than she has let on and is more ruthless than he could ever imagine.

Leírás forrásaTovábbAtlantis

Atlantis városa titokzatos, ősi hely; a bikaugrások, kígyóhajú istennők és a monumentális helyszínek világa, amelyekről úgy tartják, óriások építették. Ebbe a különös, lenyűgöző birodalomba érkezik meg az ifjú Jason, és fantasztikus kaland veszi kezdetét, életre keltve a görög mítoszok és legendák széles tárházát.

TovábbAttack on Titan - Shingeki no Kyojin

Egy monumentális robajjal veszi kezdetét minden. Egy több mint ötven méteres, izzó bőrű, rémséges tekintetű óriás emelkedik az addig szegényes, ám háborítatlan körülmények között élő emberiség városfala mögé. Egy titán az. A 'jelen világon' lévő egyetlen olyan élőlény, amelynek élelme maga az emberi faj. Ormótlan, ingatag, veszedelmes "szörnyetegek", akik könnyűszerrel oltják ki minden eléjük kerülő férfi, nő, gyermek életét. Eren, Mikasa és Armin nevét, így átélt irtózatos szürkületüket egy életre bevéssük agyunkba. Ők a történet főszereplői. Akár a három muskétás, annyi 'csupánnal', hogy ők kíméletlen körülmények között váltak azzá. Mégpedig a végítélet — vagy ha morbid akarok lenni akkor —, a függetlenség napját követően, amikor is elvesztették szeretteiket, majd kényszerhelyzetükből adódóan, megannyi gyötrelem leküzdése után felülkerekednek és katonákká állnak, egyetlen, összetett cél által vezérelve: ama bizonyos napot megtorolni, életük és korszak talán legkönyörtelenebb esetét feldolgozni, jóformán azáltal, hogy felesküdnek, soha nem engedik, hogy a kegyetlen óriás-bestiáknak valaha újra sikerüljön kiirtaniuk több ezer emberi életet. Elrajtol tehát, a túlélő-háború.

TovábbAvatár - Korra legendája

Az Avatar sorozat folytatást kap, Avatar: The Legend of Korra címmel. Az új sorozat 70 évvel a The Last Airbender után játszódik, és az Aang után következõ Avatar, Korra történetét meséli majd el. Igen, az új Avatar megjelenése egyértelmûen azt jelzi, hogy a sorozat kezdetére Aang már halott. Amit a történet rövid felvázolása elõtt mindenképpen érdemes kiemelni, hogy teljes mértékben az eredeti csapat fog dolgozni a folytatáson, így a minõségre biztosan nem lesz gond. Korra egy lázadószellemû, keményfejû, érzelmektõl vezérelt ifjú hölgy, s ugyanabból a törzsbõl származik, ahonnan Katara és Sokka. Aang-gel szemben a történet kezdetén Korra már mestere a víz, a tûz és a föld elemének, s azért érkezik Republic City-be, hogy Aang fiától, Tenzin-tõl megtanuljon parancsolni a levegõnek. Republic City egy irdatlan méretû város, mely az elsõ sorozat eseményei után jött létre. Steampunk technológia jellemzi, és minden nép minden tagja, legyenek idomárok, vagy sem, békében él együtt. Vagy legalábbis a prospektusokra ezt írják. Korra-nak hamar szembe kell néznie azzal, hogy a bûnözés és a korrupció sokkal nagyobb szerepet kap a fényes városban, mint azt bárki is sejtené; valamint egyre erõsödik egy radikális szervezet is, mely teljes mértékben betiltaná az elemek irányítását. Akár komplett forradalomra is képesek, hogy megvalósítsák céljukat. Új hõs, új világ, új történet, teljesen más megközelítés és a már bevált kormányosok mindenek mögött. Óriási eltérések várhatóak. Aang egy olyan világban harcolt, ahol szükség volt az Avatar-ra, Korra ezzel szemben azzal lesz kénytelen szembenézni, hogy az emberek úgy tekintenek az Avatar-ra, mint egy púpra a hátukon. Nem megerõsített hírek szerint a két sorozat között húzódó hézagok is ki lesznek töltve, ami arra utal, hogy nem halt meg mindenki az eredeti csapatból, s valószínûleg flashback-ek formájában fogják bemutatni a kiesõ 70 évet.

TovábbAz autók grófja

Danny "A gróf" Koker, a Las Vegasi legenda klasszikus kocsikat és motorokat vásárol és állít helyre - majd jó áron továbbadja őket. A Zálogcsillagokból már jól ismert Danny úgy ismeri az amerikai kocsikat, motorokat, mint a tenyerét; a vintage Thunderbirdtől a klasszikus Corvette-en át a felturbózott Harleykig és kipofozott triciklikig. Ha meglát egy járgányt, az kell neki - legyen az egy autóárverésen vagy egy útszéli büfé parkolójában - addig nem nyugszik, míg meg nem szerezte. Tehetséges csapata segítségével Danny helyreállítja, átalakítja, testre szabja és eladja ezeket az országúti "ékköveket", és igyekszik tartani a pozitív mérleget. Az autók grófja sorozat minden része egy-egy elképesztő sztori történelmi jelentőségű kocsikról, lélegzetelállító átalakulásokról és a lehető legjobb értékesítésükről.

TovábbAz Elit alakulat

Az elit alakulat az amerikai hadsereg egy második világháborús különítményének, a 101. számú légi hadosztály 506. számú ezredének történetét meséli el. Az elit alakulat a televíziózás történetének eddigi legköltségesebb alkotása: 120 millió dollárba került a 10 epizód forgatása. Stephen E. Ambrose történész-író éveken át gyűjtötte könyvéhez az anyagokat. A katonák magánlevelezéseiket is a rendelkezésére bocsátották. Ezekből az apró töredékekből rajzolódott ki az író számára a soha nem tapasztalt perspektíva a történelem legvéresebb háborújáról. Fény derül a csapaton belüli viszonyok láncolatára és arra, hogy ezek a katonák szinte kivétel nélkül megbíztak egymásban és feláldozták volna az életüket egymásért. Az alkotók a lehető leghűségesebben akarták tetteiket és szenvedéseiket ábrázolni. Több mint ezer állandó katonaviselt, kalandvágyó és megszállott statisztával dolgoztak a filmesek.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbAz élőholtak kora (Age of the Living Dead)

Egy posztapokaliptikus jövő, amelyben a vámpírok veszik át a hatalmat az Egyesült Államok keleti partján, a megmaradt emberek pedig a nyugati partra menekülnek. A kettő között csak a pusztaság van, ahol az emberek hetente véradást tartanak, hogy kordában tartsák a vámpírokat. A vámpírok viszont jobban vágynak arra, hogy megsemmisítsék az emberiséget, mint amennyire az emberi vérre szomjaznak. Kifejlesztenek egy szintetikus vért, aminek köszönhetően már egyáltalán nem lesz szükségük az emberekre. Az emberek viszont nem adják meg magukat harc nélkül, és újraépítik a nukleáris arzenáljukat, amivel végső csapást akarnak mérni a vámpírokra. Csak egyetlen lány akadályozhatja meg a világ pusztulását - YVONNE. Félig ember, félig vámpír, aki képes megtalálni a közös nevezőt a két fél között - de vajon időben sikerül-e neki ez?

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbAz elveszett ereklyék fosztogatói

Sydney Fox a Trinity College egyik nagytudású és elismert professzora, aki a tanításon kívül ereklyevadászattal foglalkozik. Új tanársegédje Nigel Bailey, aki eddig Cambridge-ben tanult. Claudiát (akit később Karen vált fel) egyáltalán nem vonzza a történelem, ő csak azért dolgozik Sydney-nek, mert az apja nagy összegekkel támogatja az egyetemet. Sydney szerint "nála a történelem Marilyn Mansonnal kezdődik és végződik". Minden egyes epizód egy-egy híres, vagy fontos ereklye története. Sydney pedig útrakel, hogy teljesítse a megbízást, útjaira pedig magával viszi az esetlen, de szintén nagytudású Nigelt is. Nemcsak Nigelék, hanem néhány pénzéhes bűnöző is szemet vet rájuk, ezért Sydneynek és Nigelnek minden tudásukat és ügyességüket be kell vetniük, hogy a felbecsülhetetlen értékű ereklyék ne jussanak a gazfickók kezére.

Leírás forrásaTovábbAz ifjú indiana jones

Kaland

TovábbAz internet sötét oldala

A világ, ahol a virtuális és a fizikai valóság találkozik egymással: az internet. Kulcsfontosságú, egyre bővülő platform, ami több milliárd ember számára nélkülözhetetlen és megváltoztatta életvitelünket. De a vitathatatlan előnyei mellett egyben számos új, eddig ismeretlen veszély forrásává is vált: sorozatunk a teljes internet 80%-ának becsült rejtettebb szegletébe kalauzol, ahova a mindennapos keresőkkel eljutni nem lehetséges. Kiber-emberrablás, emberkereskedelem, digitális háborúk, pornófüggőség, pedofília – néhány példa a sötét oldaról.

Leírás forrásaTovábbAz Úr sötét anyagai

Sir Philip Pullman angol fantasy-írójának leghíresebb trilógiája a His Dark Materials, amelyet magyarul Az Úr sötét anyagai címen ismerhetünk. A három könyvből álló mű egy coming-of-age és fantasy keverék, amely két fiatal történetén keresztül vezeti be az olvasót párhuzamos univerzumokba és démonokkal hemzsegő világokba.

TovábbBand of Brothers - Elit alakulat

Az elit alakulat az amerikai hadsereg egy második világháborús különítményének, a 101. számú légi hadosztály 506. számú ezredének történetét meséli el. Az elit alakulat a televíziózás történetének eddigi legköltségesebb alkotása: 120 millió dollárba került a 10 epizód forgatása. Stephen E. Ambrose történész-író éveken át gyűjtötte könyvéhez az anyagokat. A katonák magánlevelezéseiket is a rendelkezésére bocsátották. Ezekből az apró töredékekből rajzolódott ki az író számára a soha nem tapasztalt perspektíva a történelem legvéresebb háborújáról. Fény derül a csapaton belüli viszonyok láncolatára és arra, hogy ezek a katonák szinte kivétel nélkül megbíztak egymásban és feláldozták volna az életüket egymásért. Az alkotók a lehető leghűségesebben akarták tetteiket és szenvedéseiket ábrázolni. Több mint ezer állandó katonaviselt, kalandvágyó és megszállott statisztával dolgoztak a filmesek.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbBarátok Közt

Leírás A Berényi család és környezetének hétköznapi történetei nap, mint nap. Több évtizeddel ezelőtt egy csapat gyermek sorsa különös és elszakíthatatlan szállal fonódott össze, amikor egy rideg és "bürokratikus" intézmény gondjaira hagyták őket. Mély barátság szövődött köztük, amely kiállta az idő próbáját, és nagyralátó álmok szülője lett. Az azóta eltelt évek során megélték a siker és a bukás sokféle szintjét. Karriert építettek, családot alapítottak, gyermekeik születtek, elváltak. Néhányuk nem is gondolták, hogy később egy házban fognak lakni. Egy megdöbbentő és tragikus esemény gyökerestül felforgatta Miklós, András, Nóra, Zsuzsa, László és Gabi életét, amikor Berényi Zoltán (aki titkos szerelmi viszonyt folytat Berényi Zsuzsával, András feleségével), a legidősebb fivér Miklós és András bátyja, a Berényi Építőipari Kft. alapítója és vezetője, rejtélyes körülmények között halálos kimenetelű autóbalesetet szenvedett. Autóját egy végzetes éjszakán egy titokzatos idegen (Nagy Ferenc) szorítja le az útról. A karambolt csak István, a sofőr élte túl. A baleset következtében Zoltán és István súlyos sérüléseket szenvedtek és Zoltán belehalt. Istvánt életveszélyes állapottal kórházba szállították. A baleset után a "barátok" legégetőbb gondja egy olyan vállalkozás jövője, amibe még Zoltán fogott bele. Azt az épületet kezdte modern lakóházzá alakítani, amelyben gyermekként először találkoztak, ahol együtt töltötték legfogékonyabb éveiket és ahol most újra együtt élnek. Új otthonuk építését be kell fejezniük, a cégnek pedig - új vezetővel az élén - munkát és anyagi biztonságot kell nyújtania a barátoknak, családjaiknak és alkalmazottaiknak is.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbBarátok közt - Berényi Miklós élete és krónikája

A Barátok közt c. sorozat paródiája.

TovábbBatman of the Future

Batman megöregedett, felhagy az "éjszakai műszakkal", azonban a Joker továbbra is rettegésben tartják Gothamet. Ekkor megjelenik egy fiatal ifjú idősebb Wayne birtokán. Ő lesz a következő?

TovábbBatwoman

Az Arrowverse-ben játszódó sorozat helyszíne Gotham, 3 évvel Batman eltűnése után, amikor a várost a totális kétségbeesés fenyegeti. A rendőrség nem bír a bűnözőkkel, mindössze egy privát milícia tartja fenn a rendet. A szervezet fejének szabadszájú és társadalmi igazságosságra törekvő lánya épp ekkor tér vissza katonai iskolából való kirúgását és több éves kiképzést követően, és megvalósítja azt, amitől apja rettegett, önjelölt álarcos bosszúálló lesz belőle, hogy így vigye tovább eltűnt unokatestvére, Bruce Wayne örökségét. Persze a segítőivel dolgozó Kate Kane-nek még saját démonjait is le kell gyűrnie ahhoz, hogy a remény szimbólumává válhasson...

TovábbBekasztlizva külföldön /Banged Up Abroad/

Bekasztlizva külföldön /Banged Up Abroad/ színes, magyarul beszélő, angol dokumentumfilm sorozat, 2007 Leírás A sorozat epizódjai olyan nemzetközi csavargások történetét elevenítik fel, melyek hosszabbra és fordulatosabbra sikerültek a reméltnél.

Leírás forrásaTovábbBeowulf Visszatérés a pajzsföldekre

Tartalom: Beowulf, a svéd geatok ifjú hõse, Hrothgar dán király segítségére siet, mivel annak az éppen épülõ óriási lakomacsarnokát Heorot városában megtámadta a felbõszült Grendel, egy számkivetett harcos. Az óangol hõseposz Skandináviában játszódik, és az angol irodalom legfontosabb alkotásai között tartják számon. Az ebbõl készült tizenkét részes fantasy dráma követi az eposz eseményeit, látványos harci jelenetekkel gazdagítva azt.

TovábbBeowulf: Return to the Shieldlands (2016)

Beowulf is a series about courage, greed, betrayal, revenge, loyalty, power, man versus wilderness and, of course love. It is a series that explores the notion of good and evil, heroes and villains. However, beyond these wider political undercurrents and inner personal turmoils are the excitement, danger and sense of adventure that any great Western has. Epic fights, thrilling chases, raids, celebrations and battles are an essential part of the promise.

Leírás forrásaTovábbBeyond

A sorozat középpontjában Holden (Burkely Diffield) áll, egy fiatal férfi, aki 12 év kóma után tér magához. Hamarosan arra lesz figyelmes, hogy emberfeletti erők birtokában van, ami csakhamar az összeesküvések középpontjába taszítja az egyébként is elveszett férfit.

TovábbBig Time Rush

A sorozat krónikák négy középiskolai barátok Minnesota - Kendall Knight (Kendall Schmidt), James Diamond (James Maslow), Carlos Garcia (Carlos Pena, Jr.), és a Logan Mitchell (Logan Henderson) - akiknek az életét megváltoztatta, amikor költöznek Los Angeles, és vált a hit-készítés, listavezető fiúbanda.

TovábbBikie Wars: Brothers in Arms

ÚJ SOROZAT nem csak MOTOROSOKNAK, igaz történet alapján!Sons of Anarchy pótlása! :-)

TovábbBirds of Prey

A sorozat annak idején, 2002-ben a WB-n ment és 13 részt ért meg, ugyanis a remek kezdőnézettséget követően túl gyorsan esett (7.6M, 5.1M, 4.6M, 3.8M – a zárófilmesített záró duplarészt 2.9M-an látták). Annak idején én is kiszálltam 2-3 rész után, de mai fejjel, ha más nem, guilty pleasure-ként tuti csekkolni fogom. A népszerűséget mutatja, hogy a TvShowsOnDVD-oldalon a BoP 5. volt a DVD-n még meg nem jelent szériák között. A Birds of Prey a Smallville képregényes népszerűségét kívánta meglovagolni, jó csajokkal és bőrruhákkal – a sorozat a hasoncímű képregény alapján készült, mely már a 115. részénél tart és New Gotham-ben játszódik, tele ismert DC-karakterekkel (DC = a Batman-, Superman-univerzum vs Marvel = a Pókember-, Hulk-univerzum): a főszerepben Huntress (Vadásznő), Oracle (Orákulum), de ott van mesélőnek Alfred és még Batman, valamint Joker is feltűnik a sorozatban, utóbbit Mark Hamill alakítja. -Forrás : Sorozatjunkie

Leírás forrásaTovábbBlack Bullet

A Black Bullet light novelként indult Kanzaki Shiden írásával és Ukai Saki grafikájával. Utána készítették el belőle a mangát Hon Morino illusztrálásával. Az animeadaptáció a Kinema Citrus Co. műve, amely 2013 októberében már bejelentésre került. A premier viszont csak 2014 áprilisára érkezett. Na de miről is van szó valójában? A 2031-es Tokiói körzetben járunk. Már több mint 10 éve elszabadult egy vírus, melyet Gastrea-nak neveznek. Ez a vírus arról nevezetes, hogy akit megfertőz, az átváltozik valamilyen mutálódott állattá, ha a testének több mint 50%-át a vírus képzi. Viszont szerencsére ez a vírus csak testnedvek által terjedhet. A különféle Gastrea-kat pedig csak Varaniummal lehet megsebezni igen gyors regenerálódásuk miatt. A Varanium egy olyan anyag, amelyet a vírus nem képes elviselni, ezért ha érintkezik vele, elkezd "bomlani".

Leírás forrásaTovábbBlack Lightning (2018)

Egy, a bandák uralta New Orleans-ban a környékbéli gyerekeknek menedéket adó iskola, kvázi hősnek számító igazgatójáról, Jefferson Pierceről aki 9 évvel korábban valódi hős volt, aki képes volt irányítani az elektromosságot. Azonban amikor látta, hogy az életveszélyes helyzetek milyen hatással vannak családjára, visszavonult és képességei nélkül boldogul, két lányát segítve. A bűnözés és a korrupció napjainkban akkora méreteket ölt, ráadásul szerettei is egy helyi banda célkeresztjébe kerülnek, így kénytelen ismét maszkot ölteni, hogy családján és közösségén segítsen.

Leírás forrásaTovábbBlöff (Snatch)

A most bemutatásra kerülő első, tíz epizódból álló évad, csakúgy, mint népszerű elődje, egy csapat huszonéves piti bűnözőről szól, akik egy teherautónyi aranyrudat eltulajdonítva belekeverednek a szervezett bűnözés útvesztőjébe. A tét magas: vagy hamar beletanulnak a londoni alvilág erkölcstelen cselszövéseibe, ahol hitvány zsaruk, romák, nemzetközi gengszterek és helyi gazemberek lesik minden lépésüket, vagy azonnal belebuknak és halál fiai.

Leírás forrásaTovábbBoardwalk Empire

Ez bizony az alkoholtilalom eleje. Az az időszak amivel eddig viszonylag kevés film és sorozat foglalkozott. Többek között azt fogjuk látni ahogy Al Capone egy kis senkiből valaki lesz, és kinő egy bűnöző generáció. A fő konfliktus is itt helyezkedik el, hiszen az öregek nem tűrnek karbatett kézzel. Ezen kívül még a zsaruk is készültek a titalomra, külön osztagokkal és a törvény teljes szigorával.

Leírás forrásaTovábbBodyguard

.

TovábbBolívar: Una lucha admirable 2019

Bolívar 2019 A venezuelai Simon Bolívar tábornok szerelmekkel átszőtt életében történelmi jelentőségű háborúkat vívott. Győztes csatái több dél-amerikai ország függetlenségének kivívásában játszottak szerepet...

Továbbboruto

naruto fia

TovábbBosch

An LAPD homicide detective works to solve the murder of a 13-year-old boy while standing trial in federal court for the murder of a serial killer. Egy gyilkossági nyomozó története, aki egy fiatal fiú meggyilkolásának ügyében nyomoz, ugyanakkor bírósági tárgyalás vádlottja egy sorozatgyilkos megöléséért.

TovábbBosszúállók újra együtt

Az animációs filmsorozat hősei a Marvel képregényekből jól ismert Bosszúállók, azaz Vasember, Amerika Kapitány, Fekete Özvegy, Thor, Sólyomszem és Hulk, akik epizódról-epizódra számos fenyegető veszély elől mentik meg bolygónkat.

Leírás forrásaTovábbBotrány (Scandal)

Titkos szerelmi viszonyok, végletekig menő hatalmi harcok, gyilkosság, vesztegetés. Minden, ami bűnös és botrányt ígér. Azonban van egy ember, aki csapatával minden piszkos ügyet képes kezelni, hogy a legfelsőbb tízezer kényes titkai semmiképpen ne lássanak napvilágot. Ő Olivia Pope.

TovábbBuffy- A vámpírok réme

Buffy Summers egy átlagos, szőke amerikai gimnazistalány – a szülei elváltak, az édesanyjával – aki egy galériát vezet – egy kaliforniai kisvárosba, Sunnydale-be költöznek. A Sunnydale gimnázium akkori könyvtárosa közli Buffy-val, hogy a legenda szerint ő az új „kiválasztott”, a következő Vadász (Slayer). Buffy mindezt nem veszi komolyan, amíg vámpírok meg nem támadják, ő pedig felfedezi, hogy természetfeletti ereje, gyorsasága és ügyessége révén könnyedén végez velük, minden félelem nélkül. A könyvtáros, Rupert Giles lesz Buffy Figyelője (watcher), aki tudása és a démonok, varázstárgyak, átkok fölötti ismerete lévén segíti Buffy küzdelmeit. Buffy két osztálytársa, a félénk Willow (Alyson Hannigan) és a csetlő-botló Xander (Nicholas Brendon) is csatlakoznak a vámpírvadász-kommandóhoz, legtöbbször több bajt okozva, mint amennyit segítenek.

TovábbBulletproof

rendőrség Eleven Bishop Pike és ismerik egymást gyermekkora óta, bár mind jönnek a nagyon különböző társadalmi háttérrel rendelkeznek. De a megfelelő adag humor, és mindenekelőtt a közös erkölcsi elvek, egy olyan kedvező sztrájk csapat.

TovábbCase Histories

Former soldier and policeman, Jackson Brodie, becomes a private investigator.

TovábbCharlie's Angels

A 70-es évekbeli sorozat modernizálása. 3 lány egy titokzatos főnök utasításait követve elkap mindenkit, aki elkapásra szorul. Mindezt Miami-ban.

TovábbChicago fire

Megismerhetjük a hétköznapi hősöket, akik folyamatosan kockára teszik az életüket. A tűz lovagjai az 51-es csapat a tűzoltás és a mentés élvonalába tartozik. Azonban mostanában történt egy szörnyű baleset, és a csapat 2 vezetője egymást okolja a történtekért...

TovábbChicago Justice

A Chicago-univerzum negyedik sorozata. A város elkötelezett ügyészei és nyomozói a városi politika, valamint kényes kérdések útvesztőiben lavírozva üldözik kérlelhetetlenül az igazságot. Miközben a legnagyobb volumenű, és médiafigyelmet vonzó ügyein dolgoznak, egyszerre több elvárásnak (hatalmi harcok, közvélemény, saját, jog iránti szenvedélyük) is meg kell felelniük.

Leírás forrásaTovábbChicago PD

The story of Windy City's Police Department in Chicago.

TovábbChuck

Chuck Bartowski áruházi eladó egy igazi lúzer, aki régi sebeit nyalogatja, amelyeket még középiskolás korában Brice okozott neki, amikor lecsapta a kezéről az egyetlen és utolsó barátnőjét. Brice legnagyobb húzása azonban az, hogy időközben szupermenő kettősügynök lett, aki utolsó leheletével Chuck gépére továbbít egy atomtitkos anyagot, amivel teljesen átmossa hősünk agyát. Ettől a naptól kezdve Chuckra a Nemzetbiztonság és a CIA is igényt tart. Az előbbit John Casey, az utóbbit pedig az extra csinos Sarah Walker képviseli. A két James Bond bébiszitternek szegődik Chuck mellé, akinek az agyában ott rejtőzik több ezer államtitok, terrortámadások terve, helyszíne és ideje.

Leírás forrásaTovábbChuck Norris Története

Végig követhetjük Chuck Norris életét, születésétől kezdve a napjainkig! Peti előadásában (Vámpírnaplók paródia, Cristofel Története) élvezhetjük a minőségi paródia sorozatot!

TovábbCity Hunter

Egy 20 részes koreai 'action drama'. 2011 májusában kezdte el vetíteni az SBS csatorna A történet Tsukasa Hojo világhírű City Hunter című mangájának adaptációja. Korea az első aki ezt a történetet felhasználja és drámát készített belőle. Csak a környezet változott az 1980-as Tokio-ból a 2011 Szöulba. Szereplők: Lee Yoon Seong doktor - Lee Min Ho (Boys Before Flowers, Personal Preference) Kim Na Na testőr - Park Min Young Park Young Joo ügyész - Lee Joon Hyuk Jin Soo Hee - Hwang Sun Hee Choi Da Hye - Goo Ha Ra Lee Jin Pyo - Kim Sang Joong Chun Ho JIn - Choi Eung Chan Bae Shik Joong ahjusshi - Kim Sang Ho Lee Kyung Hee - Kim Mi Sook

TovábbClark 2022

Hihetetlen történet Svédország leghírhedtebb gengszteréről, Clark Olofssonról, akinek bűntettei nyomán született meg a "Stockholm-szindróma" kifejezés

TovábbCobra 11

A Cobra 11 német televíziós sorozat. A kölni autópálya-rendõrség néhány rendõrének munkáját mutatja be. Ben és Semir az autópályarendõrség 2 mindenre elszánt tagja nem kíméli magát ha az emberek és, autópálya biztonságáról van szó.

TovábbConan, a kalandor

Conan, a bátor, harcedzett és hatalmas erejű harcos és társai kalandjainak lehetnek részesei a nézők, ha figyelemmel követik a koprodukciós sorozat epizódjait. Arnold Schwarzenegger Conan-filmjeinek köszönhetően vált híressé a legendás bajnok, akit a kalandfilmsorozatban Ralph Moeller alakít. A történetben varázsos világ keveredik a valósággal; Conan azonban célja elérése érdekében felveszi a harcot a gonosszal, s legyőzi a gáncsoskodó boszorkányok, gonosz varázslók sötét erőit.

TovábbCowboy Bebop

A Cowboy Bebop (japánul カウボーイビバップ, Kaubōi Bibappu) egy japán anime, amit Shinichiro Watanabe rendezett, zenéjét Kánno Jóko szerezte. 2071-ben, a Bebop űrhajón négy balszerencsés fejvadász néhol vicces, néhol drámai kalandjait követhetjük nyomon.

Leírás forrásaTovábbCrossbones

Colin Woodard regénye alapján. A bahamai New Providence szigetén játszódik, ahol Feketeszakáll elnökségével az első működő demokrácia alakul ki a tolvajok és törvényenkívüliek között. Természetesen ez sokak szemét szúrja, kalóz ellenségei a vérét akarják, ahogy a profi bérgyilkos Tom Lowe is, aki beépül az emberei közé.

TovábbCrossing Lines

Egy különleges nyomozóegység sorozatgyilkosságok ügyében nyomoz Európa szerte. A nemzetközi szintű FBI megszületik.

TovábbCrusoe

A sorozat, amely Daniel Defoe nagysikerű regénye alapján készült, Robinson Crusoe kalandokkal teli életét eleveníti fel. Crusoe elhatározza, hogy hatalmas hajójával és legénységével együtt elhagyja Angliát, és világkörüli útra indul. Ám a nyílt vízen óriási vihar keletkezik, a hullámok egyre csak erősödnek, és a csapat hajótörést szenved, Crusoe pedig egyetlen túlélőként vetődik partra. Szerencséjére hűséges társra lel megmentőjében, a bennszülött Péntekben, aki később a védelmére kel az angol és a spanyol kalózok ellen is, akik a legendás kincs reményében szállják meg a lakatlannak vélt szigetet.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbCSI: Cyber

CSI: Cyber (Crime Scene Investigation: Cyber) is an American police procedural drama television series that is slated to begin on March 4, 2015, on CBS during the 2014–15 network television schedule. The series is a direct spin–off of CSI: Crime Scene Investigation and the fourth series in the CSI franchise.

Leírás forrásaTovábbCSI: Cyber helyszínelők

A CSI: helyszínelők legújabb spinoffjában az FBI kiberbűnözéssel foglalkozó különleges egységének mindennapjaival ismerkedhetünk meg. Az egységet a kiváló viselkedéselemző kiberpszichológus Avery Ryan vezeti. Avery valaha pszichiáterként dolgozott, mígnem egy nap meghekkelték a számítógép rendszerét, és meggyilkolták az egyik paciensét. A zseniális pszichiáternő a nyomozás során kapcsolatba került az FBI-jal, és hamarosan csatlakozott is hozzájuk. Avery nyomozótársa, Elijah Mundo FBI ügynök a tengerészetnél is szolgált, és a harcászati eszközök kiváló szakértője. Az egység FBI-os technikai zsenije - a kissé magának való - Daniel Krumitz. Avery vállalkozószellemének köszönhetően a csapat két különleges taggal is rendelkezik; a pszichiáternő ugyanis néhány kiváló hekker-bűnözőnek felajánlotta, hogy börtönbüntetésük letöltése helyett neki dolgozzanak. Így került a csapatba a fiatal Raven Ramirez, aki a nyomozókkal töltött munkája alatt a közösségi médiatartalmak és a legújabb a kiberirányzatok szakértőjévé vált. Hasonló okok miatt lett csapattag Brody Nelson is, akinek újoncként folyamatosan bizonyítania kell. Avery csapata a dörzsölt és ambiciózus Simon Sifter nyomozón keresztül tarja a kapcsolatot az FBI-al. A számítógépes világhálón a bűnözök arc és név nélkül követik el tetteiket, a pénzes tranzakciók útjai szinte lenyomozhatatlanok, és minden egyes gombnyomásnak beláthatatlan következményei lehetnek. Avery és zseniális nyomozócsapata azonban méltó ellenfele a kiberbűnözök világának.

TovábbCsillagkapu

A sorozat alapjául a nagy sikerrel játszott, azonos című mozifilm szolgált. A benne szereplő Csillagkapu egy ősidők óta létező titokzatos átjáró, melyen keresztül azok, akik megfejtik titkát, eljuthatnak különböző galaxisokba, expedícióra indulhatnak térben és időben egy látszólag határtalan univerzumban.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbCsillagkapu Atlantisz

A Csillagkapu: Atlantisz története a Csillagkapu hetedik évad zárórészének, „Az elveszett város”-nak a folytatása, amiben a CSK-1 talál az Antarktiszon egy előőrsöt, melyet egy, az Ősök néven ismert faj készített. A nyolcadik évad első részének történései után a Csillagkapu Parancsnokság egy nemzetközi csapatot küld az előőrs tanulmányozására. Dr. Jackson hamarosan felfedezi, hogy hol van az Ősök által készített legnagyobb város, Atlantisz.

TovábbCsillagközi fejvadászok

A történet valamikor a távoli jövőben játszódik, amikor az emberiség már elhagyta a katasztrófa sújtotta Földet, és benépesítette a Naprendszert. A bolygóközi társadalomban elharapódzó bűnözéssel szemben az Intergalaktikus Rendőrség már kevésnek bizonyul, a korrupciótól tehetetlen rendőrség bevezeti az akár milliós végösszegű vérdíjakat, és megkezdődik a fejvadászok, vagy ahogy ők magukat hívják a cowboyok kora. A főszereplők is ilyen fejvadászok, akik akarva-akaratlanul egymásra lesznek utalva, miközben bolygóról bolygóra repülnek a „nagy fogás” reményében, a galaxis legfurább figuráival akadnak össze, de lassacskán fény derül a múltjuk sötétebb titkaira is, amikkel szembe kell nézniük.

TovábbCsillagközi szökevények: Harc a békéért - A békefenntartók háborúja 2004

* A teljes sorozatot egy egész estés, 3 órás film zárja le, két részletben, aminek címe A békefenntartók háborúja (Farscape: The Peacekeeper Wars - 2004).* Amikor a gonosz Scarran birodalom hadat üzen, a Békefenntartók Szövetségének nincs más választása, mint hogy újra összerakja John Crichton űrhajóst, akit egyszer egy féreglyukon szívott magába a Békefenntartó galaxis. Crichton feladata: hozza létre újra a felbecsülhetetlen jelentőségű féreglyukat, és azon keresztül szippantsa biztonságos helyre az egész Békefenntartók népét, mielőtt az utolsó háború pontot tehetne az univerzum végére. A film a népszerű "Csillagközi szökevények" sorozat nyomán készült.

TovábbCsont nélkül

Walter Sherman (Geoff Stults) súlyos trauma következtében visszafordíthatatlan fejsérülést szenved. Cserébe azonban csodálatos képességre tesz szert, bármit, bárhol, bármikor megtalál, legyen az akár az óceán legmélyebb bugyrában. Walter Sherman kiváló társakkal rendelkezik. Leo Knox (Michael Clarke Duncan), Isabel (Mercedes Masöhn) és Willa (Maddie Hasson) fedezik a ténykedését, melynek olykor, és szinte mindig a törvény sem szab határt.

TovábbCsúcsformában (Rush Hour)

A szűkszavú Lee nyomozó a hongkongi fegyelem megtestesült mintapéldánya, szigorú szabályok szerint él, és minden ügyében a szabályzat szerint jár el. Vele ellentétben a Los Angeles-i Carter nyomozó még nem hallott a fegyelemről, és a szabályzatot is csak szalvétának használja. Viszont beszélni vég nélkül tud. Egy bonyolult és szövevényes, interkontinentális ügy révén a két nyomozónak együtt kell dolgoznia, és valahogy közös nevezőre kell jutnia

Leírás forrásaTovábbCukorfalat (Eye Candy)

Az egyórás, 10-epizódos krimi-dráma középpontjában a tech zseni Lindy (Justice) áll, egy 21 éves hacker azzal az ajándékkal, hogy látja a nyomokat, és kapcsolatokat a digitális világban, amit mások nem. A szobatársa meggyőzi, hogy próbálja ki az online társkeresést, Lindy gyanakodni kezd, hogy egyik udvarlója egy halálos cyber ragadozó. Amikor a helyi kiber-bűnöző egység felfed egy potenciális sorozatgyilkost Manhattanben, minden jel erre a titokzatos zaklatóra mutat. Összeállva a cyber egységgel és néhány hacker baráttal, Lindy vezeti a feladatot, hogy megoldja ezeket a gyilkosságokat, míg kibontakoztatja saját stílusát az igazságszolgáltatásban New York City utcáin.

Leírás forrásaTovábbD. Grey-Man

A XIX. század végi Európában járunk. Történetünk főhőse Allen Walker, egy 16 éves, korán megőszült, csupa szív srác. Kisgyermekként szülei eltaszították maguktól, mivel furcsán eldeformálódott bal karral jött a világra. A fiút Mana Walker, egy hallgatag férfi fogadta magához fiaként, akivel megosztotta bolyongó életmódját. Mana mielőtt meghalt, egy jó tanácsot hagyott Allenre, mely azóta is kíséri útján: „Ne állj meg! Menj tovább!” Apja halála fordulópontot jelentett Allen életében, bár sorsa már születésétől elrendeltetett. A fájdalom, amelyet Mana elvesztése fölött érzett, hozzácsalta az Ezredéves Grófot. Ennek az ősi lénynek egyetlen cél lebeg a szeme előtt: minden életet elpusztítani a világon. Eszközül az emberek bánatát használja - melyet szeretteik elvesztése miatt éreznek -, s kihasználva reménytelen kétségbeesésüket, bűnös cselekedetre bírja rá őket. Reményvesztett áldozatai pedig belekapaszkodnak ebbe az utolsó lehetőségbe. Az Ezredéves Gróf ígéretet tesz, hogy visszahozza a halott személyt, ehhez csupán a gyászoló szólító hangja kell és egy fémváz, amelyet a Gróf készített. Ez fogadja majd magába a halott lelkét. Csakhogy ez a váz egy börtön, amely a lelket az Ezredéves Gróf szolgájává teszi, s az engedelmesen követi annak parancsát – megölve az őt szólítót, s felvéve annak testét – pusztító fegyverként, un. akumaként létezik tovább.

Leírás forrásaTovábbDa Vinci's Demons

Egy világban, ahol a gondolkodás és a hit felett is uralkodnak, egyetlen ember harcol a tudás felszabadításáért. Leonardo Da Vinci megrendítő életének titkos története egy olyan fiatalember képét festi elénk, akit kivételes tehetség kínoz. Egy eretnekét, aki azért küzd, hogy leleplezze a vallás hazugságait. Egy lázadóét, aki az elitista társadalmat akarja felforgatni. Egy törvényen kívüli fiúét, aki arra vágyik, hogy apja elismerje őt. Da Vinci egy évszázadok óta tomboló vihar közepén találja magát, ahol összecsap az igazság és a hazugság, a vallás és az értelem, a múlt és a jövő. Vágyait a kor egymás ellen acsarkodó hatalmai próbálják kihasználni, az ármányok közé keveredő művész segítségére pedig pont azok szorulnak rá leginkább, akik megvetik tudását. Leonardo harcba száll ellenségeivel, akik a történelem felhasználásával akarják elkendőzni az igazságot. Da Vinci hős és valódi géniusz, aki puszta tehetségével felvértezve néz szembe a belső és külső sötétséggel. A háború kimenetele kétes, a tudásért folytatott harc pedig majdnem elpusztítja, amikor eléri az épelméjűség határait. Da Vinci alászáll saját zsenialitásának mélységeibe, és megállíthatatlan erőként tér vissza, hogy fényt gyújtson ebben a sötét korszakban. Története tükröt tart mai világunk elé, és arra hív minket is, hogy felszabadítsuk a jövőt.

Leírás forrásaTovábbDakar rally 2017

A Dakar-rali (A Dakar, Párizs–Dakar) egy évente megrendezett, sivatagi tereprali verseny. 1979-ben rendezték meg először, Párizs és Dakar között. A viadal alapítója a francia, Sabine, aki haláláig főszervezőként is tevékenykedett.

Leírás forrásaTovábbDamien

Az itthon is vetített Ómen című, klasszikussá lett horrorfilm folytatása. A sorozat már nem a gyerek Damien válogatott gonoszkodásaira fókuszál, itt már egy harmincas férfit látunk, egy háborús fotóst, aki szinte teljesen elfelejtette sátáni múltját, de kénytelen szembenézni valós énjével. Ann Rutledge (Barbara Hershey), aki a gyerek Damienre is vigyázott, most is a feltámadó Antikrisztus mellett lesz.

TovábbDaredevil

A Daredevil nem valami globális sztori lesz, mindössze a kábé 10 háztömbös Hell’s Kitchen-ban fog játszódni, a főhős sem a világot vagy a várost védi, hanem ezen a területen szolgáltat igazságot. És kevésbé színes/szagos meg szuperképességes módon, inkább komolyabb, sötétebb tónusokkal megfestve.

Leírás forrásaTovábbDaybreak

Brett Hopper (Taye Diggs) nyomozót egy ügyészhelyettes meggyilkolásával vádolják. Ezért Hopper f utni kényszerül, de a rövid lélegzetvételt adó másnap sehogy sem jön el, mert ezentúl minden egyes reggel ugyanerre a napra ébred.

TovábbDC's Legends of Tomorrow

“Amikor a hősök önmagukban nem elegek…, akkor legendákra van szükség.” Az Arrow és a The Flash spinoffja, amiben Rip Hunter-nek, az időutazó haramiának egyesítenie kell hősöket és gonosztevőket egy olyan, jövőbeni, megállíthatatlan fenyegetés ellen, ami nem csak a bolygónkat, de az időmindenséget magát fenyegeti. A hősök és rosszfiúk: Rip Hunter, Captain Cold, Hawkgirl, White Canary, Firestorm, The Atom, Heatwave és egy még meg nem határozott szereplő.

TovábbDC's Legends of Tomorrow

A holnap legendài

TovábbDC's Legends of Tomorrow

DC's Legends of Tomorrow

TovábbDC's Legends of Tomorrow

DC's Legends of Tomorrow

TovábbDeadpool 2

scifi

TovábbDeath Note - A Halállista

v

A Death Note (デスノート?) egy mangasorozat, melynek írója Óba Cugumi, rajzolója pedig Obata Takesi. A mangából első fejezetének megjelenése után néhány évvel animesorozat is készült. A sorozat cselekménye Jagami Light, egy középiskolai diák tetteit követi nyomon, akinek birtokába kerül egy természetfeletti erővel rendelkező jegyzetfüzet, a „Halállista”, melyet a Rjúku nevű halálisten hagyott el a földi világban. A Halállista birtokosa bárkit meggyilkolhat akinek ismeri az arcát és nevét leírja a füzetbe. Light a jegyzetfüzet segítségével egy olyan világot akar megteremteni és uralni, melyben nem létezik a gonosz, bármennyi emberéletbe is kerüljön az.

Ajánló

Leírás forrásaTovábbDeep State (2018)

Egy volt MI6 ügynököt újra szolgálatba hívnak, ám a férfi számára a megbízás csupán arra jó, hogy rájöjjön, számára nincs visszaút nyugodt életéhez.

Leírás forrásaTovábbDél Királynője

A fiatal Teresa Mendoza (Kate del Castillo) illegális pénzváltással foglalkozik, így ismeri meg későbbi férjét, Guero Davilát (Rafael Amaya), egy pilótát, aki drogot szállít a sinaloai kartellnek, ám meglopja őket, ezért az életével fizet. Teresának menekülnie kell, mert az árulók családtagjaival is végeznek. Don Epifanio (Humberto Zurita), a drogmaffia főnöke segít neki elmenekülni. Előbb Európába megy, majd Don Epifanio ismerőse észak-Afrikában szerez neki munkát. A Yamila bárban eleinte felszolgálóként dolgozik, majd a bár tulajdonosa rábízza a kasszát. Teresának sok irigye támad és mivel gyönyörű lány, a helyi korrupt hatalmasságok is meg akarják szerezni maguknak. Ám ő tudja, hogy a túléléshez és élete megváltoztatásához mit kell tennie. Miután a telefon megcsörren és Teresának menekülnie kell. Először felhívja legjobb barátnőjét, Brendát, de az nem veszi fel a telefont. Mire Teresa Brendáék lakásához ér már holtan találja az egész családot. Ezután a titkos búvóhelyre megy, ahol útlevél, pénz, fegyver és egy notesz van elrejtve. Miközben összeszedi a dolgokat a Gato és Pote rátalálnak, de Gatonak már rég óta fáj a foga Teresára, ezért mielőtt még megölné megerőszakolja, Pote azonban ezt nem hajlandó végignézni ezért kimegy a szobából. Teresa előveszi a fegyvert a táskájából és lelövi Gatot majd elfut. A reptérre siet, ahol egyet vesz, de hamarosan megjelenik Ratas az embereivel, mert az eladó értesítette őket. Teresa nem száll fel a repülőgépre, mert Ratas és emberei ismét üldözik, végül Teresa beszáll egy Vili nevű férfi autójába. A férfi azt állítja magáról, hogy ő egy hányatott sorsú könyvelő, aki szintén menekül. Teresa elköti Guero repülőgépét és Amerikába tartanak, ahol Guero lekötött pénze van. Viliről kiderül, hogy nemcsak könyvelő, hanem pilóta is, Teresának kezd gyanús lenni a sok furcsaság, de azért felszállnak a repülővel, ahol miközben Teresa alszik a Vili felhívja a főnökét. Kiderül, hogy a férfi is Guero noteszára pályázik, Teresa azt hazudja, hogy Amerikában van a notesz és elviteti magát oda. Amikor Vili rájön, hogy nincs Teresánál a notesz és nem is tudja, hogy hol van, a férfi elengedi arra számítva, hogy a lány majd elvezeti a noteszhez. San Diegoban Teresa felkeresi Guero húgát, aki azt tanácsolja neki, hogy vegye ki a pénz egy részét a bankból a többit pedig utaltassa el a saját számlájára. Teresának nem sikerül felvennie a pénzt, mert Ratas emberei oda is követik. Ratas, Epifanio unokaöccse. Teresa megszáll a reptér szállodájában és felhívja Guero húgát, hogy elmondja nem sikerült felvennie a pénzt. De addigra már Ratas és emberei Guero húgánál vannak és megfenyegetik, hogy ha nem mondja el hol van Teresa megölik. Kiderül, hogy Vili, Don Epifanio legnagyobb ellensége. Ramiro is börtönbe kerül, mert megszúrta annak a szállodának a recepciósát, ahol Teresa megszállt. Teresát letartóztatják San Diegoban, Viliről kiderül, hogy rendőr. Végül elengedi és Teresa felszáll a repülőre és Madridba megy. A kompon, találkozik Fátima Mansur, a prostituálttal, akiről kiderül, hogy Driss bárjában, a Yamila bárban dolgozik. A reptéren kap egy kis segítséget. Útja a Yamila bárba vezet, ahol Dris először „kéjnő”ként akarja alkalmazni, végül pincérnői állást kap. Hat hónap múlva, amikor a pénztárost tetten érik, hogy lop a borravalóból, Dris, Teresát nevezi ki pénztárosnak. A Yamila bárban Teresa találkozik Santiago Fisterrával (Iván Sanchez), a galíciaival, aki barátjával, Laloval feketepiaci árukat, többek között cigarettát csempész át a Gibraltári-szoroson át Spanyolországban. Teresa és Santiago viszonyt folytat, míg Lalo, Teresa munkatársával Sorayaval randizik. Santiago boldogtalan amiatt, hogy csak Teresa dolgozik, és így eltartottnak érzi magát, ezért Teresa Abdelkader Chaïb, ezredeshez (Eduardo Velasco) fordul segítségért, hogy adjon munkát Santiagonak, így Santiago hasissal kezd kereskedni. Az üzlet jól jövedelmez, ezért Teresa otthagyja a Yamila bárt és Santiagoval Malagába költözik. Egy évvel később, Dris Larby még mindig nem tudta magát túltenni azon, hogy Teresa otthagyta a bárt. Ezért a spanyol haditengerészeti tisztet, Cañagotast (Julio Pachón), aki a Chaïb a bérszámfejtője, bízza meg, hogy buktassa le Santiagot. A terv rosszul sül el, Santiago hajója, a rendőrök előli menekülés közben nagy sebességgel sziklának csapódik. Santiago meghal, Teresát letartóztatják, és börtönbe kerül. Santiago ügyvédje Eddy Alvarez (Carlos Diez), felszámolja Santiago és Teresa tulajdonát, és a szertőjének adja. A börtönben, Teresa találkozik Patricia O'Farrell-lel (Cristina Urgel), egy gazdag ír-spanyol család tékozló lányával, akinek elkeseredett apa a sorsára hagyta miután beleunt abba, hogy állandóan ki kell húzni lányát a bajból. Teresa és Patty a börtönben barátok lesznek, bár a biszexuális Patricia egyértelműen többet akar Teresától. Szabadulásukkor Patty elmondja Teresának, hogy tudja, hogy hol van elrejtve fél tonna kokain, amit Patty barátja rejtett el. Felkeresik a kokaint és felajánlják az oroszoknak, azoknak, akiktől eredetileg ellopták. A tárgyalás során az orosz maffia főnöke, Oleg Yasilkov (Alberto Jiménez), meglátja Teresa kiváló üzleti érzékét, amely értékes eszköz lehet számára. Teresa ügyesen tárgyal a kokain eladásáról és a rejtekhelyéről való elszállításáról sikeresen kikerülve a spanyol rendőrség, élükön Pablo Flores (Juan José Arjona) razziáját. Ezzel az első sikerével megkezdi drogbárói karrierjét. A drogellenes ügynök Willy Rangel (Cristian Tappan) Spanyolországba utazik, ahol Flores nyomozónak kezd dolgozni, és Teresa nyomába ered, aki egyre inkább jelentős szerepet tölt be a Dél-Spanyolországi kábítószer-kereskedők között. Yasilkov, Teo Aljarafe (Miguel de Miguel), ügyvéd és barátnője Patty segítségével, megalapítja a Transer Naga nevű fedőcéget, amelynek segítségével álcázza igazi üzleteit. Nem sokkal később, három bérgyilkos érkezik Mexikóból, hogy bosszút álljanak Teresán. Oleg segítségével, egyiküket megölik, a másik megszökik, Pote (Dagoberto Gama) életben hagyják, aki végül Teresa személyes testőre lesz. Teo megpróbál közelebb kerülni Teresához, de Teresának fenntartásai vannak Teoval szemben, végül szerelmi kapcsolatot kezdenek. Időközben Willy Spanyolországba hozta segédjét, Veronicát (Sara Maldonado), álnevén Guadalupe Romero, aki felkelti Patty érdeklődését, Veronica célja, hogy közelebb kerülhessen Teresához és a Transer Nagához. Willy nyomást gyakorol Teora, az informátorra, azzal fenyegeti, hogy felfedi igazi kilétét Teresa előtt. Teresa és Teo kapcsolata vonzza a média figyelmét, és Patty féltékeny Teresára, amiatt, hogy ő lett a média új kedvence, emiatt a drogok és az alkohol világába menekül. Veronica arra törekszik, hogy kiszedje Patty-ból az igazságot Teresáról. Kiderül, hogy Veronica a rendőrségnek dolgozik. A zavarodott Patty az autójával lezuhan egy szikláról, megölve Veronicát. Patty, ébredése után a kórházban, elmond Teresának mindent, amit tud, majd öngyilkos lesz. Mexikóban, Don Epifanio már a következő elnökválasztási kampányán dolgozik. Unokaöccse (aki valójában a fia) Ramiro (Salvador Zerboni) intézkedik, hogy a másik a jelöltet meggyilkolják, így biztosítva, Don Epifanio elnökségét. Ösztönzi az a tény, hogyha Don Epifaniot megválasztják elnöknek, akkor hamarosan ő lesz a sinaloai kartell feje. A drogellenes ügyosztály megzsarolja Don Epifanot, hogy ha nem tanúskodik Teresa ellen a bűnvádi eljárásban, akkor tönkreteszik a politikai karrierjét. Don Epifanio arra kéri Ramirot, hogy hozza vissza Teresát Mexikóba, de a valóságban meg akarja öletni vele, mert ő az egyetlen ember, még életben van és ismeri a bűnügyi múltját. Oleg bemutatja Teresának azt a bizonyítékot, ami arra utal, hogy Teo egy rendőrségi informátor. Teresa csapdát állít Teonak és szembesíti őt az igazsággal. A spanyol rendőrség megpróbálja megszerezni az elfogatóparancsot Teresa ellen, de nem sikerül mert nincs ellene elég bizonyíték. Ezért egyezséget kínálnak Teresának: Teresa mentességet kap, ha tanúskodik Don Epifano ellen, ekkorra már Teresa is rájön, hogy Don Epifanio a kezdetektől fogva az ellensége volt. Teresa visszatér Culiacanba, Don Epifanio minden erejével azon van, hogy Teresa, ne tanúskodjon, de mivel minden próbálkozása sikertelen arra vonatkozóan, hogy meggyilkoltassa Teresát, rajtaüt azon a házon, ahol Teresa tartózkodik. Teresa sikeresen megmenekül, de közben mellkasba lövi Ramirot, mert az megölte Potét. Másnap Teresa elmegy a rendőrségre tanúskodni, Don Epifaniot pedig bilincsben viszik el. Röviddel ez után kiderül, hogy Teresa terhes, hét hónappal később, békében és nyugalomban él egy tengerparti villában, valahol Spanyolországban. A mólón sétál a hasát simogatva és elmosolyodik, így ér véget ér a sorozat.

Leírás forrásaTovábbDémonvadász - Az utolsó Van Helsing

Luke Rutherford élete a feje tetejére áll, amikor is megjelenik a házukban egy titokzatos fickó, akit Luke édesanyja a srác nagybátyjaként mutat be. Kiderül, hogy Luke ereiben Val Helsing vér csörgedezik, azonban a családon évszázadok óta ül egy átok, amely az elhivatottsághoz kötődik. Luke sem választhat, neki is szembe kell néznie a gonosz teremtményekkel, a démonokkal és felvenni velük a harcot, hiszen azok immár rá vadásznak...

TovábbDie Hard

John McClane nyomozó eddig 5 részen át mentette meg a világot, ami mindig elég elég látványosra sikeredett. Hol egy toronyház, hol egy reptér, hol az utcák vagy éppen Moszkva a helyszín. Szerintem mindenki ismeri a történetet.

TovábbDig

When FBI Agent Peter Connelly, recently stationed in Jerusalem, begins investigating the murder of a young American, he realizes that he’s uncovered an ancient international conspiracy that threatens to change the course of human history. Certain that the dangerous prophecy is nearing fruition, Peter must race against the clock to unravel its mystery. From a remote farm in Norway, to an enigmatic compound in New Mexico, to the serpentine tunnels of Jerusalem, he searches for the truth, the revelation of which will shake the world's beliefs to its very core.

Leírás forrásaTovábbDMZ

A közeljövőben Amerika keserves polgárháborúba keveredik, amiben elpusztul Manhattan és elszigetelődik a világ többi részétől. A rettenthetetlen orvosnő, Alma Ortega fia keresésére indul, akit New York evakuálása során veszített el.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbDoctor Who

A Ki vagy, doki? egy hosszú ideje műsoron levő, a BBC által készített brit televíziós sci-fi sorozat. A sorozat egy rejtélyes, földönkívüli időutazó kalandjairól szól, aki magát a „Doktornak” nevezi.

TovábbDoktor Rush

Dr. William P. Rush egy sztárorvos. Gazdag és híres embereknek segít megoldani az egészségügyi problémáikat, melyeket persze a páciensei nem szeretnének a nyilvánosság elé tárni. Azonban Rush maga sem él példaértékű életet, kábítószerfüggő és szoros kapcsolatban áll több alvilági figurával.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbDolmen - Rejtelmek szigete

Furcsa dolgok történnek a barátságtalan és szélfútta Ty Kern sziget Brittany partjánál. Egymás után találják meg holtan a kiváló helyi családok tagjait, és a bizonyítékok szerint a rituális gyilkosságok az ősi, baljós hajótörést idézik fel. A kiváló párizsi detektív, Lucas Fersen kapja meg az ügyet. Ám Marie-t személyesen érinti a hátborzongató tragédia, ezért úgy dönt, hogy saját nyomozásba kezd. Lucas hamarosan rájön, hogy Marie nélkülözhetetlen segítség, aki ismeri a szigetet és a történelmét is. A kölcsönös bizalmatlanság ellenére erős vonzalom alakul ki a két rivális között, miközben apránként felfedezik a sziget legsötétebb titkait.

TovábbDominion

A Legio alapján készült.

TovábbDragon ball

Bummm

TovábbDragon Ball Z 1996-2003

Egy kultikus anime sorozat, mely a Dragonball folytatása, főhőse Goku. A "Z" 5 évvel a Chichi-vel való esküvő után kezdődik. Son Goku-nak már van egy kisfia, Son Gohan - a nagyapja után elnevezve. Felfedezzük, hogy Goku egy földönkívüli faj egyik utolsó tagja, és innen ered emberfeletti ereje. A sorozat során megismerjük távoli bolygók lakóit és gonosztevőit, tehát az események horizontja kozmikus léptékűvé válik. Témája leginkább a harc jó és gonosz között. A sorozat üzenete: a család, és a barátok fontossága, és az, hogy soha ne add fel. rendező: Daisuke Nishio forgatókönyvíró: Chris Forbis Eric Johnson zene: Shuki Levy Bruce Faulconer Kussa Mahchi Jeremy Sweet producer: Daniel Cocanougher Egybe rakom fel ---magyarul beszélő, japán rajzfilm sorozat, 1996-2003

TovábbDrakula

A BBC nagysikerű Sherlock című sorozátnak alkotói ezúttal Bram Stoker ikonikus hősének történetét gondolták újra Claes Banggel Drakula gróf szerepében.

Leírás forrásaTovábbDrót-The Wire

A történet egyetlen baltimore-i kábítószeres gyilkossági nyomozást göngyölít fel, ám egyáltalán nem a szokványos krimiszerű módon, hanem mindkét fél megvilágításában. Az eseményeket mind a rendőrök, mind a célpontok, mind a bűnözők szemszögéből vizsgálja a sorozat, s lebilincselő epizódjai olyan világot tárnak elénk, ahol nehéz különbséget tenni jó és rossz, bűn és büntetés között. Az HBO 2002-ben indította útjára a Wire -t, ami az első néhány rész kicsit döcögős indítása után egészen elképesztő magasságokba ér el. Baltimore -ban játszódik, amiről ki gondolná az átlagos (sőt még az átlag feletti) amerikai filmek után, hogy Amerika. Valahogy nem olyan. Ebben a filmben valahogy semmi sem olyan, mint amit megszoktunk a filmeknél, viszont hamar rájövünk, hogy máshol már megszoktuk. Itthon. Vagy otthon. Vagy bárhol, ami a valóságban van valahol. Alapvetően rendőrök és fekete narkóbárók örökké tartó harcáról szól a dolog, egy harcról, melyről már az első képkockák alapján kiderül, hogy úgysem lesz soha vége. I love this job — mondja Kima, a rendőrnő valahol, és valahogy össze is foglalja a lényeget ezzel. Szereti a melót, ami arról szól, hogy küzdenek a rosszfiúk ellen, de ami arról nem szól, nem is szólhat, hogy legyőzzék őket. Mert akkor mi marad a magukfajta rendőrnek, aki éjjel-nappal zsaru, és ez igaz még akkor is, ha éppen kiderül, hogy egyébként tök ugyanolyan emberek, mint mi. A sorozat kitalálója egy baltimore-i újságíró, David Simon , aki egy éven át a gyilkossági csoporttal dolgozott együtt, tapasztalataiból pedig könyvet írt. Ez az egy év meg is látszik persze a Wire-ön, de nem ismétlem magam. Az öt évad, ami úgy néz ki összesen lesz, úgy tűnhet, jó sok, de azt hiszem, kevés lesz. Stephen King is azt mondta, a legnagyobb dícséretet lányától kapta, amikor egyik könyvének elolvasása után a kritika ennyi volt: túl rövid. http://3.bp.blogspot.com/_NQ2jgWCph_M/S4A1eaETQCI/AAAAAAAAALs/iEsfksL0490/s1600-h/drot.jpg

Leírás forrásaTovábbDurarara!!

Ryugamine Mikado egy fiatalember, aki sose szokott kimozdulni nagyvárosokba vagy más helyre a faluból, de most az egyszer megteszi, amikor egy gyerekkori barátja áthívja az ő iskolájába. Ez a barát, Masaomi egy ikebukuro-i iskolába invitálja a fiút, de ez nem ilyen egyszerű. A vidéki fiú ugyanis nem tudja, hogy a legnagyobb gazemberek vannak a legszebb öltönyökben, és így tovább. Mikado magatehetetlenül és véletlenül keveredik bele az utcai harcokba, amikor egy fej nélküli motorossal találkozik.

Leírás forrásaTovábbÉjfél a Pera Palace Hotelben

Egy fiatal újságírónő, Esra, a múltban találja magát a Pera Palace Hotelben, és meg kell akadályoznia egy merényletet, ami megváltoztatná a jövőbeli Törökország sorsát.

Leírás forrásaTovábbEl Chapo

Joaquin Guzmán, az El Chapo-ként elhíresült drogbáró körülbelül 30 éves bűnözői pályafutását fogják bemutatni, kezdve, hogy 1985-ban még csak egy átlagos, alacsony beosztású tagja volt a guadalajarai kartellnek. Ezután következett a felemelkedése, majd az elkerülhetetlen bukása, de az biztos, hogy az útján rengeteg olyan dolog történt, amelyet érdemes sorozatban visszaadni - elég csak arra a sztorira gondolni, hogy felvette a kapcsolatot Sean Pennel, hogy filmesítse meg az életét, majd néhány hónap múlva elkapták.

TovábbÉletre kelt napló

Jamie (Kay Panabaker) szeretne a középiskola menői közé tartozni. Ideje nagy részét álmodozással és naplóírással tölti. Képzeletbeli alteregója, Gwen a naplóban mindent elér: népszerűséget és sikert. Amikor egy pályázatra Jamie véletlenül a naplóját adja be, számára is eljön a siker. Csak nem éppen olyan, amilyenre vágyott.

Továbbelfeledve

gt

TovábbElrabolva - Misssing (2012)

színes, magyarul beszélő, amerikai-cseh drámasorozat rendező: Steve Shill forgatókönyvíró: Meredith Lavender, Patrick Macmanus, Adele Lim, Paul Redford, Gregory Poirier zeneszerző: Robert Duncan zene: Robert Duncan producer: Gideon Amir, Ben Brafman, Faruk Ozerten, Gina Matthews vágó: Nick Arthurs, Allan Lee, Yan Miles, Simon Webb szereplő(k): Ashley Judd (Rebecca Winstone) Sean Bean (Paul Winstone) Jason Wong (Fitzpatrick) Jaymes Butler (Local Hub) Cliff Curtis (Dax Miller) Fabian Alomar (gyermekrabló) Aunjanue Ellis (Mary) Nick Eversman (Michael Winstone) Jessica Boone (Rabia) Keith Carradine Laura Donnelly (Violet Heath) Feđa Štukan (Gavril) Adriano Giannini (Giancarlo Rossi) Ivo Novák Victoria Smurfit Ondřej Novák Joaquim de Almeida Tartalom: Férje tragikus halála óta Beccának (Ashley Judd) egyetlen fia, Michael jelenti a világot. Amikor a fiú visszautasíthatatlan ösztöndíjat nyer a varázslatos Rómába, Becca nem tarthatja vissza féltett gyermekét, engedi elutazni. Aggodalmai azonban beigazolódnak, mikor Michaelnek nyoma vész. A volt elit CIA-ügynök anya nem ül otthon karba tett kézzel, hanem nyomozni kezd. Régi sebeket feltépve, ügynöki képességeit a végletekig kihasználva, lehetetlent nem is merve indul fia keresésére. Bárki álljon a fiú eltűnése hátterében, hamarosan rá fog jönni: egy anyával nem lehet packázni!

TovábbEltűntnek nyilvánítva – Missing 1-800

A történet középpontjában Jess Mastriani (Caterina Scorsone) áll, aki a húszas éveinek elején különleges pszichikai képességeket kapott, miután lesújtott rá egy villám. Majd az FBI-nál kezdett el dolgozni, mert látomásai segítségével, amelyek jeleket tartalmaznak, segített megtalálni az eltűnt embereket.

Leírás forrásaTovábbElvakít a fény (2018)

A lengyel HBO saját gyártású sorozata Kuba, a varsói drogkereskedő életébe nyújt bepillantást. A külvilág számára ő egy rejtély, csak a külsőségeket látják, de nem tudják, kicsoda valójában. A kliensei között politikus, celeb, háziasszony és zenész egyaránt megtalálható, és jóban van a helyi gengszterekkel is. Ám Kuba belefáradt már ebbe az életbe, le akar lépni Argentínába. De még van néhány dolog, amit le kell rendeznie, és keresztezi útját Dario, a régi vágású gengszer is, aki most szabadult.

Leírás forrásaTovábbEmerald City (Smaragdváros)

A 20 éves Dorothy Gale-t felkapja a tornádó és egy számára ismeretlen világba repíti, ahol bizony korábban nem járt és a misztikus dolgok is mindennaposak. Ismerős a történet? Nem véletlen, mert ez Óz története modern köntösben.

TovábbErdészház Falkenauban

Leírás Martin Rombach felesége halála után úgy dönt, hogy valóra váltja álmát és megpályáz egy erdész állást a festői Falkenauban. A gyerekei azonban nincsenek elragadtatva az ötlettől. Ráadásul több ellenlábasa is van, akik mindent megtesznek, hogy ne ő kapja meg a munkát.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbEz nem az én életem

A sorozat egy izgalmas nyomozás története, aminek középpontjában Alec Ross (Charles Measure) áll, aki egy idilli, futurisztikus kertvárosban ébred fel úgy, hogy a leghalványabb elképzelése sincs, ki is ő, és hogy került oda. Habár neki nincsenek emlékei, úgy tűnik, mindenki nagyon jól ismeri őt, beleértve gyönyörű feleségét és gyerekeit. Rövid időn belül Alec kideríti, hogy nem az, akinek mondják, és elindul a kétségbeesett kutatás a válaszok és a menekülési út után.

Leírás forrásaTovábbFallen-Letaszitva

18. születésnapjával Aaron Corbett élete örökre megváltozik, mikor megtudja, hogy ő egy Nephilim, vagyis részben ember, részben angyal. Ráadásul az égi erők harcában fontos szerepet jósoltak neki. Hamarosan megmutatkoznak különös, új képességei is, ám ő hallani sem akar az egész angyalosdiról, mikor végre sínen van az élete, szerető családra és csinos barátnőre talált.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbFastlane - Halálos iramban

Two undercover cops take down the highest and lowest criminals in Los Angeles.

TovábbFatmagul

Torok

TovábbFBI 2018

Sodró lendületű dráma az FBI New Yorki-i irodájának belső működéséről, melynek első osztályú ügynökei minden tehetségüket, tudásukat és technikai képzettségüket bevetik annak érdekébe, hogy nagy jelentőségű ügyeket derítsenek fel többek között a terrorizmus, szervezett bűnözés és az elhárítás “témakörében”, így biztosítva New York és az ország biztonságát.

TovábbFear Itself - A félelem maga

Az egyetlen dolog, amitõl félnünk kell, az maga a félelem - mondta Franklin D. Roosevelt. E mondás ihlette a horror és thriller mûfajának legjobb íróit és rendezõit, hogy megalkossák a 13 izgalmas és hátborzongató részbõl álló sorozatot.

Leírás forrásaTovábbFehér hó (Snowfall)

A készítő: John Singleton és Eric Amadio, a sorozat pedig a crack kokain térnyeréséről Los Angeles-ben a 80-as évek elején. A középpontban 3 karakter, akiknek összefonódik a sorsa: egy hatalom éhes utcai “vállalkozó”, egy mexikói, pankrátorból lett gengszter és egy ismert család fekete báránya.

TovábbFekete nyár - Black Summer 2019

A Black Summer a Z Nation előzménysorozata lesz! Azt mutatja meg, mi történt még azelőtt, hogy a már ismert sztoriba belecsöppentünk volna, és felfedi, hogy kezdődött a világvége, megválva a vígjáték elemektől.

TovábbFeketelista: Megváltás (

A The Blacklist spinoffja (a 3×22 vezette fel). Az anyasorozat beépített ügynöke, Tom szövetkezik egy titkos zsoldosszervezet vezetőjével, mely olyan problémák megoldásával foglalkozik, amikkel a kormánynak nincs mersze. Ketten belevetik magukat a “halálos bűnözők veszélyes világába”, miközben Tom saját szakállra titokban megpróbál minél többet megtudni saját, eléggé ködös múltjáról.

Leírás forrásaTovábbFrankie vagyok

Frankie Gaines első ránézésre egy átlagos amerikai tininek tűnik, csakhogy egy óriási titkot őriz, amit a családján kívül senki nem tudhat. Ő valójában egy android, aki nap mint nap hihetetlen kalandokba keveredik, miközben osztálytársaival karöltve sokszor elvész a szerelem és a barátság útvesztőjében. De vajon képes-e a mesterséges intelligencia valódi érzelmekre?

TovábbFrom There to Here

On the day that England took on Scotland in the 1996 European Championship, Daniel Cotton is trying to get his Dad and brother talking again. However when the three are caught up in a IRA explosion in a local pub, everyone's lives are changed.

Leírás forrásaTovábbFrontier

A 18. század végén játszódó western története a prémpiacért folytatott verseny körül forog – mindez több nézőpontból láthatjuk, a bennszülött, törzsi lakosság és a jövevény európaiak bevonásával.

Továbbfull metal panic

robotos

TovábbFurcsa páros

Dan (Bradley Whitford) jobb napokat látott nyomozó, akit az alkohol és a szoknyavadászat miatt senki nem vesz már komolyan. Társa, Jack (Colin Hanks) épp az ellenkezõje. Merev, mindene a szabályzat, még a megjelenése és modora is makulátlan. Egy valamiben azonban hasonlítanak egymásra: mindketten lúzerek, akikre csak piti lopási és rongálási ügyeket bíznak. A két zsaru azonban megkeres minden kiskaput, hogy a legnagyobb ügyekbe tenyerelhessenek bele.

TovábbGang Related

Ryan Lopez, egy bandatag beépül a San Franciscó-i Rendőrség tagjai közé, és szépen halad felfelé a ranglétrán, azonban kénytelen ‘fenntartani’ az egészséges egyensúlyt bűnözői előélete és a bandaellenes különítménybeli elkötelezettségei között.

TovábbGemini Division

Gemini divízió (Gemini Division): anno írtunk a premierjéről (jövőben játszódó nyomozós, háborús scifi, benne Rosario Dawson, Justin Hartley, Allison Scagliotti), most mind az 50 rész csekkolható ékes magyarsággal.

Leírás forrásaTovábbGengszterkorzó

A könnyű pénz szagára összegyűlnek Amerika gengsztervilágának nagyágyúi, köztük Arnold Rothstein, Lucky Luciano és Al Capone, akik mind az illegális alkoholterjesztésből akarnak meggazdagodni, az érdekellentétek pedig csakhamar bandaháborúkhoz vezetnek.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbGery Davis

Van két srác a nevük Gery és James ők nagyon jó barátok akik videókat töltenek fel "you-tube"-ra és még könyvet is írnak a "Blogger"-re. *NÉZZÉTEK MEG*

TovábbGirls

In the premiere of this comedy about twentysomething women navigating their way through life in New York, Hannah swings and misses at two curves when her parents rescind their financial support and she loses her unpaid internship. Meanwhile, Hannah's roommate, Marnie, throws a dinner party for their nomadic friend Jessa, who's returned from yet another journey.

TovábbGlades - Tengerparti gyilkosságok

Amikor Jim Longsworth nyomozó (Matt Passmore) a chicagói rendőrségen összekülönbözik a főnökével, Floridába költözik. Itt új életet kezd, megismerkedik a csinos nyomozónővel, Callie-vel. Hamarosan igen különös gyilkosságok történnek. Ám Jim - társai szerint is - egyedi módszerei igencsak célravezetőnek bizonyulnak.

TovábbGodzilla

A mese sorozat

TovábbGolyóálló(Bulletproof)2018

Bishop és Pike már gyerekkoruk óta jó barátok, ám teljesen más a hátterük. Miközben Bishop nevelőszülőknél élt és az utcán nőtt fel, Pike felső középosztálybeli családban nevelkedett, ahol az apa a mai napig rendőrként dolgozik. A két férfi különböző mentalitású, ám mégis szoros kötelék fűzi őket egymáshoz, és úgy tudnak együtt dolgozni, ahogyan semmelyik másik zsarupáros sem a brit Országos Bűnüldözési Ügynökségnél. Ott, ahol Pike apja a főnök.

Leírás forrásaTovábbGomorra

Ciro nem veszi figyelembe a hagyományt, és ő akar a következő maffia főnök lenni. Kezdetét veszi a belső hatalmi harc, amivel veszélybe sodorja saját és családja életét.

Leírás forrásaTovábbGraceland

Somewhere in Southern California, in a drug raid run by the US government, a beachfront property was seized and turned into a residence for undercover cops. They are all top agents of the DEA, FBI, and Customs and they are living in this house unofficially known as "Graceland". "Graceland" is a place full of secrets, and bad, good, and blurred moments too. The only idyllic thing is its outside look, but the lives of its residents are nothing like it. The lies which are in the base of their undercover work, are formed a web of lies that pervades everything. Coming of a new graduating at the top of his class, FBI rookie, Mike Warren (Aaron Tveit), could make the life of a legendary FBI agent Paul Briggs (Daniel Sunjata) and the others, more complicated or it could reveal the truth. It is based upon actual events.

Leírás forrásaTovábbGuerrilla

Két aktivista a hetvenes évek Londonjában arra készül, hogy kiszabadítson egy politikai foglyot, és felszítsa az ellenállás kedélyeit...

Leírás forrásaTovábbGyilkos elmék: Túl minden határon

A Criminal Minds spinoffja ügynökökről, akik Amerika határain kívül, amerikaiakkal kapcsolatos bűncselekmények ügyében nyomoznak

Leírás forrásaTovábbGyilkos megszállás

Az amerikai Első Felderítő Zászlóalj felderítőegysége volt az Irakba történő bevonulás „lándzsahegye”: ez a csapat tengerészgyalogos a legelső vonalban harcolt. Evan Wright az Első Felderítő Zászlóalj Bravo osztagának második szakaszához csatlakozott újságíróként az iraki megszállás idején. A katonai hadjárat első heteinek kimerítő krónikája a Rolling Stone magazin tudósítójának többszörös díjnyertes könyvét alapul véve, a leghitelesebb szemszögből mutatja be a Bagdadig vonuló gyilkos megszállást.

Leírás forrásaTovábbGyilkosság a parton

A három részes mini-sorozat Viveca Sten azonos című világhírű könyvén alapszik, és a regényhez hasonlóan remekül ötvözi a krimi és a romantika műfaját. A történet egy gyönyörű üdülőhelyen, a Hel-félszigeten játszódik. A főszezon közeledtével a lakók már izgatottan készülődnek a nyaralók fogadására. Az idilli hangulatot azonban két brutális gyilkosság zavarja meg. Először egy fiatal férfi holttestét sodorja partra a tenger, majd az áldozat helyszínre érkező testvérét is meggyilkolják. A nyomozást egy tehetséges fiatal rendőr, Tomasz Nowiński vezeti. Hamarosan Agieszka, a városkában nyaraló brillliáns ügyésznő is bekapcsolódik a nyomozásba. Agnieszka fedezte fel az első áldozatot, ám nem csupán a szakmai érdeklődés vezeti. Valójában Thomaszhoz vonzódik.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbHacktion

Magyarországon a legnagyobb titokban megalakul az Infrastrukturális Védelmi Osztag a hackertámadások kivédésére. Az osztag egy szupertitkos kütyü megszerzéséért indul harcba, amely lebéníthatja a teljes számítógépes banki rendszert.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbHalálos fegyver (Lethal Weapon)

A Halálos fegyver franchise a tévék képernyőin kel új életre. Egy rendőr, aki személyes tragédiáját követően nehezen talán önmagára új partnert kap a kiegyensúlyozott, a balhékat messziről kerülő veterán nyomozó személyében.

TovábbHalfworlds

A sorozat főszereplője egy Dzsakarta nyomornegyedében élő árva lány, Sarah, aki elképesztően tehetséges rajzos, de végtelenül ijesztő képeket alkot. A rajzait álmai ihletik, és barátai szerint azért lát ilyen szörnyű dolgokat, mert nem tudja lezárni a múltat, azonban a valós magyarázat ennél sokkal bonyolultabb. A Félvilágok egy sötét fantasy thriller, ami a különleges ázsiai folklórban, az indonéziai mitológiában gyökerezik. A történet szerint az emberek és a démonok évszázadok óta élnek egymás mellett, de párhuzamos világban. Egyik nap azonban egy titokzatos esemény hatására ez a rejtett és sötét világ felfedi magát, és Sarah feladata lesz megőrizni a két világ közti kényes egyensúlyt.

Leírás forrásaTovábbHana yori dango

szerelem,f4

TovábbHanna (2019)

Az azonos című mozifilm tévésorozat változata: egy fiatal lányt ex-CIA-s apja a tökéletes gyilkológéppé fejleszti.

Leírás forrásaTovábbHarcos - Warrior

A sorozat alapját Bruce Lee írott anyagai adják, ő is tervezett egy ilyen tévésorozatot. A történet San Francisco kínai negyedében játszódik a polgárháború után, amikor is fiatal harcművész csodagyerek Kínából megérkezve belekeveredik a negyedbéli véres Tong-háborúba.

TovábbHarcos (Warrior) 2019

A sorozat alapját Bruce Lee írott anyagai adják, ő is tervezett egy ilyen tévésorozatot. A történet San Francisco kínai negyedében játszódik a polgárháború után, amikor is fiatal harcművész csodagyerek Kínából megérkezve belekeveredik a negyedbéli véres Tong-háborúba.

Leírás forrásaTovábbHawaii Five-O

Hawaii Five-O is an American television series produced by CBS Productions and Leonard Freeman Productions, and set in Hawaii. The show originally aired for twelve seasons from 1968 to 1980, and continued in reruns. The show featured a fictional state police unit run by Detective Steve McGarrett, played by actor Jack Lord. The theme music composed by Morton Stevens became especially popular. Most episodes would end with McGarrett instructing his subordinate to "Book 'em, Danno" sometimes specifying a charge such as "murder one."

Leírás forrásaTovábbHazug csajok tarsasaga

adhbvguysgdfv yudsbgfvdsr

TovábbHazugságok gyűrűjében

Selim és Aylin nagy boldogságban élnek együtt a varázslatos Isztambulban. Szépek, sikeresek, és mindenük megvan ahhoz, hogy irigylésre méltó párként tekintsenek rájuk. Ám Aylin világa egy csapásra hullik darabjaira, amikor is az orvosként dolgozó Selim repülőgépe egy konferenciára tartva balesetet szenved és a mélybe zuhan.

TovábbHegylakó

A neve Duncan MacLeod. A Skót-felföldön született 1592-ben és még mindig él. Immár 400 éve zajlik küzdelmes élete. Az eltelt hosszú-hosszú idő során MacLeod volt már szerelmes, küzdött mások szabadságáért, ellenállt a csábításnak és megvédte azokat, akiket arra érdemesnek talált. Több olyan ember él a Földön, mint ő: jók, rosszak egyaránt. Duncan MacLeod az évszázadok során számtalan halhatatlan társával vívott életre szóló párbajt: a legyőzött életét veszti a győztes pedig elnyeri ellenfele erejét.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbHell Girl

Adott egy weboldal, ami csak pontban éjfélkor jelenik meg. Ha itt beírod annak a nevét, akit gyűlölsz, az meghal. Ez az oldal a "Pokoli Kapcsolat". Ha elküldted a nevet, nemsokára kapsz egy sms-t és megjelenik a pokoli lány, Enma Ai. Ekkor Ai átnyújtja a babát piros madzaggal és elmagyarázza a feltételeket. Mert azok is vannak, mégpedig: Ai pokolra jutattja a bizonyos személyt, de aki kérte, annak a lelkére is igényt tart halála után.A 8.résztől már elkezd összefüggeni a történet.

Leírás forrásaTovábbHell on Wheels

Az AMC új westernsorozata a polgárháború sújtotta utáni időszakba, 1865 Amerikájába viszi el a nézőket. A tíz epizódosra tervezett produkció főszereplője pedig Anson Mount.Cullen Bohannant alakítja, akinek a háború alatt lemészárolták a feleségét. A vére és a bosszú hajtja őt, útja során elkezdi egyéni nyomozását, s bosszúhadjáratát, és közben a vasútépítés árjával sodródik. Megismerhetjük a főbefektetőt Thomas Durantot (Colm Meaney), aki a távolból irányítja vasútja építését. A helybeli indiánok azonban terepfelmérő embereit lemészárolják, és ezt a támadást a csodával határos módon csak egy nő, Lily Bell éli túl.

TovábbHemlock Grove

Filmsorozat Brian McGreevy 2012-ben megjelent nagy sikerű regénye alapján, melyben egy vérfarkas szenvedéseit követhetjük nyomon, emberi és szörny létében egyaránt. Egy brutálisan meggyilkolt fiatal lány holttestére bukkannak a régi Godfrey vaskohó közelében. A helybéliek két fiatalt vádolnak meg a gyilkossággal a 17 éves vérfarkas Peter Rumanceket, aki cigánytábor lakója, és Romant, a Godfrey birtok örökösét - ők ketten azonban úgy döntenek, együtt indulnak az igazi gyilkos nyomába.

TovábbHit and Run - Cserben hagyva 2021

Egy férfi boldog élete egyik pillanatról a másikra a feje tetejére fordul, amikor felesége egy rejtélyes autóbalesetben életét veszti Tel-Avivban. A férfi eltökélt, hogy az ügy végére jár, és kideríti, mi történt valójában.

TovábbHooten & the Lady

Elvileg az Indiana Jones és A smaragd románca filmek lebegtek a készítők előtt. 8 részen át rengeteg helyszínen át vadásznak majd különböző relikviákra (Buddha által írt tekercs, Afrika szarva és hasonlók) a főszereplők, egy kalandor és egy történész.

Leírás forrásaTovábbHulla ház-Dead Set

Miközben a Big Brother valóságshow-ban a kiszavazás zajlik, Angliában elszabadul a pokol, zavargásról érkeznek hírek szerte az országból. A producer Patrick és asszisztense megpróbálják fenntartani a rendet, miközben a házban senki sem tudja, mi történik a külvilágban. A müsorvezetö Kelly nem fogadja a barátja, Riq hívásait, aki egy vasútállomáson rekedt. Sophie, a BB-lakó Pippa mamája egy soförrel a stúdióba igyekszik. Amikor megállnak egy összetört kocsinál, a sofört megtámadja egy zombi. Mire

TovábbIce

Bűnügyi dráma a los angeles-i gyémántkereskedők színes és árulásokkal megtűzdelt világáról. A középpontban egy család van, melynek egyik fia megöl egy elismert gyémántkereskedőt, hogy aztán testvére mentse meg őt és a családi üzletet, miközben minden irányból veszély leselkedik rájuk.

Leírás forrásaTovábbIgazi kívülállók

Az Outsiders című sorozat középpontjában a Farrell klán hatalomért folytatott harca áll. A család ősei már akkor az Appalache vidékén éltek, amikor még senki más nem járta a térség erdőit. Kívülállókként próbálják megvédeni otthonukat és a világot, melyet felépítettek maguk köré az önkényes hatalommal szemben.

TovábbIgazságosztók

Tartalom: Steven Seagal a jeffersoni rendörségnél teljesít szolgálatot, a kisváros sheriffjének helyetteseként. Figyelemmel kísérhetjük, hogyan illeszkedik be Steven Seagal a rendörök közé, és azt is, hogy hogyan veszi fel a küzdelmet a helyi bünözökkel.

TovábbImpulse

.

TovábbIntelligence

Az Egyesült Államok internetes bűnüldözési ügyosztálya egyetlen, különleges képességgel rendelkező ügynökre épül, akinek egy microchippet ültettek az agyába, így hozzáfér a teljes elektromágneses spektrumhoz. Gabrielaz első ember, aki implantátumán keresztül egyenesen képes kapcsolódni az információs világsztrádához, korlátlanul elérhető számára az internet, WiFi, telefon vagy bármilyen műholdas információ. Képes bármilyen adatbázisba betörni és információkat szerezni annak érdekében, hogy megvédje az országot az ellenségeitől. Főnöke és mentora Lillian Strand igazgatónő, aki rendkívülő szókimondó és nyomon követi az egysége minden lépését. Strand egy Riley Neal nevű titkosügynököt rendel Gabriel melllé, hogy megvédje őt a veszélyes helyzetektől, amelyeket nagyrészt saját meggondolatlan, kiszámíthatatlan cselekedeit okoznak. A Cybercom képzett csapatának tagjai még a két szövetségi nyomozó, Chris Jameson és Gonzalo “Gonzo” Rodriguez, valamint a chip megalkotója, Dr. Shenendoah Cassidy, akinek fia, Nelson féltékeny Gabrielre apja életében betöltött szerepe miatt.

TovábbInto the Badlands (2015)

“Into the Badlands” is a genre-bending martial arts series very loosely based on the classic Chinese tale “Journey to the West.” In a land controlled by feudal barons, “Badlands” tells the story of a great warrior and a young boy who embark on a journey across a dangerous land to find enlightenment.

Leírás forrásaTovábbInuyasha - The final Act

Végre eljött az eddig 167 részt számláló siker-sorozat folytatása a final act! Végre legyözik Narakut? Béke lesz a világban? Sesshomaru végre kibékül öccsével? nos mind ezt megtudhatjátok az új szériából ami 26 epizódot számlál. Jó szórakozást! ^^

TovábbIrak-Over There

Hat tizennyolc és huszonegy év közötti amerikai katona szembesül a háború borzalmaival, amikor ellenséges tűz alá kerülnek az egyik rommá lőtt iraki városban. A hat újonc - négy férfi és két nő - nemrég érkezett a sivatagi országba. Chris Silas őrmester keze alá kerültek, aki pedig már azt hitte, hogy számára véget ér a háború, és mehet haza. Most pedig mindnyájan egy mecset közelében lapulnak, amelybe lázadók fészkelték be magukat. A helyzetet bonyolítja, hogy jelen van az Al-Jazeera arab tévécsatorna riportere is. Nagyon kemény sorozat, hősökről és egyáltalán nem hősökről, az iraki háború ahogy a katonák látják.

TovábbIRIS

A történet főszereplője két barát, akik a 707. különleges rendeltetésű zászlóaljban szolgálnak, és innen átkerülnek Dél-Korea elit titkosszolgálati egységébe. Olyan feladatot kapnak, ami nem csak egymás iránti feltétlen hűségüket teszi próbára, de egy nemzetközi összeesküvés kellős közepébe is csöppennek. A főszereplő Kim Hjondzsun pedig lassan arra is rádöbben, hogy ködös múltjának is köze van ahhoz, hogy a titkosszolgálathoz került. Az Iris szereplői dél- és észak-koreai származásúak. A sorozat a két oldal közötti feszültségre épül, így mindkét oldalt részletesen bemutatja. A történet szerint a dél- és észak-koreai ügynökök kénytelenek összefogni egy ismeretlen kilétű nemzetközi bűnöző ellen, ám az események többször is úgy alakulnak, hogy a két oldal átmeneti szövetsége meg-megrendül.

Leírás forrásaTovábbiZombie

Olivia "Liv" Moore was a rosy-cheeked, disciplined, over-achieving medical resident who had her life path completely mapped out... until the night she attended a party that unexpectedly turned into a zombie feeding frenzy. Now a med student-turned-zombie, she takes a job in the coroner’s office to gain access to the brains she must reluctantly eat to maintain her humanity, but with each brain she consumes, she inherits the corpse's memories. With the help of her medical examiner boss and a police detective, she solves homicide cases in order to quiet the disturbing voices in her head.

Leírás forrásaTovábbJekyll & Hyde (2015)

Inspired by the original novella by Robert Louis Stevenson and penned by Higson, Jekyll & Hyde is set in 1930s London and will follow Robert Jekyll, the grandson of Henry Jekyll, on his quest to discover his real identity, his true family history and the nature of his ‘curse’ – which his foster father, Dr Vishal Najaran, is controlling with medication. His journey will take him into a dark and unforgiving place, as his alter ego seems capable of anything. At the same time there are shadowy forces trying to find Jekyll and the source of his powers.

Leírás forrásaTovábbJessica Jones

A former superhero decides to reboot her life by becoming a private investigator.

Leírás forrásaTovábbJohn Adams 2008

Boston, 1770. A "bostoni mészárlás" után pattanásig feszült a helyzet az amerikai gyarmati telepesek és a megszálló angol csapatok között. John Adams ügyvéd aki nemrég költözött a városba az angol katonák védőügyvédjeként népszerűtlen feladatot vállal. Szeretett felesége Abigail támogatásával Adams megnyeri az ügyet. Meglepetésre visszautasítja barátja, a legfőbb ügyész jövedelmező állásajánlatát a koronánál. A gyarmatok függetlenségi törekvéseit az angolok megtorló rendszabályokkal igyekeznek letörni. Ezekre válaszul összehívják az Első Kontinentális Kongresszust. A polgároknak tartott lelkesítő beszéde után Adams búcsút vesz családjától és Philadelphiába megy.

TovábbJupiter felemelkedése

scifi

TovábbJupiter hagyatéka - Jupiter's Legacy 2021

​A szuperhősök első generációja közel egy évszázadon át biztonságban tartotta a világot. Most viszont a gyermekeiknek kell továbbvinniük a rájuk hagyott örökséget.

TovábbJurassic World: Krétakori tábor

Hat tinédzser egy kalandtáborba jelentkezik Isla Nublarra, azonban a kirándulás csakhamar a túlélésért folyó harcba csap át. Ha ép bőrrel meg akarják úszni a Krétakori táborban rájuk leselkedő veszélyeket, hőseinknek összefogásra és egy jó nagy adag bátorságra is szükségük lesz. (24 perces epizódok)

TovábbJustified

Raylen Givens Marshal(Timothy Olyphant--Hitman,The Crazies,DeadWood) megérkezik egy strandra , ahol egy általa keresett személy ebédel éppen. 24 órát adott neki, hogy elhagyja a várost, és mivel ez nem történt meg, más eszközökhöz kell folyamodjon. Ami nem lehet más, mint a fegyvere, de nem ő kezdeményezett...Ezután a Marsalt abba a kisvárosba helyezi át főnöke ahol a Marsal született.⇒ Már érkezése napján egy elég komoly ügyet is megkap a nyakába. Innentől jön tehát a heti esetünk, amit meg kell oldani,de a helyzet nem is ennyire egyszerű. Régi barátok és barátnők kerülnek elő, némelyikük még bele is bonyolódik az esetbe...

TovábbKékpróba

A Kékpróba című sorozat a kékruhások kezdeti nehézségeire és próbálkozásaira fókuszál. A díjnyertes Tassie Cameron csapata által fémjelzett drámai epizódok egy ötfős zöldfülű rendőrbrigád hétköznapjait kísérik figyelemmel, akik a rendőrakadémiáról hirtelen a nagyvárosi rendőrélet sűrűjében találják magukat - ott, ahol a legkisebb hiba is az életükbe kerülhet. Traci-t, Andy-t, Dov-t, Chris-t és Gail-t együtt képezték ki a rendőrakadémián, és most együtt is kell megbirkózniuk a kezdeti nehézségekkel. Hamar rájönnek arra az örök igazságra, hogy nincs olyan képzés, amely fel tudná készíteni őket a való életre. Rablás, családi erőszak, gyilkosság, drog razzia - csak néhány izgalmas eset, amivel szembe kell nézniük, nap mint nap.

TovábbKémpárbaj - Spy Game

Lorne (Linden Ashby) és Max (Allison Smith) a leghatékonyabb kémek a cégnél, ráadásul tökéletes párost alkotnak. A hidegháború után alaposan meggyűlik a baja az elhárításnak a volt KGB-ügynökökkel, akik bárhol, bármilyen piszkos munkát elvállalnak.

Leírás forrásaTovábbKettős ügynök (Covert Affairs)

Annie Walker egy újonnan kinevezett CIA ügynök, aki kettős életet él. Egyik pillanatban szerető testvérként él nővére családjával, máskor pedig a kormány megbízásából lát el különös feladatokat. Így nehezen tudja különválasztani magánéletét a munkájától, azonban segítségére van kollégája Agguie Anderson, egy vak technikai munkatárs, aki nemcsak utat mutat neki, de támogatja is CIA-s tapasztalataival. A sorozat megannyi érdekességet és problémát felvet, amelybe Annie mindennapjai során beleütközik. www.port.hu

TovábbKib*zgatóhelyettesek

A sötét humorú vígjátéksorozat egy amerikai középiskola hétköznapjaiba, két ember viszálykodásába nyújt bepillantást. Danny McBride és Walton Goggins játssza a két igazgatóhelyettest, akik képesek lennének egy kanál vízben megfojtani egymást. A köztük lévõ versengés, vagyis inkább viszálykodás tétje, hogy melyikük lesz az iskola igazgatója. Az epikus áradású hatalmi harc az HBO mozicsatorna saját gyártása, és az Egyszer fent, inkább lent sorozat alkotópárosa, Danny McBride és Jody Hill jegyzi.

TovábbKiddy Grade-Csajkommandó

Gottban dolgozó fiatal, erős és rendkívüli hölgyekről szól e,e fantasztikus és hihetetlen történet.

TovábbKijárási tilalom

A nem is olyan távoli jövőben a világ látszólag semmiben sem különbözik attól, amelyben napjainkban élünk, ám éjszakára az utcák elnéptelenednek, és szigorú kijárási tilalom lép életbe. Mindez azért van, hogy megvédje a lakosságot a vírustól, ami megfertőzte az országot. A gyilkos éjszakai autóverseny lehetőséget biztosít a résztvevőknek, hogy elkerüljék a kijárási tilalmat, reményt, bátorságot és önbizalmat ad számukra. Huszonöt csapat indul a Londontól Skóciáig tartó veszélyes útra.

TovábbKing

Jessica King detektív unalmas állásából egy izgalmasabb állásba csöppen,nyomozó lesz.

TovábbKiválasztva - Chosen 2013

Ian Mitchell átlagos életet élő ügyvéd, aki egy napon egy dobozt talál az ajtaja előtt benne egy pisztollyal és egy férfi fényképével. 48 órán belül meg kell ölnie, különben megölik a feleségét és a lányát.

TovábbKnight Rider

A Knight Rider egy népszerű, 90 epizódból álló amerikai televíziós sorozat volt, amely 1982. szeptember 26-a és 1986. augusztus 8-a között futott. Főszereplője a Michael Knightot alakító David Hasselhoff volt, illetve annak számítógépekkel felszerelt, mesterséges intelligenciával és számos más különleges képességgel felvértezett autója, Kitt. Hasselhoff magyar hangja Forgács Péter volt, autójának Versényi László kölcsönözte a hangját. A sorozatot Glenn A. Larson rendezte, az Egyesült Államokban az NBC sugározta.

TovábbKnight Rider 2008

A sorozat 2008 - 2009-ben játszódik. KITT, a csoda-autó már csak városi legendaként él az emberekben. Azonban új formában visszatér, miután Charles Graiman megalkotja a Knight Industries Three Thousand modellt, ami röviden a korábbi Knight autóhoz hasonlóan KITT névre hallgat. KITT-nek ezúttal óvatosabbnak kell lennie, mivel ha rendszerét megszerzik, háborút indíthatnak vele. Az új KITT jelentős változásokon ment át: a régi Pontiac Trans Am helyett egy Ford Mustang Shelby GT 500-as gépkocsi. KITT a hagyományos SPM mód helyet Attack Módra tud átváltani: dupla spoiler nyílik hátul, a nitro tartályok bekapcsolnak (hátsó kerekek előtti kivezető csövek hozzá tartoznak),a dísztárcsák átváltanak és tömörebb, keményebb tartást kölcsönöznek a gépnek, az első lámpák két-két fémlappal vannak a sérüléstől védve, a lökhárító megvastagodik (már szinte leér a földre, neon világítást kap)a hátsó lámpa megváltozik, a motorháztetőn át kivezető csövek bukkannak elő. Megemlítendő az alsórészen neonnal kivilágított KR felirat. A turbo boost és a ski mode fokozatban komoly jelentősége van a korábban említett csöveknek a hátsó keréknél, ugyanis a nitro lökettel emelkedik meg, vagy dől az oldalsó kerekekre. KITT-nek beépített ágyúi is vannak. A scannere is fejlődött: már nem ide-oda kúszik a jellegzetes piros fény, hanem dupla, középről induló, két irányba tartó fény alapú figyelő-egység került be. MŰFAJ: akció

TovábbKnightfall (2017)

A sorozat a hit, hűség és testvériség története, dráma azon eseményekről, melyek a templomos lovagok 1307 péntek 13-i kivégeztetéséhez vezettek. és a templomosok által őrzött nagy titkokról.

Leírás forrásaTovábbKossuthkifli

XIX. századi vadromantikus road movie hihetetlen kalandokkal, csodákkal, meneküléssel, összeesküvéssel, üldözéssel, robbanással, gyilkosságokkal, mindent elsöprő szerelemmel, holt lelkekkel, tündérekkel, kísértetekkel, besúgó jelentésekkel röpködő galambokkal, áruló temetkezési vállalkozókkal és hazafias darvadozással.

Leírás forrásaTovábbKozmoszkölyök -Kid Cosmic 2021

Egy fiatal fiú története, aki talál néhány kozmikus követ, amik misztikus erővel ruházzák fel. Rég dédelgetett álma, hogy szuperhőssé váljon, végre teljesül.

TovábbKrypton (2018)

A Krypton című sorozat, mely Superman nagyapjával és a hős szülőbolygójának múltjával foglalkozik. A történetben komoly szerepet kap majd az időutazás, illetve Adam Strange karaktere, de a jelek szerint lesz itt polgárháború is, sőt már az első rendes előzetesben is emlegetik Supermant. A széria executive producere, David S. Goyer szerint akár egy több évados kalandot is magában rejthet

TovábbLángoló Chicago

A drámai akció-sorozat a tűzoltók mindennapi életébe enged betekintést nyújtani, így megismerhetjük a hétköznapi hősök emberfeletti harcát a munkájukban, akiknek hivatása az, hogy folyamatosan kockára tegyék az életüket. A szakma rejtelmeibe avatnak be minket a készítők, miközben beleláthatunk egyesek magánéletébe is, és szembesülhetünk a tűzoltók közötti összetartással, ellentétekkel és feszültségekkel.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbLast resort

500 feet beneath the ocean's surface, the U.S. ballistic missile submarine Colorado receives their orders. Over a radio channel, designed only to be used if their homeland has been wiped out, they're told to fire nuclear weapons at Pakistan. Captain Marcus Chaplin (Andre Braugher) demands confirmation of the orders only to be unceremoniously relieved of duty by the White House. XO Sam Kendal (Scott Speedman) finds himself suddenly in charge of the submarine and facing the same difficult decision. When he also refuses to fire without confirmation of the orders, the Colorado is targeted, fired upon, and hit. The submarine and its crew find themselves crippled on the ocean floor, declared rogue enemies of their own country. Now, with nowhere left to turn, Chaplin and Kendal take the sub on the run and bring the men and women of the Colorado to an exotic island. Here they will find refuge, romance and a chance at a new life, even as they try to clear their names and get home.

TovábbLegends (2014-)

Based on the award-winning book by master spy novelist Robert Littell, Legends stars Sean Bean (Game of Thrones, The Lord of the Rings) as Martin Odum, a FBI agent with the ability to transform himself into a different person for each job.

Leírás forrásaTovábbLegion (2017)

Főhőse egy bizonyos David Haller lesz aki tinikora óra mindenféle mentális betegségben szenved, a diagnózis szerint skizofrén, de rádöbben arra, hogy az általa hallott hangok és látott képek valóságosak. (Legion érdekes karakter a képregényes világban, minden személyisége más és más szuperképességgel bír.)

TovábbLego Star Wars

Veszélyes idők járnak. A galaxisban véget nem érő háború dúl. A sithek, a titokzatos Darth Sidius és csatlósa, Dooku gróf vezetésével olyan tervet eszeltek ki, mely a köztársaság bukását okozhatja.

Leírás forrásaTovábbLos Angeles legjobbjai - L.A.'s Finest 2019

A Bad Boys filmek spin-off sorozata, főszerepben Sydney Burnett ügynökkel aki új társat kap Nancy McKenna személyében aki a nők egyenlőségéért küzdött és ráadásul anyuka is. Nem sok közös van bennük és még kevesebb az olyan kérdés amiben egyetértenek, leszámítva azt hogy LA-ben le kell számolni a bűnözéssel...

TovábbLucha Underground

amorális szadista vállalkozó és rajongó azték mitológiában Dario Cueto pénzhiány biztosan nem: míg sokan mások lennének a helyében talán finanszírozásáról tanácskozik illegális harci kutya, úgy döntött, hogy emelje a mércét egy kicsit magasabb, és egy rozoga raktárban szélén Los Angeles beállítani ismerete nélkül hatóságok azték templomban, ahol ahelyett, hogy pit bikák előtt vérszomjas tömeg megcsonkított arány, az öröm, az istenek és a védjegyjogosult szórakoztatni az embereket a nejpochybnějšího jellegű.

TovábbLuna, el misterio de Calenda (Telihold)

A bírónő, Sarah (Belén Rueda - A Bárka sztárja) férjével és kamasz lányával egy vidéki kisvárosba, Calendába költözik, remélve, hogy ott végre békében és nyugalomban élhet családjával. Ám a férj, a polgárőrség kapitánya már az első este nyomtalanul eltűnik. Sarah hirtelen rémületes események sodrában találja magát. A városka babonás lakói mélyen hisznek a környék évezredes sötét, vérfarkasokról és rituális halálesetekről szóló legendáiban, és meg vannak győződve róla, hogy a kapitány eltűnése is az egyik helyi legendával függ össze...

TovábbLupin

Régi történet új köntösben a Netflixen – persze Arséne Lupin nevére csak azok fogják felkapni a fejüket, akik otthon vannak a krimikben és tudják, hogy ki az a Maurice Leblanc, aki megteremtette őt. A címszereplő arról híres, hogy tolvaj, emellett pedig úriember is, aki az álcázásban erős – és ha kell, nyomoz is. A sorozat a legendás francia regényhőst helyezi a mába Omar Sy alakításában

TovábbLupin 2021

Régi történet új köntösben a Netflixen – persze Arséne Lupin nevére csak azok fogják felkapni a fejüket, akik otthon vannak a krimikben és tudják, hogy ki az a Maurice Leblanc, aki megteremtette őt. A címszereplő arról híres, hogy tolvaj, emellett pedig úriember is, aki az álcázásban erős – és ha kell, nyomoz is. A sorozat a legendás francia regényhőst helyezi a mába Omar Sy alakításában

TovábbMacGyver

MacGyver egy univerzális figura, vakmerősége nem ismer határokat. Az erőszakot mellőzve, ám minden keze ügyébe kerülő kacattal sikerül megoldani minden küldetését. Furfangos, okos megoldásai mosolyogtatóak és nagyon szórakoztatóak.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbMacGyver (2016)

A Richard Dean Anderson főszereplésével sugárzott sorozat rebootjában a húszas éveiben járó MacGyvert követhetjük nyomon, akit beszerveznek egy titkos szervezetbe, ahol kamatoztatni tudja különleges problémamegoldó képességeit. A világon átívelő bevetetések során társa Lincoln (George Eads), a magasan képzett CIA ügynök.

Leírás forrásaTovábbMad Dogs - Kutyaütők

A történet öt középkorú barátról szól, akik általános iskolás koruk óta ismerik egymást. Az egyikőjük, Milo elhívja a többieket belize-i luxusvillájába, hogy együtt ünnepeljék meg korai nyugdíjba vonulását. A találkozás kellemesen indul, ám hamarosan sötét titkok és fájdalmas régi sztorik kerülnek a felszínre, és a vidám tengerparti nyaralás véres fordulatot vesz.

TovábbMaffiadoctor

A történet egy fiatal sebész orvosnőről szól, aki a dél-chicagói maffia lekötelezettjévé válik. Tartozását le kell rónia: miközben továbbra is Chicago egyik neves kórházában dolgozik, "mellékállásban" a maffia orvosa lesz.

Leírás forrásaTovábbMagic Kaito

Kuroba Kaito a középiskolás srác nagyon szereti a bűvészmutatványokat nem csak nézni, hanem főként csinálni is. Nakamori Aoko, legjobb barátja pedig kicsi kora óta ismeri Kaito szeszélyeit… 8 év után a híres tolvaj, Kaitou Kid újra felbukkan és egy 300 millió yen értékű gyémántot lop el. Nakamori Ginzou, a rendőrkapitány már 8 évvel ezelőtt is ádáz csatát vívott a tolvaj ellen, de nem sikerült elfognia. Minden kis trükkjébe belesétált, de 8 év távlatában, miután szedett magára némi kurázsit, új erővel indul Kaitou Kid-vadászatra.

TovábbMagnum P.I.

Thomas Magnum magánnyomozóként dolgozik a napfényes Hawaii szigetén. Az ügyek megoldásában - sokszor akaratukon kívül - TC, Rick és Higgins segít neki.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbMagnum PI 2018

Thomas Magnum egy egykori haditengerészeti SEAL, aki hazatér Afganisztánból. Ez lesz a magánnyomozó hős használja a katonai képességek megoldani esetben.

TovábbManifest

Egy tenger felett eltűntnek nyilvánított repülőgépről, mely 5 év múlva hirtelen előkerül, s mely utasai számára az idő nem telt el, viszont szeretteik számára igen, akik el is siratták őket. A sorozat az utasok magánéletét követi, azt, hogy milyen sors rendeltetett nekik a második esély révén. És a gép eltűnését övező rejtélyt se feledjük, főleg, hogy egyes utasok úgy érzik, hogy hirtelen többre lettek hivatottak.

TovábbMarco Polo (2014)

Az ifjú Marco Polo utazásai során kegyetlen háború kellős közepében találja magát a középkori Kínában, közelharcok, román és szexuális intrikák, vallási feszültség, politikai csatározások és garndiózus csaták várnak rá, ahogyan a nézőkre is.

Leírás forrásaTovábbMarina

AMERIKAI mEXIKOI

TovábbMarvel's Agent Carter

It's 1946, and peace has dealt Peggy Carter a serious blow as she finds herself marginalized when the men return home from fighting abroad. Working for the covert SSR (Strategic Scientific Reserve), Peggy must balance doing administrative work and going on secret missions for Howard Stark all while trying to navigate life as a single woman in America, in the wake of losing the love of her life – Steve Rogers.

Leírás forrásaTovábbMarvel's Avengers Assemble

Úgy néz ki a Marvel végre megrázza magát rajzfilmek terén is, (Az X-Men rajzfilmsorozatok jók voltak, de a DC azért igencsak több mindent feltud mutatni) és itt is elkezdik a tudatos építkezést, akárcsak az élőszereplős filmeknél. Az új Bosszúállók sorozat kapcsolódni fog az Ultimate Spider-Man (Pókember elképesztő kalandjai címen fut nálunk) szériához, és a nem soká szintén útjára induló Hulk and the Agents of S.M.A.S.H.-hez. A Bosszúállók csapata szinte ugyanaz lesz, mint a filmben (Vasember, Amerika Kapitány, Fekete Özvegy, Thor, Sólyomszem, Hulk) csak Sólyommal kiegészülve, aki a Captain America: The Winter Soldier élőszereplős filmben is fel fog tűnni.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbMarvel's Cloak & Dagger

.

TovábbMarvel's Iron Fist

A milliárdos Danny Rand (Finn Jones) több évnyi önkéntes száműzetés után visszatér New Yorkba, hogy szembenézzen a múltjával, és tovább vigye családja örökségét. Különleges képességével felveszi a harcot a korrupció és a város gonosztevői ellen.

Leírás forrásaTovábbMarvel's Jessica Jones

Az egykori szuper-hősnő úgy dönt, hogy újrakezdi az életét mint magánnyomozó.

TovábbMarvel's Luke Cage

Luke Cage-et, azaz egy Lucas nevű utcagyereket ártatlanul zártak börtönbe ő pedig szabadulásáért cserébe részt vállal egy kísérleti gyógyszer tesztjében, amely nem várt eredménnyel zárul: izmai hatalmasra nőnek, és elképesztő erőre, valamint szinte minden fizikai hatásnak ellenálló bőrre tesz szert. Képességeit kihasználva meg is szökik a börtönből, eleinte magányos zsoldosként, majd később Vasököl-lel közös csapatban segít a bajba jutottakon.

Leírás forrásaTovábbMarvel's Runaways (2017)

Sok tinédzser azt hiszi, hogy a szülei gonoszak. Mi van, ha kiderül, hogy tényleg azok? A Runaways hat elképesztően különböző tizenéves történetét követi, akik ugyan alig bírják egymást elviselni, kénytelenek összefogni a megdöbbentő felfedezést követően, hogy szüleik egy gonosz bűnszövetkezet tagjai.

TovábbMarvel's The Defenders (2017)

Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, and Iron Fist team up to fight crime in New York City.

Leírás forrásaTovábbMarvel's The Punisher

Családja gyilkosainak levadászását követően Frank Castle (Jon Bernthal) egy szövevényes összeesküvés felgöngyölítését és az érintettek kiiktatását fogja kitűzni céljául. Ez durva fegyveres összecsapásokhoz vezet majd, melyek során Castle megkísérli egymaga térdre kényszeríteni a New York-i alvilágot.

Leírás forrásaTovábbMayans M.C.

.

Továbbmedicopter117

egy mentőhelikopterről szól ahogy megmenti mások életét. általában nehézségekkel

TovábbMerlin kalandjai

A fiatal Merlin (Colin Morgan) Camelotba érkezik nagybátyjához, az udvari doktor Gaiushoz (Richard Wilson), hogy okot és célt találjon ébredező természetfeletti képességeinek. De ez a Camelot még korántsem a legendák dicső királysága. Guinevere, azaz a szépséges Gwen (Angel Coulby) a kovács egyszerű lánya, Morgana (Katie McGrath) a várban élő úrhölgy, Artúr Pendragon (Bradley James) pedig ugyan erős és jószívű, de pökhendi herceg, aki folyton összetűzésbe kerül apjával, a keménykezű Uther Pendragonnal (Anthony Head), aki nem ismer kegyelmet, ha mágiáról van szó. Merlinnek folyton egyensúlyoznia kell a mágia használata és elhallgatása, a jó ügy szolgálata és a lebukás között, hogy egyszer az a hatalmas varázsló válhasson belőle, aki Artúr királlyal egyesíti majd Albion földjét.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbMiami Ink - A tetoválók

A Miami Ink egy a floridai South Beach-en található Miami Ink tetoválószalon mindennapjait bemutató televíziós sorozat. Az első epizódot 2005 júliusában sugározták az amerikai TLC csatornán. Sikerein felbuzdulva később több más műsor készült hasonló rendszerrel és címmel, mint a London valamint az LA Ink.

Leírás forrásaTovábbMiami Trauma

A Miami trauma az egyik legújabb kórházsorozat, melynek szereplői azok a sürgősségi osztályon dolgozó orvosok és mentősök, akik a beteggel a trauma elszenvedését követő első 60 percben foglalkoznak, amikor a páciens későbbi esetleges felépülését leginkább befolyásoló döntéseket kell meghozniuk az orvosoknak. Dr. Matthew Proctor új a trauma csapatban, aki békés Maryland-i praxisát hagyta ott a sűrgősségiek kedvéért, Dr. Eva Zambrano pedig egy munkamániás sebész, míg Dr. Serena Warren épp csak most került ki az orvosi egyetemről és gyorsan bele kell rázódnia a való életbe. Az agilis Tuck Brody nővér pedig próbál egyensúlyt tartani az orvosok szükségletei és a betegek hozzátartozóinak igényei között.

TovábbMissing

a főhős férje meghal egy robbantásban valamikor a 2000-es évek elején Európában, 10 évvel később pedig a fiuk egy ösztöndíj miatt Rómába utazik tanulni. Természetesen történik vele valami, konkrétan eltűnik, az anyuka pedig utána ered, hogy megmentse. A csavar…, hát a trailerek ellőtték, de aki nulla ismerettel ül le annak a 20. percben ellőtt fordulat következik: a nő visszavonult CIA ügynök. Ez természetesen azt jelenti, hogy oda fog csapni ahova kell. Épp a fia üres lakását vizsgálja át, amikor egy csávó feltűnik hangtompítós pisztollyal, gyorsan le is nyomja, aztán indulhat a nyomozás.

Leírás forrásaTovábbMission Impossible-Az akciócsoport

Jim munkatársát - aki egyben jó barátja is - egy bérgyilkos megöli. Jim összehoz egy akciócsoportot, hogy méltóképpen megbüntessék barátja gyilkosát és felbújtóját.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbMocsárlény: A sorozat - Swamp Thing 2019

A Swamp Thing az 1971-ben debütáló képregényes karakterre épül, a sorozat sokkal inkább koncentrál az egyre szélesebb körben elterjedő félelmetes betegségre, ami egy rejtélyes mocsárhoz vezethető vissza. Abby Arcane a Louisiana állambeli kisvárost támadó vírus eredetét próbálja felderíteni, mi pedig a képregényből már sejthetjük, hogy mi áll a furcsa jelenség hátterében: a tudós Alec Holland balesete, ami félelmetes, növényszerű lénnyé változtatta őt.

TovábbMonstar

Yoon Seol Chan (Yong Joon Hyung - B2ST) a híres tinibanda, az úgynevezett Men in Black tagja, de néhány gyerekkori trauma miatt a modora szinte elviselhetetlen. Amikor elveszti a türelmét, sokszor az ügynökségének kell helyrehoznia a dolgot, ezért úgy döntenek, hogy visszahelyezik a középiskolába, mint normális tinit. De nem tudják irányítani, így Seol Chan csatlakozik a középiskolai zene klubhoz és a tagokkal elkezdenek meghallgatásokra járni. Vajon ez segít Seol Chan-nak újra elérni a szuper sztár státuszt?

Leírás forrásaTovábbMr. és Mrs. Bloom - Undercovers

A Star Trek filmek zseniális producere, J.J. Abrams leszállt a fellegekből, maga mögött hagyva minden furcsa idegent, és a Mr. és Mrs. Bloom című sorozatában a CIA szebbik arcát tárja elénk látványos akciójelenetekkel, szellemes párbeszédekkel. Az Angelina Jolie és Brad Pitt párosához méltó színészek tökéletes összhangban vannak, ráadásul egy Lara Croft és egy James Bond is ott bujkál bennük. A pörgős Bloom házaspár esküvők szervezésével álcázza lélegzetelállító és világmegmentő akcióit.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbMr. Whiskey(Whiskey Cavalier)2019

Will Chase, az FBI európai ügynöke azt a feladatot kapja, hogy keressen meg egy hackert, aki feltörte az Igazságügyi Minisztérium szerverét. Edgart az oroszok időközben elfogják, így Will-nek kell kiszabadítania. Ezzel párhuzamosan Willnek sikerül megakadályozni az Ebola-vírus eladását, és hazafelé jövet belebotlik a Frankie-be, a CIA-ügynökbe, aki szintén Edgart a akarja elkapni.

Leírás forrásaTovábbMurder in the First

A single murder case is dissected from the committing of the crime through to the investigation, arrest and trial.

Továbbmymad fat diary

16 éves lány

TovábbNapkelte

-----Napkelte 2019----A sorozat egy 17 éves srácról szól, aki eltűnt barátnőjét keresi egy posztapokaliptikus világban – ő csapódik hozzá egy fiatalokból álló csoporthoz, amiben egy 12 éves piromániás lány és egy pacifista szamuráj (korábbi középiskolás bully-ja) is van. A srác a túlélésre hajt a Mad Max-szerű bandák (gonosz sportolókból és amazonná vált pompomlányokból állnak) és zombiszerű lények világában...

TovábbNapóleon

A francia forradalom zűrzavaros éveiben az ifjú katona egyszerre találja meg az érvényesülést, és a szerelmet, Josephine személyében. Hadvezérként sikereket ér el, nevét a forradalom megmentőjeként emlegetik, a katonák és a francia nép mellette áll, akkor is, mikor feldúlva a köztársaság eszméit, államcsínyt hajt végre, magához ragadja a hatalmat, és maga a pápa koronázza császárrá. Egész Európa retteg a nevétől, övé a győzelem mind a csatákban, mind a nagyhatalmi politikában, ám hatalmát meggyengíti az orosz tél, és az európai uralkodók összefogása, hogy végül a Waterloo-i csata után száműzetésben kelljen leélnie életét, Szt. Ilona szigetén.....

TovábbNarcos (2015)

A chronicled look at the criminal exploits of Colombian drug lord Pablo Escobar.

Leírás forrásaTovábbNCIS

Az NCIS a Haditengerészeti Bűnüldöző Hivatal Főügyekért Felelős Csapatának különleges ügynökeit követi nyomon, a szervezet főhadiszállása a Washington-i Navy Yard, Washingtonban.

A csapatot gyakran bízzák meg kiemelten jelentős ügyekkel, úgymint az elnök nukleáris fegyverekért felelős emberének halála, bombaszituáció az USA hadiflottájának hajóján, egy valóságshow-szereplő halála az USA Tengerészeti Testületének bázisán, terrorista fenyegetések és emberrablások. Ugyanakkor bármilyen olyan bűneset megoldására is kijelölik őket, ami a hadiflottához vagy a tengerészeti testülethez kötődik.

Leírás forrásaTovábbNCIS Los Angeles

A jól ismert NCIS Los Angeles-i részlege

TovábbNCIS: New Orleans

A spin-off of "NCIS" that is set in the Crescent City.

TovábbNightwing: The Series

A Nightwing: The Series egy rajongói websorozat, első körben 5 résszel. A sztori Batman világának egyik, sokak által igencsak kedvelt karakterére, Nightwing-re (ismertebb nevén Robin-ra) fog épülni, de más DC-s hősök, illetve rosszfiúk is feltűnnek Deathstroke-kal az élükön.

TovábbNikita

Nikita (2010) 2010. október 29. péntek, 11:44 adminisztrátor E-mail Nyomtatás PDF Share Nikita (2010) Adva van egy tinilány, akit a halálbüntetéstől egy titokzatos ember ment meg, aki egy titkos kormányügynökségnem dolgozik. Idővel kémmé és bérgyilkossá képzik ki a lányt, megy is a biznisz, de egy árulást követően menekülnie kell. Három év rejtőzködés után jön az elhatározás és a bosszú ötlete volt főnökei ellen, aki tovább folytatják az ifjoncok kiképzését.

TovábbNinja Warrior Hungary

A harcos benned él! Hamarosan kezdetét veszi egy minden eddiginél keményebb küzdelem, kiderül lesz-e magyar Ninja Warrior, aki legyűri a monumentális akadálypályát, amit eddig csak keveseknek sikerült a világon.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbNo Limit

Vincent Libérati, a francia titkosszolgálat legmenőbb ügynöke épp Afrikában nyomoz, amikor megtudja, hogy agytumorban szenved. Úgy dönt, otthagyja a titkosszolgálatot, és Marseille-be költözik, hogy életének hátralévő id ejét 15 éves kislányához, Lolához közel tölthesse. Lolát már évek óta volt felesége, Alexandra neveli, és a férfinak pörgős munkája mellett nem sok ideje jutott a gyermeknevelésre. Most, halála előtt szeretné lányát jobban megismerni. Időközben azonban Vincent-t felkeresi egy titkos csoport a Hydra, amelyet a francia állam belbiztonsági szervezete hozott létre azért, hogy a francia Riviérán, a bűnözést - akár törvénytelen eszközökkel is - hatékonyan visszaszorítsa. A Hydra felajánlja Vincent-nak, hogy álljon be közéjük, és ők cserébe betegségét a legújabb kísérleti módszerekkel kezeltetik. A volt ügynök elfogadja az ajánlatot, és ezzel a férfi életében új, szédítően izgalmas és bonyolult fejezet kezdődik. Vincent ugyan hamar visszatalál a titkos ügynökök akciódús világába, most már azonban több szálon fut az élete. Minél több időt szeretne tölteni a lányával, aki egyre fontosabbá válik számára. Arra is rá kell ébrednie, hogy bár a stukkert jól kezeli, a kiskamaszok lelkivilágához mit sem ért. Ráadásul, volt felesége iránti szerelme is lángra kap, de még egy profi ügynöknek sem könnyű két akció között egy nőt visszahódítani. Mindemellett, titokban agytumorját is kezeltetnie kell, és mintha mindez még nem lenne elég, megjelenik a színen lánytestvére, a rendőrtiszt, Juliette is, akit egy küldetés miatt épp Marseille-be helyzetek át. Vincent-nak Juliette előtt is lepleznie kell megbízatását.

Leírás forrásaTovábbOdaát - A paródia

Az Odaát c. sorozat igényes szinkronparódiája. Facebook: http://www.facebook.com/groups/215690855160649

TovábbÓkori apokalipszis/Ancient Apocalypse

Miért omlanak össze a civilizációk? Világszerte ókori romokat vizsgáló régészeket követünk, akik feltárják számunka annak okait, hogy a történelem egyes legjelentősebb civilizációi miért tűntek el.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbOlympus

Olympus is a mythological drama series which will take viewers into the action-packed world of humans, Gods and monsters over the course of 13 episodes. Olympus tells the story of how a few brave men and women banished the Gods to the realm of the unconscious - a place they called the Underworld or the Kingdom of Hades. The series follows the protagonist as he seeks the truth about his past, which may be intertwined with the Gods themselves.

Leírás forrásaTovábbOnce Upon a Time

A Lost (Eltűntek) írói most egy tündérmesékkel teli világba vágták a tollukat, bár most nem egy elhagyhatatlan szigetre kerülnek a szereplők, hanem egy elhagyhatatlan városba. Ebbe a kis vidéki városba, Maine-be érkezik Emma Swan (Jennifer Morrison), aki sötét múltja elől menekül ide. Ám egy kisfiú furcsa felvilágosítást ad számára a helybéliekről: a várost senki sem hagyhatja el, lassan elfelejtik az emberek hogy honnan jöttek, kik is voltak ők, egyedül a tündérmesék világába ragadnak be, mert itt a valóság és a mesék világa összekeveredik. A démoni királynő (Snow Queen) egy átokkal érte el, hogy a modern emberek akár Csipkerózsikát jásszák el, akár Hófehérkét, középkori kastélyokkal, csatákkal, lovagokkal. Csak az “Egyszer volt, hol nem volt…” után nem boldog befejezés jön. A városlakók örök szomorúságra vannak ítélve, talán Emma meg tudja változtatni a sorsukat? Vagy ő is belekerül ebbe az illuzionista színjátékba? (leirás : fullmoon88chan.extra.hu oldalról)

TovábbOne Piece - anime

Gazdagság, hírnév, hatalom. Az ember, aki mindezekkel rendelkezik a Kalózkirály, Gold Roger. Kivégzése előtti utolsó szavaival a tengerre küldte az embereket: "A pénzemet és a kincseimet akarjátok? Ha kell, megkaphatjátok! Keressétek meg, mindet egy helyen hagytam!" Az emberek valóra akarják váltani álmaikat, így a Grand Line felé indultak. Ezzel elkezdődött a Kalózok Kora! Monkey D. Luffy is a Grand Line felé szeretne hajózni, csak épp se legénysége, se hajója nincs. Egyetlen tulajdona a szalmakalapja, amit egy régi kalózbarátjától kapott; plusz a Gumigyümölcs ereje, aminek köszönhetően olyan lett, mint egy gumiember: bármely testrészét képes megnyújtani. Természetesen talál magának társakat is a Kalózvadász és kardforgató Roronoa Zoro, a navigátor és térképrajzoló Nami, a szakácsművészetéről és rúgótechnikájáról ismert Sanji, és a hazudozó mesterlövész, Usopp személyében. A Going Merry fedélzetén utazva bejárják a világ tengereit, harcolnak veszedelmes kalózok, vérszomjas szörnyetegek, törvénytisztelő haditengerészek, és még ki tudja hányféle nép ellen. Rengeteg izgalmas kalandon esnek át. Az anime immár több, mint 500 résszel büszkélkedhet, ám még így is fenntartja népszerűségét.

Leírás forrásaTovábbOur World War

Our World War is a gripping factual drama series offering viewers first-hand experience of the extraordinary bravery of young soldiers fighting 100 years ago. Drawing on real stories of World War One soldiers it uses the visual techniques and imagery familiar from modern warfare – POV helmet camera footage, surveillance images and night vision – to immerse the BBC Three audience in life on the Western Front. Each episode is closely based on first-hand testimony, interviews and memoirs that reveal often hidden and sometimes disturbing aspects of the combat experience.

Leírás forrásaTovábbOuter Banks 2020

Négy fiatal az észak-karolinai Outer Banksben éli a tinédzserek szokványos életét. Az életük gyökeres fordulatot vesz, amikor a környékre lecsap egy pusztító erejű hurrikán, melynek következtében megszűnik a vidék teljes áramellátása. A fiatalok olyan illegális tevékenységekbe keverednek, melyek komoly kihatással lehetnek a további jövőjükre. Baljós végkimenetelt sejtető szerelmek szövődnek, megkezdődik a nyomozás a helyi bandavezér apja után, akinek rejtélyes körülmények között veszett nyoma, és úgy tűnik, egy helyi rivális banda és a 'hőseink', a Snecik közötti viszony is egyre jobban elharapózik. A tinédzserek előtt egy olyan nyár áll, melyet örökre az emlékezetükbe fognak vésni.

TovábbŐrjárat a kozmoszban - Az Orion űrhajó fantasztikus kalandjai

McLane parancsnok és legénysége a gyors Orion űrhajóval a peremvidékeken járőrözik és megvédi az emberiséget a "békáknak" nevezett földönkívüliektől.

Leírás forrásaTovábbŐslények kalandorai

A fejlődés tanának tudósa, Nick Cutter és csapata felfedezi, hogy a történelem előtti teremtmények nem haltak ki és a mai napig léteznek. Cutterék a kormány megbízásából és segítségével vetik bele magukat a rendkívül izgalmas tudományos munkába és a veszélyesebbnél veszélyesebb kalandokba. Mivel a csapat egyre több anomáliának van kitéve, ezért az életük is állandóan veszélyben forog, különösen amikor vad dinoszauruszokkal, óriási rovarokkal, történelem előtti parazitákkal és más halálos ellenséggel kell felvenniük a harcot, amelyek a földi élet jövőjét veszélyeztetik. Cutter közben egy másfajta és egyben személyes problémával is foglalkozik. Rájön hogy felesége, Helen nyolc éve e jelenségek miatt tűnt el nyomtalanul. Miután a nő visszatér a lehetséges válaszokkal, kérdés, hogy hajlandó-e ezeket elárulni. Ha pedig nem, akkor vajon mi célból jött vissza?

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbParafalva - Spooksville

A természetfeletti jelenségekben bővelkedő kisvárosba frissen érkező fiú rájön, hogy nála lehet az évszázados átok megoldásának kulcsa.

Leírás forrásaTovábbPenny Dreadful

A világirodalom leghíresebb rémkaraktereinek kalandjai (Dr. Frankenstein és teremtménye, Dorian Gray és a Dracula regény ikonikus alakjai) a viktoriánus Londonban.

TovábbPennyworth (2019)

A DC-s képregényes univerzumban játszódó történet Bruce Wayne legendás inasáról, Alfred Pennyworth-ről, az egykori brit SAS-katonáról szól, aki egy őrző-védő céget alapít a 60-as évek London-jában és Bruce milliárdos apjával kezd el együtt dolgozni.

Leírás forrásaTovábbPerception

Description: An offbeat neuroscience professor suffering from paranoid schizophrenia works with the FBI to crack intricate cases in this crime drama. In the series premiere, the professor zeros in on the death of a pharmaceutical executive.

TovábbPiszkos zsaruk (Shades of Blue)

A Shades of Blue című krimisorozatban Jennifer Lopez egy egyedülálló anyát alakít; ráadásul Harlee Santos kiváló FBI ügynök is, aki a szövetségiek korrupcióellenes osztályán dolgozik. Harlee-t saját pénzügyinek rendbetétele is nyomasztja...

Leírás forrásaTovábbPokémon

Rajzfilm

Leírás forrásaTovábbPoltergeist - A kopogó szellem

A természetfeletti erők számtalan sötét titkot tartogatnak a számunkra. Ez a sorozat szabadon engedi az ezzel a témával foglalkozó filmekből ismert emberfeletti hatalmakat, hogy bemutassa a paranormális jelenségek félelmetes világát. Egy mindenre elszánt csoport ismeri ezeknek a titkoknak a magyarázatát, s ez az ősi, titkos társaság arra áldozza minden erejét, hogy megvédje a világot a természetfeletti sötét erőktől és a gonosz halálos játékaitól. A csoporton belül a nagyszerű tudós idealizmusát remekül ellensúlyozza a valamikori katona, aki jobban szeret szemtől szemben harcolni az ördöggel. A médium a szellem erejére hagyatkozik, miközben az elhivatott pap hisz abban, hogy pusztán a tiszta erkölcs képes kordában tartani a sátáni erőt. Ők együtt képesek feltárni egy, a hétköznapjainkban megbúvó ijesztő világot, s életüket a mi védelmünknek szentelik.

TovábbPower (2014)

A főhős New York egyik legjobb hálózatával bíró dílere, aki a pénzmosáshoz nyit egy éjszakai klubot. Ahogy elvegyül a menő emberekkel teli tömegben, úgy merül fel benne a gondolat, hogy talán lehetne ez a jövő, az erőszak és a drog helyett. Ezt mondjuk annyiszor hozza szóba a körülötte álló embereknek, hogy végül nekik is feltűnik a bűnöző élettől való elvágyódása. Gyorsan igyekeznek is lebeszélni. A bonyodalom a még aktív droghálózatból indul el, mivel kiderül, hogy a beszállítójuk nincs megelégedve velük, ezen kívül valaki még le is csapott a pénzre, és kirabolta őket, valószínűleg belső információk alapján, így a paranoia is felütötte fejét.

Leírás forrásaTovábbpretty Little liars

P

TovábbPunk

Az Epix összedobott egy olyan dokumentumfilm-sorozatot, amelyben a stílus még élő nagyjai rántják le a leplet az underground egyik igen szélsőséges mozgalmáról. Divatról, zenéről, politikáról és életfilozófiákról is beszél Johnny Rotten (Sex Pistols), Marky Ramone (Ramones), Debbie Harry és Chris Stein (Blondie), Duff McKagan (Guns N’ Roses) a sorozatban. Archív felvételek, koncertbejátszások, fotók, cikkek és személyes visszaemlékezések mentén haladunk a szubkultúra rögös útján, és ugrunk vissza több évtizedet a Sex Pistols első akkordjaiig, hogy aztán visszatérjünk napjaink trendi punkjai közé.

TovábbQuarry

Egy Vietnamból feleségéhez hazatérő veteránról szóló a sorozat, aki a háborúellenes hangulatban nem nagyon találja a helyét, keresi az élet értelmét, és ekkor találkozik egy titokzatos emberrel, aki azt akarja, hogy bérgyilkosként dolgozzon neki. Hősünk azonban büszke katona, ilyesmit még akkor sem akar tenni, amikor nagyon jól jönne a pénz.

Leírás forrásaTovábbRanma 1/2

A történet két ősi harcművész család, Saotome és a Tendou család közel sem hétköznapi életébe enged bepillantást. A két családfő Genma Saotome és Tendou Soun még fiatalkorukban megfogadták egymásnak, hogy ha gyermekeik felnőnek összeházasítják őket így erősítve a családok közti köteléket és öregbítve a jó hírnevüket. Amíg ez az idő elérkezik Saoutome Genma Kínába utazik, hogy ott tökéletesítse saját és fia harcművészeti képességeit, amik eddig sem voltak már elhanyagolhatók. Ám egy szerencsétlen baleset során, ami a legendás tavaknál történik mindketten különös változásokon mennek keresztül. Ugyanis aki beleesik az egyik tó vizébe, az hideg víz hatására átváltozik azzá, ami éppen az aktuális tóra jellemző. Így történik, hogy Genma pandává, míg Ranma lánnyá változik és csak forró víz hatására változnak vissza eredeti formájukba. Az átok ráadásul hosszabb ideig fejti ki hatását, mint egy emberöltő, így egész életükben kénytelenek elviselni. Ilyen körülmények között térnek vissza Japánba, hogy Genma beteljesítse barátjának tett ígéretét, és felajánlja fiát, hogy összeházasítsák egy Tendou lánnyal. Ám, hogy a történet csak itt kezdődjön el a három Tendou lány közül éppen arra jutott a választás, aki a lehető legkevesebb hajlandóságot mutatja a házasság irányában. Tendou Akane ugyanis nem hajlandó fejet hajtani apja akarata előtt és ellenszegül, amit persze Ranma sem bán, de ennek ellenére mégis kénytelenek elviselni, hogy minduntalan össze akarják boronálni őket A történeteket csak bonyolítja, hogy Ranma lány formájában igen nagy hatást gyakorol az iskola kendó csapatának vezetőjére, aki heves udvarlással ostromolja a lány bőrbe bújt fiút... A sorozat összesen 7 fejezetből áll, telis tele poénokkal. Rengeteg karaktert ismerhetünk meg és mindenki egyet akar, Ranmát. Vagy azért, hogy megszerezze, vagy azért, hogy megverje. Főhősünknek tehát alaposan össze kell szednie magát ahhoz, hogy bebizonyítsa igenis érdemes arra, hogy megkapja az elismerést és persze nem utolsó sorban Akanét, aki bár hevesen tiltakozik és sosem ismerné be, de mégiscsak megkedveli a fiút.

Leírás forrásaTovábbRebel (2017)

A kemény zsarudráma főszereplője egy rendőrnő Rebecca "Rebel" Cole, aki mindig a szabályok szerint játszott, mindig többet próbált nyújtani az elvártnál, de miután a testvére rendőrök miatt hal meg, csalódik a rendszerben és saját kezébe veszi az igazságszolgáltatást, magánnyomozó lesz és ezáltal közösségének “bajnoka”. Korrupt zsaruk azonban bosszút forralnak ellene.

Leírás forrásaTovábbRémvadászok

A Rémvadászok egyórás epizódokból álló, Chicagóban játszódó akciósorozat. Egy titkos földalatti rendőrcsapat azután a láncszem után nyomoz, aminek hiánya miatt az evolúciós fejlődés során olyan teremtmények maradtak életben, amelyek folyamatos terrorban tartják az emberiséget, és áldozatokat is szednek. Meg kell találni a megoldást vagy megsemmisíteni az ellenséget, ami az emberiség kiírásával fenyeget.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbRettegés

Richie Beckett, a volt gengszterfőnökből lett üzletember elhatározza, hogy újraépít egy kikötőt, ám szándékát külső és belső tényezők egyaránt megzavarják, ráadásul fiaival közös illegális vállalkozásait rivális gengszterek támadják.

TovábbRevolution

Egy nap hirtelen megszűnik az elektromosság a Földön. WTF. No kommunikáció, lezuhan repülőgépek, megdöbbenő kórházak – de a sorozat ez után játszódik 15 évvel, jóval az ipari forradalom előtti körülmények között. Zajlik az élet a kis gazdálkodó közösségekben, amikor egy nő apját a helyi milícia megöli. A nő nem tudja, hogy az apjának köze volt a Nagy Áramszünethez. Az események hatására a nő útra kel két társával, a titkok nyomába.

Leírás forrásaTovábbRick and Morty

Ez egy érdekes, inkább felnőtteknek való animált sorozat

TovábbRobin Hood

Robin Hoodot a világ leghíresebb igazságosztó "betyárját" valószínűleg hazánkban sem kell bemutatni senkinek. Olyan filmművészek munkálkodtak ezen az ismertségen, mint Douglas Fairbanks, Errol Flynn vagy Kevin Costner, hogy csak a legismertebb neveket említsük. A BBC Magyarországon készült, legújabb, nagyszabású tévés alkotása a filmművészet elmúlt száz évének valamennyi eredményét, fejlesztését felhasználta.

TovábbRobotzsaru

A robotzsaru és Lisa Madigan felügyelő rendkívül veszélyes összeesküvésre bukkan. Ennek célja, hogy létrehozzanak egy olyan rendszert, amiben egy emberi agyhoz kapcsolt komputer irányítja az egész várost. Az őrült Mollardo professzor és Chayken nevű társa megölnek egy Diana nevű titkárnőt, hogy az ő agyát használják a Neuro-Net létrehozásához, azonban a lány lelke is tovább él a gépezetben. Dr. Mollardónak el kell pusztítania ezt, miközben a robotzsaru egyre közelebb jut az ügy megoldásához. Bár Mollardo és Chaykan most már őt is el akarja tenni láb alól, Diana felveszi a kapcsolatot vele, és a robotzsarunak sikerül megmentenie a lányt a teljes megsemmisüléstől, miközben Madigannal lefülelik az öszeesküvőket.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbRocky és a zsaru - Der Bulle und das Biest 2019

Elias Decker az átlagos rendőrök életét éli, ám teljesen felfordul az élete amikor megjelenik egy nyomozás kellős közepén Rocky, a folyton nyáladzó kutya. Ahogy az lenni szokott, egyáltalán nem kedvelik egymást, viszont Rocky hatalmas segítség lesz a nyomozónak a későbbiekben.

TovábbRosemary’s Baby

Az NBC minisorozata, a Rosemary gyermeke. Ebben már részletek is láthatók Zoe Saldana-val és a Suits-os Patrick J. Adams-szel.... horror

TovábbRubicon

"Will különös események középpontjába kerül, amikor hírszerzési elemzőként, mintegy véletlenül rátalál egy keresztrejtvénybe bújtatott indítókódra, mely olyan eseményt vetít előre, egy meghatározhatatlan összeesküvés részeként, miáltal veszélybe kerül kollégái és a saját élete, de még az abba beavatottaké is. Ezidőtájt Tom Rhumor (Harris Yulin), a neves üzletember öngyilkossága is kapcsolódni látszik a történésekhez, kinek özvegye Katherine (Miranda Richardson) kutatni kezd férje végzetes indítékai után és egy különös szövetségre bukkan. A két fő cselekményszál különböző titkok megfejtésével kezd összefonódni Katherine és Will nyomozásában, akinek az API-nél végzett munkáját sem szabad elhanyagolnia, hiszen globális veszélyforrásokat tár fel, az események kibogozása viszont csak itt veszi kezdetét." (sorozatjunkie.hu)

TovábbRush Hour

Az azonos című mozifilm alapján (itthon: Csúcsformában), haverzsarus krimisorozat egy nagypofájú, nagymenő, társat maga mellé nem akaró fekete los angeles-i zsaruról, és a mellé beosztott, az előírásokat betartó hongkongi nyomozóról, aki egyébként húga halálát jön megbosszulni Amerikába. Mint kideríti, a lány a szervezett bűnözéssel állt kapcsolatban

Leírás forrásaTovábbRush-a hajsza

A Rush egy, az első perctől pörgős izgalmakat ígérő akció-krimi sorozat, amely az ausztrál rendőrség egy különleges ügyosztályát mutatja be. A specális kommandót (Tactical Response Team) azokhoz az ügyekhez hívják, amelyeknél gyors, pontos fellépésre van szükség, de azért a SWAT csoport kirendelése mégiscsak túlzás lenne. Öngyilkossággal fenyegetőző őrültek, bankrablások vagy fegyveres támadások megfékezésére hivatottak és náluk profibbak nincsenek a pályán. A fordulatos, gyors akció-krimi mindenkit levesz majd a lábáról, aki szereti a látványos akciókat, a meghökkentő bűnügyi megoldásokat, ugyanakkor szeret belelátni a karakterek magánéletébe is.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbS.W.A.T (2017)

Az 1975-ös tévésorozat modernizálása, akcióközpontú nyomozós sorozat, aminek központi figurája egy SWAT-hadnagy Daniel ‘Hondo’ Harrelson, aki egyszerre próbál hűséges maradni az utcához, ami felnevelte őt, valamint munkatársaihoz, akiket irányít egy magasan képzett egységben, melyhez Los Angeles a végső esetben fordul.

Leírás forrásaTovábbS.W.A.T. - Különleges egység

Egy környékbeli hadnagy, aki úgy érzi hűséggel tartozik a helynek, ahol született és kötelességgel a hazájának, most feladatul kapja, hogy állítson össze egy magasan kiképzett csapatot, akik képesek megállítani a bűnözést Los Angeles utcáin.

TovábbSailor Moon

Az eredeti történet Takeuchi Naoko nevéhez fűződik, ő rajzolta azt a mangát, mely az anime alapját képezi. Ezt a történetet egy másik előzte meg, a Code Name wa Sailor V, s ez alapján íródott meg később a manga. Történetünk főhőse egy 14 éves szőke lány, Tsukino Usagi, aki igen lusta, szeret nassolni, hisztis, nem túl jó a teljesítménye az iskolában és otthon sem. Élete akkor változik meg, mikor egy nap megment egy fekete cicát egy kölyök karmaiból. A cica neve Luna, beszél, félhold van a fején és még egy gyönyörű brosst is varázsol Usaginak. A lány a bross segítségével Sailor Moon-ná, azaz egy holdharcossá változik át. Feladata megvédeni az embereket és a Földet a gonosz erőktől, megtalálni a hercegnőt és a többi harcost (senshi-t). Kicsit nehézkesen indul a dolog, ám ahogy sorra megjelennek társai és egyre élesebb lesz a harc, úgy alakul Usagi személyisége is. A csapat tagjai: Mizuno Ami: egy zseni, Usagival jár egy iskolába. Ő lesz Sailor Mercury. Hino Rei: egy papnő, igen vehemens. Ő Sailor Mars. Kino Makoto: magas, erős, Usagi iskolájába jár. Ő Sailor Jupiter. Aino Minako: a történet elején ő Sailor V, majd Sailor Venus. Chiba Mamoru: ő Tuxedo Kamen, folyton Usagiba ütközik, eleinte nem kedvelik egymást, poénos jeleneteik vannak. A gonoszt Metallia, Beryl és díszes csapata képviseli ebben a szériában. Elsődleges feladatuk emberi energiagyűjtés és az Ezüst kristály megtalálása, mely egykoron a Hold királynőjéé volt, s mely most a hercegnőt illeti. Kicsit más, mint amit a mangában megszokhatott az ember, de szerintem élvezhető. Rengeteg benne a poén, a grafika a több rajzoló lévén hol ilyen, hol olyan, a zene gyönyörű, párat maga a rajzoló írt. Aki kedveli ezt a műfajt, az mindenképp nézze meg!

Leírás forrásaTovábbSam Fox

Sam Fox mindíg valamilyen bajba keveredik, de mindíg megoldja találékonyan.

TovábbSanctuary- Génrejtek

A Sanctuary – Génrejtek egy kanadai sci-fi-fantasy televíziós sorozat. 2007-ben került a közönség elé az interneten, webepizódok (webisode) formájában, majd a nagy siker hatására állandó tv sorozat lett. Főszereplői Amanda Tapping, Robin Dunne, Emilie Ullerup (1. évad), Christopher Heyerdahl, Ryan Robbins és Agam Darshi (2-3. évad). A Menedék különféle természetfeletti, abnormális élőlények otthona, melyben biztonságban élhetnek a külvilágtól, illetve a külvilág is biztonságban élhet tőlük. Dr. Helen Magnus (Tapping) és csapata ezen természetfelettiek megsegítését tűzte ki céljául. Dr. Helen Magnus - Amanda Tapping, 157 éves (a sorozat kezdetén), Angliában született orvos és tudományos kutató, aki annak szenteli életét, hogy elfogja és megvédje a "szörnyeket". Ő működteti a Menedék nevű helyet, ahol e természetfeletti lényeket tanulmányozza és segíteni próbál rajtuk. Dr. Will Zimmerman - Robin Dunne, egy zseniális törvényszéki pszichiáter, akinek Dr. Helen Magnus állást kínált a Menedékben, hogy munkáját segítse azoknál a természetfeletti lényeknél, akiknek különösen nehéz a bizalmukba férkőzni. Ashley Magnus - Emilie Ullerup, dr. Magnus és John Druitt lánya, profi szörnyvadász édesanyja mellett. Henry Foss - Ryan Robbins, a Menedék számítástechnikusa, fegyvertervezője és védelmét ellátója, aki vérfarkasként maga is természetfeletti képességekkel bír. John Druitt - Christopher Heyerdahl, dr. Magnus egykori szerelme, maga Hasfelmetsző Jack, aki Helen egyik első páciense volt. Speciális képessége a teleportálás időben és térben. Nagyfiú - Christopher Heyerdahl, dr. Magnus egykori páciense, aki nem akarta elhagyni a Menedéket, miután a doktor megszabadította néhány lövedéktől, így állást kapott dr. Magnustól Kate Freelander - Agam Darshi, a Cabal egykori szabadúszója, aki a 2. évad elején állt be Dr. Magnus csapatába, miután a Cabal ellene fordult.

Leírás forrásaTovábbSándor Mátyás

A Jules Verne népszerű regényéből készült izgalmas sorozat főhőse Sándor Mátyás gróf. A dúsgazdag erdélyi főúr 1859-ben, a Habsburgok olaszországi veresége után, elérkezettnek látja az időt, hogy újabb fegyveres harcot robbantson ki Magyarország függetlenségéért. A bécsi Kamarilla azonban tudomást szerez tevékenységéről és elhatározza "likvidálását". Két kalandos életű bűnöző kap megbízást a merénylet végrehajtására.

TovábbScorpion

Scorpion

TovábbScorpion (2014)

Eccentric genius, Walter O'Brien and his team of brilliant misfits comprise the last line of defense against complex, high-tech threats of the modern age. As Homeland Security's new think tank, O'Brien's 'Scorpion' team includes Toby Curtis, an expert behaviorist who can read anyone; Happy Quinn, a mechanical prodigy; and Sylvester Dodd, a statistics guru. Pooling their extensive technological knowledge to solve mind-boggling predicaments amazes federal agent Cabe Gallo, who shares a harrowing history with O'Brien. However, while this socially awkward group is comfortable with each other's humor and quirks, life outside their circle confounds them, so they rely on Paige Dineen, who has a young, gifted son, to translate the world for them, while also helping each other learn how to fit in.

Leírás forrásaTovábbSee

Az évszázadokkal későbbi jövőben egy vírus megtizedelte az emberiséget, a túlélők nagy része pedig megvakult. Jason Momoa egy olyan ikerpár apját alakítja, akik rendelkeznek a titokzatos látás képességével, és akiket mindenáron meg kell védenie egy hataloméhes királynőtől, aki mindezt boszorkányságnak tekinti, és el akarja őket pusztítani.

TovábbShade of Blue

Egy egyedülálló anyáról szól(Jennifer Lopez), aki korrupt zsaru, egy igen összetartó, sáros rendőrbanda tagja. A nő az így szerzett pénzzel totál becsületes és tehetséges lánya életét egyengeti. Azonban az FBI csapdába csalja őt, s arra kényszerítik, hogy társairól súgjon be nekik információkat. Meg is indul az egyensúlyozás azon az igen vékony borotvaélen.

Leírás forrásaTovábbShadowhunters - Árnyvadászok

A Shadowhunters című sorozat a Cassandra Clare által írt Végzet Ereklyéi könyv-sorozat (és később a Csontváros film) sorozat változata. A sorozat középpontjában a könyvekből és a filmből megismert Clary Fray (Katherine McNamara) áll, akinek nemrég tudomására jutott, hogy árnyvadász. Hozzá hasonló embereket szeretne találni, ehhez pedig le kell ereszkednie egy alternatív New Yorkba, egy úgynevezett Downworldbe. A sorozat első évada - aminek 13 része lesz - 2016 Januárjában érkezik képernyőinkre! Szereplők: Katherine McNamara - Clary Fray Dominic Sherwood - Jace Wayland Alberto Rosende - Simon Lewis Emeraude Toubia - Isabelle Lightwood Matthew Daddario - Alec Lightwood Harry Shum Jr. - Magnus Bane Isiah Mustafa - Luke Garroway Alan Van Sprang - Valentine Morgenstern

Leírás forrásaTovábbShannara - A jövő krónikája

Évezredekkel civilizációnk pusztulása után bolygónkat - amit ekkor már Négyföldként ismerünk - az emberek mellett trollok, gnómok és elfek lakják. Utóbbiak közé tartozik a Shannara-család, akik felmenőik r évén olyan természetfeletti képességek birtokosai, amelyek segítségével döntően befolyásolhatják a világ alakulását. A világét, amit most rég feledésbe merült, sötét erők fenyegetnek. A gonosz ellen három, egymástól gyökeresen eltérő személyiség fog össze: Amberle, az elf hercegnő, a Shannara-család utolsó leszármazottja, a félig ember, félig elf Will és Eretria, a bandita.

Leírás forrásaTovábbSherlock és Watson

A CBS produkciója az angol Sherlock sorozatot dolgozza fel New York-i közegben, amiben a híres Holmest Jonny Lee Miller és hű társát Watsont ezúttal Lucy Liu alakítja. A rehabot is megjáró, és Londont otthagyó Sherlockot a pénzes apja arra kényszeríti, hogy éljen a legrosszabb rémálmával együtt, egy józan társsal, dr. Watsonnal. Joan egy korábban szebb napokat is átélt sebész, aki elvesztett egy beteget és majdnem az engedélyét is három évvel ezelőtt. Watson legújabb munkájára úgy tekint, mint egy másik lehetőség, ahol szintén embereken segít pénzért, azonban a nyughatatlan Sherlock egyáltalán nem hasonlítható az előző ügyfeleihez. Főszereplőnk tájékoztatja Watsont, hogy korábban már kidolgozott magának egy rehabilitáció utáni kezelést és eközben folytatja a munkáját, mint rendőrségi tanácsadó. Joannak nincs más választása, elkíséri kliensét a munkába, és itt Sherlocknak jól jönnek az orvosi tapasztalatok. Ekkor Watson rájön, hogy lenne ehhez érzéke. A páros később együtt fog dolgozni, bűnügyeket megoldani, és Watsonnak az lesz a plusz feladata, hogy odafigyeljen Sherlockra.

TovábbShooter

A történet egy egykori mesterlövész tengerészgyalogosról szól, aki részt vesz az elnök elleni merénylet megakadályozásában, mégis bűnbakká válik és megindul utána a hajtóvadászat, miközben ő próbálja kideríteni, kik árulták el.

Leírás forrásaTovábbSiberia

1908-ban egy hatalmas meteor csapódott be Szibéria távoli vidékén, Tunguskában. Most, több, mint 100 évvel később, 16 versenyző érkezik a helyre, amelynek rejtélyes múltjáról fogalmuk sincs. Amikor egyikük súlyosan megsérül, és senki sem érkezik segítségükre, rémülten veszik tudomásul, hogy a furcsa események nem a forgatókönyvírók leleményességének köszönhetőek. Mivel testi épségük forog kockán, az egymás ellen játszó versenyzőknek a túlélés érdekében össze kell fogniuk.

TovábbSix (2016)

A Navy SEAL Team Six-ről szól, egy terrorista-elhárító különítményről, akiknek 2014-es küldetése Afganisztánban, melynek célja egy tálib vezető likvidálása, félrecsúszik, amikor kiderül, hogy egy amerikai állampolgár a terroristákkal működik együtt.

Leírás forrásaTovábbSkam Italia

Egy történet az olasz metropoliszban, ahol a középiskolások egy csoportja megoldja első szeretetüket, csalódottságukat és intimitását.

TovábbSkorpió - Agymenök akcióban

Az Egyesült Államok Belbiztonsági Minisztériuma beszervezi Walter O' Briant és különc zsenikb?l álló csapatát, hogy segítsenek felvenni a harcot a világ csúcstechnológiai veszélyei ellen. A különleges egység a Skorpió fed?nevet kapja. A csapat vezet?je, Walter O' Brian nem más, mint a világ egyik legintelligensebb embere, aki 197-es IQ-val rendelkezik. A csapat további tagjai: Sylvester Dodd, statisztikai guru, Toby Curtis, világklasszis pszichiáter, aki akár a nyitott könyvben, úgy olvas az emberek elméjében és Happy Quinn, a technikai zseni. A belbiztonságiak Gabe Gallo nyomozón keresztül tartják a kapcsolatot a Skorpióval. Cabe, aki szívfájdító múlttal osztozik O?Briannel egyik ámulatból a másikba esik a fiatalok zsenialitását látva. A csapattagoknak mindössze egy komoly nehézségük támad az életben: kockafej beállítottságuk miatt kissé nehezen találják meg a hangot a hétköznapi emberekkel. Szerencsére akad egy "tolmácsuk" is, Paige, a volt pincérn?, aki - mivel neki is van egy zseniális különc gyermeke - megérti a csapat szociális problémáit. A Skorpió tagjai igazán testez álló feladatara leltek: kivételes képességeikkel a világ biztonságát szolgálják, miközben olyan közösségben élhetnek, ahol a különcség a norma. A sorozat igaz történeten alapszik.

TovábbSliders

Quinn Mallory, a fizika szakos egyetemista már régóta foglalkozik a párhuzamos dimenziók gondolatával. Házuk pincéjében sikerül megépítenie azt a gépet, amivel a dimenzióutazás lehetségessé válik. Persze azért szorgalmasan látogatja az egyetem fizika tanszékét, ahol Maximillian Arturo professzor előadásai nagy segítséget jelentenek munkájához. Mallory gépének második tesztje során egy véletlen baleset következtében az átjáró instabillá válik és a mélység magába rántja Malloryt, barátját, Wade Wellest, a professzort, és az énekes Rembrandt "Cryin' Man" Brownt, aki épp Mallory háza mellett halad el kocsijában. Mire feleszmélnek, már egy másik univerzumban vannak, ahol minden ijesztően más. Nem lehet tudni, hogy valaha hazajutnak-e a saját világukba.

Leírás forrásaTovábbSmallville

1989-ben egy hatalmas meteor-eső pusztította el Smallville, a kansasi városka nagy részét. A katasztrófa sok-sok ember halálát okozta, Jonathan és Martha Kentet azonban egy kisfiúval ajándékozta meg, amire mindig olyan nagyon vágytak. 2001-ben fiuk, Clark már felnőtt, és két közeli barátja van: Pete és Chloe. Még a hozzá legközelebb állók, a gyönyörű Lana, a kopasz Lex Luthor, akinek megmentette az életét és legjobb barátai, Chloe, Pete és a többiek sem sejthetik, milyen erők lappanganak a különleges fiúban. Szülei azonban elrejtik előle származásának titkát: azt, hogy egy űrhajó belsejében találtak rá, amikor hullott a meteoreső. Ahogy Clarknak kiteljesedik az ereje, lassanként Superman lesz belőle, és fel kell vennie a harcot a gonosszal szemben, az emberek védelmében.

Leírás forrásaTovábbSons of Anarchy

A történet egy Charming nevű városkában játszódik, amely megcsömörlött a nyolcvanas évek tájékán, ám lakói ezt nem nagyon bánják, a Sons of Anarchy nevű motoros banda pedig gondoskodik arról, hogy a XXI. század és a drogok messziről elkerüljék a kisvárost, ezenkívül a fegyverkereskedelemmel is foglalkoznak tagjai, a “független Írország” mozgalmat is támogat ják, az IRA a fő beszállítójuk. A klubon belül demokrácia uralkodik, mindent megszavaznak, az elnökük Clay Morrow (Ron Perlman - Hellboy), asszonykája Gemma Teller (ő Peggy Bundy-ként lehet ismerős sokatoknak) pedig igazi anyatigrisként védelmezi a fiúkat. Gemma első házasságából született fia Jax az alelnök, aki változásokat szeretne, legális útra terelné a klub működését. Ezt a hitét megerősíti halott apja kézirata, aki szintén nem a fegyverbizniszben látta a motoros banda jövőjét. Az alapsztori tehát ez, a két vezérhím közti hatalmi harc, amihez magánéleti szálak, bandaháborúk, és az ATF szarkavarása is párosul.

TovábbSötét angyal

A Terminátor filmek és a Titanic Oscar-díjas rendezője, James Cameron műhelyéből legutóbb egy szintén világsikert aratott, krimi és sci-fi elemeket is felvonultató akciósorozat került ki. A történet főszereplője egy törékeny külsejű, szinte még kislányos, de nem mindennapi képességekkel megáldott nő, Max, aki a közeljövő sötét világában a saját múltját akarja kibogozni, miközben bujkálnia kell üldözői elől, akik életre-halálra vadásznak rá...

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbSötét jóslat

A történet főhőse egy 15 éves ikertestvérpár, Cally Stone és Lance Stone. Egy napon várat pillanatukban egy érdekes könyvet találnak, amely különböző dolgokat mutat meg a jövőjükkel kapcsolatban. Kezdetben olyan szórakoztatónak és jópofának tűnő játéknak néz ki, de közben kezd folyamatosan veszélyesebbé válni. A jelek egyre inkább baljósabbak és sötétebbek. Nem sokára ez a könyv az ikerpárt egészen bekebelezi és hatalmába keríti. Egy annyira félelmetes, bizonytalan és veszélyeket rejtő világba viszi őket, ahonnan azt gondolják sosincs kiút. Cally és Lance az idők teltével rádöbbennek, hogy a Sötét Jóslat olyan rejtett kódokkal is rendelkezik, amiket ha követnek és valóra váltanak, azzal a létezésüket tehetik kockára.

TovábbSpartacus- Vér és homok

TovábbSpartacus: Vengeance

A sorozat tovább folytatódik ( sajnos már Andy Whitfiled) nélkül. A második évad az első, meglehetősen véres fináléja után veszi fel újból a fonalat és folytatják, ahol abbahagyták.

TovábbStalker

Zaklatási esetekkel foglalkozó nyomozókról szóló krimi. Egy gyilkossági nyomozóból bajkeverő viselkedése miatt áthelyezett zsaruról és fiatal női főnökéről, akit korábban a kárára elkövetett bűncselekmény hajt.

Leírás forrásaTovábbStan Lee: A szerencse ára (Stan Lee)

A Stan Lees Lucky Man című tévésorozatban egy nyomozó a véletlenek különös játéka folytán képes lesz uralni a szerencsét. Egy titokzatos nő felbukkanása és egy antik karkötő csuklóra kerülése mindent megváltoztat a férfi életében...

Leírás forrásaTovábbStar Trek

A Voyager, a Föderáció egyik legmodernebb hajója, egy Maquis hajó nyomában járva a Delta Kvadránsba kerül. A Csillagflotta és a Maquis legénység egyesülve kezdi meg a hazafelé vezető 70000 fényéves utat az ismeretlen térségén át.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbStar Trek: Enterprise

Száz évvel a legendás Kirk kapitány és csapata előtt Jonathan Archer kapitány csillagközi felfedező útra indul az Enterprise NX-01 nevű űrhajóval és annak legénységével. Archer határozott és tettre kész kapitány, és kíváncsisága olyan helyekre sodorja, ahol korábban még egyetlen ember sem járt.

TovábbStar Trek: The Next Generation

A kultikus, jövőben játszódó sorozat a Jean-Luc Picard kapitány által vezetett Enterprise galaktikus űrhajó életébe enged bepillantást. Melynek feladata különös, új világok felfedezése...

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbStar Wars - A klónok háborúja

A Klónok háborúja egy olyan Jedi történetét meséli el, aki egy genetikailag tervezett klón hadsereggel próbál megküzdni az aljas szeparatistákkal, és egy végeláthatatlan droid sereggel, hogy megvédjék a jövőt és visszaállítsák a békét a galaxisukban.

TovábbStargate: Origins (2018)

A fiatal Catherine Langford az 1920-as évek végén egy váratlan kalandba keveredik, ahol a titok kulcsa a csillagkapuval van összefüggésben, ha pedig nem jár sikerrel a Föld sötétségbe borul.

Leírás forrásaTovábbStargirl

Az eredeti alkotótól és képregényírótól, Geoff Johnstól érkezik az új DC Universe sorozat. A történet a másodéves középiskolás, Courtney Whitmore kalandjait követi nyomon, aki a nebraskai Blue Valley-be költözik az anyjával, és annak új férjével, Pattel. A lány egy ifjú hősökből álló valószerűtlen csapatot hoz létre, amely az első szuperhős csapatként (Justice Society of Amerika) felveszi a harcot a múlt gazembereivel. Stargirl alakját Johns a légiszerencsétlenségben meghalt húgáról mintázta.

TovábbState of Affairs

A CIA officer plucked from the field to become the president s daily briefer, assuming responsibility for targeting America s most critical threats while navigating the unique lifestyle that comes with such a high-powered job.

TovábbStrike Back-Válaszcsapás

Magyarországon csak a 2. évad kerül bemutatásra januártól. Ez az első évad. "Régen volt ilyen látnivaló, ahogy a britek váratlanul nagyot ütöttek a tévésorozatos akcióműfajon, mert mennyiség helyet minőséggel a Sky1 új sorozata, a Strike Back, a műsorok hadszínterein jelenleg koronaértéket képvisel. Viszonylag olyannyira olcsó eszközökkel, hogy a tengerentúli kuzinban bennrekedhet a szufla, amiért hasonlót már nem tud felmutatni (The Unit). Míg azonban az amerikaiaknak egy bevetéstörténethez egy egész csapat kellett, a briteknek Fleming óta elég egyetlen személy: ez alkalommal Porter, John Porter. John Portert az SAS (Special Air Service/ Különleges Légi Szolgálat) tisztjeként ismerhetjük meg, amint a 2003-as iraki invázió estéjén csapatával túszmenekítő akcióra indul bázishajójáról, az ellenséges Bagdad külvárosába. Az akció balul sikerül, mivel Porter egy öngyilkos merénylőnek felszerelt iraki kiskamaszt haboz kivégezni, mely hanyagság látszólag társai életébe kerül. A Szolgálat szokásaihoz híven a „kíméletes” hibájából tananyag lesz, ő maga pedig leszerel, mielőtt lefokoznák. Hét évvel később, az egyre inkább lecsúszó Portert reaktiválják, amikor felismeri az egykori kamasz-terroristát az Irakban eltűnt neves haditudósító, Katie Dartmouth (Orla Brady) elrablójaként." (sorozatjunkie.hu)

TovábbSuper Power Beat Down

Képzeld el! Mi lenne ha Darth Vader és Batman összecsapna? Ha a kedvenc hőseid, fő gonosz karaktereid megküzdenének egymással? Eme websorozat készítői és lelkes amatőr színészei megmutatják neked egy alternatív kisfilm keretein belül, vajon milyen végkimenetele lenne egyes küzdelmeknek. Megjegyzés: A sorozat angol nyelvű és az epizódok elején vannak spekulációk és párbeszédek mielőtt megkezdődne az alternatív történet, ezért akit ez nem érdekel annak azt ajánlom, hogy tekerjen bele néhány percet.

Leírás forrásaTovábbSupergirl

Born on the planet Krypton, Kara Zor-El escaped amid its destruction years ago with her famous cousin. Now at the age 24, she finally embraces her superhuman abilities to be the hero she was always meant to be.

Leírás forrásaTovábbSuperman és Lois 2021

A Superman és Lois hamarosan megjelenő amerikai szuperhős televíziós sorozat, amelyet Todd Helbing és Greg Berlanti alkotott meg a The CW számára. Főszerepben Tyler Hoechlin és Elizabeth Tulloch, mint Superman és Lois Lane, a Daily Planet újságírója. A sorozat az Arrowverse-ben lesz látható, megosztva a folytonosságot a franchise többi televíziós sorozatával... Clark Kent, a világ leghíresebb szuperhőse és Lois Lane, a világ leghíresebb, képregényből ismert újságírója életük legnagyobb kihívásaival szembesülnek: dolgozó szülőként két fiukat nevelik, akik örökölhették apjuk kriptoni képességeit.

TovábbSword Art Online

In the year 2022, thousands of people get trapped in a new virtual MMORPG and the lone wolf player, Kirito, works to escape.

Leírás forrásaTovábbSzellemjárás

A látható világ és félelmeink világa között ajtók állnak... Amikor az ajtók kinyílnak, rémálmaink valósággá válnak... Gyanútlan emberek minden képzeletet felülmúló igaz történetei.A 'Szellemjárás' hátborzongató sorozatban megtörtént természetfeletti eseményeket idéznek fel azok, akik személyesen átélték ezeket a borzalmakat

TovábbSziklaöklű szerzetes

A Pugnus Dei szerzetesrend tagjai évszázadok óta a gyengék és elesettek védelmére kelnek. Legnagyobb ellenségük az egyházon belül az Ares nevű titkos páholy, melynek tagjai magukhoz akarják ragadni a hatalmat. Lasko, az egykori katona szerzetesként él a rend kolostorában, és a harcművészetek ősi titkait gyakorolja. Hamarosan új kihívások várnak rá, és fel kell adnia nyugodt életét, amikor a rend a segítségét kéri. Lasko rendíthetetlen védelmezője lesz a rászorulóknak, és hol a bölcsességét, hol pedig a rúgásait használja fel az igazságtalanságok eltörléséhez.

Leírás forrásaTovábbSzívek szállodája: Egy év az Életünkből

TovábbSzívem csücskei

Bill és Judy még a gimiben szerettek egymásba, és azóta romantikusan vicces mederben tartják kapcsolatukat, ami a gyerekek mellett nem kis feladat. Lauren lányuk cikinek gondolja a szülőket. A stréber fiuk, Brian megpróbál csajozni, a legkisebb lányuk, Tina, legszívesebben csak pucéran szaladgálna. A nevelést Bill sokkal lazábban kezeli, mint Judy, így a folyamatos konfliktusok idején állandóan emlékeztetniük kell egymást arra, hogy még szerelmesek.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbSzökés

Michael Scofield reménytelen ember egy reménytelen helyzetben. Bátyját, Lincoln Burrowst bűnösnek találják egy brutális gyilkosságban, és a Fox Riveri Fegyházban várja a kivégzését. A bizonyítékok ellenére Michael hisz bátyja ártatlanságában. Mivel Lincoln szabadulására semmi remény, az óra pedig ketyeg a kivégzésig, Michael fegyveres rablást követ el egy bank ellen, hogy ő is sittre kerüljön a bátyja mellé. A terve őrültség, de beválik: a börtönt belülről alaposan kiismerve, mérnöki zsenialitása segítségével megpróbálja megszöktetni Lincolnt a fegyházból.

A filmsorozat minden részben feltár egy újabb kirakós darabot, hogyan viszi véghez Michael merész tervét, hogy a háttérből irányítva fényt derítsen az országos méret? összeesküvésre, aminek bátyja is az áldozata lett.

Érdekességek: Forrás
# A villamosszéket nem használják kivégzések elsődleges módjaként Illinois államban, ahol a sorozat játszódik. Eredetileg Lincoln számára méreginjekció szerepelt a forgatókönyvben, a nagyobb sokkhatás kedvéért azonban a villamosszék mellett döntöttek.
# A sorozatban bemutatott villamosszék eredetileg kivégzésekhez készült, de már nem használják.
# A sorozat sikere arra késztette a producereket, hogy újraértékeljék a későbbi évadok cselekményét. Paul T. Scheuring, a sorozat írója és vezető producere úgy nyilatkozott, hogy „a sikerrel jönnek a kérdések a harmadik évadról, így most úgy állítjuk be az első két évadot, mint a »trilógia« első fejezetét”.
# A szökevények által használt menekülési útvonal valóban létezik a filmezésre használt börtönben.
# Néhány rabot játszó statiszta valóban raboskodott a Joliet börtönben.
# Franciaországban más a sorozat főcímdala, ott egy francia rapszám megy az eredeti hangszeres zene helyett. Ez a FOX és a francia M6 csatorna megállapodásának köszönhető, amivel a művész és a sorozat népszerűsítését akarták elérni. ........z

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbSztarban Sztar leszek!

2021.minden szombat és vasárnap a TV2-n! A Sztárban Sztár leszek! hazánkban sosem látott formátumban keresztezi a tehetségkutatók és a népszerű átváltozó-show elemeit. Ezúttal civil jelentkezők mutathatják meg rátermettségüket. Aki mind hangban, mind megjelenésben tökéletesen hozza az ikonikus külföldi és hazai előadókat, elnyerheti a Magyarország legsokoldalúbb előadója címet. A műsor első szakaszában az előválogatók és a középdöntő várja a nézőket, az élő adások alkalmával pedig a 12 döntős sorsának alakulását követhetik figyelemmel hétről-hétre.

TovábbSzulajmán

történelmi sorozat

TovábbSzuperhősök - A harc sosem ér véget

Egy átfogó történet a szuperhős-képregény, fantasy műfajról és ennek hatásáról az amerikai kultúrára. Előzetes:https://www.youtube.com/watch?v=fdKte7n1NJU

Leírás forrásaTovábbSzületett nyomozók

Született nyomozók(Women's Murder Club) A sorozatban Lindsay Boxer(Angie Harmon) felügyelő karektere a központi figura, aki további három, sikeres nő bevonásával egy zártkörű klubot hoz létre, akik együtt gondolkodnak és használják fel szakértelmüket, megérzéseiket egy-egy gyilkossági ügy felderítésében. Annak ellenére, hogy különböző habitusú nőkről van szó, mégis szoros barátság szövődik közöttük. A nyomozások közben felderítetlen rejtélyekkel és számos megválaszolatlan kérdéssel találkoznak a munkában és a magánéletükben egyaránt.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbTaken - Elrabolva

Bryan Mills megrendül, amikor egy személyes tragédia rázza meg az életét. A történteket nem hagyja annyiban, bosszút esküszik, és akcióba lendül...

Leírás forrásaTovábbTaken (2017)

Eredettörténet, a Taken (itthon: Elrabolva) című mozifilm előzménye, amiben a 30 évvel fiatalabb Bryan Mills-t a hadseregtől leszerelve személyes tragédia éri, ami miatt átértelmezi az életét. Miközben ezt próbálja feldolgozni és megpróbál bosszút állni, beszervezi a CIA, mely kötelékében halálos eszközzé válik, köszönhetően bizonyos képességeinek és szaktudásának.

Leírás forrásaTovábbTaxi Brooklyn

lksrfjh

Leírás forrásaTovábbTerepen-Southland

Egy nyers és hiteles bepillantást nyerhetünk a Los Angeles-i rendőrség mindennapjaiba, ebben a sorozatban, amit végig, speciális kézi kamerával filmeztek, akcióközelből. Malibu tengerpartjaitól, Kelet LA utcáin át követhetjük nyomon a zsaruk, a bűnözők, az áldozataik és családjaik nem éppen unalmas életét.

TovábbTerminátor-Sarah Connor krónikái

A sorozat a második mozifilm utáni időkben játszódik:

TovábbTerra Nova

2149. A Föld túlnépesedett, bolygónkat tönkretette a környezet szennyezése. Az emberiség a katasztrófa szélére sodródott. Fennmaradásunk érdekében a tudósok úgy döntenek, a Shannon család vezetésével egy csapat telepest, és néhány őket védelmező katonát küldenek vissza 85 millió évvel ezelőtti földtörténeti korszakba, hogy csatlakozzanak Terra Novához, az emberek egy gyarmatához, második eséllyel, újraépítendő a civilizációt. Paradicsomi állapotok fogadják az érkezőket, ám a nyugalom nem tart soká, s ahogy lenni szokott, előkerülnek a dínók és jő a futás meg a sikítás… Steven Spielberg produceri irányításával készült sorozat bevezető része Genesis címmel – dupla epizóddal – szeptember szeptember 26-án indult világhódító útjára a Fox csatornán. Az első évadot egyelőre 13 részesre tervezik, aztán a nézettségi mutatók döntenek a folytatásról

TovábbThe Astronauts 2020

A Nickelodeon komédiája Ron Howard producerkedésével érkezik, a Carnivale – A vándorcirkusz készítőjétől. A sorozat gyerekekről szól, akiket tévedésből kilőnek az űrbe. A majdnem befejezett űrhajót a világ vezető tudósai egy, a Föld mellett elhaladó rejtélyes aszteroida miatt akarták kilőni, de a srácok egy balul elsült fogadás miatt az űrben találják magukat, ahol mindenféle kiképzés nélkül, csak az eszükre és a barátságukra támaszkodva kell boldogulniuk, miközben a szüleik próbálják a Földről visszajutásukat biztosítani.

TovábbThe Blacklist: Redemption

A The Blacklist spinoffja (a 3×22 vezette fel). Az anyasorozat beépített ügynöke, Tom szövetkezik egy titkos zsoldosszervezet vezetőjével, mely olyan problémák megoldásával foglalkozik, amikkel a kormánynak nincs mersze. Ketten belevetik magukat a “halálos bűnözők veszélyes világába”, miközben Tom saját szakállra titokban megpróbál minél többet megtudni saját, eléggé ködös múltjáról.

Leírás forrásaTovábbThe Bletchley Circle (The Bletchley Circle)

Hivatalosan a második világháború alatt Susan (Anna Maxwell Martin), Millie (Rachael Stirling) és Lucy (Sophie Rundle), Jean (Julie Graham) vezetése alatt, irodai munkát végzett. Valójában azonban kódfejtők voltak, méghozzá a jobb fajtából. Tudták, hogy a munkájuk tényleg számít, és ettől különlegesnek érezték magukat. Megfogadták, hogy ezt soha nem fogják elfelejteni, és nem süppednek vissza az unalmas középszerűségbe. A háború azonban véget ér, és kilenc évvel később pontosan ez az, ami történik velük: beleszürkülnek a hétköznapokba.

TovábbThe Boys (2019)

A sorozat egy olyan korban játszódik, ahol a szuperhősök többsége el van telve celeb státuszával, és ez gyakran felelőtlen viselkedéssel párosul, ami a világ biztonságát is veszélybe sodorja. A középpontban egy renegát csapat, akik ezekkel a korrupt, elkanászodott hősökkel foglalkoznak, s ha kell, likvidálják őket. Elsődleges célpontjuk pedig a The Seven szuperhős csapat, róluk akarják lerántani a leplet, valamint menedzsmentjükről.

Leírás forrásaTovábbThe Brave

Az elit amerikai háborús hősök komplex világát mutatja be, azokét, akik beépülnek, ahol kell, és személyes áldozatokat hoznak, miközben hatalmas kihívást jelentő, veszélyes küldetéseket hajtanak végre az ellenséges vonalak mögött, hogy mentsék az ártatlanokat a világ minden részén. És akiket a washingtoni központból elemzők válogatott különítménye és a legfejlettebb követő technológiák segítenek.

TovábbThe Cape

Vince Faraday is a cop who has been framed for murder leading him to fall off the grid and become the super hero known only as "The Cape"

Leírás forrásaTovábbThe Enemy Within (2019)

Sodró lendületű, kémvadász thriller egy egykori CIA ügynöknőről, a modern amerikai történelem leghírhedtebb árulójáról, az ország legutáltabb asszonyáról, akit minden idegszálának tiltakozása ellenére egy FBI-ügynök kihoz szigorúan őrzött szövetségi börtönéből, ahol életfogytig tartó büntetését tölti, hogy segítsen elkapni egy veszélyes bűnözőt, akit jól ismer. Az ügynök nehezen bízik meg a nőben, akinek tevékenysége sokat ártott neki, de mindketten tudják, hogy bár más motiválja őket, csak úgy kaphatják el a kémet, hogy egyként gondolkodnak.

Leírás forrásaTovábbThe Flash

Barry Allen was just 11 years old when his mother was killed in a bizarre and terrifying incident and his father was falsely convicted of the murder. With his life changed forever by the tragedy, Barry was taken in and raised by Detective Joe West, the father of Barry’s best friend, Iris. Now, Barry has become a brilliant, driven and endearingly geeky CSI investigator, whose determination to uncover the truth about his mother’s strange death leads him to follow up on every unexplained urban legend and scientific advancement that comes along. Barry’s latest obsession is a cutting edge particle accelerator, created by visionary physicist Harrison Wells and his S.T.A.R. Labs team, who claim that this invention will bring about unimaginable advancements in power and medicine. However, something goes horribly wrong during the public unveiling, and when the devastating explosion causes a freak storm, many lives are lost and Barry is struck by lightning. After nine months in a coma, Barry awakens to find his life has changed once again – the accident has given him the power of super speed, granting him the ability to move through Central City like an unseen guardian angel. Though initially excited by his newfound powers, Barry is shocked to discover he is not the only “meta-human” who was created in the wake of the accelerator explosion – and not everyone is using their new powers for good. In the months since the accident, the city has seen a sharp increase in missing people, unexplained deaths and other strange phenomena. Barry now has a renewed purpose – using his gift of speed to protect the innocent, while never giving up on his quest to solve his mother’s murder and clear his father’s name. For now, only a few close friends and associates know that Barry is literally the fastest man alive, but it won’t be long before the world learns what Barry Allen has become…The Flash

Leírás forrásaTovábbThe Gifted - Kiválasztottak (2017)

A Marvel-es képregényes univerzumban játszódó dráma egy kertvárosi párról szól, akik mindennapi életüket érik, de egy iskolai baleset kapcsán ráébrednek, hogy a gyermekeik mutáns képességekkel rendelkeznek. A szülők mindent megtesznek, hogy megóvják őket, így menekülésre kényszerülnek otthonukból és életükből, mivel egy mutánsokra vadászó kormányügynökség ered a nyomukba. Kétségbeesésükben egy földalatti “mozgalomhoz” csatlakoznak, melynek négy tagja (Eclipse, Blink, Polaris, Thunderbird) mutánsokon segít a számukra egyre sötétebbnek tűnő jövőben. De persze megvannak a saját problémáik is.

Leírás forrásaTovábbThe Honourable Woman

Nessa Stein bárónő (Maggie Gyllenhaal) és öccse, Ephra (Andrew Buchan) apját a szemük láttára öli meg egy pincérnek öltözött merénylő egy étteremben. Sok évvel később ugyanabban az étteremben jelenti be Nessa, hogy jelentős összeget fordítanak fejlesztésekre Palesztinában. Azonban az ünnepséget beárnyékolja egy haláleset, a politika és az üzleti érdek összefonódása odáig vezet, hogy ismeretlen elkövetők elrabolják Ephra fiát, Kasim-ot..

TovábbThe Lodge

A történet szerint a 15 éves lány, Skye visszatér gyerekkori nyaralásai helyszínére, az Észak-Írországban található, tavakkal és erdőkkel körbevett hotelbe az apjával. Az új élet nem problémamentes, a főszereplő szembesül a tipikus tinédzsergondokkal: többek között a beilleszkedéssel, ellenségekké vált barátokkal, egy szerelmi háromszöggel és egy meglepő rejtéllyel is. A bökkenők ellenére Skye új színt visz az ott lakók életébe, és új barátságokat köt.

Leírás forrásaTovábbThe Mandalorian

The travails of a lone gunfighter in the outer reaches of the galaxy, far from the authority of the New Republic...

TovábbThe Night Manager

A John le Carré regényéből készült minisorozat főhőse Jonathan Pine, az egykori brit kommandós, jelenleg egy európai hotel éjszakai portása, akit megbíznak a Richard Onslow Roper nemzetközi fegyverkereskedő szervezetébe való beépülésre. Örömmel tesz eleget a kérésnek, hiszen egykori szerelmét Roper ölte meg.

Leírás forrásaTovábbThe Night Shift

A MASH és a Vészhelyzet egybegyúrva. Volt katonai orvosok szedett-vedett csapata kissé felfkavarja az állóvizet egy San Antonio-i kórház éjszakai ügyeletén. A San Antonio Memorial Kórhában, akik este héttől reggel hétig dolgoznak, egy másik fajhoz tartoznak. Üdv az éjszakai műszakban, ahol minden éjjel hősies küzdelem folyik az emberéletek megmentéséért, és a kórház fennmaradásáért. Miután visszatér Afganisztánból, az adrenalinfüggő TC Callahan úgy gondolta, már mindent látott, de a legnezebb harc még itthon vár rá. TC és laza, éügyeletes orvoskoból álló kis csapata tudja, hogy engedje ki a fáradt gőzt, de amikor életek forognak kockán senki sem teszi náluk jobban a dolgát. Sajnálatos módon az éjszakai műszak is új vezetőt kap, Michael Ragosa személyében, akit jobban érdekel a költségcsökkenté, mint az emberek gyógyítása. De TC még nem találkozott olyan szabállyal, amit ne lehetne megszegni, vagy olyan emberrel, akivel ne merne szembeszállni. És az nyilvánvaló, hogy még volt barátnője, aki a helyettese is egyben, sem képes őt kordában tartani. Ha Ragosa háborút akar... akkor TC-től megkapja.

Leírás forrásaTovábbThe Nine Lives of Chloe King

Based on the book series by Celia Thomson, Skyler Samuels will play a girl who learns she has special powers. Chloe King is looking forward to celebrating her birthday with her friends and single mother, just like every other year…that is until she starts developing heightened abilities and discovers she's being pursued by a mysterious figure. Chloe soon learns she's part of an ancient race which has been hunted by human assassins for millennia —and that she may be their only hope for ultimate survival.

Leírás forrásaTovábbThe Originals: The Awakening

Ez egy 4 részes websorozat a The Originals-hoz The Awakening alcímmel, melyben Kol Mikaelson (Nathaniel Buzolic) a főszereplő. A történet 1914-ben játszódik New Orleans-ban.

TovábbThe Outpost

Az Outpost Talon (Jessica Green)történetét követi,aki a" Blackbloods "nevű faj egyedüli túlélője. Évekkel azután, hogy az egész falut egy brutális zsoldosok alkotta csoport elpusztítja, Talon egy törvényen kívüli erődbe utazik, a civilizált világ szélén, ahol Talon felfedezi, hogy rendelkezik egy titokzatos természetfeletti hatalommal, amelyet meg kell tanulnia, hogy megvédje magát, és megvédje a világot egy fanatikus vallásos diktátor ellen.

Leírás forrásaTovábbThe Outpost (2018)

Az Outpost Talon (Jessica Green)történetét követi,aki a" Blackbloods "nevű faj egyedüli túlélője. Évekkel azután, hogy az egész falut egy brutális zsoldosok alkotta csoport elpusztítja, Talon egy törvényen kívüli erődbe utazik, a civilizált világ szélén, ahol Talon felfedezi, hogy rendelkezik egy titokzatos természetfeletti hatalommal, amelyet meg kell tanulnia, hogy megvédje magát, és megvédje a világot egy fanatikus vallásos diktátor ellen.

Leírás forrásaTovábbThe Pacific- A hős alakulat

Az Elit alakulat méltó utódja, csak egy másik hadszíntéren. A Távol-Keleten...

TovábbThe Protector (2018)

A történet egy átlagos férfiról szól, aki felfedezi, hogy különleges képességei vannak és az a sorsa, hogy megmentse Isztambult.

Leírás forrásaTovábbThe Returned (US)

Based on the French series Les Revenants, the series will follow residents in a small town whose lives are disrupted when people who have been dead for many years begin reappearing.

Leírás forrásaTovábbThe Son (2017)

A tíz részes drámai sorozat Eli McCullough (Pierce Brosnan) életének teljes átalakulását mutatja be, miközben egy jóindulatú ártatlan emberből számító gyilkossá válik. Mindent elveszít a vad határvidéken, ami arra az útra tereli őt, hogy kiépítsen egy farmer- és olajbirodalmat.

Leírás forrásaTovábbThe Tick

1908. Tunguska. Meteordarab. Superian, vagy megjelenik a Földön az első szuperhős, akit több is követ, no meg gonoszok is, akik közül Terror az egyik legádázabb. Azonban Terror-t legyőzte Superian, így minden rendben van. Vagy mégsem? Egy aktakukac, összeeküvés-elmélet megszállott senki arra kezd gyanakodni, hogy a rosszfiú a visszatérését tervezi, így nyomozni kell, s eközben megismerkedik egy fura szuperhőssel, Kullanccsal, alias The Tick-kel.

TovábbThe Umbrella Academy

1989-ben egy napon 43 olyan gyermek születik, akiknek az anyja addig nem is volt terhes. Ezek közül hét, különleges képességekkel megáldott gyermeket a milliárdos iparos, Sir Reginald Hargreeves fogad örökbe, aki megalapítja az Umbrella Academy-t, hogy képezhesse a fiatalokat, és felkészítse őket arra, hogy egy napon megmentsék a világot. A terve azonban nem sikerül: a fiatalok sem családként, sem csapatként nem tudnak együttműködni, és amikor tizenéves korba lépnek, szétszélednek. Évekkel később találkoznak újra, nevelőapjuk temetésén, és eldöntik, hogy megoldják Hargreeves halálának rejtélyét.

Leírás forrásaTovábbTilt

A vegas-i kaszinókban nem véletlen, ha vesztesz, főleg, ha a Matador (Michael Madsen) ellen játszol. ő a legnagyobb, de vannak segítői is, ezzel be van biztosítva a győzelem. és ami még ennél is jobb, ő a kaszinó embere. őt akarja lenyomni 3 fiatal: egy DMX-hasonmás feka arc, egy kis szöszi, és egy szépfiú, mindegyiknek megvan az oka, hogy miért szeretné a matador vesztét. pontosan meg kell tervezniük, mit és hogyan fognak csinálni, amikor a tv-ben is közvetített póker VB-n megpróbálják lenyomni a matadort. csakhogy jön egy zsaru, aki elvesztette a bátyját, és szent meggyőződése, hogy ez szoros kapcsolatban van a kaszinóban – és főleg a pókerasztaloknál folyó – piszkos ügyekkel. és miután ő maga is veszít egy kisebb (?) vagyont a matador ellen, betelik a pohár nála, és nyomozásba kezd, nem sejtve, hogy mennyi mindenki van benne az egész bizniszben...

TovábbTime After Time (2017)

Karl Alexander könyve alapján (film is készült belőle 1979-ben Időről időre címmel) a fiatal H.G. Wells-ről szól, aki a 19. században feltalálja az időgépet, megmutatja a barátainak is, akik egyike maga Hasfelmetsző Jack (persze Wells ezt nem tudja), és aki, mielőtt elkapná őt a rendőrség, az időgéppel meglép és napjaink New York City-jében köt ki – Wells pedig a nyomába ered, és egy olyan világba kerül, amit elképzelhetetlennek tartott, ráadásul valaki azonnal rabul ejti a szívét.

Leírás forrásaTovábbTime Trax - Hajsza az időn át

Az izgalmas történet 2193-ban kezdődik. Az emberek ekkor már sokkal jobb adottságokkal rendelkeznek a maiaknál, az átlagéletkor 120 év. Néhányuk képes az "időlassításra": ha alkalmazzák a technikát, a dolgok "lassított felvétellé" válnak körülöttük. Közülük való Darien Lambert, a zsaru is. Néhány éve furcsa esettel került szembe: egy rutinnyomozás során letartóztatott néhány bunözőt, akik késôbb misztikus módon, nyomtalanul eltűntek. Darient azóta sem hagyja nyugodni az eset. Amikor kapitánnyá nevezik ki, egy szuper komputert kap, melynek neve és egyénisége is van. Selma képes hologramként testet ölteni is, de csupán akkor teheti, ha "kettesben van" gazdájával.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbTitans (2018)

Fiatal szuperhősök csapata Éjszárny vezetésével néz szembe a város alávaló gonoszteővivel és azok szövetségeseivel.

Leírás forrásaTovábbtitkok hídja

szerelmes sorozat egy szülésznőről

TovábbTmnt

Tini ninja teknőcök új kalandjai

TovábbTokyo Ghoul

Egy történet az emberevő ghoulokról és egy fiú ghoullá válásáról szól. Kaneki egy nap megismer egy lányt és belé is szeret. Rossz emberbe szeretett bele... ugyanis Riza egy ghoul. Egy nap történik egy baleset ami örökké megváltoztatja Kaneki életét. Egy olyan baleset amit nem lehet visszafordítani vagy megállítani. Kövesd végig hogyan változik meg egy csupa szív - könyvmoly fiú egy halálos fegyverré.

TovábbTom Clancy: Jack Ryan 2018

John Krasinski a CIA elemzője terepre kerül miután egy gyanús átutalás sorozatot fedez fel. Nem könnyű feladat ez számára az irodai munka után. A szálak Európán át a Közel-Keletre vezetnek....

TovábbTorchwood Miracle Day

A Föld egy nap váratlanul szembesül a Csodával, legyenek az emberek bármilyen öregek vagy betegek, nem halnak meg, ezért az emberiség a gyors népességnövekedés miatt lassan a végzete felé rohan. A Csoda ráadásul nem az, aminek elsőre látszik, mert az emberek ugyan nem halnak meg, de a sérüléseik megmaradnak, így minden korábbinál nagyobb mennyiségű gyógyszerre van szükség. A Csoda előtt a CIA rejtélyes üzenetet kap, melyben a Torchwood szó olvasható. Az egyik fiatal ügynök, Esther Drummond éppen kollégájával, Rex Mathesonnal beszél a különös esetről, mikor egy kamion belehajt a férfi kocsijába. A Csoda jóvoltából azonban nem hal meg, Esther pedig még elszántabb nyomozásba kezd és nemsokára hajmeresztő körülmények között találkozik Jack Harkness kapitánnyal. Eközben a Földön krízishelyzet alakul ki, és csak a Trochwood segítségével lehetne megoldani a problémát. A kérdés csak az, hogy van-e joguk visszaállítani az élet rendjét a sok megmenekült ember halálának árán.

TovábbTravelers (2016)

A több száz évvel később élő emberek felfedezik annak módját, hogy tudatukat visszaküldjék az időben, a 21. századi emberek fejébe. Ezek az ‘utazók’ véletlenszerűen kiválasztott emberek élete fölött veszik át az irányítást, miközben titokban azon ügyködnek, hogy megmentsék az emberiséget a rájuk váró szörnyű jövőtől – a gond csak az, hogy minden tudások történelmi, illetve közösségi médiás profilokon alapul, így a mindennapi élet élése is nehézséget okoz nekik.

TovábbTrigun

Eszeveszett Vas kalandjai, shonenbe(:

TovábbTron: Uprising

A Tron és Tron: Legacy filmek után íme egy animációs sorozat ami az új évezredbeli mozifilm látványvilágát viszi tovább. Az idő már jóval előrébb jár, Beck a főhős, megpróbálkozik azzal amire eddig csak a legendás Tron volt képes, hogy a Grid újra olyan szabad legyen amilyennek elképzetlék. Beck is a young program who becomes the skillful leader of a revolution inside the computer world of The Grid. His mission is to free his home and friends from the reign of the villainous Clu and his henchman General Tesler. Beck will be trained by Tron - the greatest warrior the Grid has ever come to know. Tron will not only teach Beck the fighting and light cycle skills he needs to challenge this brutal military occupation, but he will be a guide and mentor to him as he grows beyond his youthful, impulsive nature into a courageous, powerful, strong leader. Destined to become the next Tron of the system, Beck adopts Tron's persona and becomes the archenemy of General Tesler and his oppressive forces.

Leírás forrásaTovábbTúloldal (Beyond)

A sorozat középpontjában Holden (Burkely Diffield) áll, egy fiatal férfi, aki 12 év kóma után tér magához. Hamarosan arra lesz figyelmes, hogy emberfeletti erők birtokában van, ami csakhamar az összeeskövések középpontjába taszítja az egyébként is elveszett férfit.

Leírás forrásaTovábbTűzvonalban

Bordás Attila kommandós őrnagyot (Stohl András) egy balul sikerült túszszabadítási akciót követően alacsonyabb beosztásba helyezik; őrsparancsnok lesz az Angyalföld egyik eldugott szegletében található nyolcas körzetben. Bordás számára fokozatosan válik világossá, hogy „kirúgásához” teljesen más okok vezettek, és a múltjában történtek szoros összefüggésben állnak azzal a titokzatos férfival, akit húsz éve próbálnak likvidálni a világ vezető titkosszolgálatai.

Leírás forrásaTovábbÜdvözöl az Éden! 2022

Egy csapat fiatal bulizni indul egy távoli szigetre, azonban a csábító paradicsom, amely rájuk vár, veszélyes titkokat és csapdákat rejt.

TovábbŰrháború 2063 - Space: Above and Beyond 1995

Az emberiség békességben él és gyarapodik, idegen bolygókat derít fel és telepít be. De a felszín alatt a szép új világban megtalálható a korrupció, mint a 20. században. A betelepített új bolygók okozták a háborút. Az Aero-Tech vállalat, ki a betelepítést végzi, figyelmen kívül hagyta a figyelmeztetést, hogy ne települj a szent bolygóra. Ezt szükségszerűen a háború követte. A történet főhősei az eleinte szedett-vedett 5 fős repülőszázad, az 58-asok, később Adu Ászok, akiket mindig a legrázósabb helyeken vetnek be.

TovábbV mint Viktória

A sorozat a fiatal, feltörekvő énekes Tori Vega életét követi, akit Victoria Justice alakít. Tori Vega a Hollywood Arts előadó-művészeti középiskolába kerül, és ezután napi rendszerességgel szokatlan, ám vicces helyzetekkel és problémákkal szembesül.

TovábbV-Wars - Vérháború

A globális felmelegedés következtében a jégtakarók "fogságából" egy halálos vírus szabadul el. Dr. Luther Swann mindent megtesz, hogy megmentse az emberiséget a pusztulástól.

TovábbVad köztársaság

Az Alpok lábánál fekvő, ember nem járta területen egy súlyos bűntetteket elkövetett fiatalkorú csoport speciális oktatási programba kerül, melynek célja a társadalomba való visszailleszkedésük. Ám egyikük hirtelen erőszakos halált hal, és senki sem tudja, mi történt. A fiatalok nehéz döntés előtt állnak: megvárják, amíg a hatóságok kivizsgálják a bűncselekményt? Vagy menekülnek, és saját kezükbe veszik a sorsukat? Mivel rossz tapasztalataik vannak a hatóságokkal, és nem számítanak tisztességes bánásmódra, inkább felmenekülnek a hegyekbe, az Alpok legmagasabb csúcsaira. Ez egészen addig reménytelen vállalkozásnak tűnik, amíg rá nem bukkannak egy bonyolult barlangrendszerre, ami menedéket nyújt a szél, az időjárás és üldözőik elől _ és ahol saját államot alapítanak, saját törvények szerint

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbVad szív

A szövevényes szerelmi történet Mexikó csendes-óceáni partvidékének közelében, Veracruzban kezdődik az 1800-as évek végén, amikor még a társadalmi különbségek tönkretehették két szerelmes életét. Emiatt szenved María del Rosario (Laura Flores) is, akinek bár a város egyik legtehetősebb személyének, Rodrigo Montes de Ocának (Enrique Rocha) az unokahúga, mégis egy jóravaló, ám szegény halászba, Juan de Dios San Románba (Osvaldo Rios) szeretett belé. María del Rosario csak nővérének, Leonardának (Helena Rojo) vallja be, hogy viszonya van a halásszal, és hogy a férfi titokban feleségül fogja venni. Nem is sejti viszont, hogy álnok nővére ki nem állhatja őt, mivel Rodrigo régóta rajongva szereti María del Rosariót, Leonardát viszont észre sem veszi. Leonarda úgy dönt, eltávolítja az útjából húgát, és közli Rodrigóval a lány házassági terveit. Rodrigo haragra gerjed, és befolyását felhasználva az esküvő napján börtönbe záratja Juan de Diost. Mikor María del Rosario bevallja, hogy gyermeket vár a halásztól, Rodrigo és Leonarda úgy határoznak, bezárják a lányt a tengerparti birtokukra, és Rodrigo megbízza Leonardát, hogy tüntesse el a gyereket. María del Rosario megszüli fiát, ám Leonarda azt hazudja húgának, hogy a baba halva született. Gyermeke és szerelme elvesztésének hírére María del Rosario idegei felmondják a szolgálatot, amit Leonarda nem rest kihasználni: megbízza Arcadiót (Salvador Pineda), a birtok intézőjét, hogy rejtse el a megbomlott elméjű nőt a birtokon, míg ő visszatér a városba, ahol azt hazudja Rodrigónak, hogy María del Rosario belehalt a szülésbe.

Továbbvadmacska

szappanopera

TovábbVagányok - Öt sikkes sittes

Mickey Stone frissen szabadult. A házassága romokban, de a "családja" bízik benne és visszavárja. A család tagjai: Albert és Ash, két dörzsölt, nagyvilági vagány, valamint a szép és okos Stacie. Tévedés ne essék - ők nem rokonok, hanem bűntársak. Amikor összeállnak egy utolsó balhéra, beveszik a csapatba Danny Blue-t is, az angyalarcú hamiskártyást. Ám a "balhé" olyan jól sikerül, hogy nem tudják abbahagyni. Gengszterek, de nem a pénzért csinálják. Balhésok, de mégis szerethetők. Soha nem a kicsitől vesznek el, hanem a nagynak adnak egy kis leckét.Kalandfilm ez, a klasszikus fajtából, melyben a Rossz sokszor jobb, mint a Jó. Ahol a csirkefogót és a törvényen kívülit könnyebb megszeretni, mint a szabályokat betartó "törvényes" gazembert. Az öt "sikkes sittes" mindegyik kalandja egy-egy fricska a mai hatalom és pénz-ájulatban pózoló világnak.

Leírás forrásaTovábbVaják

Ríviai Geralt, a felbérelhető, mutálódott szörnyvadász végzete felé sodródik egy vészterhes világban, ahol az emberek gyakran gonoszabbak a szörnyeknél. A szörnyvadász főhőst Henry Cavill alakítja, aki állítása szerint óriási rajongója a Vajáknak, a regényekből készült játéksorozatot háromszor is végigjátszotta. A Netflix sorozata azonban nem a játék-, hanem a regények adaptációja, amelyet a lengyel Andrzej Sapkowski írt. Az első évad a regénysorozat első kötetét, az Utolsó kívánságot dolgozza fel, de a Netflix már berendelte a következő évadot is.

TovábbVállalkozni tudni kell

Marcus Lemonis sikeres üzletember, aki ezúttal veszteséges, illetve problémákkal küzdő kisvállalkozásokon segít szakértelmével és befektetésével. Mivel siker esetén tulajdonrészt kap a pénzéért, mindent megtesz, hogy megmentse az üzleteket.

TovábbVampire Knight

Matsuri Hino azonos című Shoujo mangájából készült adaptációval van dolgunk, melyet 2008-ban indítottak útjára. A Cross Akadémia egy elit bentlakásos iskola, melynek igazgatója Kaien Cross/Kaien Kurosu. Az iskolának van két tagozata: nappali és esti. Az első az általános tagozat, ahova normális diákok járnak, az esti tagozatra pedig a nagyon okos és szép diákok. A két tagozat tanulói csak akkor találkozhatnak, amikor teremcsere van, ugyanis az iskola termeit felváltva használják. Yuki Cross/Yuki Kurosu (Kaien fogadott lánya) és Kiryu Zero munkája nem mindennapi, hiszen őrzőként dolgoznak a suliban. Nekik az a feladatuk, hogy az esti tagozatot megvédjék a nappali tagozat heves zaklatásaitól (ez alatt azt értem, hogy a szerelmi és rajongói rohamoktól). Azonban van egy másik feladatuk is... titokban kell tartaniuk az esti tagozat sötét titkát a nappali tagozat elől. Ez a titok nem más, mint hogy az esti tagozat valamennyi tanulója vámpír. Azonban nem csak ez az egy titok van az iskolában... A vámpírok századokon keresztül emberi vámpírvadászokkal háborúztak, bár a vámpírok létezése és maga a háború a legtöbb ember előtt titokban tartatott. A történetről: Történetünk úgy kezdődik, hogy Yuki Cross első emléke 6 éves korából származik: egy hideg, viharos, téli napon egyedül sétál, amikor hirtelen egy vámpír megtámadja őt. De szerencséjére éppen arra jár valaki, aki megmenti őt a vámpír harapásától. Ez a valaki nem más, mint Kaname Kuran, aki szintén vámpír. 10 évvel később a Cross Akadémia igazgatója örökbe fogadja Yuki-t, aki mellesleg odavan megmentőjéért, Kaname-ért. Kaname az iskola esti tagozatának tanulója és vezetője is (az ő segítségével tartják fent az iskola békéjét), ráadásul ő egy „A” kategóriás vámpír, az egyik legritkább és legnemesebb csoportból. Viszont ott van még Kiryu Zero, aki gyűlöli a vámpírokat, és akit hasonlóan magához vett Kaien, mivel szüleit és öccsét megölte egy tisztavérű vámpír. Egyébként Zero szülei híres vámpírvadászok voltak, öccsét és őt az egyik legnagyobb vámpírvadász képezte ki. Ugyanakkor Zero-nak van egy fegyvere, amit „Bloody Rose”-nak hívnak (Kaien-től kapta), ami a vámpírok ellen hatásos. Egyébként Zero és Yuki gyerekkori barátok és közösen végzik őrzői munkájukat, míg egy nap Yuki arra nem ébred, hogy Zero már nem a régi, és valamilyen oknál fogva egyre inkább hajtja... Valóban lehetséges lenne, hogy az emberek és a vámpírok egymás mellett tudjanak élni, és a vámpírok ténylegesen le tudjanak mondani vérszomjas vágyaikról? Vagy valamiféle sötétebb igazság van a tetteik mögött? És Kaname Yuki iránti rajongása vajon mivé alakul? Talán egy tiltott szerelemmé? Vagy csak valami, a múltban történt esemény vonzza őt hozzá? Vámpír szintek: „A” kategóriás vámpírok vagy másképpen Purebloods: Egy nagyon kicsi, de erőteljes kisebbség. Ők már vámpírnak születtek, és egyetlen egy csepp emberi vért sem tartalmaz testük, tehát tisztavérűek. Egyébként csak egy harapás egy Purebloods-tól, és máris emberből vámpír lesz. ”B” kategóriás vámpírok vagy másképpen Noble: Ők legalább olyan erősek, mint az „A” kategóriás vámpírok, viszont ők nem tudnak emberből vámpírt alkotni. „C” kategóriás vámpírok: Ők a közönséges/normál vámpírok. Ők messze a legnagyobb csoportnak nevezhetők. „D” kategóriás vámpírok: Ők olyan vámpírok, akik egyszer emberek voltak, és akik nem tudnak az ösztöneiken uralkodni, ezekből lesznek az „E” kategóriás vámpírok, akik elmebeteggé váltak, hiszen semmi önkontroljuk nincs, és aki az útjukba kerül, azt megharapják. Egyébként a vámpírok gyűlölik őket, és írtják is.

Leírás forrásaTovábbVámpírnaplók

Stefan Salvatore (Paul Wesley) vámpír. Ezt azonban senki sem sejti a Mystic Falls Gimnáziumban, ahova váratlanul visszatér. Az iskolában beleszeret a gyönyörű Elenába (Nina Dobrev), aki szülei halála óta képtelen magára találni. Szerelmüket azonban sötét tikok árnyékolják be. Bár Stefan békés életet él, bátyja, Damon (Ian Somerhalder) halálos fenyegetést jelent a város lakóira nézve, köztük Elenára is. A vérszomjas Damont csak Stefan képes megállítani. Ahhoz azonban, hogy erejével és hatalmával felvehesse a versenyt, Stefannak is emberi vérre van szüksége.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbVan Helsing

A középpontban Vanessa Helsing-gel, aki Abraham Van Helsing, a híres vámpírvadász lánya. Ő éled újra a jövőben (5 évet “kihagy”) és felfedezi, hogy már a vámpírok uralják a világot. Neki azonban van egy képessége, amivel fel tudja venni a harcot ellenük, így ő válik az emberiség utolsó reménységévé.

Leírás forrásaTovábbVégzet: A Winx Saga - Fate: The Winx Saga 2021

A sorozat a Nickelodeon Winx Club (2004) című animációs produkciójának a feldolgozása. Öt tündért kovethetünk nyomon a felnőtté válás útján. Az Alfea mágikus bentlakásos iskola növendékei, ahol meg kell tanulniuk uralni misztikus képességeiket, miközben próbálják megtalálni az egyensúlyt a szerelem, rivalizálás és az életükre törő szörnyek között.

TovábbVexed

"a Vexed-et, ami egy idióta nyomozós sorozat heti 60 percben és a totális angol minimalizmus jegyében" "Mese nincs, a Vexed nem mindenki sorozata, ezért is írtam, hogy az első két percben nagyszerűen definiálja magát (nem lövöm el a poént): egy nyomozós komédiáról van szó, melyben van egy újonnan összeállt zsarupárosunk, plusz egy sorozatgyilkosunk. Meg egy rendőrségi épületünk, amibe nem nagyon járnak a nyomozók, inkább a szemben lévő kávézóban beszélik meg az ügyeket. Mert ott jobb a kávé. A komédia jellegét nem nagyon lehet leírni, olykor abszurd és börleszkes, máskor meg teljesen idióta úgy, hogy közben a két főszereplő mégsem válik teljesen hülyévé vagy karikatúrává, hiszen mégiscsak egy ronda ügyben nyomoznak, ami ha akarom, még el is gondolkodtatja az embert, hogy a multik mennyi mindent tudnak egyesekről a tudtukon kívül. A Vexed a pilot alapján egy teljesen (folyton ez a szó járt a fejemben) idióta sorozat, ami nem bosszantó módon idióta, hanem élvezetesen, és ha nem durvulnak a bűnügyek meg a tettesek, akkor habkönnyű is egyben. Hadd lőjem el megint azt a közhelyet, hogy többet sikerült röhögni egy rész alatt, mint a tavalyi évben 1-2-3 rész alatt elkaszált szitkomjaimon összesen."

TovábbVide Game High School (VGHS)

Egy videómegosztó portálon elterjedt filmszerkesztő csapat egyik websorozata. Freddie Wong és két társa által elképzelt Videó Játékok Középiskolája egy látványos és ugyanakkor jó hangulatú sorozatot hozott létre. Jelenleg 1 évad van kiadva ami 9 részből áll. A történet főhőse BrianD, aki egí átlagos srác. Az egyik délután viszont a "Field of Fire" nevű játékkal játszott a számítógépén, mikor a legelismertebb és legprofibb játékost győzte le. Law-ot. A történetét mindenki hallotta. Oly annyira, hogy felvételt nyert a Videó Játékok Középiskolájába. Brian még nem tudja, de most kezdődik számára az igazi megpróbáltatás...

TovábbVikingek

Vikingek /Vikings/ A Vikingek története Ragnar Lothbrok, kora legnagyobb hősének felemelkedését meséli el, aki elsőként hajózik nyugatra és jut el Nagy-Britanniába. Ragnar-nak és bajtársaiknak már elegük van abból, hogy vezérük, Earl Haraldson (Gabriel Byrne) minden évben kelet felé, ugyanarra a vidékre küldi el a törzset hódítani. Azonban Ragnar-nak, a félelmet nem ismerő harcosnak megvan a terve, hogy mindent megváltoztasson.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbVikingek: Valhalla

Száz évvel a Vikingek története után felbukkan a legendás hősök újabb generációja, hogy kezébe vegye a saját sorsát – és történelmet írjon.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbVikings

Vikings follows the adventures of Ragnar Lothbrok the greatest hero of his age. The series tells the sagas of Ragnar's band of Viking brothers and his family, as he rises to become King of the Viking tribes. As well as being a fearless warrior, Ragnar embodies the Norse traditions of devotion to the gods, legend has it that he was a direct descendant of Odin, the god of war and warriors.

TovábbVikings: Valhalla 2022

A Valhalla száz évet ugrik előre az időben, tehát az 1000-es évek elején veszi fel a fonalat, amikor már az érett középkor hajnalán járunk, tehát a vikingek kora leáldozóban van. Leif Eriksson (Sam Corlett), a hódító már új földeket fedezett fel az észak-atlanti térségben, de konfliktusba kerül apjával, Vörös Erikkel. Féltestvére, Freydís Eiríksdóttir (Frida Gustavsson) a régi vallás híve, egy traumatikus incidens után kifejezetten üldözi a keresztényeket szerte Skandináviában, illetve népe számára új otthont keres. Persze a szerelem útjai kifürkészhetetlenek, úgyhogy gyengéd érzelmeket kezd táplálni egy királyi családból származó keresztény viking iránt. Közben pedig az angolszászok és a vikingek között egyre inkább kiéleződnek a konfliktusok, így újabb háború van kibontakozóban.

TovábbVillám Spencer, a karibi őrangyal

A haditengerészet egykori fenegyerekét, Spencer-t csak Hurrikánként ismerik egész Floridában, mert egy forgószél zabolázhatatlan ereje feszül benne, amit csak katonai neveltetése fékez úgy-ahogy. Spencer megépít egy szupermodern harci motorcsónakot, mely legyőzhetetlen és megtámadhatatlan. Mivel a hadseregnek nem adhatja el a hajót, kénytelen saját maga akcióba lépni vele.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbVolt egyszer két Németország

1983, Kelet- és Nyugat-Németország. A hidegháború és a fegyverkezési verseny kellős közepén a keletnémet hírszerzés kémet küld a nyugatnémet katonai támaszpontra, ahol bizalmas dokumentumokat kell lefényképeznie a Perschen II rakéta telepítéséről Nyugat-Németországban. A kiválasztott kém, Martin nem kiképzett katona, de a körülmények, a meggyőződése és a hírszerzés zsarolásának engedve vállalja a nehéz feladatot. Küldetését teljesítve azt hiszi, visszatérhet beteg édesanyjához és a barátnőjéhez Kelet-Németországba, de a hírszerzésnek még tervei vannak vele.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbWarcraft A kezdetek

Azeroth eddig békés birodalma a háború szélére sodródik, civilizációjuk egy félelmetes megszálló fajjal néz szembe: ork harcosok menekülnek haldokló országukból, hogy új hazát foglaljanak maguknak. Amikor megnyílik egy átjáró a két világ között, az egyik seregre a pusztítás vár, a másikra a pusztulás. A szemben álló felek közül két hős összeütközése fogja eldönteni a családjuk, népük, hazájuk sorsát. Így kezdődik a látványos eposz a hatalomról és áldozatról, amelyben a háborúnak sok arca van, és mindenki harcol valamiért.

Leírás forrása: Leírás forrásaTovábbWatchmen

A DC Comics és az HBO összefogásában, Damon Lindelof (Lost, A hátrahagyottak) vezetésével készült széria Alan Moore képregényén alapul. A történet egy alternatív történelemben játszódik, ahol az álarcos szuperhősök ténykedését betiltották.

TovábbWelcome to the Family

az NBC- csatorna egykori sztárjai A Született Feleségekből-- A főszereplő fehér család lánya a középiskola végén bejelenti otthon, hogy terhes. A gyerek apjával elkezdik a közös jövőjüket tervezgetni, a probléma, hogy a másik családfőnek már eddig is baja volt a lány apjával, nemhogy most, figyelembe véve a különböző kulturális (spanyol) hátterüket. Össze tud csiszolódni a két teljesen különböző család? Na és mi lesz a fiatalok továbbtanulásával? Készítő: Mike Sikowitz Szereplők: Aramis Knight, Ella Rae Peck (Decpetion), Joey Haro, Justina Machado (Three Rivers), Mary McCormack (In Plain Sight), Mike O’Malley (Yes, Dear), Ricardo Chavira (Desperate Housewives) Várható indulás: 2013. ősz, csütörtök 20:30 trailer:http://www.youtube.com/watch?v=Ia1AZbO1Ca4

Leírás forrásaTovábbWhitechapel

A sorozat középpontjában egy tisztaságmániás nyomozó áll, aki megkap egy rendőrsöt, ahol kicsit gatyába kell ráznia a tagokat és persze a nyomozások menetét is. Első bűntényük egy sorozatgyilkos, aki Hasfelmetsző Jack.et másolja.

TovábbWITCH

Ez a sorozat öt lányról szól akiknek különleges képességük van

TovábbWolf's Rain

Az anime egy apokaliptikus jövőben (vagy a múltban) játszódik. A városok nyomasztóak, az emberek egyre fogynak. Egy prófécia szerint a világvége közeledik és akkor elérkezik a Földre a Paradicsom, az utat pedig csak a farkasok találhatják meg. Farkasokat azonban hosszú ideje nem láttak, kihaltnak hiszik őket, mert régebben vadásztak rájuk, mivel úgy hitték, hogy ők hozzák el a világvégét. Pedig az emberek között élnek, emberalakot öltve élnek a túlélésért. A történet egy fiatal farkas csoportról vagy inkább falkáról szól. Kiba, Tsume, Toboe, Hige és Blue (aki a történet közepe fele csatlakozik a falkához) elindulnak megkeresni a Paradicsomot és időközben egyre inkább összeszoknak. Az útjuk során rengeteg kalandba keverednek és találkoznak az alkímia leányával, Cheza-val, aki a puszta holdvirágból született.

Leírás forrásaTovábbWynona Earp

Az IDW képregényén alapuló széria főhőse Wyatt Earp ükunokája, aki különleges képességei révén arra hivatott, hogy igazságot hozzon a parajelenségek világába.

Leírás forrásaTovábbX Company

Karakter központú drámáról van szó, ami a II. világháborúban játszódik. Egy csapat kémet követünk, akiket az Ontario-tó környékén képeznek ki, hogy aztán bevessenek a legnehezebb küldetésre.

TovábbXena

A Xena egy 1995 és 2001 között futó amerikai és új-zélandi tévésorozat, amely 6 évadot élt meg. Xena karaktere először a Hercules című filmsorozatban tűnt fel (a Királykisasszony karddal c. epizódban), ahol egy hűtlen, de vonzó harcosnőt alakított. A következő rész (Vesszőfutás c. epizód) végére teljesen megváltozott a karaktere: a gonosz harcosból Hercules barátja lesz. A karakter nagyon megtetszett a nézőknek, televíziós sorozatot készítettek belőle „Xena: A harcos hercegnő” címmel. A harcosnő szerepét Lucy Lawless színésznő alakította.

Leírás forrásaTovábbXiaolin showdown - Shaolin leszámolás

:D

TovábbYou Are Wanted (2017)

2017. márciusában Lukas Franke egy cyber-támadás áldozatává válik. Minden személyes adata rossz kezekbe kerül, terroristák használják fel azokat. Lukas-nak nehéz dolga lesz bebizonyítani ártatlanságát. Családja és barátai is megkérdőjelezik ártatlanságát. Az elkövetők utáni elkeseredett kutatása során Lukas egy másik áldozat nyomára lel, ő Lena Arandt. Ettől kezdve együtt próbálnak a tettesek nyomára bukanni.

Leírás forrásaTovábbYu-Gi-Oh! GX

Júki Dzsúdai (Jaden Yuki) egy tehetséges, talpraesett fiú, bár ugyanakkor kissé szétszórt jellem is, és utóbbi tulajdonságának köszönhetően majdnem elkésik a Párbaj Akadémia felvételéről. Ez az akadémia képezi ki ugyanis az újoncokat a világ legjobb párbajozóivá, ahová főhősünk is be szeretne jutni. A nagy sietségben belebotlik egy nem is olyan régi ismerősbe, aki egy kártyát ad Dzsúdai-nak kárpótlásul, amiért fellökte. Viszont ennek köszönhetően Dzsúdai értékes másodperceket veszít el, és csak hajszál híján érkezik meg a felvételire. A 3 ház (Obelisk Blue, Osiris Red, Ra Yellow) közül bejut az Osiris Red-be, ami valamivel alacsonyabb besorolású, mint a másik két ház. Dzsúdai-t azonban ez nem izgatja, mert neki csak egy cél lebeg a szeme előtt: Ő legyen a legjobb párbajozó!

Leírás forrásaTovábbZsaruvér

Amerikai sorozat egy rendőrtisztekből álló családról. Tom Selleck, aki Frank Reagant alakítja, New York City bátor rendőrkapitányát. Legidősebb fia, Danny (Donnie Wahlberg) nyomozó, aki nem mindig tartja be a szabályokat, lánya, Erin (Bridget Moynahan) pedig a kerületi ügyész helyettese. Amikor Frank legfiatalabb fia, Jamie (Will Estes) megkezdi rendőrkarrierjét, megkeresi őt az FBI, hogy segítsen nekik egy rendőrségen belüli titkos szervezet ügyében nyomozni.

Tovább

Üzenőfal

babylon2012

2021-02-07 10:53:20

Nem tudok belépni Sorozatbarát ra tegnap óta
Nagyon mérges vagyok:(
Biztos valaki meghívottam szabályt szegett....

Sziasztok! Tudna valaki sorozatbarat meghivot kuldeni? babylon.83@yahoo.com

Köszi Évi

((( ps. Itt a nezzsorin tudok email címet változtatni ? Mert már ezer éve nem él az itt megadott regizett mail címem....

ijoco1

2021-02-25 16:50:25

Újbol !-Smallville
Sima Magyar szinkron
Gyere!!!!

ijoco1

2021-04-04 09:00:22

Mission Impossible-Az akciócsoport
ujból.2021.04.04

frezia

2021-04-17 11:20:57

Sziasztok mikor tudnà magyar szinkron felirattal Új szuperman és Lois

ijoco1

2021-05-19 08:43:28

Kékpróba
ROOKIE BLUE
Syinkronosan mind a 6-évad !!!

ijoco1

2021-05-21 09:16:16

Prédikátor - Preacher
Mind a 4-évad !!!
Magyarul !!!
Jó szórakozást!

ijoco1

2021-05-29 07:55:47

A Térség - The Expanse

Szinkronosan elkezdtem felrakni !!!

Illés István

2021-07-20 18:30:11

Tudna valaki ötletet adni,hogy első belépésemkor miért kapok olyan üzenetet,hogy "CLIENT BLOCKED" és ezt vajon mivel érdemelhettem ki?

Des Papito

2021-11-25 11:23:07

Sziasztok!
Milyen bovitmeny kell a videok lejatszasahoz?

Orsi108

2022-01-19 14:59:03

Sziasztok, én sem tudom megnyitni a filmeket. Milyen bővítmény szükséges?

Új üzenet

Új üzenet küldéséhez be kell jelentkezned!

Az oldalon feltüntetett videókért az oldal készítője felelősséget nem vállal, mivel azok nem általunk illetve nem az általunk üzemeltetett tárhelyen lettek elhelyezve. Viszont amennyiben az oldalon kifogásolható tartalmat fedez fel, kérjük töltse ki az eltávoltítási kérelem űrlapot, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot! A kéréseket a beérkezéstől számított 72 órán belül feldolgozzuk!