Adatvédelemi tájékoztató

Tisztelt Látogatónk!

Amikor Ön a nezzsorozatokat.info internetes honlapot látogatja, eközben van olyan személyes adata amit átad számunkra. Ilyen a látogató internetprotokoll-címe (IP címe), a látogatás időpontja, megtekintett oldal adatai, valamint a használt böngészőprogram és operációs rendszer neve, verziószáma. Ezeket az adatokat egyedeileg beazonosíthatatlan módon a Google Analytics és/vagy a gemiusTraffic külső szolgáltások, esetleg a webszerverünkon tároljuk. Oldalunkon lehetőség van regisztrációra, ekkor megadásra kerül egy Ön által használt e-mail cím is.

Honlapunk kialakítása során arra törekedtünk, hogy az Ön személyes adatainak kezelése csak a honlap szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértékben, illetve az Ön rendelkezésének megfelelően, egyúttal a hatályos törvényi rendelkezések maradéktalan betartásával történjen.

A honlap üzemeltetéséhez és egyben a látogatók adatainak kezeléséhez külső szervezetet (adatfeldolgozót) nem veszünk igénybe. Az Ön adatait, amelyek a honlapunk látogatásával összefüggésben kerülnek kezelésünkbe, a nezzsorozatokat.info nem adja tovább, kivéve azokat az automatikusan képződő technikai adatokat. A honlap látogatási statisztikájának rendszeres mérését a nezzsorozatokat.info a Google Analytics és a gemiusTraffic szolgáltatás segítségével végzi.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a nezzsorozatokat.info honlapjáról más szolgáltatók honlapjára is eljuthat, illetve az oldalba beágyazott formában találkozhat. Az azokon közölt adatok tartalmáért és helyességéért, illetve az Ön adatainak biztonságáért felelőlésséget nem vállalunk. Ezen honlapok használata esetén javasoljuk, hogy győződjön meg az adott oldalt megjelentető szolgáltató adatvédelmi politikájáról.

Ha Ön kérdést kíván feltenni vagy szeretné megosztani velünk véleményét az adatvédelemmel kapcsolatban, küldjön levelet az info@nezzsorozatokat.info e-mail címre vagy fel a kapcsolatot az oldal alján található form segítségével.

Utolsó módosítás időpontja: 2018.05.27Az oldalon feltüntetett videókért az oldal készítője felelősséget nem vállal, mivel azok nem általunk illetve nem az általunk üzemeltetett tárhelyen lettek elhelyezve. Viszont amennyiben az oldalon kifogásolható tartalmat fedez fel, kérjük töltse ki az eltávoltítási kérelem űrlapot, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot! A kéréseket a beérkezéstől számított 72 órán belül feldolgozzuk!