GYIK

Nem akar betöltődni a videó, azért mert nem regisztráltam?

Annak ellenére, hogy szeretnénk, hogy minél többen regisztráljatok, nem tettük kötelezővé. Tehát az oldal videói enélkül is megtekinthetőek, valószinűleg a probléma oka más lehet. Olvasd el a többi kérdést, hátha közöttük választ találsz.

Nem indul a videó, azt írja "Hamarosan elindul...", mit csináljak?

Ebben az esetben sajnos nem tehetsz mást, mint vársz (lehet, hogy több 10 percig kell, Tipp: hagyd nyitva egy új lapon és tekerd fel a hangszórót, aztán amikor elindul a videó, hallani fogod), mert a hiba oka nem nálunk van, hanem az azt megosztó portálnál. Ha szerencséd van előbb, ha nincs, akkor később indul el, de sajnos az is lehet, hogy egyeltalán nem indul el. Probálkozni kell, töltsd újra a lapot, nézz vissza később, stb. (Tapasztalat szerint, amikor kevesebben interneteznek, pl este, gyakrabban töltődik be rendesen)

Azt írja ki, "A KERESETT VIDEO NEM TALÁLHATÓ", mit tegyek?

Próbáld meg többször újra betölteni az oldalt, ha ezután is ezt írja ki, akkor sajnos nincs mit tenni, nagy valószínűséggel ezt a videót nem fogod tudni megtekinteni. A legjobb amit tehetsz, hogy a jobb alsó sarokban lévő "hibásnak jelentem" gombra kattintasz, ekkor más már nem fog ebbe a hibába ütközni és ezzel jelzed számunkra, hogy a videó nem működik. Ezután pedig nézz körül, hátha akad másik videó az epizódodhoz.

A következő üzenet jelent meg, "You have watched 72 minutes of video today", tehetek valamit?

Ezzel az üzenettel akkor találkozhatsz, ha az oldalon található megavideo-s videók közül már 72 percet néztél rövidebb idő alatt. Ekkor három dolgot tehetsz, vársz egy darabig, előfizetsz itt, vagy megpróbálod kijátszani a limitálást (Firefox alatt letöltheted az Illimitux nevű kiegészítőt itt vagy amennyiben dinamikus ip-d van, bonthatod az internetkapcsolatod).

Megállt a videó letöltése. Miért?

vagy

A videó lejátszás közben egyszercsak megállt. Miért?

Mindkét hibát valószínűleg ugyanaz a probléma okozza, ugyanis a videó azért állt meg, mert a videó töltése megszakadt. Ezt több dolog okozhatja, de a fő problémák a következők szoktak lenni:
- Az internetkapcsolatod megszakadt, ekkor ellenőrizd, hogy más oldal bejön-e, ha igen, akkor töltsd újra a videót tartalmazó lapot.
- A számítógépeged átmeneti tárán elfogyott a szabad lemezterület. Nézd meg hogy a C: meghajtón(általában azt kell figyelni) van-e szabad terület, ha nincs próbálj meg felszabadítani újabb területeket. Ezutánis töltsd újra a lapot.
- Hibás a feltöltés, ez az az eset, amikor sajnos nincs mit tenni.

Nem jelenik meg a videó, hanem helyette azt írja ki, hogy "HIBÁS VIDEÓ".

Ez bármelyik videónál előfordulhat, akkor ha előtted egy másik látogató hibásnak gondolta a videót, amennyiben te ennek ellenére szeretnéd kipróbálni, hogy működik-e kattints a feliratra. Ha ezek után mindent rendben találsz, ne felejts el a "Megjelölöm hibátlannak" feliratra kattintani, hogy másnak egyből jó legyen.

Olyan problémám van a videók megtekintésével kapcsolatban, amire itt nem találtam megoldást

Ebben az esetben, küldd el a kérdésedet, és ha arra érdemesnek találjuk, akkor közzétesszük itt a kérdések között.

Nem tudom, hogyan tölthetem fel a videómat. Hogy kezdjek hozzá?

Olvasd át a feltöltési segédletet itt

Olyan problémám van a videók feltöltésével kapcsolatban, amelyre nem találtam megoldást a leírásban

Ebben az esetben, küldd el, és ha arra érdemesnek találjuk, akkor közzétesszük itt a kérdések között vagy kibővítjük vele a feltöltési segédletet.

Megjelenés: x nap múlva, Miért kell ennyit várni?

Egyes epizódokat nem lehet sajnos egyből feltölteni, ugyanis ezek a részek még nem jelentek meg. A legelső időpont, amikor legelőször felkerülhet oldalunkra, az a hivatalos megjelenéstől számított néhány óra. Erre számol vissza a számláló.

Kell feltöltenem vagy regisztrálnom az epizódok megtekintéséhez?

Nem, szeretnénk ha mindenki számára egyszerű módon hozzáférhetőek lennének a sorozatok és azok epizódjai. Így nem kell se feltölteni, se regisztrálni.
Ezzel együtt érdemes regisztálni, mert ekkor több funckiót érhettek el és ajánljuk figyelmetekbe a feltöltést is, mert ezáltal tud oldalunk pallettája a legjobban fejlődni.Az oldalon feltüntetett videókért az oldal készítője felelősséget nem vállal, mivel azok nem általunk illetve nem az általunk üzemeltetett tárhelyen lettek elhelyezve. Viszont amennyiben az oldalon kifogásolható tartalmat fedez fel, kérjük töltse ki az eltávoltítási kérelem űrlapot, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot! A kéréseket a beérkezéstől számított 72 órán belül feldolgozzuk!